Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Šilo" pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
klopedija
Matyt, "Šilietės" čia dar nepataikė ax.gif .
Mano panelė mokėsi "Šilo" pradinėje, buvome pasakiškai patenkinti, per išleistuves pusė vaikų ir pusė mamų verkė-graudžias ašaras liejo. Apie pirmąją mokytoją galiu susakyti visus geriausius žodžius, kokie tik skiriami pedagogams, po jos - visi mokytojai labai "šiaip sau". "Šilas" - skurdesnė mokykla finansine prasme, tačiau ji yra etnokultūrinės pakraipos, todėl norintiems puoselėti tautiškumą ir kitas dvasines vertybes, patarčiau lankyti "Šilą". O kompiuterių ir kitos technikos užtenka ir namie rolleyes.gif . Daugiau info a.ž. ax.gif
Crassula
QUOTE(Dosine @ 2007 02 07, 11:41)
Čia aš apie Panemunės pradinę, žinoma kad tėvai leido savo vaikus į mokyklą bet Šilo direktorė yra tų vaikų močiutė taigi būtent ji ir patarė savo vaikams rinktis Panemunės pradine . Be to nieko blogo nemanau ir apie Šilo mokyklą , pati joje buvau ir net ketinau savo vaikus ten leisti , bet ta mokytoja ,pas kurią norejau deja turėjo kitų metų klasę. Taigi pakalbėjom su ja, su Šilo direktore, ir jos man patarė ,jei tik galiu, tai leisti vaikus mokytis į Panemunės pradinę. Taigi gavau tikrai ne kažkokių tai turgaus bobučių patarimą. thumbup.gif
*

Silo pradines buvusi mokyklos direktore savo anukeli ir leido i silo pradine mokykla.

Dabar ten kazkas pasikeite.
Kai buvau jauna, tai keliose pradinese vaikiukams desciau keramikos paslaptis-- berods, 3-4 pradines mokyklos buvo. Patys silciausi atsiminimai liko is Silo pradines. Vien jau tai , kad kolidoriuje nuolat eksponavau vaiku darbelius - ant palangiu- ir niekas ju nedauzydavo. Estetine prasme tai puiki mokykla. Nuotabiai grazus kiemas, nera salia kiosku su visokiais traskuciais. Vaikai ten sutinkami siltai bent jau budavo. Labai man patiko budinti-- va tokia ji buvo- o gal ir tebedirba- nuostabi- visus saugo, visus priziuri, joks vaikas neprasprusdavo nepriziuretas ir, aisku, pasaliniai neilisdavo.

Labai susizavejau vaiku auklejimu-- tooks mazutis pirmokelis atidare ir laike sunkias mokyklos duri, kad tik mokytoja ieitu... Na, zodziu labai pamylau sita mokykla. Tiesiog labai daug silumos toje mokykloje.

Maluna
[quote=epika, Vyrauja nuomone, jog i Sila eina zemesnio soc sluoksnio seimu vaikai,

Nu atsiprasau, kiek zinau i Silo mokykla eina ir labai inteligentisku tevu vaikai (pedagogu, med. darbuotoju ir t.t. ).
klopedija
Jau rašiau, kad "Šilo" pradinė laikosi etnokultūrinė krypties, o "Panemunės" - kosmopolitiška ugdymo įstaiga.
Aš rinkausi "Šilo" prad.m. ne dėl to. kad neturėčiau pinigų ar būčiau žemo socialinio sluoksnio, o todėl, kad buvo itin svarbi pirmosios mokytojos asmenybė (nenusivyliau, ir dabar ta mokytoja žaviuosi). O "Panemunės" pr. mok. žinau nuo jos kūrimosi pradžios, žinau visą jų "virtuvę", todėl nesižaviu nei gerai įrengtais tualetais, nei būrelių gausa, nei turtingų tėvelių vaikučiais. Neklauskit, kodėl, neatsakysiu schmoll.gif .
sigiukas
QUOTE(klopedija @ 2007 08 12, 13:52)
Jau rašiau, kad "Šilo" pradinė laikosi etnokultūrinė krypties, o "Panemunės" - kosmopolitiška ugdymo įstaiga.
Aš rinkausi "Šilo" prad.m. ne dėl to. kad neturėčiau pinigų ar būčiau žemo socialinio sluoksnio, o todėl, kad buvo itin svarbi pirmosios mokytojos asmenybė (nenusivyliau, ir dabar ta mokytoja žaviuosi). O "Panemunės" pr. mok. žinau nuo jos kūrimosi pradžios, žinau visą jų "virtuvę", todėl [B]nesižaviu nei gerai įrengtais tualetais, nei būrelių gausa, nei turtingų tėvelių vaikučiais[/B]. Neklauskit, kodėl, neatsakysiu  schmoll.gif .
*

