Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Linutas
user posted image
Laukiantis šviesos būtinai jos sulaukia
Laukiantis šilumos, sušildo kitus
Gyvenantis viltimi, teikia viltį kitiems
Trokštantis laimės, būtinai kada nors pasijunta laimingas.
Duodantis, visuomet gauna daugiau.
Kelią nueina tik einantis...
Visada lauk šviesos ir šilumos,
gyvenk viltimi, trokšdamas laimės sau ir kitiems,
Eik ir nesustok...

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (vykstant į ligoninę):
1. Vanduo negazuotas 3-4 litrai (žarnyno valymui: 1 litras vandens maišomas su 1 pakeliu vaistų)
2. Chalatas,
3. Naktinukai,
4. Kelios apatinės medvilninės nespaudžiančios kelnaites,
5. Šlepetės,
6. Šiltos kojinės (reikės einant į operacinę)
7. Higienos priemonės (dantų pasta, šepetukas, paketai kasdieniniai ir menstruaciniai, intymios higienos drėgnos servetėlės, vienkartinės servetėlės, tualetinis popierius, dušo reikmenys, šukos)
8. Vienas didesnis ir vienas mažas rankšluostukai
9. Mėgstamas skaitalas, kryžiažodžiai
10. Du vokeliai su padėka (nebūtina, bet rekomenduojama biggrin.gif )
11. Vaistai, kuriuos pastoviai vartojate

Pasiruošimas prieš:
1. Tyrimai (elektrokardiograma, morfologinis kraujo tyrimas, kraujo krešumo tyrimas) – galioja ne daugiau kaip 14 dienų iki operacijos dienos
2. Depiliacija
3. Visų aksesuarų saugus pasidėjimas namie

Laparoskopijų sąrašas papildymui, pataisymui rašyti Linutui i AŽ

Nuotraukėles susipažinimui siųsti laparoskopija@gmail.com - atsiuntusios savo nuotraukas atsakymu gausite prisijungimo slaptažodį prisijungti prie http://public.fotki.com/SMlaparoskopija/
user posted image
Smalsiausioms VIDEO apie laparoskopiją (esant jautriems nervams - nežiūrėti!!!)
Kas ta laparoskopija??
Kaip atrodo realiai laparoskopija?
Štai kaip mes atrodom ant stalo biggrin.gif
Kiaušidžių drilingas- "karštuoju" būdu
Kiaušidžių drilingas- "šaltuoju" būdu
Kiaušidės cistos šalinimas
Endometriozė su sąaugom
Kiaušintakių pratekamumo tyrimas

Kol dar nebuvau mama...
Niekada neverkiau matydama savo vaiko ašaras,
Niekada nesikrausčiau iš proto, iš laimės vien dėl paprasčiausios savo vaiko šypsenos...
Dar niekada Mano širdis nesubyrėjo į tūkstančius dalelių, kad savo vaikui negaliu palengvinti skausmo...
Niekada turbūt nemaniau, kad toks mažas žmogutis gali taip stipriai pakeisti Mano gyvenimą...
Ir nežinojau, kad galiu kažką taip stipriai mylėti
Net nesitikėjau, kad gali taip patikti būti MAMA...

user posted image
Zemaiciuke
na linkiu kad musu nestukes noras issipildytu su kaupu bigsmile.gif

aciu Linutai uz naujus namucius 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(Adrutė @ 2010 11 23, 20:26)
Oi Ingutevi seniai matyta 4u.gif Kaip jautiesi?Kaip pilvuko gyventojas?Sesę ar brolį turėsit? smile.gif
Gaudau tavo virusiuką pati pirma blush2.gif
*

Skaitau beveik pastoviai blush2.gif tiesiog jei neliecia konkreciau mano isgyventu dalyku - nerasau blush2.gif o cia butent krastiete klause - todel issakiau savo patirti ax.gif
Jauciuosi as gerai, jau ilgos atostogos bigsmile.gif laukiame seses wub.gif
O mano virusiukai kiek pastebejau labai gerai veikia mirksiukas.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 11 23, 21:00)
as, kaip ir zadejau - dedu nuotrauka  blush2.gif

user posted image
paskutinis NT lapkricio 16 d.  ax.gif
*

Labai grazus vaizdas wub.gif
Drovute
Oi kokie faini namuciai aciu Linutui thumbup.gif Aciu Aciu thumbup.gif
Arwena
QUOTE(Ingutevi @ 2010 11 23, 15:13)
Ir daug virusiuku sio skyrelio mergaitems user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
*

