Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smilteles kelione...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
jausminta
Paskaiciau keleta pasakojimu ir nusprendziau parasyti ir savaji.Atrodo Acne raso kad geriau gimdytu uzsienyje,as esu labai nusivylusi nejaugi Lietuvoje dar baisiau nei ten kur teko gimdyti man?Nenoriu tiketi,nes kai pries 7metus gimdziau savo pirmaja dukryte(Lietuvoje) nusiskundimu neturejau, tik is manes taip pat buvo pasisaipymu,nes man tuo metu buvo 17metu,bet as nenusileidau ir parasiau vedejai skunda,gimdymas ir prieziura buvo pasakiska.
Kadangi mano pirmoji dukryte jau zenge sestuosius metukus,as nesitikejau daugiau susilaukti leliuko,bet likimas suzaide kitaip:
Iki menesiniu dar apie savaite,be to jos buvo gan nereguliarios,jauciuosi siaubingai keistai, (itariu) nusipeku testa,ryta vos praplesusi akis lekiu i vonia jo darytis,deja nieko,bet nuojauta manes neapleidzia,po keliu dienu pakartoju testa ir vel nieko,praeina savaite besportuojant pasijuntuntu taip prastai,kad iseinu anksciau nei visada ir eidama namo uzsuku i parduotuve nusipirkti dar vieno testo,grizusi namo nelaukiu ryto ir nueinu i vonia net nenusiemusi batu.... YRA! huh.gif tik man cia dziaugtis ar liudet,nes tai nebuvo planuotas nestumas.Buvo gruodzio pradzia,nezinau kaip tai pranesti vyrui ir net neisivaizduoju kokia bus jo reakcija,bijau...galvojau gal palaukti Kaledu, Kaledos juk stebuklu metas...Na bet zinoma as neistveriu ir leptelnu...........tyla..... po to vos girdimi keli zodziai:tu rimtai? as atnesu testa ir idedu jam i delna,veide pasirodo sypsena,didziule didziule per visa veida yahoo.gif
Bega savaites,pilvelis vis dideja.21 savaite tyrimas ultragarsu,mes su vyru is pat ryto stovime prie kabineto duru patys pirmi, mums pasako kad turesime mergyte,nors vyras labai norejo sunaus,jo veide nusivylimo nesimate.
Savaites bego ir as vis apvalejau nestuke.gif ,vasara buvo labai karsta, o as labai stora +21kg. todel liepos 25dienos sulaukti nesitikejau ir visa kraiti i ligonine susidejau anksciau.Dienos letai slinko ir tas laukimas buvo toks didelis... Pasirodau pas gydytoja (paskutini karta) o ji man uzsako 28dienai ligonineje pasimatyma su gydytoju,mes su vyru nustembam,o ji sako: tai del viso pikto jei nepagimdytum iki to laiko.Taip priarteja 25diena,vyras bijo is namu nosi iskisti ir palikti mane viena, bet gimdymo nei kvapo verysad.gif ,Dar kelios laukimo dienos,28d 9val ryto.nuvaziuojam i ligonine,priima labai malonus gydytojas ir pasiulo man kazkur kazka pakibinti,sako dauguma moteru po tos proceduros 24val begyje pradeda gimdyti,as sutinku,kad man tai atliktu,o jei neprasidetu gimdymas gaunu atvaziuot rugpjucio 4d, tada leis skatinamuosius,bet gydytojas nusisypso ir sako,as manau,kad tau ilgai laukti nereikes, ir man iseinant palinkejo sekmes.
Grizome su vyru namo,jauciausi kazkokia pavargusi,pasirode kraujas,traukte trauke prie zemes,priguliau taciau miegas neeme,vyras isvaziavo savo reikalais,(as jau nedrisau)ir kas 5minutes vis skambindavo ar dar nesikrapsto lelius.Taip visa diena ir prabego,as jau buvau praradusi vilti,vakare nusiprausem ir atsigule lovoje dar ziurejome televizoriu,23val.20min pajutau labai keista jausma,atrode jog kazkas manyje sprogo,guliu ir bijau pajudeti,nedristu atsistoti,vyras klausia kas yra,o as nezinau ka pasakyti ir kaip paaiskinti,bet as atsistoju ir .................. saukiu: man nubego vndenys!!! tada as pamaciau pati didziausia zuiki pasaulyje,tokiu pilnu baimes akiu as dar gyvenime neesu maciusi,o kiek drebejimo.
00val20min mes ligonineje,mane paguldo i gimdykla, apziuri,padaro tyrimus,saremiai kas 10 min ir vis dazneja,apie 3val gimda atsidariusi tik 1cm,del didelio kiekio gimdyviu mane perkelia i vienute,tokios nesvarios palatos as nebuvau maciusi,ateina sesele ir pasako kad netrukus atnes monitoriu,taciau tas netrukus tesiasi iki 7val ryto,man isiskauda galva,pykina atnesa kazkokiu nuskausminamuju tableciu ir pagaliau monitoriaus sulaukiau,atsigulu,saremiai neleidzia ramiai guleti,vyras sedi salia ir vis bando uzkalbeti danti,po keliolikos minuciu ir as ir mano lelius ir saremiai sugalvojame pailseti ir nusnausti,ateina sesele apie 8val30min pasiimti monitoriaus ir klausia ar as noreciau kad ji mane apziuretu kaip ten su atsidarymu,zinoma kad noriu,bet kol ji ateis as nusprendziu dar paguleti,bet vyras mane krapsto is lovos praso keltis ir vaiksciot kad greiciau viskas vyktu,bet as negaliu,nes taip gera ir visai nesinori vel prie saremiu sugrizti, laukiame seseles kol ateis mane apziureti,jau saremiai kas penkias minutes ir vis dazneja,vyras jau kencia skausma kartu su manimi 11val 20 min as saukiu,kad tegul jis daro ka nori ir atveda ta sesele kaip nori,nes jeigu ji manes neapziures as sauksiu ant visos ligonines! ohmy.gif ohmy.gif kraujas lasa ant grindu,nebegaliu daugiau stoveti,atsiremiu i siena ir regis as jos tuoj atsikasiu,pagaliau ateina mano ilgai lauktoji sesele ir dar atsiveda praktikante,as atsigulu,ji pasiima savo instrumentus ir is leto praktikantei aiskina, gimda atsidariusi 9cm ir kazka dar pradejo pasakoti,o man prasidejo saremis ir as nebegalejau nuguleti, pradejau dejuot,o ji ir sako: tu nesauk ir palauk dar negimdyk,nenoriu kad tu cia pagimdytum,vaziuojam i gimdykla.Gimdykloje mes buvom 11val 30 min vos po keliu minuciu as jau gimdziau, laiko nejauciau,viskas ivyko labai greitai,11val47min as pajutau begalini palengvejima,gime mergyte 3,480kg, 53cm.vaikiukas buvo truputi prigeres vandenu ir gimdykloje buvo atidarytas langas todel vaikiukas susalo ir igavo melyna spalva,gydytoja susirupino,pradejo mus raminti,kad viskas bus gerai,pradejo vaikeli sildytii,paskui man dave pamaitinti.Aciu Dieviu viskas laimingai baigesi, musu dziaugsmelis po keliu valandu atgavo normalia spalva ir nesusirgo.Dabar mums jau sesi menesiai 2.gif
jei dar kada nuspresime tureti vaiku,tikrai gimdyciau tik Lietuvoje.
Raganiute
Sveikinam! Gerai, kad viskas gerai..
Aš turiu 1 diena vyresnį vaikutį.. blush2.gif
dabar auginkim!! thumbup.gif
ramaska
Šauniai viską aprašei wub.gif gerai, kad viskas taip gerai baigėsi ax.gif apie tą atidarytą langą buvo kraupu skaityti unsure.gif Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Dena
Nuostabiai parašei savo istoriją 4u.gif

