Nagi,padėkit.Bandysim kirptis  QUOTE(Shirshe) "Pigi ir Gera", taip nebuna... Na laaabai isimtinais atvejais. O kadangi paklausia nera didele, tad ir nedidele pasiula, taj toki varianta vargu ar surasi  Na,tai nors kokią.Kas kirpotės.Nes aš Marijampolietė,tokių stebuklų pas mus niekas nedaro,o Kaunas arčiausiai.Ne,tai pati eisiu ir "apskabysiu"aš ją. QUOTE(gravel @ 2006 02 04, 11:34) Pačiai to daryti nerekomenduoju  O Kaune vieną žinau - Gertrūdos gatvėje  Ten kur Bubastės būstinė. Be to, galima pasiieškoti internete adresų tokių kirpyklų, tada pasiskambinti ir kainas sužinoti  Ačiū.Ko gera,taip ir padarysiu.  QUOTE(bambinute) dar yra Žemaičių plente Mes jau apsikirpę  Pati apkirpau.Visai nieko gavosi  . QUOTE(gravel) tai gal ir nuotraukų apsikirpusios turite? Įdomu labai  Galėsiu rytoj įdėti
Undzinka
2006 04 07, 13:56
Sveikos. Praeita vasara mes kirpome savo persu veisles katina.Buvo labai karsta,tai tiesiog pagailejom zverelio.O kirpom mes ji veterinarinej klinikoj.Kalvariju gatveje yra klinika "Veta".Pasiskambinom,sutarem laika ir atvykom.Katineliui dave narkoze,jis uzmigo ir ji graziai nukirpo.Padare toki liutuka.Uz ta pacia kaina dar akmenukus nuo dantuku nuvale.Viso sumokoejau atrodo 70lt. Toks prikolnas buvo kacius,visi,kas tik ateidavo i svecius.labai noredavo ant ranku paimti.Kai nueme "kailinukus" tikis kudukas liko.O atrodo diidelis storulis (5kg.svorio) Papildyta:P.S. Pamirsau parasyt,kad tai Vilniuje
3ramune
2006 04 07, 16:32
O kaip sekėsi kirpti, nes ir aš noriu saviškę išrengti. Kokiu įrankiu tai darėt?
Nežinau,ar tokia tema buvo,tačiau man tai pasidarė labai aktualu.Jei tema tokia jau buvo,tai įmeskit kas nors nuorodą  . Aš kerpu su paprastomis žirklėmis ir gaunasi šukėmis,labai negražiai.Į kirpyklą vežti nenoriu dėl labai daug priežasčių.Gal yra kokios rankinės mašinkos ar kaip jūs namuose darote,kad gražiai,lygiai apsikirptų  .Nes elektrinių tai katytė bijosi  . Ačiū už atsiliepimus
pushistik
2007 01 27, 19:32
As irgi kerpu savo katinus, kada labai karsta buna  Kerpu su zirklemis, pakisus gelezini suka, kad nepazeisti oda. O po 1-2 savaites plaukai issilygina.Su masinele katinas gali gauti stresa, nuo kurio paskui plaukai neuzauga(vietomis), arba blogai auga.  Kerpu kaip liuta, uodega, apikakli ir kojas nekerpu.
Akcentas_chow_chow
2007 02 27, 11:37
sveikos, man reikai visiskai nukirpti persu kate,nes gavau dovanu o ji baisi,vien guzai plauku, uz kiek mazdaug kerpa gal zinot???man ja tiesiog nuskust reikai ar ka  nezinau ka daryti
mur`miaw
2007 03 15, 20:50
na taip nuskuskite su masinele ir atrodys kaip tie sfinksiniai  nius as savo katuko tai tikrai nekerpu  visas grozis gi
Nu,problema išsisprendė.Nebarstau kailio pudra,kailis nesušoka ir kirpti nereikia  Pasirodo,visą tą laiką mus kankino paprasčiausia pudra,kuria liepė būtinai barstyti šeimininkė,iš kurios savo mažutę pirkom
JOSSERA
2008 01 20, 15:49
QUOTE(adrija @ 2006 02 04, 02:04) Na,tai nors kokią.Kas kirpotės.Nes aš Marijampolietė,tokių stebuklų pas mus niekas nedaro,o Kaunas arčiausiai.Ne,tai pati eisiu ir "apskabysiu"aš ją. kirpyklu kaune yra daug,bet,kad dauguma atsisake kirpt kates,kerpa dar GYVUNU EDENE ir NUARE
Marinčik
2008 02 14, 13:42
Prašaupatarti kur Vilniuje galima katiną persų apkirpti ir iššukoti  gal adresiukai,telefonai AČIŪ LABAI MANO KATINĖLIAI  
Nemezidė
2009 11 23, 10:42
Man gražu kai kačiukai būna nukirpti kaip liūtukai.
