gal kas nors vartojat siuos vitaminus? Kokie atsiliepimai? Siandien vaistinej isiule, kadangi kaip tik akcija buvo nuo 50Lt iki 35Lt. Kaip supratau tai naujas produktas Lietuvoje, aisku visaip isgyre
Sveikos
gal kas nors vartojat siuos vitaminus? Kokie atsiliepimai? Siandien vaistinej isiule, kadangi kaip tik akcija buvo nuo 50Lt iki 35Lt. Kaip supratau tai naujas produktas Lietuvoje, aisku visaip isgyre
sveikutes,
as taip pat isigijau vitamino c. Idomu, ar jis veiksmingas... pirkau tam, kad padetu geriau isisavinti gelezi.
ir aš jais susidomėjau. Galvoju iš USA siųstis, nes perpus pigiau, bet vistiek norėtųsi atsiliepimų
Sveikos mamytes! Labai esu suinteresuota ChildLife Colostrum with Probiotics milteliais. Gal kas bande, ir gali pakomentuoti. Noriu pabandyti duoti savo vaikui, nes labai daznai sergam, ir 2 metus niekaip negalime normaliai vaiksciuoti i darzeli, nes po keliu dienu darzelyje sergam 2-3 savaites. Aciu visoms atsakusioms!
Sveikos,mane irgi domina ar kas naudojo ir ar padejo?taip pat esu lb susidomejusi ir pasiryzusi savo dvimeciui duoti,kad tik sustiprintu imuniteta
as duodu savo vaikui jau kelis men. na nzn ar butent jie pagelbejo, bet nuo tada kai pradejom, kvepavimo taku ligom nesirgo nei karto.
Mes naudojom apie 2 menesius, kaip sirgom taip sergam, tik tiek, kad be antibiotiku apsieinam
Esu pirkusi ir as si preparata, puikus atsiliepimai. Pati irgi ji vartojau, kai reikejo sustiprinti imuniteta. Dar perku krekenas dar ir is kitu firmu. Nepatogumas, kad tai milteliai.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 01 26, 00:30) dovanu pirkau kriksto sunui multivitaminus, veliau kalci, viskas tinka ir patinka, labai noriai geria. galima pirkti tiesiai is platintojo lietuvoje, tai gaunas tas pats kas siustis.
mes vartojam eziuole, vit D, vit C ir first defense . Cia ligu sezono pradziai, ziresim kaip bus.. Pernai labai sirgo maniske..
Ir aš savo mažajam šitu daviau , tai kaip su imunitetu sunku pasakyti ar pagerėjo ar ne, bet viduriai susitvakė fantastiškai
Nupirkau ir aš juos, bet dar tik kelios dienos kaip vartojam, matysim kaip čia bus ar pagelbės, nes ir mes prie tų vaikų kur dažnai serga
QUOTE(Julička @ 2011 02 22, 15:11) Sveikos mamytes! Labai esu suinteresuota siuo maisto papyldu. Gal kas bande, ir gali pakomentuoti. Noriu pabandyti duoti savo vaikui, nes labai daznai sergam, ir 2 metus niekaip negalime normaliai vaiksciuoti i darzeli, nes po keliu dienu darzelyje sergam 2-3 savaites. Aciu visoms atsakusioms! Mes vartojom krekenas, bet kitos firmos. Kadangi mergaite buvo alergiska pieno produktams, nuo krekenu ji dar labiau sustiprejo. Stipriai bere kuneli, padidejo atopinis dermatitas. Nepastebejau gerojo poveikio, sirgo labai daznai nors gerem kiekviena diena visus metus. Darzelyje pabudavo 2-3 dienas, ir namie sveikadavo 2 savaites. QUOTE(Iewuzze @ 2010 11 28, 21:43) Sveikos gal kas nors vartojat siuos vitaminus? Kokie atsiliepimai? Siandien vaistinej isiule, kadangi kaip tik akcija buvo nuo 50Lt iki 35Lt. Kaip supratau tai naujas produktas Lietuvoje, aisku visaip isgyre Gerokai permokat pirkdama Lietuvoje, vaistinese. Geriau atsisiuskit is USA, pvz. www.iherb.com
www.iherb.com tinkamiausia vieta pirt juos pigiau, beje, manau kad ne viskas Lietuvoj parduodama geros kokybes, vis tik dar esam didziajam pasuliui, trecioji pasaulio salis
Kadangi vaistinėse sako, kad CEVIKAP nebėra iš kur užsakyti, mes irgi įsigijome CHILD LIFE vitamin C liquid suspensiją. Žiūrėsime, ar tikrai veiksmingas
o cia ant pakuotes parasyta, kad Ing 18 proc. o tai cia daug ar mazai?
o kokius dar sakete naudojote krekenas? siuntetes ar LT pirkot? QUOTE(atenia @ 2012 01 29, 12:02) o cia ant pakuotes parasyta, kad Ing 18 proc. o tai cia daug ar mazai? o kokius dar sakete naudojote krekenas? siuntetes ar LT pirkot? buna ir 40 proc. pvz. http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-...sules/5622?at=0 cia tik krekenos be probiotiku
as cia visiskai zalia su tom krekenom...o tai kuri geriau duoti?su probiotikais(neturim jokiu bedu su pilvu)tai sakau, gal tie probiotikai nelabai gal ir reikalingi?
o cia kazkaip parasyta sitoj nuorodoj, kad vaikams per puse doze dalinti. bet neaisku, nuo kokio amziaus, nes maziukas dar mano visai.. |