Ziuokute
2010 12 02, 12:58
 BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
Anoje temoje aš paskutinė, šitoje pirma Labai gražūs namučiai, Ziuokute
Ziuokute
2010 12 02, 13:52
QUOTE(Allur @ 2010 12 02, 14:48) Anoje temoje aš paskutinė, šitoje pirma Labai gražūs namučiai, Ziuokute  anokie cia grazus  svarbu, kad vaisingi
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 02, 13:52) anokie cia grazus  svarbu, kad vaisingi  Pas Jūs tai tikrai vaisingi, kiekvieną mėnesi po 2 ir daugiau
Ziuokute
2010 12 02, 13:55
QUOTE(Allur @ 2010 12 02, 14:54) tai gruody bus daugiau nei dvi, nes labai graziai pakilusiu BT yra
~lullaby~
2010 12 02, 14:12
aciu uz namucius registruojuosi
Peržiūrėjau Jūsų grafikėlius, tai labai Mrs Foxy grafikėlis užstrigo, manau, tikrai bus sėkmingas
Žemyna_mėlynakė
2010 12 02, 14:57
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 02, 09:03) o pas mane per puse maziau, 25... taigi mums savaitele bet turbut reikia tiketis geriausio? juk dar net ir mmm diena neatejo... BT nekrenta, laikosi apie 37, taigi tai teikia vilciu...  Tyliai sveikinu ir linkiu, kad skaičiukai sparčiai didėtų QUOTE(angel08 @ 2010 12 02, 10:51) oi kad tavo zodeliai D i ausi  o bus kaip bus. o tu jau nestabdyk ir sok i virsu  Gražus šuoliukas, manau bus gera pabaiga Ačiū visoms už palaikymą  deja net užuominos į vaiduoklį nėra  na jei BT laikysis tai dar kartosiu NT, net ne anksčiau 17DPO
lekitra
2010 12 02, 15:13
Sveikos MB ateme is manes termometra ir pasake, kad uztenka zaisti  tai nuo O ir nebematuoju BT sveikinu  visas visas o as darbe vis paglostau vienos bendradarbes pilvuka, taip smagu atrodo
~lullaby~
2010 12 02, 15:14
QUOTE(Ankara @ 2010 12 02, 15:12) Ačiū visoms už palaikymą  deja net užuominos į vaiduoklį nėra  na jei BT laikysis tai dar kartosiu NT, net ne anksčiau 17DPO palinkejimas kad tos trys dieneles greit prabegtu - ir mus nudziugintum
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 02, 16:14) palinkejimas kad tos trys dieneles greit prabegtu - ir mus nudziugintum  Ačiū O tu irgi labai gražiai į viršų šoktelėjai taip iš karto
Selena77
2010 12 02, 15:48
Atskubu ir as i naujutelius namucius!  Aciu, Ziokute, jie tiesiog nuostabus ir turi buti pilnut pilnuteliai naujai iskeptu
Žemyna_mėlynakė
2010 12 02, 15:51
QUOTE(Ankara @ 2010 12 02, 12:24) Laukiu grazios pabaigos. Papildyta:QUOTE(lekitra @ 2010 12 02, 12:13) Sveikos MB ateme is manes termometra ir pasake, kad uztenka zaisti  tai nuo O ir nebematuoju BT Bet pas mus vistiek uzsuk, geromis naujienomis pasidalink.
