Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai 32 tema :)
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Bon_Bon.
Tęsiame toliau, mielosios breketininkės 4u.gif 4u.gif
user posted image

Čia visos diskutuojam, džiaugiames, liūdim, dalinamės savo patirtimi, čia visos siekame to pačio tikslo - tobulos šypsenos!

user posted image
Tad jaigu nusprendei keliauti gražios šypsenos link, junkis į mūsų draugišką kompaniją! Čia mes visada atsakysime į tau rūpimus klausimus, bei draugiškai patarsime 4u.gif

Mūsų gydytojai:

KAUNAS:
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andžiulienė, Neodenta, +370 37 755075, Baltų pr. 49a

VILNIUS:
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, +370 5 2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K Ladygos 1- 123
Vita Budrienė, 8-615-71197, +370 5 2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
*fabulouslife*
aciu uz nauja tema 4u.gif
tik ateiciai, manau reiktu kur atsakingiau, su breketu pvz ir nuoroda i albumeli:)
natale
o Kavyte tikrai nustebino,iki Kaledu breketus nums bigsmile.gif thumbup.gif o taip pergyveno kad tik su virsum metus vaiksciojo ax.gif o cia kaip greit prasisuko smile.gif kiek tu jau nesioji?
smilsee, manau ir tau iki Nauju nuims mirksiukas.gif
o as cia foruma valdysiu,viena senbuve su breketais lotuliukas.gif cool.gif
nors blondie ir beprotiska-fantastiska man irgi prie senbuviu ax.gif prie musu kartos rolleyes.gif aj, ir dar congenialyti smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 12 01, 23:53)

kartos keiciasi.. ir labai kazkaip greit atrodo pasikeite.. smile.gif
Mingin
Kokie faini dantukai, tik jau paskutinėje temoje, negalėjau atsižiūrėt... aš ir tokių noriu biggrin.gif Sveikinimai ir nuo manęs thumbup.gif
Kavytė
QUOTE(natale @ 2010 12 01, 23:53)
o Kavyte tikrai nustebino,iki Kaledu breketus nums  bigsmile.gif  thumbup.gif  o taip pergyveno kad tik su virsum metus vaiksciojo  ax.gif  o cia kaip greit prasisuko  smile.gif  kiek tu jau nesioji?
smilsee, manau ir tau iki Nauju nuims  mirksiukas.gif
o as cia foruma valdysiu,viena senbuve su breketais  lotuliukas.gif  cool.gif
nors blondie ir beprotiska-fantastiska man irgi prie senbuviu  ax.gif  prie musu kartos  rolleyes.gif aj, ir dar congenialyti  smile.gif
*

nešioju tiek, kiek liniuotė parašyta ax.gif bet apačioj tik nuo birželio mėnesio. apačia labai labai greitai išsitiesino ax.gif
Džinga
Eh, ir vėl mūsų sąrašiuko nėr.;/
ryt keliauju pas Damušienę.smile.gif
p.s. aš galėsiu sukurt naują temą gruodžio 23-sausio 9 tam tarpe, jeigu ką.smile.gif
ajaja
Kavyte, kaip gera tavo dantukus pamatyti po tokio ilgo laiko, smagu matyti toookius rezultatus taip greitai 4u.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 01, 20:58)
Ei, o LT tokias daro?  biggrin.gif nes tikrai super, ir nesimato, ir to gomurio šlykštaus nėra  thumbup.gif  wub.gif aš ir tokių reikalausiu  schmoll.gif
*

nu as ir dziaugiuos, kad gomurio nera smile.gif bet zinok tu ploksteliu krasciukas taip nukirptas, kad mano jautruji liezuvi spejo suerzinti. viena puse su nagu dilde biski apslifavau, db reikia per viduri apslifuoti dar doh.gif

ai dar galvoju kas bus kai 2 men atnesiosiu. dabar tai naujos dar tai svarios ir skaidrios. o po 2 men pastovaus laikymo burnoj kazin ar liks tokios pat grazios ir skaidrios, vistik seiles pastoviai, kas vakara valyti reikia... idomu kaip bus.

gyd sake nesulauzyti, nes vel reikes is naujo imti dantu antspaudus. as sakau, taigi turit jau antspaudus, kam vel imti, sako nes jie daromi is kazkokios medziagos, kad po kurio laiko susitraukia, nu sumazeja. uztai kaskart darant tas ploksteles reikes nauju antspaudu...

