Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cansado
Toliau dalinamės patirtimi apie gimdymą šituose gimdymo namuose

Sena tema

Bendra info, kontaktai:

VMUL 1-as gimdymo skyrius
VMUL 2-as gimdymo skyrius
Akušerijos ir ginekologijos priėmimo poskyris
Naujagimių skyrius
Milda_Milda
Labai norėčiau išgirsti 3 šviežiausius pasakojimus apie tai, kas vyko iš karto po gimdymo. Taip pat ir cezario pjūvio. Kokia ligoninės tvarka, ką darė ir t.t.?
Daivika1
Mane iš karto po planinės CP nuvežė į palatą, kurioje ir gulėjau kol paleido. Kas konkrečiai tave domina?
Baravyke
Mane irgi domina ar AK leidzia nuoga vaika (tik apklota) palaikyt ant krutines, kol paims kruti, o tik paskui pamatuot, pasvert aprengt ir t.t. (jei gimdymas praejo sklandziai) ? Ar cia kaip paprasysi?
Milda_Milda
Mane domina konkretus scenarijus po normalaus gimdymo ir cezario. 2009 vasarą po extra cp, vaiką atnešė po 6 val. vyras, paskui seselė (išėjo po paros). Tikiuosi situacija keičiasi į gerą, o ne tik palatos, todėl ir idomu mažiausiai 3 šviežiausi pasakojimai.
-Neužmirštuolė-
QUOTE(S@ulyte @ 2010 11 22, 13:08)
o gal žinot, ar vyrui tokiu atveju duoda maitinimą, ar tik mamytei? ruošiamės prašytis atskiros palatos (jeigu bus galimybė), įdomu, kiek čia tų maisto atsargų prisikaupt  g.gif
*

Maitinimas skiriamas tik mamai.
Cansado
QUOTE(Baravyke @ 2010 11 23, 12:53)
Mane irgi domina ar AK leidzia nuoga vaika (tik apklota) palaikyt ant krutines, kol paims kruti, o tik paskui pamatuot, pasvert aprengt ir t.t. (jei gimdymas praejo sklandziai) ? Ar cia kaip paprasysi?
*

QUOTE(Milda_Milda @ 2010 11 23, 14:21)
Mane domina konkretus scenarijus po normalaus gimdymo ir cezario. 2009 vasarą po extra cp, vaiką atnešė po 6 val. vyras, paskui seselė (išėjo po paros). Tikiuosi situacija keičiasi į gerą, o ne tik palatos, todėl ir idomu mažiausiai 3 šviežiausi pasakojimai.
*

nepatingėkite peskaityti praeitą temą bent nuo pusės, tikrai yra daug šviežių istorijų su visom smulkmenom surašytų.. mirksiukas.gif

aš gimžiau sausy..pagimdžiau 2.00h, iškart užgimusią dukrytę uždėjo ant krūtinės, susipažinom trumpai, tada tėtis nukirpo virkštelę ir personalas svėrė, matavo, rengė dukrytę, o tuo tarpu aš placentą sunkiai pagimdžiau..tada davė mažytę man, maitinau, aplinkui tvarkė jau gimdyklą sanitarė..tada man prasidėjo komplikacija (smarkus kraujavimas), teko dukrytę atiduot tėčiui, sulėkė personalas, kol viskas išsisprendė, jie stovėjo šalia manęs..tada dar pabuvom visi kartu gimdykloj, apie 4h mažylę išnešė į naujagimių skyrių, tėtis išvažiavo namo, o mane išvežė į palatą..dukrytę atnešė 6h man ir paliko visam laikui..pagimdžiau naktį iš antradienio į trečiadienį, o penktadienį per pietus jau grįžom namo..

