Ziuokute
2010 12 17, 07:35
BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
Selena77
2010 12 17, 09:38
Ziuokute, aciu dideliausias uz puikius Kaledinius namelius!!! O kodel cia dar tuscia? Ateikit su kavyte greiciau i naujus namucius! Ziuokute, cia tik mazas pasvyravimas, viskas gerai!!! ssandraM, zinoma kartu linksmiau sliauzti!  neirida, koks nuostabus tavo suolis! diukute, tavo termometras kaip ir musu su ssandraM uzprogramuotas! Tu pirmoji turi pranesti dziugia naujiena!  svajoklele, mano manymu O jau ivykus, turetu rytoj nubrezti tau linijyte!
Pelkiuke
2010 12 17, 09:56
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 10:09
Selena77
2010 12 17, 10:13
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 17, 10:56) o as va krentu po truputuka jau   Dar ne laikas liudeti, tuo labiau BT nenukrito zemiau 37
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 10:16
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 17, 06:56) O gal ryt vel kilsi, auksciau nosi.
diukute
2010 12 17, 10:34
aciu uz naujus namukus...  labai tikiuosi,kad Jie mums atnes po stebukliuka Pelkiuke auksciau nosyte, kol nera nelabuju nero ko nerimauti Ziuokute labai grazutis grafikiukas... matyt su laiminga pabaiga..tikiu Umaj7 ir ssandraM bet tikrai musu termometras uzstrigo, na ir tegul...labai jau gerai butu Neirida-grazu svajoklele-laukiam linijikes zemyna-melynake-o tau teplioja?ar as cia uzmaciau blogai?
svajoklele
2010 12 17, 10:35
Aciu uz nauju namucius  QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 10:38) svajoklele, mano manymu O jau ivykus, turetu rytoj nubrezti tau linijyte!  QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 11:09) Labas rytas, Svajoklele, turetu jau brezti O linijuke.  Zinokit, labai nekantrauju, noriu kuo greiciau sulaukti tos linijos  Tikiuosi FF rytoj tikrai nubres man ja  QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 17, 10:56) o as va krentu po truputuka jau  Gaudyk  , kad daugiau nepakristum, o tik kiltumei
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 10:48
QUOTE(diukute @ 2010 12 17, 07:34) aciu uz naujus namukus...  labai tikiuosi,kad Jie mums atnes po stebukliuka zemyna-melynake-o tau teplioja?ar as cia uzmaciau blogai?  Atnes, BUTINAI! Aga.  Nosis jau palei zeme... BT nenori kilti, tikiuosi vis dar, kad ryt soktelsiu. Papildyta:QUOTE(svajoklele @ 2010 12 17, 07:35) Aciu uz nauju namucius  Zinokit, labai nekantrauju, noriu kuo greiciau sulaukti tos linijos  Tikiuosi FF rytoj tikrai nubres man ja  Dabar stropiai ND atlikit.
diukute
2010 12 17, 10:55
[quote=Žemyna_mėlynakė,2010 12 17, 12:48] Aga.  Nosis jau palei zeme... BT nenori kilti, tikiuosi vis dar, kad ryt soktelsiu.  oj, auksciau nosyte prasom kelt, nusalsi jei palei zeme ji bus  laukiam ryt pakilimo
registras naujuose namukuose aciu visom uz pagyras, bet manau tai D itakoja, nes praeita cikla ir panasiai uzkilo kai pradejau gerti D
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 11:00
QUOTE(diukute @ 2010 12 17, 07:55) laukiam ryt pakilimo  Laukiam, kas belieka...  O tavo grafikelis labai grazus, manau ir pabaiga bus kito etapo (  ) pradzia.
