Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laukiam nesulaukiam išsvajotų gandrų
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Tarškutė
Laukiam, kviečiam išsvajotuosius gandrus...

user posted image

Neški gandre ryšuliuką!
Ryšuliukyje leliuką,
Bus mergytė, bus berniukas,
Nesvarbu-bus mylimukas...
Nešk visoms mums po leliuka,
Gražų, mažą rubuiliuką!
Laukiam gandro ilgakojo!
Štai, žiūrėk, ir atplasnojo!!!

Mūsų gaudytojos planuotojos

Dionaeja, Birbiziukas, Brunete, Mėtos namų darbai, *Odeta*, Zylutė81

Mūsų nėštukės, labai greitai tapsiančios mamytėmis bigsmile.gif
Lady-G* , Linukas17, Law, Linutas, Amaya, Wesika, SaMaLi

Mūsų vaikučiai pabiručiai: thumbup.gif
Tarškutės Domukas 3826g, 51cm 2009 03 24 3:24 val.

Velniukstes23 Rapoliukas,3944g,56cm 2009 04 14, 23:18val.

SonataB
Matukas 4260g, 56 cm 2009 05 25 7.19val.

-luka- Luknė 4090g, 54cm 2009 06 16 12:58 val.
user posted image

Linutete - Samanta, 3790g, 54cm, 2009 07 09, 20:52 val.
user posted image

Gotte Liepa, 4150 g, 51 cm, 2009 07 15, 18.35 val.
user posted image

Minėja Bernardas, 3590g, 55cm 2009 08 13 13:09val.

Arfėja Norbertas, 4130g, 53cm 2009 08 23 16:30val.

Slyfka
dukrytė 2009 08 26

Triuska
Grantas 2009 09 19
user posted image

Redux2 Dariukas 3128g, 53cm, 2009 11 01

Rotoli
Artūras, 2010-01-23, 2770 g, 50 cm
user posted image

Vikuliukas
Eglutė 2010-04-14, 4390gr, 55cm apie 14.30h
user posted image
Nurija 2010-04-28, Sūnelis 3,792 kg 52 cm, 16.50h
Jurginux - rugsėjinukė dukrytė Ugnytė

Nepykit, jei ko neįrašiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Sunflowers
Ačiū už naujus namučius , labai linkiu visoms likusioms kuo greičiau sulaukti gandrų wub.gif
Tarškutė , iš Brunetės tapau Mėtos namų darbai aš tas pats asmuo blush2.gif

Mmm nelaukia:

Dionaeja ~ lapkričio 15 d.
Rotoli - be datos
*Odeta*-lapkričio 15d.
Mėtos namų darbai - gruodžio 16 d.
Tarškutė
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2010 11 17, 19:24)
Ačiū už naujus namučius , labai linkiu visoms likusioms kuo greičiau sulaukti gandrų  wub.gif
Tarškutė , iš Brunetės tapau Mėtos namų darbai aš tas pats asmuo  blush2.gif

Mmm nelaukia:

Rotoli - be datos
*Odeta*-lapkričio 15d.

*

na va, vėl pievų prirašiau, bet nieko, bus daugiau planuojančių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sunflowers
tai nesvarbu žinoma , gal didesnę sėkmę atneš tas įrašymas blush2.gif
Geriuke
Sveiki.
Koreguoju sąrašiuka

Mmm nelaukia:

Rotoli - be datos
*Odeta*-gruodžio 12d.

Tarškute,didelis dėkui už namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik prie Grantuko nuotraukos reikia pataisyti...Triuškos juk jau nebėra blush2.gif
Toks fainas temutės pavadinimas,tad imu tikėt,kad gal kalėdu senelis padovanos teigiama testuka ax.gif Juk visus metus gera buvau,nusipelniau dovanos tokios biggrin.gif
Amaja
Ne nuuu...sėdžiu totaliam šoke blink.gif blink.gif blink.gif LINUTASSSSS!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif Sveikinu iš visos širdies!!!! Gimdysim tuo pačiu metu žinok!!!!!!!! O tu jau buvai pas gine?????? Aš pažiūrėjau tavo liniuote, tai pas mane ta pati savaite blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif superrr wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Amaja tai čia Gotte mirksiukas.gif
Išduok paslaptį, kaip pavyko jums? kažka specialiai darėte ar kaip?????? bigsmile.gif