Mirtis
Šaunuolė smiltukas 4u.gif Didelės tau sėkmės thumbup.gif
renatafindlay
Labas, Smiltuk. Parasiau vakar atsakyma del tavo lankymosi pas GP, bet ji kazkodel iskele i mano asmenine tema, nors aprasydama savo gimdyma neturejau tikslo dalyvaut konkurse. Norejau tik paklaust kokiame mieste gyveni?
jausminta
Labas renatafindlay,mes fyvename Romford'e,o jus kuriame kraste randates?
Birbiziukas
Sveikinu 4u.gif
renatafindlay
QUOTE(smiltukas @ 2006 02 05, 11:44)
Labas renatafindlay,mes fyvename Romford'e,o jus kuriame kraste randates?
*

Mes randames Reading (Berkshire), greituoju traukiniu 25 min iki Londono Paddington stoties.
Laurite
Puikiai aprasei. Laimes augant.
Ritužė
Šaunu, kad viskas gerai baigėsi. Svarbiausia dukrytė sveika 4u.gif
Sėkmės Jums 4u.gif
Veitė
šaunu, kad nepaisant visų buvusių nesklandumų, jau galit džiaugtis savo pagranduke wub.gif
ingulka_uk
sveikute...

is visos sirdies dziaugiuosi,kad viskas gerai baigesi.....nors as pati gimdziau Londone,tai likau labai patenkinta gydytoju demesiu...ju elgesiu su manimi...tikiu ,kad Lietuvoje geriau gimdyti,jeigu gimdai privaciose klinikose,bet jei valstybinese ligoninese,tai man kila klausimas g.gif ....
svarbu,kad viskas gerai.... thumbup.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
bim-bam
Smagu, kad viskas baigesi sekmingai 4u.gif

Manau, visur yra ir pliusu ir minusu - tiek Lt, tiek uzsienyje...tiesiog pasitaike toks personalas rolleyes.gif

Siaip ar taip sekmes jusu seimynelei 4u.gif wub.gif
Maištautoja
gimdykloje langas atdaras unsure.gif
bet seip viskas gerai baiges jus gyvi sveiki ir laabai laimingi smile.gif sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.