QUOTE(Congeniality @ 2010 12 01, 21:37)
ajaja, atsiimu savo zodzius, kad tau reikia paslifuoti. Is sono kai idejai, tai nieko ten nereik, nuostabiai viskas, net zada atime kaip grazu. Ideali man tavo forma, dydis, viskas. Praktiskai mano siekiamybe, kad irgi taip atrodytu. Tik bijau, kad su mano tam tikra ypatinga veido anatomija tai nebus imanoma, nes ir L. sake, kad ji stebuklu nedaro, tik dantis tiesina. Butu dar idomu pamatyti kaip atrodo kai naturaliai sypsaisi, be demonstravimo dantu mums speciliai, tiesiog naturali sypsena.
*

tie dantys skirtingose nuotraukose skirtingai atrodo. o kai su tom plokstelem, tai nelabai ir matosi kur nelygu. aciu uz komplimentus. o naturaliai kaip sypsaus dar ir pati nezinau, jau kai naturalios sypsenos nuotrauku prisigaudysiu, tada galesiu pademonstruoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 12 01, 21:13)
o bliamba, as tokias pacias kapas turejau balindama dantukus, dar pries breketus. idomu ar jas galima po to tam reikalui naudoti?  biggrin.gif  bigsmile.gif
*

nezinau. jei tam, kad padarytu tas kapas daro dantu antspaudus, tada gal ir galima g.gif

QUOTE(*sunshine* @ 2010 12 01, 21:36)
ajajai pas mane tokia pati:) Cia kapos vadinasi jos:) taip daro lt. as tokia nesioju

*

o tau niekas tenai liezuvio neerzina??

o del holivudo, manau kiekviena mes rasim savajame daugybe trukumu. as ziuriu taip, kad palyginus su tuo kas buvo tai milijona kartu geriau, ko daugiau reikia smile.gif

P.S. Bon Bon aciu uz temuke 4u.gif
aistuliaa
QUOTE(radviliux @ 2010 12 01, 13:42)
Norejau paklausti kitu forumieciu, ar ir jums breketu sistemos aktyvavimas toks siaubingas, ar cia tik man pirma karta taip tik pasirode?  unsure.gif
*

Man pirmas vizitas irgi labai nemalonus buvo laugh.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 14:41)
aituliaaa, nustok plombom maitintis, jau ir taip permatoma, geriau lasinuku kaip cia panos snekejo  lotuliukas.gif

ne ne, man plombų dieta laugh.gif
Kokios įdomios tavo plokštelės

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 01, 20:14)
Tikekimes Aistuliai gera nuotaika lotuliukas.gif

unsure.gif o čia ką jau yr manęs bijančių ar galvojančių, kad šūkausiu atėjus su bloga nuotaika? laugh.gif

------------------------------------------
Sąrašiukas
Ko nėra ir kas norit į jį papulti ar matot apie save klaidingą informaciją, rašot viską až smile.gif
user posted image
blondie*
QUOTE(natale @ 2010 12 01, 22:53)
o as cia foruma valdysiu,viena senbuve su breketais  lotuliukas.gif  cool.gif
nors blondie ir beprotiska-fantastiska man irgi prie senbuviu  ax.gif  prie musu kartos  rolleyes.gif aj, ir dar congenialyti  smile.gif
*

