Toliau dalinamės įspūdžiais

gal kas galetu patarti kokia ir kur pirkti duso kabina. Reikia 90x90 dydzio ir kad padas butu gilus
aciu
Nu man kaip špaklius sušiko visą reikalą, iš vos ne balto pagal paletę ir pagal kibiriuko lipduką, gavos ryškiai oranžinis, tai blyn kaip atsargiai rinkčiaus dabar ir laukčiau kokiu kelis cm nušpakliavus kokia spalva nudžiūvus bus
QUOTE(jolantike01 @ 2010 11 24, 13:51) gal kas galetu patarti kokia ir kur pirkti duso kabina. Reikia 90x90 dydzio ir kad padas butu gilus aciu Su giliu duso padeklu galite paziureti Ravak, Roltechnik, Sanipro ar Baltijos brasta duso kabinu. Pvz. http://www.boileriai.lt/flypage/duso-kabin...lius-90x90.html http://www.boileriai.lt/flypage/duso-kabin...bina-grape.html http://www.sanipro.lt/duso-rinkiniai/viktoria-set-ii.html Yra is ko rinktis. Viskas priklauso nuo to, uz kokia suma planuojate isigyti, ar reikia geresnes ir ilgesniam laikotarpiui ar ekonominio varianto.
Kad su giliu kaip tik bėda, arba kaina triguba arba baisu...Kol radau
Sveiki
gal kas nors zinote, kur Vilniaus parduotuvese dar galima rasti Cersanit firmos vonios plyteliu? Tiesiog buvom nusipirke voniai is senesnes kolekcijos tu plyteliu ir teko taisyti santechnikos vamzdziu isvedziojima, todel turejom islupti 8 plyteles, kuriu nebegalime panaudoti... Plyteles buvo pirktos seniau is firmos, kuri jau bankrutavo...Todel reiketu rasti kitur... Aciu.. QUOTE(Pretorija @ 2010 11 25, 09:00) Sveiki gal kas nors zinote, kur Vilniaus parduotuvese dar galima rasti Cersanit firmos vonios plyteliu? Tiesiog buvom nusipirke voniai is senesnes kolekcijos tu plyteliu ir teko taisyti santechnikos vamzdziu isvedziojima, todel turejom islupti 8 plyteles, kuriu nebegalime panaudoti... Plyteles buvo pirktos seniau is firmos, kuri jau bankrutavo...Todel reiketu rasti kitur... Aciu.. Amsta. Gal Senukuose ar Ermitaže rastumėt, o Hansa plytelių turguje neprekiauja QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 25, 10:16) I Amsta jau skambinau - sake Cersanit plytelem neprekiauja Ieskosiu kitur
Mes pirkom Ravako Sabina, iš Jaukurų, tai nuo kataloginės kainos pritaikė 25 proc. nuolaidą, esu patenkinta, vietos pakankamai, sienų alkūnėm neglaustau, dar nebandžiau, bet man atrodo, kad net ir susiraityčiau pati tam padėkle
Novela, jei jau labai norit tas dekoruotas plyteles suklijuot, tai aš greičiausiai jas klijuočiai ant tos sienos šalia klozeto (tik jokiu būdu ne ant tos, prie kurios stovi klozetas). Ir klijuočiau viena vertikalia eile. tada ant tos juostos būtų galima kabinti tualetinio popieriaus laikiklį (čia būtų kaip akcentas jam).
