Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: hauck vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rucelie
nusiziurejom su vyru sita karietaite savo kliackui, kuris turetu gimti vasari rolleyes.gif gal kas turit kokios patirties konkreciai su tokiais vezimaiciais? uz ar pries? rolleyes.gif
Osvile
Nenaudojau, bet parasysiu savo subjektyvia nuomone smile.gif Siaubingai liuks vezimas. As ji isimylejau, bet... Jo svoris 16,5Kg unsure.gif Liftan netelpa, platus, gali ir i bagazine nelabai tilpt. Tiesa, ratai nesunkiai nusiima. Bet uztat tikras tankas thumbup.gif Vaziuosi kur noresi, per sniegus, per smelynus No problem thumbup.gif Rankena persimeta, yra pakietintas lopsys - vokelis, apsauga kojom. Gera medziaga (impregnuota), stori pripuciami ratai thumbup.gif Ir kaina sakyciau gera, Renax uz 580Lt parduoda. Jei tik nereiks aukstai nest, tai labai liuks smile.gif
daivaja
Mes lakstom su Hauck, tik ne alaska--bet triraciu tokiu.Tik norejau savo pastebejima--Gariunu Hauck ir parduotuviniai skiriasi kaip diena nuo nakties...Ir audiniai ir visa kita, mes Vilniuj pirkom pas Hauck platintojus "Vaikis"--Verkiu ar tai Kareiviu gatvej jie ten isikure--tai apie 200Lt pigiau gavosi, nei parduotuvej--pirkom vezima+autokedute(jie susimontuoja kartu)--kol kas dziaugiames..Tik rankena nepersimeta, bet jau igudau ir be to apsiet rolleyes.gif
Aistulė
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 27, 07:26)
Renax, ar cia alaska idejai? spalva tokia nematyta g.gif
mano mama savaitgali kai pamate mano alaska, pakraupo, sako vaikeli nepakrioksi tu jo blink.gif isvadino gremezdu unsure.gif zodziu, likau pasimetojus g.gif

Sveikute, ten as apie Jonelio kiemelio brokus buvau parasiusi.
Dabar jau galiu normalu atsiliepima apie savo Alaska pateikti (jau naudojam ja...gal apie 2 menesius, visos problemos kaip ir sutvarkytos - tfu tfu tfu) wink.gif

1. Kadangi gyvenam nuosavam name, man jos svoris visai nemaiso-palieku prieangyje. Jei tektu nesioti i koki nors auksta, butu sunku (nesiau vienasyk i 4 auksta, ejom i svecius...brrr, sunkoka, o jei taip kasdien blink.gif )
2. I musu masinos bagaza netelpa, tenka nuimineti ratus (telpa tik i universalus, pagal mane). Nusiima ir uzsideda lengvai, tik tiek, kas truputi uzknisa tas pats procesas. Siaip as pati kartais vazineju su masina, kai vyras komandiruotej ar pan., tai normaliai-susidedu ta vezima, issikeliu, tikrai nepatrukstu laugh.gif
3. Del vezimuko grozio - tai jis tikrai wub.gif Ir kiti pamate giria, kad fainas. As irgi susilydau is sono paziurejusi tongue.gif
4. Ratai super. Vazineju per visokius zvyrkelius, pievas, smeli be problemu. Tikras stabilus bolidas thumbup.gif
5. Rankena irgi ciki, persimeta lengvai ir patogiai, tik kartais mygtukas uzsikerta-
cia turbut ne tik maniskiam taip (tenka ji tada gerai ispausti ir atsoka)
6. Lopsys laaabai patogus, kieti sonai thumbup.gif Renax, ka reiskia, kad jis auga kartu su vaiku? Neisivaizduoju, kas ten auga g.gif
7. Neperlyjamos, neperpuciamos medziagos-isbandem smarkaus lietaus salygomis, laiko gerai