Tokia čia iš manęs ir senbuvė.. Dar net 8 mėnesių nenešioju.. irnesakyk.gif Man dar kelelis tolimas.. Na, bent jau aš tam nusiteikus.. Nors smagu būtų kokius tik 1,5 metų panešiot.. rolleyes.gif

aistuliaa, gal tu pasidalink su kuo nors tą sąrašiuką? lotuliukas.gif Nes jau antra tema neįdedam kaip priklauso.. Reikia dabar nuspręst, kas kuria sekančia ir persiųsk sąrašą.. mirksiukas.gif Va Džinga pasisiūlė, galiu ir aš, nes dar nekūriau.. Taip bus paprasčiau.. 4u.gif
vertejaxxx
Labas rytas! 4u.gif
O kad greitai senaja tema surijot! tongue.gif biggrin.gif Sedziu sau darbe ir mastau, kad galetu jau man tuos dantis paverzt, nes nieko nebesijaucia, neskauda, tai speju niekas ten ir nevyksta.... g.gif
aistuliaa
QUOTE(blondie* @ 2010 12 02, 09:50)
aistuliaa, gal tu pasidalink su kuo nors tą sąrašiuką?  lotuliukas.gif  Nes jau antra tema neįdedam kaip priklauso.. Reikia dabar nuspręst, kas kuria sekančia ir persiųsk sąrašą..  mirksiukas.gif  Va Džinga pasisiūlė, galiu ir aš, nes dar nekūriau.. Taip bus paprasčiau..  4u.gif
*

Tai tiksliai sutariam kuri kurs ir nusiųsiu wink.gif tik man el. paštą až parašykit wink.gif
Jei siūlėsi Džinga, tada lauksiu jos pašto.
asta_pasta_prakasta
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 12 02, 09:51)
Labas rytas!  4u.gif
O kad greitai senaja tema surijot!  tongue.gif  biggrin.gif  Sedziu sau darbe ir mastau, kad galetu jau man tuos dantis paverzt, nes nieko nebesijaucia, neskauda, tai speju niekas ten ir nevyksta....  g.gif

aš jau ir pat savo gydytojai siūlau stipriau paveržt, nes man net po vizitų nei skauda, nei tempia..
o gal aš kokia bejausmė biggrin.gif

ne poryt man vizitas, tai gal išsiprašysiu drastiškesnio paveržimo:)
Esha
Sveikos,
As tai daar nenoriu jokiu paverzimu po datu saliimu. bet kaip supratau man jie svieciasi sausio gale.
Pas ortodonte 16 diena vaziuosiu, bet sake tam, kad paziuretu ar viskas tikame linkme eina.

Ir tarp kitko plepsiu sarasiukas:
1. Bon_Bon. 56
2. Emukas21 54
3. Esha 50
4. beprotiskai_fantastiska 39
5. ajaja 36
6. Mingin 31
7. aistuliaa 28
8. pantera negra 20
9. ramintuska 20
10. blondie* 18
ajaja
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 12 02, 07:51)
Labas rytas!  4u.gif
O kad greitai senaja tema surijot!  tongue.gif  biggrin.gif  Sedziu sau darbe ir mastau, kad galetu jau man tuos dantis paverzt, nes nieko nebesijaucia, neskauda, tai speju niekas ten ir nevyksta....  g.gif
*

as visa lai ta pagi galvodavau, taip noredavosi jausti, kad veiksmas vyksta smile.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 12 02, 08:08)
aš jau ir pat savo gydytojai siūlau stipriau paveržt, nes man net po vizitų nei skauda, nei tempia..
o gal aš kokia bejausmė  biggrin.gif
ne poryt man vizitas, tai gal išsiprašysiu drastiškesnio paveržimo:)
*

sadomazo. ? lotuliukas.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(ajaja @ 2010 12 02, 11:28)
as visa lai ta pagi galvodavau, taip noredavosi jausti, kad veiksmas vyksta smile.gif
sadomazo. ?  lotuliukas.gif

na bent jau jausčiau, kad kažkas vyksta.. smile.gif
o mano grupiokė sadomazochistus vadindavo sodo masažistais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gabiux25
Oro uostas is kurio tureciau skristi namo breketuku uzdejimui uzdarytas iki ryt 18.00val., o mano skrydis jau sestadieni,gal atidarys iki jo,nors kazkaip labai mazai tiketina ir visdar sninga.. Kaip butu liudna jeigu tektu atideti breketu dejima,taip laukiau... verysad.gif
ajaja
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 02, 09:47)
Oro uostas is kurio tureciau skristi namo breketuku uzdejimui uzdarytas iki ryt 18.00val., o mano skrydis jau sestadieni,gal atidarys iki jo,nors kazkaip labai mazai tiketina ir visdar sninga.. Kaip butu liudna jeigu tektu atideti breketu dejima,taip laukiau... verysad.gif
*

