Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mobiliojo GSM ryšio operatoriai - 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2
Borzika
Mobiliojo ryšio operatoriai Lietuvoje - BITĖ, OMNITEL, TELE2 ir kt.

Pirma tema,
PlayIt
mane jau pykina nuo tele2 kalėdinių reklamų kvailumo. Negana to, kad nepasiūlė jokių jokių nuolaidų Kalėdų proga, išleido mažiausia 10 milijonų litų tiems dainuojantiems debilams, kurie siūlo kalėdinį maišelį su telefonu už 1 litą ir įsipareigojimu dvejiems metams.
Logikos nėra visiškai - kaip galima dovanoti žmogui naštą 2 metams?????

tele2 toliau spaudžia pinigus iš klientų ir vis labiau skatina dairytis į kitus operatorius. keletas pažįstamų pasiėmė Iphonus iš omnitelio - nors kainuoja 99 lt/mėn, bet turi patikimą daiktą, ne stringantį samsungą
Mona187
Nelabai dar aktyvi ši tema, bet pasikartosiu su klausimu, užduotu praeitoje temoje

Ir dar vienas klausimas - ar galima kažkaip iš ežio pereit į pildyk? Ar dar prieš tai reikia kažką padaryti ir kaip?

QUOTE(susidomejus @ 2010 11 06, 19:21)

jeigu del numerio perkelimo, tai reikia i tele2 salona nueit ir paklaust. O jeigu nereikia islaikyti numerio, tai paprasta

QUOTE(liūtuke @ 2010 11 08, 22:27)
Numerį norėčiau išlaikyti. O ar labai sudėtinga tapti abonentu, pasirašusiu neterminuotą sutartį? Ir gal galima apie tai plačiau
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 05, 00:19)
iš ežio eini į omnitelio abonentą, tada persikeli numerį į Tele 2, o tada pasidarai pildyk (kainuos apie 30 lt)

Papildyta:
O jeigu iš telemaximos į ežį noriu pereit su telemaximos numeriu? Kaip tada? Tada reiktų iš pradžių kreiptis į eurocom, ar kaip daryti? g.gif
liūtuke
Merginos, 4u.gif
perkelti numerį galima tik abonentams, ežio pildyk...ir kt. kortelių turėtojai, niekur nėra registruoti, nusipirkai pakuotę ir naudojiesi į sveikatą biggrin.gif tai kaip jus kilnos/perkels? g.gif

Tapti abonentu nesudėtinga, reikia turėti asmens dokumentą, soc. draudimo pažymėjimą, kad esi dirbantis žmogus, ta prasme, kad turi pajamų ( nebūsi skolininkas ) smile.gif ir pasirašyti sutartį su pasirinktu mokėjimo planu ir terminuota ar neterminuota sutartim 4u.gif
PlayIt
QUOTE(Mona187 @ 2011 01 31, 18:48)
iš ežio eini į omnitelio abonentą, tada persikeli numerį į Tele 2, o tada pasidarai pildyk  (kainuos apie 30 lt)

Papildyta:
O jeigu iš telemaximos į ežį noriu pereit su telemaximos numeriu? Kaip tada? Tada reiktų iš pradžių kreiptis į eurocom, ar kaip daryti? g.gif
*

tas pats - eini į eurocom tapti abonentu, persikeli numerį į omnitelį ir tada naikini abonentą ir tampi ežiu. Užtruks apie mėnesį, kainuos apie 50 lt.
maltakava
Norejau jusu paklaust,gal kas zinot,noreciau pratest telefono sutari,arba net pereiciau i kita rysi,jei butu galima kartu gaut telefona uz 1lita,be jokiu papildomu menesiniu mokeciu uz telefona?
Ominitelis siule samsung telefona,tipo su gera jau nulaida.Pas juos jis kainuoja virs 300lt,duoda nuolaida 179lt ir dar du metus moki plius 5litai uz telefonu.Palei omniteli cia labai jau gera akcija.O interneta panarsius,toks pat telefonas naujas nekainuoja nei 200lt,tai kam tuomet man dar lyts dviem metam i sutarti? g.gif ...Neverta
Tai va,idomu...Ar yra normaliu akciju ,kad gaut mobilu telefona?Gal kas kokia pasinaudojo,pasidalinkit ziniom...
Sense
Jus pasitikrinote ir supratote, kad neverta, o jie tokius ir gaudo, kurie ne ką supranta, tik pažiūri telefono išvaizdą, pasiklauso liaupsų apie telefoną ir perka. Kažkodėl visi operatoriai nustojo dalinti pakankamai normalius telefonus už 1lt. Ir dabar jie ėmėsi kažkokios naujos taktikos, painių planų, kaip jie patys sako: siūlom bet kokius variantus, galite telefoną ir už litą imti, bet... bet po to kiekvieną mėnesį ar po 5 ar po 10lt turi mokėt.

