Kodėl moterys šiaušiasi tada, kai labiausiai norisi ramybės, tačiau savaip?
QUOTE(Moonte @ 2010 12 16, 18:16) Aš sakau, kad nešvarios kojinės šalia lovos galėtų būti yda ir pretekstas, tačiau jokiu būdu ne kvapo priežastimi. Beje, moterų kūno kvapai dažniausiai generuoja poreikį dangstytis kvepalais ar kitokiomis priemonėmis, įskaitant ir nepagrįstais priekaištais vyrui, kuris be pretenzijų televizoriaus transliacijoms, yra romus ir atsidavęs. Kai yra prie ko prikibti, prasminga ir pasiteisinti. Kiek Jums metų? QUOTE(juzė @ 2010 12 16, 18:40) Tai kad nei su kojinėmis, nei be jų nelandžiojama. Tiesiog ne visada pavyksta elgtis taip, kaip nesinori... Papildyta: QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 18:45) Kazkam romantika kvietkas koks palei lova,kazkam-kojines,kukliai stovincios kamputyje..kiekvienam-savo.. Ir aš sakau - kiekvienam savo, ir kam tie priekaištai? Todėl ir klausimas pasistojo, o galėtų ne klausimas... QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 18:34) Tai ir panaudotą paketą galima palikti vonioj... Išmesi ryte. Baisiai čia... Koks skirtumas kur pagulės... Kojinės tai man netrukdo. Aš toleruoja. Bet vat mano vyras mano kojinių tai niekaip netoleruoja QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 19:16) Tvarka nėra objektyvi aplinkybė. Vieno žmogaus primesta tvarka neturėtų tapti kitam kančios ir diskomforto priežastimi. Tai jai tap sunku iki skalbenkės nueiti tą "kelią',tai manau galima kai maunantis batus ir kojines kartu nusimaut ir nutrenkt kartu su batais,o jai ir tai yra sudėtinga,tai dargeriau išsimaut iš batų juose paliekant kojines.Beja mes kvepalais savo kvapo nedangstom.Ne viduramžis,kad kvepalai būtų naudojami kvapui užmušt,jų yra visai kita paskirtis. QUOTE(astor @ 2010 12 16, 19:37) Tai jai tap sunku iki skalbenkės nueiti tą "kelią',tai manau galima kai maunantis batus ir kojines kartu nusimaut ir nutrenkt kartu su batais,o jai ir tai yra sudėtinga,tai dargeriau išsimaut iš batų juose paliekant kojines.Beja mes kvepalais savo kvapo nedangstom.Ne viduramžis,kad kvepalai būtų naudojami kvapui užmušt,jų yra visai kita paskirtis. O kokia ta moters paskirtis? QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 19:58) Veiksmas teisingas, tačiau "lodoriaus" epitetas - neteisingas. Paaiškinu: 1. Smirdinčios kojinės reiškia, kad vyras ne tik gyvas, bet dar ir namuose. 2. Ne tas lodorius, kurio kojinės ne "skalbiankėj", o tas, kurio žmona be kojinių ir be pinigų pakankamai buičiai. Papildyta: QUOTE(evelyna @ 2010 12 16, 20:02) Kvepalai be žmogaus paskirties neturi. QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 22:09) Veiksmas teisingas, tačiau "lodoriaus" epitetas - neteisingas. Paaiškinu: 1. Smirdinčios kojinės reiškia, kad vyras ne tik gyvas, bet dar ir namuose. 2. Ne tas lodorius, kurio kojinės ne "skalbiankėj", o tas, kurio žmona be kojinių ir be pinigų pakankamai buičiai. apie žmonas be kojinių ir pinigų buičiai berods nebuvo kalbėta. jei namuose, tai turi šikt kur papuolė? (metafora šiokia tokia....) jei vyras namuose, tai pokalbiai ir sexas, o ne kojinių smarvė. beje, yra priemonių nuo prakaito. efektyvių. QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:14) Veiksmas teisingas, tačiau "lodoriaus" epitetas - neteisingas. Paaiškinu: 1. Smirdinčios kojinės reiškia, kad vyras ne tik gyvas, bet dar ir namuose. 