PRISIDUODAM KAS ANTRĄ SEKMADIENĮ
Siunčiant žinutę Butaforijai nurodant:
1. esamą liemens apimtį
2. apimtį per bambą
3. apimti po bambą
Prisijunk ir tu!!!

Mūsų tikslas plokščias pilvukas!

Mūsų paskutiniai pasiekimai:
![]() PRISIDUODAM KAS ANTRĄ SEKMADIENĮ Siunčiant žinutę Butaforijai nurodant: 1. esamą liemens apimtį 2. apimtį per bambą 3. apimti po bambą Prisijunk ir tu!!! ![]() Mūsų tikslas plokščias pilvukas! ![]() Mūsų paskutiniai pasiekimai:
Tai ką būsiu
ellinga ačiū už naujus namučius
Prisijungiu ir as!
Aciu uz naujus namucius! sukam lanka toliau!
Linkiu siltaus bendravimo naujuose namuose
Namucius staciau su maze ant ranku, gal kita karta isikursim graziau
zengiu ir as i nauja troba
linkiu visoms tik dziuginanciu rezultatu.
sveikos
ellinga namuciai kazkur apie savaite nebuvau SM isijungusi tai dabar jauciu SM troskuli turinti numarinti
nu zinokit po ilgos pertraukos pasukau lanka vos 5 min(ilgiau nesigavo,nes mazius pasimaise)tai net sonai kaist pradejo
mazasis uzmigs,tai dar suksiu.pasimatavau,tai rezultatai tokie patis
Labas rytas, aš jaučiu šią savaitę lanko net nepaimsiu į rankas
sveikos
ellinga tau už naujus namučius iki norimų rezultatų dar tolokai man, tad manau bendrausim ilgai
Sveikos
junkis :)katyte:)
jeee, vėl turim temą
super grazus namuciai!!! aciu, ellinga
Sveikos
labas rytas visoms
na šiandien vėl pradedu lanko sukimą šiaip suku kažkur 25- 30 min , būna ir 15 min
Laba ryta!
as dazniausiai suku 2kart dienoje,po 5-10 minuciu. ilgiau neiseina,jau manau isigyti kita lanka ,nes prie turimo nelabai priprantu
Labas rytas
Labukas
QUOTE(irmulia @ 2010 12 17, 07:32) labas rytas visoms na šiandien vėl pradedu lanko sukimą šiaip suku kažkur 25- 30 min , būna ir 15 min Irmulia, bet jau liniuotes grozis Gal papasakosi kaip metei, kiek laiko uztruko kaip jautiesi? tai reiketu issizadeti kokiu 8-10kg,tik kaip tai padaryti va
aaa, liniuotę pastebėjot?
istorija viso to meti labai paprasta : pernai tokiu laiku svėriau ~ 68 kg
Laabas visoms
Ką gi,nuspręndžiau sukti lanką nuo sausio 1dienos. Šiuo metu ieškau gero lanko,gal ką patartumėte? Kokius jūs sukate? QUOTE(Luisana @ 2010 12 18, 19:48) Laabas visoms Ką gi,nuspręndžiau sukti lanką nuo sausio 1dienos. Šiuo metu ieškau gero lanko,gal ką patartumėte? Kokius jūs sukate? Vieną nužiūrėjau lanką : http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...ody_2?id=776558 Bet jis man atrodo kiek per lengvas QUOTE(Luisana @ 2010 12 18, 19:46) Vieną nužiūrėjau lanką : http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizm...ody_2?id=776558 Bet jis man atrodo kiek per lengvas Manau pražiai tikrai gerai bus QUOTE(irmulia @ 2010 12 17, 12:59) aaa, liniuotę pastebėjot? istorija viso to meti labai paprasta : pernai tokiu laiku svėriau ~ 68 kg Bet tu ir saunuole QUOTE(ellinga @ 2010 12 19, 15:53) Bet tu ir saunuole Čia ne įkvėpimo reikia, o prieiti tą ribą, kad jau sau pasakytum :"viskas, stop, turiu keisti savo įpročius ir atsikratyti to, kas mane žaloja ir bjauroja" QUOTE(Butaforija @ 2010 12 19, 16:38) Čia ne įkvėpimo reikia, o prieiti tą ribą, kad jau sau pasakytum :"viskas, stop, turiu keisti savo įpročius ir atsikratyti to, kas mane žaloja ir bjauroja" Tai kad taip jau buvo, sukudau, pastojau ir vel trukt uz vadziu ir vel is pradziu QUOTE(ellinga @ 2010 12 19, 19:45) Tai kad taip jau buvo, sukudau, pastojau ir vel trukt uz vadziu ir vel is pradziu bent jau aš žinau, ką turėčiau daryti,kad išlaikyčiau tą svorį, bet nelabai gaunasi, dėl darbo, neteisingos mitybos, skubėjimo ir dar begalės priežasčių QUOTE(Butaforija @ 2010 12 19, 19:43) bent jau aš žinau, ką turėčiau daryti,kad išlaikyčiau tą svorį, bet nelabai gaunasi, dėl darbo, neteisingos mitybos, skubėjimo ir dar begalės priežasčių Oi, tai as zinau ir kaip taisiklingai sportuoti, ir kaip teisingai maitintis. Bet zinojimas nera = darymui. Sunku atsispirti pagundoms, cia ne as kalta, cia aplinka kalta
laikykites mergaites arteja sventes
QUOTE(DO&RU @ 2010 12 19, 22:09) oi, DO&RU, aš jau dabar nusiteikusi vos vos paragauti uždraustojo vaisiaus- saldumynų, bet tikrai neperlenksiu lazdos- dailėjantys šonai ir mažėjantis pilvukas ( pagal MB jo visai neturiu... Papildyta: QUOTE(Butaforija @ 2010 12 19, 16:38) Čia ne įkvėpimo reikia, o prieiti tą ribą, kad jau sau pasakytum :"viskas, stop, turiu keisti savo įpročius ir atsikratyti to, kas mane žaloja ir bjauroja" pradžiai taip QUOTE(irmulia @ 2010 12 19, 22:17) oi, DO&RU, aš jau dabar nusiteikusi vos vos paragauti uždraustojo vaisiaus- saldumynų, bet tikrai neperlenksiu lazdos- dailėjantys šonai ir mažėjantis pilvukas ( pagal MB jo visai neturiu... Papildyta: pradžiai taip Mano smegenys dar tam nepasiruosusios
Labas rytas
vakar pasukau ta sunkesni lanka, sukau nedrasiai, melyniu dar nera
Labas rytas
kaip gerai, kad ši darbo savaitė man bus ypač trumpa, tik 3 darbo dienos
O man nezinau kas pasidare gal , kad sventes arti, nerandu nei laiko, nei noro. Tai visiskai nieko nedarau. Na pirmadieni pamacius + jauciu vel susigriebsiu
Laukiu Jūsų duomenų į až iki rytdienos 11 val. ryto
Labas rytas,
o as po svenciu visai nenuklydau....i minusa nekritau,bet i pliusa irgi! taip kad mano duomenys vis dar tie patys,sia savaite pasistengsiu rimciau uzsiimti
sUMAIŠIAU SAVAITES, TAD DUOMENŲ NETURIU
sweikutes!! su swentem visas!!!!
Papildyta: P.S. tai dabar butaforijai siusti duomenis???? |