Laba ryta naujuos namuos, Kiek daug graziu grafikeliu, tiesiaja maunanciu O as siand kritau zemyn. Ir isitikinau, kad O pas mane dar nebuvo http://www.fertilityfriend.com/home/325a93
Selena77
2010 12 17, 11:16
QUOTE(neirida @ 2010 12 17, 11:56) registras naujuose namukuose aciu visom uz pagyras, bet manau tai D itakoja, nes praeita cikla ir panasiai uzkilo kai pradejau gerti D  Kazkada skaiciau, kad D lyg tai neitakoja BT, bet is savo patirties irgi kai ka pastebejau, kai geriu D nebuna dideliu zigzagu. Bet tavo pakilimu visu nuopelnu D neatiduodam! Papildyta:QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 12:08) Laba ryta naujuos namuos, Kiek daug graziu grafikeliu, tiesiaja maunanciu O as siand kritau zemyn. Ir isitikinau, kad O pas mane dar nebuvo http://www.fertilityfriend.com/home/325a93Na jau galvojau, kad pries keleta dienu tau O ivyko, o sian paemei ir nusileidai, kop i virsu greitai!  Beje, o kokiu termometru tu matuoji?
Umaj, elektroniniu. Bet tai kad ir jokiu kitu O pozymiu nejutau dar, nei dilksnojimo sone, nei isskyru... Ziuresiu, ka siand OT dar parodys.
svajoklele
2010 12 17, 11:29
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 11:48) Dabar stropiai ND atlikit.  Atliekam atliekam  QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 12:08) O as siand kritau zemyn. Ir isitikinau, kad O pas mane dar nebuvo http://www.fertilityfriend.com/home/325a93Linkiu kuo greiciau sulaukti O
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 11:34
Coliuke, daryk ND ir lauk O.
Selena77
2010 12 17, 11:44
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 12:19) Bet tai kad ir jokiu kitu O pozymiu nejutau dar, nei dilksnojimo sone, nei isskyru... Ziuresiu, ka siand OT dar parodys. Na tada pritariu mergaitems, stropiai atlikit ND!!!
Svajoklele, Zemyna_melynake, kas ir belieka. Laukti.  Kaip vargina kartais tokie nenuspejami ciklai. Ypac va kai lauki ar pan.
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 11:58
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 08:45) Svajoklele, Zemyna_melynake, kas ir belieka. Laukti.  Kaip vargina kartais tokie nenuspejami ciklai. Ypac va kai lauki ar pan. Man sakai?  As si cikla nezinau ko tiketis, su tokia BT, patepliojimais ir skaudanciais papais, kaip sakau, ir mm sulauksiu.  Ka darysi, laukiam.
Ziuokute
2010 12 17, 12:10
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 17, 10:56) o as va krentu po truputuka jau  niekur tu nekrenti, tik svyruoji kaip ir as  kol virs 37 buk rami  ryt pamatysi kaip sausi i virsu. QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 11:09) Ziuokute BT tavo man labai patinka.  Nu pagal praita BT kai paziuriu tai sis DAUG grazesnis QUOTE(diukute @ 2010 12 17, 11:34) Ziuokute labai grazutis grafikiukas... matyt su laiminga pabaiga..tikiu nu labai tikiuosi jau tos laimingos pabaigos  vakar gavau savo uzsakytuosius OT ir NT testukus, tai MB sako: kam tu juos sakeisi kai ju nebereikes jau tau, tai niekaip nesuprantu  QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 12:08) O as siand kritau zemyn. Ir isitikinau, kad O pas mane dar nebuvo
tikekimes greitai apturesi O QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 12:45) Svajoklele, Zemyna_melynake, kas ir belieka. Laukti.  Kaip vargina kartais tokie nenuspejami ciklai. Ypac va kai lauki ar pan. o kas kiek CD tau buna mmm? QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 12:58) As si cikla nezinau ko tiketis, su tokia BT, patepliojimais ir skaudanciais papais, kaip sakau, ir mm sulauksiu.  Ka darysi, laukiam. kaip tai nezinai ko tiketis? gi pacio geriausio  linkiu, kad ryt BT kiltu
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 12:18
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 17, 09:10) Nu pagal praita BT kai paziuriu tai sis DAUG grazesnis kaip tai nezinai ko tiketis? gi pacio geriausio  linkiu, kad ryt BT kiltu  Tai ir pabaiga bus DAUG grazesne.  Tikiuosi ryt pradesiu kilti i padanges, siandien kol kas jokiu skausmu.
