Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario dizainas ir santechnika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Upokšnis
Sena tema
Toliau dalinamės įspūdžiais 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
+333+
QUOTE(Novela @ 2010 11 24, 01:17)
Musiske labai kemsasi, neduok D ikris koks plaukas tai jis ten isivels ir susidarys kamstis doh.gif Galvos jau ten nepaunu doh.gif
*

pasikeiskit sifona - nusipirkit Viega, Geberit ar kito normalaus gamintojo - bent jau nesikims, o sifona pakeisti tikrai turi buti imanoma 4u.gif
jolantike01
gal kas galetu patarti kokia ir kur pirkti duso kabina. Reikia 90x90 dydzio ir kad padas butu gilus
aciu 4u.gif
Aga
Nu man kaip špaklius sušiko visą reikalą, iš vos ne balto pagal paletę ir pagal kibiriuko lipduką, gavos ryškiai oranžinis, tai blyn kaip atsargiai rinkčiaus dabar ir laukčiau kokiu kelis cm nušpakliavus kokia spalva nudžiūvus bus doh.gif Nes pasirodo ir pagal paletę būna ne į temą.... verysad.gif
silver moon
QUOTE(jolantike01 @ 2010 11 24, 13:51)
gal kas galetu patarti kokia ir kur pirkti duso kabina. Reikia 90x90 dydzio ir kad padas butu gilus
aciu  4u.gif
*

Su giliu duso padeklu galite paziureti Ravak, Roltechnik, Sanipro ar Baltijos brasta duso kabinu.

Pvz. http://www.boileriai.lt/flypage/duso-kabin...lius-90x90.html

http://www.boileriai.lt/flypage/duso-kabin...bina-grape.html

http://www.sanipro.lt/duso-rinkiniai/viktoria-set-ii.html

Yra is ko rinktis. Viskas priklauso nuo to, uz kokia suma planuojate isigyti, ar reikia geresnes ir ilgesniam laikotarpiui ar ekonominio varianto.

Aga
Kad su giliu kaip tik bėda, arba kaina triguba arba baisu...Kol radau doh.gif
Pretorija
Sveiki 4u.gif
gal kas nors zinote, kur Vilniaus parduotuvese dar galima rasti Cersanit firmos vonios plyteliu? Tiesiog buvom nusipirke voniai is senesnes kolekcijos tu plyteliu ir teko taisyti santechnikos vamzdziu isvedziojima, todel turejom islupti 8 plyteles, kuriu nebegalime panaudoti... Plyteles buvo pirktos seniau is firmos, kuri jau bankrutavo...Todel reiketu rasti kitur...
Aciu..
Upokšnis
QUOTE(Pretorija @ 2010 11 25, 09:00)
Sveiki  4u.gif
gal kas nors zinote, kur Vilniaus parduotuvese dar galima rasti Cersanit firmos vonios plyteliu? Tiesiog buvom nusipirke voniai is senesnes kolekcijos tu plyteliu ir teko taisyti santechnikos vamzdziu isvedziojima, todel turejom islupti 8 plyteles, kuriu nebegalime panaudoti... Plyteles buvo pirktos seniau is firmos, kuri jau bankrutavo...Todel reiketu rasti kitur...
Aciu..
*

Amsta. Gal Senukuose ar Ermitaže rastumėt, o Hansa plytelių turguje neprekiauja g.gif
Pretorija
QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 25, 10:16)
Amsta. Gal Senukuose ar Ermitaže rastumėt, o Hansa plytelių turguje neprekiauja  g.gif
*

I Amsta jau skambinau - sake Cersanit plytelem neprekiauja sad.gif
Ieskosiu kitur g.gif
Bonpari
Mes pirkom Ravako Sabina, iš Jaukurų, tai nuo kataloginės kainos pritaikė 25 proc. nuolaidą, esu patenkinta, vietos pakankamai, sienų alkūnėm neglaustau, dar nebandžiau, bet man atrodo, kad net ir susiraityčiau pati tam padėkle biggrin.gif
Juma81
Novela, jei jau labai norit tas dekoruotas plyteles suklijuot, tai aš greičiausiai jas klijuočiai ant tos sienos šalia klozeto (tik jokiu būdu ne ant tos, prie kurios stovi klozetas). Ir klijuočiau viena vertikalia eile. tada ant tos juostos būtų galima kabinti tualetinio popieriaus laikiklį (čia būtų kaip akcentas jam).

