QUOTE(Viki25 @ 2010 12 12, 23:51)
Sveikutes zinau, kad tema jau simta kartu gvildenta, bet taip ir konkreciai nerandu atsakymo ka daryti. Norejau paklausti gal kas susidure su tokiais letinio tonzilito simptomais. Man jau antrus metus kazkokia keista nosies alergija ar kas toks jausmas kad truksta oro ir pastoviai i save traukiu ora, net visa diafragma kartais skauda o dabar pastebejai kad baltas pulinukas ant toziles vienos, bet jokiu karciavimu ar slogu nera nieko ir gyvenime nesirgusi jokia angina.
Tai kam nors buvo panasiu alerginiu simptomu kad toks jausmas kad oro truksta?
Ir ar verta iskarto salinti tonziles ar dar iseis tuos pulinukus antibiotikais uzmusti ir beje kol kas jokio kvapo nera bet bijau kad bus.
Buciau labai dekinga kas atsilieptu
Sveika. As turejau letini tonzulita

Galiu pasidalinti patirtimi.
Is pradziu vos skaudedavo ryjant, vos jausdavosi kad negaliu kazko nuryti. tonziles buvo pilnos mazyciu skyluciu, is kur paspaudus eidavo varskes pavidalo puliai. Bet nekreipiau demesio, pasigydydavau naturaliais budais, bet nepraejo, kol viena karta, diplominio gynimo dienos ryta uzejo baisiausi skausmai, lauze visus kaulus, temperatura kilo, neberupejo joks diplominis, apsigyniau bele kaip ir su taxu lekiau namo, nes nebuciau paejusi jau, zliumbiau, nors skausmui esu pakanti. Namuose griuvau i lova, gulejau su 40temp, nieko negalejau nuryti apskritai, net vandens, o ir nenorejau. Iskviete greitaja, o pas mane tonzules kaip kiausiniai, puliai visur. Patare vezti i ligonine ir operuoti, nes sake kartosis. netikejau, nes antibiotikai labai padejo.
Po kokio men isvaziavau i airija, pradejo viskas kartotis: auksta temp, pavargdavau, vos paeidavau, gerdavau antibiotikus kas men, nusilpinau organizma nerealiai. Teko Lietuvoje po kokiu metu kankynes operuotis. po narkozes verkiau is dziaugsmo, kad nebesikankinsiu

metelius buvo nieko, gal maziau. Bet organizmas buvo labai nusilpes nuo antibiotiku ir puldavo mane bele kokie persalimai, net vasara. ne gripas, bet karstis galvoje, o temp 37.1 -37.4 pastoviai. Ir vel be antibiotiku neapseidavau.

Susipazinau su savo vyru, tai jis manes kaip tik negyde ir atrodo viskas pasitaise, bet as db neinu i darba, daug laiko praleidziu namuose, tai gal ir nepasigaunu bacilu. Budavo mane dusindavo, su sviesa miegodavau, bijodavau, kad nenusibaigciau, bet gyd tikino , kad psichologiskai cia.
Kadangi, atidatei tema nestukiu temoj, tai speju laukiesi ar planuoji. Nezinau ar butu gerai, jei uzeitu toks priepuolis kaip man pirma karta, o dabar isoperavus, nezinia ar paskui nesirgsi - gali vystytis letinis faringitas. Klausk gydytoju patarimo. Bet letinis tonzulitas ne juokas tai tikrai
Sekmes