Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tomuko gimtadienis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
jaunute
Tavo gimimas

Man labai patiko tetuko atsakymas, kai kazkam paklausus ar mes susituokem is reikalo ar is meles, jis pasake: ”mes susituokem, nes is dideles meiles atsirado reikalas”.
Tas reikalas ir buvai Tu. Netyciukas, kuris buvo labai laukiamas.
Nestumas buvo gan lengvas. 1 Karta gulejom ligoninej. Nors as ir nemaciau tam reikalo, bet… Daktarai turbut geriau zino. Manes nei pykino, nei labia sunku tave nesiot buvo… Tik kai liko kokios 3 savaites iki musu susitikimo pasidare sunku vaiksciot, viska skaudejo, sunku miegot buvo…Tada tai dariau viska, kad tik greiciau tu atsidurtum pas mus ant ranku, bet tau turbut labai patiko sedet mano pilvelyje…Prasedejai ten ir gimdymo termina, ir dar savaite po jo…
41 savaite, kai nuejau eiliniam pasitikrinimui pas daktare, inai mane labia isgasdino. Pasake, kad tu uzaugai labai didelis ir pati turbut as nebepagimdysiu. Liepe tuctuojau gultis I ligonine ir ruostis planinei operacijai…
As, su diiideliu pilvu, sedau verkdama i masina, paskambinau tetukui ir lekiau kiek galima greiciau namo. Tada pasiemem visus daiktus ir skubejom visi 3 I ligonine. Beveik visa kelia praverkiau, nes labai norejau pagimdyti pati…Norejau, kad tave uzdetu man ant krutines, norejau, kad tetukas mus atskirtu.
Kai nuvaziavom I ligonine mums is kart padare kelis tyrimus. Po echoskopijos daktare mane nuramino ir pasake, kad dar ne tokius kleckiukus mamos pacios pagimdo. Po dar vienos skaudzios apziuros man pasake, kad kaklelis atsidares 2 cm ir namo jau tikrai nebepaleis. Tada tetukas isvaziavo namo, o as nupedinau I palata. Labai nenorejau miegoti viena, svetimoj lovoj, bet… Reikejo daryti viska, kad tik tau butu geriau.
Naktis buvo baisi. Skaudejo viska…I tualeta laksciau kiekviena valanda. Kaskart vis ziuredama I laikrodi… labai laukiau ryto, nes ryte turejo atvaziuoti tavo tetukas ir atvezti mums blynu…uzgavenes.
Eilinis atsibudimas, eilinis zvilgterejimas I laikrodi…4.35 nakties. Atsistojau eiti I tualeta ir… nubego vandenys!!! Is karto pagalvojau, kad per ilgai kentejau ir apsisisiojau. Geda buvo eiti pas sesele, nes nebuvau tikra ar cia vandenys nubego. Taigi slampinejau viduri nakties po koridoriu ir laukiau daugiau vandens (is pasakojimu isivaizdavau, kad ten upeliai turi begti, o tai kas nutiko man ne is tolo nebuvo panasu I tai). Vis tik sesele pati mane pamate ir pakviete daktare. Paziurejus pasake, kad tikrai jau PRASIDEJO. Tada puoliau skambinti tetukui. Kol tetukas vaziavo mus prijunge prie aparato, kuris rode tavo sirdeles duzius ir mano saremius. Oiii kaip nesaldu man buvo. Tetukui atvaziavus pasiskambinom daktarui kuris turejo numalsinti man skausma…jis atvaziavo po valandos, o man tada jau akys ant kaktos lipo. Kas 1.5 minutes man aptemdavo akyse. Nenorejau nieko matyti. Mane pykino. Kai suleido vaistukus skausmas praejo per 15 min…buvo gera.
Dar kelis kart suleidus vaistuku po keliu valandu vel pajutau skausma, bet patikrinus daktare pasake, kad daugiau nuskausmint nebegalima. Tad sukandus dantis laukiau, kad jau ateis laikas rimtai dirbti.
Daktarei pasakius, kad kai uzsimanysiu kaku turiu jai pranesti, iskart ir uzsimaniau… Pagalvojau, kad cia man jau is baimes taip…Bet truputi dar pakentejus jau nebegalejau laikytis nestumus…Daktare liepe dar nestumti, o as vos tik truputi sulaikau kvepavima pan pilvukas ir stangdinas. Tada pagulde ant gimdymo stalo. Tetukas vienam gale laike galva, daktarai kitam gale gaude tave.
Stumiau stumiau…stumiau stumiau…ir jau atrode, kad tam stumimui nera galo…nebera jegu. Bet daktare pasake, kad jau mato tavo plaukucius ir as susiemiau dvigubai. Kai tik tu islindai daktarai greitai nukirpo virkstele ir issinese tave. As sunerimau, pradejau klausinet kas atsitiko, kodel tu neverki…tetukas ramino mane ir sake, kad viskas gerai, nor ir pats be proto issigando…Bet po keliu minuciu isgirdom tavo angeliska balseli. Norejau tave pamatyti, bet daktarai tave suvyniojo ir parode tik mazyti raudona veideli issinese. Labai liudejau, kad taves taip ir neuzdejo man ant krutines, kad tetukas musu neatskyre, bet... svarbu, tai kad tau nieko nenutiko.
Tetukas buvo nuejes su tavim, bet paskui grizo pas mane. Maciau dideli jauduli jo akyse. Jose blizgejo asara. Jis pasakojo, kos tu mazas, grazus. Koks tu …MUSU.
Tave atnese tik kita diena ir tu likai su mumis. Negalejau uzmigti. Vis ziurejau I tave. O kaskart pagalvojus kaip as tave myliu pradedavau verkti.
Kai parvaziavom namo buvo dar geriau… Mes labAI tave mylim…MAMA ir TETIS

