Man sia vasara Elekroliuksai eme streikuot visu pirma garu surinkejas pastebejau nebetrauk ,saldytuvas pradejo kaip traktorius dirbt,dabar skalbianke
Meistrelio dar nekvieciau,kai issiaiskinau is kur lasa
Man sia vasara Elekroliuksai eme streikuot visu pirma garu surinkejas pastebejau nebetrauk ,saldytuvas pradejo kaip traktorius dirbt,dabar skalbianke
calgono nereikia naudoti.
Kodel?
buvo ir man, skalbianke plauna ir matau kaip vanduo link manes bega
nu sakes greit isjungiau iskvieciau meistrus o pasirodo prakiuro sifonas, kur vanduo nubega ir skalbianke tai gerai, kad namie buvau, buciau kaimynus uzsemus
Mano uosvienei meistrelis sake,kad tas liaupsinamas Calgonas ir suede sk.masina...Sako,geriau jo nenaudot, na nebent reeeetais atvejais jei laaaaaabai kietas su rudimis vanduo... P.s. As tai jo ir nenaudojau,nes vanduo normos ribose...O tas plysiukas mazdaug 5mm. ilgio,o zalos gali pridaryti,gali uzlaseti ant variklio,siaip tai jau lasa ant jo,bet ten siokia tokia apsauga uzdeta,bet tokia nerimta. O jums nera "trenke"norint issimt skalbinius?Man jau kelis sykius,kad dave Ar bandyt klijuot?O su kuo kazin ,juk ten slaps-atkibs.kokie yra atsparus dregmei klijai?Zinot?Ne?
Mano draugelei Klaipedoje panasiai buvo,tik beda ji tuo metu su vaikeliu lauke vaiksciojo(ir as daznai viena skalbianke besidarbuojancia namie palieku
O mūsų skalbiankei seniai baigės galiojimas, o vakar vyras įdėjo skalbinius, atrodo, išskalbė, o durelių niekaip nebeatidarom
Kokius meistrus kviest, gal kas parašytų kokių telefonų?
Aš dariau paprastai - paskambinau i Topo centro parduotuvę, kuri prekiauja buitine technika, ir išsikviečiau jų meistrą.
Kad yra tos gumos atskirai pirkt . Maniskis keite guolius masinoje ir salnika sake gumos irgi parduodamos .Tuom ir gerai pirmas aukstas nieko neapipilsi
Cia ne skalbianke kalta o izeminimo arba nera arba labai blogas, taigi kvieski geriau elektrika Papildyta @ [mergetime]1099220317[/mergetime]
Cia ne skalbianke kalta o izeminimo arba nera arba labai blogas, taigi kvieski geriau elektrika
pas mus irgi taip buvo prakiuro guma prie dureliu ir lasedavo vanduo
keitem visa guma bet kadangi musu skalbianke jau gal kokiu 4 metu senumo tai dar reikejo laukt kol ja atvez na ir ateiciai mesitrelis pasake kad prakiuro cia del to kad pridedam per daug skalbiniu na instrukcijoje parasyta kiek galima det pas mus maksimum galima 5kg tai daba visada sveriame rubus kad nepridet per daug ir dar skalbianke turetu buti labai lygiai pastatyta na ta prasme ten yra apacioj tokios kojytes kur sukinejas tai vat padedi gulsciuka ir sukineji tas kojeles kad butu lygiai lygiai nes nuo to kad nelygiai stovi irgi gali buti visokiu nemalonumu QUOTE(nere @ 2004 10 31, 08:58) Aš dariau paprastai - paskambinau i Topo centro parduotuvę, kuri prekiauja buitine technika, ir išsikviečiau jų meistrą. Teip...as irgi dariau...bet jie siule ta pati uzsiemusi,apsikasusi darbais meistreli...kurio koordinates ir garantiniame lape buvo... QUOTE(renax @ 2004 10 31, 12:26) Yra...yra ... Jos kainuoja nuo 50 lt o jau pvz kaip kad man reikia Elektroliuksine 4 kartus turejo but brangeesne,,,cia specialiai kaip man 200 Lt QUOTE(alvija @ 2004 10 31, 12:58) Skalbenke skalbenke ,cia ji kalta buvo...
