Įkraunama...
Įkraunama...

Del kineziterapijos

Laba diena, gydytoja. Mes siandien antra karta ejom pas kineziterapeute - verkimas galima sakyti isteriskas. Mazyle krupciojo dar puse valandas (tikrai neperdedu). Vakar pirmas 5 min. buvo rami po to 10 min. rekimas. Siandien nuo pat pradziu siaubingas rekimas, verksmas.
Noriu paklausti ar tai gali buti nuo to, kad kineziterapeute labai greitai viska daro (nenoriu nieko kaltinti tik meginu rasti priezastis). Mazyle nera jau tokia jautri ir namie kai lankstau kojytes ar rankytes (kaip ir mankstele) ji juokiasi, jai ptinka. Kineziterapeute sake, kad buna tokiu vaiku, kurie net prisiliesti neleidzia, kad mes ne pats blogiausias atvejis.
Stengiuosi ir pamaitinti pries valanda iki manksteliu, kad valgyti nenoretu.
Dabar susirupinau ir nezinau kaip pasielgti. Manksteles mums reikalingos, nes per daug isitempe raumenukai, sunkiau tustinasi, stojasi ant pirstuku ir t.t.Bet kai jinai taip rekia, net uzsirekia tai bijau, kad tai gali pabloginti padeti, nes kiek zinau, kad tai kenkia nervu sistemai.
Gal galetumete patarti, aciu.
Atsakyti
Masažas kūdikiui yra labai naudingas, ypač jei yra kokios problemos su raumenų tonusu. Dažniausiai kūdikiai pripranta po kelių masažo seansų. Verkimas neturėtų pabloginti vaiko būklės, ar sukelti kokias neigiamas pasekmes. Na jei matysite,kad jis iš tiesų yra nepakeliamas,padarykite pertrauką, ar pakeiskite masažistę. Bet kad masažas būtų efektyvus, jis turi būti atliekamas gana intensyviai. heart.gif
Atsakyti