Ingute, tik ką atrodo LP daryta buvo bigsmile.gif o jau 33 savaitės, Linutas, tokie virusai wub.gif kaip noriu pilvo wub.gif
Adrutė
Niekur aš neprapuoliau ax.gif kiekvieną dieną paskaitau kaip kam sekas mirksiukas.gif
Aš šį ciklą stimuliavausi tad laukiu rezultatų rolleyes.gif Tikiuosi vundenukas ir man suveiks biggrin.gif
linuke79
Linutas aciu uz namelius 4u.gif labai mieli.Ingutevi, griebiu virusiuka ir as biggrin.gif
Linutas
Gerai, dar kart visoms virusuoju blush2.gif
Gaudykit, gaudyyyykit, gaudyyyyyykit!!!!! Su meile ir is dusios user posted image
siandien darytas, gal po 3 minuciu jau stai ka rode
user posted image
Arwena
QUOTE(Linutas @ 2010 11 24, 12:37)
Gerai, dar kart visoms virusuoju  blush2.gif
Gaudykit, gaudyyyykit, gaudyyyyyykit!!!!! Su meile ir is dusios user posted image
gal po 3 minuciu jau stai ka rode
*

wub.gif jėėė virusuojuosi wub.gif Linutas o kiek tau dabar DPO ir kuri CD kad taip greit nuryškėjo? čia šiaip smalsu, kiek laukti iki tokio ax.gif labai laukiu tavo pasakojimo blog'e blush2.gif
Linutas
siandien 22 DPO blush2.gif
O pirmi testukai ryskejo vangiai, taip, kad i tuos paryskejimus nereiktu kreipti demesio - tiksliausias ir objektyviausias irodymas - kraujo tyrimas
Arwena
QUOTE(Linutas @ 2010 11 24, 12:43)
siandien 22 DPO blush2.gif
O pirmi testukai ryskejo vangiai, taip, kad i tuos paryskejimus nereiktu kreipti demesio - tiksliausias ir objektyviausias irodymas - kraujo tyrimas
*

okada pirmus testukus gadinai? nes matai kokia 14DPo jau pradedam myžiot ale ar visgi ne per anksti? g.gif o kraujo tyrimą kartoji ar tik kartą darei?
Linutas
kai 13 DPO padariau testa dar galvodama, kad gali ir nerodyti, bet vis del to islindo gan matomas bruksniukas, nieko nelaukus nulekiau priduoti krauja.
Rutele_S
Grazus vaizdelis II pagaliuku thumbup.gif

Siaip merginos, labai nesutikciau su tokia nuo mone kaip kad (jei gerai supratau) pati gydytoja pasake jog LP nepades reikia tik IVF. As LP ir noriu pasidaryti butent del to kad darysiuosi IVF. Nes per pirmaja LP rasti hidrosalpinksai, apie saaugas visur kur imanoma ir kur ne jau net nekalbu biggrin.gif Bet tie hidrosalpinksai tiketina jog atsinaujino per du metus, o jie IVF laaaabai trukdo, t.y. nuzudo embrionuka, neleidzia jam isikabinti ir t.t. Todel bent jau mano situacijoj, aklai daryti IVF be lapar, pinigu metimas i bala... Kazkaip netikiu kad galejo gydytoja taip sakyti kad nereikalinga LP, kad jinai nieko nepades.. (pastot gal ir nepades taciau tuos baisybes hidrosalpinksus, ta skysti bent panaikins, kad sklandziai IVF vyktu)..Arba as kazka netaip supratau arba truksta zodziu blink.gif
Linutas
As net nezinau ka tau atsakyti, nes nezinau kas tas hidrosalpingsas g.gif
Tik tu pati turi dometis sia patologija ir issinagrineti, ar ji atsinaujina, per kiek laiko atsinaujinti gali/ ar negali, kokios sio susirgimo priezastys ir ttt.
zodziu, dabar tokie laikai, kad turi buti kone pats sau daktaras, t.y zinoti daug, kad turetum pati siokia tokia savo nuomone, nes ir daktaru daug ir nuomones skiriasi.
Arba yra gal toks variantas, neinau kiek imanomas - tu stimuliuojiesi, o puncijos diena tau daro LP - tuo paciu patvarko viska jei reikia per LP ir ispunktuoja kiausialastes.
Na, bijau, gal nusisnekejau, bet butu tada viena narkoze doh.gif
Lillita
na, sveikos, merginos, ir as jau po LP ax.gif is tikruju, nieko labai baisaus nebuvo tongue.gif blush2.gif , gal tikrai del to, kad labai greit mane isoperavo, nes tik 8 ryto nuvaziavau, 9.30 jau ant stalo gulejau, 10.45 atsigavau is narkozes, o 15 val jau buvau namie mirksiukas.gif
operavo Antakalnio ginekologiniame skyriuje, vedejas Mecejus, gydytojas super, tik visad labai skuba ir pagaut sunku, na, bet tai suprantama. geriausios zinios tos, kad nieko blogo nerado, pasirodo, gimdos nuotrauka (HSG, rentgenas) buvo neinformatyvi ir klaidinanti, nes mano kiausintakiai pasirode pratekami, tiesa, siauroki, susiraite.. jokiu saaugu, polipu, cistu nerado, tik labai jau policistines kiausides, nevyksta ovuliacija (nors pagal viska jau turejo but), todel subade (drilingas). vakar visai gerai jauciausi, bet i vakara viskas atsileido ir va siandien tai jau sunkokai vaikstau, skauda truputi.. buvo keista atsibudus po narkozes, kad negalejau prakalbeti, matyt nuo vamzdelio, ir dabar dar skauda gerkle.. cia kazkas klause, ar ilgos eiles, as nezinau, buvau konsultacijoje 17 d. o 23 d. jau isoperavo, ten siaip konvejeris, labai greitai, nemanau, kad dideles eiles turetu buti, nors tikrai tai nezinau, gal man cia taip pasiseke..

