QUOTE(Atėnė @ 2010 12 06, 11:59) Niu mes jau išbandem..tai pliusai kad tikrai mažai vietos užima..(pas ka mazos erdves)patogu nešiotis, veštis kur nors, gerai vanduo per ta skylute išbega Minusai man ji mažoka atrodo..nežinau kaip tilps musu mažylis kaip dar nesedes bet jau bus pauages..ir aišku kas pirks tai kaina..mes gavom dovanu
evatali2
2011 03 07, 13:04
QUOTE(Atėnė @ 2010 12 06, 12:59)  Geras, gaila, kad tokių neužmačiau, kai ieškojom savo mažei, manau super dalykas, kai vietos nedaug  .
dreamere
2011 03 29, 16:43
Sveikos. kiek kas klause cia, tai kazkodel nemaciau kad sulauktu atsakymo - kokio dydzio yra tos DIDESNES VONELES? juk yra kas tokiu naudojo, gal dar tebeturi, gal galetu atsakyt? beje, mes dairomes po truputi ir pirktis vonele su stovu -ta didesne - gal kas turit naudota? jei taip, rasykit AZ.
Klausimas del sulankstomos voneles - ar ji nesistato ant kokio nors stovo??
QUOTE(Atėnė @ 2010 12 06, 10:59) Labai gera vonele. Uzima mazia vietos, galima veztis keliaujant. Esam patenkinti siuo pirkiniu.
Betty Boops
2011 05 05, 09:27
QUOTE(yuppy @ 2011 04 01, 17:54) Klausimas del sulankstomos voneles - ar ji nesistato ant kokio nors stovo?? Jai reikia stabilaus, lygaus pagrindo- stovas netinka. Papildyta:QUOTE(gaudri @ 2011 03 07, 12:37) Niu mes jau išbandem..tai pliusai kad tikrai mažai vietos užima..(pas ka mazos erdves)patogu nešiotis, veštis kur nors, gerai vanduo per ta skylute išbega Minusai man ji mažoka atrodo..nežinau kaip tilps musu mažylis kaip dar nesedes bet jau bus pauages..ir aišku kas pirks tai kaina..mes gavom dovanu  tilpti tikrai tilps, mano abu vyriokai ropsciasi i viena- aisku vandens nelieka beveik, bet tiksla pasiekia. Kartais ir 4metis isirango, kai nenori plaukt vonioje.  Man patinka ja naudoti, kai skalbiu rankomis  , o jaunimas vel laukia vasaros- nesasi i pliaza ir turi savo baseina
egllute
2011 05 05, 17:21
Vonele ememe didesne, o ir ta jau mazoka atrodo, o dar tik 6 menesiai, maniau ilgiau naudosim  Pirkome pigia is prekybos centro, o gultuka pasiskolinom, nors realiai viena maudziau tik du kartus, tai kitais kartais labiau patikdavo laikyti teveliui Vystymo lenta pirkom pakietintu dugnu ir su statesniai ir didesniais soneliais, kad pradejus vartytis butu didesnis pasipriesinimas. As lenta naudoju pasidejusi ant vonios, labai patogu prausti mazyli, nes vonios krastai tinkami lentai uzdeti  labai ja dziaugiuosi O vystymo stalo neturim nes mazai pas mus vietos vonioje, o kitur nenoriu perrengineti nes ganetinai vesu
QUOTE(Atėnė @ 2010 12 06, 10:59) QUOTE(gaudri @ 2011 03 07, 12:37) Niu mes jau išbandem..tai pliusai kad tikrai mažai vietos užima..(pas ka mazos erdves)patogu nešiotis, veštis kur nors, gerai vanduo per ta skylute išbega Minusai man ji mažoka atrodo..nežinau kaip tilps musu mažylis kaip dar nesedes bet jau bus pauages..ir aišku kas pirks tai kaina..mes gavom dovanu  aš tik šiandien užmačiau, kad tokių vonelių būna  Tik man įdomu, ar užteks vietos išmaudyti kokių 1 metų vaikiuką?  Nes tokia jau kainuoja ne taip ir mažai  ir ar ji tvirta per sulankstymo vietas? Ta prasme ar yra tikimybė, kad nuo lankstymo gali pradėti leisti vandenį per lankstymo vietas? Pirmąjam turėjau vystymo stalą su vonele, bet panaudojom tik 3 mėn. - po to perėjom į didelę vonią, o dabar vietoj vonios dušo kabina