lekitra
2010 12 02, 15:54
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 02, 16:51) uzsuksiu uzsuksiu, kiekviena diena ateinu pasiziuret, kaip jums sekasi, kokiu naujienu atsirado  o pati tikiuos, kad neuzilgo galesiu pasidalint gerom naujienom, taip labai laukiu ir taip labai noriu  turbut taip pat, kaip ir visos mes cia
~lullaby~
2010 12 02, 16:04
QUOTE(Ankara @ 2010 12 02, 15:24) Ačiū O tu irgi labai gražiai į viršų šoktelėjai taip iš karto   kad noretusi jau auksciau kopti  bet dar laiko yra - kol kas ramu
ssandraM
2010 12 02, 16:27
registruojuosi naujuose namuciuose  aciu statybininkei idomu kiek  atnes sie namuciai  ir daug pretendenciu
angel08
2010 12 02, 16:43
registruojuosi naujuose namuciuose  linkiu visoms sulaukti kaledinio stebuklo su II pagaliukais ankara per daug grazus grafikelis,vadinasi dar testukas nenori pradziuginti,net neabejoju,kad uz keliu dieneliu bus II ,labai lauksiu
QUOTE(angel08 @ 2010 12 02, 17:43) registruojuosi naujuose namuciuose  linkiu visoms sulaukti kaledinio stebuklo su II pagaliukais ankara per daug grazus grafikelis,vadinasi dar testukas nenori pradziuginti,net neabejoju,kad uz keliu dieneliu bus II ,labai lauksiu Labai norėčiau, kad tavo žodžiai išsipildytų
sypsenele_24
2010 12 02, 16:59
Registras  Ziuokute aciu uz naujus namucius Linkiu visoms to kaledinio stebuklo Papildyta:QUOTE(Ankara @ 2010 12 02, 15:12) Ačiū visoms už palaikymą  deja net užuominos į vaiduoklį nėra  na jei BT laikysis tai dar kartosiu NT, net ne anksčiau 17DPO Linkiu isvysti II Papildyta:QUOTE(lekitra @ 2010 12 02, 15:54) uzsuksiu uzsuksiu, kiekviena diena ateinu pasiziuret, kaip jums sekasi, kokiu naujienu atsirado  o pati tikiuos, kad neuzilgo galesiu pasidalint gerom naujienom, taip labai laukiu ir taip labai noriu  turbut taip pat, kaip ir visos mes cia  linkiu kad greitai ateitum su puikiom naujienom
*Silver*
2010 12 02, 17:40
 Labutis labutis ! Ojei kaip faina, kad anoje temute yra  , tikiuosi siuose bus ju dar dar daugiau! juk arteja kaledos ateinujau po O http://www.babyplan.ru/diary/2010-11-30ziuresiu ar uzkibom, nes si karta kaip niekada buvo tiek gleiviu, kad tieisog plaukiau  gal geras zenklas, nes kai pastojau su pirmaja, buvo panasi situacija  na tikiuosi labai del  , bet lelius ziures kada ateiti pas mus
Sveikos, aš čia kaip jaunas mėnulis  Tiesiog kitur kiek aktualesnės jau dabar temos, bet visas jus palaikau Sveikinimai naujoms nėštukėms QUOTE(*Silver* @ 2010 11 29, 20:39) ta pati. jai buvo nesivystantis ir ji sugrizo pas mus Aišku, labai gaila O kas belieka QUOTE(*Silver* @ 2010 12 02, 17:40) Nerodo grafikėlio
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 02, 10:11) sveikute  kaip Jus laikotes?  labuka  laikoes gan gerai augam labai sparciai
*Silver*
2010 12 02, 18:41
QUOTE(bum @ 2010 12 02, 19:08) Nerodo grafikėlio  http://www.babyplan.ru/profile/80051mano grafikelis, ir tikiuosi laimingas
angel08
2010 12 02, 19:28
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 02, 20:41) http://www.babyplan.ru/profile/80051mano grafikelis, ir tikiuosi laimingas  na,va jau po O,linkiu sulaukti puikiu rezultatu
Kristiandra
2010 12 02, 19:41
Sveikos matuokles Uzsukau pas jus po nuostabaus pasimatymo su pilvinuku/e  noriu jums perduot ta jausma ir palinket kiek galima greiciau pagaut savo dziaugsmelius, bukit kantrios mergaites ir nepraraskit vilties...
