Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TAI BUVO PRIES 10 MENESIU
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
tulpe
Tai buvo pries 10 menesiu laikas l greitai bega kartais pagalvoji ar tai is tiesu buvo atrodo kad savo maza jau turi amzinybe o cia tik 10 menesiu . Na gime mano spokas l netiketai na vien del to kad 34 sav niekas gimdyt nesiruosia .Atostogavom pas mano mama vakare su draugais ilgokai pasedejom jauciausi puikiai o va 3 nakties nubego vandenukai man sokas didziausias visu pirma niekaip negaliu suskaiciuoti kiek man savaiciu visa kunas virpa ir vyras su mama laksto aplinkui zodziu chaosas . O dar buvom apie 50km nuo kauno na tada i masina kazin ar gyvenime vyras buvo taip lekes rolleyes.gif Apie 4h buvom klinikose suleido vaistuku brandinaciu vaiko plauciukus ir po 12 valandeliu gime mazoji dar daug dieneliu mes vartemes inkudatoriuje dar daug asareliu mama isliejo na ir mazdaug po 3 savaiteliu su mazaja parvykom namo o kokia ji mazute buvo savo lovytei tikra kruopa na o dabar kai pasivarto visas butas skamba . Kaip bebutu laikas bega ir visas skausmas ir asaros uzsimirsta lieka tik dziaugsmas kad tu turi dalele saves
Rucelie
wub.gif wub.gif wub.gif ji ir YRA dalele taves... wub.gif
happy
Tulpe dziaugiuos kartu su tavim,
aukit diduciai ir sveikuciai clap_1.gif clap_1.gif
SiDo
Svarbiausia, kad viskas gerai clap.gif linkiu sekmes auginant savaja kruopyte wub.gif
Rožytė
Labai gražus dukrytės vardas smile.gif wub.gif
Dorinda
dziaugiuosi su jumis 4u.gif gerai, kad viskas berai baiges clap.gif sekmes jums
tulpe
smile.gif dekui
Galway_girl
wub.gif 4u.gif
***PUZLE***
4u.gif
liolia79
Sveikinimai jusu seimynelei 4u.gif Gerai, kad viskas taip gerai baigesi thumbup.gif Aukit dideles ir sveikos mirksiukas.gif 4u.gif
irmaba
thumbup.gif
floridija
Idomu kaip ta coliuke kruopyte atrodo dabar, turbut jau visa pana 4u.gif Aciu uz grazia istorija!
*fujimi
thumbup.gif 4u.gif
mistika30
4u.gif Ta mažytė kruopa matomai jau didelė. Stiprybės jums
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.