fuzzyy
Sveikos. Man buvo paskirtas planinis cezaris. Paguldė praeitą antradienį, operacija paskyrė pirmadieniui (11.22d.), namo išleido vakar (11.25d.). Ėmėm mokamą palatą, kad tėvelis pasilikt galėtų. Už visą laikotarpį mokėjom 200lt. Operavo su spinaline nejautra. Operacijos metu išėmę mergaitę man ją parodė ir išsinešė praust, svert ir t.t. Tėvelis mergatės laukė naujagimių skyriuje. Po operacijos nuvežė į pooperacinę palatą, ten pragulėjau porą valandų. Poto atvežė į palatą. Po valandėlės atėjo sesutė iš naujagimių skyriaus ir paklausė ar atnešt mergaitę, nes ji jau valgyt reikalauja. Tai žodžiu operacija baigės 10val., o mergyte apie 13 val. atnešė. smile.gif
-Neužmirštuolė-
Fuzzy, sveikinimai Tau 4u.gif
1mamyte
Sveikos,

as gimdziau AK 2010 m. lapkricio pradzioje, antras vaikelis. Skausmingi saremiai prasidejo 21 val. Ligonineje buvome po 23 val. Apziurejo priimamajame, kaklelis buvo atsidares 8 cm. Tad mazai liko laukti, iskart sake, kad tureciau pagimdyti greitai. Gimdziau nesusitarus, gimdyma prieme tamsi jauna gydytoja, pavardes neisidemejau (6 gindykla). Gimdziau naturaliai, viskas truko 2 val su trupuciu, nuskausminamuju nedave, kadangi galejo vaikeliui pakenkti. Ir akusere ir gydytoja tikrai labai malonios, ir abi man patiko. Kazkaip pasakiau, kad nekirptu, tai ir nekirtpo, kadangi neplysau tai pogimdyvinis laikotarpis zymiai lengvesnis. Pagimdzius vaikeli man uzdejo ant pilvo, tetis nukirpo virkstele, apiprause mazaja irgi salia manes, tada nunese pasveti ir pamatuoti, as pagimdziau placenta. Tada dave mazaja pamaitinti, siaip ja gali nesioti ir tetis ar guleti salia. Pamaitinus manoji buvo paguldyta i lovyte, nes man reikejo guleti ant nugaros. Labai nustebino, geraja prasme, kad idemiai gydytoja apziurejo, ar as neplysus, teko biskuti sukabinti, tada gimda, kakleli apziurejo ar nera kokiu pazeidimu (su pirmu maziau nei pries 2 metus, tikrai nieks nieko nepaziurinejo, uzsiuvo ir viskas). Pagulejos kelias valandas, nuveze i palata mane ir i naujagimiu skyriu dukryte. Mazosios negavau gana ilgai, atnese po kokiu 4 val. (pirmaji vaikeli atnese po valandos). Tada buvome kartu visa laika. Palatoje gulejome dviese, kadangi palatoje yra tualetas ir dusas, labai patogu. Su pirmu dar nebuvo remontas atliktas, palatos buvo baisios, bet didziausias siaubas kai reikejo po gimdymo per visa ilga koridoriu eiti i tualeta, kai pati vos ant koju pastovi, ir is skausmo vos paeini, tikrai kancia buvo. Prieziura po gimdymo labai pagerejus, akuseres uzsuka kelis kartus per diena, paklausineja ar ko nereikia, ar viskas gerai, ar nereikia nuskausminamuju, vis primena kur jas rasti jei prireiktu. Kai su pirmu gulejau buvo vienintelis klausimas ar pasitustinot, i mano nusiskundimus, atsakydavo taip gali buti (po daugiau nei menesio leido gimda sutraukiancius, kraujas visa ta laika bego upeliais, ligonineje nieks nepaziurejo). Vaikelio prieziura irgi siek tiek pagerejus, nors ir anksciau visai nebloga man atrode,si karta naujove, kad pries israsant tikrino ar dukryte girdi. Prirasiau gana daug, bet gal kam bus aktuali informacija smile.gif
Di8
QUOTE(1mamyte @ 2010 11 27, 19:25)
as gimdziau AK 2010 m. lapkricio pradzioje, antras vaikelis. gal kam bus aktuali informacija smile.gif
*

labai ačiū už išsamią informacija thumbup.gif aš taip pat ruošiuosi važiuoti į AK, pradžioje galvojau apie RK, bet gydytojai neleido, dabar man bus ramiau smile.gif tik va lelius nelabai skuba, gerai jam nestuke.gif
lialia99
[quote=1mamyte,2010 11 27, 20:25]
Sveikos,

as gimdziau AK 2010 m. lapkricio pradzioje, antras vaikelis.
Kuo daugiau, tuo geriau thumbup.gif
fuzzyy
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 11 27, 13:34)
Fuzzy, sveikinimai Tau  4u.gif
*

