Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gupija
user posted image

Senoji tema čia 4u.gif
leber
QUOTE(fedoska @ 2010 11 19, 12:06)
Tada klausiu dar karta - ar laminuota drozliu plokste dazant, kaina ta pati?
*

Laminuota (lmdp) plokštė nedažoma, tai druožlių plokštė jau užlaminuota, t.y. jau padengta laminatu su spalva arba tekstūra, gali būti laminuota natūraliu lukštu. Dažoma ir visokie grioveliai frezuojami mdf (medžio dulkių) plokštė.
Mdf kaina didesnė+ ją dar reikia apdirbti(dažyti, raižyti...), nei lmdp.
justagnė
Sveikutės 4u.gif
Su vyru ginčijuosi, kad ir mūsų mažoje virtuvėje galima viską įrengti ką norime biggrin.gif tik nežinome, kur ir kaip dėti stalą`, kad priėjimo prie lango neužstotų g.gif
gupija
QUOTE(justagnė @ 2010 11 19, 20:14)
Su vyru ginčijuosi, kad ir mūsų mažoje virtuvėje galima viską įrengti ką norime biggrin.gif  tik nežinome, kur ir kaip dėti stalą`, kad priėjimo prie lango neužstotų g.gif
*

darykit atlenkiamą arba ištraukiamą. Yra visokių mechanizmų mirksiukas.gif
justagnė
Neišneša mano fantazija biggrin.gif Reikia prašyti, kad kas padarytų maketuką g.gif
gupija
QUOTE(justagnė @ 2010 11 19, 20:23)
Neišneša mano fantazija biggrin.gif Reikia prašyti, kad kas padarytų maketuką g.gif
*

nueikit į kokią geros furnitūros parduotuvę ir pasiklausinėkit. Parodys įmanomus techninius sprendimus ir bus aiškiau.
justagnė
QUOTE(gupija @ 2010 11 19, 20:24)
nueikit į kokią geros furnitūros parduotuvę ir pasiklausinėkit.
*

Ačiū 4u.gif
Turbūt geriau iškart kreiptis kur baldus gamina? g.gif
gupija
QUOTE(justagnė @ 2010 11 19, 20:27)
Turbūt geriau iškart kreiptis kur baldus gamina? g.gif
*

aš pirmiau mechanizmus apsižiūrėčiau, nes gali nutikt taip, kad pasirinktas baldžius tingės sukti galvą ar tiesiog nežinos.
justagnė
QUOTE(gupija @ 2010 11 19, 20:28)
aš pirmiau mechanizmus apsižiūrėčiau, nes gali nutikt taip, kad pasirinktas baldžius tingės sukti galvą ar tiesiog nežinos.
*

bigsmile.gif Tikrai, apie tai nepagalvojau blush2.gif Ačiuks 4u.gif
Vi_zija
LABA,
kadangi cia kalbama apie vietuves, tai manau ir apie butine texnika,
as absoliuc nieko nesuprantu apie kaitlentes o reikia issirinkti, tai norisi ir kaina padoria ir kad butu nebloga issirinkau tokia, norec komentaru

http://www.mediashop.lt/Catalog.aspx?p=%c4...147004057669941

dar viena
http://www.mediashop.lt/Catalog.aspx?p=Ele...147004053451798

Šią žinutę redagavo Vi_zija: 2010 11 19, 17:04

p.s. ar tiesa kad baumatic firma (anglai) Š.... ,
Vi_zija
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 21, 10:02)
LABA,
kadangi cia kalbama apie vietuves, tai manau ir apie butine texnika,
as absoliuc nieko nesuprantu apie kaitlentes o reikia issirinkti, tai norisi ir kaina padoria ir kad butu nebloga issirinkau tokia, norec komentaru 

dar viena
http://www.mediashop.lt/Catalog.aspx?p=Ele...147004053451798

Šią žinutę redagavo Vi_zija: 2010 11 19, 17:04

p.s. ar tiesa kad baumatic firma (anglai) Š.... ,
*

kazka ne taip idejau

PAVIRŠIUS GORENJE ECT 78C-HL-A
bugagašenka
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 21, 13:31)
kazka ne taip idejau

