Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip baudžiate/skatinate vaikus?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3
Vendetta
Aš, kai nebeina susitarti ar kai ką nors blogai padaro pasakau, kad man labai liūdna, kad turiu tokį neklaužadą sūnų / dukrą. Labai padeda. Labai retai, bet būna, kad iki ašarų ašarų privedė, tai didysis pats labai išsigando - atsiprašė.
Mano manymu labai svarbu, kad vaika suprastų už ką atsiprašinėja. Reikia kalbėtis daug.
vasarele85
lbas mamos turiu sunu jam 9 metai nu zonkit tiek tenka susipykti kad doh.gif doh.gif
mokintis nenori jam tik muzika kompas ir tv doh.gif buvau nupirkus mp 4 tai sugebejo stikliuka suskaldyti, bet veikti veikia zodziu tik neber stikliuko doh.gif
pastoviai meluoja verysad.gif klausiu kas padare ne ne as cia mazsis tikriausiai po to kai jau rimtai priremi prie sienos tada jau as buna doh.gif ka daryt nezinau unsure.gif
ketvirtadieni pareian is mokyklos su dviem pastabom is anglu kalbos doh.gif saku uz ka gavi sako kad teksto neperrasiau nu patikejau po to susizinojau anglu mokytojos nr skambinu ji man pasakoja kad per viena angu pamoka jis neseke ka klase skaite tai mokytoja liepe ta teksta kurio neseke perrasyt namuose aisku man to nepasako, nepadaro atejas i klase mokytojai pameluoja, kad sasiuvini namuose paliko unsure.gif sako kita pamoka atsines nu ateian kita pamoka ir kajus sau galvojat vel sako sasiuvinio neturiu doh.gif nes bijo paskyti, kad nepadare to ka mokytoja liepe doh.gif tai mokytoaj ir irase dvi pastabas
direktoriusg
QUOTE(vasarele85 @ 2012 01 28, 13:20)
lbas mamos turiu sunu jam 9 metai nu zonkit tiek tenka susipykti kad  doh.gif  doh.gif
mokintis nenori jam tik muzika kompas ir tv  doh.gif  buvau nupirkus mp 4 tai sugebejo stikliuka suskaldyti,  bet veikti veikia zodziu  tik neber stikliuko  doh.gif
pastoviai meluoja verysad.gif  klausiu kas padare ne ne as cia mazsis tikriausiai po to kai jau rimtai priremi prie sienos tada jau as buna doh.gif  ka daryt nezinau  unsure.gif
ketvirtadieni pareian is mokyklos su dviem pastabom is anglu kalbos  doh.gif  saku uz ka gavi sako kad teksto neperrasiau nu patikejau po to susizinojau anglu mokytojos nr skambinu ji man pasakoja kad per viena angu pamoka jis neseke ka klase skaite tai mokytoja liepe ta teksta kurio neseke perrasyt namuose aisku man to nepasako, nepadaro atejas i klase mokytojai pameluoja, kad sasiuvini namuose paliko  unsure.gif sako kita pamoka atsines nu ateian kita pamoka ir kajus sau galvojat vel sako sasiuvinio neturiu  doh.gif nes bijo paskyti, kad nepadare to ka mokytoja liepe  doh.gif  tai mokytoaj ir irase dvi pastabas
*

tas melavimas manau per 1 diena neprasidejo,viskas prasidejo daug anksciau, dar kazkur darzelyje ir manau turit sprest sia beda kuo greiciau,kaip tai padaryt recepto nezinau eikit pas psichologus jie parodys kuria linkme eiti,tik jokiu budu nebauskit ,kalbekit kalbekit ir dar karta kalbekit,o kas liecia mokytoja ,tai manau kazkokia nemotyvuota pedagoge,nelabai sugebanti mokinius sudomint ,kad per pamoka butu toks veiksmas ,kad visi klaseje sedintys gyventu tuom kas vyksta pamokos metu,o tas teksto perrasymas -tai niekas kitas kaip bausme,kuri nieko neduoda,manau jusu vaikas siuo atveju- mokytojos nekompetencijos auka,viskas ka moka tokie pedagogai tai tik pastabas rasyti,o ne savo dalyka isdestyti,tie kurie savo dalyka ismano paprastai pastabom rasyti laiko neturi smile.gif
saulyte33
Sveikos, jungiuosi į jūsų būrį. 4u.gif Kol kas viliuosi apseiti be psichologo pagalbos.
Mano panelė pirmokė, 8 metai. Turime dvi kiekvieną dieną besikartojančias bėdas:
1. ryte nesikelia, sukelia įtampą visiems (aišku didžiausia įtampa tenka man, nenoriu, kad vėluotų į pamokas).
2. nenoriai ruošia pamokas, visad turi versti, raginti.
Suprantu pyktis blogas patarėjas, bet dėl šių problemų dar ir su vyru tenka pyktis (jis vaiko akivaizdoje mane "auklėja", jog liaučiausi šaukti).
Kaip viską sunormalizuoti. g.gif Sudėtinga atrasti taisykles, pasidalinkite, gal kokią knygutę skaitėte panašiais klausimais. smile.gif Ačiū. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.