Ačiū ačiū smile.gif
Lotos'ik
Sveiki.
O kelinta savaite galima tartis su akusere/gydytoja del gimdymo butent toje klinikoje? Mums 33 savaites.
Ir siaip, kaip ten viskas vyksta?
Jeigu imti mokama palata, ar vyras pasilieka iki pat israsymo namo?
Del palatos reikia tartis is anksto, ar cia sekmes dalykas? g.gif
-Neužmirštuolė-
Lotos'ik, aš nesitariau, bet manau, kad ir 33 sav. jau galima tartis.
Jei gauni mokamą palatą, vyras gali būti iki pat išrašymo iš ligoninės.
Mokama palata - laimės dalykas. Jos neužsisakysi iš anksto.
MamaB
Ar dabar atrenovuoti abu gimdymo skyriai, ar vienus ju siuot metu yra siuolaikiskesnis?

-Neužmirštuolė-
QUOTE(MamaB @ 2010 12 01, 16:34)
Ar dabar atrenovuoti abu gimdymo skyriai, ar vienus ju siuot metu yra siuolaikiskesnis?
*

Taip, dabar suremontuoti abu skyriai.
NORA*
QUOTE(1mamyte @ 2010 11 27, 19:25)
Sveikos,

as gimdziau AK 2010 m. lapkricio pradzioje, antras vaikelis. Skausmingi saremiai prasidejo 21 val. Ligonineje buvome po  23 val. Apziurejo priimamajame, kaklelis buvo atsidares 8 cm. Tad mazai liko laukti, iskart sake, kad tureciau pagimdyti greitai. Gimdziau nesusitarus, gimdyma prieme tamsi jauna gydytoja, pavardes neisidemejau (6 gindykla). Gimdziau naturaliai, viskas truko 2 val su trupuciu, nuskausminamuju nedave, kadangi galejo vaikeliui pakenkti. Ir akusere ir gydytoja tikrai labai malonios, ir abi man patiko. Kazkaip pasakiau, kad nekirptu, tai ir nekirtpo, kadangi neplysau tai pogimdyvinis laikotarpis zymiai lengvesnis. Pagimdzius vaikeli man uzdejo ant pilvo, tetis nukirpo virkstele, apiprause mazaja irgi salia manes, tada nunese pasveti ir pamatuoti, as pagimdziau placenta. Tada dave mazaja pamaitinti, siaip ja gali nesioti ir tetis ar guleti salia. Pamaitinus manoji buvo paguldyta i lovyte, nes man reikejo guleti ant nugaros. Labai nustebino, geraja prasme, kad idemiai gydytoja apziurejo, ar as neplysus, teko biskuti sukabinti, tada gimda, kakleli apziurejo ar nera kokiu pazeidimu (su pirmu maziau nei pries 2 metus, tikrai nieks nieko nepaziurinejo, uzsiuvo ir viskas).

labai aciu! labai aktuali informacija. Norejau dar pasiteirauti, kur lanketes nestumo prieziura? pas kokia gydytoja, privaciai ar ne?
Lotos'ik
Kad Antakalnyje geri gydytojai, tai tiesa. Dar kai mums buvo 22 savaites su stipriu skausmu teko keliauti i Antakalnio ligonine, prieme daktaras Pazera, labai fainas, apziurejo, viska paaiskino thumbup.gif 4u.gif
oii
Sveikos 4u.gif
gal kas neseniai gimdet, sakykit, ar ligonineje salta? Ar reikia sau ir vaikiukui pasiimti siltesniu drabuziu?