QUOTE(*Odeta* @ 2010 11 14, 21:35)

Žinau,kad lengva nebus,nes mes nemokam iš pirmo karto pagauti gandro
*

O tu pasakyk, kaip jūs mylitės su SB? Vat žinai, kad O ant nosies, tai jūs kasdien tai darot? Nes mes kasdien, kokias 5 dienas iš eilės (čia prieš O, O metu ir po)... g.gif mums abu vaikai per pirmą mėnesį užkibo, jaučiuos, aišku laimės kūdikis dėl to ax.gif beje, mums TAS reikalas nėra kažkokia prievolė, gal tik čiut čiut labiau pasistengėm planuodami, bet nedaug, nei įprastai (čia pasiteisinu, kad negalvotumėt, jog darom tai tik iš reikalo).

QUOTE(Rotoli @ 2010 11 15, 11:40)
Amaja,  , saugok save ir pilvuką. Įtariu, kad dar vieną darysi testuką. Mano vyrui va tokio neužteko, tai aš kitą dieną po darbo nusipirkusi dariau ir jau gerokai ryškesnis buvo
*

Dariau jau iš viso 3 testus. Pirmas buvo praktiškai visai nematomas vaiduoklis, bet aš jį vis tiek mačiau. Antras, kurį jums įkėliau pažiūrėti, o trečias buvo atliktas šiandien ryte. Kažkaip tikėjausi, kad bus ryškesnis labiau, bet aišku jis ryškesnis nei anie du, plius jaučiu organizmo pasikeitimus, tad abejonių kaip ir nebėr. Bet turiu dar vieną testą laisvą, tai jį po kokių 3 dienų padarysiu. Nes šiaip jau šiandien pagal paskaičivimus 1 diena, kai turėjo ateiti mmm g.gif

QUOTE(Dionaeja @ 2010 11 15, 11:40)
O man atsitiko keistas dalykas. sestadieni vakare  po mylu mylu pasirode kraujo nei mazai nei daug. is tos nuostabos isidejau paketa, galvodama, kad mmm (nes jau turi but ant dienu). bet nei ryte, nei diena nieko nei tepliojo nei ka. svarbiausia, nieko neskauda, ir papuliai nejautrus, ir pilvo apacios nemaudena. kazkaip neramu pasidare  g.gif
tai va, tokios tokeles.. jauciu reiks eiti is naujo tyrimus darytis... bet jau tada, kai mb gris visam...
*

o testą bandei daryti? g.gif
Dionaeja
Sveikutes

QUOTE(Amaja @ 2010 11 17, 23:02)
o testą bandei daryti?  g.gif

nea, nebandziau. bet ant durniaus vakar ir siandien bt pasimatavau. vakar buvo 37,1 o siandien 37,2. bet cia gali but, kad ir O nugrybavo.. nes papuliai dar nejautrus..
Geriuke
Sveiki.
Amaja,tiesa sakant as nezinau kada buna O.,nes mano mm buna nereguliarios kartais,tai net neskaiciuoju tu dienu sad.gif Mes paprasciausiai laikas nuo laiko pasidarbuojam tuo klausimu ir tiek...Sako reikia myliu myliu daryti kas antra diena,tada 60%,kad uzkibs pirma men.smile.gif
Dionaeja,tai gal testuka?
Geriu kava,tuoj dirbt zygiuosiu....
Dionaeja
biski patersiu eteri wink.gif blush2.gif

batukai

batukai 2
Ugnies_liepsna
Nu geras kiek nestukiu, AMAJA, LINUTAS NEREALU!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dioaneja labai grazu wub.gif

As nors retai parasau, bet vis paskaitau blush2.gif
Linutas
Panos bendrauju su jumis, bet kad nepazistu as jusu nauju niku, nes gi buvau atsijungus nuo jusu skyrtrelio!
Optimiste, o koks tavo senas nikas?

