rugiagele26
2010 12 12, 20:00
CIPCIUKO medaus torto receptas Iš šitos normos išeina du normalaus dydžio tortai po 5 blyniukus, arba vienas gigantas. Tešlai: 3 kiaušiniai , 3 dideli šaukštai medaus , 100 g. margarino EVE ( ne sviesto ) , 1 stiklinė cukraus , 3 maži šaukšteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!! ir apie 5 stiklines miltų (gali ir pritrūkti saujelės kitos ) Kremui: 4 indeliai grietinėlės po 450 ml. 36 proc. riebumo cukrus pagal skonį citrinos sulčių Gamyba: TešlaĮ didoką bliūdelį reikia idėti visus produktus išskyrus sodą , bliūda statyti ant puodo su verdančiu vandeniu ir visus produktus gerai išmaišyti (čia tam ,kad nesutrauktų kiaušinių) bešildamas margarinas savaime po truputį ištirps. Kai mase smarkiai įkais, supilti nugesintą sodą (sodą būtinai nugesinti įpylus į ją porą šaukštų acto, ir supilti ją į karštą tešlą (smarkiai suputos), gerai išmaišyti, nukelti bliūdą ir supilti miltus, gerai išmaišyti bliūde. Kai jau bus sunku maišyti, išversti tešlą ant smarkiai miltais pabarstyto stalo ir suminkyti, ji turi nelipti prie rankų ir susiminkyti į gabalą, kuris padėjus neturi subliūkšti. Kočiojant teslą stalą smarkiai reikia pabarstyti miltais, ji lipni. Kočioti reikia kol tešla dar šilta. Šitus blynelius galima susikepti ir iš anksto, kad ir prieš mėnesį, jie negenda, tada tepant tortą bus mažiau darbo. Gamyba: KremasGrietinėlę ( būtinai gerai atšaldytą, kitaip galima pagaminti naminį sviestą) plakti su elektriniu mikseriu visu greičiu su cukrumi ir citrinos rugštimi, ji po truputį pradeda tirštėti, plaki tol kol mikserio šluotelė ją tiesiog pradeda tarsi pjauti, sustabdžius mikserį ir jį ištraukus matosi indo dugnas, o grietinėlė taip ir stovi kaip bokštas net nepajuda iš vietos, įsivaizduokit - apverti tą indą aukštyn kojom, o grietinėlė nė nebando išbėkti, jokių želatinų Pagal šitą receptą blyneliai labai puikiai susigeria tik nuo plaktos grietinėlės, jų nereikia sulaistyti nes gausis košė. Kepti labai karstai 250C., vos įkišti ir jau traukti reikia. SĖKMĖS !!! KIRBĖS medaus torto receptas Darau tokia skystoką tešlą ir pilu į formą, iškepa, atvėsta, tada susipjaustau į kokius 5-6 lapelius ir tepu grietinės kremu...gaunasi daug minkštesnis tortas.....  RECEPTAS: 200 gr. cukraus 200 gr. medaus dirbtinio 200 gr. margarino Vilnius arba EVE 3 kiaušiniai, 3 a. šaukšteliai nugesintos sodos cinamonas, gvazdikėliai [kas mėgsta] miltų pagal tirštumą.....[kad tešla būtų grietinės tirštumo] Cukrų, medų, margariną ir prieskonius sudedam į puodą ir užvirinam. Į pravėsusią šitą masę dedam kiaušinius, nugesintą sodą ir miltus, pilam į formą ir kepam apie 40-50 min, pagaliuku patikrinti kai bus iškepusi.... 2 ind. grietinės, cukraus, citrinos sulčių arba citrinos rūgštelės pagal skonį. Išplakame ir pertepame supjaustytą medaus biskvitą. Padedame per naktį, kad susigertų ir ryte puošiame. SKANAUS Papildyta:PAKOREGUOTAS KIRBES MEDAUS TORTAS;  200gr. medaus 150gr.cukraus 200gr.margarino EVE arba Vilnius 3 arb.sauksteliai nugesintos sodos 3 kiausiniai 450gr. miltu cinamono,gvazdikeliu.... kremui: 2 ind grietines 30 proc riebumo cukraus,citrinos sulciu arba rugsteles is akies... medu,cukru,margarina ir prieskonius sudejus i puoda uzvirinti......kai siek tiek praves sudeti nugesinta soda ir ismaisyti......tesla suputoja....po to sideti kiausinius ir gerai ismaisyti...pabaigoje dedam