o as zaviuosi tikrai visuom tuom, tik ne manau , kad tik laaabai turtingu teveliu vaikai eina i sia mokykla ax.gif O jai ir turtingu teveliu vaikai, tai kas cia tokio g.gif Kuo skiriasi, kuo blogesnis tas vaikas uz kitus vaikus ????? Tai, kad tevai turi pinigu tai jis jau islepes?????? Nemanau. . . Manau viskas priklauso nuo tevu auklejimo (aisku veliau ir nuo draugu itakos)ir idiegto poziurio i gyvenima 4u.gif
MELDA
Aš rinkausi "Šilo" prad.m. ne dėl to. kad neturėčiau pinigų ar būčiau žemo socialinio sluoksnio, o todėl, kad buvo itin svarbi pirmosios mokytojos asmenybė (nenusivyliau, ir dabar ta mokytoja žaviuosi). O "Panemunės" pr. mok. žinau nuo jos kūrimosi pradžios, žinau visą jų "virtuvę", todėl nesižaviu nei gerai įrengtais tualetais, nei būrelių gausa, nei turtingų tėvelių vaikučiais. Neklauskit, kodėl, neatsakysiu  schmoll.gif .
*

Jei svarbiausia mokytojos asmenybė, tai tualetai neturi nei žavėti, nei ne, juk jie nesvarbūs, o to purvo "virtuvėse" yra visur, tikrai visur.
epika
[quote=Maluna,2007 08 12, 13:07]
[quote=epika, Vyrauja nuomone, jog i Sila eina zemesnio soc sluoksnio seimu vaikai,
Nu atsiprasau, kiek zinau i Silo mokykla eina ir labai inteligentisku tevu vaikai (pedagogu, med. darbuotoju ir t.t. ).
*

[/quote]
AS TIESIOG PARASIAU, KAIP MANO APLINKINIU VIDURINIU MOKYTOJAI-SENBUVIAI, O JAUNIEMS TAI NESVARBU... VAIKAI YRA VAIKAI IR DIRBA VIENODAI SU VISAIS, NORS SKIRTUMAS TIKRAI TARP SIU DVIEJU PRADINIU MOKYKLU YRA.
O INTELIGENTU VAIKAI IR NAUJUJU TURCIU, KURIEMS VELNIAI ZINO KAS YRA SVARBIAU:VAIKO ZINIOS, AR MADOS REIKALAS (TAMPYTI VAIKA PER MIESTA I KT GALA... ABSURDAS doh.gif ) TAI NE TAS PATS.
Šiaurė
Aš rinkausi "Šilo" prad.m. ne dėl to. kad neturėčiau pinigų ar būčiau žemo socialinio sluoksnio, o todėl, kad buvo itin svarbi pirmosios mokytojos asmenybė (nenusivyliau, ir dabar ta mokytoja žaviuosi). O "Panemunės" pr. mok. žinau nuo jos kūrimosi pradžios, žinau visą jų "virtuvę", todėl nesižaviu nei gerai įrengtais tualetais, nei būrelių gausa, nei turtingų tėvelių vaikučiais. Neklauskit, kodėl, neatsakysiu  schmoll.gif .
*

