Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Austė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
daisy111
Kaip Jums šis vardas?
*Liepa18*
Nėra, kad būtų labai labai, bet man patinka smile.gif
kregždutė
Jeigu būtų pilnas - Austėja, būtų gražiau. Austė, toks trumpuliukas...
l'eau
o man gerokai gražiau nei nuvalkiotas austėja smile.gif
Ende
Gražus vardas 4u.gif
muminukas
gražus.
setute
Grazus labai.
<imelda>
Negirdetas,bet visai grazus! wub.gif
Laisvė
Rinkčiausi nesutrumpintą variantą Austėja.
daisy111
Mes norim trumpo varduko, nes pavarde ilga, mano mazytei jau savaitele, o vis dar neapsisprendziu del varduko, tevelis i jokius kompromisus neina - Auste ir viskas, o as vis abejoju ir dar tasko niekaip negaliu padet...Nors jau reiktu. Man grazus sis vardas, bet matyt nera pats paciausias, gal vis stabdo tai, kad Auste trumpinys is Austejos, ir visi isgirde dar pasitikslina ar tikrai ne Austeja... Tad dar, pamaniau, paklausysiu kitu nuomoniu blush2.gif , gal pades apsisprest. Aciu ir laukiu kuo daugiau nuomoniu 4u.gif
Semilga
4u.gif wub.gif GRAZUS drinks_cheers.gif
Svarbiausia,kad Jums patinka drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
HappyAngel
Ne ypatingai gražus, bet už Austėją tikrai gražesnis smile.gif
*GAILĖ*
grazus
Semilga
Si varda si mamyte ir isrinko thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Aukit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daisy111
QUOTE(Semilga @ 2010 12 11, 17:30)
Si varda si mamyte ir isrinko thumbup.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif Aukit sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Aha, sis vardukas mums prilipo biggrin.gif Aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
hazelnut
Kur kas gražiau skamba nei Austėja. Man asmeniškai labai gražus.
zydrute
labai grazus wub.gif mano viena dukryte irgi Auste
Semilga
4u.gif
Tik tenka susidurti,kad Austeja pavadina doh.gif verysad.gif vis turi taisyti,kad ne Austeja..., o Juk kokios Aistes, tai kiti Aisteja nevadina doh.gif g.gif
alexxx
man labai patiko wink.gif net pagailo kad anksčiau neužmačiau..
Semilga
QUOTE(alexxx @ 2011 03 15, 10:53)
man labai patiko wink.gif net pagailo kad anksčiau neužmačiau..
*

O koki Jus isrinkote? 4u.gif
sabaliuk
Musu dukrytes vardas tongue.gif
Labai labai grazus wub.gif ir patogus tarti. Yra daug graziu mazybiniu variantu. Specialiai davem sutrumpinta varianta, nes ilgasis buvo laaabai populiarus.
Semilga
QUOTE(sabaliuk @ 2011 03 24, 14:04)
Musu dukrytes vardas tongue.gif
Labai labai grazus  wub.gif ir patogus tarti. Yra daug graziu mazybiniu variantu. Specialiai davem sutrumpinta varianta, nes ilgasis buvo laaabai populiarus.
*

drinks_cheers.gif mes taip pat 4u.gif
Semilga
4u.gif
Ašaka
QUOTE(Semilga @ 2011 03 15, 11:25)
4u.gif
Tik tenka susidurti,kad Austeja pavadina doh.gif  verysad.gif  vis turi taisyti,kad ne Austeja..., o Juk kokios Aistes, tai kiti Aisteja nevadina doh.gif  g.gif
*

... kadangi Aistė yra savarankiškas vardas, o ne Aistėjos trumpinys tongue.gif

Austė ir man skamba gražiai, bet kadangi tai yra Austėjos vardo trumpinys, Jūsų dukrytei reikės susitaikyti, kad visą gyvenimą žmonės perklausinės, ar jos vardas nėra Austėja.

