Tarasca
2010 12 07, 17:19
Saunuole, labai grazu  . Tik ko tas ikvepimas apleido  Dita, ten ne milteliai, skystis su kosele ant dugno.
Tarasca
2010 12 07, 21:06
ačiū, naca. aš tai vis tavo darbais grožiuosi  o įkvėpimas.. dažniausiai atsiranda labai nelaiku - tai indus išplauk, tai, mama, valgyt noriu, tai dar galas žino kas... kol viską padarau, tai ir išgaruoja. O dar tas dėžučių tampymas... vis tikiuosi rast sau kampą, kad nieks netrukdytų, bet namie tai
O mane ikvepimas pagauna darbe, o kai griztu namo jis jau buna kazkur dinges, matyt darbe ir pasilieka  Vis pamastau taip nuodemingai- kaip gerai butu netekti darbo  Tik jei tai atsitiktu, turbut butu negerai
dita0506
2010 12 07, 22:23
QUOTE(naca @ 2010 12 07, 21:23) Saunuole, labai grazu  . Tik ko tas ikvepimas apleido  Dita, ten ne milteliai, skystis su kosele ant dugno. tai aš ir kalbėjau, kad man su košele patinka labiau.Ankščiau pas juos nebūdavo. Aš jiems parekomendavau,kad prekiautų košele,nes aš vilniuje perku jau senai tik kitas gamintojas Papildyta:QUOTE(naca @ 2010 12 07, 23:20) O mane ikvepimas pagauna darbe, o kai griztu namo jis jau buna kazkur dinges, matyt darbe ir pasilieka  Vis pamastau taip nuodemingai- kaip gerai butu netekti darbo  Tik jei tai atsitiktu, turbut butu negerai  bet tu esi šaunuolė,spėji ir į darbą ir dar papuošalus darai
QUOTE(dita0506 @ 2010 12 07, 22:23) tai aš ir kalbėjau, kad man su košele patinka labiau.Ankščiau pas juos nebūdavo. Aš jiems parekomendavau,kad prekiautų košele,nes aš vilniuje perku jau senai tik kitas gamintojas Papildyta:bet tu esi šaunuolė,spėji ir į darbą ir dar papuošalus darai o kuo jum blogai milteliai?
Tarasca  man net malonu pasidare, kad ne as viena "moline" sitame rate  O kodel tavo "Vycio" Lietuva atbulai ? naca, o tu nepagalvojai vietoj stendu naudoti remus? as naudojau remus, stora popieriu ir tamsia medziaga, paskui darai "kompozicija" is darbu  ir turi meno kurini  gerai ziurisi gilus remai cia va panasus pavyzdys http://www.suemcnenly.blogspot.com/ (eik zemyn i puslapi) aisku ziedams tai tikriausiai netiks (nors... galima- ant didelio remo pritvirtinti medzio saka ir sumaustyti ziedus  ) bet pedantai ziurisi graziai. vaiksciok su eskizu knyga, tai visus ikvepimus uzrasysi  pas mane pilna visokiu siuksliu su eskizais, nes retai kada pats albumas salia atsiranda
na gal nevisai saunuole- 9 darbai, 10-as badas O as su milteliais niekad nebandziau, net nezinociau kaip Noriu paklaust. Va tokia akute http://www.santimas.lt/1/item/3944/Kaip ji istatoma i apsoda? Kaip suprantu skirtas ruosinys apsodui toks su kanteliu (na nezinau, kaip apibudinti, nerandu parodyti  ). O paprasta lygu ruosini ar netinka naudoti? Apie remus kaip tik ir mastau, nes turiu ju prisipirkusi paveikslams ir nepanaudoju  . Tik as masciau pagilinti ir pastatyti, o ne pakabinti. Nu bet gera ideja davei O tu eskizu pas mane darbe pilni stalciai
Tarasca, buvo įdomu pamatyti tavuosius darbelius, dar nebuvau mačiusi O man įkvėpimas ateina kai atsigulu miegot  , nors kartais ir darbe būna, tai iškart puolu piešti, nors dažnai tokios geros vizijos, jeigu jų neužfiksuoji iškarto, tai ir išgaruoja paskui
QUOTE(naca @ 2010 12 07, 22:48) na gal nevisai saunuole- 9 darbai, 10-as badas O as su milteliais niekad nebandziau, net nezinociau kaip Noriu paklaust. Va tokia akute http://www.santimas.lt/1/item/3944/Kaip ji istatoma i apsoda? Kaip suprantu skirtas ruosinys apsodui toks su kanteliu (na nezinau, kaip apibudinti, nerandu parodyti  ). O paprasta lygu ruosini ar netinka naudoti? Tai, kad nelabai eina čia papasakoti be vaizdo, o kai vaizdą pamatai tai ir pasakot nebelieka ką Improvizuok, tinka viskas ir visur, tai tik autoriaus reikalas http://2.bp.blogspot.com/_4gkCZAKwLzU/S_LS...8/s1600/112.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/_4gkCZAKwLzU/S_LQ...k/s1600/099.JPGČia vienas iš pačių paprasčiausių