Хорошо что ты не знаешь кухню Шило, а то пришлось идти в секту анастасийцев lotuliukas.gif А вот как вытянуть на честном слове и гос деньгах школу на высоком уровне- главное, чтоб детям было хорошо, а тут способы хороши
И знаете- в Литве, только в одном месте с меня не взяли взятку, давали под предлогами- для школы... Не взяли И надо только спасибо сказать пробивному директору Панемунской школы drinks_cheers.gif
klopedija
QUOTE(Šiaurė @ 2007 08 30, 04:18)
Хорошо что ты не знаешь кухню Шило, а то пришлось идти в секту анастасийцев lotuliukas.gif 
*
Nesupratau blink.gif ... Išvis nieko nesupratau wacko.gif .
ERA
QUOTE(Šiaurė @ 2007 08 30, 04:18)
Хорошо что ты не знаешь кухню Шило, а то пришлось идти в секту анастасийцев lotuliukas.gif  А вот как вытянуть на честном слове и гос деньгах школу на высоком уровне- главное, чтоб детям было хорошо, а тут способы хороши
  И знаете- в Литве, только в одном месте с меня не взяли взятку, давали под предлогами- для школы... Не взяли И надо только спасибо сказать пробивному директору Панемунской школы drinks_cheers.gif

*

Šiaure, tu kaip visada thumbup.gif su savo issireiskimais.
Cia nieko pries mamyte kuri rase apie Sila, cia tiesiog Siaurei komplimentas, bo jos issireiskimai man nerealiai nuotaika pakelia clap_1.gif
beieškanti
Laba.Aš irgi pasisakysiu.Jau buvau pradinį įnašą sumokėjus Panemunės pradinėj, bet netikėtai atsirado vieta Šilo mokykloje, todėl be jokių abejonių pasistriksėdama persirašėm, nes esu girdėjus, kad Panemunės direktorė daro labai didelį spaudimą mokytojoms, Jos neištveria, vat ir šiemet viena paliko trečiokus- tad yra didelė tikimybė, kad mokytoja pasikeis 4 metų eigoje, ko aš visai nenorėčiau.
ERA
QUOTE(MELDA @ 2009 02 03, 20:30)
Maniau, kad Panemunės pradinė yra prestižinė, o pasirodo - ne blush2.gif
*

Is mano dukrytes grupes beveik visi vaikai i sila eina.
Matyt pinigeliai savo daro, nors yra teveliu kurie tikrai galetu savo vaikucius i Panemunes pradine leisti.

Na mes pamatem Panemunes mokytojas tai mums labai patiko.Ypac viena 4u.gif ir su teciu kalbejomes ir tetis tare paskutini zodi, sunelis lanke sita pradine-mums tiko ir jam patiko, leisim ir dukruze ten pat.Na kaip sakant apsisprendem i Panemune, nors mane abejones dar drasko.
MELDA
QUOTE(ERA @ 2009 02 04, 12:42)
Is mano dukrytes grupes beveik visi vaikai i sila eina.
Matyt pinigeliai savo daro, nors yra teveliu kurie tikrai galetu savo vaikucius i Panemunes pradine leisti.

Na mes pamatem Panemunes mokytojas tai mums labai patiko.Ypac viena 4u.gif  ir su teciu kalbejomes ir tetis tare paskutini zodi, sunelis lanke sita pradine-mums tiko ir jam patiko, leisim ir dukruze ten pat.Na kaip sakant apsisprendem i Panemune, nors mane abejones dar drasko.
*

tai čia beveik visi draskomi abejonių, gaila, kad nelabai kas gali palyginti tas mokyklas, žino daugiausia tik apie vieną, kurią vaikai lanko
ERA
QUOTE(MELDA @ 2009 02 05, 13:48)
tai čia beveik visi draskomi abejonių, gaila, kad nelabai kas gali palyginti tas mokyklas, žino daugiausia tik apie vieną, kurią vaikai lanko
*