Papildyta:
QUOTE(PlayIt @ 2010 12 21, 10:12)
tele2 toliau spaudžia pinigus iš klientų ir vis labiau skatina dairytis į kitus operatorius. keletas pažįstamų pasiėmė Iphonus iš omnitelio - nors kainuoja 99 lt/mėn, bet turi patikimą daiktą, ne stringantį samsungą
*

O kas jums liepia imti stringanti samsungą iš Tele2? Nervina reklamos? Nežiūrėkite. Lyg kitų operatorių reklamos nuostabesnės ir mažiau kainuojančios lotuliukas.gif
Nematau ko čia piktintis, visi siūlo sutartis keliems metams, visi plius minus panašiai veikia. Pasiskaitote kas jums naudingiausia ir pasirenkate operatorių.
Jei taip patinka omnitelis, tai einate ir imate tą Iphoną.. kelių minučių reikalas biggrin.gif ir mokate kas mėnesį 99lt doh.gif
PlayIt
QUOTE(maltakava @ 2011 02 05, 10:39)
Tai va,idomu...Ar yra normaliu akciju ,kad gaut mobilu telefona?Gal kas kokia pasinaudojo,pasidalinkit ziniom...
*

stebuklingų akciju nėra.
yra planai kad ir tele2, kur įsipareigoji 2 metams be įrangos mokesčio

pvz. smart S
po 39 lt mėn

http://mob.tele2.lt/lt/telefonai_privatiem...amp;period_id=2
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2011 02 05, 11:02)

O kas jums liepia imti stringanti samsungą iš Tele2? Nervina reklamos? Nežiūrėkite.  Lyg kitų operatorių reklamos nuostabesnės ir mažiau kainuojančios  lotuliukas.gif
Nematau ko čia piktintis, visi siūlo sutartis keliems metams, visi plius minus panašiai veikia. Pasiskaitote kas jums naudingiausia ir pasirenkate operatorių.
Jei taip patinka omnitelis, tai einate ir imate tą Iphoną.. kelių minučių reikalas  biggrin.gif  ir mokate kas mėnesį 99lt  doh.gif
*

pasvajok, deficitas, labai daug norinčių
maltakava
QUOTE(PlayIt @ 2011 02 05, 14:52)
stebuklingų akciju nėra.
yra planai kad ir tele2, kur įsipareigoji 2 metams be įrangos mokesčio

Na bet dabar tai isvis nebera niekur tokiu akciju,kad butu galima gauti telefona uz lita,na ir aisku prasitest sutarti,ar naujai sudaryt.Aisku,as nekalbu apie jau mandrus telefonus,kad ir pats paprasciausias telefonas,nei tokio nebegausi.
Kuo toliau,ziuriu visi operatoriai blogina salygas,na bent mano akim ziurint.Na nebent jeigu tu zmogau prasneki nemaza suma i menesi,tai gal tada kitaip g.gif Dar pernai pamenu,kad buvo galima prasitesus sutarti isigyt telefona uz lita,o dabar kas daros doh.gif telefonu kainos sukeltos ir tipo duoda geras nuolaidas tiems telefonam,kad tik prasitestum sutarti.
PlayIt
QUOTE(maltakava @ 2011 02 05, 15:36)
Na bet dabar tai isvis nebera niekur tokiu akciju,kad butu galima gauti telefona uz lita,na ir aisku prasitest sutarti,ar naujai sudaryt.Aisku,as nekalbu apie jau mandrus telefonus,kad ir pats paprasciausias telefonas,nei tokio nebegausi.
Kuo toliau,ziuriu visi operatoriai blogina salygas,na bent mano akim ziurint.Na nebent jeigu tu zmogau prasneki nemaza suma i menesi,tai gal tada kitaip g.gif Dar pernai pamenu,kad buvo galima prasitesus sutarti isigyt telefona uz lita,o dabar kas daros doh.gif telefonu kainos sukeltos ir tipo duoda geras nuolaidas tiems telefonam,kad tik prasitestum sutarti.
*