Gotte, man tavo nikas buvo grazesnis, nei dabartinis blush2.gif
Ir sveikinu sveikinu sulauksiant antro stebukliuko taip pat liepa! thumbup.gif Kodel nepasidarai liniuotes, ka?
Kas liecia testus, tai man dar dabar jie nuvese vaiduokliai, bet krujas graziai padvigubejo, vadinasi busiu is tu, kau tas hormonas sunkiai patenka i sysiu lotuliukas.gif

Dioneaja, zinok tie ,,nieko nejauciu" tai va man tas pats. Laukiau, kada prades jautreti krutine - kuk taip visad kaip taisykle po O 7 d. ir jau pradeda mausti. O dabar buvo 12 DPO, kai tik vakare pradejau jausti, kad lyg ir brinksta g.gif

Ech, noriu dziaugtis jau DABAR kieviena minute, nes zinau, kad viskas dar slidu, trapu. Tam, kad nors busiu pajutus tai kelias dieneles, nei gyvenciau baimeje, kad kas gali atsitikti!
jau beveik visam pasauliui apskelbiau, kad laukiuosi! yahoo.gif Tai nuostabu! wub.gif Ir kartais truputi ,,kraustausi is proto" del tokios laimes... blush2.gif
Dionaeja
QUOTE(Linutas @ 2010 11 18, 11:06)
Panos bendrauju su jumis, bet kad nepazistu as jusu nauju niku, nes gi buvau atsijungus nuo jusu skyrtrelio!
Optimiste, o koks tavo senas nikas?

Gotte, man tavo nikas buvo grazesnis, nei dabartinis  blush2.gif
Ir sveikinu sveikinu sulauksiant antro stebukliuko taip pat liepa!  thumbup.gif Kodel nepasidarai liniuotes, ka?
Kas liecia testus, tai man dar dabar jie nuvese vaiduokliai, bet krujas graziai padvigubejo, vadinasi busiu is tu, kau tas hormonas sunkiai patenka i sysiu  lotuliukas.gif

Dioneaja, zinok tie ,,nieko nejauciu" tai va man tas pats. Laukiau, kada prades jautreti krutine - kuk taip visad kaip taisykle po O 7 d. ir jau pradeda mausti. O dabar buvo 12 DPO, kai tik vakare pradejau jausti, kad lyg ir brinksta  g.gif

Ech, noriu dziaugtis jau DABAR kieviena minute, nes zinau, kad viskas dar slidu, trapu. Tam, kad nors busiu pajutus tai kelias dieneles, nei gyvenciau baimeje, kad kas gali atsitikti!
jau beveik visam pasauliui apskelbiau, kad laukiuosi! yahoo.gif Tai nuostabu!  wub.gif Ir kartais truputi ,,kraustausi is proto" del tokios laimes...  blush2.gif
*

suprantu tave, juk taip laukei sito stebuklo...
tu bent jau zinojai, kada pas tave O ivyko, o as nieko nezinau, nes nestebejau nieko. tik va vakar ir sian ant durniaus bt pasimatavau: vakar 37,1, sian 37,2. bet cia manau netiksli, nes vakar matavau 5 ryto, o sian 6.. jau pamirsau, kaip viskas vyksta su ta bt smile.gif tai va..
Ugnies_liepsna
Linutas as Arfeja biggrin.gif
Law
mergaitės kaip smagu dėl judviejų wub.gif wub.gif wub.gif
Linutas tai vis gi kaip pavyko? kas padėjo? kada pas ginę?
Dionaeja NT yra nuostabus dalykas tam kad neįsisvajoti arba tam kad pradėti laiku save saugoti 4u.gif
bučkiai jums visom oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