Va tiek mazdaug. Siaip vezimuku esu patenkinta, musu salygomis jis labai tinkamas, o dabar man ir laaabai savas ir mielas clap.gif (jau turbut ji isimylejau?)Ziema mano mergicka jau sedes, taigi ruosiuosi naudoti sportini varianta, o sketuka pirkti tik kai atsils orai-bus jau panele netoli metu. Taip kad vezimas turetu buti ilgai mums istarnaves. Tikiuosi, kiek nors padejau biggrin.gif
renax
Isiima dugnas soneliai issisega ir pasikisa po apacia turejo parduotuveje parodyti smile.gif
Aistulė
QUOTE (renax @ 2004 09 27, 20:03)
Isiima dugnas soneliai issisega ir pasikisa po apacia turejo parduotuveje parodyti smile.gif

Hmmm, neparode...eisiu dabar nagrineti laugh.gif Siaip ten tu dirzu irgi visokiu galybe, net nezinau, kam kiti reikalingi, kazkaip nereikejo ir nesukau galvos. Dabar susidomejau rolleyes.gif
renax
Aistule pas tave tokis lopsys tik be stogo ,ikmi isegi knopkeles ,poto lipuckas salia lipucku yra tokios kisenneles su lipukais istrauki plastika ir viska uzlenki zemyn smile.gif
širšė
isikisiu su savo subjektyvia nuomone. pati turejau Bertini, o sese sita Haucka... toli tam Hauckui iki Bertinio. Abu jie sunkus, bet vaziavimas ir patogumas nepalyginamas. tiesa, devetas Bertini kainuoja panasiai tiek kiek naujas Hauckas...
Aistulė
QUOTE (renax @ 2004 09 28, 09:12)
Aistule pas tave tokis lopsys tik be stogo ,ikmi isegi knopkeles ,poto lipuckas salia lipucku yra tokios kisenneles su lipukais istrauki plastika ir viska uzlenki zemyn smile.gif

Aha, Renax, sita atradau, bet nelabai suprantu prasmes... g.gif Cia nebent tik kad vaikui placiau butu, bet tik vezime, ar ne? Juk neina tokio "isversto" daikto nesti, kai rankenos uzsilenkia zemyn laugh.gif ? O ir kietas dugnas bei kieti soneliai issiima.

Tiesa, mano mazute, kad ir jau gerokai nemaza, vis dar telpa i toki lopsi, koks jis yra. Tikiuosi, dar tilps iki kokiu puses metu wink.gif
renax
Prasme kad didesnis galetu tilpt nei puses metu poto dugnas issima ir lieka kojom smile.gif
Aistulė
QUOTE (renax @ 2004 09 28, 12:41)
Prasme kad didesnis galetu tilpt nei puses metu poto dugnas issima ir lieka kojom smile.gif

Ok, daugmaz aisku. Tada ilgai ir naudosim ta lopsiuka, o as ir galvojau, kodel koju uzdangalo toks zemas atlenkimas, kad vejas gali tiesiai i vezima pusti (o nuo lopsio uzsisega auksciau ir sandariau) laugh.gif Pasirodo, lopsi galesim isversti (t.y.padidinti), kad rankytems butu erdviau, o jo virsu uzsegti. Bus silta ziema thumbup.gif
astux
Mes turim HAUCK ALASKA, pirkom is Renax. Nusiskundimu jokiu, dzipas ten, o ne vezimas! mes name gyvenam, tai del nesiojimo ner bedos, bet kai nuvaziuioju pas tevus, (gerai, kad ne daznai) tai biski vrgstam, bute vos prasisukam su juo, lifte netelpa. Sakyciau jis labiau tinka gyvenant nuosavame name, nebent erdvus labai butas. Musu pilkas su geltonu, tik senesnis modelis, t.y.lopsio krastai minksti ir 2.gif sugebejo isisritinti is jo ant zemes, aisku ne is vezimo, tai geriau jau su kietais soniukais pirkti. Mus masiniukas Golfas (senas) bet i bagazine telpa, ratu nereik nuimti. Man tik perkeliama rankena nebutinybe, kazkaip ji man uzstringa daznai, vyrui ne laugh.gif . Reziume, vezimas geras, bet pasinesiot ji sunku, nebent esi kulturiste biggrin.gif Ir sulankstyti man ji sunkoka, pritruksta ranku, bet cia gal tik man rolleyes.gif
Kruopike77
Sveikos,