Ziuokute
2010 12 17, 12:28
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 13:18) tai va privalai ryt kilt i padanges  cia be jokiu kalbu  tikekimes kad ten buvo inplantaciniai skausmeliai ir patepliojimai
Selena77
2010 12 17, 12:32
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 12:58) Man sakai?  As si cikla nezinau ko tiketis, su tokia BT, patepliojimais ir skaudanciais papais, kaip sakau, ir mm sulauksiu.  Ka darysi, laukiam.  Zemyna melynake, o tie patepliojimai juk gali reiksti implantacija,  kodel tu taip pessimistiskai?
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 12:33
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 17, 09:28) tai va privalai ryt kilt i padanges  cia be jokiu kalbu  tikekimes kad ten buvo inplantaciniai skausmeliai ir patepliojimai  Tikekimes  , gal abi kartu po eglute rasim II.  Butu geriausia gyvenime Kaledine dovana.
Ziuokute
2010 12 17, 12:38
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 12:44) Na tada pritariu mergaitems, stropiai atlikit ND!!!  nerodo tavo BT grafikelio Žemyna Mėlynake o cia tai butu isimintiniausios kaledos  as sakiau bandysiu NT gadinti 23 diena, nes tada bus 13DPO
Selena77
2010 12 17, 12:45
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 17, 13:38) nerodo tavo BT grafikelio Nesuprantu, man paspaudus ant parasao visada parodo, kazin kodel kai kurioms mergaitems irgi nerodo, net nezinau... juk as kuria reikia nuoroda pasiemu.
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 12:48
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 17, 09:38) Žemyna Mėlynake o cia tai butu isimintiniausios kaledos  as sakiau bandysiu NT gadinti 23 diena, nes tada bus 13DPO Tikrai taip.  As nieko negadinsiu, 23 diena turiu susitikima su gine, gal ji netycia ka nors man anksciau pasakys.  Umaj, turi kazkoki slpatazodi turbut uzdejusi.
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 17, 13:10) o kas kiek CD tau buna mmm? kaip tai nezinai ko tiketis? gi pacio geriausio  linkiu, kad ryt BT kiltu Iki dukrytes be vaistu jos visai dingdavo. Po gimdymo is pradziu buvo mazdaug 30 d. dabar jau svyruoja 42-60...
Selena77
2010 12 17, 12:51
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 13:48) Umaj, turi kazkoki slpatazodi turbut uzdejusi.  Ir tau Zemyna Melynake neatidaro?
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 13:51) Ir tau Zemyna Melynake neatidaro?  neatidaro ir man  gal nepazymejai, kad rodytu visiems
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 12:58
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 09:51) Ir tau Zemyna Melynake neatidaro?  Ne, nei vakar, nei uzvakar, todel ir nekomentuoju tavo BT, nes jos nematau.  Paziurek ar viska pazymejai tinkamai, kad kitiems rodytu.
Umaj, bet as dabar tavaji matau
Selena77
2010 12 17, 13:01
QUOTE(neirida @ 2010 12 17, 13:53) neatidaro ir man  gal nepazymejai, kad rodytu visiems  Einu tikrinti!  Patikrinau, buvo uzdeta tik registruotoms BP dalyvems, todel ir matydavo tik tos mergaites, kurios BP uzsiregistravusios. Dabar jau tureti visos bendrazyges matyt!
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 13:19
Selena77
2010 12 17, 13:21
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 14:19) Valio!!!
