~lullaby~
2010 12 09, 14:11
BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
Ziuokute
2010 12 09, 14:55
As pirma registruojuosi tokiuose Kalediniuose namukuose  aciu ~lullaby~
Žemyna_mėlynakė
2010 12 09, 14:56
Registruojuosi, aciu lullaby!
Ačiū už naują kalėdišką temą QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 12:31) ALLUR,labai grazus grafikelis tavo lauksiu irgi teigiamo nt  QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 09, 12:33) Svarbiausia, kad tikrai issipildytu musu visu palinkejimai.  Tikrai kad QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 09, 12:45)  jau ryt prasysiu pradet laikyt kumstukus uz mane va koks mano sekmingas grafikas buvo su pirmaja gal ir dabar zigzagai nuves kur reikia  Kokie panašūs grafikėli, tikiu, kad šis bus sėkmingas, laikysiu kumštukus
~lullaby~
2010 12 09, 15:05
QUOTE(ohara @ 2010 12 09, 14:26) Beje ~lullaby~ ačiū už naujus namukus...  QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 09, 14:34) Nusiteikim pozityviai ir ruoskimes kraustymuisi ir tikekimes,kad tai paskutinysis  QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 09, 14:55) As pirma registruojuosi tokiuose Kalediniuose namukuose  aciu ~lullaby~  ner uz ka - tikiuosi tas stebuklingas Kaledu laikas mums daug stebuklu atnes  Ziuokute, skaiciau tavo komentara ir galvojau, nu ot randa kada pyktis, kai ND reik atlikinet  ale paskaiciau iki galo, ir ziuriu kad taika  vadinas viskas ok  tik nesuprantu as tavo grafiko... vakar ir neatrasei, ar po to teigiamo OT dar dareisi testukus? Papildyta:QUOTE(Allur @ 2010 12 09, 14:56) ryt NT? pasiziurejau tavo praeita - cikla/necikla. zinok man pries pora menesiu taip buvo - laukiau O sulaukiau mmm kaip tau cia taip nutiko? va mano tas grafikas
Ziuokute
2010 12 09, 15:07
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 09, 15:58) Ziuokute, skaiciau tavo komentara ir galvojau, nu ot randa kada pyktis, kai ND reik atlikinet  ale paskaiciau iki galo, ir ziuriu kad taika  vadinas viskas ok  tik nesuprantu as tavo grafiko... vakar ir neatrasei, ar po to teigiamo OT dar dareisi testukus? tai matyt vakar nepamaciau, soriukas  buciau dariusi kita diena, bet tik viena ta turejau tai ir padariau kai + buvo, o penktadieni MB uzsake is ebay (is UK sius) 22 testukus tai dabar laukiu siuntinuko , tik vat kazin kada as ji gausiu  o iki vaistines niekaip nenueinu
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 09, 15:05) pasiziurejau tavo praeita - cikla/necikla. zinok man pries pora menesiu taip buvo - laukiau O sulaukiau mmm kaip tau cia taip nutiko? va mano tas grafikas Ten eksperimentinis grafikas, ne nuo pradziu matuotas, nes praitas ciklas 2mėn buvo, zodziu ten su FF pazindinausi
Žemyna_mėlynakė
2010 12 09, 15:09
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 09, 12:05) pasiziurejau tavo praeita - cikla/necikla. zinok man pries pora menesiu taip buvo - laukiau O sulaukiau mmm kaip tau cia taip nutiko? va mano tas grafikas  Kaip idomu, kaip cia taip?
Selena77
2010 12 09, 15:09
Atskubu ir as i naujus namelius!!! ~lullaby~ aciu tau uz tokius jaukius ir Kaledinius namucius, jie nuostabus!!! Ziuokute, nesuprantu ir as biski kas su BT tavo, gal vis del to O nusimato tada kada BP paspalvino tau.  Tu daugiau OT negadinai, po to teigiamo?
Žemyna_mėlynakė
2010 12 09, 15:12
Ziuokute, tavo BT.  Negerai cia veikia tave tie pykimaisi ir visi kiti trukdziai.  Prasom raminancios arbatos pagerti ir laiku gulti i lova, nebesipykti su vyru ir ND is sirdies dirbti.