Tarasca
2010 12 08, 09:56
o taip taip, darbe irgi įkvėpimo nors vežimu vešk  bet galimybių tai nėr. Nors kartais atsinešu kokių smulkmenų pasitvarkyt, pvz. su dilde pazulint Rene, man anksčiau būdavo taip, snausdama pro miegus pamatau ką nors, tai jei netingiu keltis ir nupiešti, tai lieka. Bet turbūt nė vieno iš tų nupaišytų taip ir nepadariau dar ziit, aš tyčia tuos Vyčius atvirkščiai dariau - buvo likę to sidabrinio molio, norėjau greičiau sunaudot. Netyčia po akim pasimaišė monetos... tai taip ir padariau - tiesiog įspaudžiau ant to molio blynų. Pakabukui 5lt, o auskaram tik po 10cnt  Bet kiek žinau, dabartinė savininkė labai patenkinta ir bent jau auskarus tikrai dažnai nešioja Beje, vakar žiūrėjau, kaip graviruoja... aš apšalus  Tiesiog taip pat, kaip tušinuku rašytų... Ir aš taip noriu.. bandžiau su šticheliais... tai eina peklon... baisu ir rodyt kam nors... o jūs, kas nors, graviruojat?
Tarasca, jeigu turi omenyje graviruotus žodžius, tai dar nebandžiau, o kokius nors raštus tai graviruoju
Tarasca
2010 12 08, 10:37
Rene, būtų įdomu pamatyti tavo darbus  aš tik vieną pabandžiau http://jewellery-box.webs.com/apps/photos/...otoid=109118140
Ir kas tau čia nepatinka, šauniai atrodo žiedlapiai su rėveliais  . Ar čia sagė? O mano darbus gali pamatyti paraše arba čia http://public.fotki.com/skaiciai/papuoalai-su-juvely/
burbanti princiesa
2010 12 08, 11:27
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 07, 18:19) Susinervinau nisusvietnai ...  As net negaliu suskaiciuoti kiek kartu bandziau islieti vyti ir nesigavo .Saunuole . Papildyta:QUOTE(naca @ 2010 12 07, 23:48) na gal nevisai saunuole- 9 darbai, 10-as badas Noriu paklaust. Va tokia akute http://www.santimas.lt/1/item/3944/Kaip ji istatoma i apsoda? Kaip suprantu skirtas ruosinys apsodui toks su kanteliu (na nezinau, kaip apibudinti, nerandu parodyti  ). O paprasta lygu ruosini ar netinka naudoti? Va kaip tik dabar skaitineju apie tokius apsodus ,tuoj imesiu kaip juos lengvai pasidaryti .Nu dar ir imesiu ta sunkiaja artilerija ,kaip as vadinu
Tarasca
2010 12 08, 11:42
Rene, o ko aš anksčiau paraše nuorodos nemačiau??? Darbai kai kuriuos tikrai mačiau ankstesnėse temose, kol skaičiau ir įsiterpt nedrįsau  Man patiko akutės. Turiu keletą pasiruošus, bet vis dar nedrįstu bandyti į ką nors jas dėti. burbanti princiesa, nu nu, nesinervink, taigi aš neliejau jo, o į molį įspaudžiau  o, užduosiu keletą durnų klausimų. naudojuos proga, tskant - kokiais grąžteliais gręžiat sidabrą? Ar tinka tie, kur metalui gręžt, jei pirkt nejuvelyrinius? ( nes turiu graviravimo rinkinuką... nu tai tie grąžteliai nežinau... dantim gręžiot matyt tik tinka) - ir šiaip pjovimui gręžimui turbūt reiktų, kad būtų su deimantiniu padengimu ane? - o dar klausimas... kas namuose dirbat, tai kampelį turit savo darbams įsikūrę, ar taip priešokiais kada kur? Gal vertėtų pasidalinti idėjom? Aš dažniausiai dirbu virtuvėj, tai krūvas dėžučių tempiu iš tamsaus kambario, apkraunu visus stalus ir spinteles, aišku tada jau apie jokį maisto gaminimą negali būti nė kalbos  O po visko tvarkymosi be proto, ypač po poliravimo filco ir pastos liekanom viskas nuklota. Be to tas tampymas nervina ir numuša visą ūpą. Galvoju tamsiam įsirengti kažkokią mini dirbtuvėlę. Bet blogai, kad tamsus, kuriame tilpčiau, prie miegamųjų. Be to, ten jau nei lituot, nei poliruot, netiktų... Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?