Tarpus tarp plytelių pildyčiau dramblio kaulo, šviesia violetine arba šviesia pilka spalva.
balandinukai

musu vonia beveik baigta , bet va turim beda lotuliukas.gif
gal kam atliko sitokiu paradyz „Carioca - Alan“ keraminių plytelių serijos žalių sienos plytelių (25x40cm) pritrukom 2 vnt doh.gif , laukčiau žinių i ąž ax.gif

user posted image
Aga
QUOTE(Pretorija @ 2010 11 25, 09:00)
Sveiki  4u.gif
Aciu..
*

Iris bent Kaune ir 1000 plytelių prekiavo.

vaid-a, ir tu pasidomėkit Iris ir 1000 plytelių, nes man pritrūkus visai netikėtai radau Iris tokias pat.
Pretorija
QUOTE(Aga @ 2010 11 25, 18:10)

skambinau ir ten, ir ten, tokios kolekcijos plyteliu neturi... Siaip suradau dar viena vieta, kur lyg ir sake, kad turi ju...tai vaziuosiu siandien ziuret... Butu taip smagu, jei vistik rasciau ten, nes jau i nevilti puolu doh.gif
vaidute2006
Labas visiems 4u.gif skaitinėju vis, bet dabar ir pačiai daug klausimų kilo.
Pas mus vonia nėra didelė, apie 4 kv.ir dar ji tokia " L" formos.
1) Planuojam statyti dušo kabiną, ne vonią. Tai gal geriau dėti gražias dušo duris, o apčią pasimūrinti iš plytelių, nei statyti tą visą dušo kabiną?
2) Kokios plyteles geriau tiktų mažai voniai. Aš galvoju apie šviesias spalvas ir matines, nes kaip supratau jas lengviau prižiūrėti.
3) Ką daryti su lubom? klijuoti plytelėmis ar dažyti?
4) Kaip geriau klijuoti plyteles vertikaliai ar horizontaliai?
5)WC noriu pakabinamo,nes manau truputį vietos susitaupys,nei pastatomas.
6)Ir kita bėda, pas mane virtuvėje nėra kriauklės. Tai indai bus plaunami vonioje. Tai ar yra tokių kriauklių, kurios gražiai žiūrėtųsi vonioje, bet tarnautų taip kaip virtuvėje? blush2.gif ir dar praustuvas...
Caca*
QUOTE(vaidute2006 @ 2010 11 26, 14:51)
Labas visiems 4u.gif skaitinėju vis, bet dabar ir pačiai daug klausimų kilo.
Pas mus vonia nėra didelė, apie 4 kv.ir dar ji tokia " L" formos.
1) Planuojam statyti dušo kabiną, ne vonią. Tai gal geriau dėti gražias dušo duris, o apčią pasimūrinti iš plytelių, nei statyti tą visą dušo kabiną?
2) Kokios plyteles geriau tiktų mažai voniai. Aš galvoju apie šviesias spalvas ir matines, nes kaip supratau jas lengviau prižiūrėti.
3) Ką daryti su lubom? klijuoti plytelėmis ar dažyti?
4) Kaip geriau klijuoti plyteles vertikaliai ar horizontaliai?
5)WC noriu pakabinamo,nes manau truputį vietos susitaupys,nei pastatomas.
6)Ir kita bėda, pas mane virtuvėje nėra kriauklės. Tai indai bus plaunami vonioje. Tai ar yra tokių kriauklių, kurios gražiai žiūrėtųsi vonioje, bet tarnautų taip kaip virtuvėje? blush2.gif ir dar praustuvas...
*

1. Galima ir visai nemuryti pado, is plyteliu suformuoti nuolydi,pastatyti duso duris ir tiek.Pas mus viena vonia irgi nedidele, tai rinkomes pusapvale duso kabina (duris), nenaudojant jos susiveria i vidu ir visiskai dusas neuzima vietos.
Neturiu foto, nesu dabar tuose namuose. blush2.gif
Pas mus labai panasios durys kaip sitoj foto-
user posted image
2. Pas mus sviesios plyteles
3. prajuokino sitas punktas, dar nemaciau vonios lubu klijuotu plytelemis.
As tai isvis nesu plyteliu myletoja, jomis sienas klijavau tik ties dusine ir kelias eiles virs kriaukles, kitoje vonioje irgi panasiai, taip pat jomis klijuota ir grindys.Likusios sienos dazytos atsparesniais dazais, yra ventiliacija, todel jokiu minusu neizvelgiu. smile.gif
4.Norint padidint patalpa (Paplatint) tai tik horizontaliai.
5. Nesakyciau, kad pakabinamas taupo erdve, jo remas, remo apdaila vietos uzima nemazai.
6. Praustuva teks deti dideli.Labai patogu, manau, nebus.O virtuvej nera galimybes tureti vandeni? g.gif
_Smalsutė_
QUOTE(vaidute2006 @ 2010 11 26, 14:51)
*

