Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akmens masės kriauklė ir jos valymas.
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Oksana76
Sveiki. Renku ir as akmens mases plautuve. Zadu pirkt Aquasanitos. Kelis komentarus radau senoj temelei, bet gal kas dar parasytu apie ju plautuves. Atsiunte man kainininka, tai kainos visai padorios, ir dar si menesi -20% pritaiko mirksiukas.gif .

Ir dar klausimas. Kuom skiriasi paprastas ir automatinis sifonai? Gal kas zinote? g.gif
Eaglute
Kiek supratau - automatinis sifonas patogus tuo, kad nereikia kišt rankos į pilną plautuvę, kai nori nuleist vandenį.
Dėl lietuviškų plautuvių tai nežinau, bet lenkiškos tikrai nebepirkčiau. Kai iš garantinio gausiu naują plautuvę turbūt bandysiu parduot, nes noriu tamsesnės.
Sara33
As turiu Franke apvalia plautuve. Labai patenkinta. Pas teves jua 15 metu akmens mases plautuve stovi thumbup.gif Paciai teko pagyventi su metaline (franke), tai daugiau ne uz ka neimciau.
Nr1
o gal kas turit krana is akmens mases su slangute? kokie atsiliepimai?
franke puslapy tokiu yra, susigundziau prie Franke akmens mases kriaukles smile.gif
Sara33
Pas mane Franke kranas, bet nemanau kad jis akmens mases. Jis metalinis, tik nuspalvotas tokia spalva kaip kriaukle. Kol kas nusiskundimu neturiu. Tik zinau, kad ju siulomas models Flamingas yra labai nepatogus, bent jau man.
Dorela
QUOTE(Oksana76 @ 2010 11 19, 11:15)
Sveiki. Renku ir as akmens mases plautuve. Zadu pirkt Aquasanitos. Kelis komentarus radau senoj temelei, bet gal kas dar parasytu apie ju plautuves. Atsiunte man kainininka, tai kainos visai padorios, ir dar si menesi  -20% pritaiko  mirksiukas.gif .

Ir dar klausimas. Kuom skiriasi paprastas ir automatinis sifonai? Gal kas zinote?  g.gif

as irgi su tokiom mintim g.gif nes isirenginejam visa buta ir pinigeliu reikia viskam. kas keisciausia, kiek sios temos skaiciau, neigiamai apie Aquasanitos atsiliepia tiek kurie perka Blanca, Franke, o kas turi Aquasanitos, gyvena sau apsipatenkine savo kriaukle. Siaip as linkciau galvoti, kad gal nera jos tokios blogos , tik klase kita rolleyes.gif aisku jei atnaujini tik virtuve, (na arba uzdirbi laabai daug) gali sau leisti geriausia. visgi nera jau toks neiperkamas dalykas. bet siaip galvojant tai visi daiktai yra skirtingu klasiu. pvz ziurint i automobilius, kas sau gali leisti pirkti bentley, i toyota net neziures, sakys visiskas sh. bet ar tikrai jau taip? kiekvienas daiktas turi savo pirkeja rolleyes.gif (gal dazniau tie kurie negali sau leisti Blanca o perka Aquasanita tyli nes bijo pasirodyt prastesni ph34r.gif nes is sios temos atrodytu kad visi ir teperka Franki ir Blanca. Jei pasiuloj pilna viskokiu gamintoju, reiskia jas kazkas ir perka cool.gif )
Tinka
mes pirkdami kriaukle ziurejom i modeli, o ne gamintoja. nu nepatinka man kai tos dvi skyles isgreztos ir priekyje tuomet tas reguliavimo sudeliukas buna arba pasiulo muilio ar ploviklio dozatoriu itaisyt. man po ranka trukdytu is principo. uztai vargais negalais radom be tokio "pribumbaso". Turejom Blanco, dabar yra Plados. kriaukle kaip kriaukle, nei kakzuo ypatingesne, nei ka.
Oksana76
QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 00:32)
as irgi su tokiom mintim  g.gif  nes isirenginejam visa buta ir pinigeliu reikia viskam. kas keisciausia, kiek sios temos skaiciau, neigiamai apie Aquasanitos atsiliepia tiek kurie perka Blanca, Franke, o kas turi Aquasanitos, gyvena sau apsipatenkine savo kriaukle. Siaip as linkciau galvoti, kad gal nera jos tokios blogos , tik klase kita rolleyes.gif aisku jei  atnaujini tik virtuve,  (na arba uzdirbi laabai daug) gali sau leisti geriausia. visgi nera jau toks neiperkamas dalykas. bet siaip galvojant tai visi daiktai yra skirtingu klasiu. pvz ziurint i automobilius, kas sau gali leisti pirkti bentley, i toyota net neziures, sakys visiskas sh. bet ar tikrai jau taip? kiekvienas daiktas turi savo pirkeja  rolleyes.gif   (gal dazniau tie kurie negali sau leisti Blanca o perka Aquasanita tyli nes bijo pasirodyt prastesni  ph34r.gif  nes is sios temos atrodytu kad visi ir teperka Franki ir Blanca. Jei pasiuloj pilna viskokiu gamintoju, reiskia jas kazkas ir perka  cool.gif )
*

