Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano mažosios Evutės gimimas - Kauno klinikose
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
monetuxe
Šiandien savo mažąją dukrytę jau laikau ant rankų, o prieš keletą metų tai atrodė neįmanoma ir nepasiekiama svajonė....

Vieną gražų pavasario rytą sužinojau gerą naujieną - kad turėsiu TAVE wub.gif džiaugėmės abu su tėčiu - ruošėm namus, rubelius ir kitus daiktelius, kurių tau reikės..

Turėjai būt kalėdinis stebuklas, bet, turbūt žemaitiškas užsispyrimas ir TU sugalvojai pasibelst į šį pasaulį lapkričio 29 rytą....

Naktį nubėgo vandenys ir taip išsigandau, kad jau šiandien man teks gimdyt doh.gif niekaip negalėjau suvokt, kad jau atėjo ta diena, juk net nespėjau nagų nusilakuot lotuliukas.gif

žadinam tėvelį ir važiuojam tikrint situacijos į Klaipėdos gimdymo namus.. labai tikiuos, kad viskas gerai ir mes spėsim nuvažiuot ir iki Kauno klinikų, kur ir turėjau gimdyt pagal planą dėl savo ligos....

Patikrino medikai Klaipėdoj toniukus, atsidarymą ir garbingas konsiliumas nusprendė, kad reik vežt dėl šventos ramybės.... Kelionė buvo visai smagi - gulėjau, miegojau nieko neskaudėjo, tik buvo labai karšta.... Tėvelis atsirado Kaune greičiau nei mes, pakėlė visus ant blakstienų - kur gi dingo gimdyvė....

Ir štai mes pagaliau jau gimdymo palatoj... po truputį prasideda skausmai, vaikštau, kenčiu, epidūro negaunu, skatinamųjų kol kas irgi nereikia.... Skauda vis labiau ir labiau - bet su medikais dar pajuokauju, kad šiandien aš tikrai dar negimdysiu - norėčiau gruodžio 1 wub.gif juokiasi, sako, kad ko gero nesulauksim.. skausmai nepakeliami - akyse temsta, kojos nebelaiko, tik guliu ir tarp sąrėmių sugebu užmigt... vienintelis kuom dar gali palengvint skausmus - nošpa.... ji suveikia stebuklingai - per pusvalandi nuo 6 cm iki pilno atsidarymo ir tada prasideda pats veiksmas - sąrėmis - stumiam - ilsimės ir vėl iš pradžių.... girdžiu tik balsą, kad dar truputį, bet tik kad tas truputis labai jau didelis gaunasi ir niekaip negali mažoji užgimt.... paskutinis dar truputis ir jau matau savo labai ilgom kasom stebuklą wub.gif ir pasidaro taip lengva lengva gera gera - mes gimėm! thumbup.gif

Mažoji gimė šiek tiek anksčiau laiko - tad teko pagyvent ir inkubatoriuj, bet šiandien jau viskas praeity - guli savo lovelėj, valgo mamos pienuką, yra mylima ir garbinama - mano mažoji prieš kalėdinė stebuklė wub.gif wub.gif wub.gif
Vasarina
Dar syki didziausi sveikinimai sulaukus tokio mazo stebuklelio wub.gif Aukit sveikos ir laimingos tongue.gif
Liepsnelyte
nuosirdziausi ir silciausi sveikinimai,super!!! wub.gif 4u.gif
indrule
Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Law
nuostabu!!! ir toliau tokioj pakilioj ramybėj gyvenkit 4u.gif sveikinu!
rasa_nori
Sveikinimai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Migdols
Dar kartelį sveikinu susilaukus nuostabios dukrytės wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zaviux
Oi kokia graži istorija wub.gif

Daug saldaus pienuko ir ramių naktelių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
KolJe
Sveikinimai ! Ramiu nakteliu, pieno upiu wub.gif
edasgi
Nuosirdus sveikinimai 4u.gif
LunRi
Svikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ennga
wub.gif 4u.gif
Euforija911
Super thumbup.gif Na bentjau kai aprasei tai nebuwo taip baisu..Mamai kantrybes ir kuo maziau be miegiu naktu..Aukit dideles ir sveikos.. smile.gif
n/a
sveikinimai dar karta 4u.gif
man kyla klausimu... blush2.gif
o nospa tai cia kaip- galima gerti savo nuoziura, ar duoda gimdymo namuose (paprasius ar tiesiog)? ax.gif
monetuxe
QUOTE(n/a @ 2010 12 14, 17:04)
sveikinimai dar karta  4u.gif
man kyla klausimu...  blush2.gif
o nospa tai cia kaip- galima gerti savo nuoziura, ar duoda gimdymo namuose (paprasius ar tiesiog)?  ax.gif
*

nospos man suleido į veną - kaip padedanti nuimt skausmus - atpalaiduojanti vaistuką drinks_cheers.gif
Tina*
Kaip tau jau smagu 4u.gif
Miranda80
Liuks, rodos viskas pakankamai greitai ir skalndziai pavyko, dabar tik aukt ir stipret wub.gif
Li
Monetuxe, labai graži istorija wub.gif aukit sveikutės mirksiukas.gif
vilencija
Sveikinimai 4u.gif Lai mergyte auga sveika ir laiminga wub.gif
meskius_0417
Sveikinimai 4u.gif user posted image
Graži istorija 4u.gif
O kokia gydytoja priiminėjo?
Meskute5
didziausi sveikinimai mamytei.. mylekit ir saugokit savo dukruze wub.gif
BrAiVa
sveikinimai abiem mergytems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Wild Pearl
Nuoširdžiausi ir didžiausi sveikinimai mergytės gimimo proga...Nuostabus pasakojimas wub.gif Stiprėkite ir būkite sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Shalna
Monteixe, sveikiname jusu visa seimyna kuo nuosirdziausiai 4u.gif

QUOTE(monetuxe @ 2010 12 14, 15:56)
niekaip negalėjau suvokt, kad jau atėjo ta diena, juk net nespėjau nagų nusilakuot  lotuliukas.gif

Tėvelis atsirado Kaune greičiau nei mes, pakėlė visus ant blakstienų - kur gi dingo gimdyvė....

