Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dzūkijos kraštų statybininkai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Laura81r
Pirmoji tema.

Antroji tema.

user posted image

Tikiuosi nesupyksite,kad leidau sau sukurti musu plepesiu temele blush2.gif
DainaM
Laba,
na va, kaip operatyviai jau ir nauja temelė thumbup.gif

Pas mus darbymetis. Vakar pradėjo Ia. tūliką plytelėm klijuoti, IIa. vos ne visą glaistymą nušveitė, šiandien išmėgins vieno kambario lubas dažyti (bent jau taip planuose). O aš vakar su gipsu terliojausi, išmėginau, ar gausis mano planai. Nu ką, pusiau gavosi, nes vos sustingusį savo "lapelį" padėjau ant ne visai lygaus paviršiaus ir jis, matyt galutinai džiūdamas, sulūžo bash.gif: Nu niekis, pasidarbuosiu toliau doh.gif: O tų lapelių man reikės nemažai....
Laura81r
QUOTE(DainaM @ 2010 11 30, 07:49)
Laba,

Pas mus darbymetis. Vakar pradėjo Ia. tūliką plytelėm klijuoti, IIa. vos ne visą glaistymą nušveitė, šiandien išmėgins vieno kambario lubas dažyti (bent jau taip planuose). O aš vakar su gipsu terliojausi, išmėginau, ar gausis mano planai. Nu ką, pusiau gavosi, nes vos sustingusį savo "lapelį" padėjau ant ne visai lygaus paviršiaus ir jis, matyt galutinai džiūdamas, sulūžo bash.gif: Nu niekis, pasidarbuosiu toliau doh.gif: O tų lapelių man reikės nemažai....
*

jo,darbas darba veja thumbup.gif o kada jau planuojate isikelti i naujaji nama?
DainaM
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 30, 10:17)
jo,darbas darba veja  thumbup.gif  o kada jau planuojate isikelti i naujaji nama?
*

Čia jau sakoma, kaip D duos ax.gif Na, manau vasarą jau realu ten gyventi ax.gif
emigrante
Labas naujoje temeleje. As vakar susitariau del elektros projekto, tikekimes iki pavasario turesim sklype elektra thumbup.gif
doviliuke
Sveikinuos ir as naujoj temoj, laura81r tau 4u.gif
O pas mus dabar MB daro perdanga, puta jau sudejo ax.gif
Mes langus pirkom is Kauno, kolkas jokiu problemu smile.gif
Ingaaa, bet kiek jus problemu turejot statydami blink.gif Kiek perskaitau jusu postus, tai visur kazkas kazkur negerai ar padare, ar koks brokas ir t.t Sakyciau nelabai sekesi, ar kaip cia taip g.gif
rimcikas
Prisiregistruoju ir aš naujoj temukėj smile.gif
Visos pasakojate kas ką darot, sakau ir aš pasigirsiu blush2.gif
Namo fasadas pagaliau pabaigtas šiltinti ir pirmas sluoksnis užtinkuotas ( dekoratyvinis tinkas su spalva kitų metų vasaros planas) - atsilikimas nuo darbų grafiko 1 mėnesis
II aukšto sienos nuglaistytos.
Rokė
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 11:12)
Labas naujoje temeleje. As vakar susitariau del elektros projekto, tikekimes iki pavasario turesim sklype elektra thumbup.gif
*

Labas visoms.Elektros atvedimo projektą suderinot ar teisingai supratau.Mes jau rugpjūčio viduryje sumokėjom elektros tinklam ,bet dar nebuvo jokio derinimo dėl elektros projekto,sakė,kad per 5 mėnesius padarys projektą,tuoj bus 4 mėn o žinių jokių.Ir per sekančius 5 mėn turi atvest elektrą .
emigrante
QUOTE(Rokė @ 2010 11 30, 12:28)
Labas visoms.Elektros atvedimo projektą suderinot ar teisingai supratau.Mes jau rugpjūčio viduryje sumokėjom elektros tinklam ,bet dar nebuvo jokio derinimo dėl elektros projekto,sakė,kad per 5 mėnesius padarys projektą,tuoj bus 4 mėn o žinių jokių.Ir per sekančius 5 mėn turi atvest elektrą .
*

Laba, kad su elektra labai ystatymai keiciasi. Dabar man aiskino taip praeita savaite(naujausios pataisos). Man paskaiciavo samata kiek kainuos elektra ir i ta suma ieina viskas ir projekto kaina, darbai, laidai viskas. Darbus jie isipareigoja atlikti per 100darbo dienu, o projeka per 300darbo dienu tai mums uzsimeta visi metai. Po ilgokos pauzes isgirdau isganinga bet. MEs patys galime ieskotis porjektuotojo tada jie is sumos minusuoja 4% projektuotojas suderina su elektros tinklais ir nuo tos dienos jie per 100d iveda mums elektra. Gal aiskiai surasiau 4u.gif
doviliuke
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 16:41)
Laba, kad su elektra labai ystatymai keiciasi. Dabar man aiskino taip praeita savaite(naujausios pataisos). Man paskaiciavo samata kiek kainuos elektra ir i ta suma ieina viskas ir projekto kaina, darbai, laidai viskas. Darbus jie isipareigoja atlikti per 100darbo dienu, o projeka per 300darbo dienu tai mums uzsimeta visi metai. Po ilgokos pauzes isgirdau isganinga bet. MEs patys galime ieskotis porjektuotojo tada jie is sumos minusuoja 4% projektuotojas suderina su elektros tinklais ir nuo tos dienos jie per 100d iveda  mums elektra. Gal aiskiai surasiau 4u.gif
*