Na kad turiu drauge kuri gali palyginti, bet ten yra subjektyviu priezasciuJos sunus ejo i Silo, o dukra leido i Panemunes.Paklausiu kodel ir kas ir kaip.Jos atsakymas vienareiksmiskas-nera ka lyginti.Bet as sakau ten yra tam tikri vidiniai dalykai.
Mano dukros pusesres viena lanko Sila kita Panemune.Ta kur lanko Sila labai uzsiemusi ir kankliuoja ir dainuoja ir soka.Grazu ziureti.Bet cia nuo vaiko priklauso.
vilijadab
Sveikos mamytes!!!
Cia as naujoke, nors tankiai ieskau naudingos info jusu diskusijose ax.gif
Dabar apie mokyklas- na, dukra lanke "Silo", nes pazinojau anksciau dirbusia direktore ir ji mano dukra su savo anuku i viena klase uzrase... blush2.gif O dabar musu seimai didelis minusas, kad pamokos "Sile" prasideda nuo 8.30, nes dirbame tai nuo 8 val, tai ka ten atvezta maze valanda laiko iki pamoku veiks? g.gif Tai pasirinkome Panemunes Pradine. Dukryte lanko salia esanti darzeli, tai aukletoja labai siltai apie sia mokykla atsiliepe. Aisku, pinigeliu daug reikia (cia daugiau del pradinio inaso), bet siandien apejau su direktore klases, labai gera ispudi paliko ir uzrasiau ten savo pupa 4u.gif
Siaip apie "Silo" mokykla negaliu pasakyti nieko blogo, vyresnele turejo labai nebloga mokytoja, patiko. Bet.... Na netinka mums pamoku laikas JUODAI...
ausrella
nu ir papuoliau i diskusijas.
mes abejojome kur nuo rudens reikes leisti savo mergina. esu girdejusi ivairiu nuomoniu apie panemunes mokykla. teko bendrauti su mokytoja, kuri ten dirbo. akcentavo dazna mokytoju kaita. kad vaikai (vyresni) toje mokykloje nesiskaito su mokytojais, pabrezdami,kad ju tevai moka uz sia mokykla. mokytojai spaudziami direktores, kuri pataikauja tevams, nes tevai moka. pati mokytoja pasake, kad neverta moketi tokiu pinigu. mama, kurios vaikas baige panemunes mokykla sake,kad vaikai buna laisvesni savo elgesiu (5klaseje) eilineje mokykloje (jie viska sau leidzia). labai dziaugesi panemunes mokyklos sventem.
mes vesime i silo mokykla. o tuo pinigus, ka moketume panemunes mokyklai, galime vaika patys i burelius vezioti.
manau, kad vaikams neuztenka tik graziu sienu ir wc. o man nereikia apsimestines mokytoju ir direktores sypsenos tik todel, kad moku pinigus.
laumenai
Perskaiciau visus pamastymus ir supratau tai, kad ŠILO mokyklai reklamos nereikia! assa.gif VALIO clap.gif
ERA
Nu kad nei Šilo mokyklai reklamos nereikia nei Panemunes.
MELDA
O ar Šilo prad. mokykloje mokytojai su savo klase po pamokų nebūna?
Iki kelintos valandos yra prailginta grupė?
Kiek už ją reikia mokėti?
AR PATOGU VAIKUS LEISTI NUO 8.30 Į MOKYKLĄ, JUK DAUGUMA DARBŲ NUO 8 VALANDOS? Negi visi samdo žmones, kad vežiotų vaikus į mokyklą, ar vėluoja į darbą g.gif g.gif unsure.gif
Daisy
Na truputėlį pasisakysiu ir aš. Kai man prireikė temos apie mokyklą pirmokui, buvau gerokai nustebusi, kad į vieną tema suplaktos dvi visiškai skirtingos mokyklos: etnografinė ir pusiau privati.
Tai vien tokių skirtingų mokyklų lyginimas man atrodė nerealus.
Bet, kokią temą radau - tokią skaičiau, kadangi ši tema konkretumo neturi teko rašyti asmenines žinutes narėms. Ačiū mamoms, kurios per až man pagelbėjo kai kuriais klausimais.
Apart kelių mamų liaupsinimo, bei kelių "susikabinimų" kuri mokykla geresnė - ši tema yra visiškai bevertė.