Ruby Tuesday
2011 07 08, 15:42
Mes planavome maudymui pirkti kubiliuka, buvau prisiskaiciusi, kad kudikiams labiau patinka juose maudytis ir t.t., bet sunelis atkeliavo kiek anksciau, kai dar nebuvome kubiliuko nusipirke, tai pirmosios maudynes buvo paprasciausiame apvaliame bliude. Jam taip patiko maudytis, kad nebesvarsteme apie kubiliuka, nupirkome vonele, kad turetu daugiau vietos pasipliuskenti. Musu loveles krastas atsilenkia ir pasidaro vystymo staliukas, man labai patogu. Apacioje yra kisene, tai ten susikraunu viska, ko prireikia ir pasiimu pries atlenkiant staliuka. Ant jo ir vonele dedame, kai maudome
Adomama
2011 08 23, 21:27
Mes tai turejome OK Baby vonele, labai gera vonele,as ja buvau labai patenkinta  , ir temperatura rode teisingai, ir vaikutis patogiai atsiguldavo - be problemu nesunku vienai maudyti buvo, bet.....pardaviau beveik kaip nauja....todel kad...raso kad iki 1metuku...bet is tikro tai jei kas turi vonia, tai realiai iki toll kol vaikutis sedeti pradeda.....Ir mums taip nutiko...kaip tik pradejo sedeti pradejo vonoje pliuskentis, vietos daug, saviraiskos daug, pliuskenimosi daug, zaislu vonios daug, o kartais su mama arba su tetciu - smagiau. Zodziu...jei buciau zinojusi - naujos nebuciau pirkusi
iruncikas *
2012 01 04, 16:34
Parduodame oranžinės spalvos vonelė ( 100 cm) su stovu.Stovas su džiovyklė, labai patogu pakabinti vaiko drabūžėlius, rankšluostuką. Labai tvirtas stovas( pirkome parduotuvėje stovą už 86 Lt) Viskas labai geram stovyje, už viską norime 70 Lt Veiksmas Lazdynai
Jei ka sudomino, galiu atsiusti nuotraukas emailu.Rasyti i AZ, temos neseku.
Mes tai naudojame Ok Baby vonele su adapteriais (labai patogu, jeigu namuose standartine vonia). Tuomet vonele adapteriu pagalba laikosi ant vonios krastu. Ta vonele turi termometra, vandens isleidimo anga bei spec. neslystancias vietas. Man joje ismaudyti kudikeli vienas malonumas ir nereikia niekieno pagalbos.
QUOTE(Neitė @ 2012 01 11, 09:19) Mes tai naudojame Ok Baby vonele su adapteriais (labai patogu, jeigu namuose standartine vonia). Tuomet vonele adapteriu pagalba laikosi ant vonios krastu. Ta vonele turi termometra, vandens isleidimo anga bei spec. neslystancias vietas. Man joje ismaudyti kudikeli vienas malonumas ir nereikia niekieno pagalbos. Nuoroda internete http://www.okbaby.it/index.php?option=com_...=87&lang=en
Shnekorka
2012 01 14, 20:25
Mum vystymo lentos visai nereikejo. Vonioj turejome placia komoda ant jos patiesiau storesni ranksluosti ir ant jo padedu mazyli ir vystau, labai puikiai matosi kaip vaikas auga O voneles turejom 2. paprasta ir ok baby su laikikliais (skolinta, bet kitam vaikui tokia tikrai pirkciau ir visiems siulyciau)  Labai gerai kad i vonia isisdeda ir laikosi. Naudojom iki 8 menesiu. Poto kai jau stotis ir stovet pradejo patraukiau. dabar sunus maudosi stovedamas arba keduteje. Koks dar pliusas, Ok baby voneleje mazyli ismaudydavau pati, be vyro pagalbos.