Sveiki kam reikia gero ir pigaus meistro tai skambinkite siuo numeriu 8-612-69974 Sigitas. Jis tikrai geras meistras tik kalba per daug
"RATUNKU"
QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 04, 14:16) O kas atsitiko mašinai? Ar bandei kreiptis į garantinį servisą? Na garantinis tai aišku bus praėjęs, bet rimtas servisas apsiima mašinas remontuoti ir po jo Aciu uz rupesti.Ji pas mane paklaiko,sudejau skalinius 40't. skalbti,tai sugalvojo virinti QUOTE(lincux @ 2005 08 05, 00:04) Aciu uz rupesti.Ji pas mane paklaiko,sudejau skalinius 40't. skalbti,tai sugalvojo virinti Jei nenaudojai nukalkinimo priemonių, galėjo kaitinimo tenas nusprogti.. Jei bus toks gedimas - tada nieko baisaus. Aišku kainuos... QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 05, 10:27) Jei nenaudojai nukalkinimo priemonių, galėjo kaitinimo tenas nusprogti.. Jei bus toks gedimas - tada nieko baisaus. Aišku kainuos... Naudojau!Po tokios reklamos per tv kur cia nenaudosi!
ne taip seniai pastebėjau, kad kažkas pasikeitė šaldytuve
P.S. šaldytuvas nesenas QUOTE(Mader @ 2005 10 10, 09:40) ne taip seniai pastebėjau, kad kažkas pasikeitė šaldytuve P.S. šaldytuvas nesenas Pas man taip buvo, kai drėgmė kaupėsi viduje - bet tai netaisėm jau nieko - naują nusipirkom . Vat man irgi įdomu kaip čia pareguliuti, nes gal ir to būtų dar nereikėję mest
Siaip ai cia ne saldytuvai pasikeite, o mesos produktai
Juo daro slapesnius del svorio. Nusipirkt kaimiska kumpi - nieko panasaus nenutiks. Nemeskit saldytuvu
Aplamai tai saltai rukytos mesos saldytuve laikyti nepatariama. Ji laikoma saltame sandeliuke (aisku, jei toki turi). O siaip, gal kartais tvarkydamiesi saldytuva pastumet, ir grindys nelygios.Patikrink su gulsciuku ant virsaus padejusi.Nes jei jis kiek kreivai stovi, skystis kitaip cirkuliuoja, ir saldymas trinka.
QUOTE(Amalia @ 2005 10 12, 09:04) Aplamai tai saltai rukytos mesos saldytuve laikyti nepatariama. Ji laikoma saltame sandeliuke (aisku, jei toki turi). O siaip, gal kartais tvarkydamiesi saldytuva pastumet, ir grindys nelygios.Patikrink su gulsciuku ant virsaus padejusi.Nes jei jis kiek kreivai stovi, skystis kitaip cirkuliuoja, ir saldymas trinka. labas Amalia QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 10 11, 18:27) Siaip ai cia ne saldytuvai pasikeite, o mesos produktai Juo daro slapesnius del svorio. Nusipirkt kaimiska kumpi - nieko panasaus nenutiks. Nemeskit saldytuvu tikriausiai ,kad mesos gaminiai suprasteje, nes sakau, kad neisis taip geritai genda QUOTE(Otaip @ 2005 10 11, 20:44) pas mus suris kaip ir lakosi bet pastebejau, kad ant galines sieneles yra avandens laseliu
paimkit issimoketinai nauja
QUOTE(Mader @ 2005 10 13, 09:15) bet pastebejau, kad ant galines sieneles yra avandens laseliu Cia kondensatas, vadinasi saldytuve dregme kaupiasi
Gal dedi ka garuojancio neuzdengto? Paziurek, kur skylute nubegimui yra,(paprastai ji buna apatines lentynos lygy prie nugarines sienos, jon istrizai is abieju pusiu teka tas kondensatas susirinkes) gal koks trupinelis uzkrito - prapusk su kokteikio siaudeliu ar plona zarnele, nes kaklas tai ne zirafos...nepasieksi kitaip.
Pas mane ir pas tevu kaupiasi tas kondensatas ant galines sieneles, ale produktai tai negenda taip, kad tureciau sunerimti.
