Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF Merginos..
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Reginiukas.uk
Tesiam temute smile.gif
Atiloja
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 10, 22:20)
Nuostabu  wub.gif Sveikinu  4u.gif
Papildyta:
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91  ax.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu thumbup.gif
Tivita
juruzuvedra nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif

as turiu klausima, siandien pirma diena kai leidausi citrotide 0,25 , toj vietoj kur leidausi vaistus aplinkui viskas paraudo, lyg bisky net patino...ar taip turi but?gal per greitai susileidau...kaip sunku kai pirmas kartas ir nieko nemoku doh.gif
žieminukė
QUOTE(Tivita @ 2010 12 11, 00:58)
juruzuvedra nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  wub.gif
as turiu klausima, siandien pirma diena kai leidausi citrotide 0,25 , toj vietoj kur leidausi vaistus aplinkui viskas paraudo, lyg bisky net patino...ar taip turi but?gal per greitai susileidau...kaip sunku kai pirmas kartas ir nieko nemoku doh.gif
*

Nieko baisaus, kad paraudo. Man visuomet aplink parausdavo, net niežtėdavo. Po kurio laiko (keleto valandų) pranykdavo tiek raudonumas, tiek niežulys.
Tivita
QUOTE(žieminukė @ 2010 12 10, 23:14)
Nieko baisaus, kad paraudo. Man visuomet aplink parausdavo, net niežtėdavo. Po kurio laiko (keleto valandų) pranykdavo tiek raudonumas, tiek niežulys.
*

aciu tau uz atsakyma 4u.gif , nes buvau jau issigandus. man ir jau valanda po leidimo praejus , o dar paraude ir truputi niezti. ka as be jusu daryciau, stresuociau visa nakti ar viska gerai padariau smile.gif
Reginiukas.uk
QUOTE(Tivita @ 2010 12 10, 21:21)
aciu tau uz atsakyma 4u.gif , nes buvau jau issigandus. man ir jau valanda po leidimo praejus , o dar paraude ir truputi niezti. ka as be jusu daryciau, stresuociau visa nakti ar viska gerai padariau smile.gif
*

Viskas gerai..as kai pradejau leistis budavo tas pats,parausdavo tik kelioms minutems bet ZIAURIAI niezedavo,negaledavau kentet..bet po keliu valandeliu praeidavo taip kad maziau stersuok viskas oki smile.gif
emiliuxas
na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius doh.gif , del perdidelio aktyvumo apvaisintus kiausinelius saldys ir lauksim kol mano organizmas nusiramins tikiuosi kad jau kita menesiniu cikla galesim pagaliau isodinti verysad.gif
Butvilė
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 03:09)
na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius doh.gif , del perdidelio aktyvumo apvaisintus kiausinelius saldys ir lauksim kol mano organizmas nusiramins tikiuosi kad jau kita menesiniu cikla galesim pagaliau isodinti verysad.gif
*

Oho... Kazin ar ne rekordas g.gif Kaip bebutu, sveikinu su turtinga pradzia 4u.gif
avilte
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 04:09)
*

Sveikinu musu naujas nestuke.gif wub.gif thumbup.gif
O del 52 kiausineliu, tai blink.gif - cia turbut rekordas thumbup.gif Bet isivaizduoju kaip jauteisi toki kieki nesiodama blink.gif Linkiu laimingos pabaigos mirksiukas.gif
Butvilė
juroszuvedra, sveikinu friends.gif
Reginiukas.uk
WOW Emiliux,cia tai geras 52?? Dar neesu girdejus kad kas butu tiek tureje! Va cia tai Derlius thumbup.gif ,Gera pradzia puse darbo smile.gif Tikiuosi greitai viskas susitvarkys ir galesi paasiimti savo leliukus greiciau smile.gif
Zubriuka
Labas mergaites 4u.gif