miltus ir gerai ismaisome....tesla turi buti va tokio tirstumo;  tesla pilame y 26 cm skersmens forma,dugnas isklotas sviestiniu popieriumi.....teslos gali pasirodyti siek tiek mazoka,bet kepdama ji puikiai iskyla..... kepti apie 170 temp ,apie 50 min....atvesus isimti is formos,supjaustyti y 5-6 dalis [geriausiai pjaustosi,kai buna iskeptas is vakaro,o pjaustome ant rytojaus],tepti grietines kremu formoje,palikti per nakty ,kad susigertu ir ant rytojau isemus is formos-puosti.... is sios normos produktu gaunasi 2 kg ar truputi didesnis tortas..... Papildyta:QUOTE(convict @ 2010 12 12, 18:03) Merginos turiu kelis klausimus. 1. Cipciuko stikline miltu kiek kazi gali buti gramu? 2. Kazi kas gautusi is cipciuko lakstu ir kirbes kremo?  ar tokiem lakstam reikia grietineles? Galbut jie nesuminkstes? 1. As naudoju 180 g stiklines, bet vistiek dedu miltu tiek, kiek man ju reikia... kad butu minksta tesla. 2. Gautusi normalus tortas  suminkstes dar geriau  as dedu pusiau grietinele, pusiau grietine.
Aciu uz nauja temuke
convict
2010 12 12, 22:50
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 12, 20:00) 1. As naudoju 180 g stiklines, bet vistiek dedu miltu tiek, kiek man ju reikia... kad butu minksta tesla. 2. Gautusi normalus tortas  suminkstes dar geriau  as dedu pusiau grietinele, pusiau grietine. Aciu labai labai uz atsakymus Dabar ramiai galesiu daryti  nes man skaniausia tik su grietine medutis, o va kepti visa biskvita truputi bijau  nemoku as graziai nei pjaustyti, nei man gaunasi Beja, aciu uz tema
Noreciau ir as parodyti savo meducius ir pagirti AJ medaus torto receptukus, kas valge buvo visi labai patenkinti.. ploniasluoksnis medaus tortas su lengvom mano adaptacijom, bet isties laaabai skanus 
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 12, 23:50) . ploniasluoksnis medaus tortas su lengvom mano adaptacijom, bet isties laaabai skanus o kur receptukas?
sveikos merginos  galiu prisijungti?  meduti (cipciuko) kepu jau seniai  bet,man jis skaniausias su DVARO grietine  ir slapesnis buna ir rugstele kitokia,nei su zemaitijos grietinele  special kepiau,ir tepiau su grietinele-dg nebetepsiu,nes skonis ne tox  koks man patinka.Na,cia tik mano nuomone  siand.kepiau "princa regenta  pabandymui,ryt paragausim,turetu but skanu nemoku ikelti nuotraukeliu,parodyciau savo "sedevrus"  nors,as dar tik mokine jusu temoje
Labutis...kelk per www.radikal.ru.....parinksi nuotraukele...paspausi melynam laukely zagruzit ir tada nukopinus antra nuorodele ykelsi tiesiai čia.....
sveikos mergickos  ragavau siand.Regenta-man taj jis visai patiko  vyrui lb,Rafaelo prie sirdies  tik pradzioje vargau su kepimu,kol rankele igudo,nes pirmas is vis sonai apsvilo-ns per plonai uzsitepe  psk,viskas buvo gerai  tik puosti nepuosiau.....kadangi naminiam vartojimui ziuresiu,kaip susigaudysiu su tuo nuotrauku ikelimu Papildyta: Papildyta:yahoooo  pavyyyko  aciuks Kirbei Papildyta:db pagalvojau,kad cia medaus torto tema,gal nekelti kitu tortu,tik meduti? Papildyta:p.s.data fotike nenureguliuota Papildyta: ir kodel tos mano cukrines geles pradejo slapiuoti? nk nesuprantu,tokiais,kaip laseliais  ir atrodo,kad jas buvau uzdengusi,kad oro negautu
[quote=keno,2010 12 14, 15:24] sveikos mergickos  ragavau siand.Regenta-man taj jis visai patiko Labai grazus ir tikrai neatrodo naujoke.  Dar man iki tokiu, kaip iki ...