eina sau doh.gif o kurioj saly tu esi? gyveni tenai, ar tik laikinai isvaziavus?
as tai irgi svarsciau varineti i Lt breketu detis ir paverzimams bet nusvarsciau "pries" ir dabar lb dziaugiuosi blush2.gif
gabiux25
QUOTE(ajaja @ 2010 12 02, 10:04)
eina sau  doh.gif o kurioj saly tu esi? gyveni tenai, ar tik laikinai isvaziavus?
as tai irgi svarsciau varineti i Lt breketu detis ir paverzimams bet nusvarsciau "pries" ir dabar lb dziaugiuosi  blush2.gif
*

As UK, Londone,gyvenu jau daugiau nei 6 metai. smile.gif As irgi cia, Londone,buvau nuejus i konsultacijas,jau buvau susiziurejus ir kaip moket geriau (3.500£) ir t.t. Bet kai pasake gydymo plana kilo abejoniu tad grizau i LT pasikonsultuot su keliais ortodontais. Kadangi LT buvo pasakyta kad galima viska sutvarkyti be jokiu implantu,apsisprendziau daryti LT. ax.gif Zinau,kad teks skraidyti,bet geriau jau skraidyti ir susitvarkyti viska be jokiu papildomu gelezu burnoj nei kad nesioti breketus 2 metus ir dar paskui implantuoti 2 dantis. Tai reikstu dar ilgesni gydymo laika ir papildomus pinigus. rolleyes.gif
ajaja
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 02, 10:31)
As UK,
*

tai jo jo, jei Lt pasiule priimtinesni gydymo plana tada aisku geriau. as Lt net ir nejau i konsultacijas, tai galvos neskaudejo.
tikiuosi atidarys dar ta orouosta 4u.gif ar nelabai tiketina?
gabiux25
QUOTE(ajaja @ 2010 12 02, 10:41)
tai jo jo, jei Lt pasiule priimtinesni gydymo plana tada aisku geriau. as Lt net ir nejau i konsultacijas, tai galvos neskaudejo.
tikiuosi atidarys dar ta orouosta  4u.gif ar nelabai tiketina?
*

Tai vat kad as tik matau TV, nes pas mus garso reception'e neleidzia ijungti,nebent koks klientas paprasys tik tada. Bet kad tiek klientai neatvaziuoja i susitikimus nes visi uzsnigti. doh.gif Tai taip ir nzn, bandziau ieskot info internete bet dar nieko neradau. unsure.gif Tik maciau kad vakar ir siandien visi skrydziai i Kauna atsaukti. Bent jau snigti nutotu,tai vis galimybe padidetu.. verysad.gif
Papildyta:
Bon Bon aciu uz grazia tema 4u.gif
blondie*
Matau Džinga gali tik gruodžio 23d. - sausio 9d. temukę sukurt, o manau, pabaigsim greičiau.. Tai galiu aš apsiimti šį kartą.. mirksiukas.gif
ajaja
QUOTE(blondie* @ 2010 12 02, 11:14)
Matau Džinga gali tik gruodžio 23d. - sausio 9d. temukę sukurt, o manau, pabaigsim greičiau.. Tai galiu aš apsiimti šį kartą..  mirksiukas.gif
*