viskas panašu į tiesą, bet... Omnitelis suprato savo klaidas ir smarkiai suaktyvino darbą. Kaip ir tele2 pasikinkė telemarketingą, tik viskas aukštesniam lygy ir akivaizdu, kad atsigriebs...

gavau pasiūlymą, kurį teks priimti ir su visais numeriais grįžti, nes tele2
miega verysad.gif ir nori pinigų už savą ratą.

Omnitel siūlo dabar nemokamai savą ratą
plius po 8 kiekvienam numeriui pasirenkamus nemokamus smile.gif net iki 13 žmonių gali turėt nemokamai, geras telefonas už litą, abonento suma (39, 59, 89) prakalbama.

beje, ir bite siūlo 12 valandų už 29 lt ir telefonas už litą

http://www.bite.lt/jokiokompromiso?utm_cam...content=central
maltakava
Omnitel siūlo dabar nemokamai savą ratą
plius po 8 kiekvienam numeriui pasirenkamus nemokamus smile.gif net iki 13 žmonių gali turėt nemokamai, geras telefonas už litą, abonento suma (39, 59, 89) prakalbama.
beje, ir bite siūlo 12 valandų už 29 lt ir telefonas už litą

http://www.bite.lt/jokiokompromiso?utm_cam...content=central
*

[/quote]

g.gif,kad omnitel menesine suma didoka.Va kaip ir sakau,kas prasneka daugiau i menesi,tam gal yra ka pasirinkt...bet jei mano prakalbamumas i menesi tesiekia 20lt,tai nelabai apsimoka vien del tel imti tokia sutari...na nebent bite,truputi mazesnis abonentinis mokestis...Pamenu,gal pries pusantru metu,paskambino atstove is bites ir pasiule gan geras salygas.Sutartis tik metams,abonentinis mokestis 5lt ir i ta suma prakalbama(bijau pameluot,ar pusantros valandos galima prakalbet uz ta suma) ir plius nokia telefonas uz lita...ir dar abejojau,ar imt,o dabar pamegink rast kazka panasaus....nei su ziburiu nerasi..
PlayIt
QUOTE(maltakava @ 2011 02 07, 14:49)
...Pamenu,gal pries pusantru metu,paskambino atstove is bites ir  pasiule gan geras salygas.Sutartis tik metams,abonentinis mokestis 5lt ir i ta suma prakalbama(bijau pameluot,ar pusantros valandos galima prakalbet uz ta suma) ir plius nokia telefonas uz lita...ir dar abejojau,ar imt,o dabar pamegink rast kazka panasaus....nei su ziburiu nerasi..
*

tokių nebuvo ir nebus - popierius sutvarkyti brangiau kainuoja,
o jūs už 60 lt per metus norit dar telefoną gauti rolleyes.gif

beje, omnis dar siūlo kompensuoti netesybas jei sutartis nesibaigus kitam tinkle
maltakava
QUOTE(PlayIt @ 2011 02 07, 22:23)
tokių nebuvo ir nebus - popierius sutvarkyti brangiau kainuoja,
o jūs už 60 lt per metus norit dar telefoną gauti rolleyes.gif

beje, omnis dar siūlo kompensuoti netesybas jei sutartis nesibaigus kitam tinkle
*