aciu pienia  nes,as tikrai naujoke puosime  kepti jau senokai "makaluoju"bet,galvodavau-kam puosti db,pakeiciau nuomone,tiesa sakant su beze dar nei 10 tortu neesu papuosusi
doloresa
2010 12 14, 17:21
as meduti visuomet kepu,kad savaite atgal  nieko jis nebijo  visuomet atvesinu,po to sudedu viena ant kito ir apvynioju maistine plevele,ar tiesiog i dideli maiseli-ir padedu sausai....paskui sutepta maziausiai para laikau-taip skaniau Papildyta:dar vienas medutis,mums jis lb patinka Papildyta:puostas sokolado drozlem ir truputis grietineles Papildyta:medutis,virsus puostas beze
QUOTE(keno @ 2010 12 14, 14:24) db pagalvojau,kad cia medaus torto tema,gal nekelti kitu tortu,tik meduti?  labai skaniai ir gražiai atrodo tavo medučiai......o papuoštus torčiukus kelk y temuke kaip puošti tortuspyragus ir kitus skanestus ten ir patarimu gausi ir kritikos...tik neišsigask,nes mes ten kad ir pakritikuojam,tai tik noredamos gero.....  Neryte,ačiu už receptukus
juste10
2010 12 16, 21:00
Merginos ar jus medu pagal Kirbes recepta sveriate,ar matuojate v.saukstais?Kiek tas iseitu?Vienur raso,kad v.s. yra 20 g,kitur 30 g medaus
Elentari
2010 12 16, 21:41
QUOTE(juste10 @ 2010 12 16, 21:00) Merginos ar jus medu pagal Kirbes recepta sveriate,ar matuojate v.saukstais?Kiek tas iseitu?Vienur raso,kad v.s. yra 20 g,kitur 30 g medaus  Aš sveriu. Šaukštais nežinau... Geriau sverti, jei turit svarstykles o tai ir šaukštai pas visas skirtingai, ir semiam skirtingai (su kaupu, be kaupo ir pan.)
aaagnex
2010 12 17, 09:14
gal kas bandet vietoj sodos det kepimo miltelius? Svarstau isbandyt sita tortuka...  Bet, su soda kepiniai man nesigauna niekada. Arba as per daug jautri sodai arba nemoku jos atgesint (itariu, kad antras variantas  )
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 17, 09:14) gal kas bandet vietoj sodos det kepimo miltelius? Svarstau isbandyt sita tortuka...  Bet, su soda kepiniai man nesigauna niekada. Arba as per daug jautri sodai arba nemoku jos atgesint (itariu, kad antras variantas  ) o kokio mokslo reikia nugesinti sodai  užpilat actu arba citrinos rugštele su vandeniu ir pakaukiat kol gerai išputoja ir viskas..... savo medaus biskvito nesu kepus su kepimo milteliais,tai tikrai negaliu patarti kiek deti,kad gerai iškiltu...... bet jei norit eksperimentuoti,tai aš dečiau dvigunbai daugiau negu sodos.....
linksmuoliukas
2010 12 17, 13:02
merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau. Papildyta:QUOTE(keno @ 2010 12 13, 21:44) sveikos merginos  galiu prisijungti?  meduti (cipciuko) kepu jau seniai  bet,man jis skaniausias su DVARO grietine  ir slapesnis buna ir rugstele kitokia,nei su zemaitijos grietinele  special kepiau,ir tepiau su grietinele-dg nebetepsiu,nes skonis ne tox  koks man patinka. gal gali pasakyti su grietine pagal kokį receptuką darai pertepimą? aš medutį, pagal iš kažkur gautą seną receptą, kepu jau nuo senų seniausiai, ir pagalvojau, kad šiom Kalėdom reikia truputį kitokį receptą išbandyti, bet bijau, kad su grietinėle galiu nesugebėti, tokia iš manęs kepėja....