Mes taip ir darem, bet mums buvo pasakyta kad net statybu leidimo neisduos tol, kol neturesim sutarties su elektros projektuotoju. O paskui el. tinkluose nustebo, kaip mes cia jau turim ta projekta elektros blink.gif Marazmas kazkoks doh.gif
emigrante
QUOTE(doviliuke @ 2010 11 30, 15:52)
Mes taip ir darem, bet mums buvo pasakyta kad net statybu leidimo neisduos tol, kol neturesim sutarties su elektros projektuotoju. O paskui el. tinkluose nustebo, kaip mes cia jau turim ta projekta elektros blink.gif  Marazmas kazkoks doh.gif
*

g.gif cia tai geras. Tai kaip dabar daryti? Jie matyt patys nezino kaip ir kas. Jau kur kur bet elektros tinkluose niekada tvarkos nebuvo schmoll.gif
doviliuke
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 17:15)
g.gif  cia tai geras. Tai kaip dabar daryti? Jie matyt patys nezino kaip ir kas. Jau kur kur bet elektros tinkluose niekada tvarkos nebuvo schmoll.gif
*

Apskritai visur nesamones ir betvarke doh.gif
verslas
QUOTE(doviliuke @ 2010 11 30, 11:55)
Sveikinuos ir as naujoj temoj, laura81r tau 4u.gif
O pas mus dabar MB daro perdanga, puta jau sudejo ax.gif
Mes langus pirkom is Kauno, kolkas jokiu problemu smile.gif
Ingaaa, bet kiek jus problemu turejot statydami blink.gif Kiek perskaitau jusu postus, tai visur kazkas kazkur negerai ar padare, ar koks brokas ir t.t Sakyciau nelabai sekesi, ar kaip cia taip  g.gif
*

sweiki visi naujoj temukej drinks_cheers.gif Doviliuke pakomentuokite konkreciau apie savo langucius ax.gif Kaunas didelis(ten daug firmu gamina langus mirksiukas.gif )
rimcikas
QUOTE(doviliuke @ 2010 11 30, 15:52)
Mes taip ir darem, bet mums buvo pasakyta kad net statybu leidimo neisduos tol, kol neturesim sutarties su elektros projektuotoju. O paskui el. tinkluose nustebo, kaip mes cia jau turim ta projekta elektros blink.gif  Marazmas kazkoks doh.gif
*

Ne elektros tinklai isduoda statybos leidimą......... 4u.gif gal Jums tokia info kokioj savivaldybej suteike...?
jomre
QUOTE(DainaM @ 2010 11 30, 09:49)
Laba,

*

Gal parodysit forumo lankytojams galutinį rezultatą,įdėsit nuotrauką ? (Tiesa-o kokioje patalpoje bus šitas menas?)
Labai labai įdomu,kaip pavyks mirksiukas.gif
Esat kūrybiška ir pilna idėjų. Super!
doviliuke
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 01, 10:16)
Ne elektros tinklai isduoda statybos leidimą.........  4u.gif gal Jums tokia info kokioj savivaldybej suteike...?
*

O as sakiau kad mums el tinklai isdave statybu leidima blink.gif Pries isduodant statybu leidma, sake turi buti bent sutartis su elektr. projektuotoju, kad jie tikrai zinotu, kad tikrai tam sklype ateityje bus elektra. 4u.gif
DainaM
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 09:53)
Gal parodysit forumo lankytojams galutinį rezultatą,įdėsit nuotrauką ? (Tiesa-o  kokioje patalpoje bus šitas menas?)
Labai labai įdomu,kaip  pavyks mirksiukas.gif
Esat kūrybiška ir pilna idėjų. Super!
*

Ech, iš mano meno šnipštas gausis, ta prasme su gipsu neišeis... Padariau vieną lapelį gėlės, mat aš ant lubų mergaitės kambaryje aplink šviestuvą norėjau padaryti gėlės žiedą, bet gipsas sunkus gaunasi, jį sudėtinga pritvirtint, tad teks piešti...
rimcikas
QUOTE(doviliuke @ 2010 12 01, 10:04)
O as sakiau kad mums el tinklai isdave statybu leidima blink.gif Pries isduodant statybu leidma, sake turi buti bent sutartis su elektr. projektuotoju, kad jie tikrai zinotu, kad tikrai tam sklype ateityje bus  elektra.  4u.gif
*