dar vienas idomus dalykas, salia gulejusi moteri operavo kita gydytoja, nepamenu pavardes, tai atejusi po visko taip nemaloniai su ja kalbejo, vos ne "ko cia guli, gi kelkis ir eik" ir pan. ir reikejo isgirst, kaip pasikeite jos tonas, kai moteriske i kisene idejo pinigeli (nemaciau, bet supratau).. bjauru kazkaip..

noreciau dar pasiklaust - kokie sekantys veiksmai ir kada reikalingi po LP? kada prasideda menstruacijos?

gurmane
QUOTE(Linutas @ 2010 11 24, 13:37)
user posted image
*

Labas mergaites 4u.gif

Linutai - labai grazus namuciai.....
Gaudau ir as virusiuka wub.gif wub.gif wub.gif
Koks vis delto grozis tos II juosteles smile.gif

Na va, ir as jau po LP sugrizau....Pagulde mane sekmadieni po pietu, o LP buvo pirmadieni apie 9.30. Nemaloniausias prisiminimas turbut buvo sekmadienio vakaras, kai reikia laukti rytojaus ir dar gerti ta slykstu gerala blink.gif Dar labai patiko vazinetis su lova koridoriais, nes veze i operacine ilgais koridoriais, per kelis aukstus biggrin.gif Viskas praejo greitai ir sakyciau sklandziai, gal kokia valandele viskas uztruko. Po narkozes atsigavau gerai, nei pykino nei ka, gavau laseline, ir jau ta pati vakara kulniavau i toleta.
Labiausiai bijojau diagnozes, o pasirodo nieko blogo nerado, viskas tvarkoje, endo, kuria itare neturiu, zodziu ner prie ko prikibti, bet va leliuku taip ir nesulaukiam. Tiesa beda pas mus buvo didesne pas MB, nes pas ji turtas buvo prastas, bet praejus gydymo kursa pasitaise. Daremes ir IUI, bet be rezultatu verysad.gif
Tai dabar kur dar ko ieskoti jau nezinau, jei atvirai vyliausi, kad rasim kokia priezasti, o dabar.....
Dar pridesiu, kad prieziura tikrai buvo super, as buvau santariskese, net nesitikejau, kad taip apsokines.
Ir dar merginos kaip jums po LP, ar nebuvo taip kad susirgtumet iskart? Man siandien pramuse...sakau, gal kas valosi g.gif Ar buvo taip kam?

Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2010 11 24, 18:25)
na, sveikos, merginos, ir as jau po LP  ax.gif  is tikruju, nieko labai baisaus nebuvo tongue.gif  blush2.gif , gal tikrai del to, kad labai greit mane isoperavo, nes tik 8 ryto nuvaziavau, 9.30 jau ant stalo gulejau, 10.45 atsigavau is narkozes, o 15 val jau buvau namie  mirksiukas.gif 
operavo Antakalnio ginekologiniame skyriuje, vedejas Mecejus, gydytojas super, tik visad labai skuba ir pagaut sunku, na, bet tai suprantama. geriausios zinios tos, kad nieko blogo nerado, pasirodo, gimdos nuotrauka (HSG, rentgenas) buvo neinformatyvi ir klaidinanti, nes mano kiausintakiai pasirode pratekami, tiesa, siauroki, susiraite.. jokiu saaugu, polipu, cistu nerado, tik labai jau policistines kiausides, nevyksta ovuliacija (nors pagal viska jau turejo but), todel subade (drilingas). vakar visai gerai jauciausi, bet i vakara viskas atsileido ir va siandien tai jau sunkokai vaikstau, skauda truputi.. buvo keista atsibudus po narkozes, kad negalejau prakalbeti, matyt nuo vamzdelio, ir dabar dar skauda gerkle.. cia kazkas klause, ar ilgos eiles, as nezinau, buvau konsultacijoje 17 d. o 23 d. jau isoperavo, ten siaip konvejeris, labai greitai, nemanau, kad dideles eiles turetu buti, nors tikrai tai nezinau, gal man cia taip pasiseke..