Na va, laukiau laukiau komentaru, bet deja nieko nesulaukiau.
Uzsisakiau Aquasanitos plautuve, pasiseke kad nereikejo moketi uz pristatyma bigsmile.gif , jie veze prekes i Klaipeda ir tuo paciu man atveze. Dabar yra akcija Senukuose ant tu plautuviu, bet tiesiai is Aquasanitos isejo dar pigiau mirksiukas.gif . Del atsiliepimu kaip jau sakiau, radau kelis, bet nei vieno blogo mirksiukas.gif . Na naudosim - ziuresim. ax.gif
Dorela
QUOTE(Oksana76 @ 2010 11 26, 10:58)
Na va, laukiau laukiau komentaru, bet deja nieko nesulaukiau.
Uzsisakiau Aquasanitos plautuve, pasiseke kad nereikejo moketi uz pristatyma  bigsmile.gif , jie veze prekes i Klaipeda ir tuo paciu man atveze. Dabar yra akcija Senukuose ant tu plautuviu, bet tiesiai is Aquasanitos isejo dar pigiau  mirksiukas.gif . Del atsiliepimu kaip jau sakiau, radau kelis, bet nei vieno blogo  mirksiukas.gif . Na naudosim - ziuresim.  ax.gif

o, gal galima placiau? bigsmile.gif jie veze nemokamai is Kauno i Klaipeda? kiek kainavo jei ne paslaptis ax.gif nes savam puslapy kainu nedeklaruoja schmoll.gif mes esam is Vilniaus, tai galvojau, kad jei vaziuori i Kauna vien del plautuves, tai gautusi brangiau nei siaip parduotuvej su antkainiu unsure.gif
Oksana76
QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 14:17)
o, gal galima placiau?  bigsmile.gif  jie veze nemokamai is Kauno i Klaipeda? kiek kainavo jei ne paslaptis  ax.gif nes savam puslapy kainu nedeklaruoja  schmoll.gif  mes esam is Vilniaus, tai galvojau, kad jei vaziuori i Kauna vien del plautuves, tai gautusi brangiau nei siaip parduotuvej su antkainiu  unsure.gif
*

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Pakalnute26
Sveiki visi,

sakykit, gal kas turit plautuve virtuvine Alveus Niagara sviesia? Ar pasiteisina? ar kokybiska? ar lengva valyti - nelieka demiu nuo kokiu melyniu, burokeliu ar pan?