GudriLapė
gražus smile.gif man patinka trumpi ir skambūs smile.gif
nraminta
grazus
kristeen
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 24, 16:14)
... kadangi Aistė yra savarankiškas vardas, o ne Aistėjos trumpinys tongue.gif

Austė ir man skamba gražiai, bet kadangi tai yra Austėjos vardo trumpinys, Jūsų dukrytei reikės susitaikyti, kad visą gyvenimą žmonės perklausinės, ar jos vardas nėra Austėja.
*

drinks_cheers.gif Mano dukra Auste,tai nuolat pavadina Austeja doh.gif
Dzenete
Buvo kurse mergina vardu Sima. Kažkaip natūraliai kyla klausimas o koks vardas įrašytas pase? Sako Sima, tada viskas aišku ir nesinori jau tada vadinti Simona. Bet gi būna kad kiti patys iškraipo tuos vardus ir žinok žmogau.
FrigidnaS
Austėja gražiau
nraminta
grazus 4u.gif
Agnikiii
Negirdetas, bet tikrai grazus 4u.gif
Chanelle
QUOTE(kregždutė @ 2010 12 07, 15:18)
Jeigu būtų pilnas - Austėja, būtų gražiau. Austė, toks trumpuliukas...
*

pritariu, as irgi vadinciau austeja, o trumpinciau auste smile.gif
_Only_
Gražus vardas smile.gif
V@ivorykštė
Austėja 4u.gif
Gryna
Patinka
aftersun
Ir man grazus 4u.gif
DeilijoSa
labai grazus,AUSTE man labiau patinka smile.gif
brashke007
Mano buvusios kambariokės geriausia draugė turi dar ilgesnį šio vardo variantą - ji ne Austėja, o Austinėja smile.gif
Giuste
Austeja ar Auste, labai grazus vardai thumbup.gif thumbup.gif
Agne T.
Austė - grazu, bet nemanau, kad Austėja "nuvalkiotas" kaip cia paskelbta.
Jurpod
O as savo dukryte, kurios dar neturiu, bet labai svajoju apie ja, jau mintyse vadinu Austeja,,,, wub.gif wub.gif wub.gif O sutrumpinus bus Auste wub.gif
Semilga
Maniskes vardas Auste,bet jau dabar pavargau visus taisyt,kad ne Austeja,ne Aiste,ne Aukse... tai vaikui teks su tuo visa gyvenima susidurt ...
Buvom dar sia savaite nueje i metrikacija paklaust del vardo koregavimo.Kol dar nepradejo darzelio, mokyklos lankyt,neisitvirtinus su savuoju vardu grupes, mokyklos sarasuose...
Norejau pataisyt i Austina...sutrumpintai vistiek butu Auste, bet biurokratiskai tai nebeimanoma, nes atseit kiekvienam vardui suteikia koda...ir pan...jei nores, pati tik gales pasikoreguot sulaukus 18m, arba jei norim, galim suteikt antra varda..., bet mums variantas su dviems vardais nepatinka...tai taip ir liks... 4u.gif
Kliamka
Lb lb gražus. Fantastiškas. biggrin.gif Švelnus ramus lietuviškas. Ir nemaišykit su Austėja ar dar kokiu panačiu. Austė yra Austė, ji ne bičių globėja. smile.gif
Ašaka
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 15, 17:34)
Lb lb gražus. Fantastiškas.  biggrin.gif Švelnus ramus lietuviškas. Ir nemaišykit su Austėja ar dar kokiu panačiu. Austė yra Austė, ji ne bičių globėja. smile.gif
*

Taigi Austė ir yra tik Austėjos trumpinys
Ūla
Kažkoks neišbaigtas, kaip ir daugelis trumpinių.
HappyAngel
QUOTE(kristeen @ 2011 03 26, 17:19)
drinks_cheers.gif Mano dukra Auste,tai nuolat pavadina Austeja doh.gif
*

Žinutė sena, bet vis tik "užkliuvo" tai, kad žinutės autorės profilyje įrašytas dukters vardas Austėja. Tai jei pati mama savo Austę Austėja vadina, ko norėti iš aplinkinių? smile.gif

Pažįstu vieną Austę, neteko girdėti, kad vargo dėl vargo turėtų smile.gif
Šaltukas
Gražus 4u.gif
sarkelevarnele
QUOTE(Semilga @ 2011 03 15, 12:25)
4u.gif
Tik tenka susidurti,kad Austeja pavadina doh.gif  verysad.gif  vis turi taisyti,kad ne Austeja..., o Juk kokios Aistes, tai kiti Aisteja nevadina doh.gif  g.gif
*

mano sesuo dave varda Emile, o vadina zmones ja Emilija
-Aš-
QUOTE(daisy111 @ 2010 12 06, 20:35)
Kaip Jums šis vardas?
*

Man tai ne schmoll.gif
Karikima
O man tai lb lb patinka, trumpas, skambus ir aiskus thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.