kad ir kaip prastai besijauciu pati kai susergu,vistiek rupinuosi vienodai, tik gal dazniau i lova atsigulu, bet vaikai supranta kai mamai blogai patys pasiima ko nori pries tai atsiklause, nereikia jau sokineti.
[quote=Getter,2006 02 03, 19:04]
Sedziu ant sofkutes isimuturiavusi i pleda, skaudancia gerkle, varvancia nosim, temperatura 38 Keliuosi nuo sofkutes, nusvirduliuoju iki stalo prisedu ir rasom tas raideles Zinau, kad kai parasysim raideles, paprasys valgyt...ar dar ko nors...ir as vel kelsiuos ir eisiu ir darysiu...nors kaulus lauzo ir norisi tik i lova Kaip jus mamytes tvarkotes kai pacios susergat, o pasirupint pypliukais nera kam? [/quot] Vaikui jau virš trijų metų, bet dar nei karto nesu sirgusi bent menku peršalimu.Jei serga, tai vyras su vaiku kartu. Kažkada susimąsčiau: " O kas būtų, jeigu būtų..." Gripu nesirgau jau 11 metų...
niekada nepamirsiu, susirgaus sinusitu umia forma, negalejau pakelti galvos zodziu labai blogai buvo, gi mano vyras isejo ta savaitgali pasportuoti ir paliko mane su 2 meciu pypliu. Vaikas uzmigo ant zemes zaisdamas, o as galvojau kad mirsiu nuo galvos skausmo - plyso pusiau.
mazius jau trecia diena sega ir kaip tycia siandien susirgau ir as
seis metai dar nesirgau o pernai, na visai jis nesupranta, kad man blogai mama da mama, na ir ka, netenku kantrybes ir isvezu mociutei, ir lieku sirgti viena
Tevelis rupinasi
Esu sirgusi angina su 40l temperatura
O siaip dabar paskutini karta lovoj gulejau po anginos operacijos, bet kadangi gyvenam siuo metu su uosviais, tai problemu nebuvo, o ir vyrukas mano jau 4metuku, moka pats uzsiimti.
Aš tai kaip tik sloguoju,labai skauda galvą,per dieną manoji būna darželyje,vakare einu pasiimti pati,nes tėvelis dirba,o grįžus namo ji pati žaidžia,žino kad mamytė serga ir reikia jos klausyti
pries kelias dienas sirgome mergaite labai lengvai be temperaturos, vyras ligoninej o as namie su 40 temperatura. viena ryta nekilau is lovos tai net nustebau mergaite ko norejo pati viska paseme, nuejus ramiai kambary zaide ir leido man visa diena miegoti. dar atbegdavo paklausti ar viskas man gerai... tikrai vaikai jaucia viska ...
kai buvau stipriai apsirgusi, vyras pasieme savaite biuleteni ir dar pasikvieteme anyta kartu pagyventi, nes pati 2 sav buvau izoliuota i kita kambari
QUOTE(Getter @ 2006 02 03, 19:04) Sedziu ant sofkutes isimuturiavusi i pleda, skaudancia gerkle, varvancia nosim, temperatura 38 Keliuosi nuo sofkutes, nusvirduliuoju iki stalo prisedu ir rasom tas raideles Zinau, kad kai parasysim raideles, paprasys valgyt...ar dar ko nors...ir as vel kelsiuos ir eisiu ir darysiu...nors kaulus lauzo ir norisi tik i lova Kaip jus mamytes tvarkotes kai pacios susergat, o pasirupint pypliukais nera kam? taip kaip ir pati parasei, vis einu ir einu, nors su maniske jau nera bedos ir prigulti kai pasakai kad mamayte serga, o vat su maziuku kuriam tik pusantru tai biski siunkiau, tai jam reikia opa padaryt, tai dar ka nors, ir jokio pagulejimo tada neber ir neber net kada galvot kad tau blogai ir traukia tik lova
tetis rupinasi kai sergu
Na jau tokiu atveju tik tėtukas rūpinasi
kai labai sirgau,nebegalejau judeti,rupinosi mano mama,o dabar kai sergu,pasirupina mb,bet dazniausiai as pati
na o as kai sergu sukandus dantis toliau rupinuosi vaikiuku arba vyras...o kaip kitaip...tokia jau musu dalia, kai gyvenam atskirai ir nera daugiau artimuju
Jo, buvau nescia, dar trimetis namie ir uzkrete jis mane Rota virusu. Tai is lovos pakilt negali, guliu salione, jis aplink vaiksto, o as aiskinu, kad mamyte serga, biski pagules ir praeis. Aisku, kai viena esi, tai ir valgyt padarai ir uzpakaliuka nuvalai ir visa kita. Kai reikia turim kazkokiu jegu rezerve, net pacios kartais neitariam:)
seip visad priziuriu pati,ji vaikas supranta kad mama serga ir uzsiima pati savim,tai zaidzia tai prie pc filmukus ziuri ir net pamiegot leidzia.svarbiausia saliga maistas,palikt valgyt ir skaniu uzkandziu.o pvz dabar beveik sav gulejau ligoninej tai padejo ir mama ir sese ir exuosve vaikas buna pas jas.o db kai negaliu ketvirta diena kalbet yra sunkiausia,nes dukryte vis klausineja.o cia jau padet negali niekas
Tetis pasirupina savo mergytem
niekaip negalejau pasirupinti savo ozkytem... kai susirgau buvo siaubas... temperatura 39 ir nekrenta, lovoj guli ir laikaisi kad neiskristum... siaubas tikras... tada vyras gavo saugoti savo atzalas... nes neturejau jegu ... tai neisivaizduoju, kaip sunkiai apsirgus galima pasirupinti 2 mazomis ozkytemis, kai vienai 1,8 metu, o kitai 3,2 metu...
QUOTE(irmusia @ 2010 02 03, 15:21) kai buvau stipriai apsirgusi, vyras pasieme savaite biuleteni ir dar pasikvieteme anyta kartu pagyventi, nes pati 2 sav buvau izoliuota i kita kambari Gerai, kai yra ką pasikviest padėt QUOTE(mamiux @ 2010 02 10, 09:23) kai labai sirgau,nebegalejau judeti,rupinosi mano mama,o dabar kai sergu,pasirupina mb,bet dazniausiai as pati Kas belieka... Tėvas išvykęs, savo mamai paskambinus padėt, tai padėdavo iš darželio parvest, vakarienę pagamindavo
na mes turim tetuka rupestinga,kaip as susergu visada jis neina y darba
Vyras padeda. Dazniausiai pagalbos reikia kad issivestu i lauka ir viskas.
|