Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Guga
Gal kas žinote, kur galima rasti "Žiogelio" estetinio lavinimo studiją? Mačiau jų skelbimus ant stulpo gatvėje, bet jau buvo nuplėšti visi kontaktai. Tik parašyta, kad šią studiją galima rasti Šeškinėje, Pašilaičiuose, Karoliniškėse. Mane labiausiai domintų Pašilaičiai.
Gal kas lankėte ar lankote? Ta studija skirta vaikams nuo 3 m. Moko dailės, šokių, muzikos, anglų k. Paprastai darželių patalpose.
rutast
QUOTE(Guga @ 2006 02 08, 16:18)
Gal kas žinote, kur galima rasti "Žiogelio" estetinio lavinimo studiją? Mačiau jų skelbimus ant stulpo gatvėje, bet jau buvo nuplėšti visi kontaktai. Tik parašyta, kad šią studiją galima rasti Šeškinėje, Pašilaičiuose, Karoliniškėse. Mane labiausiai domintų Pašilaičiai.
Gal kas lankėte ar lankote? Ta studija skirta vaikams nuo 3 m. Moko dailės, šokių, muzikos, anglų k. Paprastai darželių patalpose.
*

SVEIKUTE,lankem mes tą "Žiogelio studiją "Šeškinej, pradinės mokyklos patalpose.
Dabar jau nebelankom.
Deja, telefono neradau.
Jei paklaustum mano nuomones, tai ten nelabai kas.Dukte pradėdavo verkti, kai pasakydavau, kad jau šeštadienis ir eisim.Versdavo daryti tai, ko vaikas nenori.
Nežinau, gal Pašilaičiuose kitos mokytojos dirba, bus geriau nei mums.Pabandykit. mirksiukas.gif
spyglele
Mes irgi lankėm "žiogelį" Lazdynuose, bet galiu pasakyti, kad ten nieko gero. Pirmus kartus dukra su dideliu noru ėjo, labai norėjo. Po mėnesio jau nusibodo. Kažkaip neįdomiai užsiima su tais vaikais, be to, naudos iš tų pamokėlių tikrai nedaug. Vieni vaikai mokosi kažkokių dalykų, kiti jiems trukdo, nes jau nusibodo. Vis tik išlaikyti vaiko dėmesį 2,5 valandos reikia mokėti. Juk jie dar maži ir greit pavargsta, jiems pasidaro neįdomu. Nebent vaikas nelanko darželio ir jam tai yra kažkas naujo. Tada gal būt ir nieko, vistiek sužino naujų dalykų.
Majuke
Internete galite pasiskaityti:
Žiogelio studija

Aš norėjau sūnelį nuo rudens užrašyti. Nuvažiavome pasižiūrėti, o gi sako palikite vaiką klasėje su kitais vaikais ir mokytoja, o mes visi tėveliai eisime į kitą vietą pakalbėti. Sūnelis iš kart susirūpino, sako kaip, čia bus be tėvų? Sako, tai aišku be tėvų. Tai man iš kart pagailo vaiko. Manau, kad trimetis dar per mažas taip iš karto būti paliktas nepažįstamoje aplinkoje. Jam užtenka ir darželio, kur lieka be tėvų. Todėl mes iš karto apsisukome, iš ten išvažiavome ir daugiau nebegrįžome.