Buciau dekinga uz nuomone ir pasisakymus, nes turiu issirinkti kuo greiciau.
Jei galima - i az.
Dekoju
warlock
o kodel jus issirinkot akmens mases kriaukle, o ne matine metaline?
pastaroji pigesne, beto cia randu nemazai nusiskundimu apie neisvalomas kavos, maisto likuciu ir pan. demes ant akmens mases kriaukliu.
patys db renkames ar metaline ar akmens mases kriaukle isigyti.. tai kuo jos pagrinde skiriasi? blush2.gif
Sara33
QUOTE(warlock @ 2010 11 30, 19:05)
pastaroji pigesne, beto cia randu nemazai nusiskundimu apie neisvalomas kavos, maisto likuciu ir pan. demes ant akmens mases kriaukliu.
patys db renkames ar metaline ar akmens mases kriaukle isigyti.. tai kuo jos pagrinde skiriasi?  blush2.gif
*

Man asmeniskai metalime negrazu. Tai buvo pagrindinis argumentas. O del prieziuros nesiskundziu.
Pakalnute26
QUOTE(warlock @ 2010 11 30, 19:05)
patys db renkames ar metaline ar akmens mases kriaukle isigyti.. tai kuo jos pagrinde skiriasi?  blush2.gif
*

NA, man asmeniskai metaline negrazu ir atrodo nepraktiska - barska viskas ten.... Esu turejusi gyvenime, tai nepatiko. Dabar turiu akmens mases kriaukle Schock, bet va jau po 6 metu tai apatine kriaukles puse pakeite spalva ir niekaip neatlpaunu, tuo tarpu visa kita yra tos pat spalvos kaip pirkom. Del to ir noriu suzinoti nuomones tu, kurios turi kaip rasiau Alveus Niagara sviesia kriaukle, kad parasytu, ar gerai valosi.

Buciau dekinga uz nuomone ir patarimus.
Beje, soda valiau, Franke valikliu akmens valikliu ir Higeja pieneliu - niekas nenuvalo. Gal kas dar ka patars?

DEkoju is anksto
Pakalnute26
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 02, 15:57)
NA, man asmeniskai metaline negrazu ir atrodo nepraktiska - barska viskas ten.... Esu turejusi gyvenime, tai nepatiko. Dabar turiu akmens mases kriaukle Schock, bet va jau po 6 metu tai apatine kriaukles puse pakeite spalva ir niekaip neatlpaunu, tuo tarpu visa kita  yra tos pat spalvos kaip pirkom. Del to ir noriu suzinoti nuomones tu, kurios turi kaip rasiau Alveus Niagara sviesia kriaukle, kad parasytu, ar gerai valosi.

Buciau dekinga uz nuomone ir patarimus.
Beje, soda valiau, Franke valikliu akmens valikliu ir Higeja pieneliu - niekas nenuvalo. Gal kas dar ka patars?

DEkoju is anksto
*

NA, negi niekas neturite tos Alveus Niagara sviesios kriaukles?
PArasykit prasau atsiliepimus.

Dar karta dekoju is anksto
ringa
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 03, 15:16)
NA, negi niekas neturite tos Alveus Niagara sviesios kriaukles?
PArasykit prasau atsiliepimus.

Dar karta dekoju is anksto
*

Turiu Franke baltą (ta spalva sidabrinė vadinosi) akmens masės kriauklę. Manau, kad nepaisant to, kad skiriasi gamintojas, akmens masė panaši smile.gif Man nepavyko išvalyti su niekuo tik su Domestos. Forume radau parašyta ir surizikavau. Apie metus laiko valau šiuo valikliu - kriauklė kaip nauja, valiklis nepažeidė paviršiaus. Tikiuosi padėjau smile.gif
KriuKriu
Mes turim Franke sviesiai smeline kriaukle. Puikesnes kriaukles net ir neisivaizduoju. Jau 4 metai, bet jai nieko blogo nesidaro ir ypatingos prieziuros nereikia.
Pakalnute26
QUOTE(ringa @ 2010 12 05, 14:02)
Turiu Franke baltą (ta spalva sidabrinė vadinosi) akmens masės kriauklę. Manau, kad nepaisant to, kad skiriasi gamintojas, akmens masė panaši  smile.gif  Man nepavyko išvalyti su niekuo tik su Domestos. Forume radau parašyta ir surizikavau. Apie metus laiko valau šiuo valikliu - kriauklė kaip nauja, valiklis nepažeidė paviršiaus. Tikiuosi padėjau  smile.gif
*

Sveika,

aciu uz patarima. O koks tas domestos turi but? ju keleto rusiu turbut yra (nezinau, nes dar neikad nenudojau).