Ziuokute
2010 12 09, 15:14
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 09, 16:09) Ziuokute, nesuprantu ir as biski kas su BT tavo, gal vis del to O nusimato tada kada BP paspalvino tau.  Tu daugiau OT negadinai, po to teigiamo? buvau ta vieninteli ant pazaidimo nusipirkusi, o paskui iki pardes niekaip nenulekiu, o va praejusi penktadieni MB uzsake is intiko, tai laukiu siuntinuko  man tik labai interesna kiek laiko keliauja is UK
~lullaby~
2010 12 09, 15:14
QUOTE(Allur @ 2010 12 09, 15:09) Ten eksperimentinis grafikas, ne nuo pradziu matuotas, nes praitas ciklas 2mėn buvo, zodziu ten su FF pazindinausi ot, as galvojau ne man vienai tokie sposai buvo ziuokute, pagal BP papaisymus - kad jokiu pykciu namie nebutu ir ND saziningai atlikti
Ziuokute
2010 12 09, 15:20
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 09, 16:12) Ziuokute, tavo BT.  Negerai cia veikia tave tie pykimaisi ir visi kiti trukdziai.  Prasom raminancios arbatos pagerti ir laiku gulti i lova, nebesipykti su vyru ir ND is sirdies dirbti.  Oj siandien tai jau dirbsim  sakiau visa savaitgali gaus ND atlikinet uz vakar sugadintas pilkasias smegenu lasteles  o ir pilva jauciu siandien pamaudena, o isskyros jau trecia diena vandeningos Papildyta:QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 09, 16:14) ziuokute, pagal BP papaisymus - kad jokiu pykciu namie nebutu ir ND saziningai atlikti  tai jau tikrai nesipyksim  vakar buvau tiek uzsiutusi, kad sakiau sikt visus tuos planavimus ir SPECIALIAI nesileisiu ND daryt, bet kai susitaikem, vel atsileidau
ssandraM
2010 12 09, 16:05
registruojuosi naujuose namuciuose  aciu statybininkei
Piktukė
2010 12 09, 16:17
Ir aš prisiregistruoju..
Nugi ot,tiek citavau ir dingo viskas,nu bandysiu taip prisimint Laba diena visu pirma visoms  aciu namu fejai uz namucius Neirida,SandraMlaukiu jusu O-jau butu laikas pasirodyti Mrs Foxy  daug priklauso.Linkiu,kad sitas butu paskutinis  o del MB-tai dar ilgokai laukt,bet sakau bandysiu,jei neiseis tai neiseis  Jo gimtadienis irgi labai grazia d- KUCIU DIENA  taip kad sventems butu pats tas suzinoti ~lullaby~ nugi nerealiai grazu,oi junkis greiciau prie Allur nugi nejau nebandei NT daryti dar?-as neistverciau po jei nemaisau teigiamo OT? Diukute bet jau suolis,tikra O Ziuokute ND ND ND tikiuosi nieko nepripainiojau,dar jei ka rasiu atrasysiu o as zinokit snd nekoki ivyki apturejau (tai is dalies dziaugiuos,kad MB dar nezino,butu plaukus nusiroves is baimes turbut,labai tikiuosi,kad nepakenke niekuo-vaziavau i darba ir nedavaziavau ,automobilis nuslydo nuo kelio ir atsiduriau griovy gerai sakau,kad taip laimingai,nestipriai atsitrenkiau,sniegas paminkstino,bet masina gavom parvilkt su MB kai atvaziavo,tai db servisiuke gydosi streso nedaug apturejau,nesu linkusi supanikuoti tokiais atvejais,tai lb tikiuosi,kad stebukliukas tvirtai laikosi tai va,saugokit save tokiais orais  oi oi,svarbiausia pamirsau ANGEL08,as irgi lyg ir matau vaiduokliuka,tad laikau kumstukus,kad pasitvirtintu
angel08
2010 12 09, 17:22
aciu mergaites uz palaikyma ir laukiam kas bus toliau Papildyta:WESTI,aciu dievuliui kad viskas gerai baigesi. saugok save ir buk lb atsargi
Ziuokute
2010 12 09, 17:23
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 18:20) aciu mergaites uz palaikyma ir laukiam kas bus toliau  o toliau bus: LABAI ryskus antras bruksniukas ir angel08 keliauja toliau pliurpti pas  o mes is paskos
angel08
2010 12 09, 17:27
tiesa,aciu ir LULLABY uz graziu naujus namucius,linkiu kad ivyktu kuo daugiau stebuklu,juk KALEDOS Papildyta:QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 09, 19:23) o toliau bus: LABAI ryskus antras bruksniukas ir angel08 keliauja toliau pliurpti pas  o mes is paskos  butu puiku,bet nelabai tikiu. kitos parodo "vaiduoklius" kurie man jau panasus i teigiama nt ,o mano su  vos ikuslinti galima,taip kad labai jau apgaulinga ir nerealu ...
