Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Romantiška staigmena
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Dina_free
Na štai ir aš norėčiau papasakoti savo nuostabiausią vakarą, kurio turbūt niekada negalėsiu pamiršti 4u.gif
Vieną nuostabų rugpjūčio vakarą, mano mieliausias atvažiavo manęs pasiimti. Pabučiavęs į skruostą užrišo akis raudonu šaliku ir liepė nieko neklausinėti ir net nesistengti kažką įspėti ar gudrauti. Taigi wub.gif pasidaviau įvykių eigai. Važiuojant grojo lėta ir romantiška muzika, nekalti pokalbiai, mano bandymas kažką sužinoti, bet deja.. tongue.gif Atvažiavęs jis išlipo ir liepė laukti. Na ką nenorėjau sugadinti staigmenos tai kantriai laukiau tos akimirkos. Ir svarbiausia, kad net nenutuokiau ko laukti. Bet buvo verta.... wub.gif Atidaręs dureles ir paėmęs už rankos nuvedė kažkur, o kai atrišo šaliką stovėjau ant nuostabaus skardžio, saulė po truputį leidosi už horizonto, nemuno paviršiumi skraidžiojo paukščiai, o jis man ištarė jog "Myli". Buvau be galo laiminga. Tačiau tuo vakaras nepasibaigė... Pabučiavęs nusivedė į pačio suruoštą pikniką. Padavė šampano taures, mano mėgstamų saldumynų... O toliau, pačios spręskit kuo baigėsi....
Nelabai aš moku pasakoti. Ir gal nėra taip įspūdinga, bet man be galo miela.... wub.gif wub.gif wub.gif
primavera
nuostabu wub.gif ir baltai pavydu ax.gif
ramaska
Tikrai romantiška ir miela wub.gif
Krisliukas
Paprasta, miela, grazu 4u.gif .
Dina_free
Dar ir dabar mintyse pasvajoju apie to vakaro pakartojimą, bet svarbiausia tada buvo tai, kad jis man pirmą kartą sugalvojo kažką mielo.
Mažulėlė
wub.gif wub.gif
Zaiza
wub.gif labai miela.. wub.gif
Oasis
Labai gražu... wub.gif tik labai jau suintrigavai - ir kuo gi tas vakaras baigėsi? g.gif
vanilla_ice
Vaikų darymu turbūt blush2.gif biggrin.gif
Ne_gera
Labai gražu wub.gif Kokie romantikai tie vyrai wub.gif
Selenita
Labai romantiška ir gražu wub.gif

QUOTE(vanilla_ice @ 2006 07 12, 11:05)
Vaikų darymu turbūt  blush2.gif  biggrin.gif
*

niekad nepasakyčiau "daryti" vaiką... juk tai ne kažkoks daiktas... unsure.gif
Šypsenėlė24
thumbup.gif
renute
saunuolis!!! labai grazi staigmena!
Vilmoshka
O dar kažkas sako, kad vyrai - neromantikai... g.gif
katia79
As manau, kad moterys yra neromantikes. Vis girdziu kaip skundziais ar pan. Bet ka daro pacios? As manau jei esate romantiskos - tai turite nelaukti romantisko poelgio, o pacios daryti. Bet daugelis laukia ir pan, o pacios nieko nedaro ir poto dar sako vyrai neromantiski smile.gif

Nedaro, nes galbut nenusipelnet? Daryti romantika tik tam, kad daryti-cia nera romantika, vyra neriekia priversti daryti romantiskus dalykus, jis pats nori to troksti. O jei sedi susiraukusi ir reikalauji romantikos-tai maza cia romantikos. Tai va butu mano toks pastebejimas, kaip moteris ta pastebiu labai daznai ir tarp savo draugiu.
indruskee
Na saunus vaikinukas, pasistenge wub.gif smile.gif smile.gif
sharkavagile
QUOTE(indruskee @ 2010 01 02, 21:44)
Na saunus vaikinukas, pasistenge wub.gif  smile.gif  smile.gif
*

Visiškai pritariu
Alsė
Kaip nuostabiai TB sugalvojo wub.gif saunuolis thumbup.gif
S.A.T.I.N.E
oi tie vyrai... kai nori jie buna tokie romantiski ir svelnus wub.gif na autores vyrukas tikrai pasistenge thumbup.gif
Marina_007
romantika....kiek daug viemane zodyje wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.