Brukstelkit to domesto pavadinima - na ta prasme Domestos virtuvei ar Domestos koks sveitiklis ar pannn.

Aciuuuu
warlock
Gal žinot kur gera kaina isigyti Blanco kriaukle?
dekui smile.gif
byne
QUOTE(warlock @ 2010 12 09, 21:20)
Gal žinot kur gera kaina isigyti Blanco kriaukle?
dekui  smile.gif

žinau mirksiukas.gif . Kaip tik pati užsisakiau, jau greit turi parkeliaut thumbup.gif .
va tokia, tik spalva kitokia.
blancozenar Mokėjau 1299 Lt.
Šita, kiek pamenu, ten kainuoja 899 Lt.
plautuvė
Isto centre kaikuriems modeliams yra pritaikytos nemažos nuolaidos mirksiukas.gif
ginta123
QUOTE(byne @ 2010 12 09, 23:38)
žinau mirksiukas.gif . Kaip tik pati užsisakiau, jau greit turi parkeliaut  thumbup.gif .
va tokia, tik spalva kitokia.
blancozenar Mokėjau 1299 Lt.
Šita, kiek pamenu, ten kainuoja 899 Lt.
plautuvė
Isto centre kaikuriems modeliams yra pritaikytos nemažos nuolaidos mirksiukas.gif
*

Nu sory, bet, manau, nelogiska uz kriauke tiek moketi. Ji tikrai grazi, bei turbut lengvai valosi ir turi daug kitu privalumu... bet vistiek 1299!!!! doh.gif Jau geriau isigyti gera indaplove, o vaisiams ar rankoms nusiplauti gaminant valgyt tikrai uztenka nedideles paprastos kriaukles. Aisku, kai pinigai kisene pleso zmones visko prisiperka.... Bet jau jei perka tokia plautuve tai, manau, turi tiek litu, kad i nuolaidas ziuret nereikia. Nezinau kiek reiketu man uzdirbti, kad tokia pirkciau. Kad ir 100000 per men uzdirbciau, manau, vistiek nepirkciau, vien is principo(vireja namuose samdyciau ir i virtuve neuzeiciau tongue.gif ). Turbut taip manau todel, kad suvalkiete esu 4u.gif
oliushka
Mes turim TEKOS akmens masės kriauklę. dėl valymo jokių priekaištų neturiu. bet kažkur metus panaudojus, joje atsirado įtrūkimas ir niekaip negaliu suprast kaip ir kas nutiko doh.gif Šiaip indus plaunu indaplovėj, tik retkarčiais tenka praplauti rankom ir tikrai žinau, kad nieks man ten nenukrito schmoll.gif tiesiog mistika. bet vat iškilo klausimas, ar galiu aš prašyt pakeist man tą kriauklę g.gif ar be šansų verysad.gif beje čekio neturiu doh.gif
Raganiūkštė
Jau 5m. naudoju apvalią Franke akmens masės kriauklę...Na nežinau, gal mano turima spalva labai praktiška (tamsiai ruda, kaip juodas šokoladas), bet absoliučiai jokių dėmių ant jos nesimato. Pravalau tik tada, kai prisimenu, kad seniai tai dariau ir tik higienos sumetimais. Jokių dėmių ant jos visiškai nesimato mirksiukas.gif Nežinau, gal su šviesesnėm būtų kiek kitaip...Esu labai patenkinta thumbup.gif
byne
QUOTE(ginta123 @ 2010 12 10, 01:02)
Nu sory, bet, manau, nelogiska uz kriauke tiek moketi. Ji tikrai grazi, bei turbut lengvai valosi ir turi daug kitu privalumu... bet vistiek 1299!!!!  doh.gif Jau geriau isigyti gera indaplove, o vaisiams ar rankoms nusiplauti gaminant valgyt tikrai uztenka nedideles paprastos kriaukles. Aisku, kai pinigai kisene pleso zmones visko prisiperka.... Bet jau jei perka tokia plautuve tai, manau, turi tiek litu, kad i nuolaidas ziuret nereikia. Nezinau kiek reiketu man uzdirbti, kad tokia pirkciau. Kad ir 100000 per men uzdirbciau, manau, vistiek nepirkciau, vien is principo(vireja namuose samdyciau ir i virtuve neuzeiciau tongue.gif ). Turbut taip manau todel, kad suvalkiete esu 4u.gif

