Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonelės, vystymo lentos ir stalai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
-rasa-
vystymo lentą geriau rinktis kuo ilgesnę, nes atrodo vaikutis mažiukas kada jis priaugs. O pasirodo priauga ir to ilgio ir dar perauga doh.gif
O vonelė mums buvo reikalinga pirmomis 6 sav., vėliau vonia, o kai išmoko stovėti, tai vėl vonelė ax.gif na neplaukdavo nė per kur
Kristiniux
vystymo lentą įsigijau ir tuo labai džiaugiuosi, tikrai thumbup.gif daiktas, o vonelę iškart pirkom didesnę, tai dabar džiaugiuosi, kad nesusigundžiau imt mažesnę smile.gif
Braškutė
vonele naudojau pirma menesi, paskui lindom i vonia, smagumas buvo lotuliukas.gif jei pirkciau antram imciau, kubileli, sako, kad net maziukam jame smagiau blush2.gif ir maudyciau tikrai ilgiau mirksiukas.gif
RasuteK
nescia budama vis apziurinejau vystymo lentas, bet kadangi gyvename vieno kambario butuke ir vietos cia tikrai labai mazai, tai vystymo kampa isirengem ant skalbimo masinos ir tikrai visai patogu ir be vystymo lentos ax.gif o vonele pirkom standartine
kastone
vystymo lenta nerealus daiktas. naudojau ja iki 6 menesiu. o vonele pirkom standartine. dukrytei 8 menesiai, bet dar nemaudom didelej vonioj.
Zana4
QUOTE(kastone @ 2007 06 12, 23:04)
vystymo lenta nerealus daiktas. naudojau ja iki 6 menesiu. o vonele pirkom standartine. dukrytei 8 menesiai, bet dar nemaudom didelej vonioj.
*

drinks_cheers.gif mums labai pravertė vystimo lenta, labai patogu, ant lovytes buvo ji, istrauki vaika iš lovytės padedi ant vystimo lentos aptvarkai, pažaidi smile.gif super. o vonelę pirkom mažesne, jos ilgai mums nereikėjo, greitai perejom į vonę tongue.gif
SuperBaba
Mes nusipirkome antg vonios pastatoma vonele. Gal kas naudojote tokia? Bijau, kad nenukristu su visu vaiku biggrin.gif
Žanetyte
Vonele isbrokavom po pirmos savaites, per mazai vietos vaikui, negali daugiau paplaukiot, o va vystymo stala dar ir dabar naudoju tiesa tik ismaudzius nusausinimui ir sutvarkymui, kasdien nebevystau mirksiukas.gif
Lapyna
QUOTE(needita @ 2007 03 01, 16:14)
Vystymo lentą patarčiau pirkti be užlenkimo galvytei, t.y. užlenkimai tik šonuose. Mano sūnui beveik 4 mėnesiukai, tai jau kojos lenda lauk.

Jokiu būdu! Tik su užlenkimu. Kad kojos kabo, tai smulkmena, bet va kai kojom pasispirs ir nukars kitoj pusėj galva, tai lėks visas vaikas paskui galvą ant grindų.
Mes atvažiavom atostogoms pas uošvius, tai įsirengiau vystymo kampą ant skalbiaškės. O ją teko atitraukti nuo sienos, nes šlaitinis stogas... Tai kartą nusisukau išmesti pamperso, o atsisukusi jau šokau perbalusi gaudyti vaiko už galvos. unsure.gif O mažiukui tuo metu tik 2 mėn. buvo.
Nuo tada guldžiau taip, kad kojos kabotų, kad negalėtų pasispirti.

