Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ryškios rudens spalvos
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Rustė
user posted image

Ruduo beveik baigėsi, nukrito labai, tačiau širdyse, o ir nuotraukose, išsaugojome gražias ir šiltas rudens spalvas!

Skelbiame naują fotokonkursą, kuriame laukiame nuotraukų su ryškiomis rudens spalvomis - raudona, oranžine, geltona. Nuotraukoje turi būti matoma bent viena iš šių trijų spalvų. Nuotraukoje gali būt vaikas, suaugęs, gyvūnėlis, ar tik peizažas, svarbiausia ruduo ir ryškios jo spalvos.

Tikimės, kad šitas konkursas sušildys savo jaukumu ir linksmumu, kol laukiame žiemos ir pirmojo balto sniego.

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2010 lapkričio 25d. - 2010 gruodžio 1d. (17h)
Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2010 gruodžio 2d. - 2010 gruodžio 8d.
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

user posted image
Cukraus pudra
su nauju konkursu 4u.gif
l'eau
vaikai lapų krūvose niekada nepabosta smile.gif
Cukraus pudra
vaikam lapų krūvos niekad nepabosta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
baltė
Prieš metus lygiai toks pat konkursas buvo thumbup.gif
Omrum
QUOTE(baltė @ 2010 11 25, 12:22)
Prieš metus lygiai toks pat konkursas buvo thumbup.gif
*

nu blink.gif nieko šviežio eh..vėl leliukas lapuose, po lapais , su lapais , su grybų geriausiu atvejų biggrin.gif
Cukraus pudra
leliukai labai gražus, mieli stebuklėliai cool.gif
Rustė
QUOTE(A... @ 2010 11 25, 12:55)
nu  blink.gif nieko šviežio eh..vėl leliukas lapuose, po lapais , su lapais , su grybų geriausiu atvejų  biggrin.gif
*

kam būtinai leliukai?

dėkite peizažus.

šitas konkursas nereikalauja žmogaus/gyvūno.

svarbu spalvos.
Vicious Vici
Su nauju konkursu biggrin.gif 4u.gif
Tikimės ne tik leliukų, ar ne taip? user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 11 25, 14:09)
Su nauju konkursu biggrin.gif  4u.gif
Tikimės ne tik leliukų, ar ne taip? user posted image
*

kol kas pusė tokių, pusė kitokių
l'eau
QUOTE(A... @ 2010 11 25, 12:55)
nu  blink.gif nieko šviežio eh..vėl leliukas lapuose, po lapais , su lapais , su grybų geriausiu atvejų  biggrin.gif
*

o ko tikėjotės? gi " wub.gif wub.gif niekšės nedorėlės viskuo nepatenkintos vaikų neturinčio drįsta tokius wub.gif wub.gif kritikuoti, o kad kalbama apie nuotras, o ne wub.gif wub.gif wub.gif mums nuo wub.gif wub.gif wub.gif nebesuvokiama" biggrin.gif

su gyvūnais labai gražių bus, peizažams kiek erdvės. aišku ir kaip visada bus smile.gif
baltė
Praeitais metais negalima buvo 'naminių' nuotraukų, veiksmas turėjo būti tik lauke. Dabar matau jau galima... Tik nežinau, ar man tai gražu, neprimena rudens kažkaip g.gif
Cukraus pudra
balte,ieškai 10 skirtumų? hihihi.gif
juokauju 4u.gif

man visi konkursai gražūs,smagūs irt.t.kad tik jų būtų.
Lašelis Liūdnas
Ruste, tavo AŽ perpildytas.
grange
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 25, 14:28)

man visi konkursai gražūs,smagūs irt.t.kad tik jų būtų.