miela ponia suvalkiete, niekas Jums ir neperša jokios kriauklės ir nereikia čia svetimų pinigų skaičiuoti, kas kam ką plėšo tongue.gif . Kiekvieno reikalas, ką įsigyt ir ne Jums siūlyt, ką nusipirkt tongue.gif Man, pvz. Jūsų ta indaplovė šimtą metų nereikalinga mirksiukas.gif Principus pasilaikykite sau smile.gif

vanilla_ice
Sveikos 4u.gif
Nesenai įsigijom lietuvių gamintojo akmens masės kriauklę, spalva tamsiai pilka. Dėl valymo ar dėmių - jokių problemų. Turbūt jei nevalyčiau visą mėnesį, nieko nesimatytų 4u.gif Tačiau padariau vieną blogą dalyką. Ant kriauklės padėjau indą su karštu maistu ir palikau per naktį. Man net netoptelėjo mintis, kad paviršius gali būti neatsparus karščiui. Ir ką, toj vietoj liko šviesi dėmė. Ką daryti? Gal kam yra taip nutikę? Nejaugi reikės pirkti naują kriauklę? blink.gif
*KAJA*
turim darbe tokia kriaukle - didesnes nesamones nesu maciusi - paciame ilde - jokio nuolydzio nera- vanduo stovi. salimais ant stalvirsio uzsileidzia dalis tos kriaukles t.y. pavirsius su nutekejimo grioveliais, kurie velgi nuolydi gave i kita puse. t.y. subega ne i kriaukle, o atvirksciai. Nu absurdu absurdas. kitas dalyjkas - su laiku pajuoduoja kriaukles dugnas t.y. ten, kur visada vanduo. ir isvalyti neimanoma.
ValSve
QUOTE(*KAJA* @ 2010 12 21, 13:25)
turim darbe tokia kriaukle - didesnes nesamones nesu maciusi - paciame ilde - jokio nuolydzio nera- vanduo stovi. salimais ant stalvirsio uzsileidzia dalis tos kriaukles t.y. pavirsius su nutekejimo grioveliais, kurie velgi nuolydi gave i kita puse. t.y. subega ne i kriaukle, o atvirksciai. Nu absurdu absurdas. kitas dalyjkas - su laiku pajuoduoja kriaukles dugnas  t.y. ten, kur visada vanduo. ir isvalyti neimanoma.
*

Tai gal darbe pas Jus ir įdėjo kokią nukainuotą brokuotą, pagalvojo - juk ne į namus... g.gif