Dabar tikiu,kad nebebus,bet buvo.Padarem su bite metam sutarti,gavau telefona uz 1lita ir prakalbamas abonentinis tik 5lt...Tik reikejo vienkartini aktyvavimo mokesti kazkur apie 20lt sumoket.
PlayIt
ką gi, galime pasidalinti pirmais įspūdžiais po sugrįžimo į Omnitel, gal kam pravers.

telefonai - atitiko pageidavimus, garantija 24mėn. po trijų garantinių gedimų keičiami automatiškai į naujus:) Bent jau žadėjo.

servisas - kai šokdini, judinasi smile.gif

savitarna internete - visiška tragedija cray.gif cray.gif cray.gif
einamosios sąskaitos negeneruojamos, nemokamo laiko nepažiūrėsi, nemokamų 10 sms nenusiųsi, duomenis pakeitęs lauksi kol patvirtins. Sakė, vyksta kažkokia pertvarka.

kiti niuansai - kredito limitas - tik bendras visiems abonentams, atskirai nenustatysi.

Omni ID auksinę davė naują sugrįžus su tuo pačiu numeriu.

Savą ratą ir šeimą (reikia užžsakyti atskirai) davė nemokamai, bet jomis naudojantis jokių papildomų išrinktųjų jau negali turėt. Nors jų nelabai ir reikia, bet jų telemarketingas to nežino.

Didžiausias Omnitel minusas - būtinybė turėti planą su mob. interneto planu. Kitaip - kiekviena prisijungimo diena tau sugeneruos 2,99 Lt "premiją".

kitas variantas - per jų servisą užblokuoti interneto prieigą atskiriems numeriams.

Žodžiu, jei Tele2 būtų išlaikę nemokamą planą Šeimai arba savam ratui, būtume likę ir džiaugęsi. Dabar atgavom kai kuriuos buvusius patogumus, bet turime naujų nepatogumų.

išvada - IDEALAUS operatoriaus nėra 4u.gif
liūtuke
QUOTE(PlayIt @ 2011 03 03, 12:02)
išvada - IDEALAUS operatoriaus nėra 4u.gif
*

drinks_cheers.gif 100% , kol kas likom Tele2 su senu planu ir senais telefonais, ačiū Dievui jie dar veikia biggrin.gif, 5-iese kalbamės nemokamai, kol kas mūsų nejudina, nors sutartis ir pasibaigusi, bet naudojamės tomis pačiomis sąlygomis, kokios buvo sutartyje.
alinadok
Kiekvienam savas ryšys mieliausias. Aš anksčiau buvau Bitei-lyg buvo viskas super, bet saskaitos vis didejo ir didejo. Tele 2 pasiule geresnes salygas ir surizikavau perejau ir labai dziaugiuos. 4u.gif
Mylimukas
Vakar perėjau į Tele2. Manau,kad sąlygas superines gavau. Nokia5230 uz 1lt (jokio papildomo mokesčio kas mėnesį), 11 nemokamų valandų į visus tinklus ir 500 nemokamų sms į visus tinklus berods. Už 35lt dviem metams. Labai norėjau telefono, tai manau čia super sąlygos. Bitėj buvo galima mokėt 29lt už panašų planą, bet už šitą telefoną reikėjo sumokėt 319lt. Tai man paprasčiau kas mėnesį. Ai dar kompensuoja pirmą mėnesį.... Neįtikėtina net, nes paprastai pirmą mėnesį gauni dvigubą sąskaitą, nes ten visokias nesamones įskaičiuoja. Pirmą kartą būsiu tele2, tai gal ir išlįs minusių paskui. Ir koks man skirtumas kas kokiam tinkle ir aš kokiam tinkle, jai 11 valandų į visus tinklus. Manau tikrai pakaks.
Omnitel'is man jau nuo seno išlikęs kaip pasikėlęs operatorius, absoliučiai nevertinantis savo klientų. Aplamai pastebėjau, kad geriausios sąlygos suteikiamos norint žmogų perviliot į kitą tinklą. O kai jau esi tam tinkle, tai niekam tu neįdomus ir gero plano nesitikėk.
liūtuke
Mėgstantiems naudotis išankstinio mokėjimo paslauga, manau visai neblogas variantas
http://www.labas.lt/visi/
PlayIt
Omnitelis pamatė, kad keliems numeriams užblokavau internetą, tai atsiuntė žinutę, kad pas mėnesį duoda 1gb dovanų lotuliukas.gif

