QUOTE(vasarele85 @ 2012 01 28, 13:20)
lbas mamos turiu sunu jam 9 metai nu zonkit tiek tenka susipykti kad
mokintis nenori jam tik muzika kompas ir tv

buvau nupirkus mp 4 tai sugebejo stikliuka suskaldyti, bet veikti veikia zodziu tik neber stikliuko
pastoviai meluoja

klausiu kas padare ne ne as cia mazsis tikriausiai po to kai jau rimtai priremi prie sienos tada jau as buna

ka daryt nezinau
ketvirtadieni pareian is mokyklos su dviem pastabom is anglu kalbos

saku uz ka gavi sako kad teksto neperrasiau nu patikejau po to susizinojau anglu mokytojos nr skambinu ji man pasakoja kad per viena angu pamoka jis neseke ka klase skaite tai mokytoja liepe ta teksta kurio neseke perrasyt namuose aisku man to nepasako, nepadaro atejas i klase mokytojai pameluoja, kad sasiuvini namuose paliko

sako kita pamoka atsines nu ateian kita pamoka ir kajus sau galvojat vel sako sasiuvinio neturiu

nes bijo paskyti, kad nepadare to ka mokytoja liepe

tai mokytoaj ir irase dvi pastabas
tas melavimas manau per 1 diena neprasidejo,viskas prasidejo daug anksciau, dar kazkur darzelyje ir manau turit sprest sia beda kuo greiciau,kaip tai padaryt recepto nezinau eikit pas psichologus jie parodys kuria linkme eiti,tik jokiu budu nebauskit ,kalbekit kalbekit ir dar karta kalbekit,o kas liecia mokytoja ,tai manau kazkokia nemotyvuota pedagoge,nelabai sugebanti mokinius sudomint ,kad per pamoka butu toks veiksmas ,kad visi klaseje sedintys gyventu tuom kas vyksta pamokos metu,o tas teksto perrasymas -tai niekas kitas kaip bausme,kuri nieko neduoda,manau jusu vaikas siuo atveju- mokytojos nekompetencijos auka,viskas ka moka tokie pedagogai tai tik pastabas rasyti,o ne savo dalyka isdestyti,tie kurie savo dalyka ismano paprastai pastabom rasyti laiko neturi