saunu thumbup.gif
blondie*
QUOTE(ajaja @ 2010 12 02, 12:24)
saunu  thumbup.gif
*

Žiūriu, kelių mergaičių iš sąrašiuko, net nebėra SM, tai, jei nieko prieš, pašalinsiu, kai gausiu sąrašiuką iš aistuliaa.. smile.gif
Emukas21
Sveikos 4u.gif
Kemsu pries vizita kad poto netektu gailesti kodel nevalgiau lotuliukas.gif koks oras slykstus, net nesinori vaziuot verysad.gif
ajaja
QUOTE(blondie* @ 2010 12 02, 11:29)
Žiūriu, kelių mergaičių iš sąrašiuko, net nebėra SM, tai, jei nieko prieš, pašalinsiu, kai gausiu sąrašiuką iš aistuliaa..  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 13:34)
Sveikos  4u.gif
Kemsu pries vizita kad poto netektu gailesti kodel nevalgiau  lotuliukas.gif koks oras slykstus, net nesinori vaziuot  verysad.gif
*

lasiniu lasiniu biggrin.gif
pas mus sniego kalnai, labai neiprasta airijoj, todel maziausias sniego iskritimas sukelia chaosa, o cia tokia jau normali ziema pasidare. gerai, kad as gyvenu per gatve nuo darbo smile.gif
o kas pas jus per oras?
vertejaxxx
Na bent jau Kaune tai siandien irgi sninga, vejas gelezinis, salta... Zodziu, siaubo filmas biggrin.gif Noriu i afrikaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
intelligence
Aš tai kaifuoju nuo sniego ir pūgų - labai myliu žiemą . Mergikės, aš pasižadu sukurt temukę po naujų, nes man dabar sesija, visokie atsiskaitymai univere, tai nėr nei laiko nei noro tiesą sakant blush2.gif kad jau mane senbuve pavadinot, tai teks prisiimti atsakomybę biggrin.gif na o aš tai džiūgauju, kad dar laikosi tas breketukas priklijuotas, tikiuosi gal ir nenukris biggrin.gif o šeip tai elastikus nešioju, jau ne taip skauda... smile.gif
gabiux25
QUOTE(ajaja @ 2010 12 02, 13:53)
drinks_cheers.gif

lasiniu lasiniu  biggrin.gif
pas mus sniego kalnai, labai neiprasta airijoj, todel maziausias sniego iskritimas sukelia chaosa, o cia tokia jau normali ziema pasidare. gerai, kad as gyvenu per gatve nuo darbo smile.gif
o kas pas jus per oras?
*

Pas mus UK irgi tas pats, keliu centimetru sniego uztenka ir transporto sistemoj toks chaosas kad baisu. Puse zmoniu i darba negali atvaziuoti,nes tai traukiniai neveikia,tai metro,tai autobusai nevaziuoja. doh.gif
Bon_Bon.
Labas vakaras 4u.gif Pagaliau pavyko prisijungti, taigi papasakosiu apie savo pirma vizita. Nueme ta spyruoklyte, sake, kad labai gerai ta tarpuka atidare, ir prijunge iltinuka, taigi tikuosi ji man greitai nuleis 4u.gif Sake, kad per kita vizita galvos ka su apacia ir sakandziu daryt. Tai vat, tiek naujienu smile.gif
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 16:34)
Sveikos  4u.gif
Kemsu pries vizita kad poto netektu gailesti kodel nevalgiau  lotuliukas.gif koks oras slykstus, net nesinori vaziuot  verysad.gif
*

Nu, Emuk, kaip tau sekesi? Grizai jau, neuzpuste? biggrin.gif
ajaja
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 02, 17:30)
Labas vakaras 4u.gif Pagaliau pavyko prisijungti, taigi papasakosiu apie savo pirma vizita. Nueme ta spyruoklyte, sake, kad labai gerai ta tarpuka atidare, ir prijunge iltinuka, taigi tikuosi ji man greitai nuleis 4u.gif Sake, kad per kita vizita galvos ka su apacia ir sakandziu daryt. Tai vat, tiek naujienu smile.gif

*

vau, kiek daug visko, gerai vadinas viskas progresuoja pas tave, super smile.gif

pas mus ziauriai pusto, puse chebros isvare anksciau namo is darbo, kad dasigautu, o keli pasieme viesbuti netoliese, nes nenori rizikuoti tokiu oru kazkur vaziuoti
intelligence
QUOTE(ajaja @ 2010 12 02, 21:39)
vau, kiek daug visko, gerai vadinas viskas progresuoja pas tave, super smile.gif

pas mus ziauriai pusto, puse chebros isvare anksciau namo is darbo, kad dasigautu, o keli pasieme viesbuti netoliese, nes nenori rizikuoti tokiu oru kazkur vaziuoti
*