bet visitiek man patinka pildyk internetas - naudojiesi iš esmės nemokamai
liūtuke
QUOTE(PlayIt @ 2011 04 14, 07:29)
Omnitelis pamatė, kad keliems numeriams užblokavau internetą, tai atsiuntė žinutę, kad pas mėnesį  duoda 1gb dovanų lotuliukas.gif

bet visitiek man patinka pildyk internetas - naudojiesi iš esmės nemokamai
*

Geras! biggrin.gif gerai, kad išvis kažkaip reaguoja biggrin.gif
Olinda
QUOTE(alinadok @ 2011 03 09, 19:56)
Kiekvienam savas ryšys mieliausias. Aš anksčiau buvau Bitei-lyg buvo viskas super, bet saskaitos vis didejo ir didejo. Tele 2 pasiule geresnes salygas ir surizikavau perejau ir labai dziaugiuos.  4u.gif
*

pas mus analogiška situacija, tik T2 be pagrindo atjungė telefono nr. kadangi nedažnai juo naudojausi kai prireikė paskambinti iš tos kortelės apakau doh.gif nes turiu trys nr. T2 už visus mokėjau vienu metu, 2 veikiantys o vienas ne, nors apmokėtas, operatorė irgi bajerio nesuprato, pajungė ir ką manot po 2-jų dienų vėl tas pats, bandau prisiskambint ir girdžiu "ši paslauga Jums nereikiama" doh.gif gaunasi pusmeti mokėjau už neteikiamas paslaugas doh.gif Tiesą antrąkart nuėjus mane išdurnino doh.gif
Vitulka
turiu Tele2 pildyk. Prieš gerus metus buvau užsienyje. Negalėjau niekur paskambint nei į LT,nei į užsienį. SMS siųst ėjo. Grįžus aišku jau neberūpėjo, kas ten buvo. Dabar prieš išvažiuojant pasiskambinau į Tele2 pasiklaust, gal roamingas neįjungtas ar ką. Pasirodo pasijungia automatiškai. Nu tvarkoj galvoju. Atvažiavau į Vokietiją, paskui Daniją ir vėl be ryšio sėdžiu doh.gif nesuprantu kur kaltų ieškot

tas pats su Bitės Labas. Prieš išvažiuojant gavau pasiūlymą pasiimt Labas kortelę, mėnesiui 10 lt kažkiek nemokamų valandų prakalbėt į kitus tinklus, į Bitę ir Labas nemokamai skambini, ir su SMS'ais kažkiek nemokamai lyg g.gif galvoju reik pasiimt su savim ir tą kortą, jei Pildyk paves. Pasiskambinu į Bitę, išsiaiškinu,kad roamingas pajungtas. Ir ramia galva važiuoju. Bet lygiai tas pats kaip ir su Pildyk.

esu labai pikta, jei būtų Vokietijoj sugedus naktį, nebūčiau prisikvietus pagalbos doh.gif
negi jei nesi abonentas kortelės užsienyje nieko vertos?
maltakava
Omnitelis visikai nevertina savo senu klientu,plius dar paskambinus 1533,suteikia klaidinga informacija apie esamus planus ir nuolaidas doh.gif
Perejom i tele -2,tikiuosi kad bus geriau...nes ne mazai girdejau geru atsiliepimu apie tele 2,bent jau kas liecia saskaitas.
liūtuke
QUOTE(maltakava @ 2011 04 17, 07:56)
Omnitelis visikai nevertina savo senu klientu,plius dar paskambinus  1533,suteikia klaidinga informacija apie esamus planus ir nuolaidas doh.gif
Perejom i tele -2,tikiuosi kad bus geriau...nes ne mazai girdejau geru atsiliepimu apie tele 2,bent jau kas liecia saskaitas.
*

Aštunti metai draugauju su Tele2 dėl sąskaitų jokių problemų neturėjau, tikiuosi Jums bus viskas ok 4u.gif