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 13:26
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 10:21) Valio!!!  Ir dabar pamaciau, kad kartu laukiame Kaledu.  Tikekimes tas Kaledu senelis spes suktis.
Selena77
2010 12 17, 13:37
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 14:26) Ir dabar pamaciau, kad kartu laukiame Kaledu.  Tikekimes tas Kaledu senelis spes suktis.  Na as tai nelabai laukiu is Kaledu senelio dovanu, musu situacija gana prastoka...  bet aisku ir nenustoju tiketi stebuklais.  O stai is jusu tai tikrai laukiu stebuklingu kalediniu ziniu!!!
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 14:40
Umaj, kodel sakai, kad situacija prastoka? Turbut busiu kazka praleidusi.
Selena77
2010 12 17, 15:15
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 15:40) Umaj, kodel sakai, kad situacija prastoka? Turbut busiu kazka praleidusi.  Pas MB leti grikiai, mes jau po 3 nesekmingu IUI, dabar pertrauka. Kol kas bandom naturaliai, bet musu atveju vis del to reikia stebuklo.  Gandrai neatnese, kopustuose neradome, dabar ieskosim po eglute! Taigi as tokia biski problematiska BT matuotoja, atejau pas Jus nes kartu lengviau ir dziaugtis ir liudet.
O as jau si cikla irgi pradedu nieko nebesitiketi  OT mano siandie beveik nieko nebrodo. Nieko nebsuprantu.
ssandraM
2010 12 17, 16:33
registruojuosi naujuose namuciuose  jauciu bus lb vaisingi  Aciu Ziuokute Papildyta:QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 17, 11:56) vis dar graziai laikaisi  taip,kad nosiuka aukstyn Papildyta:QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 12:09) Pas mane nieko naujo.  ziurek ir tavo termometras bus uzprogramuotas Papildyta:QUOTE(diukute @ 2010 12 17, 12:34) Umaj7 ir ssandraM bet tikrai musu termometras uzstrigo, na ir tegul...labai jau gerai butu galetu uzstrigt visiems 9 menesukams Papildyta:QUOTE(svajoklele @ 2010 12 17, 12:35) Aciu uz nauju namucius  jau ir tu sulaukei O Papildyta:QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 13:45) Svajoklele, Zemyna_melynake, kas ir belieka. Laukti.  Kaip vargina kartais tokie nenuspejami ciklai. Ypac va kai lauki ar pan. kantrybes mergyt Papildyta:QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 17:15) Pas MB leti grikiai, mes jau po 3 nesekmingu IUI, dabar pertrauka. Kol kas bandom naturaliai, bet musu atveju vis del to reikia stebuklo.  Gandrai neatnese, kopustuose neradome, dabar ieskosim po eglute! Taigi as tokia biski problematiska BT matuotoja, atejau pas Jus nes kartu lengviau ir dziaugtis ir liudet.  na linkiu,kad stebuklas ivyktu kuo greiciau Papildyta:QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 17:15) O as jau si cikla irgi pradedu nieko nebesitiketi  OT mano siandie beveik nieko nebrodo. Nieko nebsuprantu.  tai reiskias OT vakar buvo teigiamas  jau ryt turetum tikrai kilti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 17, 17:33) tai reiskias OT vakar buvo teigiamas  jau ryt turetum tikrai kilti  Bet tai kaip tuomet siandienos BT suprast? http://www.fertilityfriend.com/home/325a93
ssandraM
2010 12 17, 16:40
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 18:35) Bet tai kaip tuomet siandienos BT suprast? http://www.fertilityfriend.com/home/325a93  o jinai tiksli? man ir yra buve ,kad BT nesutampa su OT parodymais ,nzn kuriuo tiket
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 17, 17:40)  o jinai tiksli? man ir yra buve ,kad BT nesutampa su OT parodymais ,nzn kuriuo tiket  Nu, zinau tik tiek, kad matavau kur reikia, ir kaip reikia. Visiska makalyne cia pas mane  Jauciuos kaip nevykusia lygti spresdama. Ir vel laukiu rytojaus, gal kas aiskiau bus.