*

drinks_cheers.gif bent yr ką veikt, kai nėr ką veikt biggrin.gif
r8e8d8e8
o aš manau, jei jau čia supermamu klubas tai ir nuotraukos lai būna su vaikučiais.
l'eau
fotokonkursas nėra supermamų klubas. tai foto (nesuprantantiems - nuotraukų) konkursas (nesuprantantiems - geriausios, gražiausios nuotraukos rinkimas). ne bile kokios nuotraukos su vaiku dėjimas kaip pvz. bendraminčiuose, o kokybiškos, gražios ir atitinkančios temą. viskams savo vieta, su vaiku ar be, tai visgi konkursas. pasirodymui yra kitos temos. nors visada atsiranda "koks wub.gif wub.gif wub.gif kaip nebalsuosi", bus gi ir tokių, nenusiminkit smile.gif
MaršuA
Valio, kad naujas konkursas paskelbtas thumbup.gif thumbup.gif Tik gaila, kad lauke jau mažai tų spalvų unsure.gif Turbūt neteks dalyvauti šįkart...
grange
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 11 25, 18:01)
o aš manau, jei jau čia supermamu klubas tai ir nuotraukos lai būna su vaikučiais.
*

doh.gif tai ir registruojantis gal uždrauskim griežtai toms, kas neturi doh.gif doh.gif
l'eau
kam drausti, šioj temoj išsilies kad "viskuo nepatenkintos, kabinėjasi, bla bla bla, vaikų nekenčia" biggrin.gif nemanau kad us vaikais bile kokių kaip ankstesniame daug bus, kadangi gerokai daugiau laisvės fantazijai palikta smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(grange @ 2010 11 25, 19:36)
doh.gif tai ir registruojantis gal uždrauskim griežtai toms, kas neturi  doh.gif  doh.gif
*

aha, o be to gi dar tas posakis, kad vienas vaikas, tai ne vaikas biggrin.gif mirksiukas.gif tai minimum su dviem reik biggrin.gif
InJe*kcija
QUOTE(MaršuA @ 2010 11 25, 20:32)
Tik gaila, kad lauke jau mažai tų spalvų unsure.gif Turbūt neteks dalyvauti šįkart...
*

Truputį per vėlus laikas tokiam konkursui, nes bus galima dėti tik seniau padarytas nuotraukas.. Specialiai konkursui jau nebenufotografuosi lauke tų ryškių rudens spalvų..
Rustė
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 25, 20:09)
Truputį per vėlus laikas tokiam konkursui, nes bus galima dėti tik seniau padarytas nuotraukas.. Specialiai konkursui jau nebenufotografuosi lauke tų ryškių rudens spalvų..
*

galima dėti kad ir 10 metų senumo nuotraukas, nėra jokio skirtumo, svarbu ruduo wink.gif
mmergyte
ruste,medaliai bus? biggrin.gif
MaršuA
va, jau viena iš gražių foto thumbup.gif
user posted image
Vicious Vici
QUOTE(MaršuA @ 2010 11 25, 21:20)
user posted image
*

Iš tiesų, tai tokioje vietoje galima buvo padaryti šedevrą, labai dėkinga vieta, tokia kaip stebuklinga. O tai foto dar daug trūksta blush2.gif
Jakatta
user posted image
*

drinks_cheers.gif
Cukraus pudra
user posted image
*

gražu, ir su šermukšnėm man graži foto.
Rustė
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 11 25, 16:02)
Ruste, tavo AŽ perpildytas.
*

išsitryniau

QUOTE(mmergyte @ 2010 11 25, 20:32)
*

o kaip gi, aišku bus wink.gif
Lašelis Liūdnas
Šita graži
user posted image
Vicious Vici
uch ty wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21358
Cukraus pudra
man gražu
user posted image
MaršuA
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 26, 14:48)
man gražu

net labai thumbup.gif
Cukraus pudra
šita irgi nebloga
user posted image
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 26, 16:04)
šita irgi nebloga
user posted image
*

man čia kažkodėl su pavasariu asociacijos...
Cukraus pudra
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 11 26, 16:05)
man čia kažkodėl su pavasariu asociacijos...
*