Tarpus tarp plytelių pildyčiau dramblio kaulo, šviesia violetine arba šviesia pilka spalva. QUOTE(Pretorija @ 2010 11 25, 09:00) Sveiki gal kas nors zinote, kur Vilniaus parduotuvese dar galima rasti Cersanit firmos vonios plyteliu? Tiesiog buvom nusipirke voniai is senesnes kolekcijos tu plyteliu ir teko taisyti santechnikos vamzdziu isvedziojima, todel turejom islupti 8 plyteles, kuriu nebegalime panaudoti... Plyteles buvo pirktos seniau is firmos, kuri jau bankrutavo...Todel reiketu rasti kitur... Aciu.. Iris bent Kaune ir 1000 plytelių prekiavo. vaid-a, ir tu pasidomėkit Iris ir 1000 plytelių, nes man pritrūkus visai netikėtai radau Iris tokias pat. QUOTE(Aga @ 2010 11 25, 18:10) Iris bent Kaune ir 1000 plytelių prekiavo. skambinau ir ten, ir ten, tokios kolekcijos plyteliu neturi... Siaip suradau dar viena vieta, kur lyg ir sake, kad turi ju...tai vaziuosiu siandien ziuret... Butu taip smagu, jei vistik rasciau ten, nes jau i nevilti puolu
Labas visiems
Pas mus vonia nėra didelė, apie 4 kv.ir dar ji tokia " L" formos. 1) Planuojam statyti dušo kabiną, ne vonią. Tai gal geriau dėti gražias dušo duris, o apčią pasimūrinti iš plytelių, nei statyti tą visą dušo kabiną? 2) Kokios plyteles geriau tiktų mažai voniai. Aš galvoju apie šviesias spalvas ir matines, nes kaip supratau jas lengviau prižiūrėti. 3) Ką daryti su lubom? klijuoti plytelėmis ar dažyti? 4) Kaip geriau klijuoti plyteles vertikaliai ar horizontaliai? 5)WC noriu pakabinamo,nes manau truputį vietos susitaupys,nei pastatomas. 6)Ir kita bėda, pas mane virtuvėje nėra kriauklės. Tai indai bus plaunami vonioje. Tai ar yra tokių kriauklių, kurios gražiai žiūrėtųsi vonioje, bet tarnautų taip kaip virtuvėje? QUOTE(vaidute2006 @ 2010 11 26, 14:51) Labas visiems Pas mus vonia nėra didelė, apie 4 kv.ir dar ji tokia " L" formos. 1) Planuojam statyti dušo kabiną, ne vonią. Tai gal geriau dėti gražias dušo duris, o apčią pasimūrinti iš plytelių, nei statyti tą visą dušo kabiną? 2) Kokios plyteles geriau tiktų mažai voniai. Aš galvoju apie šviesias spalvas ir matines, nes kaip supratau jas lengviau prižiūrėti. 3) Ką daryti su lubom? klijuoti plytelėmis ar dažyti? 4) Kaip geriau klijuoti plyteles vertikaliai ar horizontaliai? 5)WC noriu pakabinamo,nes manau truputį vietos susitaupys,nei pastatomas. 6)Ir kita bėda, pas mane virtuvėje nėra kriauklės. Tai indai bus plaunami vonioje. Tai ar yra tokių kriauklių, kurios gražiai žiūrėtųsi vonioje, bet tarnautų taip kaip virtuvėje? 1. Galima ir visai nemuryti pado, is plyteliu suformuoti nuolydi,pastatyti duso duris ir tiek.Pas mus viena vonia irgi nedidele, tai rinkomes pusapvale duso kabina (duris), nenaudojant jos susiveria i vidu ir visiskai dusas neuzima vietos. Neturiu foto, nesu dabar tuose namuose. Pas mus labai panasios durys kaip sitoj foto- ![]() 2. Pas mus sviesios plyteles 3. prajuokino sitas punktas, dar nemaciau vonios lubu klijuotu plytelemis. As tai isvis nesu plyteliu myletoja, jomis sienas klijavau tik ties dusine ir kelias eiles virs kriaukles, kitoje vonioje irgi panasiai, taip pat jomis klijuota ir grindys.Likusios sienos dazytos atsparesniais dazais, yra ventiliacija, todel jokiu minusu neizvelgiu. 4.Norint padidint patalpa (Paplatint) tai tik horizontaliai. 5. Nesakyciau, kad pakabinamas taupo erdve, jo remas, remo apdaila vietos uzima nemazai. 6. Praustuva teks deti dideli.Labai patogu, manau, nebus.O virtuvej nera galimybes tureti vandeni? QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 17:07) Taip,matines lengviau priziureti,bet blizgumas duoda daugiau prabangos,atrodo svariau. lygiai tokie ir minusai man tai is vis labai grazu dazytos vonios QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 26, 21:31) Tai gal dar ir nuo spalvos, rašto labai priklauso? na siaip ant rastuotu maziau matytusi, bet man graziausia vienspalves QUOTE(aksome @ 2010 11 26, 23:48) Pas mus labai panasios durys kaip sitoj foto- Mes irgi tokiu