QUOTE(_braskute @ 2007 06 05, 21:43)
jei pirkciau antram imciau, kubileli, sako, kad net maziukam jame smagiau  blush2.gif ir maudyciau tikrai ilgiau  mirksiukas.gif

Kubiliuką turim ir mėgstam. Bet kubiliuko trūkumas tas, kad jame vaiko neprimuiluosi ir neprimaudysi - per maža vietos. Kartais tenka guldytis į vonią, kad išplaučiau visas raukšleles. smile.gif
Žanetyte
QUOTE(Lapyna @ 2007 07 17, 15:25)
Jokiu būdu! Tik su užlenkimu. Kad kojos kabo, tai smulkmena, bet va kai kojom pasispirs ir nukars kitoj pusėj galva, tai lėks visas vaikas paskui galvą ant grindų.
Mes atvažiavom atostogoms pas uošvius, tai įsirengiau vystymo kampą ant skalbiaškės. O ją teko atitraukti nuo sienos, nes šlaitinis stogas... Tai kartą nusisukau išmesti pamperso, o atsisukusi jau šokau perbalusi gaudyti vaiko už galvos. unsure.gif  O
*

As irgi tik uz tokia, kuri neleidzia vaikiuko galvytei nukarti, kojos tai tiek to drinks_cheers.gif
bul-bul
Mano grazuolei jau 1m ir 7men., o as ja perrengineju vis dar ant vystymo lentos. Super daiktas! Pas mane ji vonioj ant spec. koju, o po ja dar maza vonele. Bet vonele turim ir didesne - gerai tada, kai tingisi leisti daug vandens i didziaja musu vonia, be to tada maziau ir pritasko. biggrin.gif
zhemuoge
Vonelė didesnė, kurią pirkau Bazėje sėkmingai atitarnavo iki kiškiui 3 metai suėjo - nereikėdavo nei daug vandens leisti, nei visos vonios šveisti. Vystymo lentą rekomenduoju kas galit nusipirkt iš Ikea (tik nežinau, ar lenkiškoje yra) - lengvutė kaip pūkas su pripučiamais kraštais, balta, kainavo 10 Eur, naudojom vos ne iki metų - labai patogi buvo.
Šypsenėlė24
Mes turim pervystymo lentą prisitvirtinę ant lovelės, nes vonioj neturim kur, tai nepamainomas dalykas thumbup.gif Ir vietos visai neužima, kai reikia užsidedi, o paskui nuimi wub.gif
-Sandrita-
Sveiki, gal galetumete padeti, kas patogiau, vystymo stalas ar vystymo lenta? g.gif
Onora
toks idomus klausimas, nes nelabai zinau, kas tas vystymo stalas blush2.gif

ziurint kaip kam, kitas gal neturi vietos atskiram stalui, tai paprasciausias sprendimas ir neuzimantis daug vietos- permesti vystymo lenta per lovyte

man patogiausia butu buve vystymo lenta padeta ant komodos

aisku, galima ir ant lovos pervystyti, bet as uz vystymo lenta ar kt. tam skirta vieta
-Sandrita-
nu pas mus vietos tai visas kambarys tam skirtas, tai net nezinau kaip cia geriau isitaisius ax.gif
biriusa
As turejau vystimo stala ir man atrodo tai labai patogu thumbup.gif Dauguma deda vystimo lenta ant skalbimo masinos, bet, man atrodo, nera labai patogu rengti ar masaziuka daryti, ar pamersa keisti kai vaikas gauli sonu i mama g.gif
Seip gerai, jei kambarys siltas visada ir ten galima laikyti ta stala, bet mes tai vonioje laikem, nes musu bute ten silciausia vieta doh.gif , kas yapc aktualu naujagimiui . Ir vaikuti po vonios vietoj apreng ir su slapiu isplautu uzpakaliuku nereikia nest toli, viska vietoj darem mirksiukas.gif
Onora
QUOTE(biriusa @ 2007 10 10, 10:31)
As turejau vystimo stala ir man atrodo tai labai patogu thumbup.gif  Dauguma deda vystimo lenta ant skalbimo masinos, bet, man atrodo, nera labai patogu rengti ar masaziuka daryti, ar pamersa keisti kai vaikas gauli sonu i mama  g.gif 
Seip gerai, jei kambarys siltas visada ir ten galima laikyti ta stala, bet mes tai vonioje laikem, nes musu bute ten silciausia vieta  doh.gif , kas yapc aktualu naujagimiui . Ir vaikuti po vonios vietoj apreng ir su slapiu isplautu uzpakaliuku nereikia nest toli, viska vietoj darem  mirksiukas.gif
*