Žemyna_mėlynakė
2010 12 17, 17:41
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 12:15) Pas MB leti grikiai, mes jau po 3 nesekmingu IUI, dabar pertrauka. Kol kas bandom naturaliai, bet musu atveju vis del to reikia stebuklo.  Gandrai neatnese, kopustuose neradome, dabar ieskosim po eglute! Taigi as tokia biski problematiska BT matuotoja, atejau pas Jus nes kartu lengviau ir dziaugtis ir liudet.  Tai tu labai nosies nenukabink, jei paguosiu, tai mes irgi ne pirma cikla bandome  , buvo metam i sonus visus planavimus, dabar grizome, bet daug ryztingesni ir nusiteike sulaukti tik II.  Stebuklu buna, jais reikia tiketi, tad suspaudziam kumsciukus ir laikom, mums visoms tikrai pavyks. Papildyta:QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 13:43) Nu, zinau tik tiek, kad matavau kur reikia, ir kaip reikia. Visiska makalyne cia pas mane  Jauciuos kaip nevykusia lygti spresdama. Ir vel laukiu rytojaus, gal kas aiskiau bus. Sis menuo manau daugeliui is musu kazkoks stresinis, neaiskus, as ir vis laukiu kitos dienos, kad nors kiek aiskiau pasidarytu.
Selena77
2010 12 17, 18:24
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 16:15) O as jau si cikla irgi pradedu nieko nebesitiketi  OT mano siandie beveik nieko nebrodo. Nieko nebsuprantu.  Pritariu, ryt turetum kilti!  Jei OT rodo, kad O ivyks per artimiausias 24 val ir ta jis tau rode vakar, tai O turejai siandien. BT pakyla jau ivykus O, todel sian das nera pakilimo, o rytoj jau tikrai lauk BT suolio!!! Papildyta:Papildyta:QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 18:41) Tai tu labai nosies nenukabink, jei paguosiu, tai mes irgi ne pirma cikla bandome  , buvo metam i sonus visus planavimus, dabar grizome, bet daug ryztingesni ir nusiteike sulaukti tik II.  Stebuklu buna, jais reikia tiketi, tad suspaudziam kumsciukus ir laikom, mums visoms tikrai pavyks.  Va dar sito mes neisbandem, turiu omeny atsipalaiduoti ir paleisti sia svajone kazkuriam laikui, zinau kai kam tai padeda, bet nepasiruosius as dar tam. Aciu, mergyt, uz siltus zodzius. Lauksim savo stebukleliu kartu ir sulauksim anksciau ar veliau! Papildyta:QUOTE(ssandraM @ 2010 12 17, 17:33) na linkiu,kad stebuklas ivyktu kuo greiciau Papildyta:Aciu, mieloji  Butinai ivyks tas stebuklas ir tau ir man, visoms uzteks po stebukleli!
Umaj, aciu uz aisku minciu isdestyma. Nes man jau viskas niekaip nebesusirikiuoja O del atsipalaidavimo, nzn kiek tiesos, bet mum tai suveike. Kai dukrike gaudem, kiek besistengem ir vieni ir sudaktarais, o va II emiau ir parsiveziau is atostogu kalnuose
ssandraM
2010 12 17, 18:41
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 17, 20:24) Aciu, mieloji  Butinai ivyks tas stebuklas ir tau ir man, visoms uzteks po stebukleli!   taigi toliau laukiam savo stebukliuku
Selena77
2010 12 17, 18:45
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 17, 19:35) Umaj, aciu uz aisku minciu isdestyma. Nes man jau viskas niekaip nebesusirikiuoja Nera uz ka  Toks jau musu organizmas, kartais sunku susigaudyt. Linkiu rytoj aukstos BT!
|
|