Ar tikrai matines lengviau prižiūrėti? g.gif
Dumblas
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 26, 17:20)
*

Taip,matines lengviau priziureti,bet blizgumas duoda daugiau prabangos,atrodo svariau.
Dorela
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 17:07)
Taip,matines lengviau priziureti,bet blizgumas duoda  daugiau prabangos,atrodo svariau.

lygiai tokie ir minusai biggrin.gif tam kad jos apskritai svariai atrodytu reikia joms tarnauti karsta.gif

man tai is vis labai grazu dazytos vonios ax.gif bet irgi kaip supratau butu daugiau problemu nei dziaugsmo doh.gif
_Smalsutė_
QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 22:22)
lygiai tokie ir minusai  biggrin.gif tam kad jos apskritai svariai atrodytu reikia joms tarnauti  karsta.gif
*

Tai gal dar ir nuo spalvos, rašto labai priklauso? unsure.gif
Dorela
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 26, 21:31)
Tai gal dar ir nuo spalvos, rašto labai priklauso? unsure.gif

na siaip ant rastuotu maziau matytusi, bet man graziausia vienspalves blush2.gif pilna vonioj visokiu rakandu, vis su savom spalvom ir fakturom rolleyes.gif
aksome

user posted image

*

Mes irgi tokiu duru ieskom ir kad i vidu susivertu kai nenaudojamos .Jei ne paslaptis - kiek mokejot uz tokias ir kur pirkot? rolleyes.gif
silver moon
QUOTE(aksome @ 2010 11 26, 23:48)
Mes irgi tokiu duru ieskom ir kad i vidu susivertu kai nenaudojamos .Jei ne paslaptis - kiek mokejot uz tokias ir kur pirkot? rolleyes.gif
*

Cia greičiausiai bus skandinavų gamyba. Siaip tokia duso kabina, kada durys atsidaro ir i isore, ir i vidu gamina ir Gustavsberg, ir Ravak, ir Baltijos brasta ir t.t.
Kaina yra didesne negu paprastu kabinu, bet uztat patogu, kad kai nenaudoji, gali sustumti i vidu ir patalpoj padaugeja vietos.
Dar yra tokia ceku gamintoja RIHO. Galite uzmesti aki cia: http://new.dremalita.manosvetaine.lt/index...58&Itemid=0
balandinukai
QUOTE(Aga @ 2010 11 25, 18:10)

vaid-a, ir tu pasidomėkit Iris ir 1000 plytelių, nes man pritrūkus visai netikėtai radau Iris tokias pat.
*

Aciu Aga, radau irise thumbup.gif
Aga
QUOTE(vaid-a @ 2010 11 27, 07:09)
Aciu Aga, radau irise  thumbup.gif
*

Nu va kaip smagu , mane irgi Iris išgelbėjo neseniai, kai ėjau iš proto pritrūkus doh.gif
Marmilagre
QUOTE(+333+ @ 2010 11 24, 11:06)
pasikeiskit sifona - nusipirkit Viega, Geberit ar kito normalaus gamintojo - bent jau nesikims, o sifona pakeisti tikrai turi buti imanoma  4u.gif
*

4u.gif
Nu tai kad tame ir esme, jo isvis nesigauna pritaikyt, as nelabai ten susigaudau, bet sake kad nera jam vietos,nera nuolydzio ten viskas prie pat zemes,vos slanga eina prisukt, dabar galvojam kad nebent visa kabina kazkaip reikia pakelt g.gif

QUOTE(Juma81 @ 2010 11 25, 11:44)
Novela, jei jau labai norit tas dekoruotas plyteles suklijuot, tai aš greičiausiai jas klijuočiai ant tos sienos šalia klozeto (tik jokiu būdu ne ant tos, prie kurios stovi klozetas). Ir klijuočiau viena vertikalia eile. tada ant tos juostos būtų galima kabinti tualetinio popieriaus laikiklį (čia būtų kaip akcentas jam).