Beveik pries du metus gimdziau savo dvynukus, buvau nesitarusi su niekuo. Likau patenkinta tiek medikais per gimdyma, tiek akuseriu prieziura po bigsmile.gif Net nezinau gyd pavardes atlikusios man CP. Bet labai thumbup.gif buvo. Gyd buvo gan jauna, tamsiais plaukai ax.gif
Si karta irgi gimdysiu AK. Ilgai svarsciau ar verta tartis ar ne, visgi nusprendziau nesitarti smile.gif Tikiuosi taip pat bus viskas gerai biggrin.gif
Linyte737
gimdziau AK 2010 sausi, tikslaiu planinis CP buvo.
tariausi is anksto.
Mokama palata pasiulo, jei ji buna tuscia (nesvarbu kiek paru gulit, mokestis tas pats). bet mano palata buvo viengule, bet nebuvo lovos vyrui.. ji tokia gan maza. Lova man ir mazutei. atskirai palatoje dusas ir WC.
tikrai esu patenkinta gydytojais, pas kuriuos gimdziau..
prieziuros Po gimdymo nebuvo, galima sakyti, jokios.. labai labai retai kada uzsukdavo sesele.. gyd irgi kazkokia "nuplaukus"... NAujagimiu gydytoja atsakydavo i visus kl...
net nzn ka dar papasakot... klauskit, jei dar kas domina... blush2.gif
*Lina*
QUOTE(oii @ 2010 12 02, 12:49)
Sveikos  4u.gif
gal kas neseniai gimdet, sakykit, ar ligonineje salta? Ar reikia sau ir vaikiukui pasiimti siltesniu drabuziu?

*

gimdžiau rugsėjo vidury tai rytais šaltoka būdavo, sūneliui dėdavau šiltą megztuką, manau įsimeskit kokį šiltesnį rūbelį, blogiau nebus mirksiukas.gif
Lotos'ik
O kiek gydytojai uz gimdyma mokama? g.gif
Jicky
O kaip ten su epidūriniu nuskausminimu? Ar reikia savo turėt, ar jie turi? Nėra taip, kad jei neturi, tai ir negausi? unsure.gif
Cansado
QUOTE(Jicky @ 2010 12 03, 08:18)
O kaip ten su epidūriniu nuskausminimu? Ar reikia savo turėt, ar jie turi? Nėra taip, kad jei neturi, tai ir negausi?  unsure.gif
*

Kai aš klausinėjau prieš gimdymą, tai sakė, kad retai, kada neturi, tai patarė iš anksto tikrai nepirkti..
rittusia
Sveikos busimos ir jau mamytes 4u.gif .
Gal kuri nors zinote,viresnems moterims leidzia pacioms gimdyti,ar tik Cezario pjuvi daro.Pas savo daktare kazkaip ir nepaklausiau ax.gif .
Jicky
QUOTE(Cansado @ 2010 12 03, 08:55)
Kai aš klausinėjau prieš gimdymą, tai sakė, kad retai, kada neturi, tai patarė iš anksto tikrai nepirkti..
*

