Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Slaviški vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Lotos'ik
Interesno est li v etom forume mamy, kotorye za Slavianskie imena? 4u.gif
I imenno so Slavianskogo imenoslova budut vyberat detiskam imena? Mozet imeete kakie krasivye na primete i xotite nimi podelitsia 4u.gif
InJe*kcija
Temos pavadinimas turi būti rašomas lietuviškomis raidėmis. Tikiuosi moderatoriai sužiūrės
Laisvė
Nu griūk aukštielnikas doh.gif Rink savo vaikui kokį nori ir kiek nori vardų, ale lietuviškam forume malonėk rašyti lietuviškai 4u.gif
Ašaka
QUOTE(Laisvė @ 2010 12 17, 07:30)
Nu griūk aukštielnikas  doh.gif  Rink savo vaikui kokį nori ir kiek nori vardų, ale lietuviškam forume malonėk rašyti lietuviškai  4u.gif
*

O kodėl? Kuo Jums trukdo rusų kalba? Nemokate jos - neskaitykite (čia kaip televizijos kanalai - jei randate kokį nesuprantama kalba, tiesiog perjungiate į kitą).

O dėl slaviškų vardų (kurių dauguma tiesiog yra slaviška krikščioniškų vawrdų forma), man visuomet gražu, kai dera vardas ir pavardė, t.y., kai prie slaviškos pavardės derinamas slaviškas vardas, prie lietuviškos - lietuviškas.
Lotos'ik
QUOTE(Laisvė @ 2010 12 17, 07:30)
Nu griūk aukštielnikas  doh.gif  Rink savo vaikui kokį nori ir kiek nori vardų, ale lietuviškam forume malonėk rašyti lietuviškai  4u.gif
*

Atsiprasau, bet kur parasyta kad negalima kurti temu rusu kalba? doh.gif
Yra daug temu, kuriu net pavadinimas rusiskai parasytas smile.gif
Ar Jus dar tikit, kad cia vien Lietuviai susirinke, deja gerbiamoji...
Butu tema apie vokiskus, angliskus vardus, jauciu butu kitokia reakcija mirksiukas.gif
muminukas
Šiaip jau čia ir ne rusiškai parašyta - 12 metų mokiausi rusų, rašmenys kitokie tongue.gif Taigi rašykite jau normaliai rusiškai, kas norite.

Pati tema apie slaviškus vardus gali būti - jų yra mūsų vardyne.

O grynai slaviški vardai man nėra gražūs schmoll.gif
Laisvė
Man netrukdo. Ir kodėl tuojau pat išrėžti: nepatinka - neskaityk. Gal geriau: nemoki - nerašyk tongue.gif
Kalbu apie lietuvišką forumą. Jame pasisako pakankamai kitakalbių mamų. Lietuviškai mirksiukas.gif Ar tai reiškia, kad kiekviena dabar turi atidaryti kita kalba temą apie žydiškus, arabiškus ir kt. vardus? Ar lietuviškai kviesti diskutuoti apie slaviškus vardus neįmanoma?
Lotos'ik
QUOTE(Laisvė @ 2010 12 17, 14:39)
Man netrukdo. Ir kodėl tuojau pat išrėžti: nepatinka - neskaityk. Gal geriau: nemoki - nerašyk  tongue.gif
Kalbu apie lietuvišką forumą. Jame pasisako pakankamai kitakalbių mamų. Lietuviškai  mirksiukas.gif  Ar tai reiškia, kad kiekviena dabar turi atidaryti kita kalba temą apie žydiškus, arabiškus ir kt. vardus? Ar lietuviškai kviesti diskutuoti apie slaviškus vardus neįmanoma?
*

Dieva, ar Jus PMS kankina? 4u.gif
Nepatinka-neskaitykit...
Juk niekas Jusu nevercia poster_offtopic.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.