Tarpus tarp plytelių pildyčiau dramblio kaulo, šviesia violetine arba šviesia pilka spalva.
*

Aciu uz patarimus visom. Taip buvau isigandus kad man netinka isvis tas dekoras, planavau isvis virs duru suklijuot, kad nesimatytu. Bet dar kelias dienas viska piesiausi, braiziausi, deliojau galimus variantus, dar pasikonsultavau su keleta zmoniu ir galutinis variantas visai ne toks kokius siulete, gal ir per marga bus, bet nesigailiu smile.gif Paskui parodysiu kai meistrelis iseis, nes siandien kaip tik ta dekora suklijavo ir nezinau ar visas sienas spes pabaigt. O del tarpu tai jauciu rinksiuosi balta glaista, nes noriu kad isrysketu viskas.

Dar praeitoj temoj kazkuri klauset ar vamzdziu nesimatys. Tai aisku desim gipso plokstes ir uzdengsim.
Upokšnis
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 26, 16:20)
*

Taip. Su blizgiom daugiau vargo, norit jas matyti blizges.

QUOTE(Novela @ 2010 11 27, 16:45)
4u.gif
Nu tai kad tame ir esme, jo isvis nesigauna pritaikyt, as nelabai ten susigaudau, bet sake kad nera jam vietos,nera nuolydzio ten viskas prie pat zemes,vos slanga eina prisukt, dabar galvojam kad nebent visa kabina kazkaip reikia pakelt  g.gif
*

Belieka tik kelti, nes kitaip kančia bus maudytis.
QUOTE(Novela @ 2010 11 27, 16:45)
Dar praeitoj temoj kazkuri klauset ar vamzdziu nesimatys. Tai aisku desim gipso plokstes ir uzdengsim.
*

O nebuvo galimybių į sieną paslėpti g.gif
Dumblas
Kokios nuomones apie vonia,kuri ya jusu miegamajame?
user posted image
pagyvenus
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 27, 21:49)

*

Mano nuomonė neigima. Man patinka vonioje pasikaitinti. Maudausi po valandą ar ilgiau, vonios patalpa būna pilna garų, kai baigiu. O garai man sunkiai suderinami su lova ir patalyne. Gultis į drėgną lovą brr...
Marmilagre
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 27, 20:49)
*

man cia greiciau miegamasis vonioje bigsmile.gif As niekada savo miegamojo neklijuociau plytelem
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 27, 18:40)
O nebuvo galimybių į sieną paslėpti  g.gif
*

Deje ne
Papildyta:
Oi kaip mum toliau nesiseka. Jau susiradom toki meistreli kad as su juo nesusisneku, pasakau padaryt vienaip, ateinu paziurest, o jis priesingai padares doh.gif galiausiai dekora nuo virsaus iki apacios sachmatais nusprendziau daryt per dvi juostas tai jis sake pakvies mane kai ten klijuos kad pasakyciau kaip, o jis suklijavo apacioj paprastai ir tik tada mane pakviete doh.gif Nu tai tada dar liko dvi plyteles dekoro ir jas dar sone susprendem klijuot. Galiausiai kur virsuj suklijavo tai vietoj baltu plyteleliu tarp dekoro imaise violetiniu doh.gif nesuprantu kas ten jam susisuko? Kaip jis taip galejo neatsiklauses padaryt doh.gif Dabar gavosi margiau uz marga doh.gif verysad.gif O pamaciau tik kai isejo, siandien vel ateis. Paklausiu ar neimanoma islupt tu violetiniu kol neuzdetas glaistas doh.gif
Marmilagre
user posted image
doh.gif cry.gif
Aga
Nu jo, jau per žiauriai marga gavos. aš tavo vietoj geriau prie wc tą sienelę dėčiau margą, ne šachmatais net, kur vamdžiai paslėpti.
Marmilagre
Va is nuotraukos dabar ir as matau, o pries tai nesugalvojau, kazkaip isvis vengiau galvot apie tokius variantus kur dekoras prie WC, nes bijojau kad tos geles pjausis. Siaip visi atkalbineja mane slept ji ir kaip tik siulo ivairius variantus kad tik kuo labiau tos margos plyteles matytusi tai todel ir sugalvojau cia det ir siaip turejo eit tik ant tos sienos uz WC per dvi juostas viskas, bet meistras uz WC apacia pirma uzklijavo, po to manes paklause kaip daryt doh.gif Nu tai tada teko ant tos sieneles dadet kitas dvi.Nu nieko, gavosi kaip gavosi su tuo isdestymu, bet tu violetiniu tai jau tikrai virsuj nereik, dabar atejo ir nuimineja biggrin.gif
kysa000
mergaites, kuom projektuojates savo voniom plyteles? bandziau ir su paradyz.com programa, taciau kadangi mano plyteles ne is ten, nelabai kas gaunasi man. dar bandziau ir aparici internetinio puslapio siustis. nesigauna. gal kuri naudojat kokia nesudetinga programele? jau i nevilti puoliau sad.gif
TomaKa
Sakykit o ar yra kur tema apie patalpas skalbimui: domina kur patogiau statyti skalbimo masina su dziovykle: vonios patalpoj, atskiram kambariuky, pirmam ar antram aukste ir pan.
Niekur nerandu tokiu diskusiju, o labai reiktu atsiliepimu is gyvenanciu name... ax.gif
Borzika
QUOTE(TomaKa @ 2010 11 28, 13:03)
Sakykit o ar yra kur tema apie patalpas skalbimui: domina kur patogiau statyti skalbimo masina su dziovykle: vonios patalpoj, atskiram kambariuky, pirmam ar antram aukste ir pan.
*