reiks tikėtis, kad nepapulsiu būtent tada, kai jie neturės biggrin.gif
o atpirkt visada reikalauja?
S@ulyte
Noriu pasidalinti savo šviežiais (gimdžiau 2010 12 01) įspūdžiais apie gimdymą AK. Esu be galo laiminga, kad pasirinkau gimdyti būtent čia, nors esu nemažai girdėjusi nekokių atsiliepimų.
Gimdymą priėmė gyd. R.Povilaitienė. Jai padėjo akušerė Monika (atrodo toks vardas). Abi elgėsi super - mes su vyru jautėm jų profesionalumą ir paramą.
Tik gimusią dukrytę davė priglausti prie krūtinės, deja trumpam, nes turėjo mane siūti (nepavyko išvengti kirpimo). Tuo metu akušerė sutvarkė dukrytę ir davė tėčiui palaikyti. Vėliau mus paliko trise. Gimdykloj prabuvom gal 2 val, akušerė pagelbėjo su maitinimu.
Kai mane vežė į palatą, mergytę paėmė į naujagimių skyrių. Prieš tai atsiklausė, ar norim, kad ją ten palaikytų, ar iškart grąžinti. Mes norėjom jos kuo greičiau, tai į palatą atnešė gal po pusvalandžio.
Palatos akušerė buvo taip pat nuostabi (Rita). Vėlgi turėjau sunkumų su žindymu, pagelbėjo, patarė. Jokių pasiūlymų dėl mišinukų neišgirdau nei vieną kartą.
Ir naujagimių skyriaus sesutė pagelbėjo, parodė, kaip su vaikeliu elgtis, kaip nešioti ir pan.
Na nežinau, neturiu nei vieno priekaišto visam personalui.
Tai tiek. Pasikartosiu, kad džiaugiuosi nusprendus gimdyti būtent čia.
NORA*
QUOTE(S@ulyte @ 2010 12 05, 21:24)
Noriu pasidalinti savo šviežiais (gimdžiau 2010 12 01) įspūdžiais apie gimdymą AK. Esu be galo laiminga, kad pasirinkau gimdyti būtent čia, nors esu nemažai girdėjusi nekokių atsiliepimų.
Gimdymą priėmė gyd. R.Povilaitienė. Jai padėjo akušerė Monika (atrodo toks vardas). Abi elgėsi super - mes su vyru jautėm jų profesionalumą ir paramą.
Tik gimusią dukrytę davė priglausti prie krūtinės, deja trumpam, nes turėjo mane siūti (nepavyko išvengti kirpimo). Tuo metu akušerė sutvarkė dukrytę ir davė tėčiui palaikyti. Vėliau mus paliko trise. Gimdykloj prabuvom gal 2 val, akušerė pagelbėjo su maitinimu.
Kai mane vežė į palatą, mergytę paėmė į naujagimių skyrių. Prieš tai atsiklausė, ar norim, kad ją ten palaikytų, ar iškart grąžinti. Mes norėjom jos kuo greičiau, tai į palatą atnešė gal po pusvalandžio.
Palatos akušerė buvo taip pat nuostabi (Rita). Vėlgi turėjau sunkumų su žindymu, pagelbėjo, patarė. Jokių pasiūlymų dėl mišinukų neišgirdau nei vieną kartą.
Ir naujagimių skyriaus sesutė pagelbėjo, parodė, kaip su vaikeliu elgtis, kaip nešioti ir pan.
*

sveikinu su stebukleliu thumbup.gif
norejau paklausti, ar taretes is anskto su gydytoja, ar vaziavote be susitarimo?
ir ar uz visa sita rupesti ir demesi "atsidekojote" gydytojai, akuserei pries ar po gimdymo? gal is vis nieko nemokejote?
rittusia
QUOTE(S@ulyte @ 2010 12 05, 21:24)
*

As taip pat prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif .
Noriu paklausti,ar palatoje nebuvo salta,ir ar nereikia paimti is namu lialiui dekiuka siltesni rolleyes.gif ?
Mamusik
Noreciau paklausti apie klizmute. Kaip yra AK su tuo reikalu? Ar reikia paciai pirkti? Jei taip, tai kokias?
-Neužmirštuolė-
QUOTE(rittusia @ 2010 12 04, 20:16)
Sveikos busimos ir jau mamytes 4u.gif .
Gal kuri nors zinote,viresnems moterims leidzia pacioms gimdyti,ar tik Cezario pjuvi daro.Pas savo daktare kazkaip ir nepaklausiau ax.gif .
*

Manau, kad turėtų leisti pačiai gimdyti, jei nėra rizikos ar pavojų.
Cansado
QUOTE(Jicky @ 2010 12 05, 13:33)
reiks tikėtis, kad nepapulsiu būtent tada, kai jie neturės biggrin.gif
o atpirkt visada reikalauja?
*

manau, kad prireikus tikrai susiveiksit, vyras palėks iki kokios budinčios vaistinės..netikiu, kad jau taip neturės ir negausit nuskausminimo.. 4u.gif