Ziuokute
2010 12 09, 17:30
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 18:27) butu puiku,bet nelabai tikiu. kitos parodo "vaiduoklius" kurie man jau panasus i teigiama nt ,o mano su vos ikuslinti galima,taip kad labai jau apgaulinga ir nerealu ... jau kaip sujuokinai  pamatysi po poros dieneliu nebereiks su  spitrinti
angel08
2010 12 09, 17:38
tai kad tikra tiesa
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 18:22) aciu mergaites uz palaikyma ir laukiam kas bus toliau Papildyta:WESTI,aciu dievuliui kad viskas gerai baigesi. saugok save ir buk lb atsargi o toliau bus pakilimas ir ryskejantis II aha,man mintis irgi tokia buvo,sakiau reikes i baznycia kada uzsukti padekoti kad saugo
angel08
2010 12 09, 18:51
WESTI,kokia grazi liniuote lelytes
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 19:51) WESTI,kokia grazi liniuote lelytes   aciu,manau jau laikas pasikeisti i nestumo liniuote  norejau neutralios,nes juk nzn ko laukiuos  vis klausdavau ko kitos tikisi,o db pati tiek nesirupinu tuo,nes ir to ir to noreciau  o kitos neisimu,kur BT,gal kas nores uzmest aki vis palygint,ar seip paziuret kaip pasvyruoja,db reciau matuosiu BT,nes aptingau rytais  vos akis atplesiu
jetus kaip smagu tos visos nėštukės...  sklinda nuo jūsų tokia šiluma nors tu ką...  tikiuosi ir nuo manęs kadanors sklis tokie pat šilti žiburiukai ir žvaigždelės.. pas mane mmm jau išvažaivo,dar šianndien viena kart lyg atsisveikindamos pasirodė ir išrūko.. vėl tik dieną apturėjau..  nu gal nieko blogo.. westi ačiū Dievuliui viskas gerai baigėsi.. skaitydama net išsigandau.. :larsta: Angel matosi tas viaudokliukas poto kai užryškės atsitraukus žiūrėsi kaip akeles spigins II...
angel08
2010 12 09, 19:44
QUOTE(ohara @ 2010 12 09, 21:07) jetus kaip smagu tos visos nėštukės...  sklinda nuo jūsų tokia šiluma nors tu ką...  tikiuosi ir nuo manęs kadanors sklis tokie pat šilti žiburiukai ir žvaigždelės.. pas mane mmm jau išvažaivo,dar šianndien viena kart lyg atsisveikindamos pasirodė ir išrūko.. vėl tik dieną apturėjau..  nu gal nieko blogo.. westi ačiū Dievuliui viskas gerai baigėsi.. skaitydama net išsigandau.. :larsta: Angel matosi tas viaudokliukas poto kai užryškės atsitraukus žiūrėsi kaip akeles spigins II...  labai linkiu kad sis kaledinis ciklas butu TAS laimingasis
~lullaby~
2010 12 09, 19:49
na angel, grizau namo ir pasiziurejau tavo abi fotkytes - nu tikrai kazka matau
ssandraM
2010 12 09, 20:05
QUOTE(westi @ 2010 12 09, 19:06) SandraMlaukiu jusu O-jau butu laikas pasirodyti na as tikiuosi kad koky pirmadieny jau apturesiu O o tu mergyt turbut turi savo angela sarga,kuris tave apsaugojo  laaaabai save saugok,kaip niekad
QUOTE(angel08 @ 2010 12 09, 19:44) labai linkiu kad sis kaledinis ciklas butu TAS laimingasis  tiek daug vilčių ir linkėjimu... ir jei išsipildys tikėsiu Kalėdiniu stebuklu....