angel08
2010 12 02, 19:43
kristiandra,kaip smagu kad pasimatei su savo lelyte  dziaugiuosi kad viskas gerai
registras naujo temuteje  Allur, o ka as tau sakiau  dabar tik aukstn QUOTE(*Silver* @ 2010 12 02, 19:41) http://www.babyplan.ru/profile/80051mano grafikelis, ir tikiuosi laimingas   tik nekrisk ir tikimes ,kad pradziuginsi II
*Silver*
2010 12 02, 20:48
QUOTE(Kristiandra @ 2010 12 02, 20:41) Sveikos matuokles Uzsukau pas jus po nuostabaus pasimatymo su pilvinuku/e  noriu jums perduot ta jausma ir palinket kiek galima greiciau pagaut savo dziaugsmelius, bukit kantrios mergaites ir nepraraskit vilties... Gaudau virusa  nerealu kaip ! Sekmes JUMS! QUOTE(neirida @ 2010 12 02, 20:54)  tik nekrisk ir tikimes ,kad pradziuginsi II  Laikysiu kojas suspaudusi
QUOTE(neirida @ 2010 12 02, 19:54) registras naujo temuteje  Allur, o ka as tau sakiau  dabar tik aukstn  tik nekrisk ir tikimes ,kad pradziuginsi II  Tikėkimės, kad nebekrisių
Sveikos merginos Prisiduodu, kad kritau, tai laukiu nelaukiamu mmm... Ankara, tikiuosi sis grazus grafikelis tikrai bus laimingas, to nuosirdziai linkiu  Lauksiu rezultatu. Angel, tai pat su nerealiu grafikeliu, tad laikykis aukstai aukstai Na as pasinaudosiu Kristiandros patarimu buti kantriai ir laukti, nors kartais labai sunku
QUOTE(Iete @ 2010 12 02, 22:21) Sveikos merginos Prisiduodu, kad kritau, tai laukiu nelaukiamu mmm...  nu priklauso  laukiam kaledu stebuklo
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 02, 00:24) Planas smagus  O jis nesupyks, kad ilgai slepei? As tai neistverciau nepasakius  niu vat irgi galvoju kaip sureaguotu,bet manau nebebutu kaip pykti is to dziaugsmo  tik vat irgi su diena vis sunkiau darosi pratylet,atrodo kai jau pati pradedu mintimis nuklyst pas stebukliuka,tai norisi kad ir MB galetu pas ji apsilankyti mintimis  bus matyt kiek istversiu QUOTE(FilMar @ 2010 12 02, 08:11) QUOTE(Ankara @ 2010 12 02, 08:53) Prisiduodu ir dingstu, NT neigiamas  negali buti,BT superine,NT tau parodys veliau,matyt leciau HCG koncentracija kyla QUOTE(angel08 @ 2010 12 02, 09:01) labas rytas ,prisiduodu.toks mano grafikelis man kazkas naujo niugi labai grazu,manau kazka reiskia  aisku dar luktelkim QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 02, 09:03) o pas mane per puse maziau, 25... taigi mums savaitele bet turbut reikia tiketis geriausio? juk dar net ir mmm diena neatejo... BT nekrenta, laikosi apie 37, taigi tai teikia vilciu... viskas bus  skaiciukai neblogi tokiai pradziai,o jau paskui kai prades didet tie skaiciukai,tai net nespesi sekt  lengvo nesiojimo dar karteli QUOTE(Žydinti @ 2010 12 02, 09:10) Labas rytas, mano BT jau pradėjo leistis.  niekur tu cia nesileidi.. QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 02, 09:38) as tai irgi neiprastai pastovi grazu QUOTE(auxxe @ 2010 12 02, 10:08) niugi nemazas suolis registruojuos dar trumpam,kad ir cia butu geruju virusiuku pradziai  o jau paskui jus mergytes sita temute puosit savo II
Žemyna_mėlynakė
2010 12 03, 00:26
QUOTE(lekitra @ 2010 12 02, 12:54) uzsuksiu uzsuksiu, kiekviena diena ateinu pasiziuret, kaip jums sekasi, kokiu naujienu atsirado  o pati tikiuos, kad neuzilgo galesiu pasidalint gerom naujienom, taip labai laukiu ir taip labai noriu  turbut taip pat, kaip ir visos mes cia  To ir linkiu is visos sirdies, kaip ir visoms kitoms.
Sveikos prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/39778tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas
sypsenele_24
2010 12 03, 07:34
Labas rytas Nu ka pradedam leistis Papildyta:QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 07:19) Sveikos prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/39778tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas  Dar nenusimink juk iki mm yra dar laiko, o beto juk puikiai laikaisi  dar nera ko nerimauti
Selena77
2010 12 03, 07:38
QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 08:19) Sveikos prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/39778tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas  Mergyt, taigi puikia laikaisi  O mmm kaip ir ankstoka dar, todel nosi akstyn!