Nedrasiai jungiuosi prie jusu ir pradesiu skaitinetis...
Startuosim kovo gale... Dar liko daug grazaus laiko, bet jau labai labai laukiam!!! wub.gif
Singerita
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 02:09)
na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius doh.gif , del perdidelio

Oho čia tai rekordas. blink.gif Daug metų skaitinėju šitą skyrelių, bet šitiek dar nei vienai nebuvo. Tikiuosi savijauta normali, bent kiek įmanoma tokiu atveju.
kristiana1
zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! rolleyes.gif
sniege555
Mykolina, kaip tu? Kaip naujienos iš gydytojo? 4u.gif Laukiam žinių smile.gif
Viktoriuk, pakoreguok mano "duomenis" į vieną lelių, kuris jau spurda, rankytėm mojuoja wub.gif
Singerita
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 19:10)
zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! rolleyes.gif
*

Aš vėl įsiterpsiu dėl to prolaktino, bet kadangi pačiai jis labai aktualus tai jau nemažai apie jį žinau. Prolaktiną tikrai galima tirti bet kurią ciklo dieną. mirksiukas.gif Man dažnai jį gydytoja liepia pasidaryti ciklo pradžioje, nes tada jo koncentracija yra mažiausia, bet šiaip jį galima darytis bet kada. Taip, stresas labai įtakoja prolaktiną, todėl svarbu duodant kraują būti kuo ramesniai. O ar eiti ginčytis, nežinau, aš pasitikiu savo gydytoja, ji man neleistų bandyti su aukštu, o kaip reaguoti į kitokią gydytojos nuomonę net nežinau ką patarti.
Reginiukas.uk
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 17:10)
*

TAIP TIESA KAIP SIGNERITA SAKE,PROLAKTINA GALIMA TIRTIS BET KURIA CIKLO DIENA,BET PATARTINA PRADZIOJA..STENKIS BUTI KUO RAMESNE IR MAZIAU STRESUOK! mANO PATS PIRMAS IOVF BUVO DAROMAS SU GAN DIDELIU PROLAKTINU SKAICIU NEPAMENU BET TAI TIESA,NIEKADA NETUREJAU PROBLEMU,BET KAIP SAKO STRESAS DARO SAVO! LABAI JAUDINAUSIIR DEL VAISTU LEIDIMOSI IR SIAIP DEL VSISOS PROCEDUROS VISA LAIKA BUVAU PATI KAIP ANT ADATU...TAIP KAD JOKI STRESU! BET MAN GYD LEIDO STARTUOTI TAIP PAT..NEZINAU AR NUO GYD PRIKLAUSO AR NUO KO,BET SI GYD DAUG KIENO CIA YRA ISGIRTA,NORS AS GERO ZODZIO NEGALIU PASAKYTI..GAL KLYSTU

kRISTIANA,O TU AR LT GYDAISI? BANDYK DAR KARTA DARYT TYRIMA,O PASKUI EIK PAS GYD SU FAKTAIS IR SAKYK KAD DAUG SKAITEI INTERNETE KAD SUKELIA PERSILEIDIMUS ZODZIU SAKYK KODEL TAIP O NE KITAIP!! GAL PAAISKINS TAU KA NORS NEZINAU..SUNKU KA IR PASAKYTI.

SNIEGE555,SMAGU GIRDETI KAD NORS VIENAS STIPRUS KAREIVUKAS PAS TAVE APSIGYVENO LABAI DZIAUGIUOSI UZ JUS! 4u.gif 4u.gif 4u.gif kAIP PATI JAUTIESI?
žieminukė
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 21:10)
*