Pasirinkome Yamaha mokyklėlę, kur dalyvaujame abu. bigsmile.gif
Dar manau, labai smagu būtų Saviraiškos studiją lankyti, tik kad ji toli nuo namų.
rutast
Dziaugiuosi, kad ne vien musu prasta nuomone apie ta studija. blush2.gif
Gosh
Na mes ją lankėm seniau, Pašilaičiuose, tai dukrai patiko labai, mum ir. Buvo dvi grupės (mažių ir priešmokyklinukų), pamokos vyko: jei viena grupė užsiima pvz darbeliais vienoj klasėj, tai kiti vaikai kitoj klasėj eina į anglų, tada iš anglų keliauja arba į muziką, arba į darbelių pamokas, didesniems dar buvo rašymas smile.gif Nei viena grupė viena kitai netrukdė, patrukdydavo koks vienas vaikas kai negalėdavo susikaupt per muzikos pamoką, tai tada jis eidavo pas mamą. Į tokias mokyklėles reik vesti vaikus, kurie gali būti be tėvų kažkiek laiko bei sugeba išsedėt pamokėlėj 40 min, o jei to nėr, tai bus tik pinigų švaistymas, nes tai nėr kažkokia paprasta studija, kur sėdi tėveliai ir vaikučiai kartu, tai mokyklėlė, kur vaikams vedamos pamokos be tėvų.
Guga
Dėkoju už nuomones smile.gif Dėl Žiogelio studijos supratau, kad maniškiui dar per anksti, nes be mamos ar tėčio nelabai išeitų pasilikti, nes jis dar nelanko darželio. Šiuo metu pasirinkom Yamahos studija, nes arčiausiai namų ir moko ne tik muzikos.
O jūs ir darželius lankančius vaikus vedate i tokias mokyklėles? Nejaugi darželyje jų nieko nemoko? g.gif
vija
Ieškau veiklos pirmokei. Pamokos baigiasi iki 12 val. Kur dėtis vaikui iki vakaro? Labai nesinori, kad įprastų šliaužioti be veiklos visą dieną. O su nuvežimu dienos metu, o ir po darbo per kamščius ganėtinai sudėtinga. Patogiausia, kad vaikas pats nueitų ar keletą stotelių nuvažiuotų.
Parašykit, jei ką žinot. Gal kokia veikla vyksta mokyklose po pamokų ir priima kitus vaikus (šokių būrelis, gimnastika, etc)?

Žinau tik

Muzikos mokyklą Karoliniškėse
Yamahos muzikos mokyklą Ryto m-kloje.
SuperMama
Klubas Meteoras

tik nežinau kiek ta informacija yra nauja.

O Lazdynuose irgi yra kažkoks vaikų klubas, tai ten meninė gimnastika turėtų būti, nes Ryto mokykloje jau nebeliko.
vija
QUOTE(SuperMama @ 2007 09 11, 21:47)
Klubas Meteoras

tik nežinau kiek ta informacija yra nauja.
O Lazdynuose irgi yra kažkoks vaikų klubas, tai ten meninė gimnastika turėtų būti, nes Ryto mokykloje jau nebeliko.
*

Man kažko nuojauta sako, kad Meteoras tik gražiai reklamuojasi... Nu bet reiks skambtelti.

O dėl gimnastikos, kalbėjau su Gimnastikos mokyklos Kauno g direktoriumi, tai sakė, kol kas užsiėmimai mergaitėms vyksta tik VRM rūmuose Žirmūnuose. Buvo anksčiau Karoniliškėse mokykloje, bet ta trenerė šįmet išėjo į pensiją, o kita augina vaikutį. Tai panašu, kad šįmet niekur kitur ir nebus.

Lazdynų vaikų klubas pernai tik dailę ir aerobiką siūlė, gal šįmet kas pasikeitė, reiks skambtelt.
ANŽELINA
Mes užsirašėm į Žiogelio studija Šeškinėje. Mano draugės vaikas lankė tai ir tėveliai ir vaikutis labai patenkinti šia studija. Kaip mums seksis parašysiu kai pradėsim lankyti ax.gif
Rudaake77
mes ja lankem seskinej,nieko gero negaliu pasakyt
antrosios dukros nevesiu schmoll.gif visko ismoko pirmoje klaseje,o ne ziogo mokykleleje,tik visi sestadienio rytai buvo uzimti
ANŽELINA
mes ja lankem seskinej,nieko gero negaliu pasakyt
antrosios dukros nevesiu visko ismoko pirmoje klaseje,o ne ziogo mokykleleje,tik visi sestadienio rytai buvo uzimti

O jus tik ėjot kaip paruošimas prieš mokyklą? Nes mes užsirašėm į mažesnių grupė buvom tik viena karta negaliu dar pasakyti nei blogo nei gero. Bet gal jais vistiek kažkiek užsiima, gaunasi kažkoks lavinimas ir anglų kalba smile.gif Ar čia nesamonė ir nieko jinai neišmoks g.gif
Lijundra
METEORE dabar dar pradės dirbti šokių mokytojos Dubovkos. Ateikite kitą antradienį spalio 2 d. 17 val. pirmas užsiėmimas. Ypač būtų gerai kad padaugėtų mažiukų 4-5 m. Tada susidarytų vien jų grupelė.
ataner
Gal yra siuo metu lankanciu Yamaha lazdynuose l/d zibuteje?
Jjulie
QUOTE(vija @ 2007 09 12, 10:39)
Man kažko nuojauta sako, kad Meteoras tik gražiai reklamuojasi... Nu bet reiks skambtelti.