laurarrr
2011 02 02, 09:53
mes nekerpam, bet naudojam furminatoriu! Labai geras daigtas!
Tiffany
2011 03 21, 16:20
ieskau informacijos, kur galima nukirpti persu kate Vilniuje Pasidalinkit patirtimi
Marinčik
2011 03 21, 18:03
QUOTE(Tiffany @ 2011 03 21, 17:20) ieskau informacijos, kur galima nukirpti persu kate Vilniuje Pasidalinkit patirtimi  kerpu savo persą Justiniškese,liutuku  ),esu patenkinta,galiu duoti tel.numeriuką
Tiffany
2011 03 21, 18:06
treciadieniui jau susitariau su viena moterim, kuri kerpa sunis ir kates be narkozes namuose, turinti nemazai patirties siuose reikaluose, galesiu papasakoti kaip ir kas po visko  ir kaina padori - apie 70 Lt su plovimu
Marinčik
2011 03 21, 18:06
QUOTE(Tiffany @ 2011 03 21, 17:20) ieskau informacijos, kur galima nukirpti persu kate Vilniuje Pasidalinkit patirtimi  labas,kerpu savo persą Justiniškese.liutuku:))esu patenkinta.galiu duoti tel.numeriuką
v-i-k-a
2011 03 21, 18:12
Tiff, kirpau savo Tishmanauska Filaretose, del kainos nepasakysiu, ibo pamirsau jau.
lari1980
2011 03 30, 04:27
turiu tokios patirties,galeciau namuose apkirpti(virsuliskes)tik nesuprantu kam kirpti?tiesiog galima issukuoti,na nebent labai jau dideli koltunai,tada aisku geriau nekankinti gyvuno
kavenska
2011 04 01, 15:36
Kaune galiu rekomenduot labai faina kirpeja. Kerpa kaciukus ir suniukus Vytauto pr. verslo centre (buves "Buities " pastatas). Kerpa BE NARKOZES. Kam idomu -duosiu telefona.
jozefina
2011 05 04, 18:39
Narkoze??? kad apkirptu??? QUOTE(adrija @ 2006 02 04, 00:45) Nagi,padėkit.Bandysim kirptis  Ačiū.Ko gera,taip ir padarysiu.  QUOTE(bambinute) dar yra Žemaičių plente Mes jau apsikirpę  Pati apkirpau.Visai nieko gavosi  . QUOTE(gravel) tai gal ir nuotraukų apsikirpusios turite? Įdomu labai  Galėsiu rytoj įdėti 
dinelaa
2011 05 12, 08:37
[quote=jozefina,2011 05 04, 19:39] Narkoze??? kad apkirptu??? Na mano katino be narkozes ne neapkirptai. suestu bekerpant.  Veterinarijos klinikoj vargsui stresa ivare.  tai dabar labai agresyvus pasidare. klinikoj jis prabuvo dvi savaites ant laseliniu (vargseliui pazeistos kepenys ir kasa) tai tik suviduriuoja reikia vezti pas veterinara kad homeopatiniu lasalines pastatytu. o kailis visas konkuluotas. reikia kirpti. tai nukerpi viena kunkola ir baisus snypstimas.. tai ir vaiksto visas susisveles ir pusiau apkarpytas.. katinukas veslinis persas... galvoju ir as ka daryt.. bet man reiketu kad i namus ateitu  gal zinot ka nors Marijampoleje?
Jolitaaa
2011 08 29, 01:00
Nors pati savo katės nekerpu ( ne ta veislė ), bet kaip man gražiai atrodo kai apkirpti "liūtuku" būna Persai.  Labai gražūs.