duru ieskom ir kad i vidu susivertu kai nenaudojamos .Jei ne paslaptis - kiek mokejot uz tokias ir kur pirkot? Cia greičiausiai bus skandinavų gamyba. Siaip tokia duso kabina, kada durys atsidaro ir i isore, ir i vidu gamina ir Gustavsberg, ir Ravak, ir Baltijos brasta ir t.t. Kaina yra didesne negu paprastu kabinu, bet uztat patogu, kad kai nenaudoji, gali sustumti i vidu ir patalpoj padaugeja vietos. Dar yra tokia ceku gamintoja RIHO. Galite uzmesti aki cia: http://new.dremalita.manosvetaine.lt/index...58&Itemid=0 QUOTE(+333+ @ 2010 11 24, 11:06) pasikeiskit sifona - nusipirkit Viega, Geberit ar kito normalaus gamintojo - bent jau nesikims, o sifona pakeisti tikrai turi buti imanoma Nu tai kad tame ir esme, jo isvis nesigauna pritaikyt, as nelabai ten susigaudau, bet sake kad nera jam vietos,nera nuolydzio ten viskas prie pat zemes,vos slanga eina prisukt, dabar galvojam kad nebent visa kabina kazkaip reikia pakelt QUOTE(Juma81 @ 2010 11 25, 11:44) Novela, jei jau labai norit tas dekoruotas plyteles suklijuot, tai aš greičiausiai jas klijuočiai ant tos sienos šalia klozeto (tik jokiu būdu ne ant tos, prie kurios stovi klozetas). Ir klijuočiau viena vertikalia eile. tada ant tos juostos būtų galima kabinti tualetinio popieriaus laikiklį (čia būtų kaip akcentas jam). Tarpus tarp plytelių pildyčiau dramblio kaulo, šviesia violetine arba šviesia pilka spalva. Aciu uz patarimus visom. Taip buvau isigandus kad man netinka isvis tas dekoras, planavau isvis virs duru suklijuot, kad nesimatytu. Bet dar kelias dienas viska piesiausi, braiziausi, deliojau galimus variantus, dar pasikonsultavau su keleta zmoniu ir galutinis variantas visai ne toks kokius siulete, gal ir per marga bus, bet nesigailiu Dar praeitoj temoj kazkuri klauset ar vamzdziu nesimatys. Tai aisku desim gipso plokstes ir uzdengsim. QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 26, 16:20) Taip. Su blizgiom daugiau vargo, norit jas matyti blizges. QUOTE(Novela @ 2010 11 27, 16:45) Nu tai kad tame ir esme, jo isvis nesigauna pritaikyt, as nelabai ten susigaudau, bet sake kad nera jam vietos,nera nuolydzio ten viskas prie pat zemes,vos slanga eina prisukt, dabar galvojam kad nebent visa kabina kazkaip reikia pakelt Belieka tik kelti, nes kitaip kančia bus maudytis. QUOTE(Novela @ 2010 11 27, 16:45) Dar praeitoj temoj kazkuri klauset ar vamzdziu nesimatys. Tai aisku desim gipso plokstes ir uzdengsim. O nebuvo galimybių į sieną paslėpti
Kokios nuomones apie vonia,kuri ya jusu miegamajame?
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 27, 20:49) man cia greiciau miegamasis vonioje Papildyta: QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 27, 18:40) Deje ne Papildyta: Oi kaip mum toliau nesiseka. Jau susiradom toki meistreli kad as su juo nesusisneku, pasakau padaryt vienaip, ateinu paziurest, o jis priesingai padares
Nu jo, jau per žiauriai marga gavos. aš tavo vietoj geriau prie wc tą sienelę dėčiau margą, ne šachmatais net, kur vamdžiai paslėpti.
Va is nuotraukos dabar ir as matau, o pries tai nesugalvojau, kazkaip isvis vengiau galvot apie tokius variantus kur dekoras prie WC, nes bijojau kad tos geles pjausis. Siaip visi atkalbineja mane slept ji ir kaip tik siulo ivairius variantus kad tik kuo labiau tos margos plyteles matytusi tai todel ir sugalvojau cia det ir siaip turejo eit tik ant tos sienos uz WC per dvi juostas viskas, bet meistras uz WC apacia pirma uzklijavo, po to manes paklause kaip daryt
mergaites, kuom projektuojates savo voniom plyteles? bandziau ir su paradyz.com programa, taciau kadangi mano plyteles ne is ten, nelabai kas gaunasi man. dar bandziau ir aparici internetinio puslapio siustis. nesigauna. gal kuri naudojat kokia nesudetinga programele? jau i nevilti puoliau
Sakykit o ar yra kur tema apie patalpas skalbimui: domina kur patogiau statyti skalbimo masina su dziovykle: vonios patalpoj, atskiram kambariuky, pirmam ar antram aukste ir pan.
