Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mama susirgo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2
Leilla
kad ir kaip prastai besijauciu pati kai susergu,vistiek rupinuosi vienodai, tik gal dazniau i lova atsigulu, bet vaikai supranta kai mamai blogai patys pasiima ko nori pries tai atsiklause, nereikia jau sokineti.
joge
QUOTE(adrija @ 2006 02 05, 00:33)
O ką darysi.Neina paeiti,tai šliaužte šliaužiu.Nors  mano paslaugų kokybė tai būna jau nekokia blink.gif Viską atbulom rankom....
*

drinks_cheers.gif .Nusimuši temperatūrą vaistais ir šliauži
-Mylia-
[quote=Getter,2006 02 03, 19:04]
Sedziu ant sofkutes isimuturiavusi i pleda, skaudancia gerkle, varvancia nosim, temperatura 38 cray.gif salimais 4metis sunus prie stalo...kviecia mane...: Mamyte ateik su manim raideliu parasyt smile.gif
Keliuosi nuo sofkutes, nusvirduliuoju iki stalo prisedu ir rasom tas raideles smile.gif , o ka daryt? g.gif
Zinau, kad kai parasysim raideles, paprasys valgyt...ar dar ko nors...ir as vel kelsiuos ir eisiu ir darysiu...nors kaulus lauzo ir norisi tik i lova verysad.gif

Kaip jus mamytes tvarkotes kai pacios susergat, o pasirupint pypliukais nera kam?
*

[/quot]
Vaikui jau virš trijų metų, bet dar nei karto nesu sirgusi bent menku peršalimu.Jei serga, tai vyras su vaiku kartu. Kažkada susimąsčiau: " O kas būtų, jeigu būtų..."
Gripu nesirgau jau 11 metų... g.gif
kretaa
niekada nepamirsiu, susirgaus sinusitu umia forma, negalejau pakelti galvos zodziu labai blogai buvo, gi mano vyras isejo ta savaitgali pasportuoti ir paliko mane su 2 meciu pypliu. Vaikas uzmigo ant zemes zaisdamas, o as galvojau kad mirsiu nuo galvos skausmo - plyso pusiau.
edux
mazius jau trecia diena sega ir kaip tycia siandien susirgau ir as verysad.gif gulineju sau,galva plysta,vyro nera,o vaikui gi valgyti reikia paduoti,vaistukus sugirdyti.zaidzia jis sau vienas be problemu,sumasto,ateina pas mane i lova su masinytem,tada abu zaidziame smile.gif jis dar ir man pasisiulo vaistuku atnesti biggrin.gif tikiuosi rytoj bus geriau smile.gif
fiesta2
seis metai dar nesirgau o pernai, na visai jis nesupranta, kad man blogai mama da mama, na ir ka, netenku kantrybes ir isvezu mociutei, ir lieku sirgti viena ax.gif
irbyte
Tevelis rupinasi ax.gif
September_Lady
Esu sirgusi angina su 40l temperatura doh.gif tada maziui 9 men. net pamperiu nesugebejau pakeisti, tai vyras nejo i darba pora dienu ax.gif
O siaip dabar paskutini karta lovoj gulejau po anginos operacijos, bet kadangi gyvenam siuo metu su uosviais, tai problemu nebuvo, o ir vyrukas mano jau 4metuku, moka pats uzsiimti. 4u.gif pasakau, kad sergu, tai nelenda per daug su savo zaislais blush2.gif
Donma
Aš tai kaip tik sloguoju,labai skauda galvą,per dieną manoji būna darželyje,vakare einu pasiimti pati,nes tėvelis dirba,o grįžus namo ji pati žaidžia,žino kad mamytė serga ir reikia jos klausyti blush2.gif
*furnikuca*
pries kelias dienas sirgome mergaite labai lengvai be temperaturos, vyras ligoninej o as namie su 40 temperatura. viena ryta nekilau is lovos tai net nustebau mergaite ko norejo pati viska paseme, nuejus ramiai kambary zaide ir leido man visa diena miegoti. dar atbegdavo paklausti ar viskas man gerai... tikrai vaikai jaucia viska ... 4u.gif
irmusia
kai buvau stipriai apsirgusi, vyras pasieme savaite biuleteni ir dar pasikvieteme anyta kartu pagyventi, nes pati 2 sav buvau izoliuota i kita kambari doh.gif
ingauk
QUOTE(Getter @ 2006 02 03, 19:04)
Sedziu ant sofkutes isimuturiavusi i pleda, skaudancia gerkle, varvancia nosim, temperatura 38  cray.gif  salimais 4metis sunus prie stalo...kviecia mane...: Mamyte ateik su manim raideliu parasyt  smile.gif 
Keliuosi nuo sofkutes, nusvirduliuoju iki stalo prisedu ir rasom tas raideles  smile.gif , o ka daryt?  g.gif
Zinau, kad kai parasysim raideles, paprasys valgyt...ar dar ko nors...ir as vel kelsiuos ir eisiu ir darysiu...nors kaulus lauzo ir norisi tik i lova  verysad.gif 

