Tesiam temute
juruzuvedra nuosirdziausi sveikinimai
as turiu klausima, siandien pirma diena kai leidausi citrotide 0,25 , toj vietoj kur leidausi vaistus aplinkui viskas paraudo, lyg bisky net patino...ar taip turi but?gal per greitai susileidau...kaip sunku kai pirmas kartas ir nieko nemoku QUOTE(Tivita @ 2010 12 11, 00:58) juruzuvedra nuosirdziausi sveikinimai as turiu klausima, siandien pirma diena kai leidausi citrotide 0,25 , toj vietoj kur leidausi vaistus aplinkui viskas paraudo, lyg bisky net patino...ar taip turi but?gal per greitai susileidau...kaip sunku kai pirmas kartas ir nieko nemoku Nieko baisaus, kad paraudo. Man visuomet aplink parausdavo, net niežtėdavo. Po kurio laiko (keleto valandų) pranykdavo tiek raudonumas, tiek niežulys. QUOTE(žieminukė @ 2010 12 10, 23:14) Nieko baisaus, kad paraudo. Man visuomet aplink parausdavo, net niežtėdavo. Po kurio laiko (keleto valandų) pranykdavo tiek raudonumas, tiek niežulys. aciu tau uz atsakyma QUOTE(Tivita @ 2010 12 10, 21:21) aciu tau uz atsakyma Viskas gerai..as kai pradejau leistis budavo tas pats,parausdavo tik kelioms minutems bet ZIAURIAI niezedavo,negaledavau kentet..bet po keliu valandeliu praeidavo taip kad maziau stersuok viskas oki
na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 03:09) na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius Oho... Kazin ar ne rekordas QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 04:09) na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius Sveikinu musu naujas O del 52 kiausineliu, tai
juroszuvedra, sveikinu
WOW Emiliux,cia tai geras 52?? Dar neesu girdejus kad kas butu tiek tureje! Va cia tai Derlius
Labas mergaites
Nedrasiai jungiuosi prie jusu ir pradesiu skaitinetis... Startuosim kovo gale... Dar liko daug grazaus laiko, bet jau labai labai laukiam!!! QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 11, 02:09) na va as siandien buvau kiausineliu isemime. iseme 52 kiausinelius Oho čia tai rekordas.
zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau!
Mykolina, kaip tu? Kaip naujienos iš gydytojo?
Viktoriuk, pakoreguok mano "duomenis" į vieną lelių, kuris jau spurda, rankytėm mojuoja QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 19:10) zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! Aš vėl įsiterpsiu dėl to prolaktino, bet kadangi pačiai jis labai aktualus tai jau nemažai apie jį žinau. Prolaktiną tikrai galima tirti bet kurią ciklo dieną. QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 17:10) zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! TAIP TIESA KAIP SIGNERITA SAKE,PROLAKTINA GALIMA TIRTIS BET KURIA CIKLO DIENA,BET PATARTINA PRADZIOJA..STENKIS BUTI KUO RAMESNE IR MAZIAU STRESUOK! mANO PATS PIRMAS IOVF BUVO DAROMAS SU GAN DIDELIU PROLAKTINU SKAICIU NEPAMENU BET TAI TIESA,NIEKADA NETUREJAU PROBLEMU,BET KAIP SAKO STRESAS DARO SAVO! LABAI JAUDINAUSIIR DEL VAISTU LEIDIMOSI IR SIAIP DEL VSISOS PROCEDUROS VISA LAIKA BUVAU PATI KAIP ANT ADATU...TAIP KAD JOKI STRESU! BET MAN GYD LEIDO STARTUOTI TAIP PAT..NEZINAU AR NUO GYD PRIKLAUSO AR NUO KO,BET SI GYD DAUG KIENO CIA YRA ISGIRTA,NORS AS GERO ZODZIO NEGALIU PASAKYTI..GAL KLYSTU kRISTIANA,O TU AR LT GYDAISI? BANDYK DAR KARTA DARYT TYRIMA,O PASKUI EIK PAS GYD SU FAKTAIS IR SAKYK KAD DAUG SKAITEI INTERNETE KAD SUKELIA PERSILEIDIMUS ZODZIU SAKYK KODEL TAIP O NE KITAIP!! GAL PAAISKINS TAU KA NORS NEZINAU..SUNKU KA IR PASAKYTI. SNIEGE555,SMAGU GIRDETI KAD NORS VIENAS STIPRUS KAREIVUKAS PAS TAVE APSIGYVENO LABAI DZIAUGIUOSI UZ JUS! QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 11, 21:10) zieminuke,is kur tu istraukei kad prolaktino tyrima galima atlikti bet kuria ciklo diena?jis yra daromas 4-7c.d.kiek mano zinios nesa.snd pirma mano c.d ir pirmadieni turiu skambintis i klinika nes leido startuoti.ka man dabar daryti eiti gincytis su daktaru.esu pasimetus.sako itakoja ir bijojimas adatu bei stresas prolaktino rezultatus,o cia teisybe?nes kraujo emimo ir visu tu proceduru tikrai bijau! Kaip tau liepia gyd., taip