aaagnex
2010 12 17, 13:22
QUOTE(kirbe @ 2010 12 17, 12:50) o kokio mokslo reikia nugesinti sodai  užpilat actu arba citrinos rugštele su vandeniu ir pakaukiat kol gerai išputoja ir viskas..... Teoriskai viska zinau kaip padaryt, praktiskai gaunasi fiasko Viskas suputoja, viskas istirpsta, pyragas, tarkim, iskyla, bet man jauciasi soda nors tu ka Todel arba ja keiciu kepimo milteliais, arba ieskau naujo recepto, kur jau kazkas kitas butu kepes su kepimo milteliais... Del to ir klausiu
[quote=linksmuoliukas,2010 12 17, 13:02]merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau. Papildyta:Sutepi Cipciuko meduti ir kisi i saldytuva  ,nereikia i jokia orkaite
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 17, 14:02) merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau. Papildyta:gal gali pasakyti su grietine pagal kokį receptuką darai pertepimą? aš medutį, pagal iš kažkur gautą seną receptą, kepu jau nuo senų seniausiai, ir pagalvojau, kad šiom Kalėdom reikia truputį kitokį receptą išbandyti, bet bijau, kad su grietinėle galiu nesugebėti, tokia iš manęs kepėja.... as kepu cipciuko meduti,ir tepu,tik su dvaro grietine-nu,skonis fantastiskas.....jis toks dregnas,sotus
perlitap
2010 12 17, 21:47
as kepu pagal beata medaus torta ir labai skanus gaunasi,va kaip tik esu issikepusi lakstus kaledoms, tai per kaledas valgysim torta
Renatina
2010 12 18, 11:56
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 17, 14:22) Teoriskai viska zinau kaip padaryt, praktiskai gaunasi fiasko Viskas suputoja, viskas istirpsta, pyragas, tarkim, iskyla, bet man jauciasi soda nors tu ka Todel arba ja keiciu kepimo milteliais, arba ieskau naujo recepto, kur jau kazkas kitas butu kepes su kepimo milteliais... Del to ir klausiu  aš taip pat jaučiu sodą. Bet trukdo ji man retai. Paprastai antrą dieną po iškepimo lakštai/biskvitas susistovi ir soda pasislepia. Medutį juk palaikysite,kad susigertų ir subręstų - nebeturėtų jaustis sodos
*Ilgakojė*
2010 12 18, 15:13
QUOTE(perlitap @ 2010 12 17, 19:47) as kepu pagal beata medaus torta ir labai skanus gaunasi,va kaip tik esu issikepusi lakstus kaledoms, tai per kaledas valgysim torta  As irgi bandysiu kepti pagal jos recepta torta Kaledoms
Kristalė*
2010 12 18, 17:46
QUOTE(perlitap @ 2010 12 17, 22:47) as kepu pagal beata medaus torta ir labai skanus gaunasi,va kaip tik esu issikepusi lakstus kaledoms, tai per kaledas valgysim torta  gal galit priminti koks tas receptas pagal beata?
rabelkyte
2010 12 18, 21:40
sveikos.. gal galit paaiskint ka padariau snd ne taip  kepiau blynus pagal cipciuko recepta.. ir man niekaip nesigavo gerai ju iskociot... stalas miltuotas buvo, kocelas irgi,, bet arba per daug arba per mazai, tesla tai kibo, tai plyso  tiesiai ant kepimo popieriaus irgi nesigavo kociot..vargau, keikiaus ir nervojaus, jau zadejau sviest viska i siuksline, ber siaip ne taip iskepiau "iskrypelius"
rugiagele26
2010 12 18, 22:25
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 21:40) sveikos.. gal galit paaiskint ka padariau snd ne taip  kepiau blynus pagal cipciuko recepta.. ir man niekaip nesigavo gerai ju iskociot... stalas miltuotas buvo, kocelas irgi,, bet arba per daug arba per mazai, tesla tai kibo, tai plyso  tiesiai ant kepimo popieriaus irgi nesigavo kociot..vargau, keikiaus ir nervojaus, jau zadejau sviest viska i siuksline, ber siaip ne taip iskepiau "iskrypelius"  As sakyciau buvo gal per mazai miltu  nes jei kimba man, tai daugiau pabarstau stala.. ir specialiai dedu maziau miltu, tada lengviau kociojasi... ta prasme i plonuma daugiau pasiduoda..