Niekur nerandu tokiu diskusiju, o labai reiktu atsiliepimu is gyvenanciu name... QUOTE(TomaKa @ 2010 11 28, 13:03) Sakykit o ar yra kur tema apie patalpas skalbimui: domina kur patogiau statyti skalbimo masina su dziovykle: vonios patalpoj, atskiram kambariuky, pirmam ar antram aukste ir pan. Panašia tema kalbama čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=229626. QUOTE(kysa000 @ 2010 11 28, 12:25) mergaites, kuom projektuojates savo voniom plyteles? bandziau ir su paradyz.com programa, taciau kadangi mano plyteles ne is ten, nelabai kas gaunasi man. dar bandziau ir aparici internetinio puslapio siustis. nesigauna. gal kuri naudojat kokia nesudetinga programele? jau i nevilti puoliau Aš tai popieriui braižiau ir spalvinau QUOTE(Novela @ 2010 11 28, 11:53) Na cia tai ziauriai su tuom plytelem,ne ka graziau butu gavesis ir tavoji ideja todel kad dekora is vis reikejo ismesti,tai zmones dedasi plytelias kai neturi fantazijos,o sarkom,kurios tik kopijuoja,taip ir gaunasi.Kazkurioje temoje buvau pries dizainierius,dabar galvoju,gal istikruju jie ir reikalingi QUOTE(kysa000 @ 2010 11 28, 13:25) mergaites, kuom projektuojates savo voniom plyteles? bandziau ir su paradyz.com programa, taciau kadangi mano plyteles ne is ten, nelabai kas gaunasi man. dar bandziau ir aparici internetinio puslapio siustis. nesigauna. gal kuri naudojat kokia nesudetinga programele? jau i nevilti puoliau aš pasidariau sienų išklotinę Photoshop'e ir išsidėliojau QUOTE(Dumblas @ 2010 11 28, 14:37) Na cia tai ziauriai su tuom plytelem,ne ka graziau butu gavesis ir tavoji ideja todel kad dekora is vis reikejo ismesti,tai zmones dedasi plytelias kai neturi fantazijos,o sarkom,kurios tik kopijuoja,taip ir gaunasi.Kazkurioje temoje buvau pries dizainierius,dabar galvoju,gal istikruju jie ir reikalingi Be abejo jie reikalingi, klausimas net nesvarstytinas. Taciau kitas klausimas, ar dizainerio grozio suvokimas sutampa su kliento
jauku
QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 09:44) na mergaites,kaip jums sekasi su vonios remontais? pas mus pagaliau baigtas, vaizdelis gan paprastas, bet bent jau sviesiau ir svariau, as visai patenkinta, idedu ir jums pasiziureti. Vonia mazyte - 3 kv.m Vonia Vonia 2 Vonia 3 Daili ir sviesi vonia gavosi QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 09:44) na mergaites,kaip jums sekasi su vonios remontais? pas mus pagaliau baigtas, vaizdelis gan paprastas, bet bent jau sviesiau ir svariau, as visai patenkinta, idedu ir jums pasiziureti. Vonia mazyte - 3 kv.m Vonia Vonia 2 Vonia 3 labai mielai žiūrisi klausimuks - kaip su ta pertvarėle sulankstoma - ar netrukdo pats bėgelis? kaži kaip valosi? galvoju irgi apie sulankstomą stiklinę(ar plastikinę) pertvarą bet tas bėgelis neramina. QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 09:56) Dekui, gal kiek per "sunkios" buvo pasirode, gal reikejo vietomis apkeist, bet kai pirma karta daremes remonta ir be jokiu patarimu ar dizaineriu tai bus gerai man tai ne per "sunkios", kažkaip kaip tik asocijuojasi su pajūrio smėliu QUOTE(linnn @ 2010 12 03, 11:38) Aciu QUOTE(dainiusd @ 2010 12 03, 11:40) Daili ir sviesi vonia gavosi negaliu ivardinti kaip jis vadinasi, pirkome "Bauhof`e" Panevezyje, maciau ir sviestuvu parduotuveje "Babilone", bet ten tas pats sviestuvas gerokai brangesnis. galiu ikelti tik nuotraukas is arciau : sviestuvas sviestuvas2 QUOTE(Lindra @ 2010 12 03, 11:46) labai mielai žiūrisi klausimuks - kaip su ta pertvarėle sulankstoma - ar netrukdo pats bėgelis? kaži kaip valosi? galvoju irgi apie sulankstomą stiklinę(ar plastikinę) pertvarą bet tas bėgelis neramina. Turite omenyje begeli tarp vonios ir sieneles? ten guma tiesiog, traukiant sienele uzsispaudzia ir nepraleidzia vandens, bet buna atveju kada kaip nors kreiviau ja istiesi, truputi praleidzia vandeni, bet maziau nei anksciau su uzuolaida prilaistydavom:) valyt dar nevaliau, bet manau su antikalkiniu valikliu kokiu nusivalys gerai, pas mus ji plastikine, nelabai net ir matosi tos kalkes kol kas, stiklines su mazu vaiku nelabai rekomendavo, nes ja stumdant galima kaip nors netycia sudauzyti, plastikas saugiau, dazniausiai tik skyla. QUOTE(Bonpari @ 2010 12 03, 11:46) man tai ne per "sunkios", kažkaip kaip tik asocijuojasi su pajūrio smėliu na aciu labai uz grazius atsiliepimus, gerai nuteikia QUOTE(Dovilte @ 2010 12 03, 10:44) na mergaites,kaip jums sekasi su vonios remontais? pas mus pagaliau baigtas, vaizdelis gan paprastas, bet bent jau sviesiau ir svariau, as visai patenkinta, idedu ir jums pasiziureti. Vonia mazyte - 3 kv.m Vonia Vonia 2 Vonia 3 Labai grazu ir tvarkinga QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 03, 12:19) Labai grazu ir tvarkinga Aciu |