O dėl gimnastikos, kalbėjau su Gimnastikos mokyklos Kauno g direktoriumi, tai sakė, kol kas užsiėmimai mergaitėms vyksta tik VRM rūmuose Žirmūnuose. Buvo anksčiau Karoniliškėse mokykloje, bet ta trenerė šįmet išėjo į pensiją, o kita augina vaikutį. Tai panašu, kad šįmet niekur kitur ir nebus.

Lazdynų vaikų klubas pernai tik dailę ir aerobiką siūlė, gal šįmet kas pasikeitė, reiks skambtelt.
*

Gimnastikos uzsiemimai tikrai ne tik VRM rumuose vyksta. Mano sesuo lanko Pasilaiciuose arba Seskineje. Dar vyksta ir kituose rajonuose. Bet gal Karoliniskese ir Lazdynuose ir nebera..
reallywomen
Man irgi aktuali tema. Aš ieškau sporto užsiėmimų berniukui (6metai). Gal žinote kur mokina kovos menų? Nes mūsų darželis gali pasiūlyti tik menų būrelius.
vija
QUOTE(Jjulie @ 2007 10 09, 20:06)
Gimnastikos uzsiemimai tikrai ne tik VRM rumuose vyksta. Mano sesuo lanko Pasilaiciuose arba Seskineje. Dar vyksta ir kituose rajonuose. Bet gal Karoliniskese ir Lazdynuose ir nebera..
*

Gali būti, bet matyt ten dirba ne Vilniaus gimnastikos mokyklos treneriai. Ši mokykla turi užsiėmimus tik Kauno g ir VRM rūmuose.

Papildyta:
QUOTE(reallywomen @ 2007 10 10, 12:54)
Man irgi aktuali tema. Aš ieškau sporto užsiėmimų berniukui (6metai). Gal žinote kur mokina kovos menų? Nes mūsų darželis gali pasiūlyti tik menų būrelius.
*

Žinau, kad kažkokie kovos menai (gal karate) vaikams vyksta Lazdynų baseine, taip pat Žėručio mokykloje tikrai yra, bet man atrodo abu dienos metu (Žėruty tikrai dieną). Dar Lazdynų baseinas, bet nežinau, ar tokiems mažiukams būna plaukimo užsiėmimai.
idida
Sveiki,

turiu gresiančią problemą (jeigu taip galima išsireikšti) unsure.gif
Leidžiu savo keturmetį sūnų į šeštadieninę "Boružėlių" mokyklėlę. Viskas yra labai šaunu: mokytojos puikios, užsiėmimai įdomūs, vaikas patenkintas, o ką jau kalbėti apie tėvus kai gauna 2 valandas laisvės šeštadienio ryte thumbup.gif
Tik viena bėda. Po vasaros susirinko labai nedaug vaikų ir šiandien mokytojos pasakė, kad jeigu ir toliau taip bus, tai mokyklėlę uždarys verysad.gif Labai nenorėčiau ieškoti kitos, nes mokytojos išties kūrybingos ir atsidavusios savo darbui (šiandien vedė pamokėles nors buvo tik 2 vaikai), o ir tai kad yra visai šalia namų yra labai patogu ax.gif . Bet, nori nenori, tenka pagalvoti apie tai ką darysime jei ją tikrai uždarys unsure.gif
Taigi, klausimas. Ar yra Justiniškėse dar kokių nors mokyklėlių?