Ir toliau gyvenime bukite tokie linksmuciai... lotuliukas.gif
...ir dar sveikuciai butinai! 4u.gif
kelniki
Sveikinu jusu seima 4u.gif saunuole mamyte, kad taip ramiai viskas 4u.gif wub.gif
Lotyna
Paprastai, trumpai, aiskiai ... bet labai nuosirdziai wub.gif thumbup.gif

Linkiu tokios pakilios nuotaikos ir ramybes augant ir stiprejant 4u.gif
monetuxe
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 12 14, 21:38)
Sveikinimai 4u.gif user posted image
Graži istorija 4u.gif
O kokia gydytoja priiminėjo?
*

net neįsivaizduoju blush2.gif jų ten tiek daug buvo blush2.gif tik vienintelį, kurį pažinojau ir kuris šiek tiek man padėjo - tai T.Biržietis 4u.gif o daugiau nebuvo kada paklaust lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ačiū visoms labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gioia
wub.gif Aukit dideles,sveikos ir grazios!
vanilliuke
Aukit sveikos 4u.gif 4u.gif
ruilis
Mes su suneliu taip pat prisidedam prie sveikinimu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit didutes thumbup.gif
egzotikaa
wub.gif nuosirdus sveikinimai 4u.gif
Maziuke...
Didziausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif wub.gif Silta istorija! wub.gif
virvė
Didžiausi sveikinimai 4u.gif ramių naktelių ir pieno upelių biggrin.gif
Loretaus
QUOTE(monetuxe @ 2010 12 15, 15:24)
net neįsivaizduoju  blush2.gif jų ten tiek daug buvo  blush2.gif tik vienintelį, kurį pažinojau ir kuris šiek tiek man padėjo - tai T.Biržietis  4u.gif o daugiau nebuvo kada paklaust  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ačiū visoms labai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Sveikinimai:bis O aš pas šį nuostabų gydytoją gimdžiau 2010m lapkričio 27d.
framelong
QUOTE(monetuxe @ 2010 12 14, 12:56)
Šiandien savo mažąją dukrytę jau laikau ant rankų, o prieš keletą metų tai atrodė neįmanoma ir nepasiekiama svajonė....

Vieną gražų pavasario rytą sužinojau gerą naujieną - kad turėsiu TAVE  wub.gif džiaugėmės abu su tėčiu - ruošėm namus, rubelius ir kitus daiktelius, kurių tau reikės..

Turėjai būt kalėdinis stebuklas, bet, turbūt žemaitiškas užsispyrimas ir TU sugalvojai pasibelst į šį pasaulį lapkričio 29 rytą....

Naktį nubėgo vandenys ir taip išsigandau, kad jau šiandien man teks gimdyt  doh.gif niekaip negalėjau suvokt, kad jau atėjo ta diena, juk net nespėjau nagų nusilakuot  lotuliukas.gif

žadinam tėvelį ir važiuojam tikrint situacijos į Klaipėdos gimdymo namus.. labai tikiuos, kad viskas gerai ir mes spėsim nuvažiuot ir iki Kauno klinikų, kur ir turėjau gimdyt pagal planą dėl savo ligos....

Patikrino medikai Klaipėdoj toniukus, atsidarymą ir garbingas konsiliumas nusprendė, kad reik vežt dėl šventos ramybės.... Kelionė buvo visai smagi - gulėjau, miegojau nieko neskaudėjo, tik buvo labai karšta.... Tėvelis atsirado Kaune greičiau nei mes, pakėlė visus ant blakstienų - kur gi dingo gimdyvė....

Ir štai mes pagaliau jau gimdymo palatoj... po truputį prasideda skausmai, vaikštau, kenčiu, epidūro negaunu, skatinamųjų kol kas irgi nereikia.... Skauda vis labiau ir labiau - bet su medikais dar pajuokauju, kad šiandien aš tikrai dar negimdysiu - norėčiau gruodžio 1  wub.gif juokiasi, sako, kad ko gero nesulauksim.. skausmai nepakeliami - akyse temsta, kojos nebelaiko, tik guliu ir tarp sąrėmių sugebu užmigt... vienintelis kuom dar gali palengvint skausmus - nošpa.... ji suveikia stebuklingai - per pusvalandi nuo 6 cm iki pilno atsidarymo ir tada prasideda pats veiksmas - sąrėmis - stumiam - ilsimės ir vėl iš pradžių.... girdžiu tik balsą, kad dar truputį, bet tik kad tas truputis labai jau didelis gaunasi ir niekaip negali mažoji užgimt.... paskutinis dar truputis ir jau matau savo labai ilgom kasom stebuklą  wub.gif ir pasidaro taip lengva lengva gera gera - mes gimėm!  thumbup.gif

Mažoji gimė šiek tiek anksčiau laiko - tad teko pagyvent ir inkubatoriuj, bet šiandien jau viskas praeity - guli savo lovelėj, valgo mamos pienuką, yra mylima ir garbinama - mano mažoji prieš kalėdinė stebuklė  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Labai grazi istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.