QUOTE(Shnekorka @ 2012 01 14, 20:25) Mum vystymo lentos visai nereikejo. Vonioj turejome placia komoda ant jos patiesiau storesni ranksluosti ir ant jo padedu mazyli ir vystau, labai puikiai matosi kaip vaikas auga O voneles turejom 2. paprasta ir ok baby su laikikliais (skolinta, bet kitam vaikui tokia tikrai pirkciau ir visiems siulyciau)  Labai gerai kad i vonia isisdeda ir laikosi. Naudojom iki 8 menesiu. Poto kai jau stotis ir stovet pradejo patraukiau. dabar sunus maudosi stovedamas arba keduteje. Koks dar pliusas, Ok baby voneleje mazyli ismaudydavau pati, be vyro pagalbos. Gal zinote kur Lietuvoje parduoda tokias voneles??? Kazkaip nesu niekur maciusi
Pirmajai dukrytei turejom paprasta vonele is senuku,gan didele. Ir nors ji i ja tilpo gan ilgai,taciau jau 6men (kei tvirtai sedeti pradejo) persikelem i didele vonia,kur daugiau veiklos  i ja tiesiog idejau gumini kilimeli su prisiurbtukais,kad neslidinetu Maziukei,jau nebepirkau dideles voneles,nes turejau plaukimo ratuka,tad pirkom nediduke vonele,kuri buvo placiais krastais,kad uzsidetu ant vonios krastu (man lb patogu,nes turiu bedu su nugara) Tai joje maudemes iki 6men,taciau nuo 4men tik sedom,viska kita laika praleisdavom su ratuku vonioj,o nesenai isigijom irgi gumini kilimeli i vonia  nieko nera geriau
kristinajonk
2012 03 23, 14:28
Sveikos mamytės, nusipirkau naują vonelę dukrytei  ją pamačiau vienoj parduotuvėj Manto namuose I.S. Deco ten taip gražu kad norisi viska pirkti  gal kas galite pasakyti atsiliepimu apie tą maudymo vonelę? šiaip principas maudimo man patiko  vaikas ramus ir gana patogu ja naudotis. Deja šiuo metu nenoriu viešinti savo mergytės maudynių tai va radau internete tokią pat http://www.youtube.com/watch?v=1-HNqnMJYi8
ritat29
2012 03 23, 21:37
Geras  dar tokios nemaciau, bet manau, kad cia kazkas panasaus i maudymo kubila. Ko tik nera siais laikais....
voriukai
2012 03 24, 13:48
Na cia gi tas pats maudymo kubiliukas. Man asocijuojasi su maudymu kibire- pigesnis variantas gaunasi. Man klipukas labiau nei kubiliukas patiko. Manau jis labiau tinka kol kleckas mazas, o kaip truputi paauga tai prasideda plaukymo metas tam tikrai tas kubiliukas per mazas. Maniskis taip duodavosi duso kabinoje. Naudojau vonele, tik kol sedet pradejo o toliau jau nebeprireike.
ievoole
2012 05 23, 10:15
Esame įsigyję štai tokią vonelę  pirkome vyresnėliui, nes namie turime tik dušą, o norisi kartais vaiką labai murziną pamerkti ir atšveisti  arba tiesiog leisti pažaisti su vandens žaisliukais  tai mano dičkiui labai patogu nors jis ir labai didelis o mažajai nupirkome dabar papildomą tą baltą laikiklį, kad nereikėtų tokioje gilioje vonelėje vargti  o praėjusią vasarą su didžiuoju šią vonelę net vežėmės prie jūros ir naudojom, kaip baseiną, nes ji lengvai susilanksto, nereikia vargti ir priputinėti
|
|