Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elvitos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Elvita
Stai isauso geguzes 29d. rytas, labai labai lauktas rytas... Tai buvo nuostabus, sauletas pavasario rytas, tarsi pati gamta dziaugtusi dar vieno zmogelio atejimu i pasauli.
8.30va., kartu su vyru ir akusere einame i gimdykla, nuotaika pakili, kitaip juk ir buti negaletu... Zinojome, jog siandien isvysime savo angeleli wub.gif , jau antra siame pasaulyje. Dar abu nelabai suvokeme, jog tai antrasis musu mazylis, dar viena musu seimos dalele.
Pastacius laseline ir nuskausminus, prasidejo laukimas, laukimas to mazo zmogucio, dar nepazinto, neisgirsto, bet jau taip mylimo...
Maneme, jog tas laukimas nebus ilgas, kad jau po pietu, musu 2.gif sveikins pasauli. Deja, apsirikome. Slinko valandos, bet musu saulele neskubejo. Visiskai nesivyste gimdymo veikla, nuskausminimas ja dar labiau letino. Stai jau ir 20 val., o mes vis dar dviese, vis dar neturime savo mazylio. Aparatas pradejo rodyti, jog 2.gif truksta deguonies, pradejo kristi sirdeles tonai. Mano mintyse sukosi baisios mintys, o akyse nejuciom tvinko asaros. Maciau personalo bei savo mylimo vyro susirupinusias akis. Man uzdejo deguonies kauke, daugiau nuskausminamuju neleido. Man ju ir nereikejo, mintis vijo viena kita, kur gi tu mazyli?
Ir stai po 20 min. isgirdau musu sunelio pirmaji riksma, riksma pasveikinusi pasauli... Pagaliau gime... Sveikas... Juodukas... Vyras nukirpo virkstele, atidalino du kunus, taip ilgai jungiusus vienas kita. Visatoje eme tikseti dar vienas asmeninis laikas, o zeme ta akimirka tapo gimtine.
Sunelis, ramiai ilsejosi ant mano krutines, vyras gloste mano galva. Maciau jo akyse pasididziavima manimi, dziaugsma sulaukus sveiko ir grazaus sunelio. Mano skruostais nepaliaujamai tekejo asaros, juk i pasauli atejo dar vienas zmogutis, musu abieju SUNUS smile.gif .
Šmigija
Nu va apsiverkiau. Jau tokia grazi istorija wub.gif
Kristina 25
Tikrai grazi istorija, taip malonu skaityti wub.gif
Bukite visi laimingi! heart.gif
Braske
wub.gif wub.gif wub.gif
gute
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinu tave begaliniai wub.gif
susigraudinau is to grazumo rolleyes.gif
Ausriukas1
Saunuole Elvita! Sekmes jums ir dziaukites savo angeliuku visa gyvenima taip kaip dziaugetes isvyde pirmaja akimirka!!! wub.gif heart.gif 2.gif
tulpe
Perskaitai istorija ir suprati koks nuostabus dalykas gyvenimas rolleyes.gif
Lašelis
thumbup.gif Grazuuuu... kantrybes tau su sitiek vyrijos! laugh.gif
westa
wub.gif wub.gif wub.gif labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Eos
Nu jai visos vasarinukes taip graziai rashys, tai ash chia kibirus priverksiu, kol mano eile ateis smile.gif
sicile
tokia jaudinanti istorija... wub.gif
stiprybes mamytei ir sveikateles suneliui 2.gif
kauke2
QUOTE (Elvita @ 2004 06 01, 12:10)
Visatoje eme tikseti dar vienas asmeninis laikas, o zeme ta akimirka tapo gimtine.

Uz tokio pasakymo sukurima galima ir Nobelio premija duoti!!!!!!!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
http
BŪKIT LAIMINGI wub.gif
Racegirl
semes jums... didziuliai sveikinimai.... clap.gif
Čili
doh.gif Vel kibirai sentimentalumo asaru doh.gif doh.gif Nu taip graziai aprasyta,tikra gyvenimo svente wub.gif
Ziogutis
Aciu uz toki grazu pasakojima, labai gerai nuteikia visas mus dar laukiancias savo 2.gif
Ne viena ir ne dvi asareles teko nusisluostyti kol perskaiciau smile.gif

Sekmes Elvita visai tavo seimynai thumbup.gif
jolitav
Kai paskaitau tokias nuostabias gimdymo istorijas visai nebebijau gimdyti... nestuke.gif SVEIKINU!!! 2.gif heart.gif heart.gif heart.gif
-Lilė-
Nuostabi istorija........širdį taip suspaudžia wub.gif wub.gif wub.gif ir ašarėlės rieda.
Taurė
SVEIKINU clap_1.gif pagaliau turi savo mazuleli wub.gif aukit stiprus ir sveiki clap.gif
SuperBaba
Elvita, o mums anesteziologas prisnekejo, kad negalima mano vyrui nukirpti sad.gif tipo draudziama smile.gif

Styprek kaimyne uz sienos laugh.gif
happy
Paskaitau tokiu pasakojimu ir va gimdymo nebebijau.

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
SiDo
Kaip grazu thumbup.gif

Sekmes auginant mazyli - susitiksim vasarinuku skyrelyje wink.gif
Snega
Niu ir saunuole tu, labai graziai papasakojai....Susigraudinau....is laimes...ir balto pavydo......Tiek sauniu vyruku dabar tave supa......
Sekmes, aukit, stiprekit...Buckiai abiem
temi
Perskaicius taip silta ir ramu pasidare wub.gif
Linkiu, kad jusu 2.gif gyvenimas butu toks sviesus kaip gimimas clap_1.gif
Meinarda
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Strielka
wub.gif nu ir as ant galo nebeislaikiau ir nubraukiau asarele wub.gif
aca
4u.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.