Kaip tau liepia gyd., taip daryk. Jeigu leido startuoti, vadinasi viskas gerai. O kaip ir Singerita sakė, prolaktiną galima tirti bet kurią c.d., tą tikrai žinau, nes turiu prolaktinomą ilgiau negu 10 metų...
Dar, stresas tikrai įtakoja prolaktino užkilimą. Taip kad pasistenk nusiraminti. Kas dėl adatų - pasiruošk emociškai, nes per šias savaites daug badytis reiks smile.gif
Kaip jau anksčiau rašiau, jeigu prolaktinas užkilęs, prieš IVF arba bent pradėjus stimuliaciją paprastai gyd. skiria vaistus (dažniausiai bromokriptiną). Siūlau pasitarti su gydytoju, kuris prižiūrės stimuliaciją, gal jis ką patars (kaip suprantu tau kitas gyd. leido startuoti?)
Sėkmės jums 4u.gif smile.gif
kristiana1
suprantat merginos as gydausi Airijoj ir cia tokia keista tvarka.visus tyrimus atlieka ne vaisingumo klinikoje.visus juos daro seimos gydytojas ir as pati juos siunciu i klinika.(seimos gydytoja pamacius mano tyrimus pasake,kad jei butu 90mq/ml tai butu blogai o 31 tai viskas gerai).paskui skambinuosi ir klausiu kaip mano tyrimu rezultatai.jie man viska paaiskina.tiesa sakius as savo gydytojo kuris darys apvaisinima nesu net akyse maciusi.bendrauju tik su klinikos sesute.ji tariasi su gydytoju ir skambina man.vat kokia cia sistema.bandziau aiskintis del prolaktino,desciau kad negerai,bet sesute pasake as jum perskambinsiu,nes jusu gydytojas turi perziureti jusu byla.sulaukiau skambucio,kad viskas gerai.nezinau kaip elgtis dabar,tiesiog mintys vien ir sukas apie tai.visgi pinigai neauga ant medziu ir gaila butu juos prarast,o dar baisiau del nervu.nu bandysiu savo iniciatyva tirtis dar karta.kosmaras verysad.gif
Singerita
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 12, 00:19)
suprantat merginos as gydausi Airijoj ir cia tokia keista tvarka.visus tyrimus atlieka ne vaisingumo klinikoje.visus juos daro zeimos gydytojas ir as pati juos siunciu i klinika.verysad:

Jeigu Airijoje tada manau ten viskas kitaip, jų turbūt kitokios nuostatos, nežinau koks tų gydytojų profesionalumas, bet manau tada belieka tikėti jog viskas bus gerai, ko ir linkiu. 4u.gif
kristiana1
QUOTE(Singerita @ 2010 12 12, 01:24)
Jeigu Airijoje tada manau ten viskas kitaip,  jų turbūt kitokios nuostatos, nežinau koks tų gydytojų profesionalumas, bet manau tada belieka tikėti jog viskas bus gerai, ko ir linkiu.  4u.gif
*

jerguteliau kokia as pasimetusi esu dabar.kad buciau pinigu nesusimokejus buciau dar kentejus.bijau visos pradzios.o galvojau kad esu stipri g.gif
Singerita
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 12, 00:35)
jerguteliau kokia as pasimetusi esu dabar.kad buciau pinigu nesusimokejus buciau dar kentejus.bijau visos pradzios.o galvojau kad esu stipri g.gif
*

Tik nepanikuokit, gal jums prolaktinas tik dėl baimės ir streso buvo sukilęs, tad kuo mažiau stresų ir nervų tuo laikotarpiu ir viskas bus gerai. 4u.gif O visa pradžia nebaisi, baisios dvi savaitės laukimo. biggrin.gif
Samanta
Mergaitės, sakykit, o kokiu atveju "ivyksta" hiperstimuliacija? g.gif
Tik neperseniausiai pasiektas "rekordas" daugiau negu 50. Vis tik, kokiu atveju yra nutraukiamas IVF?
Tikiu, kad pati prisijungsiu prie jūsų po gerų pusantrų metų.... verysad.gif nors taip norėtųsi kuo greičiau...
sniege555
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 11, 22:58)
SNIEGE555,SMAGU GIRDETI KAD NORS VIENAS STIPRUS KAREIVUKAS PAS TAVE APSIGYVENO LABAI DZIAUGIUOSI UZ JUS!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kAIP PATI JAUTIESI?
*