*

jūs pabandykit šioje temo dar paskaitinėt ir pasiklausinėt ten ir patarėjų nusimanačių taip pat yra
LokysL
Pakritikiuokit del virtuves baldu isdestymo. Virtuves plotas ~ 12,8 kv m. Kadangi reikia virtuvej dvieju langu tai sunkiau sugalvoti kaip isdestyti baldus. Du langai buvo sugalvoti tam kad butu sviesu kai sviecia pietu saule pro mazesni langa, ir kad butu sviesu vakare kai sviecia vakaru saule pro didesni langa, prie to pacio per duris patektu (jau isbandyta praktiskai) sviesa tiesiai i svetaine, taip gaunant nuo ryto iki vakaro saules sviesos visoje svetaineje.
Valgymo procedura butu atliekama virtuveje, pradine ideja buvo ta, kad valgymas vyks kazkur svetainej (svetaine-valgomasis), taciau dabar ideja tokia kad reikia daryti stala virtuveje. Kur patartumet isdestyti baldus, t.y kriaukle ir virykle. Del kriaukles pries langa kyla minciu kad labai taskysis ant lango, bet pagal projekta ji ten gerai isipaiso (plius kampe lieka vietos susideti kasdien naudojamus elektros prietaisus valgiui gaminti, ir plius tpro ta langa yra vaizdas i pagrindini kiema), jei deti beveik pries pat didesni langa, tada lieka mazai darbo zonai (tarp kriaukles ir virykles), bet lieka daug tarp saldytuvo ir kriaukles, ir vaizdas butu i laukus, o galbut kazkada ir i kaimynu nama. Barasa butu su aukscio skirtumu stalvirsio atzvilgiu. Linkstu prie to kad stalas geriau butu kilnojamas nei baro stalas. Kadangi kilnojama stala galima daryti sutraukiama, kai daugiau zmoniu galima isskleisti, plius galima is vis isnesti is virtuves jei nenaudojamas. Kedes taip pat galima naudoti kazkokias sulankstomas ar iprastines kurias irgi galima isnesti. Orkaite butu kartu su virykle arba imontuota i spinta, tik tokiu atveju spintos ir saldytuvo vietas apkeisti reiketu.
Dar mintis buvo virykle daryti ant kampo (tada po desine atsirastu daugiau vietos jau paruostiems produktams sudeti nuo virykles), bet tada plautuve tikrai turetu buti pries mazaji langa. Ar kas nors turit patirties su virykles ar plautuviu montavimu i kampa? man kazkaip del plautuves atrodo kad prieeiti sunkiau ir reikia labiau pasilenkti. virtuves matmenys 3,6x3,7. Buvo pasiulymu daryti dvi lygiagrecias juostas, o stala statyti prie didesnio lango.

user posted image

user posted image

Oksana76
Plautuve deciau arciu dujines, gi nelakstysi su puodais prie priesingos sienos..... Kazkaip cia gaunas, kad visa technika ismetyta po virtuve.... Mano nuomone labai nepatogu mirksiukas.gif
Agnesik
Sveikos merginos 4u.gif ,

skaičiausi ankstesnes temeles ir mačiau, kad kai kurioms forumietėms padėjote su virtuvės baldų išplanavimu. Aš kaip tik dabar žvalgausi po įvairias parduotuves ir ieškau kur būtų optimaliausia užsisakinėt, bet gal dar galėtumėte pagelbėt su išplanavimu, jei įkelčiau virtuvės planelį?
ValSve
LokysL,
mano nuomone Jūsų virtuvėje pilnai užtektų vietos (darbastalio) jei virtuvės spintelės būtų išdėstytos kampu (L raidė).
Raudonai pabraižiau kaip dar galima būtų išdėstyt baldus ir techniką. Šaldytuvas pačiam gale prie spintos (tai pirmas variantas), o antras variantas - šaldytuvas būtų ten kur mėlynas kvadratas.
Valgomajam stalui palikau vietą prie lango, manau jauku turėtų būt smile.gif
My Webpage

Agnesik,
įkelkit planą smile.gif
LokysL
QUOTE(konfetee @ 2010 11 22, 18:26)
LokysL,
mano nuomone Jūsų virtuvėje pilnai užtektų vietos (darbastalio) jei virtuvės spintelės būtų išdėstytos kampu (L raidė).
Raudonai pabraižiau kaip dar galima būtų išdėstyt baldus ir techniką. Šaldytuvas pačiam gale prie spintos (tai pirmas variantas), o antras variantas - šaldytuvas būtų ten kur mėlynas kvadratas.
Valgomajam stalui palikau vietą prie lango, manau jauku turėtų būt smile.gif
My Webpage

