1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
Papildyta:
Mano namuose jau Kalėdos

Aciu Revera uz naujus namucius
O eglute jau rodetes? Nedamatau, bet labai grazu Gal kam pravers, atradau Panoramoje Tiimari parduotuve. Saldainiu medeliams tinkamu priemoniu maciau, visokiu juosteliu, gelyciu, dekoru. Eglutes formos putplasti pirkau
Ačiū Revera už naujus namučius
Darbai tikrai jau šventiški
Aciu uz nauja temuke
QUOTE(barbarux @ 2010 11 26, 14:50) Ah,kaip garazu ir is kur tiek fantazijos Revera - nu medziai,grazus,bet tos puokstes rogutese-fantastiskos As siandien slaviau maxsimos saldainiu skyriu,juk nuolaidos Del juosteles,cia turbut kalbama apie,ta ,kur mano medeliai suristi,tokia sidabrine,man atrodo,kad ji per sunki burems,per grubi Kaip jums pavydziu,kai yra kur nusipirkti visokiu priemoniu,man bent oaziu pilku gavus
Uff jau maniau jus prateriojau
Sveikos mergaites
jusu arbeliai toookie grazus nepakartojami... noreciau prie jusu prisijungti jau turiu sautuva kliju, cemento ir t.t. viska pirkinejuosi ir tikiuosi kuo greiciau sukurpsiu pirmaji medeli... tik iskilo bedele, gyvenu ne lietuvoje ir cia sitoj airijoj nerandu ko noriu ... gal yra kokia internetine parduotuve kur galima kokio sizalio nusipirkti ir t.t.? gal kuri is jusu tuo uzsiimate?
mano medeliai cia albumelyje
o čia mano kukli eglutė... kadangi esu pradedančioji, tai kol pasieksiu jūsų lygį, teks dar daug saldainių suvalgyti...
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 11 27, 18:08) Sveikos mergaites jusu arbeliai toookie grazus nepakartojami... noreciau prie jusu prisijungti jau turiu sautuva kliju, cemento ir t.t. viska pirkinejuosi ir tikiuosi kuo greiciau sukurpsiu pirmaji medeli... tik iskilo bedele, gyvenu ne lietuvoje ir cia sitoj airijoj nerandu ko noriu ... gal yra kokia internetine parduotuve kur galima kokio sizalio nusipirkti ir t.t.? gal kuri is jusu tuo uzsiimate? labukas ZmoNa QUOTE(BabyGrite @ 2010 11 28, 15:28) labukas ZmoNa oo net nezinojau
Labas Vos jūsų nepamečiau, bet vistik susiradau Labai gražūs kalėdiniai darbeliai. Kelis darbus parodysiu ir aš: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us kapitonas-butelaitis ![]()
man patiko kapitonas butelaitis
o is tu paskutiniu nuotrauku tai sunku ka pasakyti nes labai jau dideles QUOTE(loreta72 @ 2010 11 28, 22:49) Labas Vos jūsų nepamečiau, bet vistik susiradau Labai gražūs kalėdiniai darbeliai. Kelis darbus parodysiu ir aš: Graži rožių puokštė
Dar vienas kuklus tortukas dukters draugei
![]() ![]() Dar tu tortukų ruošiniai padaryti, pabaigsiu ir nori nenori reiks imtis laivo. Pasidariau jau pagrindą, butelio niekaip neprisiruošiu nupirkt Gal kas sugalvojo iš ko bures galima dar padaryt
Laba dienuke
Romap,kam tas kuklumas,tikrai grazi,Kaledine eglute loreta72 ,labai grazus darbeliai,bet ...truputi prisikabysiu ,pirmas medelis,butu dar grazesnis,jei medinis kotas butu pakavotas,apjuostas,kokia juostelia ar dar kazkaip,paskutiniu dvieju darbeliu ,net negaliu normaliai apziureti,nes perdideles nuotraukos ,o va laivas su kapitonu,tikrai fainas,grazus ir isbaigtas barbarux ,sauni dovanele,svarbiausia ir grazi,ir skani Na,o as atnesu tris paskutinius darbelius,tikiuosiu jau paskutiniai,nors vis atsiranda,kam reiketu padovanoti Siuo metu,neina ikelti foto,einu migdyti savo mazge,pabandysiu veliau.