Tu gimei 2004 02 24
Svoris 4340 g
Ugis 56 cm
Dobšiukas
thumbup.gif wub.gif heart.gif
LorStina
kaip graziai aprasyta wub.gif
beskaitant ir man sukilo visi prisiminimai manojo smile.gif
jaunute
kazkaip labai jau daug gavosi...itariu, kad per smulkiai parasiau wink.gif
undine
Nu labi jau graziai aprasyta wub.gif wub.gif Netoks jis jau ir didelis wink.gif AUKIT DIDUCIAI IR GRAZUCIAI clap.gif
SiDo
Labai graziai parasyta gimdymo istorija thumbup.gif Ir visai nepersmulkiai - visos detales yra dar idomiau biggrin.gif

Visas pasakojimas alsuoja meile ... wub.gif Sekmes jums mylekite ir toliau taip vienas kita visi trys biggrin.gif
SuperBaba
jaunutee, zliumbiu as dabar kaip karova wub.gif
kregždutė
Labai gerai, kad didelis berniukas clap.gif
Aukit dar didesni, būkite sveiki biggrin.gif
Skausmai išblėsta, bet prisiminimas apie vaikelio atėjimą - niekada. wub.gif
krika
Apsiverkiau kaip grazu wub.gif apsiverkiau, nes as irgi noriu greiciau gimdyti, noriu pamatyti savo leliuka.
Taurė
jaunute, susigraudinau iki asaru wub.gif
happy
Labai graziai ir siltai papasakojai thumbup.gif
Zemfira
jaunute visokeriopos tau sekmes heart.gif FANTASTISKA nestuke.gif istorija
vilnele
labai graziai papasakota, tikrai, labai idomu skaityt. Laimingai!
*Nendria*
uoj...braukiu ir ash asharele...kaip grazhiai parashyta heart.gif heart.gif heart.gif
pusk
labai, labai, labai - graziai parasyta, jaudina iki pat sirdies gelmiu clap_1.gif ...sekmes Jums, trims wub.gif ...jus saunuoliai, nepakartojami ir vieninteliai....patys paciausi rolleyes.gif
jaunute
lABAI LABAI ACIU UZ GRAZIUS ZODZIUS...SITA ISTORIJA ATSIPRINTINAU IR PASIDEJAU TAM LAIKUI KAI TOMUKAS UZAUGS IR GALES PATS PASKAITYTI, O IR PATI DABAR KAIKADA PERZVELGIU... rolleyes.gif GERA PRISIMINTI NESTUMA, NET IR GIMDYMA. GERA MATYTI BESISYPSANTI SUNU. SIANDIEN GERA DIENA smile.gif
Strielka
wub.gif labai grazi istorija thumbup.gif
rusne
Labai nuosirdziai papasakota nuostabi berniuko wub.gif gimimo istorija... wink.gif Labai daug meiles joje smile.gif
Racegirl
labai grazu
saunuole thumbup.gif
alex
labai graziai aprasyta thumbup.gif wub.gif
Šelmė
Labai grazi, kupina meiles istorija, sekmes jusu seimynelei tongue.gif
Elenele Raganele
unsure.gif kaip grazu,net apsiverkiau,siaubas bigsmile.gif
braske24
thumbup.gif
Galway_girl
Labai grazi istorija 4u.gif Ir mazylis tikrai didutis bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.