Noriu tik paklausti, kas jums sakė?Savivaldybėje....?
jomre
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 10:15)
Ech, iš mano meno šnipštas gausis, ta prasme su gipsu neišeis... Padariau vieną lapelį gėlės, mat aš ant lubų mergaitės kambaryje aplink šviestuvą norėjau padaryti gėlės žiedą, bet gipsas sunkus gaunasi, jį sudėtinga pritvirtint, tad teks piešti...
*

Gal tada ne gipso pagalba darykite ? Tūriniai, o ne plokštuminiai (piešti)įdomiau atrodytų. Pvz.-gal kas išpjautų iš medinės lentelės tuos lapelius:nušveistumėte ,nudažytumėte baltai-labai originalu ir skoninga.Ir pritvirtinti paprasta wink.gif O jeigu norite žaismingiau,gal švelnią spalvą panaudoti nudažymui? Tik reiktų jau iškart numatyti, koks bus šviestuvas, kad lapeliai tiktų.
Pati idėja tai visai liuks thumbup.gif
O ir šiaip-smagu paskui bus gyventi name, kuriame daug jūsų rankų darbo ..Jauku ir gera ...
DainaM
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 11:36)
Gal tada ne gipso pagalba darykite ? Tūriniai, o ne plokštuminiai (piešti)įdomiau atrodytų. Pvz.-gal kas išpjautų iš medinės lentelės tuos lapelius:nušveistumėte ,nudažytumėte baltai-labai originalu ir skoninga.Ir pritvirtinti paprasta wink.gif  O jeigu norite žaismingiau,gal  švelnią spalvą panaudoti  nudažymui? Tik reiktų jau iškart numatyti, koks bus šviestuvas, kad lapeliai tiktų.
Pati idėja tai visai liuks  thumbup.gif
O ir šiaip-smagu paskui bus gyventi name, kuriame daug jūsų rankų darbo ..Jauku ir gera ...
*

Oi, aš jau čia tų variantų pilną galvą turiu, kaip ir jūs sakote, tik kad ne viską man pačiai įgyvendinti pavyks, o kiti, tai suprantat, nelabai nori imtis arba aš nemoku perteikti to, ko noriu doh.gif: MB ne tam sutvertas, darbininkai gi kaip visada, nori kuo lengvesnio darbo... Kaip ir dabar, nelabai jie patenkinti, kad lubos ir sienos ne tos pačios spalvos. Ši idėja mergaitės kambary, ten gi jie mansardiniai, ant lubų būtų ta gėlė, po to nupieščiau kotą iki žemės, lapelius, lapeliuose gal kokią lentyną įdėčiau, na vizija tokia... Pradžiai... Lubas dažome švelniai melsva, sienas švelniai žalsva (mergaitės mylimiausios spalvos), na o gėlę svarstau tokią tamsiau mėlyną daryt...

Berniuko kambary numatyta mašina daryt....

O kokia jūsų nuomonė apie vienodą sienų ir lubų spalvą? Nu man nelabai... Norisi, kad lubos būtų na kad ir ne baltos, bet šviesesnės nei sienos....
emigrante
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 12:58)
Oi, aš jau čia tų variantų pilną galvą turiu, kaip ir jūs sakote, tik kad ne viską man pačiai įgyvendinti pavyks, o kiti, tai suprantat, nelabai nori imtis arba aš nemoku perteikti to, ko noriu doh.gif: MB ne tam sutvertas, darbininkai gi kaip visada, nori kuo lengvesnio darbo... Kaip ir dabar, nelabai jie patenkinti, kad lubos ir sienos ne tos pačios spalvos. Ši idėja mergaitės kambary, ten gi jie mansardiniai, ant lubų būtų ta gėlė, po to nupieščiau kotą iki žemės, lapelius, lapeliuose gal kokią lentyną įdėčiau, na vizija tokia... Pradžiai... Lubas dažome švelniai melsva, sienas švelniai žalsva (mergaitės mylimiausios spalvos), na o gėlę svarstau tokią tamsiau mėlyną daryt...

O kokia jūsų nuomonė apie vienodą sienų ir lubų spalvą? Nu man nelabai... Norisi, kad lubos būtų na kad ir ne baltos, bet šviesesnės nei sienos....
*

Oi Kaip pas jus viskas turetu buti grazu wub.gif As irgi uz lubas vienokios spalvos sienas kitokios, jeigu visos viena spalva tai nera jokio kontrasto ir bent jau man nesiziuri rolleyes.gif
Rokė
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 15:41)
Laba, kad su elektra labai ystatymai keiciasi. Dabar man aiskino taip praeita savaite(naujausios pataisos). Man paskaiciavo samata kiek kainuos elektra ir i ta suma ieina viskas ir projekto kaina, darbai, laidai viskas. Darbus jie isipareigoja atlikti per 100darbo dienu, o projeka per 300darbo dienu tai mums uzsimeta visi metai. Po ilgokos pauzes isgirdau isganinga bet. MEs patys galime ieskotis porjektuotojo tada jie is sumos minusuoja 4% projektuotojas suderina su elektros tinklais ir nuo tos dienos jie per 100d iveda  mums elektra. Gal aiskiai surasiau 4u.gif
*