jurgice
2010 12 18, 22:42
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 21:40) sveikos.. gal galit paaiskint ka padariau snd ne taip  kepiau blynus pagal cipciuko recepta.. ir man niekaip nesigavo gerai ju iskociot... stalas miltuotas buvo, kocelas irgi,, bet arba per daug arba per mazai, tesla tai kibo, tai plyso  tiesiai ant kepimo popieriaus irgi nesigavo kociot..vargau, keikiaus ir nervojaus, jau zadejau sviest viska i siuksline, ber siaip ne taip iskepiau "iskrypelius"  gal kita karta bandykit tiesti kepimo popieriu deti tesla, vel popieriu ir kocioti ,nelips niekas ir plonai issikocios .
rabelkyte
2010 12 18, 23:04
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 18, 23:25) As sakyciau buvo gal per mazai miltu  nes jei kimba man, tai daugiau pabarstau stala.. ir specialiai dedu maziau miltu, tada lengviau kociojasi... ta prasme i plonuma daugiau pasiduoda.. as itariu padriau per kieta tesla, nes kai pirma kart kepiau ji buvo toki minkstute, gerai slydo ten man per kocela, ir ant jo nesiraite, o db kaip kirminas aplink kocela raites  paskui prie stalo kibo.. nu zodziu kosmaras, bet as ja iveikiau, po kremais nesimatys kad suplysus ir sulopyta QUOTE(jurgice @ 2010 12 18, 23:42) gal kita karta bandykit tiesti kepimo popieriu deti tesla, vel popieriu ir kocioti ,nelips niekas ir plonai issikocios . o tu taip esi bandzius ? gal ir neblga ideja,, reiks ismegint kita kart. ai dar klausimas... kodel man kai supilu soda neputoja  as soda nusigesinu atskirai stiklinej, ir kai viskas istirpsta supilu i mase, bet man neputoja
rabelkyte
2010 12 18, 23:20
gal dar galit pasakyt kaip padaryt pertepima su aguonom  ir ar nieko nenutiktu jei tarkim pertepus laksta dar ideciau saldytu vysniu be kauliuko, ar netiktu ? gal isleistu grietinele
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 23:20) gal dar galit pasakyt kaip padaryt pertepima su aguonom  ir ar nieko nenutiktu jei tarkim pertepus laksta dar ideciau saldytu vysniu be kauliuko, ar netiktu ? gal isleistu grietinele  aguonu idek i jau isplakta grietinele ir atsargiai ismaisyk
rugiagele26
2010 12 19, 08:43
Aguonos geriau butu nuplikytos ir sumaltos. Vysnios gal ir nemaisytu...
Na del putojimo... gal mazai uzkaitini tesla? Turi ikisus pirsta jaust gerokai ikaitusia tesla.
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 23:04) ai dar klausimas... kodel man kai supilu soda neputoja  as soda nusigesinu atskirai stiklinej, ir kai viskas istirpsta supilu i mase, bet man neputoja  tai jei jus atskirai ja nusigesinot, tai zinoma kad jau nebeputos bendroj masej ipylus
mama-zmona 2in1
2010 12 19, 12:04
sveikos ruosiuosi kepti medaus tortuka dukrytei gimtadieniui bet noreciau kazkuo paivairinti krema ka galima i ji butu ideti?ir kaip ta tvorele sokoladine padaryti reikia kazkokiu spec irankiu?
rugiagele26
2010 12 19, 12:22
QUOTE(asaraa @ 2010 12 19, 10:36) tai jei jus atskirai ja nusigesinot, tai zinoma kad jau nebeputos bendroj masej ipylus  O tai kaip jus nugesinat?  juk ir reikia atskirai nugesint, ir supilt i bekaistancia mase. Tada uzputoja smarkiai.