1. kaip kazkas jau siule, patikrinkit (nezinau kaip vadinas
2. saldytuvu temperaturos reguliuojasi. Vasara saldytuve temp gali buti mazesne nei ziema. Nes pvz kai jus atidarote saldytuva tai kampario temperatura vasara didesne nei ziema. taigi gali buti kad pas jus greiciau genda produktai del to, kad jiems per maza temperatura. pabandykit padidinti 3. niekada nieko nedekit silto i saldytuva (tuo labiau neuzdengto garuojancio) 4. patikrinkit ar gerai uzsispaudzia saldytuvo dureles. na ar nesusidevejo kur gumos ir ar nelieka tarpo.
Sveikos,
net neisivaizduojat kokia beda turiu
Pabandyk su paprasčiausiu valikliu, pritaikytų stiklo keramikinėms viryklėms. Mums padėjo, ne iškart nusivalė, bet nusivalė.
O mums buvo lygiai kaip jums. Pirmą dieną pajungė viryklę, nuvarėm į parduotuvę, nusipirkom keptuvę ir, aišku, kepėm bulves Aš tai net į kokybės inspekciją paskambinau, tipo, ant keptuvės nebuvo ženklų, kad netinka stiklo keraminei viryklei Tarp kitko, parduotuvėj, buvo pažadėję pasidomėt pas savo tiekėjus su kuom tuos dažus galima būtų nuvalyt, gal pabandyk pas juos klaust, jei nieks nepasiūlys ko nors čia ir dabar. Puikiai tave suprantu, aš tai net žliumbiau iš to pasiutimo prie viryklės atsistojus. Sėkmės.
vajei kaip tau aciu
ziurejau pries sviesa kampu, nu nesimato tu ibrezimu, o is virsaus kai ziuriu matosi grynai apskritimai sidabriniai na bandysim ryt sveist o del keptuves, tai, kad jos visos tokiu dugnu is smulkiu aliuminio ratuku kazkokiu, na dar spyzines buna
Tą keptuvę jau gali pamiršt, nes vėl uždėjus ant viryklės, tokius pat peizažus ant viryklės turėsi. Teks kitą pirkt, tik atidžiai žiūrėk kas parašyta ant etiketės.
Aš kai skambinaus į vartotojų teisių apsaugą, tai jie klausė iškart kas ant etiketės nurodyta, tai aš jiems ir pasakiau, kad nieko dėl stiklo keramikos. Tada jie patys susiskambino su parduotuve kur aš pirkau ir man perskambinę davė tiesioginį telefoną, asmens atsakingo už panašius bajerius. Pasakė, kad jei nesusitarsim, tai skambint jiems vėl ir tada jau žiūrės. Sėkmės valant. Nes iš mano patirties susidarė įspūdis, kad ten su jais nelengva būtų kovot. Gali pasiekt gal, kad keptuvę grąžinsi ar pakeisi, bet man asmeniškai, tuo metu buvo dzin keptuvė, dėl viryklės širdis raudojo. Parašyk kaip seksis.
o tai is kur irkokia dabar pirkt?
Ant įpakavimo yra ženkliukai, ieškok, kad būtų tinkama būtent stiklo keramikinei viryklei.
Ar nusivalė?
Na, nelabai isivaizduoju, kokia cia keptuve taip "elgiasi"
Paskaičiau aš jūsų patirtį ir susinervinau, nes ruošiamės įsirengti virtuvę, viryklė bus stiklo keramikos, o turiu 2 puodus ir keptuvę, iš kurių vienas puodas ant pakuotės turi ženkliuką, kad pritaikytas stiklokeramei viryklei, o kitas puodas ir keptuvė, aišku, neturi... Truputį gaila, nes keptuvė kainavo apie 80 litų, puodas apie 100...
O tai jūsų tos keptuvės čiupinėjant lygios, ar jaučiasi kažkokie grioveliai? Tas puodas, beje, geros kokybės, pirktas iš "Contacto", ar kaip ten vadinasi, parduotuvės, tai gal tiktų.
vis nerandu laiko nusipirkt ta gremztuka i r valikli
keptuves dugne jauciasi, kad tie ziedeliai yra braukiant
bet kas svarbiausiai, kad ten atrodo tie isigerimai taip, kad lyg butu po stiklu
hmm, įdomiai
Manoji keptuvė, kuri paliko "peizažus" ant kaitlentės, tai lygiu dugnu buvo, tik jis buvo išpieštas tokiais ratilais. Kurie, keptuvei įkaitus ir liko ant kaitlentės (tokie sidabriniai piešiniai, užrašai).