Aš iš darbo važiavau valandą laiko, kai anksčiau grįždavau per penkiolika minučių biggrin.gif Bet vistiek myliu žiemą 000054.gif
Emukas21
*

[/quote]

Grizau grizau smile.gif tai va pakeite abu lankus, uzdejo dar kazkokias permatomas gymytes(kaip dantu siulas panasi) virsuje nuo 3ciuko iki 3treciuko, ir apacioje tik neimatau nuo kelinto danties, kazkur gale, apslifavo viena pirmuka kad dar nesidarytu tarpai kiek supratau, ir sake spresim ka reiks daryt su ju lyginimu(ar reiks estetinio ar ne) sumokejau 260lt verysad.gif ir net ceki gavau lotuliukas.gif o uzsidejau raudonas gumytes, tai daktare sako kas cia siandien visiems su raudonom gumytem? sakau jau kelinta dedas, sakau kaledos thumbup.gif biski pliotku ta cool masinyte ne D.L o Damusienes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 02, 21:43)
Aš iš darbo važiavau valandą laiko, kai anksčiau grįždavau per penkiolika minučių  biggrin.gif Bet vistiek myliu žiemą  000054.gif
*

Oj net net lotuliukas.gif nemegstu nei sniego nei ziemos, na tik biski nes gimtadienis ziema lotuliukas.gif thumbup.gif
Bon_Bon.
[quote=Emukas21,2010 12 02, 23:16]
*

[/quote]

Grizau grizau smile.gif tai va pakeite abu lankus, uzdejo dar kazkokias permatomas gymytes(kaip dantu siulas panasi) virsuje nuo 3ciuko iki 3treciuko, ir apacioje tik neimatau nuo kelinto danties, kazkur gale, apslifavo viena pirmuka kad dar nesidarytu tarpai kiek supratau, ir sake spresim ka reiks daryt su ju lyginimu(ar reiks estetinio ar ne) sumokejau 260lt verysad.gif ir net ceki gavau lotuliukas.gif o uzsidejau raudonas gumytes, tai daktare sako kas cia siandien visiems su raudonom gumytem? sakau jau kelinta dedas, sakau kaledos thumbup.gif biski pliotku ta cool masinyte ne D.L o Damusienes lotuliukas.gif

*

[/quote]
Oho, kiek daug tau cia visko pridare thumbup.gif: Kiek daug sumokejai, as tai tik 30lt biggrin.gif Idek nuotraukele kaip atrodo dantukai po vizito smile.gif
Jo as irgi siandien einu ir ziuru i ta masinyte, galvoju "nebloga masinyte D.L turi" biggrin.gif Ateinu i klinika, viena Damusiene dirba ir tada supratau, kad ten Damusienes ta super masinyte biggrin.gif
Džinga
Ulele.. Biški nuliūdino šian... Sakė, kad nelabai mato ilties judėjimą, negali šokinėt iš džiaugsmo (pati taip pasakėbiggrin.gif). Neprijungs priekio kol nematys, kad dygsta dantis, nes kadangi nėra priekinių dantų šaknų, nenori laikyt maximumo ant priekio breketų. Ir ketvirtas dantis dešinėj sukas, bet sunkiai. Tai žo, tik ant kairės pusės uždėjo storesnę vielą ir permatomas gumytes (vienintelis dalykas kurį galėjo padaryt iš planuotų). Tai dabar ojojoj kaip jaučiu kairę pusę.
Buvo išėmus lanką, kad galėtų pačiupint gomurį, tai net keista buvo, kiek vietos burnoj.;D tik tiek kad jį iš gerklės pusės nuleido, tai vėl priprast reikės. O kad visokios vielos neatsiluptų, net užcementavo ir užkietino.biggrin.gif
tiek daug darė atrodo, o sumokėjom tik 40lt (gavau daugiau bapkių į Vilnių!!:D)
šiaip jau kėdėj ašaros kaupės nuo tų skausmingų paveržinėjimų ir panašiai, bet neapsižliumbiau.;D
dabar sausio 6d, kelios dienos iki pilnametystės.;D sakė, jog tikis, jog iltis parodys kad dygsta.
Tai va tokios tokelės iš mano fronto...
Papildyta:
Apie kurią jūs čia mašinytę?biggrin.gif ten kur prie durų pastatyta buvo? Tėt tai sako 'nu kažkaip neaiškiai čia ta mašina pastatyta.' suprask, nepatenkintas.;D
Emukas21
Man sausio 10d vizitas 4u.gifo man kaip dejo naujas gumytes tai priekinius labai gele blink.gif
Bon_Bon.
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 23:42)
Man sausio 10d vizitas 4u.gifo man  kaip dejo naujas gumytes tai priekinius labai gele  blink.gif
*