Labai ieskau nuotraukytes su idomia ideja kur buvo butelis apklijuotas saldainiais ir su keliais prezervatyvais
Merginos ,praziopsojau matyt,
Oi merginos ,cia viskas tik Kaledoms,nors jau ir siuo metu jie iskeliauja is namu,negaminu nei vieno pardavimui,viskas,tik is meiles ir su meile,kritika priimtina ir vertinima,bet atsiprasau,isvadu nedarysiu
Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai
Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma Pasisakiau QUOTE(barbarux @ 2010 11 30, 10:15) Graži rožių puokštė Taip, naudojau tuos siūlus kur parduodami maišelyje kukuliais. Sudėjau dvi spalvas ir susukau mažą kamuoliuką, kad spalvos susimaišytų, paskui praskleidžiau kaip blyną ir užmoviau ant smeigtuko iki pat rožės žiedo, dar truputi patampiau į visas puses, kai kur truputi pakaišiojau už žiedlapių kad geriau laikytusi ir viskas. Taip dariau su kiekviena rože. Na ir viskas, gal aiškiai parašiau. Papildyta: QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 21:47) Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma Pasisakiau 100% Vaidose ąčiū už pastebėjimus, bet man labiau patinka naturalumas ir mažiau spalvų QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 20:47) Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma Pasisakiau Matau,kad jau ne taip supratai,as kalbejau apie ta kota,kur ne naturali medzio saka,o sluotos lazda is senuku loreta72 ,o kuo cia tas butelaitis padengtas,kaip idomiai atrodo QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 30, 23:45) Matau,kad jau ne taip supratai,as kalbejau apie ta kota,kur ne naturali medzio saka,o sluotos lazda is senuku loreta72 ,o kuo cia tas butelaitis padengtas,kaip idomiai atrodo Aš niekada Butelį aplašinau karštais klijais, o paskui vyras nupurškė ir viskas
Labai sauniai sugalvota
As ,net gryzau paziureti,tavo medeliu foto,vat butent pirmoje nuotraukoje as ir galvojau,kad paprastas kotas,o ne saka,na nieko,uzviriau kose,tai ir issisrebsiu
Sveikos,
kiek maždaug (kg) saldainių (šokoladinių) arba Fortūnos (vaflinių) reikia norint apklijuoti šampano butelį? t.y. eglę padaryt QUOTE(Revera @ 2010 11 27, 14:24) Stebuklinga - nedejau dar, todel dedu is arciau Bangelia- taip pirkau Ir dar nuotrauka papildyta batuku ![]() ![]() Man labai grazus tavo darbai, matosi, kad jau atidirbta technika QUOTE(Vaidosee @ 2010 12 01, 00:23) Labai sauniai sugalvota As ,net gryzau paziureti,tavo medeliu foto,vat butent pirmoje nuotraukoje as ir galvojau,kad paprastas kotas,o ne saka,na nieko,uzviriau kose,tai ir issisrebsiu Tas kotas iš karklo nužievinto it išdžiovinto, toks jau pasitaikė be jokių šakelių
Pasirodau su savo paskutiniu medziu, medeliu jau nebekyla ranka rasyti, nes tai pats didziausias medis koki esu gaminus, sunaudota apie 4 kg. saldainiu
![]() Labai noreciau is jusu sulaukti kritikos ir pastebejimu.
ispudingas
lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu?