Kaip jus mamytes tvarkotes kai pacios susergat, o pasirupint pypliukais nera kam?
*

taip kaip ir pati parasei, vis einu ir einu, nors su maniske jau nera bedos ir prigulti kai pasakai kad mamayte serga, o vat su maziuku kuriam tik pusantru tai biski siunkiau, tai jam reikia opa padaryt, tai dar ka nors, ir jokio pagulejimo tada neber ir neber net kada galvot kad tau blogai ir traukia tik lova doh.gif
Uodegyte
tetis rupinasi kai sergu biggrin.gif
Jogailė
Na jau tokiu atveju tik tėtukas rūpinasi smile.gif Bent jau pirmas kelias dienas, kai būna sunkiausia. Tiesa, kai gulėjau ligoninėje, ir vyras pats sunegalavo, iškeliavo pas mano tėvus biggrin.gif
mamiux
kai labai sirgau,nebegalejau judeti,rupinosi mano mama,o dabar kai sergu,pasirupina mb,bet dazniausiai as pati smile.gif
Wild Pearl
na o as kai sergu sukandus dantis toliau rupinuosi vaikiuku arba vyras...o kaip kitaip...tokia jau musu dalia, kai gyvenam atskirai ir nera daugiau artimuju unsure.gif
kava su bruknem
Jo, buvau nescia, dar trimetis namie ir uzkrete jis mane Rota virusu. Tai is lovos pakilt negali, guliu salione, jis aplink vaiksto, o as aiskinu, kad mamyte serga, biski pagules ir praeis. Aisku, kai viena esi, tai ir valgyt padarai ir uzpakaliuka nuvalai ir visa kita. Kai reikia turim kazkokiu jegu rezerve, net pacios kartais neitariam:)
deiritta
seip visad priziuriu pati,ji vaikas supranta kad mama serga ir uzsiima pati savim,tai zaidzia tai prie pc filmukus ziuri ir net pamiegot leidzia.svarbiausia saliga maistas,palikt valgyt ir skaniu uzkandziu.o pvz dabar beveik sav gulejau ligoninej tai padejo ir mama ir sese ir exuosve vaikas buna pas jas.o db kai negaliu ketvirta diena kalbet yra sunkiausia,nes dukryte vis klausineja.o cia jau padet negali niekas smile.gif
ereeka
Tetis pasirupina savo mergytem biggrin.gif (tiek sergancia mama, tiek dukrele)
didile
niekaip negalejau pasirupinti savo ozkytem... kai susirgau buvo siaubas... temperatura 39 ir nekrenta, lovoj guli ir laikaisi kad neiskristum... siaubas tikras... tada vyras gavo saugoti savo atzalas... nes neturejau jegu ... tai neisivaizduoju, kaip sunkiai apsirgus galima pasirupinti 2 mazomis ozkytemis, kai vienai 1,8 metu, o kitai 3,2 metu... verysad.gif
Ambro
QUOTE(irmusia @ 2010 02 03, 15:21)
kai buvau stipriai apsirgusi, vyras pasieme savaite biuleteni ir dar pasikvieteme anyta kartu pagyventi, nes pati 2 sav buvau izoliuota i kita kambari  doh.gif
*

Gerai, kai yra ką pasikviest padėt smile.gif thumbup.gif

QUOTE(mamiux @ 2010 02 10, 09:23)
kai labai sirgau,nebegalejau judeti,rupinosi mano mama,o dabar kai sergu,pasirupina mb,bet dazniausiai as pati smile.gif
*

Kas belieka... Tėvas išvykęs, savo mamai paskambinus padėt, tai padėdavo iš darželio parvest, vakarienę pagamindavo wub.gif Bet čia jau praeitis 4u.gif Paskutiniu metu, kai sirgau rudenį, patys vaikai manimi rūpinosi - į parduotuvę paprašius nueidavo maisto, tyliai ir kambary pabūdavo, man arbatos karštos pastoviai padarydavo... Dieve, kaip gera turėt tokius vaikučius wub.gif
ErikaAlgirdasSkaiste
na mes turim tetuka rupestinga,kaip as susergu visada jis neina y darba smile.gif ir tada jam tenka rupintis ne tik dukryte bet ir manim 4u.gif
siguliukas17
Vyras padeda. Dazniausiai pagalbos reikia kad issivestu i lauka ir viskas.
Ambro
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 06, 10:31)
na mes turim tetuka rupestinga,kaip as susergu visada jis neina y darba smile.gif ir tada jam tenka rupintis ne tik dukryte bet ir manim 4u.gif
*

Pasirodo, dar būna tokių vyrų thumbup.gif bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.