Tai truputėlį bandysiu pasisakyti. Man mokyklą renkantis iš kart į akis krito Šilo, būtent dėl jų etnografinės pakraipos. Paskui tik sužinojau apie Panemunės, kuri yra gan brangiai apmokama.
Iš darželiuose sutiktų mamų, vedančių vaikus į šias mokyklas, paklausinėjau - nuomonė kardinali, kiekviena liaupsino savo pasirinktą mokyklą.
Supratau - atsakymo nebus.

Ir apsistojau ties Šilu, būtent, dėl jo etnografinės pakraipos. Panemunę atmečiau ne todėl, kad negalėčiau leisti dėl finansų, o būtent dėl to, kad labiau imponavo Šilo siūloma ugdymo pakraipa.

Ir apsilankėm Šile, kai vyko "atvirų durų" programa. Na ir man ši mokykla labai patiko, patiko ir mano pirmokėlei, pabendravau su mokytoja, užsirašėm pas ją.

Tai dabar laukiam gegužės, kad pasirašyti sutartį, o birželio pradžioje jau prasidės pirmos "pamokos"

reda 4
Noreciau atsiliepimu apie "SILO" pradines mokyklos mokytoja LINA BUTKIENE...
*tigriukas*
vaikai abu lanke thumbup.gif labai gera mokykla.Kazkas klause kiek kainuoja g.gif na tik i klases fonda mes rinkom po penkis litus kas menesi.Uztekdavo,ir dar likdavo klases aukletojai ant dovaneliu
klipka
sveiko mamytes,
noriu paklausti, o sios mokyklos yra viena salia kitos?
Nes Silo pradines adresas Kariunu 3, o Panemunes Kariunu 5?
Džinė
QUOTE(Daisy @ 2010 03 12, 07:32)
Na truputėlį pasisakysiu ir aš. Kai man prireikė temos apie mokyklą pirmokui, buvau gerokai nustebusi, kad į vieną tema suplaktos dvi visiškai skirtingos mokyklos: etnografinė ir pusiau privati.
Tai vien tokių skirtingų mokyklų lyginimas man atrodė nerealus.
Bet, kokią temą radau - tokią skaičiau, kadangi ši tema konkretumo neturi teko rašyti asmenines žinutes narėms. Ačiū mamoms, kurios per až man pagelbėjo kai kuriais klausimais.
Apart kelių mamų liaupsinimo, bei kelių "susikabinimų" kuri mokykla geresnė - ši tema yra visiškai bevertė.

Tai truputėlį bandysiu pasisakyti. Man mokyklą renkantis iš kart į akis krito Šilo, būtent dėl jų etnografinės pakraipos. Paskui tik sužinojau apie Panemunės, kuri yra gan brangiai apmokama.
Iš darželiuose sutiktų mamų,  vedančių vaikus į šias mokyklas, paklausinėjau - nuomonė kardinali, kiekviena liaupsino savo pasirinktą mokyklą.
Supratau - atsakymo nebus.

Ir apsistojau ties Šilu, būtent, dėl jo etnografinės pakraipos. Panemunę atmečiau ne todėl, kad negalėčiau leisti dėl finansų, o būtent dėl to, kad labiau imponavo Šilo siūloma ugdymo pakraipa.

Ir  apsilankėm Šile, kai vyko "atvirų durų" programa. Na ir man ši mokykla labai patiko, patiko ir mano pirmokėlei, pabendravau su mokytoja, užsirašėm pas ją.

