Emukas21
2010 11 21, 14:41
Tęsiam toliau Gražuolės P.S Jei dar neišdrįsai turėti tobulą šypsena, turi neatsakytų klausimų? Klausk, mes stengsimės į viską atsakyti ir padėti ! Junkis prie MŪSŲ  Mūsų gydytojai: KAUNAS: Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42 Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Irma Andžiulienė, Neodenta, +370 37 755075, Baltų pr. 49a VILNIUS: Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2 Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, +370 5 2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A Janina Stoma, 8-614-36878, K Ladygos 1- 123 Vita Budrienė, 8-615-71197, +370 5 2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
aistuliaa
2010 11 21, 14:54
Mūsų sąrašiukas  Ko nėra ir kas norit į jį papulti ar matot apie save klaidingą informaciją, rašot viską až   Dėl gydytojų sąrašo, jei kažkieno gydytojų nėra ir norit, kad jie jame būtų, taip pat galit rašyti až, kitoje temoje paredaguosim 
Laimuškėlė
2010 11 21, 15:30
Na man dar iškilo klausimų... EMUK, O kiek tu mokėjai už breketus KOC?
Maserati
2010 11 21, 20:20
QUOTE(Esha @ 2010 11 21, 19:31) As kai kalbejau su ortodonte, man sake, kad ta anka des ir jis laikysis ~5 metus, bet kartu su juo kuri laika ir ploksteles turesiu nesiot Tikrai ne taip supratot  lankas jau savaime atlieka ploksteles funkcija. Dabar noriu nusiimti ir pasidaryti plokstele (nors gyd.sake,kad jos nebereiktu,bet as bijau,kad tik nekreiveitu) ir nesioti naktimis ar diena,kai netingesiu. Ir noriu nusiimti del higienos,nes neimanoma idealiai isvalyti dantuku.
pantera negra
2010 11 21, 20:24
QUOTE(Maserati @ 2010 11 21, 20:20) Tikrai ne taip supratot  lankas jau savaime atlieka ploksteles funkcija. Dabar noriu nusiimti ir pasidaryti plokstele (nors gyd.sake,kad jos nebereiktu,bet as bijau,kad tik nekreiveitu) ir nesioti naktimis ar diena,kai netingesiu. Ir noriu nusiimti del higienos,nes neimanoma idealiai isvalyti dantuku. Kiek zinau, tai vielutes ir plokstele yra nesiojami kartu. Kai kuriems uztenka vieno is ju, bet jei buvo taisomos didesnes problemos, tai is pradziu liepia nesioti abu. Bent jau as tai tikrai nesiosiu abu. Taip sake gydytoja
Tema isties labai grazi QUOTE(ramintuska @ 2010 11 21, 20:22) o gal būtų galima tą nuomonę sužinoti?  Galima, ale nezinau ar gelbes  Ji keramikinius dejosi vien del to, kad destytojauja Velso universitete. Siandien sako, kad butu dejusis gelezinius, isvardino kruva merginu su geleziniais breketais, kurios isties atrodo labai gerai netgi su spalvotomis gumytemis (dirbancios rimtose kompanijose). Na is ir pati manau, kad daug graziau atrodys mergina su geleziniais breketais, kuri del ju nekompkleksuoja ir sypsosi iki ausu, nei mergina su keramikiniais, besistengianti, kad breketukai kuo maziau matytusi, juos dangstytu ir t.t. Papildyta:QUOTE(pantera negra @ 2010 11 21, 21:24) Kiek zinau, tai vielutes ir plokstele yra nesiojami kartu. Kai kuriems uztenka vieno is ju, bet jei buvo taisomos didesnes problemos, tai is pradziu liepia nesioti abu. Bent jau as tai tikrai nesiosiu abu. Taip sake gydytoja  Vadinasi supratau teisingai, nes lankomes pas ta pacia gydytoja.