Mums per 100 darbo dienu turi padaryt el.projekta(as ju klausiu kiek bus mėnesiais,sakė 5mėn.),o plius dar 100 darbo dienų atvedimui elektros.Mums irgi galima buvo viską sutvarkyt greičiau,jei susirasim savo projektuotoją.Bet kai susiradau ir pasakė ,kad už elektros projektą kažkur 3000 lt .Kada elektros tinklai daro projektą ir už jį mokėt nereikia.Tik už kilovatus ir už metrus atvedimo mokėsim.Tiksliau jau sumokėta beveik visa suma,nes kol nepervedi pinigų jie nepradeda nieko daryt.
jomre
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 12:58)

*

Gali būti ir toks variantas,kad vienodos tos spalvos.Kai tai yra mansardiniame kambaryje, tai o kodėl gi ir ne?Savotiškai atrodytų, gal net ir įdomiai smile.gif
Bet erdvės pojūčio daugiausia išgaunama,kai lubos yra šviesios .Jūsų idėjai įgyvendinti tuomet reiktų šiek tiek intensyvesnę žalsvą sienos spalvą daryt,o luboms tuomet panaudoti tą melsvą tokią "vos vos",kad tik truputį atspalvis būtų.
Tada ir kambarys aukštesnis atrodys, ir gėlė puikiai išryškės wink.gif

P.S. Kartojuosi jau, bet nepakenks :
DainaM mane tiesiog žavi tuo, kad ji pati kuria savo namučius-su didele meile ir jautriai.Aš manau, kad jos šeima labai darniai ir laimingai gyvens tuose namuose;)
Kodėl mes puošiame Kalėdų eglę visa šeima kartu? Atsakymas visiems aiškus.Tad štai ir namus kurkime kartu-vyras gal daugiau techninėje srityje kur "nagus prikiša" smile.gif ,žmona -kūrybinę dalį :tai labai suvienija .. O vaikučiams ,jiems padedama, leisčiau pvz.: kad dukrytė irgi vieną kokį mažą mažą lapelį ar ar taškelį ant tos sienos nupieštų o sūnus- ant mašinos kokią detalę thumbup.gif
Įsivaizduokite,kaip jūsų vaikai džiūgaus !!!
DainaM
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 15:44)
1. .Jūsų idėjai įgyvendinti tuomet reiktų šiek tiek intensyvesnę  žalsvą sienos spalvą daryt,o luboms tuomet panaudoti tą melsvą tokią "vos vos",kad tik truputį atspalvis būtų.

2.      DainaM  mane tiesiog žavi tuo, kad ji pati kuria savo namučius-su didele meile ir jautriai.
*

1. Tas kambarys jau kaip ir išdažytas mirksiukas.gif Sienos žalia, tokia į salotinę, bet nerėkiančia, švelnia. Lubos pačio šviesiausio tono melsva, žydra, na kiek užmačiau, tai gražiai atrodo, bet tik viena eilė dar buvo išdažyta ax.gif

2. aciuks.gif wub.gif
jomre
QUOTE(Rokė @ 2010 12 01, 14:31)
Mums per 100 darbo dienu turi padaryt el.projekta(as ju klausiu kiek bus mėnesiais,sakė 5mėn.),o plius dar 100 darbo dienų atvedimui elektros.Mums irgi galima buvo viską sutvarkyt greičiau,jei susirasim savo projektuotoją.Bet kai susiradau  ir pasakė ,kad už elektros projektą kažkur 3000 lt .Kada elektros tinklai daro projektą ir už jį mokėt nereikia.Tik už kilovatus ir už metrus atvedimo mokėsim.Tiksliau jau sumokėta beveik visa suma,nes kol nepervedi pinigų jie nepradeda nieko daryt.
*

O kodėl jums taip daug už projektą el.projektuotojas suskaičiavo? Čia su topografine nuotrauka, ar vien už elektros proj.??
Na, nebent kažkokia labai sudėtinga situacija pas jus(iš toli reikia atsivesti,ar per kaimynų sklypus ,ar dar kas nors...)
Niuansų gali būti įvairių.Bet šiaip tai nemažai el.projektuotojų yra-gal tiesiog paskubėjote, neapsilankėte pas keletą ? Negaliu patikėti,kad nėra konkurencijos šitoje srityje ir taip žiauriai jie apsivertę darbais ,kad neradote pigiau.Tada tikrai gal labai sudėtingas tas projektas jūsų...
jomre
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 15:51)
1. Tas kambarys jau kaip ir išdažytas mirksiukas.gif Sienos žalia, tokia į salotinę, bet nerėkiančia, švelnia. Lubos pačio šviesiausio  tono melsva, žydra, na kiek užmačiau, tai gražiai atrodo, bet tik viena eilė dar buvo išdažyta ax.gif