wesika
Laba diena 4u.gif

Vakar ieskojau naujos temutes, bet neradau ax.gif
kaip as dziaugiuosi del Linuto ir Amajos, saunuoles mergytes, saugokite save wub.gif Ypac dziugu del Linuto, pagaliau atejo laime ir i tavo kiema, tu tikrai to nusipelnei, tiek ilgai laikei ir sulaukei savo stebukliuko, saugok ji ir nepaleisk wub.gif
Linutas
tai dabar kas dar planuoja is mergyciu?
liko Dioneaja, odeta, ...? visai mazai musu, ane? bigsmile.gif
Dionaeja
QUOTE(Linutas @ 2010 11 18, 19:00)

noriu taves paklaust.. o tu O stimuliavai, ar cia jums be nieko pavyko?
Sunflowers
QUOTE(Linutas @ 2010 11 18, 21:00)
tai dabar kas dar planuoja is mergyciu?
liko Dioneaja, odeta, ...? visai mazai musu, ane?  bigsmile.gif
*

ir aš planuoju blush2.gif
labas vakaras
nurija
Linutas tu su zirniuku ???????????? o dievuleliau kaip faina, eik tu sau, kokia zinia, sveikinu is visos sirdies 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif

Gote
o jus jau antra suplanavot? nu saunuoliai wub.gif
gotte
Ech...nu mergos doh.gif užsislapstinau aš neva laikinai su nauju nick'u blush2.gif tai visos ir varo: gotte gotte gotte lotuliukas.gif

Linutas, zosių ciekavų visokių yra, užtat truputį slapstausi. Seno nicko nepakeičiau, grįšiu prie jo netrukus. Kažkaip planuojant nenorėjau, kad kas žinotų, o visokių žmonių yra šitame forume doh.gif

Nurija, jo mes jau antrą lyg ir turim wub.gif

ech...velniai nematė tos Amajos lotuliukas.gif cool.gif
nurija
QUOTE(gotte @ 2010 11 18, 22:32)
Ech...nu mergos  doh.gif užsislapstinau aš neva laikinai su nauju nick'u  blush2.gif  tai visos ir varo: gotte gotte gotte lotuliukas.gif

Linutas, zosių ciekavų visokių yra, užtat truputį slapstausi. Seno nicko nepakeičiau, grįšiu prie jo netrukus. Kažkaip planuojant nenorėjau, kad kas žinotų, o visokių žmonių yra šitame forume doh.gif

Nurija, jo mes jau antrą lyg ir turim wub.gif

ech...velniai nematė tos Amajos  lotuliukas.gif  cool.gif
*

atsiprasau labai, pripratus buvau tai parasiau automatiskai doh.gif
sveikinu dar karta 4u.gif

nu bet Linuto stebuklas, tai va as manau operacija padejo !!!! kaip ir man .
Dionaeja
kad sapnai butu grazus ir spalvoti - lopsine
Geriuke
Labutes.
Aha Linutai,likom kolkas 3,o paskui su musu tokiu planavimu liksiu viena biggrin.gif
Dziaugiuosi del musu busimu mamyciu,kad joms viskas gerai.
O kur Tarskaliukas dinges? blink.gif
Lady-G*
LINUTAS, AS TAIP DEL TAVES DZIAUGIUOSI!!!!!!!!!! KAD TU NEPATIKESI doh.gif Manau cia dauguma senbuviu lygiai taip pat dziaugiasi ir vis dar negali atsigauti po tokios naujienos kaip ir tu pati thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu cia toks nerealus siurprizas, tokia nereali dovana sventems, kad neturiu net komentaru, sirdis pilna dziaugsmo, net per krastus liejasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ugnies_liepsna
Lady-G kaip grazei parasei thumbup.gif Pas mane tokie patys jausmai Linutui thumbup.gif wub.gif
nurija
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2010 11 19, 13:24)
Lady-G kaip grazei parasei  thumbup.gif  Pas mane tokie patys jausmai Linutui  thumbup.gif  wub.gif
*

pas mane taip pat wub.gif
Lady-G*
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2010 11 19, 13:24)
Lady-G kaip grazei parasei  thumbup.gif  Pas mane tokie patys jausmai Linutui  thumbup.gif  wub.gif
*