Pas mano mamą smėlinės spalvos plautuvė, retai pas ją būnu, tai neatkreipiau dėmesio, kad būtų pakeitųsi spalvą. O vat labai didelis privalūmas tas, kad toks nemažas nuolydis padarytas, į kriauklėspusę, tai ne tik, kad nuo indų viskas nubėga, bet kelių minučių bėgyje viskas ir taip išdžiūsta ii neužsistovi vanduo, kaip pvz. pas mane plieninėje plautuvėje doh.gif
Zirafa09
QUOTE(vanilla_ice @ 2010 12 21, 10:04)
Sveikos 4u.gif
Nesenai įsigijom lietuvių gamintojo akmens masės kriauklę, spalva tamsiai pilka. Dėl valymo ar dėmių - jokių problemų. Turbūt jei nevalyčiau visą mėnesį, nieko nesimatytų 4u.gif Tačiau padariau vieną blogą dalyką. Ant kriauklės padėjau indą su karštu maistu ir palikau per naktį. Man net netoptelėjo mintis, kad paviršius gali būti neatsparus karščiui. Ir ką, toj vietoj liko šviesi dėmė. Ką daryti? Gal kam yra taip nutikę? Nejaugi reikės pirkti naują kriauklę? blink.gif
*

Pas mane tas pats, nezinau kieno gamybos kriaukle, bet istacius karsta puoda i ja, liko deme, dar nei su nieko nepavyko man isvalyti.
*KAJA*
QUOTE(konfetee @ 2010 12 21, 17:53)
Tai gal darbe pas Jus ir įdėjo kokią nukainuotą brokuotą, pagalvojo - juk ne į namus...  g.gif

*

taip pas visus brokuotos, nevykusios ir nukainotos thumbup.gif lotuliukas.gif
Deja, nuomojames nuostabu buta biuro veiklai. Prabangus ir naujai irengtas ypac kokybiskom medziagom.
ValSve
QUOTE(*KAJA* @ 2010 12 22, 17:02)
taip pas visus brokuotos, nevykusios ir nukainotos  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Deja, nuomojames nuostabu buta biuro veiklai. Prabangus ir naujai irengtas ypac kokybiskom medziagom.
*

tikriausiai ne taip mane supratot, kalbėjau būtent apie jūsų atvejį, pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, kad vanduo subėga ne į plautuvę, bet atvirkščiai.
Ir pradžioj nekalbėjot apie patalpas, kuriose dirbate.
warlock
Ar prie akmens mases kriaukles dera metalinis ciaupas?
nusipirkom akmens mases kriaukle, bet maisytuvo dar neturim, o uz "pagrazinta akmens mase" moketi dvigubai daugiau nlb norisi...
vanilla_ice
QUOTE(warlock @ 2010 12 28, 22:05)
nusipirkom akmens mases kriaukle, bet maisytuvo dar neturim, o uz "pagrazinta akmens mase" moketi dvigubai daugiau nlb norisi...
*

Dar ir kaip dera thumbup.gif pas mus metalinis ciaupas, labai liuks atrodo
Diax
Pas mus tamsi ovali Franke kriauklė. Deja, po dvejų metų naudojimo matosi kalkės verysad.gif Gal patarsit kuo jas būtų įmanoma atšveisti? Galvojau apie Cilit Bang, bet bijau bandyti ir sugadinti kriauklę verysad.gif
Be šios problemos kriauklei priekaištų neturiu rolleyes.gif
alira
QUOTE(Diax @ 2011 01 29, 23:58)
Pas mus tamsi ovali Franke kriauklė. Deja, po dvejų metų naudojimo matosi kalkės  verysad.gif Gal patarsit kuo jas būtų įmanoma atšveisti? Galvojau apie Cilit Bang, bet bijau bandyti ir sugadinti kriauklę  verysad.gif
Be šios problemos kriauklei priekaištų neturiu  rolleyes.gif
*

Pamegink Amway firmos valikli LOC voniai (Ruzavos spalvos skystis, kuris skiedziasi ir pilasi i purskiama dozatoriu). Labai gerai nukalkina ir kartu yra svelnus valiklis. As ji naudoju ir vonios kambario santechnikai valyti ir virtuves akmens mases kriauklytei. Tereikia juo ispuksti ir palikti kokia 10 min...tuomet nuplauti vandeniu su kempinele.
Papildyta:
QUOTE(warlock @ 2010 12 28, 22:05)
*