 Už nuostabią temutę Prisirinkau citatų iš senos temos ir pamečiau kažkur visas Dėl tų lankų po breketų, tai keli draugai jau seniai nusiėmę dar vis nešioja tas vielutes, tiesiog nebeeina pas gyd kad nuimtų ir pažiūrėtų kokia būklė. Vienam draugui iš viso sakė atsilupo kraštelis tai jis pats nusilupo ją  bet dantys kol kas tikrai gražūs tiesūs Smagu kam jau ir apačią dės, man sakė tik kai būsių pusė metų viršų atnešiojus dės, o dar kitą vizitą iš viso sakė iki nuėmimo likus 3 mėn, tai ir nežinau kaip čia bus, bet turbūt apačia greit nešviečia... O aš laukiu nesulaukiu vizito lapkričio 30d.  tikiuosi pagaliau kabins tą mano krūnimuką, nes vis dar nenori jo judinti
Man dejo virsu ir apacia iskart, nes kreivumo atzvilgiu apacioj daug daugiau darbo... Parodyciau savo dantukus, bet kad labai nekokybiskos foto isejo, tai jau geda tokias det...
Balalaika.
2010 11 21, 21:19
beprotiškai fantastiška, kodėl tau gydytoja iškart pasakė, kad keramikos nedės?
intelligence
2010 11 21, 21:48
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 21, 22:19) beprotiškai fantastiška, kodėl tau gydytoja iškart pasakė, kad keramikos nedės? Nežinau, neklausinėjau, nes man nebuvo aktualu ta keramika. Gal dėl situacijos burnoje. Kiek žinau sudėtingiem atvejam jos nerekomenduoja.
Balalaika.
2010 11 21, 21:54
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 21, 22:48) Nežinau, neklausinėjau, nes man nebuvo aktualu ta keramika. Gal dėl situacijos burnoje. Kiek žinau sudėtingiem atvejam jos nerekomenduoja. aišku, galvojau gal taip pat dėl dantų emalio. Aš nepaprastai laukiu savo vizito
intelligence
2010 11 21, 22:46
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 21, 22:54) aišku, galvojau gal taip pat dėl dantų emalio. Aš nepaprastai laukiu savo vizito  Mano irgi kažkoks blogas emalis, man net nelimpa breketai - ant dviejų dantų jų neturiu, nes tiesiog neprilipo. Bet sakė per šį vizitą bandys klijuot vėl... nes vienas iš tų dantų labai kreivai išaugęs, nors krūminis, bet vistiek jau kad tiesinuos ir kišu babkes, tai norisi tobulo rezultato  Man ir jau trečiadienį vizitas, bet be to kad bandys klijuot breketus trūkstamus, tai nežinau ką daugiau darys...
Pas mane nera ant 4 dantu breketu- dvieju protiniu, penktuko virsuje ir pirmuko apacioje. na ant pastarojo nera, nes per susigrudima dantu, jis tiesiog netelpa. O kitus kaip supratau salins...
Waddiwasi
2010 11 22, 07:59
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 21, 13:55) Aš irgi šiek tiek bijau, nes jau viršų man skaudėjo nemažai, tai kai pagalvoju kas bus su apačia  ir labai bijau vėl negalėt kramtyt mėnesį kokį, nes jau taip gerą viską sukramtyt ir nesukt galvos ką galiu valgyt, o ko ne  Tai vien dėl to džiaugiuosi, kad iškart sudėjo man viršų ir apačią, nebereikia iš naujo pratintis  Nors ir dabar jau atrodo apsiprantu nebeskauda ir vėl užeina kokius kelis dantis skaudėt, vakar apatinius priekinius tai skaudėjo, kad šakės, jau žadėjau vaistus gert
vertejaxxx
2010 11 22, 08:49
Pirma diena darbe su breketais  geriau jau nusisaut nei bandyt su tiek gelezu burnoj iskalbet non stop 3 paskaitas is eiles  putos tik per lupu sonus eina kaip nuvarytam arkliui  siaubas, greiciau atostogos. Sedesiu sau namie ir su niekuo nekalbesiu.
intelligence
2010 11 22, 09:33
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 22, 09:49) Pirma diena darbe su breketais  geriau jau nusisaut nei bandyt su tiek gelezu burnoj iskalbet non stop 3 paskaitas is eiles  putos tik per lupu sonus eina kaip nuvarytam arkliui  siaubas, greiciau atostogos. Sedesiu sau namie ir su niekuo nekalbesiu. Aha, atsimenu man kai tik sudėjo, teko važiuot į Litexpo studijų mugę, o ten tris dienas non stop kalbėt, tai poto namie su niekuo nebendravau  nes pavargsta ir liežuvis ir lūpos ir žandikaulis....
inggusik
2010 11 22, 09:38
Va del sito as ir pergyvenu kaip cia reikes darbe bendrauti po sudejimo kol priprasiu
vertejaxxx
2010 11 22, 09:44
Jeigu bus TIK breketai, tai nieko, nes man jie ne taip ir trukdo. Bet man dar ir gomurinis lankas idetas, tai va sitas agregatas yra tragedija (bent jau is pradziu), nes kol kas su juo kalbet man yra siokiu tokiu problemu.