dita0506
2010 12 08, 12:09
QUOTE(naca @ 2010 12 07, 23:48) na gal nevisai saunuole- 9 darbai, 10-as badas O as su milteliais niekad nebandziau, net nezinociau kaip Noriu paklaust. Va tokia akute http://www.santimas.lt/1/item/3944/Kaip ji istatoma i apsoda? Kaip suprantu skirtas ruosinys apsodui toks su kanteliu (na nezinau, kaip apibudinti, nerandu parodyti  ). O paprasta lygu ruosini ar netinka naudoti? Apie remus kaip tik ir mastau, nes turiu ju prisipirkusi paveikslams ir nepanaudoju  . Tik as masciau pagilinti ir pastatyti, o ne pakabinti. Nu bet gera ideja davei O tu eskizu pas mane darbe pilni stalciai  naca nepergyvenk,ne viena tu tokia esi kaip tu rašei "9 darbai, 10-as badas " ir aš sau tai pritaikyčiau. Na su borokso milteliais reikia dirbti taip-ikaitini gaminį ir ant jo užbarstai miltelius,kai kurie juvelyrai naudoja tarasca aš pradėjau savo miegamajame ir litavau,viską dariau atsidarydavau langą ir dirbdavau.Kitur neradau vietos.Dabar tai jau turiu savo dirbtuvėles. Kas liečia dildes tinka ir iš paprastų parduotuvių.Viskas priklauso nuo kokybės.Kai greži turi būti mažos apsukos ir neturi gaminys ikaisti.Deimantiniai įrankiai naudojami akmeniui apdirbti ar pragręžti skilutę.
burbanti princiesa
2010 12 08, 12:35
Papildyta:Dar va tokie apsodai yra:  Nu ir paskutinysis apsodas ,kiek as zinau ,tokioms akims-suvirinamos vielutes .Pati bandziau kelis kartus padaryti ,bet tik nervus susugadinau ir nieko neisejo .Labai kruopstus darbas . O cia filmukas labai gerai parodo ta lengvaji isodinima : http://www.youtube.com/watch?v=Q-XezmKjIaI...feature=relatedQUOTE(Tarasca @ 2010 12 08, 12:42) burbanti princiesa, nu nu, nesinervink, taigi aš neliejau jo, o į molį įspaudžiau  Zinau ,kad ispaustas ,bet vistiek -vytis Naca ,as dar atsiminiau ,kad tokias akutes sodindavau i paprasta apsoda ,tik pasidarydavau is vielutes lenkeliu ,kad akute stovetu ir nevirstu i sonus QUOTE(Tarasca @ 2010 12 08, 12:42) Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?  Pas mane viskas sodo namelyje .Dabar ten saltaaaa ,kaip ledynmeciu  Norejau vakar liejima daryti -kur tau  niekaip negalejau metalo ikaitinti iki reikiamos temperaturos
burbanti princiesa
2010 12 08, 13:23
cia tas kruopstusis apvadas  Viskas ,naca ,kiek zinojau tiek idejau
Tarasca
2010 12 08, 13:39
gerai butų kokį namelį... tik šildomą
[quote=cezi,2010 12 07, 23:43] Improvizuok, tinka viskas ir visur, tai tik autoriaus reikalas [/qu ote] o man vis atrodo, kad yra kazzkokios super taisykles, kuriu reikia laikytis, o as nezinau [quote=Rene,2010 12 08, 10:32] Tarasca, jeigu turi omenyje graviruotus žodžius, tai dar nebandžiau, o kokius nors raštus tai graviruoju  [/quote] o su kuo graviruoji?[quote=burbanti princiesa,2010 12 08, 12:35] Naca ,as dar atsiminiau ,kad tokias akutes sodindavau i paprasta apsoda ,tik pasidarydavau is vielutes lenkeliu ,kad akute stovetu ir nevirstu i sonus Pas mane viskas sodo namelyje . [/quote] tai ta lankeli istatai i apsoda, o tada dedi akute?