dar vienas idomus dalykas, salia gulejusi moteri operavo kita gydytoja, nepamenu pavardes, tai atejusi po visko taip nemaloniai su ja kalbejo, vos ne "ko cia guli, gi kelkis ir eik" ir pan. ir reikejo isgirst, kaip pasikeite jos tonas, kai moteriske i kisene idejo pinigeli (nemaciau, bet supratau).. bjauru kazkaip..

noreciau dar pasiklaust - kokie sekantys veiksmai ir kada reikalingi po LP? kada prasideda menstruacijos?
*

Sveika likimo drauge 4u.gif smile.gif O kiek dienu tau dave nedarbinguma?
Man sake, kad 2 sav. jokiu karstu voniu ir 2 sav. neprisileisti MB hihihi.gif
Rutele_S
QUOTE(Linutas @ 2010 11 24, 18:12)
As net nezinau ka tau atsakyti, nes nezinau kas tas hidrosalpingsas  g.gif
Tik tu pati turi dometis sia patologija ir issinagrineti, ar ji atsinaujina, per kiek laiko atsinaujinti gali/ ar negali, kokios sio susirgimo priezastys ir ttt.
zodziu, dabar tokie laikai, kad turi buti kone pats sau daktaras, t.y zinoti daug, kad turetum pati siokia tokia savo nuomone, nes ir daktaru daug ir nuomones skiriasi.
Arba yra gal toks variantas, neinau kiek imanomas - tu stimuliuojiesi, o puncijos diena tau daro LP - tuo paciu patvarko viska jei reikia per LP ir ispunktuoja kiausialastes.
Na, bijau, gal nusisnekejau, bet butu tada viena narkoze  doh.gif
*

hidrosalpinksu vadina skysti kuris kaupiasi kiausintakiu galuose jei neklystu ar net ir visuose kiausintakiuose, nepamenu bet kad skystis kuris nuzudo neleidzia vystytis embrionui. per pirmaja LP pas mane abiejuose sonuose buvo. Na del atsinaujinimo gali/negali niekas nezino, nuo ko atsiranda, kaip ir saaugos, kas grynai gali pasakyti nuo ko? nuo ligu persirgtu kai atrodo nk ipatingai nesirgau doh.gif paveldima -kazkiek gali buti... bet jau po pirmosios LP sake jog ir po menesio atsinaujinti viskas gali, ir po pusmecio ir po metu ir ner nuo to vaistu. Ir gali tekt salint kiausintakius del tu hidrosalpingsu.. Nes aiskino tuo jog jeigu jie nera geri, nefunkcionuoja, tik kaupiasi tas negeras skystis, kenkiantis IVF, tai tegu salina sakau unsure.gif Aisku iskart isgirdus zodi "pasalinti" zeme slydo is po koju, bet dabar pilnai suprantu, jog gydytojas teisus ax.gif

o del pacios proceduros, nuo ko priklauso reik klizmos ar ne, laiko per nakti pries operacija ar ne, cia viena rase jog ryte atvaziavo, isoperavo o vakarop jau namo isleido. kaip noreciau kad taip but thumbup.gif neina susitart iskart su gydytojais biggrin.gif beje, vokelius anakart daviau gydytojui bet tik atsisveikinant ir anesteziologei, sikart neduosiu sakiau schmoll.gif
Ryana
user posted image
*

kooooks grazuolis NT wub.gif thumbup.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lauraz5
user posted image
*

ex kaip gera matyti toki vaizdeli wub.gif wub.gif nerealu kad PAGALIAU musu linutui pasiseke....nerealu...galu gale taip ilgai besitesiancios kancios baigesi...ex....