Emukas21
2010 11 22, 09:56
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 21, 16:30) Na man dar iškilo klausimų... EMUK, O kiek tu mokėjai už breketus KOC?  Pas mane tik metalas, 1400lt ir dar ten kazka dejo papildomai tai plius 50lt  o apacia irgi 1400lt  aciu uz pagyras, stengiaus
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 21, 14:12) O pas mane iltis ne vienodo dydzio, tai idomu kaip atrodys, kai nusileis ta aukstai isaugus  man irgi taip buvo, gan greitai nusileido ir tvarkingai atrodo, man atrodo albume yra foto.
charisma2121
2010 11 22, 11:18
cia Emukui uz grazia ir nuotaikinga tema  QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 22, 09:49) Sedesiu sau namie ir su niekuo nekalbesiu. QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 22, 10:44) o kam jis dedamas?
Maserati
2010 11 22, 11:27
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 21, 21:24) Kiek zinau, tai vielutes ir plokstele yra nesiojami kartu. Kai kuriems uztenka vieno is ju, bet jei buvo taisomos didesnes problemos, tai is pradziu liepia nesioti abu. Bent jau as tai tikrai nesiosiu abu. Taip sake gydytoja  Tai turbut turetu buti tikrai labai didelis iskrypimas,nes realiai vielutes laiko 6 dantis sukabintus,taigi ju jau po viena nepasdumdysi,tas pats virsuj ir apacioj.
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 21, 19:18) Ar jau buvai pas kąnors konsultacijoj? ar dar tik apmąstymuose?  pas mane situacija kiek sudetingesne,dar laukia ortognatine operacija [bet nevisai tokio pobudzio kaip buna dazniausiai] tai po jos turetu ir ortodontinis gydymas but, tai vat norejau is anksto pasidomet ,bet ne pas gydytojus,o pas pacientus,kurie realiau papasakoja negu gydytojai [mat turiu baime jiems,tai tada puse zodziu islekia is galvos dar nespejus suvirskinti ju esmes  ]
Emukas21
2010 11 22, 11:58
Man apacioj vielute, virsuj plokstele bus  sake dazniausiai apacioje ir deda vielutes
pantera negra
2010 11 22, 11:59
QUOTE(eni @ 2010 11 22, 11:57) pas mane situacija kiek sudetingesne,dar laukia ortognatine operacija [bet nevisai tokio pobudzio kaip buna dazniausiai] tai po jos turetu ir ortodontinis gydymas but, tai vat norejau is anksto pasidomet ,bet ne pas gydytojus,o pas pacientus,kurie realiau papasakoja negu gydytojai [mat turiu baime jiems,tai tada puse zodziu islekia is galvos dar nespejus suvirskinti ju esmes  ] ta prasme, zandikaulio operacija laukia?