Norėčiau pirkti sportinuką Hauck. Visai susipainiojau ir su vyru baigiu susirieti tongue.gif , nežinau, kas geriau: ar triratį dideliais pripučiamais ratais pirkti ar tais mažesniais keturiais ratukais....kažkaip man baisu, kad tie mažiukai labai dardės ir kratys vaikūzą g.gif nes kiek esu jų gatvėse prisižiūrėjus, tai baisu pasidarydavo blink.gif
beje, o gali būti, kad parduotuvėj tie Hauck gana nebrangus apie 270 lt kainuoja triraciai.... ar jie kokybiski uz tokia palyginti nedidele kaina g.gif g.gif g.gif

patarkit, please
SandraB
QUOTE(Kruopike77 @ 2005 06 11, 19:15)
Sveikos,

Norėčiau pirkti sportinuką Hauck. Visai susipainiojau ir su vyru baigiu susirieti tongue.gif , nežinau, kas geriau: ar triratį dideliais pripučiamais ratais pirkti ar tais mažesniais keturiais ratukais....kažkaip man baisu, kad tie mažiukai labai dardės ir kratys vaikūzą g.gif  nes kiek esu jų gatvėse prisižiūrėjus, tai baisu pasidarydavo blink.gif
beje, o gali būti, kad parduotuvėj tie Hauck gana nebrangus apie 270 lt kainuoja triraciai.... ar jie kokybiski uz tokia palyginti nedidele kaina g.gif  g.gif  g.gif
patarkit, please
*

na pripuciami ratai ir yra pripuciami rolleyes.gif dabar galiu lyginti, nes turiu universala pripuciamais ir sportinuka prieky su mazais dvigubais. Nepasakyciau, kad taip labai krato, bet vaziuoti man sudetingiau g.gif Bet uztat sveria 6,5kg. Kartais tenka rinktis, kas Tau labiau priimtina g.gif
simre
Turiu patirties su Hauck vezimais - dabar naudojam toki senesnio modelio keturrati Hauck Shopper XL su didziuliais ratais. Jie nepripuciami (arba mes su vyru abu glusi ir nesuprantam, kaip pripust blush2.gif ), bet skersmuo apie 27 cm. Vezimas salyginai lengvas, rankena nesivarto. Galima vaika nuo pat gimimo veziot idejus medziagini lopsi i vezima. Man butu labai patogus, bet galvoju ieskot kokio lengvesnio varianto, kuriame buna priekiniai ratai dvigubi, nes turiu problemu su nugaros skausmais ir tampant ta vezima man saves gaila. Be to, visur vedziojuosi savo dicki, o tada jau tik viena ranka vezima vairuot nelabai patogu. O tokie vezimeliai, kaip cia buvo nuoroda ideta gali kainuoti ir maziau nei 270 lt - Kaune Jonelio kiemely dabar kainuoja 199 nauji. Pasiziurek cia: Hauck Roadster
Turim mes ir visai elementaru sportinuka Hauck su visai mazyciais ratukais, be gulimos padeties - man tai nepatiko, nes sunku viena ranka vairuot, kai dvi atskiros rankenos.
VIOLA
aš pirkau ir triratį dideliais ratais, ir lengvą skėtuką mažais ratukais. kadangi gyvenam užmiesty ir pasivaikščiot dažnai einam į mišką, tai su triračiu kaip su tanku-visur pravažiuojam. thumbup.gif žiemą su mažaračiu tai grynas vargas.
skėtukas labai praverčia kai būnu mieste, išvažiuojam pas draugus ar senelius. bagažinėj mažai vietos užima, viena ranka išskleidžiu, prisegu ir lekiu per parduotuvę.
irgi negalėjau apsispręst, kas geriau, bet po to nusprendžiau, kad reikia abiejų. tongue.gif
IddI
Norejau tik pasigirti savo vezimu Hauck Traxx thumbup.gif
Superinis vezimukas thumbup.gif
LAbai manevringas, visur pravaziuoja: per sniega, per smeli, miske
lengvas;
lengvai susideda, jei netelpa kur, tai ratai labai nesunkiai nusiima,
gerai skalbiasi medziaga,
labai paprastai uzdedama autokedute ant to pacio remo (gaila, kad tik taip greit uzaugom tongue.gif ir teko pirktis kita).
Na, tikrai truksta geru ir graziu zodziu blush2.gif Ne be reikalo taip ilgai laukem kol mums ji atveze biggrin.gif
Imetu pora "gyvu" nuotraukeliu:

Cia kartu su isimamu lopsiu
user posted image

Cia dziaugiasi visa seima tongue.gif Vos gavom vezima iskart vaika imetem i autokedute
user posted image

Naujausios foto is pajurio tongue.gif
user posted image

Tikiuosi siose nuotraukose galima izvelgti ir vezimuka biggrin.gif
LOCKETS
Taigi, norėtume įsigyti Hauck triratį vežimėlį, tinkantį naujagimiui...
visai patiko Esprit Jupiter su dvigubu priekiniu ratu... Taigi, gal kas nors turite tokį ir galite pasidalinti jų "+" ir "-"?
Taip pat domina nuomonė apie Hauck Cruiser ir Neptun 4u.gif
Būčiau dėkinga už nuomones ax.gif
Ar išvis geriau rinktis ABC Design sinus 3 ? g.gif
renax
Jupiteris sportinio tipo triratis ( jo sedima dalis nepersisuka ) , reguliuojasi amortizatoriai ,viena ranka susiskleidzia .
Neptunas jau universalas ( ju vaziuokle tik vienoda yra neptuno ir jupiterio) jo komplekte perstatoma sportine dalis nuo mamos ir i mama , lopsiukas miegmaisis, ir gaubtas kojom .
Cruisleris cia jau HAUCK kolekcijos , elementarus universalus triratis jo didziausias pliusas pigumas .
sdr
Mes turim universalų triratį Hauckck Atlantis (čia turbūt senas modelis, modeliuose nelabai gaudausi ax.gif ), mums jis super, lengvai rieda, ir nėra sunkus. Nebarška. Yra lopšys, uždanga kojoms ir pan. t.y. viskas kas ir priklauso universalui. Ir svarbiausiai, kad vaikas gali žiūrėti ir į mamą ir nuo mamos

user posted image
raganele
Mane irgi domina čie vežimėliai - būtent tie modeliai, su besisukiojančiu priekiniu ratu (dvigubu ar viengubu). Turim abc design mooving light trirati lengvą sportinuką - atsidžiaugti juo negaliu thumbup.gif Labai lengvas ir manevringas vežimas - noriu panašaus manevringumo, bet tinkančio žiemai. Todėl galvoju įsigyti triratį hauck'ą - tik ar jis bus manevringas? Kiek jie sveria?
bumba

Nepykit, nezinau tiksliu vezimu modeliu pavadinimu, tik patarciau prekant triracius vezimus ypac atkreipti demesi i rankena. Turim ABC Design trirati, kurio rankena panasi i anksciau ikeltu vezimeliu, tai po metu vazinejimo jau itruko rankena desineje puseje. Tai reiskia, kad tuoj liksim be rankenos. Anksciau sutikus kitas mamas nenoredavau tiketi, kad taip bus, bet deja, deja...
renax
Itariu turi NOVUS 3 itrunka rankena nes sulankstymo mechanizmas silpnoje vietoje is sonu per pati atsvaros centra smile.gif.(ten eina skeltas remas ir yra didele apkrova) , o pas situos remas vientisas kaip ir pas visus hauck o mechanizmas eina ant pacios rankenos vidurio smile.gif Man neteko pamatyt hauck su skilusiu remu ( kartais skyla valdymo plasmases bet jos nesunkiai keiciamos , mini staras net plasmasiu neturi grynas metalas ) bet va NOVUS teko su skilusia rankena ne viena matyt deja .
nėnė
Siandien Rietavo turguj man visa gerkle pardaveja sake, kad Hauck Mini Star yra daug minkstesi, nei Hauck Alaska...Ir Mini star brangesni 50lt..Kazin kaip yra is tikruju a? g.gif
renax
Vienodi jie , tu tikrai vaziuodama nepajausi skirtumo nei su tuom nei su kitu smile.gif ( ir vienam ir kitam gi tos pacios spyruokles stovi tik vienam ant suspaudimo kitam ant itempimo ir po menesio naudojimo jie visviena vienodai bus )
Mini star yra siauresni ( ziemai juos siek tiek prasciau perka ) gal del to bande rekt . Nors realiai vezimai labai panasus . Aliaska kiek lengviau kilot tik ant bordiuru pas juos svorio centras geriau apskaiciuotas , bet siaip ju skirtumas tik kad vienas telpa i lifta kitas ne . O amortizatoriu skirtuma nepajausi ( aisku vezimelis jei pusmeti turguje pastoves jis bus minkstesnis nei katik is dezes istrauktas ) bet su laiku minkstumas pas visus kazkiek atsidranda didesnis nei yra naujo .
kregzde
Toks klausimėlis, ar saugu triratį vežimą (tarkim Neptun) palikti balkone su vaiku pamiegojimui??? Nes keturračiuose vaikus tai tikrai mamos palieka.
renax
Vaika viena vezime palikti nesaugu jokiam jokio skirtumo koks modelis , jei klausi ar yra skirtumas ar neptune ar typhoone ,tada galiu pasakyt jokio skirtumo . Bet nesaugu nei viename .
kregzde
QUOTE(renax @ 2005 10 27, 20:50)
Vaika viena vezime palikti nesaugu jokiam jokio skirtumo koks modelis , jei klausi ar yra skirtumas ar neptune ar typhoone ,tada galiu pasakyt jokio skirtumo . Bet nesaugu nei viename .
*