Tai dabar laukiam gegužės, kad pasirašyti sutartį, o birželio pradžioje jau prasidės pirmos "pamokos"
*

tikrai šioj temoj suplaktos dvi visai skirtingos mokyklos wink.gif
daug maž "permečiau" visą temą. Pažįstu buvusią Šilo direktorę. Prie jos ėjo abu mano berniukai, o ji pati buvo mano pirmoji mokytoja tongue.gif
ir žinau kodėl jos anūkas ėjo į Pradinę mokyklą, bet čia nesiplėsiu rolleyes.gif bet tikrai ne dėl to, kad ten geriau schmoll.gif

įdomu, kada būna atvirų durų diena Šilo mokykloje?
Sigita23
QUOTE(Džinė @ 2010 11 24, 18:52)
tikrai šioj temoj suplaktos dvi visai skirtingos mokyklos wink.gif
daug maž "permečiau" visą temą. Pažįstu buvusią Šilo direktorę. Prie jos ėjo abu mano berniukai, o ji pati buvo mano pirmoji mokytoja tongue.gif
ir žinau kodėl jos anūkas ėjo į Pradinę mokyklą, bet čia nesiplėsiu rolleyes.gif bet tikrai ne dėl to, kad ten geriau schmoll.gif

įdomu, kada būna atvirų durų diena Šilo mokykloje?
*

Dzine, noriu Tau pridurti...
Is keturiu Silo direktores anuku - trys Panemunes pradines mokiniai smile.gif
Is tikruju butu gerai jei moderatoriai isskirtu sitas temas.
Džinė
QUOTE(Sigita23 @ 2010 11 25, 17:10)
Dzine, noriu Tau pridurti...
Is keturiu Silo direktores anuku - trys Panemunes pradines mokiniai smile.gif
Is tikruju butu gerai jei moderatoriai isskirtu sitas temas.
*

gali būti tongue.gif
Lavinja
O aš noriu pridurti, kad kas norės mokintis, mokinsis visur
Šilo pradinė mokykla dirba nuo 7 ryto, vaikus tada galima ten atvežti, o pamokos nuo 8,30 prasideda, už prailgintą grupę irgi reikia mokėti po 5 lt į dieną. O šiaip išsamesnės info kreipkitės į pačią mokyklą.
Aš ten buvau ir labai patiko, šviesi, erdvi, saulėta mokykla, gražiai sutvarkyta aplinka tiek mokyklos viduje, tiek kieme, viskas naujai išdažyta, išpuošti koridoriai vaikų darbeliais ir folklorine atributika. Vaikai drausmingi, mandagūs, o mokytoja griežta, bet teisinga.
Džinė
Buvau ir aš su savo mažąja, kai buvo Kovo 24d. atvirų durų diena ax.gif
pasižiūrėjom koncertą, po to pristatė būsimas mokytojas, pavedžiojo, aprodė klases.
Mano mergaitei patiko visai kita mokytoja, nei aš užrašiau unsure.gif g.gif tai dabar truputį stabtelėjau, nes dar pasidomėsiu jom daugiau rolleyes.gif

direktorė minėjo apie prailgintos dienos mokamą grupę. Tik galvojau, kad pamokos nuo 9. Pasirodo nuo 8.30
Lavinja
QUOTE(Džinė @ 2011 03 28, 10:46)
Buvau ir aš su savo mažąja, kai buvo Kovo 24d. atvirų durų diena ax.gif
pasižiūrėjom koncertą, po to pristatė būsimas mokytojas, pavedžiojo, aprodė klases.
Mano mergaitei patiko visai kita mokytoja, nei aš užrašiau unsure.gif  g.gif tai dabar truputį stabtelėjau, nes dar pasidomėsiu jom daugiau rolleyes.gif

direktorė minėjo apie prailgintos dienos mokamą grupę. Tik galvojau, kad pamokos nuo 9. Pasirodo nuo 8.30
*

tai galėsim draugauti. 4u.gif
Svajojanti
Silo pradine mokykla superine ir labai dziaugiuosi,kad mano sunus butent ja baigineja.Mokytoja griezta,bet teisinga,vaikai jos bijo ,bet kartu be proto myli.direktore gal ir nelabai,bet visur turbut tos vadoves tuos pinigelius vis ant kokio remonto renka:)bureliu pasirinkimas pakankamas,vaikai noriai visur eina,dalyvauja.
Silent night
Patikslinsiu dėl mokamos prailgintos grupės
Jei vaikas ten eina skaičiuojama pagal valandas
minimaliai mokėsite po 3 litus, jei vaikas bus iki 15 val.
po to kas valandą po 1 litą.
Tad jei vaikas bus iki 18 val. mokama - 6 Lt.
jei iki 16 val. - 4 LT
o jei iki 14 val - minimalus mokestis - 3 Lt, nors ir ateis 13 val. po pamokų ir bus tik gerą valandą.