Sveika, ačiū, kad nepamiršti ax.gif Aš, t.y. mes, laikomės neblogai; nevemiu, miegu 14val per parą, apetitas sumažėjęs, esu visada pavargusi... Bet kaip smagu wub.gif Treijs mane jau "paleido" pas LT gydytojus, bet kaip bijau čia eiti... brrr...
O kada tavo kitas sėkmingasis startas? 4u.gif
rugegele1
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
Juroszuvedra nuosirdziausi sveikinimai ,dziaugtis svajoti niekada neper anksti,linkiu laimingu 9menesiuku nestuke.gif SNIEGE555 labai dziaugiuos kad klostosi viskas puikiai,laikykites taip ir toliau thumbup.gif spurgekit ir mojuokit laimingai visus devynis menesiukus.
avilte
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 

*

thumbup.gif wub.gif Skubu pirmoji pasveikinti wub.gif Jegele, kaip smagu pries sventes isgirsti tokias naujienas wub.gif Sveikinu visas mergaites, isivaizduoju jusu busenas wub.gif Megaukites siomis akimirkomis mirksiukas.gif
sniege555
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 
*

Prisimenu tave 4u.gif Sveikinu labai labai 4u.gif Žinau, kad dar baisu, bet džiaukis - šiandien atšvęskit 4u.gif
Tivita
[quote=rugegele1,2010 12 12, 10:47]
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91

sveikinu 4u.gif thumbup.gif ramiu tau 9 menesiuku nestuke.gif
rugegele1
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus biggrin.gif bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Corsica
Labai dziaugiuosi uz mergytes, kurioms pavyko nestuke.gif O jus ziuriu visai nemazai thumbup.gif
Saugokit savo zirniukus ir lengvu visu 9 menesiuku 4u.gif

Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku nestuke.gif
mykolina
sniege555 geros naujienos, jau pamatei savo dziaugsma tau mojuojanti wub.gif O antras kaip supratau neisitvrtino blush2.gif Bet dziaukis savo stipruoliuku thumbup.gif Kelinta buvai pas Treijsa? As apie 9.30 buvau mirksiukas.gif
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. Kazin kelinta savaite pasimato sirdeles blush2.gif Dabar sake uz 2 savaiciu atvaziuoti bet Kaledos kaip tik, tai gal po ju vaziuoti, bus jau kaip tik 8 savaites sueje g.gif Israse magnio diasporal milteliu gerti, sake del to kad du. O man siaip nuo uzvakar prasidejo blogumai, uzeina labai negera, bet nevemiu ax.gif
Sekmes tau sniege555 pasirenkant gydytoja ir lengvo nestuke.gif
eliute11
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
Svirple
QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42)
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos...
*

Aš irgi sveikinu Juroszuvedra smile.gif Lauksim ir kitu geru naujienėlių smile.gif
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
rugegele1
QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 14:49)
Aš irgi sveikinu Juroszuvedra smile.gif Lauksim ir kitu geru naujienėlių smile.gif
o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu.
*

Sveikute,svarbiausiai stenkis nesinervinti ,as irgi nieko nejutau -visiskai nei jokiu pakitimu o skaiciukai dziuginantys ,jau sesiolika dienu po isodinimo o visiskai ramu organizme,geru tau skaiciuku ir daug dziaugsmo ,sekmes,tik neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
egk
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 13:16)
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus biggrin.gif bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