Rutele_S na ir situacija unsure.gif laikykis...kad ir kaip sunku bebutu... 4u.gif
Rute
QUOTE(Linutas @ 2010 11 24, 12:37)
user posted image
*

Gal gali mane pamokyti, kaip reikia sysioti ant NT, kad tokį vaizdelį išvysčiau biggrin.gif

Sveikinu Linutai... Labai džiugu, kad tau pavyko wub.gif Lengvų mėnesiukų 4u.gif
Pelenuroze
Sveikos,

ir as jau po LP. turejau 11.22 antakalnio klinikose, dare Mecejus. Gydytojas superinis, operacija praejo sklandziai, pasalino saaugas, cista ir atliko kiausintakiu plastika, nes jie buvo uzake.
Cia merginos diskutavote del hidrosalpingsu, tai va, man gydytojas irgi sake, kad sitie dalykai atsinaujina...neaisku kada ir faktas, kad ivf trukdo...na bet kol kas nesinori galvoti, kad jau uz menesio viskas ataugs doh.gif
po narkozes pabudau gerai, nepykino, kita diena israse is ligonines, tiesa, siandien jau 3 diena po operacijos, bet vaikstau dar sunkiai, nors savijauta tai nera bloga ax.gif zodziu, kas laukiate sios operacijos, nebijokite, viskas ten buna gerai, nera taip baisu 4u.gif sekmes visoms 4u.gif
Arwena
QUOTE(Pelenuroze @ 2010 11 25, 08:02)
tiesa, siandien jau 3 diena po operacijos, bet vaikstau dar sunkiai, nors savijauta tai nera bloga  ax.gif
*

stiprėk 4u.gif nieko čia baisaus, man evyras 5-tą dieną pas tėvus vežė: 1,5 val mašinoj vos išsėdėjau doh.gif
linuke79
Linutai, oho koks grazuolis testukas wub.gif .Ir as priglausiu visrusiuka ax.gif .Pelenuroze, na va viska suremontavo,beliko laukti savo zirniuko,o jis tikrai greitai ateis.Rutele-S,Lilita,kaip saunu,kad nieko nerado,tuoj maziukai pasibels wub.gif Na ir visos greiciau atsigaukite.
Levanda81
Linutai, koks gražus vaizdelis wub.gif bigsmile.gif

gurmane, man po LP kokias 3 dienas buvo kaip mm, o po to savaitę dar valėsi... Tiesa man darė kiaušidžių drilingą bei histereo, tai gal sakau dėl to buvo kraujavimas g.gif
Lillita
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 25, 11:51)
Linutai, oho koks grazuolis testukas wub.gif .Ir as priglausiu visrusiuka ax.gif .Pelenuroze, na va viska suremontavo,beliko laukti savo zirniuko,o jis tikrai greitai ateis.Rutele-S,Lilita,kaip saunu,kad nieko nerado,tuoj maziukai pasibels wub.gif Na ir visos greiciau atsigaukite.
*

aciu uz palinkejimus 4u.gif
is tiesu tai savijauta nebloga, tik dar vaikstosi sunkokai, truputi pilvo apacia skauda, bet nebaisiai, tik va kraujavimas prasidejo, kaip per mm, o pries tai tik tepliojo, kazin ar cia normalu?
del nedarbingumo lapelio, tai as jo neemiau, nes pati sau dirbu, tai pagalvojau, kad man neapsimoka, bet kiek zinau, tai gali pratesti, jei ne kaip jautiesi..
gurmane
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 25, 13:00)
Linutai, koks gražus vaizdelis  wub.gif  bigsmile.gif 

gurmane, man po LP kokias 3 dienas buvo kaip mm, o po to savaitę dar valėsi... Tiesa man darė kiaušidžių drilingą bei histereo, tai gal sakau dėl to buvo kraujavimas  g.gif
*

Sveikos merginos 4u.gif

tai ir as taip pagalvojau, kad cia valosi is vidaus, vistiek buvo isikisimas.
Merginos, o po kiek laiko jums siulus iseme?
Levanda81
QUOTE(gurmane @ 2010 11 25, 17:40)
Sveikos merginos  4u.gif

tai ir as taip pagalvojau, kad cia valosi is vidaus, vistiek buvo isikisimas.
*

Man nieko nesiuvo rolleyes.gif nes tos 3 skylutės buvo mažytės
Pelenuroze
QUOTE(gurmane @ 2010 11 25, 19:40)
*