Mildutė
2010 11 22, 12:48
Labas Aciu uz nauja tema Jau poryt man sudes apacia  Taip laukiau, o dabar nebenoriu  Nes kai pagalvoju vel apie ta pratinimasi prie tu geleziuku, tai ir nebesinori
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 22, 11:59) ta prasme, zandikaulio operacija laukia? taip:))
pantera negra
2010 11 22, 14:02
QUOTE(eni @ 2010 11 22, 13:46) Man irgi is tikruju reikia, bet nesiryzau as  dideles drasos tam reikia
man ,kaip minejau, biski kitokia situacija ir tai daugiau ne is reikalo [kaip buna del sakandzio problemos ten ivairios] ,o del estetikos,nes pas mane asimetrija,bet matosi tai ziauuuuriai stipriai ir visas sitas planavimas prasidejo grynai pries astuoneta metu,bet pradejau smarkiai sirguliuot ir niekaip nepavyko ishoperuot. Tai lyg ir vel artejam prie galimos operacijos  as bet ka atiduociau,kad tik greiciau visa tai ivyktu  jauciu eisiu i operacine su milziniska sypsena veide ir tikrai man nebaisu,kad po jos busiu istinusi ar ,kad labai skaudes ar ,kad negalesiu valgyt. uztat rezultatas bus,gal negreit ,bet bus. tai duoda ziauuuriai didelio noro darytis operacija ir atima visa baime.  ) ir siaip,ko cia bijot? jei skausmo-tai juk laikinas dalykas. paskaudes ir uzsimirs, o uztat kai kas diena ziuresit i veidrodi ir matysit rezultata arba nebejausite diskomforto ar problemu susijusiu su sakandziu-va tada tai bus laime ir nors tikrai skaiciau ivairiu atsiliepimu-tiek geru,tiek nepatenkintu-bet tai neisivaizduoju kas galetu atimti nora ryztis tokiam zingsniui:) ner ko cia bijot;)
pantera negra
2010 11 22, 14:19
QUOTE(eni @ 2010 11 22, 14:10) man ,kaip minejau, biski kitokia situacija ir tai daugiau ne is reikalo [kaip buna del sakandzio problemos ten ivairios] ,o del estetikos,nes pas mane asimetrija,bet matosi tai ziauuuuriai stipriai ir visas sitas planavimas prasidejo grynai pries astuoneta metu,bet pradejau smarkiai sirguliuot ir niekaip nepavyko ishoperuot. Tai lyg ir vel artejam prie galimos operacijos  as bet ka atiduociau,kad tik greiciau visa tai ivyktu  jauciu eisiu i operacine su milziniska sypsena veide ir tikrai man nebaisu,kad po jos busiu istinusi ar ,kad labai skaudes ar ,kad negalesiu valgyt. uztat rezultatas bus,gal negreit ,bet bus. tai duoda ziauuuriai didelio noro darytis operacija ir atima visa baime.  ) ir siaip,ko cia bijot? jei skausmo-tai juk laikinas dalykas. paskaudes ir uzsimirs, o uztat kai kas diena ziuresit i veidrodi ir matysit rezultata arba nebejausite diskomforto ar problemu susijusiu su sakandziu-va tada tai bus laime ir nors tikrai skaiciau ivairiu atsiliepimu-tiek geru,tiek nepatenkintu-bet tai neisivaizduoju kas galetu atimti nora ryztis tokiam zingsniui:) ner ko cia bijot;) Na, pas mane tai per siauras virsutinis zandikaulis ir pailgas veidas. Operacija visa tai sutvarkytu, bet tame ir esme, kad as tikrai nenoriu keisti savo veido bruozu, nes esu jais patenkinta  bet jeigu zmogus nepatenkintas savo isvaizda, tai tikiu, kad norisi operacijos ir niekas nebaisu  As tai apie galimas komplikacijas pasiskaiciau ir tai mane isgasdino, o ir gydytoja sake, kad operacija - drastiskas sprendimas ir is jos kalbos supratau, kad ji nepataria ryztis... Tai tikiuosi, kad sakandzio problemas ir be operacijos eis sutvarkyti, nors tobulo rezultato nesitikiu
jei nieko keist nenorit tai taip, tada gal ir ne geriausias sprendimas, o del komplikaciju tai kai as klausiau pas gydytoja tai sake,jog tam ir yra gydytojai,kad tu komplikaciju nekiltu, o jei ir kyla-kad numalsintu tiesiog as gal per ilgai to laukiau,kad kazko dar bijot:) jei rimtai tai breketai mane truputi labiau gazdina negu pati operacija ,kad ir kaip tai kvailai skambetu
Vergine
2010 11 22, 15:31
Sveikos. Matau sąrašiuke manęs jau nebėra  Bet nelabai turiu ir laiko bendraut  Norėčiau paklausti kur jūs darotės higieninį valymą (Vilniuje) ir kokia kaina? Ir gal pasakysit, koks skirtumas tarp šių procedūrų: "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupūtimas su AIR FLOW aparatu) ", ir "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupoliravimas)"
vertejaxxx
2010 11 22, 15:38
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 22, 13:18) cia Emukui uz grazia ir nuotaikinga tema o kam jis dedamas? Jis dedamas tam, kad uzlaikytu galinius dantis savo vietose ir jie nepasislinktu i prieki, nes is tikruju priekiniai turi keliauti i gala, o ne atvirksciai. Na, ir del to, kad butu tvirtesne atrama uz ko uzkabinti ir traukti priekinius i gala. Sitas lankas yra alternatyva tam tokiam ortodontiniam implantui, kuri as vadinu tiesiog varztu (isriegiamas i kaula).