QUOTE(Mamusik @ 2010 12 06, 07:32)
Noreciau paklausti apie klizmute. Kaip yra AK su tuo reikalu? Ar reikia paciai pirkti? Jei taip, tai kokias?
*

nieks net nesiūlė klizmos..aš pati ir nesidariau..
-Neužmirštuolė-
QUOTE(Cansado @ 2010 12 06, 10:07)
nieks net nesiūlė klizmos..aš pati ir nesidariau..
*

Anksčiau darydavo. Dabar kažkaip jau nebesiūlo.
Lėlė...
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 06, 12:02)
Anksčiau darydavo. Dabar kažkaip jau nebesiūlo.
*

Gimdziau ne pilnai pries metus jokiu klizmuciu nedave ir nesiule. Manau reiketu tuo pasirupinti paciai. O man ju nereikejo, is "streso" savaime issitustinau ax.gif
rittusia
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 06, 09:48)
Manau, kad turėtų leisti pačiai gimdyti, jei nėra  rizikos ar pavojų.
*

Gerai butu kad leistu rolleyes.gif ,nes Cezario laabai bijau blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(Mamusik @ 2010 12 06, 08:32)
*

As tai turiu nusipirkusi ir bandysiu pati namie pasidaryti.O pirkau tai Antakalnio poliklynikos vaistineje.Vadinasi-vienkartinis klizmavimo rinkinys. mirksiukas.gif Tik kazkur skaiciau kad vienos neuztenka,tipo viena neisvalo gerai zarnyno.As tai bandysiu su viena,nes ir apetitas pries gimdyma jau prapuldineja rolleyes.gif .
Papildyta:
Gal gajite parasyti,kaip ten reikalai palatose,ar silta ar salta ax.gif .Ir ar reikia is namu pasiimti lialiui siltesni dekiuka,kad nesusaltu g.gif ?
Cansado
QUOTE(rittusia @ 2010 12 06, 14:13)

Gal gajite parasyti,kaip ten reikalai palatose,ar silta ar salta ax.gif .Ir ar reikia is namu pasiimti lialiui siltesni dekiuka,kad nesusaltu g.gif ?
*

aš kai sausio mėn gimdžiau, tai dar paguldė į neremontuotą palatą, tai buvo laaaabai šalta.. doh.gif spėju, kad dabar pdėtis geresnė, nes visos palatos po remonto.. g.gif
lialia99
Labuka,
net nezinau ar i sia tema pataikiau, bet nieko panasaus neradau, o kadangi planuoju AK gimdyti, tai nusprendziau cia pasiteirauti kas mane domina.
Norejau paklausti, jei suejus gimdymo terminui dar nebuni pagimdziusi, tai mano daktare duoda siuntima i gimdymo namus ir ten jau apziuri ir pasako ar dar leidzia panesioti leliuka ar jau skatins gimdyma, ar cia mane priziurinti daktare sprendzia leisti dar nesioti ar jau ne? blush2.gif
rittusia
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 06, 16:49)
Labuka,
net nezinau ar i sia tema pataikiau, bet nieko panasaus neradau, o kadangi planuoju AK gimdyti, tai nusprendziau cia pasiteirauti kas mane domina.
Norejau paklausti, jei suejus gimdymo terminui dar nebuni pagimdziusi, tai mano daktare duoda siuntima i gimdymo namus ir ten jau apziuri ir pasako ar dar leidzia panesioti leliuka ar jau skatins gimdyma, ar cia mane priziurinti daktare sprendzia leisti dar nesioti ar jau ne? blush2.gif
*