Nu ačiū 4u.gif , bet gi seniau tai tikrai mamos išstumia vežimą į balkoną ir palieka lelių miegoti, o pati tuo tarpu darbelius dirba, pati mačiau, nors aišku visko gali būti g.gif
renax
Taip ir miegancius viezimeliuose palieka poto ir apdega vaikai visko buna , ir iskrenta didesnieji kurie atsisest moka .
veriru
Nusipirkom Hauck triratuka su rankena, bet labai girgzda rankena, noriu paklaust ar kitu triratukai irgi turi toki trukuma, ar cia tik mums koks brokas pakliuvo?
renax
Ta prasme girgzda ji juk metaline kas ten girgzdet gali ? g.gif
Jei as tiksliai supratau jus apie stumimo rankena , ten juk metalas isiveria i metala .
Jei valdant tai kazkoks garsas turi but juk nebus kad begarsiai bet visdelto girgzdet kas ten gali miekaip nesuprantu blink.gif
zinute777
mes turim hauck triratuka, girgzdejo pradzioj musu, tai vyras sutepe su skysciu tokiu (galesiu net patikslint jo pavadinima), kur duru vyriams tinka sutepti ir nebegirgzda schmoll.gif bigsmile.gif o siaip triratukas thumbup.gif
HULDRA
Mes ir turim hauck triratį. Pradžioj ir baisingai girgždėjo. Vyras alyva sutepė. Baisus garsas dingo, o trūkumų daugiau kaip ir neradom. Naudojamės ir džiaugiamės.
veriru
QUOTE(JAZZ @ 2006 03 14, 14:04)
Mes ir turim hauck triratį. Pradžioj ir baisingai girgždėjo. Vyras alyva sutepė. Baisus garsas dingo, o trūkumų daugiau kaip ir neradom. Naudojamės ir džiaugiamės.
*