QUOTE(Vergine @ 2010 11 22, 16:31) Sveikos. Matau sąrašiuke manęs jau nebėra  Bet nelabai turiu ir laiko bendraut  Norėčiau paklausti kur jūs darotės higieninį valymą (Vilniuje) ir kokia kaina? Ir gal pasakysit, koks skirtumas tarp šių procedūrų: "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupūtimas su AIR FLOW aparatu) ", ir "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupoliravimas)" neatsimenu taves,nors tu ka as darau pilna burnos higiena, akmenu valymas, apnasu nuputimas IR paskui nupoliravimas. 100lt (Kaunas)
Waddiwasi
2010 11 22, 16:06
QUOTE(inggusik @ 2010 11 22, 10:38) Va del sito as ir pergyvenu kaip cia reikes darbe bendrauti po sudejimo kol priprasiu  Tikrai nebijok, viskas geriau turėtų būt nei tikiesi  Man tik pirmą dieną kai sudėjo sakė, kad gal šiek tiek keletą žodžių šveplai tariu, o po to liux buvo, jokių problemų, tik jau kai lūpas nubraižė sunkiau buvo, tačiau ir tai greit praeina QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 22, 12:58) Man apacioj vielute, virsuj plokstele bus  sake dazniausiai apacioje ir deda vielutes  Man irgi sakė, kad vielutes dažniausiai tik apačioj deda, bet užsiminė, kad gal ir viršuj klijuos, maždaug matysim gydymo eigoje dar ką nuspręs. Taip bijau aš tų plokštelių, kad šakės
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 22, 16:38) Sitas lankas yra alternatyva tam tokiam ortodontiniam implantui, kuri as vadinu tiesiog varztu (isriegiamas i kaula). Mat kaip... man ortodonte sake, kad gydymo eigoje isriegs viena varzteli. Tik nesupratau kam jis
Vergine
2010 11 22, 16:20
QUOTE(natale @ 2010 11 22, 16:50) neatsimenu taves,nors tu ka O aš pamenu, manau  Anksčiau nebuvo pas tave avataras su burna, kuri tarp dantų laiko berods žaidimų kauliuką?
praejo jau net 4 savaites bet nerimauju... is foto irgi matyti, kad vienas pirmukas man isilgejo, ir be to labai atsikiso priekiniai keturi dantys
Emukas21
2010 11 22, 17:57
QUOTE(Mildutė @ 2010 11 22, 13:48) Labas Aciu uz nauja tema Jau poryt man sudes apacia  Taip laukiau, o dabar nebenoriu  Nes kai pagalvoju vel apie ta pratinimasi prie tu geleziuku, tai ir nebesinori  O man kita savaite vizitas  kaip greit laikas praejo
na stai jau ir as breketuta, truputi verzia, bet numanau, kad visas skausmas dar pries akis o ir pavalgyt dabar nelabai ka galiu
QUOTE(TacTic @ 2010 11 22, 18:30) praejo jau net 4 savaites bet nerimauju... is foto irgi matyti, kad vienas pirmukas man isilgejo, ir be to labai atsikiso priekiniai keturi dantys  Panos baikit nerimaut po menesio breket nesiojimo. Nejau ortodonte neinformavo, kad statant dantukus i savo vietas bus, kad isilges vienas kitas dantukas, bet rezultate tikai viskas bus gerai, nepadarys blogiau juk tikrai  O tik geriau. kantrybes
Diana_B_K
2010 11 22, 18:31
sveikos breketuotos  kazkada lankiausi siose temelese, bet po to apleidau si reikala. as breketuota jau 9 menesius, ir jau eina viskas i pabaiga. gal jau po nauju, o gal ir iki ju nuims man breketus. gal kur praleidau info, bet ar galit imest kokia nuoroda, kaip atrodo plokstele nesiojama po breketu nueimo? aciu
intelligence
2010 11 22, 18:44