Man liepe ateiti lygiai savaite po operacijos ax.gif
gurmane
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 25, 18:45)
Man nieko nesiuvo  rolleyes.gif  nes tos 3 skylutės buvo mažytės
*

smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2010 11 25, 19:48)
Man liepe ateiti lygiai  savaite po operacijos  ax.gif
*

aciuks mirksiukas.gif ,reiks man pasiskambinti.
linuke79
Lillita, zinok,visko gali buti, nes man atsimenu tepe,tepe..o paskui mmm pramuse.Na gi ten viska sujudina ,kaip reikalas.Gurmane, man po savaites irgi iseme siulus.
gurmane
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 26, 12:06)
Lillita, zinok,visko gali buti, nes man atsimenu tepe,tepe..o paskui mmm pramuse.Na gi ten viska sujudina ,kaip reikalas.Gurmane, man po savaites irgi iseme siulus.
*

Sveikutes 4u.gif

na va, vakar ir man siulus iseme, po kokios savaiteles busiu sveika smile.gif
Bet as turbut tokia nestandartine busiu, nes visos raset, kad 3 skylutes, o pas mane tik 2 ax.gif Viena bambutej, ir viena desiniam sone rolleyes.gif
O jums po LP neissiderino mmm laikas?

Visoms grazaus savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linutas
QUOTE(gurmane @ 2010 11 27, 11:49)
Sveikutes  4u.gif

na va, vakar ir man siulus iseme, po kokios savaiteles busiu sveika  smile.gif
Bet as turbut tokia nestandartine busiu, nes visos raset, kad 3 skylutes, o pas mane tik 2  ax.gif Viena bambutej, ir viena desiniam sone  rolleyes.gif
O jums po LP neissiderino mmm laikas?

Visoms grazaus savaitgalio  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

tu tik dziaukis, kad tave mazai supjauste mirksiukas.gif thumbup.gif

Dabar maciau mnaujsuais technologijas tai tik su vina skylute bamboj viska padaro thumbup.gif Tik iki musu dar kol daeis, tai jau ne po viena leliuka auginsim thumbup.gif

Levanda, nespratau? tai tos skylutes visoms nesisdeles mazdaug 1 cm ilgio, bet susiutos po viena siule. kaip cia tave atviru pilvu paliko? g.gif
linuke79
Gurmane, as tai dar ilgokai jauciau skylutes, ypac ka sunkaus keldama, ar atsiremdavo i pilva kas nors g.gif O, mm kaip tik man pasidare tvarkingos,prasideda visada sekmadieniais lotuliukas.gif
Levanda81
QUOTE(Linutas @ 2010 11 27, 18:54)
Levanda, nespratau? tai tos skylutes visoms nesisdeles mazdaug 1 cm ilgio, bet susiutos po viena siule. kaip cia tave atviru pilvu paliko?  g.gif
*

Na man padarė tradiciškai 3 skylutes 1 bamboje, kitas dvi kelnaičių srityje - po 1 cm. ir nieko nesiuvo jau užgijo smile.gif

QUOTE(linuke79 @ 2010 11 28, 09:10)
Gurmane, as tai dar ilgokai jauciau skylutes, ypac ka sunkaus keldama, ar atsiremdavo i pilva kas nors g.gif O, mm kaip tik man pasidare tvarkingos,prasideda visada sekmadieniais lotuliukas.gif
*

hihihi.gif Įdomu kada mano prasidės g.gif
Linutas
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 28, 09:15)
Na man padarė tradiciškai 3 skylutes 1 bamboje, kitas dvi kelnaičių srityje - po 1 cm. ir nieko nesiuvo jau užgijo smile.gif
*

Matyt daktarai geriau zino thumbup.gif Nemanau, kad taupe pinigus ant siulu lotuliukas.gif o ir tau paciai pasiseke - nereikia pergyventi kada tuos siulus isimineti ir dar papildomai kenteti skausma thumbup.gif
Lillita
QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 28, 10:15)
hihihi.gif  Įdomu kada mano prasidės  g.gif
*

pas mane irgi 3 ipjovimai po 1 cm, nieko nesiuvo man, vienas galima sakyti bamboje, kiti du visai prie pat apacios, jau uzgijo, tik dar is vidaus kazka paskausta retsykiais. idomu ir man kada mm prasides g.gif ir taip bijau kartu, ir tikiuosi, kad tokiu baisiu skausmu gal nebebus, kaip man visada budavo.. dar cia pagalvojau - o negali taip but, kad operacijos metu kokia kiauside atvercia ar pasuka ne taip, kaip buvo? ax.gif biggrin.gif nes man kazkoks keistas jausmas desineje puseje blush2.gif
Arwena
QUOTE(Lillita @ 2010 11 28, 17:45)
dar cia pagalvojau - o negali taip but, kad operacijos metu kokia kiauside atvercia ar pasuka ne taip, kaip buvo?  ax.gif  biggrin.gif  nes man kazkoks keistas jausmas desineje puseje  blush2.gif
*