thumbup.gif O tu darei Embrions? Papasakok viską 4u.gif

juroszuverda didžiausi sveikinimai ir tau 4u.gif

sniege, mykolina thumbup.gif
Cooper
Noreciau palinketi visom, isgirsti dziugias naujienas, ypac artejan graziausioms metu sventem...stiprybes jums visom laukiant stebuklo wub.gif
pliuske
Mykolina clap.gif nu suuuuper!!! Net du isitaise thumbup.gif Dvigubas dziaugmas wub.gif wub.gif Taip dziaugiuos uz tave bigsmile.gif
MonaJ
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!! doh.gif isivaizduoju, kokius skausmus jautei... man prireike gero menesio, kad atsistatytu kiausides.. o cia... nu tikrai rekordas... blush2.gif
Reginiukas.uk
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 12, 08:17)
Sveika, ačiū, kad nepamiršti  ax.gif Aš, t.y. mes, laikomės neblogai; nevemiu, miegu 14val per parą, apetitas sumažėjęs, esu visada pavargusi... Bet kaip smagu  wub.gif Treijs mane jau "paleido" pas LT gydytojus, bet kaip bijau čia eiti... brrr... 
O kada tavo kitas sėkmingasis startas?  4u.gif
*

kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka smile.gif
Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta smile.gif

O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely 4u.gif Nebijok eit pas lt gyd juk nieko kitaip nepadarys jau tavo mazylis isitvirtines ir viskas bus kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Reginiukas.uk
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 17:02)
kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka smile.gif
Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta smile.gif

O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely  4u.gif Nebijok eit pas lt gyd juk nieko kitaip nepadarys jau tavo mazylis isitvirtines ir viskas bus kuo puikiausiai  mirksiukas.gif
*

Mikolina thumbup.gif Naujienos,smagu kad jusu trijule laikosi gerai mirksiukas.gif Lengvu tau 9men 4u.gif

Rugegele sveikinimai 4u.gif 4u.gif Lengvu 9men mirksiukas.gif
Prince
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16)
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus biggrin.gif bet....as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais, kazkaip nedrasu dziaugtis bet aciu visoms ,ir uz dauk ka senbuvems,Nakvisai, tai neikainuojami patarimai, sekmes visoms Kalediniu dziaugsmu,puikios nuotaikos ir stiprybes neprarandant vilties... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

atsimenu tave wub.gif sveikinimai thumbup.gif
ir visas kitas mergaites sveikinu wub.gif wub.gif
juroszuvedra
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16)
as taip pat esu labai kolkas laiminga su geriais skaiciukais
*

Kad jie ir toliau dziugintu 4u.gif

QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42)
*

Laukiam tik dideliu skaiciuku mirksiukas.gif

QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 13:49)
*

Tikrai nekreipk demesio i tuos pojucius! Mano pojuciai taip pat nieko gero nezadejo- is pradziu krutine lyg buvo padidejusi,o po to subliusko,po to lyg vos teplioti pradejo ir siaip nuotaika buvo doh.gif ,tai kai ejau priduoti kraujo,jau buvau susitaikiusi su nesekme( na,sekmei daviau tik 1%) Tai kad laukiam ketvirtadienio smile.gif
Papildyta:
Mergaites,aciu visoms uz sveikinimus smile.gif ryt poryt galvoju vel pasidaryti tyrima,kad butu drasiau.
Atiloja
QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 11:47)
*

thumbup.gif sveikinu 4u.gif
QUOTE(Corsica @ 2010 12 12, 13:17)
Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku  nestuke.gif
*

Griebiu virusiuka 4u.gif

QUOTE(mykolina @ 2010 12 12, 13:33)
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus.
*

thumbup.gif

QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 13:42)
*

Laukiam dideliu skaiciuku 4u.gif
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 20:02)
*

sekmingo starto ir lai jis buna paskutinis 4u.gif
bum
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 10, 21:20)
Mergaites,suprantu,kad  dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91  ax.gif
*

Wow, mergyt, nuostabu wub.gif wub.gif Įkvepi vilties rolleyes.gif Lauksim didesnių skaičiukų šiandie bigsmile.gif
*Viktoriukas*
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Grįžau po labai informatyvios kelionės pas gydytojus Latvijoj, tai dabar jau pasisakysiu ax.gif

Tivita, gero starto tau blush2.gif

dangutex, kaip laukti sekasi? Gal jau atsakymus turi?