Ziuokute
2010 12 09, 20:21
Nu merguciai daugiau nebegaliu, visa diena pilva ir strenas maudzia, atrodo perlaus pusiau, i vakara pradejo kojas skaudeti priedo o ir gleives ziuriu temk kiek nori ir vis nenutruksta  tai speju man siandien O  tai vakare  kaimynam tikrai ramybes nebus
ssandraM
2010 12 09, 20:25
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 09, 22:21) Nu merguciai daugiau nebegaliu, visa diena pilva ir strenas maudzia, atrodo perlaus pusiau, i vakara pradejo kojas skaudeti priedo o ir gleives ziuriu temk kiek nori ir vis nenutruksta  tai speju man siandien O  tai vakare  kaimynam tikrai ramybes nebus  saunuoliai  ,darbuokites
Ziuokute
2010 12 09, 20:27
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 09, 21:25) tik pirma reik sulaukt kol is darbo paleis  nors vaikus apie 9 suguldysiu irr koki apie puse 10 pusiu namo
Pelkiuke
2010 12 09, 21:15
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 09, 20:21) Nu merguciai daugiau nebegaliu, visa diena pilva ir strenas maudzia, atrodo perlaus pusiau, i vakara pradejo kojas skaudeti priedo o ir gleives ziuriu temk kiek nori ir vis nenutruksta  tai speju man siandien O  tai vakare  kaimynam tikrai ramybes nebus  butinai darbuokites,linkiu neramaus vakariuko ir aisku su rezultatais
Sveikos,
Šį ciklą kaip niekad bandau stebėt ir gaudyt save. Matuoju BT, turiu iš seeeenų laikų Arbor miktoskopą, stebiu gleives ir t.t. Ir kuo daugiau gilinuos, tuo viskas velias.
Mačiau jūsų tarpe yra, kas naudoja Arbor. Ar jum sutampa tai ką rodo jis ir ką sako BT? Pvz., man paparčiai veši visu tempu, bet pagal mano ciklo ilgį ir visus kitus požymius iki O toli toli (ciklas turėtų būt apie 42 dienas, dabar man tik 15 CD).
Pelkiuke
2010 12 09, 21:20
man tai labai strenas maudzia ir pilviuka,apie spenelius is vis nekalbu Papildyta:QUOTE(coliukeee @ 2010 12 09, 21:16) Sveikos, Šį ciklą kaip niekad bandau stebėt ir gaudyt save. Matuoju BT, turiu iš seeeenų laikų Arbor miktoskopą, stebiu gleives ir t.t. Ir kuo daugiau gilinuos, tuo viskas velias. Mačiau jūsų tarpe yra, kas naudoja Arbor. Ar jum sutampa tai ką rodo jis ir ką sako BT? Pvz., man paparčiai veši visu tempu, bet pagal mano ciklo ilgį ir visus kitus požymius iki O toli toli (ciklas turėtų būt apie 42 dienas, dabar man tik 15 CD). sveika  as turiu ARBOR taip pat  bet man tai jis irgi svaigsta,paziurek pas mane babyplane foto yra jo sukeltos sio ir praeito ciklo
Dėkui, Pelkiuke. Tai pas tave anksciau turbūt ir žiūrėjau.
Kažkaip ir anksčiau kiek su juo bandžiau žaistai, tai dar pirmoj ciklo pusėj nieko, o nuo spėjamos O dienos iki pat mmm paparčiai žaliuoja.
tik nebuk dienele ir jau nauja temele  tikekimes ji bus labai labai labai vaisinga  aciu satybininkei
Pelkiuke
2010 12 09, 21:35
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 09, 21:26) Dėkui, Pelkiuke. Tai pas tave anksciau turbūt ir žiūrėjau. Kažkaip ir anksčiau kiek su juo bandžiau žaistai, tai dar pirmoj ciklo pusėj nieko, o nuo spėjamos O dienos iki pat mmm paparčiai žaliuoja. nera uz ka
Sumanioji...
2010 12 09, 21:35
Labutis mergytes  Vakar po darbo jau nedasivilkau iki kompo Angel, as is visos sirdies linkiu,kad tavo  pasitvirtintu  Bet visgi as tom "internet strip" juostelem nepasitikiu visiskai Na bent kol tikrai nesimato raudono bruksnelio  Kiek dariausi- visada vaiduokliai, o veliau ateidavo mmm Na bet tikiuosi, kad tavo atveju si juostele bus sekminga  As vakar pakritau, siandien vel pakritau iki 37, ryt turbut dar krisiu Dariausi testukus, ikeliu nuotraukyte, bet manau kad sitie testukai tiesiog su tom pilkom juostelem(net nezinau ar nuotraukoj matysis) 
Mrs Foxy
2010 12 09, 21:37
Sveikos Angel, as irgi matau.....jau jei yra nors kazkiek spalvos vaiduokliuke, tai ne be reikalo  Laukiam ryskejancio NT Lullaby, grazu ziureti Allure, kada NT sakei gadinsi? Nors gali ir nebelaukti  Vistiek aiskus rezultatas
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 09, 22:35) Kiek dariausi- visada vaiduokliai, o veliau ateidavo mmm Vat vat, aš irgi nenorėjau šitaip karksėt, bet dar praėjusį ciklą tokią pamoką gavau...