As tai kai paskutini karta buvau pas savo daktare,pasiklausiau kiek galima pervaikscioti,tai jinai pasake kad savaite,o tada eiti arba pas ja vel,arba iskart i ligonines priimamaji.As tai eisiu iskart i ligonine,jei pervaiksciosiu,nes vis vien jinai mane sius i ligonine,tai nematau tikslo bereikalo bludyti smile.gif .Ir jei pervaiksciosiu tai jau bus 41 savaite,tai man atrodo neturetu ligonine siusti atgal i namus.
Papildyta:
QUOTE(Cansado @ 2010 12 06, 15:45)
aš kai sausio mėn gimdžiau, tai dar paguldė į neremontuotą palatą, tai buvo laaaabai šalta..  doh.gif  spėju, kad dabar pdėtis geresnė, nes visos palatos po remonto..  g.gif
*

Na reik tiketis kad situacija pasikeite smile.gif .
IrinaL
Sveiki 4u.gif
Tai gal kas nors is pagimdziusiu prasidejus sildymo sezonui pakomentuotu del patalpu temperaturos pogimdyvinese palatose? Nes viena mamyte, pagimdziusi rugsejo men., minejo, kad buvo vesoka ir siule isimest koki megztuka vaikeliui... Bet dar nebuvo prasidejes sildymo sezonas. Idomu, ar dabar ten pakankamai silta? g.gif
tytte...
Sweikutes,mane domina ar leidzia ten lankytojus...?ir kokia prieziura po gimdimo,ar paaiskina,ar parodo kaip ir ka daryti...?Aciu 4u.gif
Lotos'ik
O norint kad dalyvautu vyras gimdyme, reikia moketi? g.gif
1mamyte
tikrai nereikia moketi, vyras gali dalyvauti gimdyme. Mano dalyvavo smile.gif
Papildyta:
Del sildymo, lapkricio pradzioje, palatose buvo tikrai pakankamai silta, ten imontuoti dideli radiatoriai, ikaite labai jie nebuvo, bet prisildavo pakankamai, nereikia prisiregti, nei megstuku nei pan. Del lankytoju, ju lankymo laikas nera ribojamas, beja kiekis irgis. Pas salia gulincia kai atejo 5 suauge ir vienas vaikas, tai manes nesuzavejo sad.gif Yra gal kazkokios lankymo valandos nakvoti juk neelidzia, eji palatos nemokamos, bet iki isnaktu nei pas mane nei pas akimyne nieks nesedejo, tad tiskalu aliko znz. Anksciau iki 21 val galima buvo lankyti.
Papildyta:
QUOTE(tytte... @ 2010 12 06, 18:58)
Sweikutes,mane domina ar leidzia ten lankytojus...?ir kokia prieziura po gimdimo,ar paaiskina,ar parodo kaip ir ka daryti...?Aciu 4u.gif
*

Po gimdymo padeda jei su zindymu problemos kyla, siaip gali sesuciu, ar gydytojos kai vizitacija buna klausti, jei kas neaisku del vaikucio man, bent atsake. Viena tiesa nemaloni sesute pasitaike, nors ir ta atsakydavo, tik labai jau susiraukus kai pajudini smile.gif
S@ulyte
QUOTE(NORA* @ 2010 12 05, 22:27)
sveikinu su stebukleliu  thumbup.gif
norejau paklausti, ar taretes is anskto su gydytoja, ar vaziavote be susitarimo?
ir ar uz visa sita rupesti ir demesi "atsidekojote" gydytojai, akuserei pries ar po gimdymo? gal is vis nieko nemokejote?
*

ačiū 4u.gif
mes tarėmės iš anksto - aš visą nėštumą pas Povilaitienę lankiausi, pas ją norėjau ir gimdyti. atsidėkojom po visko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rittusia @ 2010 12 06, 00:40)
As taip pat prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif .
Noriu paklausti,ar palatoje nebuvo salta,ir ar nereikia paimti is namu lialiui dekiuka siltesni rolleyes.gif ?
*

mūsų palatoj buvo tikrai šilta - radiotoriai reguliuojami, be to dabar ten visur tvarkinga po remontų. kai tik atėjom, tai buvo vėsu, nes kai nieko nėra, jie prisuka šildymą. tačiau palata greitai įšilo. mes turėjom vilnonį pleduką, jo užteko 4u.gif
Cansado
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 06, 15:49)
Labuka,
*

Priklauso nuo gydytojos, kuri nėštumą prižiūri..Vienos iškart suėjus 40 sav duoda siuntimą į GN, kitos dar laukia, tai čia jau tarkitės su savo gydytoja..