Tarasca, mano situacija analogiska del darbo vietos. O kai Ziit, atrado gera buda poliruti, kad pastos visur nesitaskytu, tai reikalai pagerejo
Ko tais neisskiria ciituojamu postu
Tarasca, ir aš darbuojuosi virtuvėj, o ką daryt naca, graviruoju su tam reikalui skirta freza
ir as turiu Dremeli ir ta freza, bet nelabai man patinka
Tarasca
2010 12 08, 15:48
aš bandžiau graviruoti su šticheliais, su frezom dar ne. http://www.santimas.lt/1/item/4237/
burbanti princiesa
2010 12 08, 18:01
QUOTE(naca @ 2010 12 08, 15:57) tai ta lankeli istatai i apsoda, o tada dedi akute?
Taip Siandien gavau svino ...nu merginos ,pradesiu eksperimentuoti su kalinejimu  Tik reikia pirma nusipirkti vario ,kad isprastu ranka ir negadinciau sidabro Papildyta:QUOTE(Tarasca @ 2010 12 08, 16:48) aš bandžiau graviruoti su šticheliais, su frezom dar ne.
Tau jie geri ,sitie graviruokliai ?As turiu trikampi ir keturkampi ,bet man niekad nesigavo lygios linijos isgraviruoti ,kazko rankos dreba
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 08, 18:01) Taip Siandien gavau svino ...nu merginos ,pradesiu eksperimentuoti su kalinejimu o kaip su tuo svinu? Ka su juo daryti
Tarasca
2010 12 08, 20:32
aha, kam švinas?? tie graviruokliai siaubingi... tiksliau mano rankos klišos  laikyt nepatogu, jau lyg spustelėjai, važiuoja, bac ir nuvažiavo... bet ne ten kur reikia... nu žodžiu.. ta kvietką dusinau dusinau, kažkokius griovius padariau, bet daugiau reik praktikuotis ant ko nors kito, o ne ant sidabro. Gaila gadint. Kažkur turėjau knygą ar straipsnį, kur parodyta,ką pirmiausia daryt. Tai gerai būtų susirasti ir mokytis, mokytis...
Jau ir man įdomu pasidarė kas bus daroma su švinu Kadangi naudojam daugiafunkcinius įrankius, tai todėl viskas ir dreba
error-502
2010 12 08, 21:03
švinas kaip bazė kalinėjimui. tik gal geriau nesinuodykit ir padėkit kur toliau tą šviną. Rankinis graviravimas šticheliais- nuostabus dalykas, tik tam reikia daug daug daug praktikos. Na ir stiprių tiesių rankų. Beje, tuos pirktus štichelius dar reikia paruošti darbui, nes ten tik "zagatovkės".