2. Ne tas lodorius, kurio kojinės ne "skalbiankėj", o tas, kurio žmona be kojinių ir be pinigų pakankamai buičiai. Ale tai jei vistiek problematiska tai zmonai kojinaites surinkt tamstos ir iki skalbyklos nunest,tai manyc,kad vistik finansine problema kazkokia yra..Per mazai,matyt,uz eilini kojiniu surinkimo seansa mokat,gerbiamasai.. Reiskias-lodaris, ir dar isnaudotojas,bo pigia darbo jega namie prilaikot.Ir dar skupas,bo zmona-raset ten pradzioj-pasisiausus-reiskia, kirpyklai neduodat litu,kas isvis nedovanotina, QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 20:14) apie žmonas be kojinių ir pinigų buičiai berods nebuvo kalbėta. jei namuose, tai turi šikt kur papuolė? (metafora šiokia tokia....) jei vyras namuose, tai pokalbiai ir sexas, o ne kojinių smarvė. beje, yra priemonių nuo prakaito. efektyvių. Jeigu jau šitaip, tai tema smarvės problemos nekėlė. Būkite atidi. Papildyta: QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 20:18) Ale tai jei vistiek problematiska tai zmonai kojinaites surinkt tamstos ir iki skalbyklos nunest,tai manyc,kad vistik finansine problema kazkokia yra..Per mazai,matyt,uz eilini kojiniu surinkimo seansa mokat,gerbiamasai.. Reiskias-lodaris, ir dar isnaudotojas,bo pigia darbo jega namie prilaikot. Dėkui, taip ir galvojau, kad moters elgesys sąlygojamas ne proto, o tiesiog pinigais ir nuotaikomis. Vyras nesvarbus, svarbus jo požiūris į moterį ir jos nuotaikas. QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 20:18) Ale tai jei vistiek problematiska tai zmonai kojinaites surinkt tamstos ir iki skalbyklos nunest,tai manyc,kad vistik finansine problema kazkokia yra..Per mazai,matyt,uz eilini kojiniu surinkimo seansa mokat,gerbiamasai.. Reiskias-lodaris, ir dar isnaudotojas,bo pigia darbo jega namie prilaikot.Ir dar skupas,bo zmona-raset ten pradzioj-pasisiausus-reiskia, kirpyklai neduodat litu,kas isvis nedovanotina, Na retkarciais manau visiem pasitaiko, kad numeta kojines, kur nereikia. Bet jei tai kartojasi pastoviai, tai toks zmogus man asocijuojasi su nevala.
jei nesmirdi ir guli vyro pusėj-tegu guli. negi gaila. pats ir susirinks, kai apsamanos arba anksčiau. aš iš vakaro irgi kojines palieku rytui.
QUOTE(evelyna @ 2010 12 16, 20:23) Na retkarciais manau visiem pasitaiko, kad numeta kojines, kur nereikia. Bet jei tai kartojasi pastoviai, tai toks zmogus man asocijuojasi su nevala. Bet negi nevala ne žmogus? Papildyta: QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 20:25) jei nesmirdi ir guli vyro pusėj-tegu guli. negi gaila. pats ir susirinks, kai apsamanos arba anksčiau. aš iš vakaro irgi kojines palieku rytui. O tamsta esate nebloga...
aš pati geriausia.
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 21:25) jei nesmirdi ir guli vyro pusėj-tegu guli. negi gaila. pats ir susirinks, kai apsamanos arba anksčiau. aš iš vakaro irgi kojines palieku rytui. Zinau moteriske,kuri savo vyro kojines numestas sukisdavo jam i striukes kisenes..Ryte anas skubedavo darban, ir ne is karto,aisku,ta lobi atrasdavo..kai jau atrasdavo,tai turbut labai apsidziaugdavo, po keliu tokiu seansu liovesi savo tuos drabuziukus metyt kur pakliuvo..