Atejau pasirodyti savo medeli gelyte
![]()
Kokie gražūs medeliai
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 01, 14:51) ispudingas lb idomu cia kokia gal dovana? kazi kokiai progai tiktu? Medelis skirtas dovanai ir itariu proga nemaza, ir iskeliaus i uzsieni. Jis turejo buti ypac didelis, saldainiu burbulai vienodo dydzio ir is skirtingu saldainiu. Tai nera mano ideja, taciau esu labai dekinga uz galimybe pagaminti toki medi, nes vieno burbuliuko medeliai pabodo ir norejosi kazko tokio didelio pabandyti ko dar nesu darius. Mano didziausi medeliai buvo 3 burbuliuku tik. O cia nauja galimybe Sea, miela gelyte QUOTE(knielita @ 2010 12 01, 16:55) Medelis skirtas dovanai ir itariu proga nemaza, ir iskeliaus i uzsieni. Jis turejo buti ypac didelis, saldainiu burbulai vienodo dydzio ir is skirtingu saldainiu. Tai nera mano ideja, taciau esu labai dekinga uz galimybe pagaminti toki medi, nes vieno burbuliuko medeliai pabodo ir norejosi kazko tokio didelio pabandyti ko dar nesu darius. Mano didziausi medeliai buvo 3 burbuliuku tik. O cia nauja galimybe Sea, miela gelyte tikrai ispudinga QUOTE(Revera @ 2010 12 01, 17:08) tikrai ispudinga Sis masina vaziuos, tad lengviau QUOTE(knielita @ 2010 12 01, 18:32) Sis masina vaziuos, tad lengviau Aisku jei medeliai nedideli, tai as i bagaza deciau, o jau kaip su dideliais, tai irgi neisivaizduoju na as patariau vezti laiva rankiniam kaip nors, o vynuoges (mart irgi uzsakytos prie laivo) jau i bagaza... Bet visiskai neisivaizduoju kaip ji vesis tam rankiniam QUOTE(Revera @ 2010 12 01, 17:36) Aisku jei medeliai nedideli, tai as i bagaza deciau, o jau kaip su dideliais, tai irgi neisivaizduoju na as patariau vezti laiva rankiniam kaip nors, o vynuoges (mart irgi uzsakytos prie laivo) jau i bagaza... Bet visiskai neisivaizduoju kaip ji vesis tam rankiniam Tai medelius galima zinoma, bet kai meto tuos bagazus baisu kad nesudauzytu QUOTE(knielita @ 2010 12 01, 18:50) Tai medelius galima zinoma, bet kai meto tuos pagazus baisu kad nesudauzytu siaubeli
knielita tavo medelis man primena bonsą, labai gražu
QUOTE(Neili @ 2010 12 01, 20:36) Panasumu yra, tik va bonsa norejau daryt toki kaip pusi palinkusi ir maza ir dabar dar svajoju tik sudeliot mintis ir galimybes ir jas suderint reikia. O sis savo ugiu toks labai jau didelis bonsas gavos Dar viena Kaledine eglute ![]()
Laba
Tema tokia grazi Žiema Žiemužė o aš ateisiu su Raudona Aguona Jūsų teismui ![]() ![]() ![]() loreta72, graziai atrodo šampano butelys knielita, NEREALIAI , šaka fantastiška. man tokia mintis buvo pasipuošti laiptine , gauti didele šaka ir apklijuoti saldainiais, bet itariu greitai neliktų, bet vaikams einant i darželį kas rytą juokinga butų, o vyras turbūt manes nesuprastų ... na aš tokia megstu ka nors sugalvoti ir kai kam atrodo labai kvaila Papildyta: MERGINOS kur gauti tokias ROGUTES saldainių, kur yrta pirkti? ar brangios?, padaryčiau saldžias dovanas draugams, kalėdoms. Pernai jau dovanojau butelius vyno su kompanijos nuotrauka. ačiū
Natur, vasara pakvipo, aguonu pieva, ech...
Tiesa, sakos pas mane buvo dvi, vienos tokios taip greitai neradau
naujas darbelis saldainukai ant sampano butelio foto albumelyje
po tokiu graziu jusu darbu geda kelti savaji QUOTE(natur @ 2010 12 02, 16:18) man tokia mintis buvo pasipuošti laiptine , gauti didele šaka ir apklijuoti saldainiais, bet itariu greitai neliktų, bet vaikams einant i darželį kas rytą juokinga butų, o vyras turbūt manes nesuprastų ... na aš tokia megstu ka nors sugalvoti ir kai kam atrodo labai kvaila niekada negalvok, kas ką pagalvos. Mintis tavo superinė ir įgyvendink būtinai. kad saldainių greitai neliks, tai faktas. bet kiek džiaugsmo apturėsi, o tai neapsakoma. Aš pernai vaikų mokyklai nešiau saldaininę eglę, nuvalgė vaikai, na ir kas |