Matai, Linutas, kaip mes tave mylim wub.gif wub.gif wub.gif
Dionaeja
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2010 11 19, 12:24)
*

ir pas mane tokie pat jausmai smile.gif
SaM*PauLi
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ka as cia matau wub.gif wub.gif LINUTASSSSSS!!!!!! Dieve kaip nerealu, man Dioneja parase, as nepatikejau blush2.gif jetus net nzn ka ir parasyt, tiek jausmu sumise vienoj vietoj, bet dziaugsmas nerealus, siurpuliukai po kuna laksto wub.gif wub.gif wub.gif

Gotte thumbup.gif paseket paskui mumis thumbup.gif thumbup.gif saunuoliai, o kaip fainai kad leliukai bus viena menesi gime, sauniai suplanavot thumbup.gif va matai kaip atsiriso maiselis tai ir pasipila viens po kito wub.gif wub.gif

Cia buvus Linutete jei ka lotuliukas.gif kas dar nepazysta.

O as ir turiu naujienu wub.gif nesioju dukryte wub.gif wub.gif vakar ryta nublioviau posma, nes taip gera paliko ant sirdies..visa gyvenima svajojau apie dvi dukrytes, beprotiskai to norejau, tik niekam nesakiau, nes nesitikejau tokio stebuklo. Uzteko man ir vienos pilnai tai laimei, o kai pasake kad turesiu ir antra... wub.gif svajones pildosi mergaites tik tikekit wub.gif

Musu skyrelis nuostabiausias pavyzdys thumbup.gif
Ugnies_liepsna
Samali sveikinimai wub.gif
O as kazkaip vakar pagalvojau kad visai jei noreciau antro vaiko tai irgi kad butu sunus blush2.gif
Geriuke
Somali,ruzavi sveikinimai skrieja tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As visada svajojau apie dvi mergytes arba poryte.Bet nesupykciau jei ir antras butu berniukas biggrin.gif Kad kaledu senelis atnes....
Linutai,o kaip tau?Nepykina? wink.gif
SaM*PauLi
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2010 11 19, 12:58)
Samali sveikinimai O as kazkaip vakar pagalvojau kad visai jei noreciau antro vaiko tai irgi kad butu sunus  blush2.gif
*

Dekui uz sveikinimus
Tai gal del to kad pirmas berniukas?Viena drauge sake,kad noretu ir antro berniuko jai atrodo juos lengviau augint g.gif

QUOTE(*Odeta* @ 2010 11 19, 14:50)
Somali,ruzavi sveikinimai skrieja tau 4u.gif 
As visada svajojau apie dvi mergytes arba poryte.Bet nesupykciau jei ir antras butu berniukas biggrin.gif Kad kaledu senelis atnes....
*

Aciu ir tau 4u.gif
Tai as linkiu to Kaledu stebuklo wub.gif nesvarbu kokios lyties zirniuko mirksiukas.gif

Praejo jau euforija suzinojus naujiena ir alvoju o jei tas 1 procentas pasitvirtins g.gif nu jeetus kaip butu lotuliukas.gif apie vyro reakcija tai patylesiu, nes nugriutu turbut vietoj suzinojes lotuliukas.gif
O dar zurnale senam skaiciau istorija, kad moteriai sake jog ji laukias berniuko, o gime mergaite ir dar plius berniukas thumbup.gif tai maniskis sake, tik tu taip nepadaryk lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siandien ryt ir poryt iki pietu busim be maziukes ax.gif atostogauja pas mano tevelius..jetus kaip ner ko nusigriebt namie, nors jovalas baisinis, o norisi tik kad vaikas butu ax.gif is dalies tai labai apsidziaugiau kad pasiims, nes sita savsaite man kosmariska buvo visokiu skausmu, skausmeliu atzvilgiu doh.gif bet siadien kai nieko nebeskauda tai ir norisi kad vaikas kartu butu.
-luka-
QUOTE(Lady-G* @ 2010 11 19, 12:10)
LINUTAS, AS TAIP DEL TAVES DZIAUGIUOSI!!!!!!!!!! KAD TU NEPATIKESI  doh.gif Manau cia dauguma senbuviu lygiai taip pat dziaugiasi ir vis dar negali atsigauti po tokios naujienos kaip ir tu pati  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nu cia toks nerealus siurprizas, tokia nereali dovana sventems, kad neturiu net komentaru, sirdis pilna dziaugsmo, net per krastus liejasi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Pritariu kiekvienam tavo zodziui ir pas man tokie pat jausmai thumbup.gif
Geriuke
Labutės 4u.gif
Ka veikiat?Žiūriu šokius...Buvau kirpykloj,biški pasigražinau blush2.gif
Sunflowers
as ir ziuriu sokius , taip pat mezgu ir dar prie pc pasedziu 4u.gif
ir jau gyvenu dziaugsmu ryt arba poryt jau gyvensim naujuose namuose thumbup.gif
Rotoli
Labutis,