Kadangi skyrelio taisyklės draudžia reklamuoti būrelius, tai aš ir nereklamuosiu, bet jei kas norėtu daugiau sužinoti apie "Boružėlių" mokyklėlę mielai atsakysiu į až mirksiukas.gif
Tikiuosi moderatorės nepalaikys to reklama ir neištrins mano temos ax.gif tiesiog noriu suteikti informacijos kad Justiniškėse yra tokia mokyklėlė ir sužinoti ar yra daugiau tokių panašių.
Cilė
Mane domintų: g.gif
Nuo kokio amžiaus priima?
Kokie užsiėmimai?
Ar kvalifikuotos mokytojos?
Kurioje tiksliai vietoje?
Kokia kaina?
Lauksiu atsakymo, ne mes gyvenam netoli tikrai leisčiau savo mažiuką mirksiukas.gif
idida
QUOTE(Cilė @ 2007 10 15, 10:07)
Mane domintų:  g.gif
Nuo kokio amžiaus priima?
Kokie užsiėmimai?
Ar kvalifikuotos mokytojos?
Kurioje tiksliai vietoje?
Kokia kaina?
Lauksiu atsakymo, ne mes gyvenam netoli tikrai leisčiau savo mažiuką  mirksiukas.gif
*

Šiaip skelbiasi kad nuo 4-7 metų vaikams, bet realiai, jei vaikas drąsus ir žingeidus tai priima ir nuo 3 metų. Mes pradėjome lankyti nuo 3,5 metų. Čia dėl to kad vaikai paliekami su mokytojomis, o ne visiems vaikams drąsu likti be mamos.
Yra trys mokytojos: muzikos ir dar dvi bendros veiklos. Pirma valanda yra muzikinė (šoka, dainuoja) antra lavinimo - piešia, mokinasi rašyti, skaičiuoti, pažinti raides. Vaidina lelių tetrą. Daro visokius darbelius. Mokytojos kvalifikuotos, visos anksčiau dirbusios arba tebedirbančios aplinkiniuose darželiuose.
Vieta. Gyvenančios Justiniškėse turbūt žino raudonų plytų pastatą ant Rygo-Justiniškių sankryžos, kuriame yra paštas. Tai būtent tame pastate tik iš kiemo pusės.
Kainos negaliu rašyti čia nes išmes mane už reklamą ax.gif parašysiu į AŽ

Labai tikiuosi kad mokyklėlė ir toliau sėkmingai veiks thumbup.gif
lauma
QUOTE(idida @ 2007 10 15, 10:51)
Šiaip skelbiasi kad nuo 4-7 metų vaikams, bet realiai, jei vaikas drąsus ir žingeidus tai priima ir nuo 3 metų.  Mes pradėjome lankyti nuo 3,5 metų. Čia dėl to kad vaikai paliekami su mokytojomis, o ne visiems vaikams drąsu likti be mamos.
Yra trys mokytojos: muzikos ir dar dvi bendros veiklos. Pirma valanda yra muzikinė (šoka, dainuoja) antra lavinimo - piešia, mokinasi rašyti, skaičiuoti, pažinti raides. Vaidina lelių tetrą. Daro visokius darbelius. Mokytojos kvalifikuotos, visos anksčiau dirbusios arba tebedirbančios aplinkiniuose darželiuose.
Vieta. Gyvenančios Justiniškėse turbūt žino raudonų plytų pastatą ant Rygo-Justiniškių sankryžos, kuriame yra paštas. Tai būtent tame pastate tik iš kiemo pusės.
Kainos negaliu rašyti čia nes išmes mane už reklamą  ax.gif  parašysiu į AŽ

Labai tikiuosi kad mokyklėlė ir toliau sėkmingai veiks  thumbup.gif
*

esu mačius skelbimą savo laiptinėja ale kai vienam vaikui 10m kitam 20mėn tai neįsigilinau
mane domina štai kas (jei po poros metų ji veiks ir lankyti sugalvotume) kaip yra jei lankoma ne visus šeštadienius, nes mažiausia viena iš ju per sav aš dirbu, o pavasarį ir rudenį dar kaiman važinėjam savaitgaliais - kaip su apmokėjimu g.gif
idida
QUOTE(lauma @ 2007 10 15, 13:32)
esu mačius skelbimą savo laiptinėja ale kai vienam vaikui 10m kitam 20mėn tai neįsigilinau
mane domina štai kas (jei po poros metų ji veiks ir lankyti sugalvotume) kaip yra jei lankoma ne visus šeštadienius, nes mažiausia viena iš ju per sav aš dirbu, o pavasarį ir rudenį dar kaiman važinėjam savaitgaliais - kaip su apmokėjimu  g.gif
*