jurgice
2010 12 19, 12:31
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 23:04) o tu taip esi bandzius ? gal ir neblga ideja,, reiks ismegint kita kart. ai dar klausimas... kodel man kai supilu soda neputoja  as soda nusigesinu atskirai stiklinej, ir kai viskas istirpsta supilu i mase, bet man neputoja  as tik taip ir darau , gaunasi lakstai labai ploni o del putojimo ,tai viena syki labiau uzputoja ,kita karta maziau ,gal tikrai del ikaitinimo teslos,bet vistiek lakstai buna geri
rabelkyte
2010 12 19, 13:07
Aciu labai uz atsakymus  tai man ir nesuputojo kad neikaitinau gal as ten mases  sykart dariau plastmasiniam bliude tai bijojau kad neissilydytu jei puoda laikysiu ant ugnies
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 19, 12:22) O tai kaip jus nugesinat?  juk ir reikia atskirai nugesint, ir supilt i bekaistancia mase. Tada uzputoja smarkiai. as kai pakaitinu medu, ir i ji dedu soda. Ji ir nusigesina  , labai gerai putoja
rugiagele26
2010 12 19, 13:47
QUOTE(asaraa @ 2010 12 19, 13:16) as kai pakaitinu medu, ir i ji dedu soda. Ji ir nusigesina  , labai gerai putoja Be acto?  idomiai idomiai..
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 19, 13:47) Be acto?  idomiai idomiai.. užsigesina tikrai labai gerai, jei dedasi natūralus medus  nekartą išbandyta  su dirbtiniu nerizikuoju
rabelkyte
2010 12 19, 13:57
as pirma kart kepiau su grikiu medum, o vakar su dirbtiniu, tai lakstu skonis su grikiniu man daug skanesnis
herrute
2010 12 19, 17:28
O kuris lakštų gaminimo variantas paprastesnis: is kietos ar skystos tešlos? pirmą kartą kepsiu šį tortą, nesinori sugadinti
mama-zmona 2in1
2010 12 19, 18:13
QUOTE(herrute @ 2010 12 19, 18:28) O kuris lakštų gaminimo variantas paprastesnis: is kietos ar skystos tešlos? pirmą kartą kepsiu šį tortą, nesinori sugadinti  man asmeniskai geriau atskirai lakstus kepti bandziau ir ta ir ta bet biskvitas nesigavo supjaustiti o cia iskocioji ir kepi ramu bus
Kepiau ir aš pagal cypsiuko receptą,bet kažkaip irgi lakštai lipo prie popieriaus,sunku buvo jį nuimti. Gal kas žino,galkuo nors reikia juos patepti...
Mergaites, meducio nekepiau jau kokius 15 metu Man tortas isejo truputi per kietas. Gal per daug dejau medaus arba galvoju kad gal per mazai kiausiniu, nes dejau 3 kaip pagal recepta, bet jie labai mazuciai. Siaip viskas gavos super. Gal zinot kodel per kieta gavosi. Kita kart tepsiu daugiau grietineles, gal tai pades. Siaip tai labai skanus tik per sausas
rabelkyte
2010 12 20, 18:01
ar darant pertepima su gretine ir grietinele butina zelatina naudot ?? grietineles standiklis netiktu?? ir grietine su grietinee atskirai reik plakt, taip ?
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 20, 19:01) ar darant pertepima su gretine ir grietinele butina zelatina naudot ?? grietineles standiklis netiktu?? ir grietine su grietinee atskirai reik plakt, taip ?  as anksciau naudojau zelatina,bet db kai pagalvoju,kuriems galams?  zemaitijos grietinele 36proc issiplaka be nieko,dvaro grietine taip pat  cia,jau ka megsti:grietine,ar grietinele
kri$tina
2010 12 20, 19:09
aš kepiau medutį savo gimimo dienai  Pagal kirbės receptuką  įmetu rezultatą  kadangi puošyba nepasižymiu,tai puošiau paprastai
rabelkyte
2010 12 20, 19:17
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 20:04) as anksciau naudojau zelatina,bet db kai pagalvoju,kuriems galams?  zemaitijos grietinele 36proc issiplaka be nieko,dvaro grietine taip pat  cia,jau ka megsti:grietine,ar grietinele o dvaro grietine is indelio ar maiselio? bet ji turi but 30% riebumo ane?  tai maisyt maiseli grietines ir indeli grietineles be jokiu standikliu
|
|