Zinoma,kad dera ir metalinis. Bet mes kaip pirkom kriaukle, tai pirkom ir tokios spalvos akmens mases maisytuva. Na jis kazkiek brangesnis negu paprastas, bet man grazu. Ir be to ganetinai praktiska, nes ant jo, kaip ir ant pacios akmens mases kriaukles nesimato pirstu, vandens lasu. O, beje, Franke firmos maisytuvai tikrai yra kokybiski.
Renata_Bo
Galite ir su Domestos pabandyt, bet pasveist o ne palikinet kad mirktu. Bet va ko tikrai nebandykyte tai Harpic, nes jie ne chloro o rugsties pagrindu. Siaip net nerekomenduoju jo net unitazu valyti ( ypac jei naujas ir noryte kad toks liktu kuo ilgiau) po kokiu 10 valymo prades geltonuoti.
As turejau pagilinta Plados, tamsiai pilka, karscio tikrai nebijo, gal tikrai koks brokas ten pas jus, hm... o garantijos nera? nes pas mus tai ar 6 ar 12 men. buvo dar garantija.
birbusiukas
Sveikos, bandau ir as issirinkti nauja plautuve g.gif kazkodel mane visi atkalbineja nuo apvalios akmens mases plautuves, bet kaip matau jus visai nepeikiat tokiu ax.gif
gintė
QUOTE(birbusiukas @ 2011 02 03, 11:33)
Sveikos, bandau ir as issirinkti nauja plautuve  g.gif  kazkodel mane visi atkalbineja nuo apvalios akmens mases plautuves, bet kaip matau jus visai nepeikiat tokiu  ax.gif
*

O kodel? Man taip pat labai aktualu, nes kaip tik galvoju apie Franke akmens mases apvalia plautuve g.gif
Subjektyvi
Man apvali būtų nepatogi, vien dėl savo nepraktiškos formos. Niekada tokios nesirinkčiau. O akmenines turime tris, įvairiuose būstuose, dar nė karto nesigailėjome. Visur montavome šviesias, smėlines.
Renata_Bo
Mano nuomone irgi tokia kad apvali kriaukle nepatogi atgyvena, o akmens mases kriaukle likau tikrai pukios nuomones. Tamsiai pilka, pagylinta Pladosa turejau - geresnes nemaciusi.Valosi puikiai net nuo plauku dazu.
airise
QUOTE(Oksana76 @ 2010 11 26, 10:58)

Uzsisakiau Aquasanitos plautuve, mirksiukas.gif . Na naudosim - ziuresim.  ax.gif
*

Kiap sekasi naudoti šitą kriauklę? Aš mačiau dabar tos firmos dabar akcija Moki-veži,kartu kriauklė ir maišytuvas apie 349 lt. Na ne Franke,bet gal bus gerai,kai nesinori daug išleisti.ir ar tikrai pigiau būtų tiesiai iš gamyklos,ar dabar su akcijine kaina jokio skirtumo?
kvietkas
Diax, kadangi dabar pati renkuosi akmens mases plautuve, tai vakar uzmaciau stai toki valikli..

http://www.voniosstudija.lt/goods/cat,296/...ams-valyti.html

birbusiukas
ax.gif na va jau turiu sviesiai pilka akmens mases plautuve ax.gif keturkampa visdelto. Dabar reikia laukti baldu, tuomet isbandysiu.
kysa000
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 11:11)
Man apvali būtų nepatogi, vien dėl savo nepraktiškos formos. Niekada tokios nesirinkčiau. O akmenines turime tris, įvairiuose būstuose, dar nė karto nesigailėjome. Visur montavome šviesias, smėlines.
*