rita555, baisiai baisiai gaila verysad.gif Tikiuosi, kad bandysit dar kartelį wub.gif

eliute11, laikykis, mergyt wub.gif Tikiuosi, kad sveikatėlė pasitaisys wub.gif

Atiloja, sėkmingos tau laparoskopijos wub.gif

emiliux, oho, 52 blink.gif Biškį prisiauginai blink.gif Tikrai čia pas juos yra buvęs ne vienas atvejis, kai išpunktuoja daug ir nukelia įsodinimą ax.gif Tikrai tarp tų 52 vaikų bus biggrin.gif

Butvile, super super thumbup.gif Suteiki senbuvėms vilčių wub.gif

juroszuvedra, sveikinimai wub.gif

Zubriuka, kur darysies? Sveika prisijungus wub.gif

sniege555, sveikinimai pamačius gyventoją wub.gif

rugegele1, pasipasakojam bigsmile.gif wub.gif
T.P.Keberiokst
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?
RositaK
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 13:33)
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?
*

aha, pasakok ax.gif 4u.gif
emiliuxas
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 12, 17:03)
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!!  doh.gif  isivaizduoju, kokius skausmus jautei... man prireike gero menesio, kad atsistatytu kiausides.. o cia... nu tikrai rekordas...  blush2.gif
*

na jo savijauta tai tikrai nekokia buvo, spazmuodavo pilva visa issiputus , net pykindavo pastoviai verysad.gif
skambinau siandien i klinika dek dvieju dalyku pirma kad paklausciau tai kiek gi kaiusineliu apsivaisino tai gavau atsakyma kad 15 rolleyes.gif , o antra tai pasiskundziau kad visa savaitgali baisiai jauciausi nuo pilvo tempimo ir skausmu nei i darba eiti negalejau nei siaip normaliai gyventi, tai iskviete i apziura tuoj vaziuosiu. unsure.gif
*Viktoriukas*
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 10:33)
*

QUOTE(RositaK @ 2010 12 13, 11:27)
aha, pasakok  ax.gif  4u.gif
*

Ir ko tik aš toj Latvijoj nenuveikiau: ir to nenuveikiau, ir ano nenuveikiau biggrin.gif O iš tikrųjų tai buvau ir pas Treijsą, ir pas Bykovą. Mama Kalėdinę dovaną padarė ir nusiuntė vaiką pas gydytojus biggrin.gif Aš dabar nežinau, reiktų gal į RRC temą rašyt g.gif Bet žodžiu taip, Treijs pasakė, kad norėtų pakeisti arba vyrą, arba protokolą, tai sutarėm, kad protokolą keisim lotuliukas.gif Tikiuosi, kad apie vyrą juokavo g.gif Žodžiu, jis pirmiausia nori mums kariotipų chromosomas tirti, šiaip vyrą apžiūrėt, o ir aš pati pataikiau ant savo dienų, tai teks kažkada važiuoti vėl. Pasidariau kilerius Gulbio labaratorijoj, tai pagal Beer knygą aktyvios anos pas mane unsure.gif Nu bet bent priežastis atsirado.. Bykova ką sakė.. Kad jinai išvis garantuota, kad pas mane kileriai veikė, kai papasakojau savo istoriją, sakė, kad jei kada vėl pastočiau, sekančiu lėktuvu varyt tiesiai pas ją. Nustebo, kaip mažai tirtas mano vyras, prirašė kalną tyrimų ir kažkada reikės vėl važiuoti. Žodžiu, daug visko ax.gif Bet čia toooooolimi tooooolimi planai ax.gif
T.P.Keberiokst
Viktoriuk,tai saunios naujienos.Gerai,kad raso,reiskias yra budas kaip viska sutvarkyti.As net neabejoju,kad sutvarkius tas kileres padetis pasikeis i kita puse.
Kaip ir toj knygoj Beer rase,jei nepavyksta 3ivf,jis isitikines,kad imunine kur "padnoskes" kisa.
O kokie kileriu titrai jei nepaslaptis? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.