Panašia tema kalbama čia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=229626.
Upokšnis
QUOTE(kysa000 @ 2010 11 28, 12:25)
mergaites, kuom projektuojates savo voniom plyteles? bandziau ir su paradyz.com programa, taciau kadangi mano plyteles ne is ten, nelabai kas gaunasi man. dar bandziau ir aparici internetinio puslapio siustis. nesigauna. gal kuri naudojat kokia nesudetinga programele? jau i nevilti puoliau sad.gif
*

Aš tai popieriui braižiau ir spalvinau biggrin.gif
Dumblas
QUOTE(Novela @ 2010 11 28, 11:53)
doh.gif  cry.gif
*

Na cia tai ziauriai su tuom plytelem,ne ka graziau butu gavesis ir tavoji ideja todel kad dekora is vis reikejo ismesti,tai zmones dedasi plytelias kai neturi fantazijos,o sarkom,kurios tik kopijuoja,taip ir gaunasi.Kazkurioje temoje buvau pries dizainierius,dabar galvoju,gal istikruju jie ir reikalingi g.gif
šešėlis
QUOTE(kysa000 @ 2010 11 28, 13:25)

aš pasidariau sienų išklotinę Photoshop'e ir išsidėliojau smile.gif man buvo patogu.
Lejla
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 28, 14:37)
Na cia tai ziauriai su tuom plytelem,ne ka graziau butu gavesis ir tavoji ideja todel kad dekora is vis reikejo ismesti,tai zmones dedasi plytelias kai neturi fantazijos,o sarkom,kurios tik kopijuoja,taip ir gaunasi.Kazkurioje temoje buvau pries dizainierius,dabar galvoju,gal istikruju jie ir reikalingi g.gif
*

Be abejo jie reikalingi, klausimas net nesvarstytinas. Taciau kitas klausimas, ar dizainerio grozio suvokimas sutampa su kliento ax.gif
Dovilte
na mergaites,kaip jums sekasi su vonios remontais? pas mus pagaliau baigtas, vaizdelis gan paprastas, bet bent jau sviesiau ir svariau, as visai patenkinta, idedu ir jums pasiziureti.
Vonia mazyte - 3 kv.m

Vonia
Vonia 2
Vonia 3
Bonpari
jauku bigsmile.gif patiko mozaikinės plytelės derintos su įprastom wub.gif
Dovilte
QUOTE(Bonpari @ 2010 12 03, 10:53)
jauku  bigsmile.gif patiko mozaikinės plytelės derintos su įprastom  wub.gif
*

Dekui, gal kiek per "sunkios" buvo pasirode, gal reikejo vietomis apkeist, bet kai pirma karta daremes remonta ir be jokiu patarimu ar dizaineriu tai bus gerai biggrin.gif jau pripratau prie naujo vaizdo.
linnn
QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 09:44)
Vonia mazyte - 3 kv.m
*

tikrai labai gražiai persitvarkėt
dainiusd
na mergaites,kaip jums sekasi su vonios remontais? pas mus pagaliau baigtas, vaizdelis gan paprastas, bet bent jau sviesiau ir svariau, as visai patenkinta, idedu ir jums pasiziureti.
Vonia mazyte - 3 kv.m