2. aciuks.gif  wub.gif
*

Nekantriai lauksime įgyvendintų darbų foto wink.gif
Rokė
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 15:53)
O kodėl jums taip daug už projektą el.projektuotojas suskaičiavo? Čia su topografine nuotrauka, ar vien už elektros proj.?? 
Na, nebent kažkokia labai sudėtinga situacija pas jus(iš toli reikia atsivesti,ar per kaimynų sklypus ,ar dar kas nors...)
Niuansų gali būti įvairių.Bet šiaip tai nemažai el.projektuotojų yra-gal tiesiog paskubėjote, neapsilankėte pas keletą ? Negaliu patikėti,kad nėra konkurencijos šitoje srityje ir taip žiauriai jie apsivertę darbais ,kad neradote pigiau.Tada tikrai gal labai sudėtingas tas projektas jūsų...
*

Nieko ten išskirtinio nėra.
emigrante
QUOTE(Rokė @ 2010 12 01, 14:31)
Mums per 100 darbo dienu turi padaryt el.projekta(as ju klausiu kiek bus mėnesiais,sakė 5mėn.),o plius dar 100 darbo dienų atvedimui elektros.Mums irgi galima buvo viską sutvarkyt greičiau,jei susirasim savo projektuotoją.Bet kai susiradau  ir pasakė ,kad už elektros projektą kažkur 3000 lt .Kada elektros tinklai daro projektą ir už jį mokėt nereikia.Tik už kilovatus ir už metrus atvedimo mokėsim.Tiksliau jau sumokėta beveik visa suma,nes kol nepervedi pinigų jie nepradeda nieko daryt.
*

Oi kaip jums brangiai uz elektros projekta blink.gif mums 800 dar sake 100 gal numes jeigu nereikalausime cekiu(bet as nezinau kokie ten cekiai ar ju gali reiketi mums ateityje) ir jeigu reikes topo tai vel apie 500lt, tai vat gaunasi 1300lt, ir dar is elektros tinklu pateiktos sumos minusuos 4procentus tai grubiai tariant prametam 1000lt, bet laukti visus metus mes jau negalime nes dokumentuose buvo issivelusi klaida tai jau visi darbai metams atsidejo doh.gif
doviliuke
Sveiki, papildau del to el. projekto. Mums pasake projektuotoja, dar pries nesant derint projekta i savivaldybe, kad reik turet ta el projekto sutarti. Kreipemes i Kajoka. Projektas mums kainavo 1100lt. 4u.gif
Del langu parasysiu i az 4u.gif
O siaip darbai kolkas sustoje pas mus. Salta doh.gif Dabar galvoju, gal visgi reikejo geotermini paleist, o atrode, kam cia ziemai, tik pinigus "suks" skaitliukas. Bet kiek butu darbo padaryta rolleyes.gif Nors is kitos puses gal ir gerai, bent MB matau namuose biggrin.gif
Kai db reik nest malkas per lauka, kad peciu kurent, tai dziaugiuosi geoterm pasirinkimu biggrin.gif
DainaM, o pas jus tai jau malonumas o nedarbai thumbup.gif As dar tik mintyse deliojuos apdaila rolleyes.gif Smagu pas jus, sekmes 4u.gif
Rokė
Labas 4u.gif .Gal turit kas kokius kontaktus iš kur žvyro gaut.
DainaM
Pas mus vakar IIa. radiatorius pakabino, miegamojo lubas išdažė, dabar bus galima tapetuot. Mergaitės kambarį išdažė, nulėkiau pažiūrėti, na, kol kas atrodo ryškokai, bet juk vaiko kambarys... Ir jos mėgstamiausia spalva, o kai apsistatys baldai, užuolaidos - viskas pasikeis ax.gif Aš vis dar dėl savo idėjos vargstu, bet jau vieną proskyną radau, kai jau pasieksiu kada Kauną, tuomet pasisakysiu, ar pavyks mano planai ar ne.

QUOTE(doviliuke @ 2010 12 02, 11:36)
DainaM, o pas jus tai jau malonumas o nedarbai thumbup.gif As dar tik mintyse deliojuos apdaila rolleyes.gif Smagu pas jus, sekmes 4u.gif
*

Niekis, prieisit ir jūs šį etapą mirksiukas.gif Pas mus gaunasi kai kas suplanuota labai iš anksto, kai ką tiesiog turime ir eksprontu nuspręsti, bet žinau, galutiniams rezultate bus gerai ax.gif Kitaip net galvot negalima ax.gif
emigrante
Labas rytas visiems, pasiguosiu... Skambina elektros projektuotojas nuvaziav iki sklypo pasirodo ne nuo to stulpo ves nuo kurio tikejomes, aisku nuo tolimesnio, doh.gif Pasirodo elektros tinklai apsigavo netaip kaina paskaiciavo tai aelektra nuo 4000lt isaugo iki 7000lt doh.gif topografine savaime aisku irgi daug brangesne nes 300m iki sklypo, zodziu dingo visas upas verysad.gif O dar klausimas ar kaimynai duos sutikima per jus zemes vestis, ai...
doviliuke
QUOTE(emigrante @ 2010 12 03, 14:03)
Labas rytas visiems, pasiguosiu... Skambina elektros projektuotojas nuvaziav iki sklypo pasirodo ne nuo to stulpo ves nuo kurio tikejomes, aisku nuo tolimesnio, doh.gif  Pasirodo elektros tinklai apsigavo netaip kaina paskaiciavo tai aelektra nuo 4000lt isaugo iki 7000lt doh.gif  topografine savaime aisku irgi daug brangesne nes 300m iki sklypo, zodziu dingo visas upas  verysad.gif  O dar klausimas ar kaimynai duos sutikima per jus zemes vestis, ai...
*

