Tavo gimimas
Man labai patiko tetuko atsakymas, kai kazkam paklausus ar mes susituokem is reikalo ar is meles, jis pasake: mes susituokem, nes is dideles meiles atsirado reikalas.
Tas reikalas ir buvai Tu. Netyciukas, kuris buvo labai laukiamas.
Nestumas buvo gan lengvas. 1 Karta gulejom ligoninej. Nors as ir nemaciau tam reikalo, bet Daktarai turbut geriau zino. Manes nei pykino, nei labia sunku tave nesiot buvo Tik kai liko kokios 3 savaites iki musu susitikimo pasidare sunku vaiksciot, viska skaudejo, sunku miegot buvo Tada tai dariau viska, kad tik greiciau tu atsidurtum pas mus ant ranku, bet tau turbut labai patiko sedet mano pilvelyje Prasedejai ten ir gimdymo termina, ir dar savaite po jo
41 savaite, kai nuejau eiliniam pasitikrinimui pas daktare, inai mane labia isgasdino. Pasake, kad tu uzaugai labai didelis ir pati turbut as nebepagimdysiu. Liepe tuctuojau gultis I ligonine ir ruostis planinei operacijai
As, su diiideliu pilvu, sedau verkdama i masina, paskambinau tetukui ir lekiau kiek galima greiciau namo. Tada pasiemem visus daiktus ir skubejom visi 3 I ligonine. Beveik visa kelia praverkiau, nes labai norejau pagimdyti pati Norejau, kad tave uzdetu man ant krutines, norejau, kad tetukas mus atskirtu.
Kai nuvaziavom I ligonine mums is kart padare kelis tyrimus. Po echoskopijos daktare mane nuramino ir pasake, kad dar ne tokius kleckiukus mamos pacios pagimdo. Po dar vienos skaudzios apziuros man pasake, kad kaklelis atsidares 2 cm ir namo jau tikrai nebepaleis. Tada tetukas isvaziavo namo, o as nupedinau I palata. Labai nenorejau miegoti viena, svetimoj lovoj, bet Reikejo daryti viska, kad tik tau butu geriau.
Naktis buvo baisi. Skaudejo viska I tualeta laksciau kiekviena valanda. Kaskart vis ziuredama I laikrodi labai laukiau ryto, nes ryte turejo atvaziuoti tavo tetukas ir atvezti mums blynu uzgavenes.
Eilinis atsibudimas, eilinis zvilgterejimas I laikrodi 4.35 nakties. Atsistojau eiti I tualeta ir nubego vandenys!!! Is karto pagalvojau, kad per ilgai kentejau ir apsisisiojau. Geda buvo eiti pas sesele, nes nebuvau tikra ar cia vandenys nubego. Taigi slampinejau viduri nakties po koridoriu ir laukiau daugiau vandens (is pasakojimu isivaizdavau, kad ten upeliai turi begti, o tai kas nutiko man ne is tolo nebuvo panasu I tai). Vis tik sesele pati mane pamate ir pakviete daktare. Paziurejus pasake, kad tikrai jau PRASIDEJO. Tada puoliau skambinti tetukui. Kol tetukas vaziavo mus prijunge prie aparato, kuris rode tavo sirdeles duzius ir mano saremius. Oiii kaip nesaldu man buvo. Tetukui atvaziavus pasiskambinom daktarui kuris turejo numalsinti man skausma jis atvaziavo po valandos, o man tada jau akys ant kaktos lipo. Kas 1.5 minutes man aptemdavo akyse. Nenorejau nieko matyti. Mane pykino. Kai suleido vaistukus skausmas praejo per 15 min buvo gera.
Dar kelis kart suleidus vaistuku po keliu valandu vel pajutau skausma, bet patikrinus daktare pasake, kad daugiau nuskausmint nebegalima. Tad sukandus dantis laukiau, kad jau ateis laikas rimtai dirbti.
Daktarei pasakius, kad kai uzsimanysiu kaku turiu jai pranesti, iskart ir uzsimaniau Pagalvojau, kad cia man jau is baimes taip Bet truputi dar pakentejus jau nebegalejau laikytis nestumus Daktare liepe dar nestumti, o as vos tik truputi sulaikau kvepavima pan pilvukas ir stangdinas. Tada pagulde ant gimdymo stalo. Tetukas vienam gale laike galva, daktarai kitam gale gaude tave.
Stumiau stumiau stumiau stumiau ir jau atrode, kad tam stumimui nera galo nebera jegu. Bet daktare pasake, kad jau mato tavo plaukucius ir as susiemiau dvigubai. Kai tik tu islindai daktarai greitai nukirpo virkstele ir issinese tave. As sunerimau, pradejau klausinet kas atsitiko, kodel tu neverki tetukas ramino mane ir sake, kad viskas gerai, nor ir pats be proto issigando Bet po keliu minuciu isgirdom tavo angeliska balseli. Norejau tave pamatyti, bet daktarai tave suvyniojo ir parode tik mazyti raudona veideli issinese. Labai liudejau, kad taves taip ir neuzdejo man ant krutines, kad tetukas musu neatskyre, bet... svarbu, tai kad tau nieko nenutiko.
Tetukas buvo nuejes su tavim, bet paskui grizo pas mane. Maciau dideli jauduli jo akyse. Jose blizgejo asara. Jis pasakojo, kos tu mazas, grazus. Koks tu MUSU.
Tave atnese tik kita diena ir tu likai su mumis. Negalejau uzmigti. Vis ziurejau I tave. O kaskart pagalvojus kaip as tave myliu pradedavau verkti.
Kai parvaziavom namo buvo dar geriau Mes labAI tave mylim MAMA ir TETIS
Tu gimei 2004 02 24
Svoris 4340 g
Ugis 56 cm