tai kad niekas nededa sonu i save tu vystymo lentu g.gif bent jau nemaciau ir negirdejau taip
-Sandrita-
kad butu lengviau apsispresti smile.gif
Onora
nebedaug laiko liko spresti 4u.gif
man atrodo, kol abieju variantu neisbandysi, tai nezinosi kuris geriau biggrin.gif jei isbandysi tik viena, gali buti, kad manysi jog kitas butu buve patogiau
bela
Turėjau vystymo lentą - patogumas joje toks, kag gali ją dėti kur ir kaip nori - nori vaiko kambary, reikia - atsineši ir į vonią pasidedi, kai vaikutį prausi. Tačiau pas draugę bandžiau ir vystymo stalą - jame patogu tai, kad gali vežioti po kambarį (ten su ratukais buvo), reguliuojasi aukštis - nusistatai pagal savo ūgį, kad susilenkti nereikėtų thumbup.gif -o tai labai svarbu - ypač po gimdymo pirmąjį mėnesį, kai viską maudžia(na bent jau man taip buvo). Be to, po stalo apačia yra lentynėlė vaiko reikmenims susidėti, nereikia papildomos vietos. Be to, jų ir kaina skiriasi - vystymo lenta pigiau už stalą. Tad sėkmės renkantis wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(sandritalt @ 2007 10 10, 09:33)
nu pas mus vietos tai visas kambarys tam skirtas, tai net nezinau kaip cia geriau isitaisius  ax.gif
*

jai skirtas visas kambarys tai pirkciau komoda , o ant virsaus vystimo lenta deciau mirksiukas.gif super patogu thumbup.gif
Di.
na cia tai jau klausimas g.gif

paprasta, turi jau vieta vaiko rubeliams kur sudet, , truksta kokios komodos namie, va ir atsakymas, jeio reik dar vieno baldo ir vietos dar kai kuriem daiktam pirk , o jei nereik, tai apsieisi puikiai ikr tik su lenta
-Sandrita-
nu atrodo reiks pirkti komodele ir ant virsaus deti lenta g.gif vietos bent bus kur rubeliams susideti, nes ju tiek dauggggggggggggg cool.gif
Edutis
QUOTE(sandritalt @ 2007 10 18, 11:16)
nu atrodo reiks pirkti komodele ir ant virsaus deti lenta  g.gif  vietos bent bus kur rubeliams susideti, nes ju tiek dauggggggggggggg  cool.gif