Man sausio 13d., gerai, kad ne penktadieni lotuliukas.gif Man dabar skauda antruka ir iltinuka, net saldu doh.gif
Džinga
Nu man irgi skaudėjo kai tą vielą ir po to gumytes dėjo. Ant galinio danties negalėjo uždėt gumytės, tai vielutę dėjo. blink.gif
Bon_Bon.
QUOTE(Džinga @ 2010 12 02, 23:50)
Nu man irgi skaudėjo kai tą vielą ir po to gumytes dėjo. Ant galinio danties negalėjo uždėt gumytės, tai vielutę dėjo. ohmy.gif
*

Dzinga, o kiek tau prognozavo breketus nesiot? smile.gif
Emukas21
Oho, kiek daug tau cia visko pridare thumbup.gif: Kiek daug sumokejai, as tai tik 30lt biggrin.gif Idek nuotraukele kaip atrodo dantukai po vizito smile.gif
Jo as irgi siandien einu ir ziuru i ta masinyte, galvoju "nebloga masinyte D.L turi" biggrin.gif Ateinu i klinika, viena Damusiene dirba ir tada supratau, kad ten Damusienes ta super masinyte biggrin.gif
*

[/quote]

Man ir tas pats ateinu o ziuriu tik Damusiene dirba smile.gif tuoj pameginsiu nufotkinti su tel, bet jauciu kokybe bus nekokia smile.gif
Džinga
Bon Bon, 2,5-3m bet taip nedrąsiai, aš nusiteikus minimum trims metams.smile.gif šiaip pilnai pasitikiu Damušiene, tai nesuku galvos dėl to.smile.gif
aš tai kai privažiavom, žiūriu, Damušienės kabinete tamsu, tai taip 'negi nėra jos? blink.gif neskambino juk.'.biggrin.gif nusiraminau tik įėjus į KOC.biggrin.gif
intelligence
Jooo.. kad man kas daug metų atgalios, dar į mokyklos laikus, suprasčiau, kad reikia gerai mokytis, ir būt odontologe biggrin.gif Ir mašinytę gerą turėčiau, ir galėčiau naglai statyt ant šaligatvio lotuliukas.gif tik kaži ar jos asmeninio gyvenimo kiek nors turi? g.gif
Esha
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 02, 23:05)
tik kaži ar jos asmeninio gyvenimo kiek nors turi?  g.gif
*

O kodel manai, kad neturi? smile.gif Aisku turi
Emukas21
QUOTE(Esha @ 2010 12 02, 23:08)
*

Gal ir turi bet kazkaip dirba istisom dienom vargseles, na aisku gerai kad savaitgaliai laisvi smile.gif

Bon Bon zinok nesigauna nieko, nesimato beveik tu dantu doh.gif
blaze
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 02, 19:30)