nu man kai kurį ciklą irgi toks burbuliukas užsičiuopia kai atsigulu kaip lenta, iškyla jis kiek tai irgi nežinau ką galvot. bet esu girdėjusi kad per LP kaip tik kiaušides atsuka atgal jei buvo negerai g.gif klausimas vertas užduoti gydytojui
linuke79
Siguliuk, tai tu galvoji, kad kiauside jauti?Oi, butinai tik su daktaru pasitarti.
Arwena
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 30, 07:50)
Siguliuk, tai tu galvoji, kad kiauside jauti?Oi, butinai tik su daktaru pasitarti.
*

nu prisigalvojau taip. g.gif kas gi kito? nėr ten daug aukščiau nei įprastai
nu neužilgo ir pasitarsiu su juo
sanzile
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 29, 07:36)
nu man kai kurį ciklą irgi toks burbuliukas  užsičiuopia kai atsigulu kaip lenta, iškyla jis kiek tai irgi nežinau ką galvot. bet esu girdėjusi kad per LP kaip tik kiaušides atsuka atgal jei buvo negerai  g.gif  klausimas vertas užduoti gydytojui
*

As taip pat jauciu ta burbuliuka, na kaip gera slyva:) , bet visada tik viename, desniame sone g.gif
Kai prisimenu.. pries situs gydymus, operacijas as NIEKO nejausdavau, o dabar.. doh.gif
Selena77
Mergaites, sakykit, jei man daryta GN parode jog kiausintakiai pratekami, bet 3 IUI buvo nesekmingos gal reketu prasytis diagnostines LP? g.gif Nors mano gydytoja kol kas to nesiulo... ax.gif Jus visas gydytojai siunte ar kai kas ir pats prasesi? 4u.gif
Lillita
QUOTE(Umaj7** @ 2010 11 30, 23:43)
Mergaites, sakykit, jei man daryta GN parode jog kiausintakiai pratekami, bet 3 IUI buvo nesekmingos gal reketu prasytis diagnostines LP?  g.gif  Nors mano gydytoja kol kas to nesiulo...  ax.gif Jus visas gydytojai siunte ar kai kas ir pats prasesi?  4u.gif
*

LP reikalinga, jei gydytojai itaria kazka, ko nesimato echoskopu arba yra kazkas itartina, skausmai ir pan. siaip sau daryti tai nemanau, kad reikia, vis delto tai intervencija i organizma, narkoze ir t.t., tai jei galima be to apsieiti, gal nereiktu be rimto reikalo, nors geriausiai tai tau gydytojai gali pasakyti, juk gali ir pas kelis nueiti, kad suzinoti kelias nuomones..

o pas mane tai tokios geros naujienos - vakar suzinojau, kad PAGALIAU pas mane vyksta ovuliacija ir gine pasake, kad yra vienas grazuolis folikulas, sake keliu dienu begyje srogs, kaip apsidziaugiau, jau seniai tokiu geru naujienu negirdejau, vos neapsiasarojau ax.gif reiks jau pasistengt nepraziopsot mirksiukas.gif
vis delto geras dalykas ta LP blush2.gif
Arwena
QUOTE(Umaj7** @ 2010 11 30, 22:43)
Mergaites, sakykit, jei man daryta GN parode jog kiausintakiai pratekami, bet 3 IUI buvo nesekmingos gal reketu prasytis diagnostines LP?  g.gif  Nors mano gydytoja kol kas to nesiulo...  ax.gif Jus visas gydytojai siunte ar kai kas ir pats prasesi?  4u.gif
*

GN kartais parodo klaidingai. Ir aš asmeniškai IUI nepradėčiau be LP, kuri tiksliai pasako kas ir kaip. Daugumą gydytojai patys siuntė dėl vienokių ar kitokių bėdų, tačiau buvo kas ir paspaudė dėl siuntimo išrašymo
linuke79
Na nepyk,Siguliuk ax.gif , paklausiau tik...
Arwena
QUOTE(linuke79 @ 2010 12 01, 07:46)
Na nepyk,Siguliuk ax.gif , paklausiau tik...
*

ta prasme? blink.gif kur aš supykau? blink.gif lyg niekur? mirksiukas.gif
Selena77
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 01, 08:31)
GN kartais parodo klaidingai. Ir aš asmeniškai IUI nepradėčiau be LP, kuri tiksliai pasako kas ir kaip. Daugumą gydytojai patys siuntė dėl vienokių ar kitokių bėdų, tačiau buvo kas ir paspaudė dėl siuntimo išrašymo
*