aciu uz patarimus, mes irgi sutepem, tai negirgzda kolkas thumbup.gif
ievbuk
Tai va, greitai nesulaukusi jokių atisliepimų ėmiau ir nusipirkau. Ką galiu pasakyt, ne žiemai jie skirti schmoll.gif , sunkoka pro sniegą pravažiuoti. Taip pat, svorio centras sureguliuotas taip, kad gerai šis vežimas rieda, kai rankena permesta, t.y. kai vaikutis nemato mamos, antraip sudėtinga užvažiuoti ant "baldiūrių". Nepatinka, kad nėra amortizatorių, tas vaikelis ten kratosi (bet kiek žinau, ir kiti HAUCK vežimėliai turi tas pačias problemas). Tai tokie būtų minusai. Pliusai: labai kompaktiškas, siaurutis, visur telpa, lengvai susilanksto, lengvas, manevringas. Manau, kad jis tinkamas važinėti pavasarį, vasarą, rudenį ir ne jaunesniam kaip pusės metų vaikui. Naudoju šį vežimą jau apie 2 mėnesiai, kol kas niekas nelūžta, atrodo, tvirtas.
Tikiuosi, kad greitai nutirps sniegas, greitai ir mano mažylei bus 6 mėn., tad riedėsime be jokių nepatogumų tongue.gif
kniuksė
Mamos, kas turi Hauck Roadster, pasidalinkite patirtimi. ax.gif
Ar jums patinka šis vežimas? O gal jūs gailitės, kad jį pirkote?
Ar patogus, ar manevringas? Ar nesunkus?
Būsiu dėkinga, jei kas atsilieps 4u.gif .
renax
Na siaip kaina atitinka kokybe , jis yra pigus . Mano akimis vidutiniskas , aisku dideli ratai duoda pravazuma , siokia tokia amortizacija , na vezimelis uz tokius pinigus gal ir lenkia kokybe .
Jo svoris 11 kg jis sunkesnis uz paprasta sportinuka ,bet lengvesnis uz universala .
Pravazus .
kniuksė
Aciu, Renax 4u.gif
O gal dar gali patarti koki geriau pirkti ar Hauck Roadster ar ABC Designe Movin Light? ax.gif
4u.gif
renax
Tas kuris labiau patinka ,as asmeniskai is ju nei vieno nepirkciau bet cia mano nuomuone smile.gif
krisiune
QUOTE(ievbuk @ 2006 03 19, 17:30)
Tai va, greitai nesulaukusi jokių atisliepimų ėmiau ir nusipirkau. Ką galiu pasakyt, ne žiemai jie skirti schmoll.gif , sunkoka pro sniegą pravažiuoti. Taip pat, svorio centras sureguliuotas taip, kad gerai šis vežimas rieda, kai rankena permesta, t.y. kai vaikutis nemato mamos, antraip sudėtinga užvažiuoti ant "baldiūrių". Nepatinka, kad nėra amortizatorių, tas vaikelis ten kratosi (bet kiek žinau, ir kiti HAUCK vežimėliai turi tas pačias problemas). Tai tokie būtų minusai. Pliusai: labai kompaktiškas, siaurutis, visur telpa, lengvai susilanksto, lengvas, manevringas. Manau, kad jis tinkamas važinėti pavasarį, vasarą, rudenį ir ne jaunesniam kaip pusės metų vaikui. Naudoju šį vežimą jau apie 2 mėnesiai, kol kas niekas nelūžta, atrodo, tvirtas.
Tikiuosi, kad greitai nutirps sniegas, greitai ir mano mažylei bus 6 mėn., tad riedėsime be jokių nepatogumų tongue.gif
*