Azazella
2011 08 29, 08:13
QUOTE(lari1980 @ 2011 03 30, 04:27) turiu tokios patirties,galeciau namuose apkirpti(virsuliskes)tik nesuprantu kam kirpti?tiesiog galima issukuoti,na nebent labai jau dideli koltunai,tada aisku geriau nekankinti gyvuno  O kodel tai yra gyvuno kankinimas, nesupratau... As savo persa daug metu kerpu pati, isigijau specialia masinele, jokiu bedu su kaltunais ir plauku atvemimu jam ir jokiu problemu su drabuziu, baldu, pakampiu valymu man. O vasara, ypac tokia kokia buvo pernai, tai su tokiais kailiniais, kokius turi mano persas, jis butu gala gaves. Papildyta:QUOTE(jozefina @ 2011 05 04, 18:39) Narkoze??? kad apkirptu???
Taip, deja, daugumoje vet.istaigu ar gyvunu grozio salonu katinus kerpa su narkoze, del to as ir nutariau savo gyvuna kirpti pati.
s.kristi
2012 03 04, 10:16
Kirpau savo kate Vilniuje,Jaruzales vet klinikoje,suplojau apie 100Lt. O kirpau vien tam,kad kai mazoji pradejo vaikscioti,viska kisa i burnyte,nespeju valyti tu puku nuo baldu  bet daugiau nekirpsiu nes labai gaila gyvunelio,kol atsigauna po narkoze  O stai taip atrode po kirpyklos 
Marinčik
2012 03 04, 21:40
QUOTE(s.kristi @ 2012 03 04, 11:16) Kirpau savo kate Vilniuje,Jaruzales vet klinikoje,suplojau apie 100Lt. O kirpau vien tam,kad kai mazoji pradejo vaikscioti,viska kisa i burnyte,nespeju valyti tu puku nuo baldu  bet daugiau nekirpsiu nes labai gaila gyvunelio,kol atsigauna po narkoze  O stai taip atrode po kirpyklos   o kam narkoze,jeigu galima persa nukirpti be narkozes uz 80Lt,Virsuliskese
s.kristi
2012 03 05, 09:16
Ji akis isdraskytu be nakrozes,nagus kol nukarpau vienas vargas... mano drauge pati nukerpa savo kate(sake murkia is pasitenkinimo),o su manaja tai nepraeitu...
prekestolen
2012 03 05, 13:24
QUOTE(dinelaa @ 2011 05 12, 09:37) o kailis visas konkuluotas. reikia kirpti. tai nukerpi viena kunkola ir baisus snypstimas.. tai ir vaiksto visas susisveles ir pusiau apkarpytas.. katinukas veslinis persas... galvoju ir as ka daryt.. bet man reiketu kad i namus ateitu  gal zinot ka nors Marijampoleje? O aš galvojau, kad aš viena tokia savo pūkuotos katės neprižiūrėjau.  Net sąžinė graužia ir pas veterinarą gėda vežti, tai vyra siųsiu.  Pas mus tai tokia bėda- nemėgsta šukuotis labai, tai palikau ramybėje. Per žiemą toks veltinis iš poplaukio gavosi, kad kai paimi į rankas- baisu net. Pabandžiau pati kirpti- tai kur ten- 5 min pavargom ir tai itk kaklo kailio sąvėlas iškarpiau..  ir supykusi pabėgo... Ir dar baisu įkirpti, nes katės odelė labai plonytė. Tai šiandien užsiregistravom į vet.kliniką "po narkoze" ir nukirps. Kainuos šitas mano apsileidimas apie 80 lt. Vilniuje. O ateityje galima išvengti tų "konkolų" šukuojant?