Bent šiemet tokia tvarka, kaip bus kitais metais spręs pačios mokytojos kurios ten būna su jais
Džinė
QUOTE(Svajojanti @ 2011 05 11, 22:25)
Silo pradine mokykla superine ir labai dziaugiuosi,kad mano sunus butent ja baigineja.Mokytoja griezta,bet teisinga,vaikai jos bijo ,bet kartu be proto myli.direktore gal ir nelabai,bet visur turbut tos vadoves tuos pinigelius vis ant kokio remonto renka:)bureliu pasirinkimas pakankamas,vaikai noriai visur eina,dalyvauja.
*

čia tai man nepatiko... schmoll.gif nežinau tada, kaip galima tokią mylėti. Ir dar be proto... wink.gif
Egijux
QUOTE(Džinė @ 2011 05 12, 20:32)
čia tai man nepatiko... schmoll.gif nežinau tada, kaip galima tokią mylėti. Ir dar be proto... wink.gif
*

O kurios čia taip bijo unsure.gif ?
Tylenyte
Mano pirmokė Šilo mokykloje. Vikas tikrai liuks, mokytoja labai stipri, juk galėjo rinktis iš trijų.
Pamokos nuo 8:30, bet į mokyklą galima atvesti nuo 7:30. Yra prailginta gr. iki 18 val, ir tikrai visai nebloga. O būrelių, tai tik spėk ir norėk. Klasės pakankamai geros, viskas tvarkoje, na teko paremontuoti ir pakeisti tik rūbinės spinteles.
Bet svarbiausia nereikia mokėti šimtų, kaip Panemunės. Juk svarbiausia yra mokytoja, o ne ant kokio suolo vaikas sėdi, juo labiau, tie suolai tikrai geros kokybės ir Šilo mok.
_vaikyste_
sveikutes 4u.gif ,

As ir galvoju apie sita mokykla g.gif o ten sunku i ja papulti? Mes gyvensim Slienavoje tai manau arciausia mokykla butu sita. Ir kazkaip is daug ko girdziu, kad visai neblogi spec. ten dirba.
Ar nuejus per tas priemimo diena nunesus dokus jau tikrai gausi ten vieta? Ar geriau dar anksciau nulekt su direktore pakalbeti. Per greit tie vaikai auga, apie mokykla jau reikia sukti galva doh.gif
naitas
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 11 11, 19:54)
As ir galvoju apie sita mokykla g.gif  o ten sunku i ja papulti? Mes gyvensim Slienavoje tai manau arciausia mokykla butu sita.
*

arčiausia mokykla tai būtų pačioje Šlienavoje esanti pagrindinė (10 klasių) mokykla. Arba kiek toliau - Vaišvydavos pagrindinė mokykla.
_vaikyste_
QUOTE(naitas @ 2011 11 11, 17:23)
arčiausia mokykla tai būtų pačioje Šlienavoje esanti pagrindinė (10 klasių) mokykla. Arba kiek toliau - Vaišvydavos pagrindinė mokykla.
*

Apie jas net nesvarstau, zinau, kad butu patogiau kai mokykla arti. Bet kazkaip mastau, kad gal ta Slienavos mokykla ar Vaisvydavos, nera labai jau tokios geros.. Net nezinau dar delioju pliusus ir minusus, ir kaip cia butu geriau viska padaryti...
Silent night
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 11 11, 18:54)
sveikutes 4u.gif ,

