monetuxe
2010 12 14, 14:56
Šiandien savo mažąją dukrytę jau laikau ant rankų, o prieš keletą metų tai atrodė neįmanoma ir nepasiekiama svajonė.... Vieną gražų pavasario rytą sužinojau gerą naujieną - kad turėsiu TAVE  džiaugėmės abu su tėčiu - ruošėm namus, rubelius ir kitus daiktelius, kurių tau reikės.. Turėjai būt kalėdinis stebuklas, bet, turbūt žemaitiškas užsispyrimas ir TU sugalvojai pasibelst į šį pasaulį lapkričio 29 rytą.... Naktį nubėgo vandenys ir taip išsigandau, kad jau šiandien man teks gimdyt  niekaip negalėjau suvokt, kad jau atėjo ta diena, juk net nespėjau nagų nusilakuot žadinam tėvelį ir važiuojam tikrint situacijos į Klaipėdos gimdymo namus.. labai tikiuos, kad viskas gerai ir mes spėsim nuvažiuot ir iki Kauno klinikų, kur ir turėjau gimdyt pagal planą dėl savo ligos.... Patikrino medikai Klaipėdoj toniukus, atsidarymą ir garbingas konsiliumas nusprendė, kad reik vežt dėl šventos ramybės.... Kelionė buvo visai smagi - gulėjau, miegojau nieko neskaudėjo, tik buvo labai karšta.... Tėvelis atsirado Kaune greičiau nei mes, pakėlė visus ant blakstienų - kur gi dingo gimdyvė.... Ir štai mes pagaliau jau gimdymo palatoj... po truputį prasideda skausmai, vaikštau, kenčiu, epidūro negaunu, skatinamųjų kol kas irgi nereikia.... Skauda vis labiau ir labiau - bet su medikais dar pajuokauju, kad šiandien aš tikrai dar negimdysiu - norėčiau gruodžio 1  juokiasi, sako, kad ko gero nesulauksim.. skausmai nepakeliami - akyse temsta, kojos nebelaiko, tik guliu ir tarp sąrėmių sugebu užmigt... vienintelis kuom dar gali palengvint skausmus - nošpa.... ji suveikia stebuklingai - per pusvalandi nuo 6 cm iki pilno atsidarymo ir tada prasideda pats veiksmas - sąrėmis - stumiam - ilsimės ir vėl iš pradžių.... girdžiu tik balsą, kad dar truputį, bet tik kad tas truputis labai jau didelis gaunasi ir niekaip negali mažoji užgimt.... paskutinis dar truputis ir jau matau savo labai ilgom kasom stebuklą  ir pasidaro taip lengva lengva gera gera - mes gimėm! Mažoji gimė šiek tiek anksčiau laiko - tad teko pagyvent ir inkubatoriuj, bet šiandien jau viskas praeity - guli savo lovelėj, valgo mamos pienuką, yra mylima ir garbinama - mano mažoji prieš kalėdinė stebuklė
Vasarina
2010 12 14, 15:09
Dar syki didziausi sveikinimai sulaukus tokio mazo stebuklelio  Aukit sveikos ir laimingos
Liepsnelyte
2010 12 14, 15:11
nuosirdziausi ir silciausi sveikinimai,super!!!
indrule
2010 12 14, 15:13
Sveikinimai
nuostabu!!! ir toliau tokioj pakilioj ramybėj gyvenkit  sveikinu!
rasa_nori
2010 12 14, 15:26
Migdols
2010 12 14, 15:26
Sveikinimai ! Ramiu nakteliu, pieno upiu
Nuosirdus sveikinimai
Euforija911
2010 12 14, 16:58
Super  Na bentjau kai aprasei tai nebuwo taip baisu..Mamai kantrybes ir kuo maziau be miegiu naktu..Aukit dideles ir sveikos..
sveikinimai dar karta man kyla klausimu... o nospa tai cia kaip- galima gerti savo nuoziura, ar duoda gimdymo namuose (paprasius ar tiesiog)?
monetuxe
2010 12 14, 17:05
QUOTE(n/a @ 2010 12 14, 17:04) sveikinimai dar karta man kyla klausimu... o nospa tai cia kaip- galima gerti savo nuoziura, ar duoda gimdymo namuose (paprasius ar tiesiog)?  nospos man suleido į veną - kaip padedanti nuimt skausmus - atpalaiduojanti vaistuką
Kaip tau jau smagu
Miranda80
2010 12 14, 19:24
Liuks, rodos viskas pakankamai greitai ir skalndziai pavyko, dabar tik aukt ir stipret
Monetuxe, labai graži istorija  aukit sveikutės
vilencija
2010 12 14, 21:03
Sveikinimai  Lai mergyte auga sveika ir laiminga
meskius_0417
2010 12 14, 21:38
Sveikinimai  Graži istorija O kokia gydytoja priiminėjo?