Agnesik,
įkelkit planą smile.gif
*

na ideja buvo tokia, ateinu is parduotuves, dedu produktus i saldytuva, tada imu is saldytuvo dedu i plautuve, is plautuves ant darbastalio, nuo darbastalio and virykles nuo virykles ant stalo. Siaip buvo ziureta dar kad galima butu susideti dali irangos kuri naudojama beveik kiekviena diena, sulciaspaude, plaktuvas, konvekcine krosnis.
Dabar paziurejus i tai kas papaisyta abiem atvejais kaip ir tilptu viskas, gal... Gal yra kazkur nerasyta taisykle kiek turi buti vietos tarp plautuves ir virykles? Nes cia man daugiausiai reiktu vietos.
Siaip dar buvo stengiamasi nedaryti pakabinamu spinteliu , kazkaip noretusi po stalvirsiu viska sukisti. Dar klausimas butu jei plautuve pries langa, kur tada indus suplautus deti (nes dazniausiai buna sienine spintele ir ten dedasi)?
bugagašenka
QUOTE(LokysL @ 2010 11 22, 20:39)
(nes dazniausiai buna sienine spintele ir ten dedasi)?
*

pasižiūrėkit www.furnitanas.lt ten būna ištraukiamų džiovyklų arba stalčiuose
ValSve
QUOTE(LokysL @ 2010 11 22, 19:39)
na ideja buvo tokia, ateinu is parduotuves, dedu produktus i saldytuva, tada imu is saldytuvo dedu i plautuve, is plautuves ant darbastalio, nuo darbastalio and virykles nuo virykles ant stalo. Siaip buvo ziureta dar kad galima butu susideti dali irangos kuri naudojama beveik kiekviena diena, sulciaspaude, plaktuvas, konvekcine krosnis.
Dabar paziurejus i tai kas papaisyta abiem atvejais kaip ir tilptu viskas, gal... Gal yra kazkur nerasyta taisykle kiek turi buti vietos tarp plautuves ir virykles? Nes cia man daugiausiai reiktu vietos.
Siaip dar buvo stengiamasi nedaryti pakabinamu spinteliu , kazkaip noretusi po stalvirsiu viska sukisti. Dar klausimas butu jei plautuve pries langa, kur tada indus suplautus deti (nes dazniausiai buna sienine spintele ir ten dedasi)?
*

Nežinau kur deda indus šeimininkės, turinčios plautuves priešais langą, bet įtariu, kad į stalčius. Kai kurios (teko skaityt) palieka indaplovėje smile.gif

o dėl mano planelio, tai čia tik šiaip mintis tokia, į kurią nebūtina kreipt dėmesio mirksiukas.gif
gandrė
Pazadeta mano virtuve smile.gif . Tik foto kokybe nekokia ax.gif .

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
dainiusd
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 20:34)
Pazadeta mano virtuve  smile.gif . Tik foto kokybe nekokia  ax.gif .

*

Ui kaip arti viena kitos kriaukle su kaitlene g.gif o kodel i kampa nedejote kriaukles? O siaip sviesi jauki vietuve gavosi smile.gif
gandrė
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 22, 21:15)
Ui kaip arti viena kitos kriaukle su kaitlene  g.gif  o kodel i kampa nedejote kriaukles? O siaip sviesi jauki vietuve gavosi smile.gif
*

kampe darbastalis, kurio tikrai uztenka smile.gif . Man taip patogiau.
reims
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 21:23)
kampe darbastalis, kurio tikrai uztenka  smile.gif . Man taip patogiau.
*

man patinka jusu virtuves baldai.Grazu, sviesu, jauku. Darbastalis yra labai svarbu.
Tik, gali taskytis nuo kriaukles ant dujines, teks daznai ja valyti nuo vandens.
gandrė
QUOTE(reims @ 2010 11 22, 21:53)
man patinka jusu virtuves baldai.Grazu, sviesu, jauku. Darbastalis yra labai svarbu.
Tik, gali taskytis nuo kriaukles ant dujines, teks daznai ja valyti nuo vandens.
*