Bitkrėsle, o gal tie tavo puodai bus visai tinkami, to ir linkėčiau. Tik siūlau pirmą kartą juos naudojant, kaistant, vis pasitikrint ar nelieka žymės ant kaitlentės. Jei pastebėsi, ką negero, taigi iš karto gali nuimt. O nuo nelygumų ant dugno taigi neišsibraižys ta kaitlentė, na nebent brūžinsi kaip su švitriniu popierium. Nežinau kaip geriau paaiškint
viskas,
nusipirkom gremztuka, tai o tu ratilu nepanaikino, nes jie kaip suprantu buvo isigere nuo karscio i ta keramika pirkau pacia pigiausia uz 8 Lt ir keptuve nauja jau turiu Aciu visoms uz pagalba
Na aš visai pradėjau nebesuprasti: nuėjau į Contacto puodų pardą, paklausiau, ar galima juos dėti ant stiklokeramės viryklės. Pasakė, kad galima, tik ant indukcinės negalima. Dabar sėdžiu, skaitau apie virykles - ir nebesuprantu: juk jeigu ne dujinės viryklės, tai visos kitos (a la elektrinės) juk yra indukcinės
Žiūriu, ne man vienai buvo ši problema. Atvežė viryklę, kažką kepiau, senokai buvo, nepamenu ką. Pasižiūriu, dėmės. Prakaitas išmušė, jei per pirmą kartą taip, tai per kiek laiko aš ją visai suvarysiu. Nulėkiau į TOPO parduotuvę, pas vadybininką, pasakiau problemą. Patarė nusipirkti, priemonę stiklo keramikos viryklei valyti, o galima ir su CIF. Taip ir padariau, viskas nusivalė, o dabar jau beveik trys metai viryklei viskas tvarkoj.
QUOTE(Bitkresle @ 2005 11 06, 21:44) Na aš visai pradėjau nebesuprasti: nuėjau į Contacto puodų pardą, paklausiau, ar galima juos dėti ant stiklokeramės viryklės. Pasakė, kad galima, tik ant indukcinės negalima. Dabar sėdžiu, skaitau apie virykles - ir nebesuprantu: juk jeigu ne dujinės viryklės, tai visos kitos (a la elektrinės) juk yra indukcinės Cia fiziko reiketu, as Tau tik bobiskai paaiskint galiu .Elektrine plytele - tai suraityta spirale, sroves raudonai ikaitinama (senose ji neuzdengta budavo) ir ta siluma puodui atiduodanti. Indukcine pati nekaista.Ji tik sukelia indukcines sroves (mokykloj kazka mokemes visos), kurios ikaitina puoda.Tas puodas turi tureti labai gera salyti su plyteles pavirsiumi, kad tos sroves cirkuliuotu, turi buti is atitinkamo metalo, kuriame tos sroves juda ir taip kaitina; stiklinis, tas virimui skirtas, indas liks saltas, nesvarbu kiek lauksi ijungusi...
Na žodžiu, vakar ilgai tupėjau internete ir aiškinausi, kaip čia su ta indukcine virykle. Padariau išvadą, kad anaiptol ne visos stiklokeramės viryklės turi tokį daiktą. Tai tikriausiai maniškė irgi neturės, tai nereikės man čia nervintis dėl puodų
QUOTE(Bitkresle @ 2005 11 06, 21:44) Na aš visai pradėjau nebesuprasti: nuėjau į Contacto puodų pardą, paklausiau, ar galima juos dėti ant stiklokeramės viryklės. Pasakė, kad galima, tik ant indukcinės negalima. Dabar sėdžiu, skaitau apie virykles - ir nebesuprantu: juk jeigu ne dujinės viryklės, tai visos kitos (a la elektrinės) juk yra indukcinės As ne fizikas, bet galiu paaiskinti. Indukcines pavirsius buna paprastai baltas ir palietus atrodo, kaip plastikas. Jos tik dabar atsirado neseniai. Stiklo keramika ir yra stiklokeramika, indukcijes visai kitokios. Jei norite tokia pamatyti- tai maksimoje buna plytuke maza is vienos kaitvietes indukcine. O dar esu maciusi Dalios salone i viena virtuve imontuota.
Pasakykit jūs man kur pirkti tą gremžtuką kaitlentei
|