Sumanioji...
2010 12 09, 21:44
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 09, 22:38) Vat vat, aš irgi nenorėjau šitaip karksėt, bet dar praėjusį ciklą tokią pamoką gavau...  Mano skaudi praktika sako, kad pigiom(o ypac internetinem) juostelem pasitiketi neverta  Antraip jau bent dvidesimt vaikuciu supuociau Papildyta:Na, bet Angel grafikelis grazus- tikrai reikia dar palaukti  Labai linkiu tu ryskiu II
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 09, 21:37) Allure, kada NT sakei gadinsi? Nors gali ir nebelaukti  Vistiek aiskus rezultatas  Man laaabai patiko OT gadinti, vis dar tokie pat ryškūs
Sumanioji...
2010 12 09, 22:37
QUOTE(Allur @ 2010 12 09, 23:35) Man laaabai patiko OT gadinti, vis dar tokie pat ryškūs  Allur, o NT jau dareisi?  As gal kazka praskaiciau  P.S. matau, kad lyg nesidarei  Pats metas manau isvysti tuos grazius II
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 09, 22:37) Allur, o NT jau dareisi?  As gal kazka praskaiciau  P.S. matau, kad lyg nesidarei  Pats metas manau isvysti tuos grazius II  Nieko nepraskaitei O Tavo OT ka rodo, nes irgi sakei, kad eksperimentuoji..?
Sumanioji...
2010 12 09, 23:12
QUOTE(Allur @ 2010 12 09, 23:45) Nieko nepraskaitei O Tavo OT ka rodo, nes irgi sakei, kad eksperimentuoji..?  et, mano neteigiami  Ryskus, bet... neteigiami... na, dvieju dienu begyje viskas bus aiskiau, dar reikia ryt bt pasimatuoti ir turbut nustoti daryti OT ir NT, nes jau priklausomybe issivyste man O tu butinai NT gadink, kazkaip neabejoju, kad laukiesi  Tikiuosi ryt vakare sugrizus jau rasti geru ziniu
Mrs Foxy
2010 12 10, 01:10
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 09, 22:44) Mano skaudi praktika sako, kad pigiom(o ypac internetinem) juostelem pasitiketi neverta  Antraip jau bent dvidesimt vaikuciu supuociau Papildyta:Na, bet Angel grafikelis grazus- tikrai reikia dar palaukti  Labai linkiu tu ryskiu II   Pakartotinai idedu foto (dejau gal pries menesi) Cia pigios internetines juosteles (nors nzn kur tu perki- mano tikrai labai pigus). Situ testuku 'rezultatas' laksto dabar ir lioliado no (sokolado noriu) saukia Ir tose pigiose juosteles a nei jokiu vaiduokliu neimatau, jei niekas 'nesikabina'- 1000 kartu isbandyta. Jei tau vaiduokliukas nors kiek rausvas, ir daug kartu ateina mm, tai rekomenduociau gal issitirti hormonus (gal truksta, kad isitvirtintu), arba pasitikrinti del ureaplazmos, chlamidijos, taxoplazmozes. QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 10, 00:12) et, mano neteigiami  Ryskus, bet... neteigiami... na, dvieju dienu begyje viskas bus aiskiau, dar reikia ryt bt pasimatuoti ir turbut nustoti daryti OT ir NT, nes jau priklausomybe issivyste man Linkiu, kad OT nemeluotu.
Piktukė
2010 12 10, 07:04
Naujas rytas, naujas matavimas  Nesuprantu, kodel man tokia pastovi temperatura, net nepatinka..  Ir tik pabudus matuoju ir isikisu kur reikia, o va tokia stovi ir viskas.. http://www.babyplan.ru/profile/97275
labas rytas http://www.babyplan.ru/profile/39778laukiam NT is Allur is Angel08
Selena77
2010 12 10, 07:31
Labas rytas visoms! Pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/72731 ir toliau laukiu savo O Begu i darba! Skanios kavutes visoms! Papildyta:QUOTE(FilMar @ 2010 12 10, 08:25) FilMar, sveikinu jau garsiau!!!! Prasom ikelti nuotraukyte savo grozio II !!!
|
|