Darbastalis svarbu, bet dirbam po viena, tai vietos pakanka. Megstu gaminant viska i vietas susidet rolleyes.gif . Be to, nenorejau daryt kampo, man svarbiau buvo, kad tilptu didelis stalas. Ilgis 3m., taip, kad nelabai pasirinksi.
Nuo kriaukles nesitasko, nes gili ir labai patogi. Tik su isplautais indais nelabai, dedu slapius ant kriaukles krasto, darbastalio ir stengiuosi kuo greiciau sluostyt lotuliukas.gif .
reims
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 22:56)
Darbastalis svarbu, bet dirbam po viena, tai vietos pakanka. Megstu gaminant viska i vietas susidet  rolleyes.gif . Be to, nenorejau daryt kampo, man svarbiau buvo, kad tilptu didelis stalas. Ilgis 3m., taip, kad nelabai pasirinksi.
Nuo kriaukles nesitasko, nes gili ir labai patogi. Tik su isplautais indais nelabai, dedu slapius ant kriaukles krasto, darbastalio ir stengiuosi kuo greiciau sluostyt  lotuliukas.gif .
*

gal tada vis patogiau kriaukle su padeklu?nes nera kur isplautu indu deti, nebent ant darbastalio pasideti atskira padekla ir ant jo deti isplautus indus.
Agnesik
Agnesik,
įkelkit planą smile.gif
*

[/quote]

Konfetee,
kadangi dar nemoku įkelti failų į forumą, tai įkeliau čia:
http://ifile.it/g8lij4x

Labai ačiū Jums už pagalbą.

O gal patartumėt kokias programėles galima panaudoti planuojant virtuvės baldų išdėstymą?
bugagašenka
QUOTE(gandrė @ 2010 11 23, 00:56)

Nuo kriaukles nesitasko, nes gili ir labai patogi. Tik su isplautais indais nelabai, dedu slapius ant kriaukles krasto, darbastalio ir stengiuosi kuo greiciau sluostyt  lotuliukas.gif .
*

o tai džiovyklos neturit iš vis ar tik laikinai ar čia aš nevala šlapius nešluostytus į džiovyklą kraunu?

šeip simpatiška virtuvė,

aš vakar Milesijoje beicus rinkausi savajai uch derinuką išsirinkau nu blogiausiu atveju sakaiau natūraliai gausis provansas kai perdažinėsiu pati su teptuku lotuliukas.gif
gupija

gražu. Tik aš būčiau rankenėlių visai nedėjus ax.gif
fukse
QUOTE(Agnesik @ 2010 11 23, 07:52)
kadangi dar nemoku įkelti failų į forumą, tai įkeliau čia:
http://ifile.it/g8lij4x
O gal patartumėt kokias programėles galima panaudoti planuojant virtuvės baldų išdėstymą?
*

QUOTE(fukse @ 2010 11 16, 19:18)
Su ALNO Kitchen Planner galima pačiam susiprojektuoti virtuvėlę  4u.gif
Spaudžiat Accept ir siunčiatės  4u.gif
Prieš pradėdama dėliotis spintukes, peržiūrėkit Help--> help -->  Continue to the Tutorial.
*

Paveikslėlio įkėlimas į žinutę
R_S
Laba diena 4u.gif mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja blush2.gif user posted image
Svajone_25
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 21:34)
Pazadeta mano virtuve  smile.gif . Tik foto kokybe nekokia  ax.gif
*

Labai graziai ziurisi wub.gif manau dar neblogai atrodytu ir su juodu stalvirsiu. As vis mastau jeigu naujame buste tai rinkciausi sviesius baldus ir tamsu stalvirsi... Pas Jus man patinka 4u.gif
Agnesik
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 13:50)
mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja 
*

rozine svajone, mes iri tokio norim, bet pas mus būtų kampinis tai jis dar brangesnis. Bet man tai jie nerealiai gražiai atrodo.