Apmokejimas labai geras. Mokama tik po kiekvieno uzsiemimo, t.y. atejo vaikas, 2 val uzsiemimo - susimoki pinigeli. Neatejo vaikas - nieko nemoki biggrin.gif
Ralicija
Meninės gimnastikos užsiėmimai vyksta t.p. Antakalnyje, Daukšos vid. mokykloje, ten sporto klubas nuomoja salę, bent prieš metus taip buvo, dukra ten 3 metus sportavo. Užsiėmimai vykdavo vakarais, 17 ir 18 val., antrad., ketvirt. ir penktadienį, o šeštadienį dieną, sunkiai aš radau tada koordinates, net trenerė paklausė : O kaip jus mus radot?
Taigi, gal kam pravers informacija, sėkmės
junga
QUOTE(ataner @ 2007 10 06, 20:18)
Gal yra siuo metu lankanciu Yamaha lazdynuose l/d zibuteje?
*

As lankiau visa pavasari su abiem vaikais Yamaha ten. maziausiuju Robio programa ir sekancia - Astuonkojo programa. o kas domina konkreciau ? mokytoja tai superine. ir dabar lankom pas ta pacia mokytoja, tik jau gavom vieta karoliniskese smile.gif
Lijundra
gal galite parašyti kur yra ta Yamaha mokyklėlė karoliniškėse, kokio amžiaus vaikai ten lanko ir ką ten daro?
junga
YAMAHA Karoliniskese yra Gerbutaviciaus g., Ryto mokyklos patalpose. Karoliniskiu YAMAHAI vadovauja Agne - jos galima detaliau apie viska isklausineti. vaikai ivairaus amziaus - nuo 4 men iki net mokyklinio amziaus. grupes suskirstytos pagal amziu - mazesnieji mokosi jausti ritma, supazindinami su muzikos instrumetais, vyresnieji jau ir groti patys bando.

pirma pamokele yra nemokama, tad siulau susitarti ir nuvykti paziureti. kaip sakoma, geriau viena karta pamatyti, nei... smile.gif
Saitana
Na mamytes nebezinau ka daryt g.gif
Nejaugi tiek mazai atsiliepimu apie sia mokyklele?Mes jau buvom nutare nuo sausio 12 pradeti eiti i Seskines mokyklele...bet dabar nebezinau g.gif
lua
bandem lankyti, bet neprilipo ir tiek. nors nieko blogo tikrai negaliu pasakyti.
radom kitoj vietoj, toliau nuo namu, bet arciau sirdies biggrin.gif
ANŽELINA
lua gal gali parašyti kur dabar lankot? Labai idomu ax.gif
lua
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 21, 08:31)
lua gal gali parašyti kur dabar lankot? Labai idomu ax.gif
*

parasiau i az biggrin.gif
Saitana
QUOTE(lua @ 2008 01 17, 21:00)
bandem lankyti, bet neprilipo ir tiek. nors nieko blogo tikrai negaliu pasakyti.
radom kitoj vietoj, toliau nuo namu, bet arciau sirdies biggrin.gif
*

Gal gali ir man parasyti?Buvau tuo Ziogeliu susidemejusi,bet dabar jau nezinau... ax.gif
raganieška
Ar galima pradėti dabar lankyti Boružėlės mokyklėlę? Kiek šis malonumas kainuoja?
lua
QUOTE(Saitana @ 2008 01 21, 12:41)
Gal gali ir man parasyti?Buvau tuo Ziogeliu susidemejusi,bet dabar jau nezinau... ax.gif
*

Parasiau ax.gif
Saran
as irgi noriu info apie Boruzeliu mokykla
idida
Labutis,

deja turiu pranešti liūdną žinią verysad.gif "Boružėlių" mokyklėlė užsidarė verysad.gif
lua
O mes tai is pakrascio miesto i centra vazinejam ir lankom laisvalaikiu pamokeles. labai norejom pas viena mokytoja patekti. bet taip noriai i uzsiemimus vaikstom, kad ir nuvaziuoti nepatingim 2 kartus per savaite ax.gif
Katerina.S
Karoliniskese nuo 5 metu:

ŽVAIGŽDUTĖ, Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas
Įmonės kodas 191664617
L. Asanavičiūtės g. 20/2, LT-04303, VILNIUS (5) 2457960

• Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas „Žvaigždutė“
Adresas: L. Asanavičiūtės g. 20/2, Vilnius; A.J. Povilaičio g. 20, Vilnius
Telefonas: (8 5) 2457960, 2457441
Veikla ir tikslai: Popamokinis ugdymas muzikos srityje.
Individualistė
Gaila, kad nėra užsiėmimų sporto mažiems berniukams - 4,5 m. Maniškis vietoj nenustygsta.. taip norėtųsi kažkaip kryptingai nukreipti tą mušimasi, laksymą, šokinėjimą, karstymąsi ir t.t.
Katerina.S
QUOTE(Individualistė @ 2008 05 27, 10:11)
Gaila, kad nėra užsiėmimų sporto mažiems berniukams - 4,5 m. Maniškis vietoj nenustygsta.. taip norėtųsi kažkaip kryptingai nukreipti tą mušimasi, laksymą, šokinėjimą, karstymąsi ir t.t.
*

O i baseina nenorit?
junga
QUOTE(Individualistė @ 2008 05 27, 11:11)
*

isbandykite kigy gym. ju tinklapis http://www.kidygym.lt
vaikams nuo 0,5 metu iki 12 metu. kiek domejausi, tai ir grafikas ju lankstus, ir apmokejimo salygos. o is pazistamu mamu atsiliepimu - tai vaikai sauniai ten prisisportuoja, pilnai issikrauna. vienas minusas, kad jie tik siaures miestelyje Vilniuje - nera ju tinklo..
Individualistė
QUOTE(Katerina.S @ 2008 05 27, 13:40)
O i baseina nenorit?
*

Į Lazdynų? Pas mus baseinas yra darželyje, o į Lazdynų man atrodo be ryšio, nes ir aš norėsiu paplaukiot ir jis.. į baseiną jau geriau į Vichy arba Trasalį, o Lazdynuose mažiukam man atrodo be ryšio g.gif Ar jūs vaikštot? Gal plačiau ką žinot? 4u.gif
Marija5
Noriu vaiką užrašyti į Rytų kovos menų studiją. Gal kieno vaikučiai lanko/ė, norėčiau išgirsti atsiliepimus. 4u.gif
VeroniQ
Kas geresnio sitame fronete, ar mokyklele verta demesio?
ezytee
lua, parašyk ir mums labai smalsu ax.gif kas jus sužavėjo

niekaip nieko nesurandam
VeroniQ
buvom visgi pristatyme ir pirmosiose pamokelese. Is ties ar jiem reklamos truksta ra ka, bet mazesniuju grupej kur seskinej susirinko 4 vaikuciai is kuriu 1 mergyte nedriso eit visai./ Bet uztat 3 vyrai murai gavo pakankamai mokytoju demesio: anglu (sake kiekviena pamoka ismoksta po 4 naujus zodzius ir dar ten si bei ta+kartoja viska ka iki tol mokes), darbeliai (gavau du piesinius grazius si karta smile.gif ir muzika (nu kazka ten dainavo apie kuno dalis berods). Mano burbulas buvo labai patenkintas, jam patiko. Mokytojos pasirode malonios, tad pagyvensim, paziuresim.
Tai va tokie ispudziai.
VeroniQ
Įspūdžiai nepasikeitė viskas liux smile.gif
justina_r
Sveikutes 4u.gif

galvoju ir as savo dukryte i sestadieninius uzsiemimus leisti 4u.gif o ten reikia dar papildomai kokius pratybu sasiuvinius pirkti ir pan. ar ten viskas i 120 lt. ieina? blush2.gif

ir gal kas apie mokytojas ka nors parasyti gali ? blush2.gif ar vaikams patinka jos ir t.t.? ax.gif

aciu
VeroniQ
Papildomai nieko mum nereikejo. Dabar va kaledom berods 40 rinko (nezinau tiksliai nes vyras mokejo). Mano sunui labai patinka, kitaip nekankinciau jo. Vaikuciu mazai, tia gaunas labai liuks kol kas smile.gif 10 val. sestadieni paliekam, 12 pasiimam. Vyresnieji berods kitu laiku eina. (mes Seskinej)
agne_vvr
gal galetum parasyt kurioje vietoje radan si mokyklele ir tikslu pavadinimu. Aciu 4u.gif as dar radau satrijos mokyklele ten kainuoja 90 lt gal girdejot kokiu atsiliepimu apie sia mokyklele, nes man labai geroje vietoji ji randas ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.