Oj koks baltas pavydas kad viskas greitai vaikšto thumbup.gif
Aš tai vakar buvau pas Budrienę vizite, tai pasirodo kur su spyruoklyte daro tarpą krūminiui, tai pilnai atsilaisvino tik viena pusė, todėl dar negalėjo jo prikabinti verysad.gif užsirašiau po dviejų savaičių, sakė, kad jau tikrai klijuos breketą ant to danties. Smagu bent tiek, kad susimąsčiau, jog noriu spalvotų gumyčių tai pasirinkau vandenyno spalvos, nors vyras sako kad žydros biggrin.gif bet taip fainai nustebinta buvau, nes parodė kokias turi, o aš sakau nežinau kuri čia man graži, tai leido išsirinkti kurios gražiausios ir pabandymui uždėjo visas, o tada jau rinkausi, nors visos gražu buvo man thumbup.gif džiaugiuosi, kad nepabijojau, nes tikrai gyvina visą vaizdą bigsmile.gif tik kad man dantų jau neskauda nežinau kiek laiko, kartais atrodo, kad gal ir nevaikšto man jie, nors kaip ir turėtų smile.gif

O dėl asmeninio laiko manau turi, bent jau savaitgaliais tai nedirba, o ir šiaip manau kartais ryte, kartais vakare smile.gif
Mildutė
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 02, 21:46)
Man sausio 13d., gerai, kad ne penktadieni lotuliukas.gif Man dabar skauda antruka ir iltinuka, net saldu doh.gif
*

Ir man sausio 13d. biggrin.gif
Emukas21
Sakau tos gumytes geris thumbup.gif man bet jau fainiau kai gali issirikti, kazkaip zaismingiau smile.gif idejau kazkokia foto, o gumytes atrodo orandzines, nu vienu zodziu ikelsiu geresne, reik nusifotkint ir iduosiu draugui kad darbe ikeltu gal ant jo kompo skaitys mano kortele fotiko smile.gif
blaze
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 23:30)
Sakau tos gumytes geris  thumbup.gif  man bet jau fainiau kai gali issirikti, kazkaip zaismingiau smile.gif idejau kazkokia foto, o gumytes atrodo orandzines, nu vienu zodziu ikelsiu geresne, reik nusifotkint ir iduosiu draugui kad darbe ikeltu gal ant jo kompo skaitys mano kortele fotiko   smile.gif
*

Man gydytoja lb super pasakė: Juk breketai tai vis tiek matosi, galima juos ir palinksminti biggrin.gif dar labai prsijuokė, kai klausė maždaug čia kalėdoms ruošiesi? lotuliukas.gif
Beje už vizitą ir gumučių keitimą nesumokėjau nė cento, tai taip keista buvo, nors žinoma ir smagu lb bigsmile.gif
Emukas21
QUOTE(blaze @ 2010 12 02, 23:46)
Man gydytoja lb super pasakė: Juk breketai tai vis tiek matosi, galima juos ir palinksminti biggrin.gif dar labai prsijuokė, kai klausė maždaug čia kalėdoms ruošiesi? lotuliukas.gif
*

As ir tos pacios nuomones juk jie vistiek matosi, tai kodel ju nepagyvinus smile.gif tai sakau visiems cia bumas kaledinis, reiks visaip pasipuost smile.gif
intelligence
QUOTE(Esha @ 2010 12 02, 23:08)
*

Manau dauguma gerų ortodontų ne tik gydymu užsiima, o ir moksline veikla. bent jau esu radus nemažai straipsnių, konferencijų kur dalyvauja pvz mano gyd, D.L, Šidlauskas. mirksiukas.gif Tai manau per savaitę tikrai bent keturias-penkias dienas kabinete su pacientais dirba (plius dauguma po LT važinėja), o kur dar visokios studijos ir pan. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 02, 23:47)
As ir tos pacios nuomones juk jie vistiek matosi, tai kodel ju nepagyvinys smile.gif ti sakau visiems cia bumas kaledinis, reiks visaip pasipuost  smile.gif
*

Nzn, jei aš kokiam švietimo ministrui iššiepčiau savo geležinę ir dar spalvotą šypseną.... doh.gif lotuliukas.gif Ta prasme manęs darbe nesuprastų su spalvotom gumom. Manęs ortodontė net neklausia kokias dėt - jau žino kad tas, kurios nesiskiria nuo breketų spalvos biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.