Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dviese
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Liuse
Aš laiminga...
Pažįstu savo brangutį kaip nuluptąsmile.gif Susituokėme vasarą, patį vidurvasarį... ta diena yra tokia, kurią vis norisi pakartoti. Magiška, būtent tada ir svajojome susituokti... wub.gif
O vakaras, kurio niekakda nepamiršiu ir neatkartosiu įvyko visai neseniai.
Beprotiška kraustymosi savaitė.... Kalnai daiktų - ir iš kur jų tiek tilpo vienam kambarį..!?
Nors atostogos, bet jų nejaučiu. Nuo ryto iki vakaro lakstėm kaip į uodegas įkirpti:) Kuo greičiau į SAVO pirmuosius namus noriu, kuo greičiau!!!
Žinau kad ir jis labai to nori. Dar nemačiau jo tokio rūpestingo - čia jis spyna tvarko, čia jis visokių "pričindalų" iš "Senukų" prisivilkęs dar ką nors meistrauja. Net negalvojau, kad tiek visko moka jis... wub.gif O aš tik šveičiu, valau, valau....
Va viryklė, siurblys, šaldytuvas.... Ir PAGALIAU tas penktadienis, tiek atidėliotas...jau mes namie, vieni du..(neskaitant katės:) )
Atrodė bus pirmas, nieko neįpatingas vakaras. Tik šiek tiek paeksperimentavau savo viryklėje ir štai patiekalas ant "stalo" - dvi taburietkos, o ant jų graži lenta,t.y. išardytos spintos durys. Skanu... valgom įsitaisę ant pagalvių, ant žemės. Dar paprašau muzikos... Jis įjungė mano mėgstamą... kažkaip neplanuotai tokia romantika... jaučiu kad jau sunkiai ryju kasnį...
Suprantu kodėl. Juk šis vakaras tiek metų kurtas mano mintyse, o dabar viskas vyksta išties... Lyg iš niekur nieko išplaukė vaizdiniai, viskas būtent taip kaip turi būti.
Jis suprato, ko mano akys blizga, paėmė už rankos... jau neišlaikiau ašarėlės, nuriedėjo console.gif ...kaip gerai, kad jis šalia. Jis toks šiltas, mielas žmogus.
Mūsų svajonė išsipildė, supratom be žodžių....

Nelengva nupasakoti tokius jausmus... tikiuosi supratot mano širdies kalbą wub.gif
*aneta*
linkiu, kad ir toliau jusu svajones pildytusi jaukiuose, jau tik jusu abieju namuose wub.gif
ziau, kad sunku visa tai uzrasyti popieriau lape, taciau suprasti imanoma
Liuse
Dekui uz linkejimus smile.gif
Mažulėlė
wub.gif wub.gif va čia tai grožis wub.gif ir aš svajoju apie tokią akimirką 4u.gif
Liuse
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 02 09, 12:20)
wub.gif  wub.gif  va čia tai grožis  wub.gif  ir aš svajoju apie tokią akimirką  4u.gif
*