Kaip as apleidau sita tema
Mane kojines visai nejaudina, jei zmogui ju reikia iki pilnos laimes, saunu. Tiesiog as turiu kita pasirinkima, galiu iseiti is patalpos ir nemaisyti vyrui dziaugtis relaksu kartu su kojinemis. Kai pailses, pasiilgs mane, tuomet isnes kojines pats. QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 20:28) neturiu kontrargumentų Papildyta: QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 20:30) Zinau moteriske,kuri savo vyro kojines numestas sukisdavo jam i striukes kisenes..Ryte anas skubedavo darban, ir ne is karto,aisku,ta lobi atrasdavo..kai jau atrasdavo,tai turbut labai apsidziaugdavo, po keliu tokiu seansu liovesi savo tuos drabuziukus metyt kur pakliuvo.. O aš žinau moterį, kuri taip niekada nepadarytų. QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 22:30) Zinau moteriske,kuri savo vyro kojines numestas sukisdavo jam i striukes kisenes..Ryte anas skubedavo darban, ir ne is karto,aisku,ta lobi atrasdavo..kai jau atrasdavo,tai turbut labai apsidziaugdavo, po keliu tokiu seansu liovesi savo tuos drabuziukus metyt kur pakliuvo.. negalėčiau taip. tai bjauru. kaip mamka kokia. o ir žemina vyrą. Moonte, kai miega atskirai, tai jokių problemų. o jei kartu? ir dar-smarvėj? arba tų kojinių kiekvienam kampe ir jos JAU stovi, įgavusios formą? QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 19:34) Fuj. Dazniausiai smirdancios kojines prie lovos reiskia ne tik tai, kad vyras nenusinese ju. Bet tai tikrai parodo vyra kaip nevala. Nes jis grizes is po darbo, lygiai taip pat tingi i dusa nueiti... Apsivemt galima. Jusu ziniai, kvapas nuo kojiniu isigeria i kilima, nuo jusu smirdancio kuno ir koju, i baldus, apmusalus ir taip pat i kilima. Metams begant bustas igauna specifini, ne labai malonu kvapa Slykstu. Nekenciu tokiu vyru. Ir cia kalbama ne apie primesta tvarka. Bet jei gyvenat kartu, tai ir kazkokie bendri susitarimai turi buti. Jus nusinesat kojines, ji nepalieka apsikto vaiko pamperso ant stalo ir savo tamponu panaudotu nekabina vonioje ant kabliuko. Negi taip sunku? QUOTE(Moonte @ 2010 12 16, 20:32) Nieko, nedidelis nuostolis. Ne kojinėse esmė, o moterų dėmesio gaišatyje tokioms nereikšmingoms detalėms. Nustebau, kad nė viena iš čia pasisakiusių neišreiškė susirūpinimo vyru, kuris šitaip padarė. Vien tik priekaištai ir epitetai. O gal vyrui labai blogai...
na, kojinės nesmirda šioj temoj. bet jei smirda-tai vyras dieną su jom vaikščojo, gal nusimetė prieš vonią. bet smarvės problema išsprendžiama.
QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 20:37) O imanoma cia juos kazkaip isskirt ? Tie pezalai-tai zmogaus israiska turbut, kazin, ar galima megt zmogu,bet nemegt jo pezalu, arba megt kazkieno pezalus,bet nemegt jo paties?.. Kai žmogus svarbus ir mylimas, nei jo kojinės, nei jo pezalai negali įtakoti tų vertybių. Papildyta: QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 20:40) na, kojinės nesmirda šioj temoj. bet jei smirda-tai vyras dieną su jom vaikščojo, gal nusimetė prieš vonią. bet smarvės problema išsprendžiama. Aha, nėra vyro, nėra ir problemos... QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:39) Nieko, nedidelis nuostolis. Ne kojinėse esmė, o moterų dėmesio gaišatyje tokioms nereikšmingoms detalėms. Nustebau, kad nė viena iš čia pasisakiusių neišreiškė susirūpinimo vyru, kuris šitaip padarė. Vien tik priekaištai ir epitetai. O gal vyrui labai blogai... O gal jai bloga nuo tos smarves? Jei jus galvojat, kad moteris nepakeis jusu, jei sutiks tvarkingesni vyra-labai klystat. Kartais ir tokios smulkmenos daug ka nulemia QUOTE(Shatura @ 2010 12 16, 20:38) Fuj. Dazniausiai smirdancios kojines prie lovos reiskia ne tik tai, kad vyras nenusinese ju. Bet tai tikrai parodo vyra kaip nevala. Nes jis grizes is po darbo, lygiai taip pat tingi i dusa nueiti... Apsivemt galima. Jusu ziniai, kvapas nuo kojiniu isigeria i kilima, nuo jusu smirdancio kuno ir koju, i baldus, apmusalus ir taip pat i kilima. Metams begant bustas igauna specifini, ne labai malonu kvapa Slykstu. Nekenciu tokiu vyru. Ir cia kalbama ne apie primesta tvarka. Bet jei gyvenat kartu, tai ir kazkokie bendri susitarimai turi buti. Jus nusinesat kojines, ji nepalieka apsikto vaiko pamperso ant stalo ir savo tamponu panaudotu nekabina vonioje ant kabliuko. Negi taip sunku? Jūs visa tai patyrėte? QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 22:42) Kai žmogus svarbus