Kaip Jums šis vardas?
Nėra, kad būtų labai labai, bet man patinka
Jeigu būtų pilnas - Austėja, būtų gražiau. Austė, toks trumpuliukas...
o man gerokai gražiau nei nuvalkiotas austėja
Gražus vardas
gražus.
Grazus labai.
Negirdetas,bet visai grazus!
Rinkčiausi nesutrumpintą variantą Austėja.
Mes norim trumpo varduko, nes pavarde ilga, mano mazytei jau savaitele, o vis dar neapsisprendziu del varduko, tevelis i jokius kompromisus neina - Auste ir viskas, o as vis abejoju ir dar tasko niekaip negaliu padet...Nors jau reiktu. Man grazus sis vardas, bet matyt nera pats paciausias, gal vis stabdo tai, kad Auste trumpinys is Austejos, ir visi isgirde dar pasitikslina ar tikrai ne Austeja... Tad dar, pamaniau, paklausysiu kitu nuomoniu
Svarbiausia,kad Jums patinka
Ne ypatingai gražus, bet už Austėją tikrai gražesnis
grazus
Si varda si mamyte ir isrinko
Kur kas gražiau skamba nei Austėja. Man asmeniškai labai gražus.
labai grazus
Tik tenka susidurti,kad Austeja pavadina
man labai patiko
Musu dukrytes vardas
Labai labai grazus QUOTE(Semilga @ 2011 03 15, 11:25) Tik tenka susidurti,kad Austeja pavadina ... kadangi Aistė yra savarankiškas vardas, o ne Aistėjos trumpinys Austė ir man skamba gražiai, bet kadangi tai yra Austėjos vardo trumpinys, Jūsų dukrytei reikės susitaikyti, kad visą gyvenimą žmonės perklausinės, ar jos vardas nėra Austėja.
gražus
grazus
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 24, 16:14) ... kadangi Aistė yra savarankiškas vardas, o ne Aistėjos trumpinys Austė ir man skamba gražiai, bet kadangi tai yra Austėjos vardo trumpinys, Jūsų dukrytei reikės susitaikyti, kad visą gyvenimą žmonės perklausinės, ar jos vardas nėra Austėja.
Buvo kurse mergina vardu Sima. Kažkaip natūraliai kyla klausimas o koks vardas įrašytas pase? Sako Sima, tada viskas aišku ir nesinori jau tada vadinti Simona. Bet gi būna kad kiti patys iškraipo tuos vardus ir žinok žmogau.
Austėja gražiau
grazus
Negirdetas, bet tikrai grazus
Gražus vardas
Austėja
Patinka
Ir man grazus
labai grazus,AUSTE man labiau patinka
Mano buvusios kambariokės geriausia draugė turi dar ilgesnį šio vardo variantą - ji ne Austėja, o Austinėja
Austeja ar Auste, labai grazus vardai
Austė - grazu, bet nemanau, kad Austėja "nuvalkiotas" kaip cia paskelbta.
O as savo dukryte, kurios dar neturiu, bet labai svajoju apie ja, jau mintyse vadinu Austeja,,,,
Maniskes vardas Auste,bet jau dabar pavargau visus taisyt,kad ne Austeja,ne Aiste,ne Aukse... tai vaikui teks su tuo visa gyvenima susidurt ...
Buvom dar sia savaite nueje i metrikacija paklaust del vardo koregavimo.Kol dar nepradejo darzelio, mokyklos lankyt,neisitvirtinus su savuoju vardu grupes, mokyklos sarasuose... Norejau pataisyt i Austina...sutrumpintai vistiek butu Auste, bet biurokratiskai tai nebeimanoma, nes atseit kiekvienam vardui suteikia koda...ir pan...jei nores, pati tik gales pasikoreguot sulaukus 18m, arba jei norim, galim suteikt antra varda..., bet mums variantas su dviems vardais nepatinka...tai taip ir liks...
Lb lb gražus. Fantastiškas.
Kažkoks neišbaigtas, kaip ir daugelis trumpinių.
QUOTE(kristeen @ 2011 03 26, 17:19) Žinutė sena, bet vis tik "užkliuvo" tai, kad žinutės autorės profilyje įrašytas dukters vardas Austėja. Tai jei pati mama savo Austę Austėja vadina, ko norėti iš aplinkinių? Pažįstu vieną Austę, neteko girdėti, kad vargo dėl vargo turėtų
Gražus
O man tai lb lb patinka, trumpas, skambus ir aiskus
|