Ziuokute
2010 12 03, 07:50
Labas rytas  Nu ka vakar sakiau uztraukus rankini sedziu, tai siandien atleidau, bet... negana to, kad kilciau, tai leidausi zemyn QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 08:19) Sveikos prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/39778tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas  Bet juk labai graziai laikaisi  is kur cia tos mmm? Gi sakem, Kaledom visos issikraustom pas nestukes, tai apie mmm negali buti nei kalbos QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 08:34) Labas rytas Nu ka pradedam leistis  Kur leistis nori? Greitai kylam aukstyn
sypsenele_24
2010 12 03, 07:53
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 07:50) 1. Labas rytas  Nu ka vakar sakiau uztraukus rankini sedziu, tai siandien atleidau, bet... negana to, kad kilciau, tai leidausi zemyn 2. Kur leistis nori? Greitai kylam aukstyn  1. nu ryt jau sok i virsu butinai  ner ten ko pozemiais lakstyti 2. nzn, gal is taves pavyzdi imu
angel08
2010 12 03, 07:54
labas rytas,mergaites,prisiduodu
Ziuokute
2010 12 03, 07:56
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 08:53) 1. nu ryt jau sok i virsu butinai  ner ten ko pozemiais lakstyti 2. nzn, gal is taves pavyzdi imu  vatai tau reikejo siandien pavysdy parodyti tai ir as siandien buciau pakilusi  zinai darbe papratusi su vaikais pazeme lakstyti tai ir BT is paskos  Nieko ryt pamatyste kaip soksiu iki dangaus
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 07:54) labas rytas,mergaites,prisiduodu  Super grafikelis
angel08
2010 12 03, 07:57
ziuokute,arteja O,vaisingu jums nd sypsenele,ka cia sumastei,greit i virsu
Ziuokute
2010 12 03, 08:01
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 08:54) labas rytas,mergaites,prisiduodu  tu tai ziuriu stabiliai - varo viena linija, nusobosta, pakyla ir toliau varo, nei aukstyn nei zemyn  saunuole taip ir laikykis Papildyta:QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 08:57) ziuokute,arteja O,vaisingu jums nd vakar prasiau V sakau gal pasivartaliojam pataluos, tai sake siandien vakare, nes sestadieni galesim miegoti kaip parsiukai iki pietu po bemieges nakteles  o ir siaip vakar kazkoks kaip su sluota gaves buvo As ir taip mastau, kad jau ne uz kalnu O, o vakar visa nuo pat pietu jauciausi stota kaip parsavede kiaule
angel08
2010 12 03, 08:05
QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 09:56) Super grafikelis  ne negalvok apie jokias mmm,uzdrausta.o juosmeni gali paskaudeti ir del nestumo,as kai buvau 2 kartus pastojusi,tai jausmas buvo toks kad jau jau turiu susirgti ,bet taip ir nepasirode mmm.taip kad nosyte auksciau Papildyta:QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 10:01) tu tai ziuriu stabiliai - varo viena linija, nusobosta, pakyla ir toliau varo, nei aukstyn nei zemyn  saunuole taip ir laikykis Papildyta:vakar prasiau V sakau gal pasivartaliojam pataluos, tai sake siandien vakare, nes sestadieni galesim miegoti kaip parsiukai iki pietu po bemieges nakteles  o ir siaip vakar kazkoks kaip su sluota gaves buvo As ir taip mastau, kad jau ne uz kalnu O, o vakar visa nuo pat pietu jauciausi stota kaip parsavede kiaule  vakar net termometra patikrinau ar teisingai rodo,ir siand atsikelus spoksojau ar tikrai taip rodo kaip matau
Ziuokute
2010 12 03, 08:07
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 09:05) vakar net termometra patikrinau ar teisingai rodo,ir siand atsikelus spoksojau ar tikrai taip rodo kaip matau  Labai grazus grafikelis  as jau uzuodziu, kad tas suplyses gandras is to multiko, kai kam atnese stebukliuka
ssandraM
2010 12 03, 08:09
QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 09:19) Sveikos prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/39778tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas  jokiu mm puikiai laikaisi
angel08
2010 12 03, 08:10
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 10:07) Labai grazus grafikelis  as jau uzuodziu, kad tas suplyses gandras is to multiko, kai kam atnese stebukliuka  kad butu tavo tiesa... bet as taip dar negalvoju, tik daznai pasiziuriu i grafikeli,nes man paciai jis labaaaiii patinka
ssandraM
2010 12 03, 08:13
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 09:34) Labas rytas Nu ka pradedam leistis  greit virsun  ciupk balionely  ,kad ryt dar kiltum Papildyta:QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 09:50) Labas rytas  Nu ka vakar sakiau uztraukus rankini sedziu, tai siandien atleidau, bet... negana to, kad kilciau, tai leidausi zemyn tau ir uzteks pazeme raiciotis  greit y virsu Papildyta:QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 09:54) labas rytas,mergaites,prisiduodu  va kur superine BT  linkiu,kad ir finisas butu toks pat geras
Ziuokute
2010 12 03, 08:15
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 03, 09:13) tau ir uzteks pazeme raiciotis  greit y virsu  Sutariam, siandien ciumpu balioneli, o ryt kylu i virsu  o dabar lekiu i darbiuka, susitiksime per peitus
|
|