daryk. Jeigu leido startuoti, vadinasi viskas gerai. O kaip ir Singerita sakė, prolaktiną galima tirti bet kurią c.d., tą tikrai žinau, nes turiu prolaktinomą ilgiau negu 10 metų... Dar, stresas tikrai įtakoja prolaktino užkilimą. Taip kad pasistenk nusiraminti. Kas dėl adatų - pasiruošk emociškai, nes per šias savaites daug badytis reiks Kaip jau anksčiau rašiau, jeigu prolaktinas užkilęs, prieš IVF arba bent pradėjus stimuliaciją paprastai gyd. skiria vaistus (dažniausiai bromokriptiną). Siūlau pasitarti su gydytoju, kuris prižiūrės stimuliaciją, gal jis ką patars (kaip suprantu tau kitas gyd. leido startuoti?) Sėkmės jums
suprantat merginos as gydausi Airijoj ir cia tokia keista tvarka.visus tyrimus atlieka ne vaisingumo klinikoje.visus juos daro seimos gydytojas ir as pati juos siunciu i klinika.(seimos gydytoja pamacius mano tyrimus pasake,kad jei butu 90mq/ml tai butu blogai o 31 tai viskas gerai).paskui skambinuosi ir klausiu kaip mano tyrimu rezultatai.jie man viska paaiskina.tiesa sakius as savo gydytojo kuris darys apvaisinima nesu net akyse maciusi.bendrauju tik su klinikos sesute.ji tariasi su gydytoju ir skambina man.vat kokia cia sistema.bandziau aiskintis del prolaktino,desciau kad negerai,bet sesute pasake as jum perskambinsiu,nes jusu gydytojas turi perziureti jusu byla.sulaukiau skambucio,kad viskas gerai.nezinau kaip elgtis dabar,tiesiog mintys vien ir sukas apie tai.visgi pinigai neauga ant medziu ir gaila butu juos prarast,o dar baisiau del nervu.nu bandysiu savo iniciatyva tirtis dar karta.kosmaras
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 12, 00:19) suprantat merginos as gydausi Airijoj ir cia tokia keista tvarka.visus tyrimus atlieka ne vaisingumo klinikoje.visus juos daro zeimos gydytojas ir as pati juos siunciu i klinika.verysad: Jeigu Airijoje tada manau ten viskas kitaip, jų turbūt kitokios nuostatos, nežinau koks tų gydytojų profesionalumas, bet manau tada belieka tikėti jog viskas bus gerai, ko ir linkiu. QUOTE(Singerita @ 2010 12 12, 01:24) Jeigu Airijoje tada manau ten viskas kitaip, jų turbūt kitokios nuostatos, nežinau koks tų gydytojų profesionalumas, bet manau tada belieka tikėti jog viskas bus gerai, ko ir linkiu. jerguteliau kokia as pasimetusi esu dabar.kad buciau pinigu nesusimokejus buciau dar kentejus.bijau visos pradzios.o galvojau kad esu stipri QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 12, 00:35) jerguteliau kokia as pasimetusi esu dabar.kad buciau pinigu nesusimokejus buciau dar kentejus.bijau visos pradzios.o galvojau kad esu stipri Tik nepanikuokit, gal jums prolaktinas tik dėl baimės ir streso buvo sukilęs, tad kuo mažiau stresų ir nervų tuo laikotarpiu ir viskas bus gerai.
Mergaitės, sakykit, o kokiu atveju "ivyksta" hiperstimuliacija?
Tik neperseniausiai pasiektas "rekordas" daugiau negu 50. Vis tik, kokiu atveju yra nutraukiamas IVF? Tikiu, kad pati prisijungsiu prie jūsų po gerų pusantrų metų.... QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 11, 22:58) SNIEGE555,SMAGU GIRDETI KAD NORS VIENAS STIPRUS KAREIVUKAS PAS TAVE APSIGYVENO LABAI DZIAUGIUOSI UZ JUS! Sveika, ačiū, kad nepamiršti O kada tavo kitas sėkmingasis startas?
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
Juroszuvedra nuosirdziausi sveikinimai ,dziaugtis svajoti niekada neper anksti,linkiu laimingu 9menesiuku QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:47) Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91
[quote=rugegele1,2010 12 12, 10:47]
Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 sveikinu
Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus
Labai dziaugiuosi uz mergytes, kurioms pavyko
Saugokit savo zirniukus ir lengvu visu 9 menesiuku Toms, kurios dar laukia - siunciu virusiuku
sniege555 geros naujienos, jau pamatei savo dziaugsma tau mojuojanti
O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. Kazin kelinta savaite pasimato sirdeles Sekmes tau sniege555 pasirenkant gydytoja ir lengvo
Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu!
Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos... QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42) Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu! Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos... Aš irgi sveikinu Juroszuvedra o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu. QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 14:49) Aš irgi sveikinu Juroszuvedra o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu. Sveikute,svarbiausiai stenkis nesinervinti ,as irgi nieko nejutau -visiskai nei jokiu pakitimu o skaiciukai dziuginantys ,jau sesiolika dienu po isodinimo o visiskai ramu organizme,geru tau skaiciuku ir daug dziaugsmo ,sekmes,tik neliudek QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 13:16) Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus juroszuverda didžiausi sveikinimai ir tau sniege, mykolina
Noreciau palinketi visom, isgirsti dziugias naujienas, ypac artejan graziausioms metu sventem...stiprybes jums visom laukiant stebuklo
Mykolina
emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!!
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 12, 08:17) Sveika, ačiū, kad nepamiršti O kada tavo kitas sėkmingasis startas? kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 17:02) kaip cia pamirsi! Labai daznai apie tave pagalvoju ir tikrai dziaugiuosi uz tavo stebukliuka Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta O jums linkiu kuo daugiau ilsetis,ir sekmes dar tam ilgam kely Mikolina Rugegele sveikinimai QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16) Mergaites , as cia negerai pacitavau ,sveikinau juroszuvedrair jos atsakymus atsimenu tave ir visas kitas mergaites sveikinu QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 12:16) Kad jie ir toliau dziugintu QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 12:42) Sveikinu merginas, kurios sulauke geru naujienu! Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos... Laukiam tik dideliu skaiciuku QUOTE(Svirple @ 2010 12 12, 13:49) Aš irgi sveikinu Juroszuvedra o man dar tik 7 diena, ir toks jausmas kad visi požymiai tik mažėja... labai bandžiau pajusti kokią nors implantaciją, bet niekaip:( Šiandien jau nustojau gulinėt, ėmiausi visokių namų ruošos darbų, kad tik laikas eitų iki ketvirtadienio, kada jau kraujuką pridavinėsiu. Tikrai nekreipk demesio i tuos pojucius! Mano pojuciai taip pat nieko gero nezadejo- is pradziu krutine lyg buvo padidejusi,o po to subliusko,po to lyg vos teplioti pradejo ir siaip nuotaika buvo Papildyta: Mergaites,aciu visoms uz sveikinimus QUOTE(rugegele1 @ 2010 12 12, 11:47) Mergaites,suprantu,kad dar anksti labai dziaugtis,bet siandien 10 dpo kraujo tyrimo atsakymas- 80.91 QUOTE(Corsica @ 2010 12 12, 13:17) Griebiu virusiuka QUOTE(mykolina @ 2010 12 12, 13:33) O pas mane du isitvirtine, atitinka pasak gydytojo visus dydzius, strukturas ziurejo, sirdeles dar neplake nei vienam, sesta savaite pagal ju paskaiciavimus. QUOTE(eliute11 @ 2010 12 12, 13:42) Man rytoj 10 dpi, darysiu kraujo tyrima. Tas laukimas baigia is proto isvaryti, o dar kai taip skauda nuo hiperstimuliacijos... Laukiam dideliu skaiciuku QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 12, 20:02) Ryt ryte pas gyd startas prasides apie 24 jau tureciau leistis vaistukus :)Labai tikiuosi snaigiukai isgyvens ir man pavyks si karta sekmingo starto ir lai jis buna paskutinis
Sveikos, mergaitės
Grįžau po labai informatyvios kelionės pas gydytojus Latvijoj, tai dabar jau pasisakysiu Tivita, gero starto tau dangutex, kaip laukti sekasi? Gal jau atsakymus turi? rita555, baisiai baisiai gaila eliute11, laikykis, mergyt Atiloja, sėkmingos tau laparoskopijos emiliux, oho, 52 Butvile, super super juroszuvedra, sveikinimai Zubriuka, kur darysies? Sveika prisijungus sniege555, sveikinimai pamačius gyventoją rugegele1, pasipasakojam
Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo?
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 12, 17:03) emiliuxas - nu nerealiai! man ispunktavo 36, ir tai buvo nerealiai daug, bijojo, kad kiausides nesprogtu... o cia - 52!! na jo savijauta tai tikrai nekokia buvo, spazmuodavo pilva visa issiputus , net pykindavo pastoviai skambinau siandien i klinika dek dvieju dalyku pirma kad paklausciau tai kiek gi kaiusineliu apsivaisino tai gavau atsakyma kad 15 QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 10:33) Viktoriuk,tu geriau papasakok ka gero LV nuveikei?Ar pas Bykova buvai ar kur kitur?Ka gero papasakojo? QUOTE(RositaK @ 2010 12 13, 11:27) Ir ko tik aš toj Latvijoj nenuveikiau: ir to nenuveikiau, ir ano nenuveikiau
Viktoriuk,tai saunios naujienos.Gerai,kad raso,reiskias yra budas kaip viska sutvarkyti.As net neabejoju,kad sutvarkius tas kileres padetis pasikeis i kita puse.
Kaip ir toj knygoj Beer rase,jei nepavyksta 3ivf,jis isitikines,kad imunine kur "padnoskes" kisa. O kokie kileriu titrai jei nepaslaptis? |