s.kristi
2012 03 05, 13:53
QUOTE(prekestolen @ 2012 03 05, 14:24) O aš galvojau, kad aš viena tokia savo pūkuotos katės neprižiūrėjau.  Net sąžinė graužia ir pas veterinarą gėda vežti, tai vyra siųsiu.  Pas mus tai tokia bėda- nemėgsta šukuotis labai, tai palikau ramybėje. Per žiemą toks veltinis iš poplaukio gavosi, kad kai paimi į rankas- baisu net. Pabandžiau pati kirpti- tai kur ten- 5 min pavargom ir tai itk kaklo kailio sąvėlas iškarpiau..  ir supykusi pabėgo... Ir dar baisu įkirpti, nes katės odelė labai plonytė. Tai šiandien užsiregistravom į vet.kliniką "po narkoze" ir nukirps. Kainuos šitas mano apsileidimas apie 80 lt. Vilniuje. O ateityje galima išvengti tų "konkolų" šukuojant? Bent jau du tris kartus i savaite gerai issukuoji ir nera koltunu. Kirpau vasara,tai db beveik visas ilgis atauges. Ikelk foto katiniuko
prekestolen
2012 03 13, 09:51
 Po kirpyklos. Veterinarė papriekaištavo, kad nešukavome, tai jau dabar šukuosim šukuosim. Po narkozės katytė atsigavo gan greit, gal tik nelabai linksmai jautėsi. dabar jau viskas puiku, bėgioja, dūksta. Tik pūkuota visgi gražesnė buvo...
Azazella
2012 03 13, 10:59
QUOTE(prekestolen @ 2012 03 13, 09:51)  Po kirpyklos. Veterinarė papriekaištavo, kad nešukavome, tai jau dabar šukuosim šukuosim. Po narkozės katytė atsigavo gan greit, gal tik nelabai linksmai jautėsi. dabar jau viskas puiku, bėgioja, dūksta. Tik pūkuota visgi gražesnė buvo...  Nelinksma dar ir todel, kad jai temperaturinis sokas, priziurekit, kad nepersaltu, kokia siltesne vietele paruoskit. Savo persa kai pirma kart apkirpau, tai jis nabagas atsisukdavo i save ir snypsdavo, toks pats sau pasikeites buvo, dabar jau apsiprates, nebeleidziu ilgiems plaukams ataugti, kerpu kas tris menesius, kas kart apkirptas iesko silumos. O jei daznai kirpti nenorite, tai siulau ne sukomis sukuoti, o isigyti furminatoriu, kuris daug poplaukio pasalina, su juo ir nedideles savelas lengva pasalini, nes jis sukuoja ir kartu skuta. Cia mano persikas po kirpimo
prekestolen
2012 03 14, 11:34
QUOTE(Azazella @ 2012 03 13, 11:59) Nelinksma dar ir todel, kad jai temperaturinis sokas, priziurekit, kad nepersaltu, kokia siltesne vietele paruoskit. Savo persa kai pirma kart apkirpau, tai jis nabagas atsisukdavo i save ir snypsdavo, toks pats sau pasikeites buvo, dabar jau apsiprates, nebeleidziu ilgiems plaukams ataugti, kerpu kas tris menesius, kas kart apkirptas iesko silumos. O jei daznai kirpti nenorite, tai siulau ne sukomis sukuoti, o isigyti furminatoriu, kuris daug poplaukio pasalina, su juo ir nedideles savelas lengva pasalini, nes jis sukuoja ir kartu skuta. Cia mano persikas po kirpimo  Na gal neperšals, bet girdėjau- čiaudėjo. Kai vaikui- tai tuoj kaktą tikrini..katei gi kakta nerodiklis. Tikiuosi viskas bus gerai, saugom ir globojam ją labai. Dėkui už info, kaip tik šiandien irgi girdėjau apie šį prietaisą. Ieškosiu, nes kirpti tai nenorim, tebūna pūkuota. O paprastos turimos katininės šukos matyt nelabai kam vertos..
s.kristi
2012 04 05, 12:26
[quote=prekestolen,2012 03 13, 10:51]  Na grazuoliuke  labai idomi spalva Papildyta:to Azazella  Gerai kad sfinksiuko nereikia kirpti
Azazella
2012 04 05, 16:22
[quote=s.kristi,2012 04 05, 13:26] [quote=prekestolen,2012 03 13, 10:51]  Na grazuoliuke  labai idomi spalva Papildyta:to Azazella  Gerai kad sfinksiuko nereikia kirpti  [/quote] Tai jau tikrai, turint omey, kad sfinksiuku trys stukos
|
|