Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fantazija salia realybes
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
nerile
Pazistamu mergaite 2.5metu fantazijose susigalvojo turinti drauge-balta pelyte ir su ja pastoviai bendrauja: kalbasi, vaikscioja ir t.t. Mama dziaugiasi, kad taip vaikas jauciasi saugus. O kaip is tikruju? Kada ji suvoks tiesa ir atsisakys savo fantaziniu draugu?
Aciu.
Psichologe
Tokios fantazijos yra budingos vaikams ikimokykliniame amziuje. Pradejus lankyti mokykla jas vaikas paprastai pamirsta. Kai vaikas fantazijose susikuria sau drauga, gali buti, kad jis jauciasi siek tiek vienisas.
čikaga
mano dukra irgi kai žaidžia su kažkuo kalbasi,, nemanau kad tai blogai, reiškia trūksta draugų. Juk kai yra vaikų,tada patys su savim nešneka.
$
kai buvau maza,tai pati atsimenu,kad turejau isgalvotu draugu...blemba tik nesijuokit,tai buvo is tikruju..ten kur gyvenau vaiku daugiau aplinkui niekur nebuvo...atsimenu kad tai buvo 3 draugai.. du "gerieciai" o vienas "blogietis"... gal nepasakosiu kaip mes zaisdavom...nes turbut ir taip pasisaipysit.. laugh.gif
zanet
As pati nepamenu, bet man pasakojo, kad vaikysteje nykstukus matydavau ir su jais bendraudavau laugh.gif
dorado
Maniskis sunus irgi turi issivaizduojama drauga. "Jis" turi ir varda, "jam" skambina, pasikviecia i zaidima. Bet ne taip daznai, kad manyciau jog tai problema. Juk jam pastoviai salia sese, o su isgalvotu draugu pasisneka "vyriskom" temom - apie darba, telefonus, masinas wink.gif

Pernai sunus temdavosi i lauka uz virvutes sunkvezimi, vadindavo ji suniuko vardu, "vesdavo" ant zolytes pasisioti, prasydavo nupirkt mineralinio, nes "suniukas labai nori gerti" wink.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.