bet svinas toks minkstas, tai nesuprantu, kokia is jo baze As vaikysteje atsimenu net atsikasdavau svino, lyg nerydavau, bet atkasti budavo malonu Error, papasakok, kaip paruosti stichelius
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 08, 09:56) o taip taip, darbe irgi įkvėpimo nors vežimu vešk  bet galimybių tai nėr. Nors kartais atsinešu kokių smulkmenų pasitvarkyt, pvz. su dilde pazulint Rene, man anksčiau būdavo taip, snausdama pro miegus pamatau ką nors, tai jei netingiu keltis ir nupiešti, tai lieka. Bet turbūt nė vieno iš tų nupaišytų taip ir nepadariau dar ziit, aš tyčia tuos Vyčius atvirkščiai dariau - buvo likę to sidabrinio molio, norėjau greičiau sunaudot. Netyčia po akim pasimaišė monetos... tai taip ir padariau - tiesiog įspaudžiau ant to molio blynų. Pakabukui 5lt, o auskaram tik po 10cnt  Bet kiek žinau, dabartinė savininkė labai patenkinta ir bent jau auskarus tikrai dažnai nešioja Beje, vakar žiūrėjau, kaip graviruoja... aš apšalus  Tiesiog taip pat, kaip tušinuku rašytų... Ir aš taip noriu.. bandžiau su šticheliais... tai eina peklon... baisu ir rodyt kam nors... o jūs, kas nors, graviruojat?viską
QUOTE(naca @ 2010 12 08, 21:24) bet svinas toks minkstas, tai nesuprantu, kokia is jo baze As vaikysteje atsimenu net atsikasdavau svino, lyg nerydavau, bet atkasti budavo malonu Error, papasakok, kaip paruosti stichelius  Todėl ir bazė, kad minkštas O apsodai ne tik tokie kali būti, ir kuo mažiau taisyklių laikaisi tuo originalesnis darbas, svarbu, kad sugalvotum, kaip jį įtvirtinti kad akmuo neiškristų http://shop.kameja.lt/goods/cat,235/sub,27...1323500750.htmlhttp://shop.kameja.lt/goods/cat,235/sub,27...434K500490.html
QUOTE(error-502 @ 2010 12 08, 15:03) švinas kaip bazė kalinėjimui. tik gal geriau nesinuodykit ir padėkit kur toliau tą šviną. Rankinis graviravimas šticheliais- nuostabus dalykas, tik tam reikia daug daug daug praktikos. Na ir stiprių tiesių rankų. Beje, tuos pirktus štichelius dar reikia paruošti darbui, nes ten tik "zagatovkės". error , kaip visada stegiesi durnas bobas toliai nuo grieko laikyti kazkada (burbanti tada buvo ikvepime kalti  )siunciau nuorodas (man atrodo net video, kaip tai su svinu daroma/naudojama)
dita0506
2010 12 08, 22:54
čia mano padaryta su štikeliu
QUOTE(dita0506 @ 2010 12 08, 16:54) čia mano padaryta su štikeliu o kaip suprasti "su stikeliu"? as suprantu, kad su juo graviruoja? o cia ar graviruota? o ar kazko neprimatau va mano pirmoji sage  (naca i tavo darza ilindau  ) http://www.flickr.com/photos/smoothmetaldesign/tiesa, pats uzmanymas buvo pacia aguona nuspalvoti prismacolor piestukais, bet ji taip naturaliai "suvyto ir sudziuvo"  kad ranka nekilo "gadinti"
Tarasca
2010 12 09, 08:54
ziit, gražūs darbai, man patinka tas žiedas - vienam gale žiedas, kitam pumpuras dita, su tavim tai nėr ko lygintis, matosi, kad profė... man tai čia kaip ranka iki mėnulio...
error-502
2010 12 09, 09:38
QUOTE(naca @ 2010 12 08, 21:24) bet svinas toks minkstas, tai nesuprantu, kokia is jo baze/.../ As vaikysteje atsimenu net atsikasdavau svino/.../ Error, papasakok, kaip paruosti stichelius  Švinas turi savybę būt absorbuotas per odą ir kauptis organizme. Beje, net mažiausias kiekis švino paliktas ant dirbinio, jei gerai nenuvalyta, kaitinant susimaišo su metalu ir jį užteršia. Dar norėčiau pamatyt kaip jūs iš to švino žadat "blyną" išsiliet".  QUOTE(dita0506 @ 2010 12 08, 22:54) čia mano padaryta su štikeliu Tos visos įgilintos "juostos" su šticheliu išimtos?
error-502
2010 12 09, 10:20
QUOTE(naca @ 2010 12 08, 21:24) Error, papasakok, kaip paruosti stichelius
Kad nupasakot sudėtinga ir dažnai iš to mažai naudos. Galiu pabandyt paieškot knygose, jei rusiškai tinka.