Meskute5
2010 12 14, 22:24
didziausi sveikinimai mamytei.. mylekit ir saugokit savo dukruze
Wild Pearl
2010 12 15, 07:43
Monteixe, sveikiname jusu visa seimyna kuo nuosirdziausiai  QUOTE(monetuxe @ 2010 12 14, 15:56) niekaip negalėjau suvokt, kad jau atėjo ta diena, juk net nespėjau nagų nusilakuot Tėvelis atsirado Kaune greičiau nei mes, pakėlė visus ant blakstienų - kur gi dingo gimdyvė.... Ir toliau gyvenime bukite tokie linksmuciai... ...ir dar sveikuciai butinai!
kelniki
2010 12 15, 10:42
Sveikinu jusu seima  saunuole mamyte, kad taip ramiai viskas
Paprastai, trumpai, aiskiai ... bet labai nuosirdziai Linkiu tokios pakilios nuotaikos ir ramybes augant ir stiprejant
monetuxe
2010 12 15, 14:24
 Aukit dideles,sveikos ir grazios!
vanilliuke
2010 12 15, 23:56
Aukit sveikos
egzotikaa
2010 12 16, 14:05
 nuosirdus sveikinimai
Maziuke...
2010 12 16, 18:40
Didžiausi sveikinimai  ramių naktelių ir pieno upelių
Loretaus
2011 01 19, 13:59
QUOTE(monetuxe @ 2010 12 15, 15:24) Sveikinimai:bis O aš pas šį nuostabų gydytoją gimdžiau 2010m lapkričio 27d.
framelong
2012 05 21, 21:19
QUOTE(monetuxe @ 2010 12 14, 12:56) Šiandien savo mažąją dukrytę jau laikau ant rankų, o prieš keletą metų tai atrodė neįmanoma ir nepasiekiama svajonė.... Vieną gražų pavasario rytą sužinojau gerą naujieną - kad turėsiu TAVE  džiaugėmės abu su tėčiu - ruošėm namus, rubelius ir kitus daiktelius, kurių tau reikės.. Turėjai būt kalėdinis stebuklas, bet, turbūt žemaitiškas užsispyrimas ir TU sugalvojai pasibelst į šį pasaulį lapkričio 29 rytą.... Naktį nubėgo vandenys ir taip išsigandau, kad jau šiandien man teks gimdyt  niekaip negalėjau suvokt, kad jau atėjo ta diena, juk net nespėjau nagų nusilakuot žadinam tėvelį ir važiuojam tikrint situacijos į Klaipėdos gimdymo namus.. labai tikiuos, kad viskas gerai ir mes spėsim nuvažiuot ir iki Kauno klinikų, kur ir turėjau gimdyt pagal planą dėl savo ligos.... Patikrino medikai Klaipėdoj toniukus, atsidarymą ir garbingas konsiliumas nusprendė, kad reik vežt dėl šventos ramybės.... Kelionė buvo visai smagi - gulėjau, miegojau nieko neskaudėjo, tik buvo labai karšta.... Tėvelis atsirado Kaune greičiau nei mes, pakėlė visus ant blakstienų - kur gi dingo gimdyvė.... Ir štai mes pagaliau jau gimdymo palatoj... po truputį prasideda skausmai, vaikštau, kenčiu, epidūro negaunu, skatinamųjų kol kas irgi nereikia.... Skauda vis labiau ir labiau - bet su medikais dar pajuokauju, kad šiandien aš tikrai dar negimdysiu - norėčiau gruodžio 1  juokiasi, sako, kad ko gero nesulauksim.. skausmai nepakeliami - akyse temsta, kojos nebelaiko, tik guliu ir tarp sąrėmių sugebu užmigt... vienintelis kuom dar gali palengvint skausmus - nošpa.... ji suveikia stebuklingai - per pusvalandi nuo 6 cm iki pilno atsidarymo ir tada prasideda pats veiksmas - sąrėmis - stumiam - ilsimės ir vėl iš pradžių.... girdžiu tik balsą, kad dar truputį, bet tik kad tas truputis labai jau didelis gaunasi ir niekaip negali mažoji užgimt.... paskutinis dar truputis ir jau matau savo labai ilgom kasom stebuklą  ir pasidaro taip lengva lengva gera gera - mes gimėm! Mažoji gimė šiek tiek anksčiau laiko - tad teko pagyvent ir inkubatoriuj, bet šiandien jau viskas praeity - guli savo lovelėj, valgo mamos pienuką, yra mylima ir garbinama - mano mažoji prieš kalėdinė stebuklė  Labai grazi istorija
|
|