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 11 22, 19:31) sveikos breketuotos  kazkada lankiausi siose temelese, bet po to apleidau si reikala. as breketuota jau 9 menesius, ir jau eina viskas i pabaiga. gal jau po nauju, o gal ir iki ju nuims man breketus. gal kur praleidau info, bet ar galit imest kokia nuoroda, kaip atrodo plokstele nesiojama po breketu nueimo? aciu  Oho, kaip tau greitai nuims  matyt mažai ką taisė? Papildyta:QUOTE(louis @ 2010 11 22, 19:23) na stai jau ir as breketuta, truputi verzia, bet numanau, kad visas skausmas dar pries akis o ir pavalgyt dabar nelabai ka galiu  Nu mergai, baikit apie tuos skausmus čia  kai tik breketus uždeda nieks ten smarkiai neveržia, tikrai manau daugiau nieko kito be to veržimo jausmo ir nepajausi. Skausmo būna kai jau rimtai veržia, ar dar kąnors daro panašaus... Man po sudėjimo išvis jokių vaistų nereikėjo
Diana_B_K
2010 11 22, 19:02
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 22, 19:44) Oho, kaip tau greitai nuims  matyt mažai ką taisė? Papildyta:Nu mergai, baikit apie tuos skausmus čia  kai tik breketus uždeda nieks ten smarkiai neveržia, tikrai manau daugiau nieko kito be to veržimo jausmo ir nepajausi. Skausmo būna kai jau rimtai veržia, ar dar kąnors daro panašaus... Man po sudėjimo išvis jokių vaistų nereikėjo  na pas mane vienoj pusej iltinukas nebuvo iki galo isdyges, ir dar ne savo lanke , zodziu negrazu buvo, kaip be danties atrodziau. na bet kadangi cia labaiu tokia kosmetine problema buvo, tai ir greitai. o del skausmo, man kaip tik labiausiai skaudejo, kai tik uzdejo breketus. o po to tik tos vietos, kurias verze. kaip kam matyt...
Bon_Bon.
2010 11 22, 19:04
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 22, 19:57) O man kita savaite vizitas  kaip greit laikas praejo  Man irgi, tikrai greit laikas praejo
Emukas21
2010 11 22, 19:09
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 22, 20:04) Man irgi, tikrai greit laikas praejo  Aham, tikiuosi neuzvers labai, o tai isvis nei su virsum nei su apacia nieko doro nenuveiksiu
intelligence
2010 11 22, 19:19
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 11 22, 20:02) na pas mane vienoj pusej iltinukas nebuvo iki galo isdyges, ir dar ne savo lanke , zodziu negrazu buvo, kaip be danties atrodziau. na bet kadangi cia labaiu tokia kosmetine problema buvo, tai ir greitai. o del skausmo, man kaip tik labiausiai skaudejo, kai tik uzdejo breketus. o po to tik tos vietos, kurias verze. kaip kam matyt... Na tai pavydžiu tau kad taip greit jau nuims  nes atsimenu kai atėjai į šitą forumą aš irgi buvau katik su breketais
Bon_Bon.
2010 11 22, 19:23
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 22, 21:09) Aham, tikiuosi neuzvers labai, o tai isvis nei su virsum nei su apacia nieko doro nenuveiksiu  As tai noreciau, kad man ta iltinuka jau prikabintu
aistuliaa
2010 11 22, 19:48
Sveikos, paskutinis vakaras be breketų apačioj, jau prisipirkau košių  QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 22, 08:59) Tai vien dėl to džiaugiuosi, kad iškart sudėjo man viršų ir apačią, nebereikia iš naujo pratintis  Nors ir dabar jau atrodo apsiprantu nebeskauda ir vėl užeina kokius kelis dantis skaudėt, vakar apatinius priekinius tai skaudėjo, kad šakės, jau žadėjau vaistus gert  Būna ir man iš niekur nieko pradeda skaudėt kuriuos nors.. Papildyta:QUOTE(inggusik @ 2010 11 22, 10:38) Va del sito as ir pergyvenu kaip cia reikes darbe bendrauti po sudejimo kol priprasiu  Na jo, pamenu ir aš, kai sudėjo, tą pačią dieną kalbu kalbu ir jaučiu, kad jau sunku, pinasi viskas. Bet greitai čia tas jausmas praėjo.
QUOTE(Vergine @ 2010 11 22, 17:20) O aš pamenu, manau  Anksčiau nebuvo pas tave avataras su burna, kuri tarp dantų laiko berods žaidimų kauliuką?  jo jo, ta pati  gal ir tavo avataras kt buvo, nes nicko tai neatsimenu.
|
|