unsure.gif Liudnoka, bet nenukabinkit nosiuku, viskas bus gerai 4u.gif Bet jus dar psigilinkit, kodel ne nuo artimesnio stulpo, gal dar pasikalbekit su el tiklais, kaip jie skaiciavo nuo artimesnio stulpo, o db jau nebegalima. Tik nepraraskit optimizmo console.gif
DainaM
QUOTE(emigrante @ 2010 12 03, 13:03)
Labas rytas visiems, pasiguosiu...
*

Nu jo, kiekvienam ūpą numuštų... Aš kai pagalvoju, mums sklypas irgi daug atsiėjo, bet prieš krizę pirktas, bet pliusas tame, kad ten ir elektra buvo, ir kanalizacija su vandentiekiu....
verslas
Labas rytas visiems, pasiguosiu... Skambina elektros projektuotojas nuvaziav iki sklypo pasirodo ne nuo to stulpo ves nuo kurio tikejomes, aisku nuo tolimesnio, doh.gif  Pasirodo elektros tinklai apsigavo netaip kaina paskaiciavo tai aelektra nuo 4000lt isaugo iki 7000lt doh.gif  topografine savaime aisku irgi daug brangesne nes 300m iki sklypo, zodziu dingo visas upas  verysad.gif  O dar klausimas ar kaimynai duos sutikima per jus zemes vestis, ai...
*

Nu jo tiem elektros tinklams tik kad daugiau is zmogaus nulupt doh.gif Taip brangiai zmones moka uz elektra o jie dar kelnes mauna(tik dziaugtusi juk naujas vartotojas bus wub.gif )
Laura81r
QUOTE(emigrante @ 2010 12 03, 11:03)
*

neliudek,zinok buna kai kam dar blogiau.mums elektra kainavo arti 11 tukst.ir ka?ir nieko.mokejom,niekur nesidejom.kitaip net leidimo butum niekaip negave...
per visa nama bus dar daugiau tokiu kuriozu.kai kas kainuos brangiau nei buvot planave,kai kas maziau.taip kad,nenukabinkit nosies drinks_cheers.gif
jomre
*

Geriausia apie tai aiškintis prieš perkant sklypą, bet dabar jau" post factum"..
Taigi-gal pabandykite su savo dokumentais nuvažiuoti į el.tinklus pas----------
(gal į a.ž. jo kantaktus surašyti???)
Tikrai turėtų pasakyti kaip yra-jis "reikalo į vatą nevynioja".
Mes pas jį projektus derinam,todėl ir patariu būtent ten.
Šiaip tai elektros projektuotojai irgi el.tinkluose konkrečią situaciją aiškinasi, bet manau,kad tikrai nekenktų nuvažiuoti patiems-jei tikrai neįmanoma nuo artimesnio "taško",tai bent jau pasitikrinsite wink.gif
rimcikas
QUOTE(verslas @ 2010 12 03, 19:50)
Nu jo tiem elektros tinklams tik kad daugiau is zmogaus nulupt doh.gif Taip brangiai zmones moka uz elektra o jie dar kelnes mauna(tik dziaugtusi juk naujas vartotojas bus wub.gif )
*

O Jus pabandykite be elektros pagyventi.... lotuliukas.gif kiekvieno situacija vis kitokia. mes uz elektra sumokejom nedaug tik uz kilovatus ( aisku tai buvo pries keturis metus - linijos pralaidumas leido ir bla bla bla), o nuo apskaitos skydo patys klojomes kabeli.
Bet va kaip reikejo dujas atsivesti.... doh.gif doh.gif doh.gif tai elektros tinklai tik gelytes doh.gif kaip pamaciau darbu samata tai vos nenugriuvau.. doh.gif marazmas kazkoks, bet vedemesjas ir statem dujini katila kaip rezervini, dingus tai paciai elektros energijai...
rimcikas
Nu mergikės padiskutuojam....
kokias vidaus palanges geriau rinktis....? siandien visa dieną sėdžiu ir mąstau... vonioj tai plastikinė, kaip ir aišku, o ką į kambarius? gražiau kaip ir medinės būtų, bet nenoriu dar ir joms vergauti ir bijoti dėl kiekvieno užtiškusio vandens lašo.... galvoju gal ir kambariuose susidėti plastikines?? g.gif g.gif mano kambarių vizijoje visur dieninės užzuolaidos numatytos, tai kaip ir nekris per daug į akis tas plastikas ax.gif
DainaM
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 06, 20:01)
kokias vidaus palanges geriau rinktis....? siandien visa dieną sėdžiu ir mąstau... vonioj tai plastikinė, kaip ir aišku, o ką į kambarius? gražiau kaip ir medinės būtų, bet nenoriu dar ir joms vergauti ir bijoti dėl kiekvieno užtiškusio vandens lašo.... galvoju gal ir kambariuose susidėti plastikines?? g.gif  g.gif  mano kambarių vizijoje visur dieninės užzuolaidos numatytos, tai kaip ir nekris per daug į akis tas plastikas ax.gif
*