O mane bronchitas pagavo, jau ir be antibijotikų neišsiverčiau. Skyrė tokius, kur galima vartoti maitinant, tai gal kaip nors jau išsikapstysiu, nes tokia kaip trenkta vaikštau. Svarbu vaikučiai sveiki.
Sveikatytės visoms 4u.gif
Geriuke
Labas.
Rotoli,sveikatytės 4u.gif
Mėta,nu faina kaip bigsmile.gif Šventės savuose namuose wub.gif Nors man kai reikia kraustytis tai doh.gif Gerai,kad mes jau įsikėlėm į savus namus biggrin.gif
Oriukas thumbup.gif ,važiuojam ieškot dovanėliu,pasivaikščiot....
Geros dienos jums 4u.gif
Lady-G*
Sveikutes, na ,kas vakar ziurejot SOK SU MANIMI??? Jau girdejot ka prisidirbo Jurgeleviciute??? Kaip jums, ka? As tai patyliu, nu geda, nu doh.gif
Tarškutė
QUOTE(Lady-G* @ 2010 11 21, 12:41)
Sveikutes, na ,kas vakar ziurejot SOK SU MANIMI??? Jau girdejot ka prisidirbo Jurgeleviciute??? Kaip jums, ka? As tai patyliu, nu geda, nu  doh.gif
*

O ką g.gif g.gif g.gif

Labukas 4u.gif
nurija
QUOTE(Tarškutė @ 2010 11 21, 13:59)
O ką g.gif  g.gif  g.gif

Labukas 4u.gif
*

http://www.aina.lt/laisvalaikis/ziniasklai...e-policija.html

va galima issamiai paskaityti smile.gif
-luka-
Sveikutes, na ,kas vakar ziurejot SOK SU MANIMI??? Jau girdejot ka prisidirbo Jurgeleviciute??? Kaip jums, ka? As tai patyliu, nu geda, nu  doh.gif
*

nu jo blyn doh.gif ziauru sakyciau......
Ugnies_liepsna
QUOTE(SaMaLi @ 2010 11 20, 17:29)

Tai gal del to kad pirmas berniukas?Viena drauge sake,kad noretu ir antro berniuko jai atrodo juos lengviau augint g.gif
*

As nezinau kaip ta mano nora paaiskint, man atrodo ir nepriklauso nuo lyties sunku ar lengva auginti biggrin.gif
QUOTE(Rotoli @ 2010 11 21, 12:52)
Labutis,

O mane bronchitas pagavo, jau ir be antibijotikų neišsiverčiau. Skyrė tokius, kur galima vartoti maitinant, tai gal kaip nors jau išsikapstysiu, nes tokia kaip trenkta vaikštau. Svarbu vaikučiai sveiki.
Sveikatytės visoms  4u.gif
*

Sveikatos 4u.gif 4u.gif
Knisliukas
Sveikutes,

nu super pas jus naujienos , LINUTAS SVEIKINU SVEIKINU valio isipilde tavo svajone , valio sakes kaip apsidziaugiau, tu to verta , visos zinom kaip to laukei thumbup.gif
Gotte ir tau sveikinimai, linkiu kuo greiciU ODETAI, METOS NAMU DARBAI IR TOM KURIU NEPAMINEJAU IR PKLANUOJA PAPILDYTI nestuke.gif NU CIA SUPER drinks_cheers.gif
SaM*PauLi
Laba 4u.gif