As ir galvoju apie sita mokykla g.gif  o ten sunku i ja papulti? Mes gyvensim Slienavoje tai manau arciausia mokykla butu sita. Ir kazkaip is daug ko girdziu, kad visai neblogi spec. ten dirba.
Ar nuejus per tas priemimo diena nunesus dokus jau tikrai gausi ten vieta? Ar geriau dar anksciau nulekt su direktore pakalbeti. Per greit tie vaikai auga, apie mokykla jau reikia sukti galva  doh.gif
*

siaip ten papulti nera sunku. Kai formuojamos 3 klases tikrai manau beproblemu papuolama, taciau kitiems metams formuos 2 klases, tai jau papulsit jei vietiniai vaikai neuzpildys visu vietu 4u.gif
naitas
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 11 11, 20:45)
Apie jas net nesvarstau, zinau, kad butu patogiau kai mokykla arti. Bet kazkaip mastau, kad gal ta Slienavos mokykla ar  Vaisvydavos, nera labai jau tokios geros.. Net nezinau dar delioju pliusus ir minusus, ir kaip cia butu geriau viska padaryti...
*

biggrin.gif aha.. aš irgi turiu kelias mokyklas atminty, kurios gali daryt ką nori, bet lieka mano atminty su statusu "prasta" arba "gera".

O jeigu rimtai. Tai matau vien tik privalumus mažoje mokykloje: klasės mažos, po 15 - 20 vaikų (ŠILO pradinėje šiais metais klasėj 27 vaikai), jauki ir maža aplinka, rinkliavos mažesnės laugh.gif. Mokosi pagal tą pačia programą.. O kai mokykla šalia, tai ir transportui labai daug susitaupo.
Vienas minusas - nu galvoj tiesiog įrėžta - "prastos" yra tos rajoninės mokyklos

QUOTE(Silent night @ 2011 11 11, 20:45)
siaip ten papulti nera sunku. Kai formuojamos 3 klases tikrai manau beproblemu papuolama, taciau kitiems metams formuos 2 klases, tai jau papulsit jei vietiniai vaikai neuzpildys visu vietu 4u.gif
*

atleidžia mokytoją?
tai formuos klasėj vaikų tiek, kad surinktų visus įmanomus krepšelius user posted image
Silent night
neatleidzia, tiesiog kas 4 metai, formuoja dvi klases, visu yra po tris, po dabartiniu ketvirtoku dvi, ir kiek zinau taip visa laik ir budavo mirksiukas.gif

o del rinklaivu, tai Sile (bent kiek as susidurusi) jos net labainedideles mirksiukas.gif Vaisvydavoje mokedavo daugiau mirksiukas.gif kaip dabar tai nzn 4u.gif cia senesne info
Džinė
QUOTE(naitas @ 2011 11 11, 19:10)
biggrin.gif  aha.. aš irgi turiu kelias mokyklas atminty, kurios gali daryt ką nori, bet lieka mano  atminty su statusu "prasta" arba "gera".

O jeigu rimtai. Tai matau vien tik privalumus mažoje mokykloje: klasės mažos, po 15 - 20 vaikų (ŠILO pradinėje šiais metais klasėj 27 vaikai), jauki ir maža aplinka, rinkliavos mažesnės laugh.gif. Mokosi pagal tą pačia programą..  O kai mokykla šalia, tai ir transportui labai daug susitaupo.
Vienas minusas - nu galvoj tiesiog įrėžta - "prastos" yra tos rajoninės mokyklos
atleidžia mokytoją?
tai formuos klasėj vaikų  tiek, kad surinktų visus įmanomus krepšelius user posted image
*

dėl rinkliavų, tai paprieštaraučiau. Nežinau, ar yra mokykla, kuri rinktų dar mažiau, nei šita.
Dėl vaikų klasėje, taip. Pas mano dukrytę 26.
lolanta
gal kas is dabartiniu ketvirtoku galite pasidalinti nuomonėms apie mokytojas ar geros ir kaip paruošia vaikus?
Silent night
gal kam aktualu:

Atvirų durų dienos renginys būsimiems pirmokams
Aktų salėje
Kovo 14 d. 17.00 val.
lolanta
Mokykloje jau abi klasės suformuotos ir vietų nėra schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.