Aš susidėjau medžio drožlių palanges klevo spalvos, ne baltas mirksiukas.gif Nors jų pas mus mažai. Voniose darėm palanges iš plytelių.
emigrante
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 06, 20:01)
kokias vidaus palanges geriau rinktis....? siandien visa dieną sėdžiu ir mąstau... vonioj tai plastikinė, kaip ir aišku, o ką į kambarius? gražiau kaip ir medinės būtų, bet nenoriu dar ir joms vergauti ir bijoti dėl kiekvieno užtiškusio vandens lašo.... galvoju gal ir kambariuose susidėti plastikines?? g.gif  g.gif  mano kambarių vizijoje visur dieninės užzuolaidos numatytos, tai kaip ir nekris per daug į akis tas plastikas ax.gif
*

Oi kaip toli jus nuzenge, net pafantazuoti su jumis negaliu, dar nepriejome tokios stadijos smile.gif
PAs mus naujienos tos, kad kaimynai duoda sutikimus veti elektra, ir architektas buvo atvazeves snd atveze brezinius vizualizacijas, net nuotaika pasitaise thumbup.gif
jomre
QUOTE(DainaM @ 2010 12 06, 20:11)
Aš susidėjau medžio drožlių palanges klevo spalvos, ne baltas mirksiukas.gif Nors jų pas mus mažai. Voniose darėm palanges iš plytelių.
*

Aš savo bute- taip pat ne baltas dėjau (pas mus grindys:akacijos parketas, tad derinausi prie jų).Žymiai jaukiau ir praktiškiau-dulkių nesimato wink.gif
DainaM
emigrante, nu geros naujienos jums mirksiukas.gif

QUOTE(jomre @ 2010 12 06, 20:52)
Aš savo bute- taip pat ne baltas dėjau (pas mus grindys:akacijos parketas, tad derinausi  prie jų).Žymiai jaukiau ir praktiškiau-dulkių nesimato wink.gif
*

Man tos baltos irgi jau schmoll.gif Dabar bute tokios galingos medinės, lakuotos, nu gražiau nei baltos ax.gif

Aš dabar kitą dilemą sprendžiu. Dėl vidaus durų. Paprastai jos atsidaro į vidų. Aš kalbu apie IIa. kambarius, miegamuosius. Taigi ir galvoju, koridorius laisvas, erdvė jame neišnaudojama, tai galvoju duris daryti atidaromas į koridorių, automatiškai kambariuose daugiau vietos. Ką manote? Ar čia kažkoks ypatingas reikalavimas?

Dar mačiau Lankavoje man labai gražių durų, jos nevienspalvės, na stakta vienokia, pačiose duryse irgi įdėta (nemoku paaiškinti), tiesa, jos ir brangesnės... Dabar sumąsčiau, o jeigu aš imu staktas vienos spalvos, o pačią varčia kitos spalvos? Kažkaip galvoje šviečiasi, jei varčios būtų tarkim palangių spalvos (šviesios), o staktos tamsesnės? Koks riešutas ar panašiai g.gif

Nu ir dar - ko gero pavyks man su mano gėle merginos kambary ax.gif
Laura81r
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 06, 18:01)
*

ai,nezinau,mes tai susidejom plastikines.labai placios jos pas mus,nes sienos storos smile.gif medines gal butu ir pigiau atsieje.ai,del patogumo gal geriau plastikas.dejom rudas,derinom su langais. smile.gif
emigrante
QUOTE(DainaM @ 2010 12 06, 20:59)
emigrante, nu geros naujienos jums mirksiukas.gif
*

dekui, po truputi judam.
Kai uzbaigsit tai prasysimes i svecius apziureti visa meno sedevra wub.gif
DainaM
QUOTE(emigrante @ 2010 12 06, 22:02)
dekui, po truputi judam.
Kai uzbaigsit tai prasysimes i svecius apziureti visa meno sedevra wub.gif
*

Nu mielai prašom mirksiukas.gif Tikiuosi bus ką parodyt ax.gif
jomre

Aš dabar kitą dilemą sprendžiu. Dėl vidaus durų. Paprastai jos atsidaro į vidų. Aš kalbu apie IIa. kambarius, miegamuosius. Taigi ir galvoju, koridorius laisvas, erdvė jame neišnaudojama, tai galvoju duris daryti atidaromas į koridorių, automatiškai kambariuose daugiau vietos. Ką manote? Ar čia kažkoks ypatingas reikalavimas?