Papildyta:
rozine svajone, o Jūs šioje svetainėje žiūrėjote gartraukius?
http://www.denzis.lt/buitine-technika?gcli...CFUO-zAodJkm-Yw
byne

gražu thumbup.gif

Nu va, pagaliau ir aš jau gartraukį išsirinkau, norėjau kuo tylesnio ir galingesnio blush2.gif ir plautuvę thumbup.gif Tik dabar reik laukt, kol parveš kitais metais biggrin.gif

Beje, jei kam reikia Blanco plautuvės, tai Isto centre kaikuriems modeliams yra nemažos nuolaidos ax.gif
R_S
QUOTE(Agnesik @ 2010 11 23, 14:56)
rozine svajone, mes iri tokio norim, bet pas mus būtų kampinis tai jis dar brangesnis. Bet man tai jie nerealiai gražiai atrodo.
Papildyta:
rozine svajone, o Jūs šioje svetainėje žiūrėjote gartraukius?
http://www.denzis.lt/buitine-technika?gcli...CFUO-zAodJkm-Yw
*

ziurinejau... bet MB nenori moketi vien uz dizaina, iprastas imotuojamas jeigu vos ne triskart pigiau gaunas.... galvojau gal galima tiesiog nusipirkt iprasta gartrauki neimontuojama ir baldzius uzdetu ta karniziuka medini g.gif
*Demettriuke*
Sveiki,

permečiau šią trumputę temą, bet lyg ir atsakymo neradau. Jeigu pasikartosiu, kas ankstesnėse temose buvo apkalbėta, labai nepykit. Mane domina salų praktiškumas, t.y. kai salose vyksta visas pagrindinis darbas: kepama, plaunama. Abejoju dėl vieno - ar labai nusitaško vandeniu/riebalais virtuvė, kuomet dirbama saloje? Kažkodėl vaizduotėje sukasi mintis, kad bekepant kokią mėsą, visa virtuvė riebalais apsitaško. Patvirtinkit arba paneikit mano mintis.

Mačiau apie tamsius stalviršius kalbėjot, tai pasisakysiu savo patirtį, kadangi prieš tai turėjau tamsius virtuvės baldus. Antrą kartą to nebedaryčiau. Visų pirma ant tokio tamsaus stalviršio matosi visos dulkės, visi vandens lašeliai, antra- jeigu netyčia kur įbrėži, vėl viskas gražiai matosi. Bet čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis. Aš už šviesų ar marmurinį stalviršį.
Agnesik
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 15:58)
ziurinejau... bet MB nenori moketi vien uz dizaina, iprastas imotuojamas jeigu vos ne triskart pigiau gaunas.... galvojau gal galima tiesiog nusipirkt iprasta gartrauki neimontuojama ir baldzius uzdetu ta karniziuka medini g.gif
*

Bet tada reikia gal iš anksto su baldžium susitart...?
O Jūs gal ir virtuvės baldus dabar užsisakinėjate?
Vi_zija
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 13:50)
mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja 
*

radau dar pigaiau

http://www.neriba.lt/buitine-technika/gart...osser-2230.html
Caca*
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 17:42)

Bet istraukimo galia tik 500m3/h.Mazoka. g.gif Nebent i nediduke virtuve tiktu.
Vi_zija
QUOTE(Caca* @ 2010 11 23, 17:46)
Bet istraukimo galia tik 500m3/h.Mazoka. g.gif Nebent i nediduke virtuve tiktu.
*

nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia blink.gif , nes kaip blondinė tik į groži žiuriu lotuliukas.gif
gupija
Pagaliau ir aš turiu servo drive iš šito filmuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir pati atsidžiaugt negaliu, o vaikam tai išvis atrakcija biggrin.gif
R_S
QUOTE(Agnesik @ 2010 11 23, 16:09)
Bet tada reikia gal iš anksto su baldžium susitart...?
O Jūs gal ir virtuvės baldus dabar užsisakinėjate?
*

nea, dar neuzsakinejame, gaudausi tik minciu kokios virtuves noreciau, bet reikes su baldzium aptart si varianta kai uzsakinesim baldus 4u.gif
Caca*
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 17:51)
nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia  blink.gif ,  nes kaip blondinė tik į groži žiuriu  lotuliukas.gif
*

Koks turi būti gartraukio galingumas, priklauso nuo virtuvės dydžio. Reikalingas galingumas apskaičiuojamas pagal paprastą formulę. Pirmiausia virtuvės plotas padauginamas iš jos aukščio. Gauta sandauga dauginama iš šešių, norint gauti mažiausią reikalingą darbo našumą, arba iš dvylikos, jeigu domina maksimalus galingumas.

Tai jusiskei 500 uztektu. Pas mus 16 kvadratu(virtuve+valgomasis), kvapai dalinai nueis ir i svetaine, as emiau 1000kubu/val. gartrauki. ax.gif
fukse
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 16:51)
nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia  blink.gif ,   nes kaip blondinė tik į groži žiuriu  lotuliukas.gif
*

Gartraukio darbo našumas (galingumas) matuojamas kubiniais metrais per valandą.