o man uogos, lietus tik su rudeniu.
hi :)
o man blur'as mažumėle keistai atrodo g.gif
Vicious Vici
smile.gif+2010 11 26, 16:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 26, 16:10)
o man blur'as mažumėle keistai atrodo  g.gif
*

man irgi, ir ne mažumėlę netgi g.gif toks vaizdas, kad gerokai plušėta programomis rolleyes.gif
l'eau
nepagautas ne vagis tongue.gif
Lašelis Liūdnas
smile.gif+2010 11 26, 16:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 26, 16:10)
o man blur'as mažumėle keistai atrodo  g.gif
*

Man normaliai.
Omrum
QUOTE(Rustė @ 2010 11 25, 13:02)
kam būtinai leliukai?
dėkite peizažus.
*

aišku nebūtina bet tokių dauguma juk bus , bandys wubiškumu papirkti biggrin.gif
o su praeitu metu foto dalyvaut galima...? biggrin.gif
Džinė
O man šita graži http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21365
Omrum
QUOTE(l'eau @ 2010 11 25, 15:09)
o ko tikėjotės? gi "  wub.gif  wub.gif  niekšės nedorėlės viskuo nepatenkintos vaikų neturinčio drįsta tokius wub.gif  wub.gif  kritikuoti, o kad kalbama apie nuotras, o ne wub.gif  wub.gif  wub.gif mums nuo  wub.gif  wub.gif  wub.gif nebesuvokiama" biggrin.gif
su gyvūnais labai gražių bus, peizažams kiek erdvės. aišku ir kaip visada bus smile.gif
*

aš tai jųjų turiu jei ką , manęs neapkaltins :biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 25, 20:32)
*

ne, dovanu greblius gausit biggrin.gif
InJe*kcija
QUOTE(A... @ 2010 11 26, 22:28)
ne, dovanu greblius gausit biggrin.gif
*

jei tokiais tempais orai atšals, tai sniego kastuvai praverstų mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(A... @ 2010 11 26, 22:13)
aišku nebūtina bet tokių dauguma juk bus , bandys wubiškumu papirkti biggrin.gif
o su praeitu metu foto dalyvaut galima...? biggrin.gif
*

Galima ir su 10 metų senumo nuotrauka dalyvaut.
Šiandien perkračiau kompo archyvą ir nieko tinkamo neradau. Norėtųsi nuotrauką specialiai konkursui padaryti, ale, kad spalva jau aplink viena - balta..
Incense
Su nauju konkursu smile.gif

Idomi nuotrauka, net galva apsisuko biggrin.gif

user posted image
Cukraus pudra
nelabai pavadinimą supratau

user posted image
grange
QUOTE(Incense @ 2010 11 26, 21:51)

Idomi nuotrauka, net galva apsisuko  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man akis paskaudo, nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 26, 21:58)
nelabai pavadinimą supratau

nu jo,toks netiesioginis...
bet turbūt ta žmona po kaire, o tas vyras jau po dešine, kur kažkokios ala "seilės" matos ant grybo..
Soy
Kol kas sios patiko
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Incense
QUOTE(Soy @ 2010 11 27, 08:37)
Kol kas sios patiko
user posted image
*

Na, man si nuotrauka atrodo lyg nuskanuota is kokio zurnalo. ax.gif
biti atskrend
Haha kaip juokinga skaityt pirmuosius postus, vos tik tema paskelbta biggrin.gif Tokia paranoja, kad neduok D, ims kas ir ides kokia nerealia foto su vaikais lapuose ir ji laimes lotuliukas.gif

Pakolkas nematau uz ka balsuot. Nuobodzios nuotraukos...gal kas kazka idomesnio ides, kas juoka ar sypsena sukeltu ax.gif Pirmyn ir drasiau ne tik peizazus dekit cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.