Vonia
Vonia 2
Vonia 3
*

Daili ir sviesi vonia gavosi thumbup.gif Norejau pasiteirauti koki sviestuva dejote virs veidriodzio? dabar kaip tik ieskomes sau i vonios kambari smile.gif
Lindra
Vonia mazyte - 3 kv.m

Vonia
Vonia 2
Vonia 3
*

labai mielai žiūrisi wub.gif

klausimuks - kaip su ta pertvarėle sulankstoma - ar netrukdo pats bėgelis? kaži kaip valosi?
galvoju irgi apie sulankstomą stiklinę(ar plastikinę) pertvarą bet tas bėgelis neramina.
Bonpari
QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 09:56)
Dekui, gal kiek per "sunkios" buvo pasirode, gal reikejo vietomis apkeist, bet kai pirma karta daremes remonta ir be jokiu patarimu ar dizaineriu tai bus gerai biggrin.gif jau pripratau prie naujo vaizdo.
*

man tai ne per "sunkios", kažkaip kaip tik asocijuojasi su pajūrio smėliu bigsmile.gif biggrin.gif kiek mokėjot už kvadratą mozaikinių plytelių klijavimo, nemažai turėjo atsieiti rolleyes.gif
Dovilte
QUOTE(linnn @ 2010 12 03, 11:38)
tikrai labai gražiai persitvarkėt
*

Aciu wub.gif
QUOTE(dainiusd @ 2010 12 03, 11:40)
Daili ir sviesi vonia gavosi  thumbup.gif  Norejau pasiteirauti koki sviestuva dejote virs veidriodzio? dabar kaip tik ieskomes sau i vonios kambari smile.gif
*

negaliu ivardinti kaip jis vadinasi, pirkome "Bauhof`e" Panevezyje, maciau ir sviestuvu parduotuveje "Babilone", bet ten tas pats sviestuvas gerokai brangesnis. galiu ikelti tik nuotraukas is arciau :
sviestuvas
sviestuvas2

QUOTE(Lindra @ 2010 12 03, 11:46)
labai mielai žiūrisi  wub.gif

klausimuks - kaip su ta pertvarėle sulankstoma - ar netrukdo pats bėgelis? kaži kaip valosi?
galvoju irgi apie sulankstomą stiklinę(ar plastikinę) pertvarą bet tas bėgelis neramina.
*

Turite omenyje begeli tarp vonios ir sieneles? ten guma tiesiog, traukiant sienele uzsispaudzia ir nepraleidzia vandens, bet buna atveju kada kaip nors kreiviau ja istiesi, truputi praleidzia vandeni, bet maziau nei anksciau su uzuolaida prilaistydavom:) valyt dar nevaliau, bet manau su antikalkiniu valikliu kokiu nusivalys gerai, pas mus ji plastikine, nelabai net ir matosi tos kalkes kol kas, stiklines su mazu vaiku nelabai rekomendavo, nes ja stumdant galima kaip nors netycia sudauzyti, plastikas saugiau, dazniausiai tik skyla.

QUOTE(Bonpari @ 2010 12 03, 11:46)
man tai ne per "sunkios", kažkaip kaip tik asocijuojasi su pajūrio smėliu  bigsmile.gif  biggrin.gif kiek mokėjot už kvadratą mozaikinių plytelių klijavimo, nemažai turėjo atsieiti  rolleyes.gif
*

na aciu labai uz grazius atsiliepimus, gerai nuteikia biggrin.gif visu plyteliu klijavimas isejo 850-1000, tiksliai nepasakysiu dabar, nes tas pats meistras atliko ir kitokius darbus .
Svajone_25
QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 10:44)
Vonia mazyte - 3 kv.m

Vonia
Vonia 2
Vonia 3
*

Labai grazu ir tvarkinga thumbup.gif 4u.gif patiko mozaikines plyteles, super atrodo, mes irgi norejome deti, bet kazkaip pabijojom... Galvojom, kad nuo dregmes laikui begant gali atsilupti ir nelaikyti.. g.gif
Dovilte
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 03, 12:19)
Labai grazu ir tvarkinga  thumbup.gif  4u.gif  patiko mozaikines plyteles, super atrodo, mes irgi norejome deti, bet kazkaip pabijojom... Galvojom, kad nuo dregmes laikui begant gali atsilupti ir nelaikyti.. g.gif
*

Aciu 4u.gif na matysim ateityje kas bus, bet nemanau, ar jos gali skirtis nuo paprastu plyteliu, man atrodo kaip tik ilgiau laikytusi nei tos dideles g.gif rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.