Gal yra lankiusių Kauno dramos teatro (ar kokio kito) studiją? Tokią, kur priimtų 2-3 m. vaikus
Norėčiiau sužinoti atsiliepimus ir kontaktus
Gal yra lankiusių Kauno dramos teatro (ar kokio kito) studiją? Tokią, kur priimtų 2-3 m. vaikus
Norėčiiau sužinoti atsiliepimus ir kontaktus
Jurevaga, parašyk, kaip ten mažiukams patinka? jie ten įvairaus amžiaus.
kada vyksta užsiėmimai kada priėmimas (turbūt tik rudenį ) ir kaina kokia. papasakok truputuką daugiau
kai mano maziui buvo 4,5metu bandem lankyti. tai buvo trys uzsiemimai po 30min. buvau pasiryzusi vezioti. bet greitai pamaciau, kad per anksti dar.
nepriklausomai nuo to, kad ta veikla idomi, keletas vaiku susimesdavo i savo "saika" ir pradedavo savo veikla uzsiimineti nu, tokia mase vaiku suvaldyti sunkoka. be to labai nepatiko Paliulytes elgesys. ryskiai reiskiama simpatija mergaitems, kuriu ir vardus is karto atsimena, ir meiliai jas kviecia i veikla isijungti, o berniuku vardus vis kazkaip maiso arba nepastebi. nustebino ir tai, pirmomis dienomis demesys rodomas senbuviams, o ne naujokams. tad nedrasus vaikai tikrai jautesi ten labai pasimete. kazkaip pakvipo kicu, o ne noru daryti kazka profesionaliai. tuo metu ir teatras ten krize isgyveno, tai gal norejo bent taip prisidurti vienintelis Stancikas kazkaip dvelke nuosirdumu, gebedavo kiekviena vaika pastebeti. na, nezinau, koks jusu vaikas, tiesiog pabandykite patys nueiti- pamatysit ir pajausit. tiesa, labai gera yra "vilkolakio" dramos studija, kreves g.
Lya, o jūsų vaikas gal Vilkolakio studiją lankė? O ten nuo kokio amžiaus galima ateit?
QUOTE(lorikas @ 2006 02 10, 14:17) deja ne, nes negalejau isderinti laiko
"vilkolakio" teatras priima vaikus 7-11m. uzsieminai dukart savaiteje apie pora val.
Kas naujo šiemet?
Kokios teatro mokyklėlės priima? QUOTE(nes @ 2007 09 06, 15:19) Kaip fainai jums,
Buvo pirmas uzsiemimas. Mano vaikas tai issiziojes stebejo viska ir viska kartojo. Tikrai laaaaaaaaaabai patiko mazei
QUOTE(nes @ 2007 09 06, 15:19) Kas naujo šioje mokyklėlėj? Kažkaip mažai atsiliepimų.
Kaip manote, ar yra prasme lankyt sita mokyklele vaikui, kuris dar mazai kalba (2,5 metu)?
Idomu, kaip vyksta pamokeles patiems maziausiams? Ar daug demesio skiria kalbos ugdymui kalbejimui ir pan.?
Na, tai kur gi tie atsiliepimai?
QUOTE(Atlantida @ 2009 02 05, 14:34) Kaip manote, ar yra prasme lankyt sita mokyklele vaikui, kuris dar mazai kalba (2,5 metu)? Idomu, kaip vyksta pamokeles patiems maziausiams? Ar daug demesio skiria kalbos ugdymui kalbejimui ir pan.? yra prasmė dėl lavinimo, bendravimo ten kalbėti kaip ir nelabai moko (tiesiogiai) QUOTE(Atlantida @ 2009 02 08, 21:57) Jau buvom, labai patiko, tik mes dar pradžiai norėtumėm lankyti vieną dieną per savaitę
Sveikutės, o kaip jus užsiregistravot? Ar yra priėmimo koks nors "grafikas"? AČIU
Kai laukiausi savo pirmosios, jau buvau nusprendus leisti ja i si teatriuka. Pati paauglysteje ilga laika "vaidinau" I.Paliulytes grupeje! Labai smagu, kad ten dirbama su kudikiais. Rudeni mes busim tik 1.8 men, bet mama pabandys vedzioti...
Ko gero, tokiems maziams uzsiemimai 1 x per sav. O kaina? Kadangi, musu namuose rudeniop atsiras dar ir kitas leliukas-sese, tad labai norisi pirmosios "nenustumt" i sali ir skirti jai demesio. Planuoju, bent jau dabar, palikti leliuka su auklyte, o dicke pavedzioti po uzsiemimus. Jei siame teatriuke tik 1 x per sav. , eisime dar i Suzzuki m-le, ar dar kur nors. KAd mano pupa kaip minimum 3x i sav. butu "tik su mama". Burkimes i rateli QUOTE(andos @ 2010 08 24, 19:34) Ačiū
Yra kudikiu grupe, tai 1,7 men priimtu?
Aš pradėjau leisti savo dukrytę į teatro studiją, bet man kuo toliau, tuo labiau ten nepatinka. Yra tokių vaikų, kurie laksto, vadovių neklauso, tuo pačiu kitus vaikus iš ritmo išmuša. Kažkokia betvarkė man ten kartais pasirodo... Čiagal vyresnio amžiaus vaikus reikia vesti į tokio tipo būrelius ar grupės turtėtų būti mažesnės. Pati užsiėmimų metodika lyg ir nieko...
kiek artu vyksta uzsiemimai ir kokia kaina?
Labutis
Labai susidomėjom |