Tarasca
2010 12 09, 10:29
tinka tinka, visom kalbom tinka  kad tik daugiau info
burbanti princiesa
2010 12 09, 11:54
QUOTE(ziit @ 2010 12 08, 23:14) kazkada (burbanti tada buvo ikvepime kalti  )siunciau nuorodas (man atrodo net video, kaip tai su svinu daroma/naudojama)  Nu kaliau ,kaliau ,bet tik ant zinai ko -ant medzio . Susubraize kita puse kaip nezinau kas  .Svina tai pasidejau sklepe ,arti saves nelaikau Papildyta:QUOTE(error-502 @ 2010 12 09, 10:38) Dar norėčiau pamatyt kaip jūs iš to švino žadat "blyną" išsiliet".  Pas mane tas svinas ,kur stogus dengia ,tai jis visas plokscias .
QUOTE(ziit @ 2010 12 09, 06:06) va mano pirmoji sage  (naca i tavo darza ilindau  ) http://www.flickr.com/photos/smoothmetaldesign/nu maniskes ne tokios narkomaniskos
o as dar pamaniau fotografuodama ta sage salia tokiu viliojanciu aguonu, kad mane arestuos uz narkotiku skatinima
QUOTE(naca @ 2010 12 09, 09:02) o as dar pamaniau fotografuodama ta sage salia tokiu viliojanciu aguonu, kad mane arestuos uz narkotiku skatinima   aha, pora raudonu lapeliu ir pora perpjautu su "asarelemis"  - puikus natiurmortas
QUOTE(dita0506 @ 2010 12 08, 22:54) čia mano padaryta su štikeliu  like (kartais man labai trūksta tos feisbukinės knopkės  ) Papildyta:QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 09, 11:54)  Nu kaliau ,kaliau ,bet tik ant zinai ko -ant medzio . Susubraize kita puse kaip nezinau kas  .Svina tai pasidejau sklepe ,arti saves nelaikau Papildyta:Pas mane tas svinas ,kur stogus dengia ,tai jis visas plokscias . Kažkada, tarybiniais laikais, būdavo labai storo linoliaumo apie 7-10 mm storio, tokio gal negausit  bet gal kokia stora guma sueitų už baze kalinėjimui
dita0506
2010 12 09, 23:58
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 09, 09:54) ziit, gražūs darbai, man patinka tas žiedas - vienam gale žiedas, kitam pumpuras dita, su tavim tai nėr ko lygintis, matosi, kad profė... man tai čia kaip ranka iki mėnulio... kokia aš profė,čia mano pats pirmas darbas. Štikeliu vadinu tokį įrankį su kuriuo nuimi metala.Neatsimenu kuri buvo idėjusi nuotrauką iš santimo. Su tuo įrankiu po truputį nuimi metalą,lėtais judesiais iki kokio nori storio,po to nušveiti su švitriniu popieriumi. su tuo įrankiu gali daryti visokius raštus,bet iš pradžių labai sudetinga,nes rankos neklauso. Papildyta:QUOTE(error-502 @ 2010 12 09, 10:38) Švinas turi savybę būt absorbuotas per odą ir kauptis organizme. Beje, net mažiausias kiekis švino paliktas ant dirbinio, jei gerai nenuvalyta, kaitinant susimaišo su metalu ir jį užteršia. Dar norėčiau pamatyt kaip jūs iš to švino žadat "blyną" išsiliet".  Tos visos įgilintos "juostos" su šticheliu išimtos? taip labai teisingai, imta storesnė skarda(dabar neatsimenu kokio storio),ir taip po truputį nuimtas metalas. Neteisingai parašiau įrankio pavadinimą,bet manau, kad supratote apie ką aš rašiau
QUOTE(dita0506 @ 2010 12 09, 17:58) kokia aš profė,čia mano pats pirmas darbas. Štikeliu vadinu tokį įrankį su kuriuo nuimi metala.Neatsimenu kuri buvo idėjusi nuotrauką iš santimo. Su tuo įrankiu po truputį nuimi metalą,lėtais judesiais iki kokio nori storio,po to nušveiti su švitriniu popieriumi. su tuo įrankiu gali daryti visokius raštus,bet iš pradžių labai sudetinga,nes rankos neklauso. pirmas darbas! bet nieko sau  o as maniau, kad tu sulydijai sluoksniais atsimenat mano pirmus bandymus su prismacolor, va galu gale "grizau"prie tu burbulu  gesso tepiau storai, tai piestukas gerai kibo  (burbulai variniai, pirkti) http://www.flickr.com/photos/smoothmetaldesign/
oi kokie grazus, spalvingi O tu kada bandei pakrapstyti tuos dazus, paziureti kaip laiko ?
|
|