Aš irgi už tokį variantą esu ir būčiau pačiai siūliusi mirksiukas.gif
Nerytė
patogiau vystymo stalas, bet kai nera vietos tai gerai ir vystymo lenta padeta ant lovytes mirksiukas.gif o geriausias variantas tai yra komoda (tokia didele), kuri turi ant virsaus padaryta didele pervystymo lenta thumbup.gif
Aden
As tik uz pervystymo stala su reguliuojamu auksciu smile.gif Pati neturiu galimybes tokio tureti, nes per mazas kambarys, kaip ir pas dauguma daugiabuciuose, todel vargstu su pervystymo lenta, kuria pasidedu ant savo lovos. Ziauriai nepatogu, nugara vakare jau vos istiesiu. verysad.gif
opyte
Atsiprasau uz klausima ne visai i tema, ax.gif bet nesenai isigijom lovyte kartu su vystymo lenta, skirta uzdeti ant jos. Ir vat toks klausimelis iskilo, ta lenta gi kaip paprasta, be borteliu, ar nebaisiu kad maziukas nuo jos nukris, na jei pasiverstu ar siaip? kazkaip nesaugiai man atrodo, bent jau dabar, paskui ziuresim kaip bus,. mirksiukas.gif Gal galit pasidalinti patirtimi? 4u.gif
mole
Kadangi pas mus vonioje vietos pakankamai, tai nusipirkom vystymo staliuką su vonele. Man tai nėra patogesnio daikto thumbup.gif Vaiko niekur nešioti nereikia, ten šilta, o lentynėlese visi reikalingi daikteliai sukrauti. Be to, nugaros nelaužia nei pervystant, nei maudant. Tai buvo bene pats svarbiausias daiktas, kurį norėjau nusipirkti, kai buvau nestuke.gif . Bet šitam daikteliui reikia vietos, cool.gif .
Kas jos neturi, visgi siūlyčiau nusipirkti vystymo lentą, kad ją galėtumėte atsinešti į vonią. Kai vaikelis labai mažas, jam šalta net ir vonioje, nekalbant apie kambarį, o kai paaugs, juk reiks jį ir plikutį palaikyti ( nėr didesnio džiaugsmo pasaulyje biggrin.gif ), ir masažiuką padaryti, o numaudžius nešti į kambarį rengti... brrrrr. Juk žiemą ant nosies smile.gif
Šypsenėlė24
Mes turim pervystymo lentą, ją dedu ant lovytės, ir manau, kai nėra vietos pervystymo stalui, tai yra labai geras variantas thumbup.gif
Ljn
Na vystimosi lenta tai tikrai geras daiktas, nes kai tik gimusi leliu pervystai tai jis spėja jau ir reikaliuka koki atlikti, ir šiaip as masažiuka darydavau ant tos lentos man tai tikrai reikalingas daiktas ir dabar dar naudojam thumbup.gif . O dėl vonelės tai patarčiau pirkti didesnę nes mes tai nusipirkom mažesnę tai jau nelabai telpa o dar nesinori jo maudit musų didelėje vonioje, bet teks verysad.gif
mamyciukasm
Vystymosi stalas. Nes mes toki turejome su vonele ir stalciukais bei ratukais. Labai patogu ir tikrai geras daiktas thumbup.gif
Osera
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 12, 12:51)
jai skirtas visas kambarys tai pirkciau komoda , o ant virsaus vystimo lenta deciau mirksiukas.gif super patogu thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes nusipirkom komoda ten vaiko rubeliai ,o ant virsau vystimo lenta ...o kaip maudomes nesuosi ja i vonia ir pasidedu ant skalbimo masinos...
nes specialios komodos su vystimo stalu brangios ir neilgam...
citrina3
Mes pirkom vystimo stalą, yra lentynėlės daiktam susidėti,
ant ratukų kas labai patogu, galiu pastumti kur patogiau...
Papildyta:
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2007 10 24, 21:19)
Labukas smile.gif

Noriu Jusu pasiteirauti, kur galima isigyti vystymo staliuka? Ir kokia mazdaug jo kainyte butu?  rolleyes.gif  Aciu uz info  ax.gif
*

Kainų yra viskių, bet nesenai mačiau "Vaikutyje"
pervystimo stalas su vonele kainavo 250lt.
Diana.Z
Mes turim nusipirke didesne vonele, kuri tinka vaika paguldyti ir pasodinti. Labai patogi, o vonele statom ant specialaus stovo, kuri pirkom ten pat vaikisku prekiu parduotuvej smile.gif O vystymo stala ir lenta turim, tai labai patogu smile.gif
nakvisa
Norejau paklausti ar kas naudojate vystimo stala,man atrodo labai praktiskas dalykas ir vonialia pasistatyt galima,lankstytis nereikia,gali viska susidet i lentineles g.gif .atrodo praktiskas daiktas,bet nezinau g.gif ...tinka tik iki 12men,o turbut ir vietos uzima...
pasidalinkit savo nuomone,ka jus manote
Cukrute
Visą temelę perskaičiau, jau supratau, kad reikia didesnės vonelės mano būsimam kleckui, bet va toks klausimas - dauguma kalbate apie "didesnę" vonelę. Parduotuvėse jau apžiūrinėjau (ko gero nepakankamai atidžiai... blush2.gif ), bet man jos pasirodė visos vienodo dydžio... blink.gif g.gif
Gal galėtumėte pasakyti, kokio ilgio visgi yra ta "didžioji" vonelė? g.gif
Sweduke
QUOTE(Ji @ 2006 02 06, 17:42)
O mes turėjome net dviejų dydžių voneles, bet maudydavau po dušu 4u.gif , Du vaikus taip užauginau tongue.gif  Nėr patogiau, kaip padėti vonioje ar duše ant minkštų palučių ir išmuilavus nupilti dušiuku mirksiukas.gif
*