ir mylimas, nei jo kojinės, nei jo pezalai negali įtakoti tų vertybių. Papildyta: Aha, nėra vyro, nėra ir problemos... netiesa. meilė nėra šaltinis, iš kurio gali liuobt ir nieko neinvestuot. anksčiau ar vėliau jis užsirauks. išdžius. meilė kaip sąskaita banke. neįdėsi-jokių procentų ir negausi. QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:39) Nieko, nedidelis nuostolis. Ne kojinėse esmė, o moterų dėmesio gaišatyje tokioms nereikšmingoms detalėms. Nustebau, kad nė viena iš čia pasisakiusių neišreiškė susirūpinimo vyru, kuris šitaip padarė. Vien tik priekaištai ir epitetai. O gal vyrui labai blogai... Cia gi priklauso nuo paties vyro, nuo seimos bendravimo modelio. Bent jau mano vyras megsta pabuti vienas su savo mintimis, todel man toks noras yra sventas ir nekelia susirupinimo, mes apie savo problemas kalbam be uzuolanku, vienas kita netardom. Siaip, zmones yra netelepatai, reikia ismokti kalbetis tarpusavyje. QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 20:40) na, kojinės nesmirda šioj temoj. bet jei smirda-tai vyras dieną su jom vaikščojo, gal nusimetė prieš vonią. bet smarvės problema išsprendžiama. Vyrai visada visą dieną vaikšto su kojinėmis. Nebent diena būtų vasariškai paežerėse. Papildyta: QUOTE(Shatura @ 2010 12 16, 20:44) Patirtis yra prabangos dalykas, pavydžiu, bet baltai. QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:42) Kojines gal ir neitakos,bet vat pezalai... Na neisivaizduoju niekaip ,kad ilgai myleciau vyra,kuris mane uzgauliotu ar zemintu.. Lygiai ir savo elgesiu-gali zmogus but labai svarbus,bet jei jis specialiai elgsis kazkaip tai,kaip tau nemalonu,bjauru-nagi slykstetis pradesi ir tiek.. QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 16, 20:44) netiesa. meilė nėra šaltinis, iš kurio gali liuobt ir nieko neinvestuot. anksčiau ar vėliau jis užsirauks. išdžius. meilė kaip sąskaita banke. neįdėsi-jokių procentų ir negausi. Meilė ateina tik todėl, kad jai taip norisi. Ir jokios čia investicijos niekuo dėtos. Kiek esame verti, tiek ir turim. Šūds tos kojinės,jų buvimo vieta ir moters tvarka. QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 21:50) Kojines gal ir neitakos,bet vat pezalai... Na neisivaizduoju niekaip ,kad ilgai myleciau vyra,kuris mane uzgauliotu ar zemintu.. Lygiai ir savo elgesiu-gali zmogus but labai svarbus,bet jei jis specialiai elgsis kazkaip tai,kaip tau nemalonu,bjauru-nagi slykstetis pradesi ir tiek.. Teisingai. Sleikstulys atsiranda. O paskui negali su tuo zmoumbuti isvis. Juk niekas siais laikais nereikalauja skalbti kojiniu rankom. Tik ideti i skalbianke. Visiski tinginiai pasidare zmones QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 22:51) Meilė ateina tik todėl, kad jai taip norisi. Ir jokios čia investicijos niekuo dėtos. Kiek esame verti, tiek ir turim. Šūds tos kojinės,jų buvimo vieta ir moters tvarka. meilė ateina.be jokių investicijų. bet tam, kad ją išlaikyt būtinos injekcijos. Ar jūs teigiat, kad visų vyrų kojinės smirda? QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:51) Meilė ateina tik todėl, kad jai taip norisi. Ir jokios čia investicijos niekuo dėtos. Kiek esame verti, tiek ir turim. Šūds tos kojinės,jų buvimo vieta ir moters tvarka. Suprantat, jums visada blogai. Namai nepriziurimi- blogai, kai moteris stengiasi palaikyti tvarka- suds moters tvarka. Apie liurbius mes jau kalbejom Papildyta: QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:52) As prisiziuriu saves QUOTE(vilnera @ 2010 12 16, 20:50) Kojines gal ir neitakos,bet vat pezalai... Na neisivaizduoju niekaip ,kad ilgai myleciau vyra,kuris mane uzgauliotu ar zemintu.. Lygiai ir savo elgesiu-gali zmogus but labai svarbus,bet jei jis specialiai elgsis kazkaip tai,kaip tau nemalonu,bjauru-nagi slykstetis pradesi ir tiek.. Jeigu Jūsų meilė terminuota, tuokart ji ne meilė, o iliuzija. Ujamas žmogus ne mylėt nustoja, o vilties netekęs tiesiog pasitraukia. Kartais net iš gyvenimo, bet mylėdams... QUOTE(Ciabuvis @ 2010 12 16, 21:51) Meilė ateina tik todėl, kad jai taip norisi. Ir jokios čia investicijos niekuo dėtos. Kiek esame verti, tiek ir turim. Šūds tos kojinės,jų buvimo vieta ir moters tvarka. Kaip suprasti asmens verte ir kas ivertins, kokie kriterijai? O gal reiktu sakyti, ko nusipelnem tai ir turime... Bet tuomet Priklausomos pastebejimas logiskai pagrindzia si teigini. Meileje, sugyvenime kartu, labai svarbu abieju idirbis. |