Sveikute,

prasau taves patarimo, leliuko ruosiuosi susilaukti geguzes pradzioje ir kaip tik nenoriu sunkiu, dideliu vezimu, be to dar 7 aukste gyvename ir buna, kad liftas neveikia, tai su sunkiais vezimais isvis prapuolimas. Kodel manai, kad jis labiau tinka leliukui nuo 6 men. juk yra ir lopsys ir kaip suprantu normali gulima padetis. Norejau paklausti o ratukai guminiai ar plastmasiniai, bei ar rankena persimeta sedimoje padetyje taip, kad vaikelis matytu mama.
renax
Nepatogu kai rankena permesta po ratukais , sunkoka valdyti , patys ratukai tai minksti . Sportiniam variante valdyti patogu .
Jo didziausias pliusas visdelto svoris .Kudikiui gulet jis tinkamas tik nelabai patogu veziot kai po rankena ratai
neinzy
Hauch Memphis Air vežimėliai, ką galite apie juos pasakyti? Iš visų "nužiūrėtų" pakolkas tas labiausiai patinką.Man tai pirmas leliukas bus smile.gif ir tikrai neturiu supratimo apie tą "vaikišką techniką". Norisi ir kad būsimam pumpurėliui būtų patogu ir kad mamai palengvintų, o ne apsunkintų buitį.Labai prašau padėkite! Labai didelis ačiū
Merlote
siandien nusipirkom toki vezimeli, nes sugunde jo ilgumas, ta prasme maniskis 1 metu ir 7 men puikiai telpa dar lieka vietos, kojos nekaba, ilgis 93 cm,, ketinu sunu migdyti lauke vezime kuo ilgiau, viskas patiko, bet ratukai ne sad.gif( galvojau bus smagu kad sukinejasi, nedideli, bet minksti ir platus, bet likau labai nusivylusi kai isejome i lauka. mes gyvename soduose, keliukai ne asfaltas, tai tenka vaziuoti tik uzstabdzius ratukus ir tai jie vibruoja,stringa, zodziu blogai. bandysime rytoj grazinti ir pakeisti i kita modeli su didesniais ratais, bet darilgesne gulima padetis, net 97 cm. bet dideliu vilciu jau nebededu kad bus super geriau....
ievbuk
Taip, galima sakyti jis yra miesto vežimėlis, žvyrkeliukais ar per kokią pievą nelabai su juo pavažinėsi, tie ratai tikrai malasi, tuomet reikia juos užfiksuoti. Geriausiai jis rieda asfaltu, yra siauras ir manevringas thumbup.gif Aš jį dar naudoju ir kol kas nežadu keisti.
Gosiuke
Mes irgi su siuo vezimuku "raliuojam" thumbup.gif Pirkom del mazo svorio, nes 6 aukste gyvenam ir liftas ilgai sugedes buvo.
opa-opa
Sveiki,
Vaikų mieste pasirodė nauji Hauck vežimai. Iš visų labiausiai man patiko Jaguar 3 modelis.
Norėčiau sužinoti, gal kas esate susidūrę su šiais vežimukais, gal jie turi kokių ryškių trūkumų?
Aš kol kas radau tik pranašumus - lengvai valdomi, komplektuojami su kietu lopšiu, keičiama sėdimos dalies padėtis (veidu į mamą arba į gatvę), reguliuojama rankena, nugarėlė (pasidaro pilnai gulima padėtis), reguliuojamas pakojis. Kaina nemaža (apie 1500 su lopšiu), bet gal prieinama. Pasiskaičiavau pirmo apsipirkimo nuolaidą, tai pusiau su bėda gaunasi - 1333.

Gal kas sugebėsit atkalbėti nuo kvailystės (jei iš tiesų tai nieko vertas daiktas) ir patarsit ką nors geresnio už panašią sumą. ax.gif

Hauck Jaguar 3
Isila
QUOTE(linciuxx @ 2006 10 02, 09:25)
mane  irgi domintų Hauck vežimėliai
va toks
user posted image

arba

user posted image

gal galėtumėt patarti kuris geresnis,patvaresnis g.gif
man reikia žiemai,nes su savo perperego nelabai pasivažinėsim,ir kokios būtų kainos
*

aš turiu raudoną, o kaimynka mėlyną. Skirtumai tokie: raudono priekinias ratas sukaliojas (galima užtvirtinti), raudonas šiek tiek lengvesnis, dėl to rato tikrai manevringesnis. Visa kita yra vienoda. Ai, raudono pirkinių krepšys didenis tongue.gif
akutis
Manau vertetu zinoti. Pirkom nauja Mini Star (pilkas su geltonu) Tai jau po menesio pradejo lysti demes. Dabar vezimeliui 4 men., o nublukes taip, lyg 5 vaikai butu uzauginti. Vat jums ir Hauck
rimas19
QUOTE(akutis @ 2006 10 12, 11:28)
Manau vertetu zinoti. Pirkom nauja Mini Star (pilkas su geltonu) Tai jau po menesio pradejo lysti demes. Dabar vezimeliui 4 men., o nublukes taip, lyg 5 vaikai butu uzauginti. Vat jums ir Hauck
*

Tai reikėtų džiaugtis, kad blunka, nes kad medžiaga nebluktų į dažus dedamas formaldehidas. o jis tikrai ne priedas patikėkit.
Zuikiosaulute
Gal kas turėjot Hauck vežimėlį "Galaxy6"? Mes žiūrėjom, kaip ir aptiko, o ir kaina gera. Svoris nedidelis. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.