4u.gif ateis tikrai
Zaiza
Džiaugiuos už jus tai labai svarbu kai žinai kad jau turi SAVO smile.gif
Liuse
Butent...savo 4u.gif
Julija1
thumbup.gif pazystamas tas jausmas...pagaliau savo namuose!!! wub.gif
akute
GERAS JAUSMAS, MAN IRGI PANAŠIAI TAIP BUVO, BET MES IŠKART NAUJAM BUTE APSIGYVENOM, NET BALDŲ NETUREJOM, TAI ANT GRINDU 2 MENESIUS MIEGOJOM...BET SAVO BUTE9 NESVARBU KAD UŽ BANKO PASKOLINTUS PINIGUS PIRKOM).. TOKI JAUSMA GALI PATIRTI TIK JAUNI ZMONES... smile.gif smile.gif smile.gif
Rudaake2
Prisimenu ir aš, kaip svajojom su vyru apie savo namus, ir kaip džiaugėmės, kai svajonė tapo tikrove (nors ir skola bankui ilgam laikui).... Bet tai savo..... thumbup.gif Tikrai fainas jausmas 4u.gif
lelytia
Net akys sudrėko... Tikiuosi ir man kada taip bus wub.gif
vaistine
drinks_cheers.gif
Spyglelis
tikrai nuostabu drinks_cheers.gif tikiuosi, kad ir as kazkada greitai taip dziaugsiuosi smile.gif net asarele nubego wub.gif
renute
pavydziu jums!!! tikrai baltai pavydziu... blush2.gif o mes apie busta dar tik svajojam svajojam... ir nezinia kada tai issipildys!!! g.gif o jums sekmes dideliausios!!!
Šypsenėlė24
Tikrai smagu isikelti i savo namucius thumbup.gif
Padūkėlė
Ir mes tuoj kraustomes i savo namus thumbup.gif
Deimile
kaip faina thumbup.gif
Divena
thumbup.gif -linkiu visada išlikti tokiais laimingais ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka. Ir nors taburetę pakeis stalas ,o pagalves kėdės,dažnai prisiminsi tą vakarą su nostalgija. verysad.gif
lucja
kada jau ir mes turesim namuka? g.gif Linkiu sekmes Jums 4u.gif
MIKIENĖ
Ir mes planuojam statyt namuką,nes dabar nei šis nei tas.Mylim vienas kitą wub.gif wub.gif ,o gyvenam tai pas vienus tėvus,tai pas kitus,tai sode.Nėra visiškai privatumo schmoll.gif
Ridisiukas
nesuplanuota, tikroviska romantika wub.gif Gera pradzia puse darbo thumbup.gif
geltonakemega
Labai grazu wub.gif
juso
Kokia tu laiminga, tiksliau kokie abu jūs laimingi... Kad mokat taip džiaugtis 4u.gif
O tokia akimirka, kai praleidi pirmą dieną savo namučiuose turbūt tieisog nepakartojama, tokia kaip tu ir papasakojai. Mes irgi taip svajojam turėti savo namučius, tikiuosi ir mes sulauksim tokios gražios ir romantiškos akimirkos apie, kurią tu čia taip gražiai papasakojai thumbup.gif
Dulke
Oho kaip miela ir grazu.. Aisku, kad supratom.. tiesiog cia net zodziu daugiau nereikia, net sirdele sudrebejo perskaicius, dziaugiuosi uz jus..
VI-VA-VI
QUOTE(Liuse @ 2006 02 08, 17:04)
Mūsų svajonė išsipildė, supratom be žodžių....
*

linkiu kad jusu keliose ne butu kliuciu wub.gif
pakalnuciu.grozis
Laimingos meiles jums wub.gif
Agggata
QUOTE(pakalnuciu.grozis @ 2009 01 05, 04:07)
Laimingos meiles jums  wub.gif
*

ir dar karstos meiles:)
Lotyna
Linkiu, kad jusu romantikos niekada neuzgoztu buities rupesciai wub.gif
*visterija*
ax.gif thumbup.gif wub.gif
Omega55
Na taip miela.. Taip pažįstama ir patirta wub.gif
renaciukas66666
thumbup.gif
Mimixa
kokia nuostabi akimirka wub.gif
Marina_007
nuostabu tiesiog!
Velniukste;)))
thumbup.gif wub.gif
Daiva41
Lyg ir viskas paprasta, lyg ir viskas kasdieniška, o taip šilta ir jauku 4u.gif
Alsė
Kaip paprasta, bet kaip grazu wub.gif kad daugiau jums tokiu akimirku 4u.gif
Puppy
wub.gif
Velniukste;)))
wub.gif
vilmuke3
ach...kokia grazi ir romantiska istorija wub.gif
79asta
Kadangi vis dar neturim savu namu,labai suprantu jus,uz savajoniu issipildyma drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.