Na man pries pradedant IUI pasake GN padaryti, dare VK su narkoze. Nuotrauka parode jog kiausintakiai prateka , tik kai nepasiseke 3 IUI man iskylo abiejoniu. Bijau, kad dar 3 IUI ir liks IVF. doh.gif Pasitikiu savo gydytoja, bet manau nieko tokio jeigu kartais 4 IUI nepasiseks pati paprasysiu LP. Bet aisku norisi tiketi kad pavyks! wub.gif
Rute
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 01, 09:20)
Na man pries pradedant IUI pasake GN padaryti, dare VK su narkoze. Nuotrauka parode jog kiausintakiai prateka , tik kai nepasiseke 3 IUI man iskylo abiejoniu. Bijau, kad dar 3 IUI ir liks IVF. doh.gif  Pasitikiu savo gydytoja, bet manau nieko tokio jeigu kartais 4 IUI nepasiseks pati paprasysiu LP.  Bet aisku norisi tiketi kad pavyks! wub.gif
*

Jei kas nors manęs klaustų. Aš prieš darant IUI irgi pasidaryčiau diagnostinę LP. Ir ne tik LP, prašyčiau ją daryti kartu su histero. Mano manymu - geriau intervencija į organizmą - nei nepavykę 3 IUI, po kurių vistiek kyla begalė neatsakytų klausimų. 4u.gif
Po LP su histero kai visi klausimai atsakyti, belieka kelio pasirinkimas, nes tu viską apie save žinai.
bum
Sveikos,
QUOTE(Lillita @ 2010 11 30, 23:32)
o pas mane tai tokios geros naujienos - vakar suzinojau, kad PAGALIAU pas mane vyksta ovuliacija ir gine pasake, kad yra vienas grazuolis folikulas, sake keliu dienu begyje srogs
*

Su tuo ir sveikinu biggrin.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 01, 07:31)
*

Teko girdėti kad parodo nepratekamus GN kai pratekami dėl užspazmavimo, atvirkščiai nelabai įsivaizduoju kaip gali parodyti blink.gif

QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 01, 09:20)
Na man pries pradedant IUI pasake GN padaryti, dare VK su narkoze. Nuotrauka parode jog kiausintakiai prateka , tik kai nepasiseke 3 IUI man iskylo abiejoniu. Bijau, kad dar 3 IUI ir liks IVF. doh.gif  Pasitikiu savo gydytoja, bet manau nieko tokio jeigu kartais 4 IUI nepasiseks pati paprasysiu LP.  Bet aisku norisi tiketi kad pavyks! wub.gif
*

Man pačiai LP darė tik po 6IUI ir ten nieko naujo neparodė dėl kiaušintakių - abu pratekami (nors pagal GN dėl vieno biškį abejonių buvo). Tik tiek kad endo 1 stadiją rado, bet čia irgi galėjau įtarti dėl tepliojimų. Kaip bebūtų LP savo noru daryčiau tik prieš IVF, jau ten tikrai reikia suriktuoti viską iki smulkmenos kad tikrai pavyktų ax.gif
Arwena
QUOTE(bum @ 2010 12 01, 11:57)
Teko girdėti kad parodo nepratekamus GN kai pratekami dėl užspazmavimo, atvirkščiai nelabai įsivaizduoju kaip gali parodyti blink.gif
Kaip bebūtų LP savo noru daryčiau tik prieš IVF, jau ten tikrai reikia suriktuoti viską iki smulkmenos kad tikrai pavyktų ax.gif
*

*na taip, bet kai kada parodo kad pratekami, o vat per LP pasirodo kad sąaugų visgi yra ir nepratekami
**bum o kam prieš IVF? suprantu ten didesni pinigai, bet.... kiaušintakiai nereikalingi, tik gimda, nebent kad gimdoj miomų nebūtų
Selena77
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 01, 13:04)
**bum o kam prieš IVF? suprantu ten didesni pinigai, bet.... kiaušintakiai nereikalingi, tik gimda, nebent kad gimdoj miomų nebūtų
*

Is tikruju, kam pries IVF reikalinga LP g.gif Gal geriau po keliu IUI padaryti, jei paaisketu kad kiausintakiai nepratekami pradet taupyti pinigelius IVF nei veltui leisti pinigus dar kelioms IUI. Aj, zodziu net nezinau. Kol kas pasiryzusi daryti dar 4-ta IUI ir tada jei nepasiseks prasysiu LP. unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.