Jūsų atveju 12m2x 3,0 (sakykim, nes nežinau jūsų virtuvės patalpos aukščio)=36
Reikalingas galingumas:
36x6=216 ( mažiausias galingumas)
36x12=432 (didžiausias galingumas)
Skaičiavimas rodo, kad 500m3 galingumo gartraukio jums per akis , bet aš manau, kad gartraukio galingumas intensyviame rėžime negali būt mažesnis nei 600, čia tik mano tokia nuomonė iš praktikos, nes kai sujungi kelis puodus vienu metu, tai galingumas reikalingas man virš viryklės, kad surinktų garus smile.gif
Vi_zija
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 17:51)
nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia  blink.gif ,  nes kaip blondinė tik į groži žiuriu  lotuliukas.gif
*

aciu visoms už info, bet... mano virtuvė 12 +10 valgomasis, tai reikia reikia jau labai galingo..

siaip vakar begamindama vakariene pagalvojau, daba manoji virtuvė 6 kv, gartrauki ijungiu labai retai , praktiskai visai nejungiu, pradžioje ijungdavau pries 12metu, daba mane nervuoja tas triuksmas,(turbut pasenau lotuliukas.gif ) jau geriau man atidaryti langa virtuvej g.gif , tai gal jau tokio galingo ir nereikia??
dolile
Na pasirodau ir aš su savo virtuve smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
taja:)
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 11 23, 15:01)
Sveiki,

Mane domina salų praktiškumas, t.y. kai salose vyksta visas pagrindinis darbas: kepama, plaunama. Abejoju dėl vieno - ar labai nusitaško vandeniu/riebalais virtuvė, kuomet dirbama saloje? Kažkodėl vaizduotėje sukasi mintis, kad bekepant kokią mėsą, visa virtuvė riebalais apsitaško. Patvirtinkit arba paneikit mano mintis.

*

kitą savaitę turėtų sumontuoti virtuvę, tada jau galėsiu pasakyti "iš praktikos" smile.gif tiesa, pas mane saloje bus plautuvė ir pagrindinis darbastalis, o plyta palei sieną. Tai aš labai pergyvenu ar bus praktiška, kai kriauklė su plyta priešingose pusėse unsure.gif
princesiuke
ir mano virtuvę jau turėtų sumontuoti kitą savaitę, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
*Demettriuke*
QUOTE(taja:) @ 2010 11 24, 10:39)
kitą savaitę turėtų sumontuoti virtuvę, tada jau galėsiu pasakyti "iš praktikos"  smile.gif  tiesa, pas mane saloje bus plautuvė ir pagrindinis darbastalis, o plyta palei sieną. Tai aš labai pergyvenu ar bus praktiška, kai kriauklė su plyta priešingose pusėse  unsure.gif
*

Labai lauksiu Jūsų atsiliepimų. O plytą prieš pat kriauklę tik prie sienos ar visai kitoj vietoj? Jeigu užtenka tik apsisukti ir įmesti pvz. nuplautą morką į puodą, tai nemanau, kad labai turėtų blogai būti. Bet jeigu nuo kriauklės dar paeiti reikia, tai kebliau, bent jau man taip atrodo. Žodžiu, laukiu, kada išbandysit bigsmile.gif 4u.gif
une
sveikos wink.gif

o gal rekomenduotumet corian, montelli stalvirsiu montuotojus, kurie gersenes kainas gali pasiulyti ax.gif

aciu 4u.gif
LokysL
Kokiu izvelgiat trukumu situose trijuose projektuose? Man atrodytu antras visai neblogai, taciau bijau kad neiseis sutalpinti daiktu, virsutiniu spinteliu daug neprikabinsi kadangi langai trukdo, nors galima spinta rimtesne padaryti, tarkim dvigubai didesne nei dabar papaisyta. Sitame variante galbut gerai tas kad salia plautuves saldytuvas yra. kas jums uzkliuna ziurint i baldu isdestyma? Pirmam variante daiktai turetu tilpti be problemu kadangi toje sienoje nera langu. Cia sita ideja kilo is pries tai rekomenduotu ideju daryti L formos.

user posted image

user posted image

user posted image

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.