Gera ideja davei 4u.gif. Mat pas mus irgi tik dusas, reikes ir man pabandyti si varianta thumbup.gif
Deimantukas
QUOTE(nakvisa @ 2007 11 25, 03:35)
Norejau paklausti ar kas naudojate vystimo stala,man atrodo labai praktiskas dalykas ir vonialia pasistatyt galima,lankstytis nereikia,gali viska susidet i lentineles g.gif .atrodo praktiskas daiktas,bet nezinau g.gif ...tinka tik iki 12men,o turbut ir vietos uzima...
pasidalinkit savo nuomone,ka jus manote
*

Bent jau man labai reikalingas daiktas, vaikui metai ir 2menesiukai, ouikiai naudojam, ant lovos pervystyt neimanoma, iskart sukas ir ropoja, o ant vystymo lentos puikiai guli biggrin.gif matyt , supranta, kam skirtas daiktas:)
Sniega1
mes naudojome, bet neilgai iki kokiu triju men. 4u.gif
Dajevu
Mes iš spintelės pasidarėm vystymo stalą ax.gif , šiaip tikrai labai patogu, o kur kitus reikėtų vystyti, ant lovos juk nepatogu g.gif
Anna24
Laba visiems biggrin.gif

Norejau paklausti del tu vystymu staliuku, girdejau kad yra tokiu kurie kartu su vonelem yra, gal kas zino kur galima butu ju isigyti? ax.gif
Miegaliuke S
ir asturiu vonele ir vystimo lenta,geri daiktai,nebuciau be lentos apsiejusi
gievka
mes tai nusipirkome vystymo stala su vonele,lentynelemis... man jis jau dabar patogus atrodo ax.gif manau tikrai nesigailesim toki isigije blush2.gif
Rasosmama
O mes turim vystimo lenta.Labai patogu. Ja dedame ant vonios. Taip pat labai kompaktiska, lengva nuimti, vaiko nereikia niekur tampyti, o be to ir pigu bigsmile.gif
elija 013
O kiek kainuoja mazdaug pervystymo lenta? mirksiukas.gif , Idomu ar labai daug skiriasi nuo pervystymo stalo?
Pusele_
priklausomai nuo namų ploto, mum labai tiko vystymo lenta vonioje, lengvai užsideda nusiima. o vystymo stalas kambary - vietą tik užima. aš už erdvu kambary. mes puikiai persivystydavom ant tėvelių lovos, pasiklojus paklotėlį - ir palikinėt galima ir nebaisu nusisukt. bet čia kiekvienai savo smile.gif
Darling
Nusipirkau aš vystymosi lentą,bet... nelabai ir panaudojau. Jau dukrytei virš metų,bet mažai aš ant jos pervystydavau. Man patogiau ant lovos,ką nors pasitiesiant.
pukute m
Ir mes vystymo lenta mazai naudojomes.Mums labai patiko ant lovos thumbup.gif
Ljn
Mes tai pries gimstant leliui užsisakeme komoda specialiai jam kad butu kur sudeti jo rubelius ir reikalingus daiktus...veliau draugai padovanojo pervystymo lenta, nors išpradžių labai norėjau pervystymo stalo, bet tikrai nesigailiu kad jo nepirkau nes pervystymo lenta naudojome 6men, manau stalas butu mums tik užemes papildomai vietos, bet manu kad tai yra pagal galimybes jei turi is ko tai ko gi nenusipirkti patogaus stalo wub.gif bet lenta patuogi tuo kad gali bet kur pasideti mes kaip maudinių metu naudodavome vonioje ir musu lenta puikiai ant lovytes užsidedavo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.