Kadangi mano pirmoji dukryte jau zenge sestuosius metukus,as nesitikejau daugiau susilaukti leliuko,bet likimas suzaide kitaip:
Iki menesiniu dar apie savaite,be to jos buvo gan nereguliarios,jauciuosi siaubingai keistai, (itariu) nusipeku testa,ryta vos praplesusi akis lekiu i vonia jo darytis,deja nieko,bet nuojauta manes neapleidzia,po keliu dienu pakartoju testa ir vel nieko,praeina savaite besportuojant pasijuntuntu taip prastai,kad iseinu anksciau nei visada ir eidama namo uzsuku i parduotuve nusipirkti dar vieno testo,grizusi namo nelaukiu ryto ir nueinu i vonia net nenusiemusi batu.... YRA!
Bega savaites,pilvelis vis dideja.21 savaite tyrimas ultragarsu,mes su vyru is pat ryto stovime prie kabineto duru patys pirmi, mums pasako kad turesime mergyte,nors vyras labai norejo sunaus,jo veide nusivylimo nesimate.
Savaites bego ir as vis apvalejau
Grizome su vyru namo,jauciausi kazkokia pavargusi,pasirode kraujas,traukte trauke prie zemes,priguliau taciau miegas neeme,vyras isvaziavo savo reikalais,(as jau nedrisau)ir kas 5minutes vis skambindavo ar dar nesikrapsto lelius.Taip visa diena ir prabego,as jau buvau praradusi vilti,vakare nusiprausem ir atsigule lovoje dar ziurejome televizoriu,23val.20min pajutau labai keista jausma,atrode jog kazkas manyje sprogo,guliu ir bijau pajudeti,nedristu atsistoti,vyras klausia kas yra,o as nezinau ka pasakyti ir kaip paaiskinti,bet as atsistoju ir .................. saukiu: man nubego vndenys!!! tada as pamaciau pati didziausia zuiki pasaulyje,tokiu pilnu baimes akiu as dar gyvenime neesu maciusi,o kiek drebejimo.
00val20min mes ligonineje,mane paguldo i gimdykla, apziuri,padaro tyrimus,saremiai kas 10 min ir vis dazneja,apie 3val gimda atsidariusi tik 1cm,del didelio kiekio gimdyviu mane perkelia i vienute,tokios nesvarios palatos as nebuvau maciusi,ateina sesele ir pasako kad netrukus atnes monitoriu,taciau tas netrukus tesiasi iki 7val ryto,man isiskauda galva,pykina atnesa kazkokiu nuskausminamuju tableciu ir pagaliau monitoriaus sulaukiau,atsigulu,saremiai neleidzia ramiai guleti,vyras sedi salia ir vis bando uzkalbeti danti,po keliolikos minuciu ir as ir mano lelius ir saremiai sugalvojame pailseti ir nusnausti,ateina sesele apie 8val30min pasiimti monitoriaus ir klausia ar as noreciau kad ji mane apziuretu kaip ten su atsidarymu,zinoma kad noriu,bet kol ji ateis as nusprendziu dar paguleti,bet vyras mane krapsto is lovos praso keltis ir vaiksciot kad greiciau viskas vyktu,bet as negaliu,nes taip gera ir visai nesinori vel prie saremiu sugrizti, laukiame seseles kol ateis mane apziureti,jau saremiai kas penkias minutes ir vis dazneja,vyras jau kencia skausma kartu su manimi 11val 20 min as saukiu,kad tegul jis daro ka nori ir atveda ta sesele kaip nori,nes jeigu ji manes neapziures as sauksiu ant visos ligonines!
jei dar kada nuspresime tureti vaiku,tikrai gimdyciau tik Lietuvoje.