Rotoli, sveikatytes tau, gal apstiprink organizma kazkuom, vis tik pati maitini maizuka wub.gif matyt pasilpes kad ligos kabinas mirksiukas.gif

*

As tik siandien suzinojau kame reikalas..tai laikau apsalus doh.gif siaubas koks, gal sakau tikrai ji serga,juk neatrodo, kad jai kazko truktu g.gif

O mes tinginiaujam nuo vakar blush2.gif maziuke pas mano tevus ir tik ryt grys namo, tai jau nezinom kurio kampo griebtis lotuliukas.gif suvaikejom abu, vienas vienam kambary su sony pc zaidzia, kitas filma ziuri, paskui apsikeiciam, tai as sm sedziu o jis per namu kina ziuri filma lotuliukas.gif turim tu darbeliu, ale be vaiko nevyksta nieks doh.gif blush2.gif jauciu i vakara issiguleje eisim pasibvaigt smulkmenas visokias lotuliukas.gif
Geriuke
Sveiki.
Nu šakės kokia Irmutė blink.gif blink.gif blink.gif Apšalau...
Tiesa sakant aš žiūriu per lnk.man kažkoks įdomesnis ax.gif
Na va,gryžom apsiprekine,vyrui dovanos nupirktos,tai nors tas atkrenta biggrin.gif
Minėja
Laba diena

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2010 11 20, 22:24)
as ir ziuriu sokius , taip pat mezgu ir dar prie pc pasedziu  4u.gif
ir jau gyvenu dziaugsmu ryt arba poryt jau gyvensim naujuose namuose  thumbup.gif
*

Smagu nauji namuciai thumbup.gif O kur kraustotes? Pirkot?

*

Ziurejau ir skaiciau. unsure.gif cool.gif
Geriuke
Sveikutes smile.gif
Minėja
Laba diena 4u.gif

Kaip naujoms nestukems nestuke.gif sekasi? Kaip sveikata?
Linutas
QUOTE(*Odeta* @ 2010 11 21, 17:37)
Sveiki.
Nu šakės kokia Irmutė blink.gif  blink.gif  blink.gif Apšalau...
*

Ar cia ne dar vienas projekto triukas, kad padidetu ziurovu susidomejimas g.gif As kazkaip atsainiai ziuriu i tokius dalykus...
Ir isvis seniau ziurejau tuos sokius, bet jau dabar man jie atsibode ir kaip tik sestadienis - nelieka nieko kito, kaip issitraukti gera knyga paskaityti doh.gif

Tikrai, matau visai visai nedaug liko planuojanciu thumbup.gif
Tai gerai - greitai hebra kelsimes i mamu temas lotuliukas.gif

O as nesitikejau jusu visu tokios reakcijos ir palaikymo group.gif wub.gif Tikrai miela, kad jums suteikiau tiek dziaugsmo. O as pati tai rami kaip belgas, matyt, per daug kartu ,,prisirepetavau", kaip butu, jeigu butu II. taigi finale, kai realybeje tai ivyko, as tesakiau sau: ,,as tai zinojau, as tai zinojau!!!"
Vat ir viskas. Ir vyras nepatikejo ir mano vaiduokliskam teste nieko nemates, net ir po kraujo tyrimo netikejo doh.gif Tik kai vaziavau duoti antro ir jam sakiau, kad dabar skaiciukai turetu buti padvigubeje ir kai paskaiu, kokio tikiuosi (o toks ir buvo thumbup.gif ) tik tada i jo prota daejo lotuliukas.gif
Na, mergaites, galiu romana parasyti is savo istorijos ir po truputi jis jau rasomas lotuliukas.gif Planuoju ideti i blog'a kuriam laikui, kad galetumet paskaityti, jeigu idomu blush2.gif
Ugnies_liepsna
Linutas as su malonumu skaitysiu tik idek ta nuoroda!!!! thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.