Ir dar neseniai persirgau šlapimo puslės uždegimu ar galėjau pati susirgti uždegimu iš ginekologinės pusės ar reikia pasidaryti tepinėlį dėl uždegimo?
Ačiū.
laba diena. Mano vyrui rado nedideli uždegima, vaistukus pradės vartoti tik po kelių dienų ar galima su prezervatyvu
Ir dar neseniai persirgau šlapimo puslės uždegimu ar galėjau pati susirgti uždegimu iš ginekologinės pusės ar reikia pasidaryti tepinėlį dėl uždegimo? Ačiū.
Su prezervatyvu mylėtis galite.
Šlapimo pūslės uždegimas lytinių organų uždegimu nesikomplikuoja. Jei nusiskundimų neturite, tepinėlio daryti nereikia.
Ar galima esant šlapimo takų infekcijai turėti lytinius santykius. Ar tai gali pakenkti abiems?
Jei tai ne gonorėja,galima.
Sveiki,
Norėciau paklausti. Prieš mėnesį santykiavau su vaikinu, po poros dienų prasidėjo šlapimo takų uždegimas. Išgydžiau jį antibiotikais. Po mėnesio vėl satykiavau su tuo pačiu vaikinu, ir vėl po dviejų dienų prasidėjo skausmingas šlapinimasis su krauju. (Šlapimo tyrimas parodė blogus rezultatus).Gydytoja vėl išrašė gerti antibiotikus, ir maždaug 4 dieną po lytiniu santykiu, t.y. vakar, o siandien truputi ryškiau jaučiu "deginimą" makšties srityje. Ir kartais lyg ir niežėjimas nestiprus. Ir dar. Kažkodėl po lytinių santykių su partneriu (po pirmo ir antro santykiavimo) man tarsi makštis ištindavo, skaudėjo apsiplaunant, netgi sėdėt buvo skausminga. Suprantu , kad reikia tirtis. Bet gal galit pasakyt, 1. ar as galiu tirtis dabar, kai dar geriu antibiotikus ( man dar tris dienas gert), ir jeigu ne, tai po kiek laiko galiu tirtis, kai baigsiu gerti antibiotikus? 2. Ar galit, bent maždaug pasakyti, kokią problemą Jūs įtartumėte, turint tokius požymius. 3. Norint išsitirti dėl visų lytiškai plintančių ligų, ar paprastas tepinėlis parodys kad kažkas ne taip? Jei ne, tai kokių?
Pirmiausiai jums abiems patarčiau pasikonsultuoti su patyrusiu urologu.
Norint nustatyti LPL, paprasto tepinėlio nepakanka - būtini specialūs tyrimai. |