Dar mačiau Lankavoje man labai gražių durų, jos nevienspalvės, na stakta vienokia, pačiose duryse irgi įdėta (nemoku paaiškinti), tiesa, jos ir brangesnės... Dabar sumąsčiau, o jeigu aš imu staktas vienos spalvos, o pačią varčia kitos spalvos? Kažkaip galvoje šviečiasi, jei varčios būtų tarkim palangių spalvos (šviesios), o staktos tamsesnės? Koks riešutas ar panašiai g.gif

*

[/quote]

Dėl vidinių durų jokio ypatingo reikalavimo kaip ir nėra..Bet labai dažnai dienos metu durys būna paliktos atviros,tai jeigu jos visos bus atidarytos į koridoriaus pusę,tai g.gif Viename name teko matyti tokį vaizdelį.Savotiškai atrodo...
Reiktų pamatyt IIa.planą,kad rimčiau pakomentuot.

Dėl pačių durų .Jeigu galvojate tą dviejų spalvų variantą -na, šiokio tokio vėjelio įneša tokie dalykėkiai..Reikia apie visumą pagalvoti,kad neužmargintumėt per daug ..Kuo saikingiau dabar-tuo lengviau paskui derinti "aksesuarus"-dar juk atsiras užuolaidos ,užtiesalai visokie ir t.t..Įmeskit nuorodą -pasižiūrėt,kaip ten jos atrodo ..

Gėlės laukiame visos wink.gif
DainaM
QUOTE(jomre @ 2010 12 07, 20:18)
Dėl vidinių durų jokio ypatingo reikalavimo kaip ir nėra..Bet labai dažnai dienos metu durys būna paliktos atviros,tai jeigu jos visos bus atidarytos į koridoriaus pusę,tai  g.gif  Viename name teko matyti tokį vaizdelį.Savotiškai atrodo...
Reiktų pamatyt IIa.planą,kad rimčiau pakomentuot.

Dėl pačių durų .Jeigu galvojate tą dviejų spalvų variantą -na, šiokio tokio vėjelio įneša tokie dalykėkiai..Reikia apie visumą pagalvoti,kad neužmargintumėt per daug ..Kuo saikingiau dabar-tuo lengviau paskui derinti "aksesuarus"-dar juk atsiras užuolaidos ,užtiesalai visokie  ir t.t..Įmeskit nuorodą -pasižiūrėt,kaip ten jos atrodo ..

Gėlės laukiame  visos wink.gif
*

Iš principo vidinės durys būtų atdaros 3. Vaikų ir miegamojo. Drabužinės abejoju, ar būtų atviros, vonios irgi.... Bet kad ir vonios - jos atsidarytų į sieną (į sieną remtųsi), Berniuko durys irgi remtųsi į laiptinės tvorelę, Mergaitės irgi remtųsi į sieną, tik miegamojo būtų vidury koridoriaus, tai čia nei kliudytų, nei ne.... Man vidaus apstatymas lengvesnis būtų, nereiktų apskaičiuot durų atsidarymo.

Dėl tų dviejų durų spalvos - IIa. koridorius, jo lubos būtų vienos spalvos, koridoriuje aksesuarų jau nebe pridėsi. Kitas dalykas - kambariai. Pavyzd5 aš mačiau pačioje parduotuvėje, internete neužmačius tokių, tiksliau net nežiūrėjau...
jomre
[quote=DainaM,2010 12 07, 20:41]
Iš principo vidinės durys būtų atdaros 3. Vaikų ir miegamojo. Drabužinės abejoju, ar būtų atviros, vonios irgi.... Bet kad ir vonios - jos atsidarytų į sieną (į sieną remtųsi), Berniuko durys irgi remtųsi į laiptinės tvorelę, Mergaitės irgi remtųsi į sieną, tik miegamojo būtų vidury koridoriaus, tai čia nei kliudytų, nei ne.... Man vidaus apstatymas lengvesnis būtų, nereiktų apskaičiuot durų atsidarymo.
------------------------------------------------------------------------------------------
Jeigu situacija tokia-žinoma,kad galite daryti i įšorę-praktiškai-jokių trukdžių nebūtų wink.gif
DainaM
Na ko čia temelė aprimo? Įmesiu kelias foto, tiuk kad nelabai tos spalvos matosi doh.gif:
Čia mergaitės kambarys:
user posted image

O čia berniuko. Spalvos tos pačios, tik mergaitės sienos žalios, o lubos žydros, o pas berniuką atvirkščiai. Bet realiai berniuko labai gražiai atrodo.
user posted image

Jau IIa. kaip ir nudažytas, likę ištapetuot miegamasis, sudėt vonioje plytelės, na ir žinoma grindys. IIa. koridorius, laiptinė jau išdažyta vanilės spalva.

O čia svarbiausiai mūsų augintinė mirksiukas.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.