Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano Karoliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
kregždutė
Viena porelė linksmai sau atostogavo ir net nematė, kad virš jų jau skraido angelėlis, kuris juos nusižiūrėjo, nes nusprendė, kad pats laikas su jais apsigyventi. Kaip nustebo mamytė ir tėvelis (ypač) kai pasibeldė netyčiukas. Jau buvo vienas vaikelis, meilės vaisius.
Ir ką gi, mamytė ėmė storėti, o tėtis nesvietiškai džiaugėsi.
Artėjo gegužė, puikus metas, kvapnus pavasaris. Mamytė jau vos galėjo vaikščioti, o vaikelis pilvelyje jau taip spurdėjo, kad rodės bet kurią akimirką iššoks iš pilvelio.
Visi pažįstami ir draugai juokavo - darykit europietį, atseit gegužės 1 dieną, kad gimdytumėme. Bet man tas nerūpėjo, juokai. laugh.gif Vakare žiūrėjau koncertą per TV įstojimo į ES proga.
Išaušo gegužės 1 oji. Labai graži diena.
Ryte buvau susitarusi su gydytoja apžiūrai, tai kartu su vyru ir nuvykome į ligoninę. Galvojom apžiūrės ir grįšim namo, bet gydytoja apžiūrėjo ir sako - tai kad tu jau gimdai. Ojoj, kaip susijaudinau, net ašaros ištryško. Tėtis irgi susinervino blink.gif
Na ir prasidėjo mano vaikelio kelionė į šį pasaulį. Nužygiavom į palatą dviese - Aš ir tėvelis. Prijungė lašelinę, klausėmės širdelės tonų. Sunerimę stebėjome ką braižo aparatas, sąrėmius ir vaikelio širdelės virpesius. Man padarė epidūrą, kad lengvesnis tas kelias būtų, todėl nutirpo mano kojos, pasidarė kaip vata. Sąrėmiai nebuvo skausmingi. Priešais kabojo laikrodis, tai vis žiūrėjau į jį. Slinko valandos ir vis laukiau kada gi pasirodys mūsų džiaugsmas. Ir štai gydytoja pasakė - jau tuoj bus, stenkis. Stengiausi kiek galėjau. Galvojau tik apie vaikelį, kad tik jis nevargtų. Vargšiukas turėjo daryti posūkį, nes buvo ne taip pasisukęs. Tuoj pasigirdo garsus verksmas, kuris man pranešė, jog jau gimė mano berniukas. Pamačiau savo gražuolį ir įsimylėjau iškart. Mano mažylis, rieda džiaugsmo ašaros. Tėtis su pasididžiavimu kerpa virkštelę ir aš apglėbiu savo pumpurėlį. Nuostabus jausmas wub.gif
15.40; 3250 ir 50; - tai tik skaičiai, bet aš matau mažus pirštelius, sulipusius plaukelius, akytes, kurios nustebę žiūri į mane.
Ir mes jaučiame begalinę meilę... heart.gif heart.gif heart.gif
Happymother

kaip grazu , tokia istorine diena gime thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif . visiskas europietis
Li ute
Sveikinu smile.gif Kaip gerai, kad angelelis pasirinko Jus smile.gif Aukit sveiki smile.gif LAbai grazi istorija smile.gif
mamukas.db.
Na tikrai beprotiškai graži istorija.Sėkmės, aukite didučiai ir būkite gručiai.
happy
Kaip grazu clap_1.gif
Katusik
blemba! kiek skaitau tokias istorijas, taip vis apsiverkiu unsure.gif thumbup.gif
dziaugiuosi uzh jus visus... sekmes jums ir grazhiu dienu
Cikadelė
labai grazu:) kaip gyvena mazasis angelelis, nusileides i zeme siu metu geguzes pirmaja?
tikrasis europietis thumbup.gif
kregždutė
Labai ačiū, kad skaitote ir mus palaikote. Mes jau priaugome 1 kg. ir 5 cm. clap.gif
Kai skaitau kitų mamų istorijas irgi apsiverkiu, ir gražu, ir graudu. wub.gif
Mamūškė
Labai grazu :wub
Papildyta @ [mergetime]1086550604[/mergetime]
Ir tikrai panasu i mano istorija thumbup.gif
vilnele
Labai smagu skaityti, gera istorija tongue.gif
SuperBaba
Europietis thumbup.gif
kendi
thumbup.gif wub.gif labai grazu, kad po tiek metu kartu nuraskete dar viena meiles vaisiu smile.gif
čikaga
labai graži istorija thumbup.gif , aš taip nemokėčiau aprašyti.
vaiduoklisss
labai grazu, thumbup.gif apsiasarojau blush2.gif
Limcamca
jo thumbup.gif žinom mes tą europietį: toks šaunuolis baltapūkis thumbup.gif wub.gif
pasiilgom savam skyrelyje blush2.gif mirksiukas.gif
Šelmė
Smagi istorijele. Gal siais metais atostogaujant mergyte netycia sumanys pas jus apsigyventi? blush2.gif
zylutes
thumbup.gif
jolitamaria
4u.gif
vi78
saunu kad gime tokia izymia diena:4u:
Fairyland
4u.gif wub.gif Grazi tikro europiecio gimimo istorija wub.gif
tikroji meile
wub.gif wub.gif wub.gif grazu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.