QUOTE(tytte... @ 2010 12 06, 17:58)
Sweikutes,mane domina ar leidzia ten lankytojus...?
ir kokia prieziura po gimdimo,ar paaiskina,ar parodo kaip ir ka daryti...?Aciu 4u.gif
*

Leidžia lankytojus..
Nieks tikrai ilgų paskaitų apie priežiūrą neskaito, tai, jeigu kas neaišku, nežinot, iškart klauskit, prašykit, kad parodytų, nes tikrai nieks pagalbos nesiūlys ir kas penkios minutės nesiteiraus, ar viskas gerai..Svarbiausia, pačiai netylėti, klausti klausti klausti..

QUOTE(Lotos'ik @ 2010 12 06, 19:06)
O norint kad dalyvautu vyras gimdyme, reikia moketi? g.gif
*

nereik už tai mokėt..
-Neužmirštuolė-
QUOTE(rittusia @ 2010 12 06, 14:13)
Gerai butu kad leistu rolleyes.gif ,nes Cezario laabai bijau blush2.gif .

Jei pirmus du pati pagimdėte, tikrai tikiu, kad viskas bus gerai ir šį kartą console.gif
Papildyta:
Labai lauksim žinių iš Jūsų ax.gif
rittusia
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 07, 09:35)
Jei pirmus du pati pagimdėte, tikrai tikiu, kad viskas bus gerai ir šį kartą  console.gif
Papildyta:
Labai lauksim žinių iš Jūsų  ax.gif
*

Gimdziau pati,tik aisku su kirpimais rolleyes.gif .Aciu uz palaikyma 4u.gif .Butinai parasysiu sulaukusi stebuklelio drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(S@ulyte @ 2010 12 06, 20:43)
ačiū  4u.gif
mes tarėmės iš anksto - aš visą nėštumą pas Povilaitienę lankiausi, pas ją norėjau ir gimdyti. atsidėkojom po visko  ax.gif
Papildyta:

mūsų palatoj buvo tikrai šilta - radiotoriai reguliuojami, be to dabar ten visur tvarkinga po remontų. kai tik atėjom, tai buvo vėsu, nes kai nieko nėra, jie prisuka šildymą. tačiau palata greitai įšilo. mes turėjom vilnonį pleduką, jo užteko  4u.gif
*

Aciu uz informacija 4u.gif .
rakste
na as gimdziau spalio pabaigoj,tai palatoj buvo labai silta. Radiatoriai reguliuojami,tai tikrai labai patogu buvo. ir prisirengti ar kutoti vaikelio tikrai nereikejo smile.gif o del prieziuros,tai...jos kaip ir nera..nebent pati eisi ir klausi,nes jeigu ne,tai taip ir isvaziuosi is ligonines nepazinusi akuseriu lotuliukas.gif nieks ten neina ir neklausineja ar tau viskas ok,o ir salygu tam neturi,personalo ne daug,o per para,kai mes gulejom AK gime 22 naujagimiai doh.gif neprilakstys per visus seseles ir nepriklausines..
Mamusik
Noreciau paklausti ar reikia vyrui kokios pazymos del sveikatos jei jis dalyvaus gimdyme.

Kai kuriose temose raso, kad AK reikalauja fliurogramos.
Cansado
QUOTE(Mamusik @ 2010 12 08, 00:19)
Noreciau paklausti ar reikia vyrui kokios pazymos del sveikatos jei jis dalyvaus gimdyme.

Kai kuriose temose raso, kad AK reikalauja fliurogramos.
*

schmoll.gif nieko nereikėjo..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.