o kuom neprakistka apvali kriaukle. naudoju 5 metus ir nepastebejau jokiu nepatogumu. gal del to kad nesu naudojusi kampuotos smile.gif
Tutikutė
Turim ir mes akmens mases kriaukle, smelio spalvos, valau Cilitu, bet per 3 naudojimo metus ji visgi pakeite isvazda, pagrinde kriaukles dugne atsirado tokiu kaip ir smulkiu ibrezimu, taskeliu, lyg nuo peiliu ir sakuciu butu subraizyta ir aisku patamsejimai tose vietose....sakau gal yra koks budas tarkim nupoliruot virsutini sluoksni? g.gif
kvietkas
QUOTE(Tutikutė @ 2011 02 11, 13:16)
Turim ir mes akmens mases kriaukle, smelio spalvos, valau Cilitu, bet per 3 naudojimo metus ji visgi pakeite isvazda
*

o kokios firmos kriaukle? as kaip tik dabar renkuosi, pirksiu butent smelio spalvos..norisi zinot, kurios labiau keicia spalva, kurios maziau..uzvakar buvau pas drauge, jos virtuvej balta Franke plautuve, pirkta pries 2,5m, tai dugnas jau nebe baltas, o parudaves doh.gif

beje, Siguldos balduose, dabar 20% nuolaidos vokiskoms Schock plautuvems, mano tevai tokia turi 1,5m..kol kas viskas tvarkoj..mastau galbut tokia ir pirkti..

tik schock akmens mases maisytuvo nerekomenduoju, nes po metu vienoj vietoj pradejo juoduoti, pavirsius tarsi isgrauztas, kazkokia erozija..vakar parduotuvej, kai uzklausiau apie garantini laikotarpi, pardaveja prisipazino, kad nelabai kokybiski maisytuvai, nes juos italai vokieciu uzsakymu gamina, pas namie lygiai tas pats su maisytuvu pasidare..o garantinis maisytuvui deja tik 1 metai doh.gif
kvietkas
merginos, dabar italiskoms Plados akmens mases plautuvems 30% nuolaida denzis.lt..as vakar nusipirkau pacioje parduotuveje rolleyes.gif
Subjektyvi
QUOTE(kysa000 @ 2011 02 10, 16:19)
o kuom neprakistka apvali kriaukle. naudoju 5 metus ir nepastebejau jokiu nepatogumu. gal del to kad nesu naudojusi kampuotos smile.gif
*

Ji mažesnė ir pvz. skardą iš orkaitės būtų nepatogu praplauti, kt. didesnių apimčių indus. Mes dažnai valgį gaminame troškintuve, kuris ganėtinai didelis. Nors mes ir plauname indus indaplovėje, bet visko pasitaiko buityje.
šeima iš 5
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 18, 14:39)
Ji mažesnė ir pvz. skardą iš orkaitės būtų nepatogu praplauti, kt. didesnių apimčių indus. Mes dažnai valgį gaminame troškintuve, kuris ganėtinai didelis. Nors mes ir plauname indus indaplovėje, bet visko pasitaiko buityje.
*

Na, ar i apvalia, ar i kavdratine, skarda vis tiek netilps, visad turejau kavdratine, pakankamai gilia, dabar zadu apvalia daryti, tik noriu gilios. Man rodos gilume esme...
Subjektyvi
Į maniškę skarda telpa biggrin.gif Todėl, kad pati kriauklės forma gera. ( ) Va tokia pas mus.
Siurbelyte
QUOTE(Tutikutė @ 2011 02 11, 13:16)
Turim ir mes akmens mases kriaukle, smelio spalvos, valau Cilitu, bet per 3 naudojimo metus ji visgi pakeite isvazda, pagrinde kriaukles dugne atsirado tokiu kaip ir smulkiu ibrezimu, taskeliu, lyg nuo peiliu ir sakuciu butu subraizyta ir aisku patamsejimai tose vietose....sakau gal yra koks budas tarkim nupoliruot virsutini sluoksni? g.gif
*

Kriaukles dugnas buvo patamsejes, nepadejo nei cilit, nei loc. Pabandziau su harpic. Uzpyliau, palaukiau ir nuskalavau. Dabar kaip nauja thumbup.gif Nezinau, ar nebus kokio salutinio poveikio blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.