Vitulka, 4u.gif
nebandėte prisijungti prie ,,Mano labas" internete? Ten aiškiai matosi kokios paslaugos Jums įjungtos. Pati galite jas įjungti/išjungti 1 pelytės bakstelėjimu thumbup.gif
Selga
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau kaip reikiant prabangų asmeninį planą doh.gif Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. smile.gif

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas blink.gif . Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų schmoll.gif , nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko. unsure.gif
Manau, kad aš ne vienintelė jų "ex'ė", sulaukusi tokio dėmesio? g.gif
liūtuke
QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 14:58)
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau  kaip reikiant prabangų asmeninį planą doh.gif Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. smile.gif

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti  Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas blink.gif . Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų schmoll.gif , nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten  pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko. unsure.gif
*

Esate teisi 4u.gif ir man toks jausmas, kad omnio paslaugas įkyriai siūlantys, pasidarė įkyresni, negu musės biggrin.gif
PlayIt
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 17, 01:31)
turiu Tele2 pildyk. Prieš gerus metus buvau užsienyje. Negalėjau niekur paskambint nei į LT,nei į užsienį. SMS siųst ėjo. Grįžus aišku jau neberūpėjo, kas ten buvo. Dabar prieš išvažiuojant pasiskambinau į Tele2 pasiklaust, gal roamingas  neįjungtas ar ką. Pasirodo pasijungia automatiškai. Nu tvarkoj galvoju. Atvažiavau į Vokietiją, paskui Daniją ir vėl be ryšio sėdžiu  doh.gif nesuprantu kur kaltų ieškot

tas pats su Bitės Labas.  Prieš išvažiuojant gavau pasiūlymą pasiimt Labas kortelę, mėnesiui 10 lt kažkiek nemokamų valandų prakalbėt į kitus tinklus, į Bitę ir Labas nemokamai skambini, ir su SMS'ais kažkiek nemokamai lyg  g.gif  galvoju reik pasiimt su savim ir tą kortą, jei Pildyk paves. Pasiskambinu į Bitę, išsiaiškinu,kad roamingas  pajungtas. Ir ramia galva važiuoju. Bet lygiai tas pats kaip ir su Pildyk.

esu labai pikta, jei būtų Vokietijoj sugedus naktį, nebūčiau prisikvietus pagalbos  doh.gif
*

prepaid'as ir yra prepaid'as - jokių įsipareigojimų ir jokios atsakomybės. Nors visa malonu, kai kokiam egipte ar korėjoj imi ir pasijungia ir pasinaudoji nemokamai kuo nors smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 15:58)
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau  kaip reikiant prabangų asmeninį planą doh.gif Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. smile.gif

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti  Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas blink.gif . Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų schmoll.gif , nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten  pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko. unsure.gif
*

taip, jie labai aktyviai dirba dabar, nes kaip tik suėjo dveji metai nuo asmeninio plano fiasko ir masinio pabėgimo. Mes grįžom, nes pasiūlė brangiausius telefonus po 1 lt smile.gif tele2 tokius siūlo už 1500 lt

http://mob.tele2.lt/lt/telefonai_privatiems/Samsung_i9000

o planai nedaug skiriasi, tai kodėl nepasinaudojus???? kai perpranti tokių telefonų galimybes, į tas senąsias plytas niekada net nepažiūrėsi smile.gif

beje, paskutiniu metu būtent Omnitel didina klientų skaičių, o pas kitus mažėja.

be to, rengiamas susitarimas, kad neliks telefonų po litą, planai pigs, bet teks pirkti telefonus už pilną kainą
maltakava
QUOTE(maltakava @ 2011 04 17, 08:56)
Omnitelis visikai nevertina savo senu klientu,plius dar paskambinus  1533,suteikia klaidinga informacija apie esamus planus ir nuolaidas doh.gif
*

Siandiena sulaukiau skambucio is omnitelio,su pasiteiravimais,kodel renkamies kita tinkla ir geresnes salygos jau siulomos,kad tik nepabegt is omnio...o kur buvo anksciau,kai man to reikejo...
Draugausim su tele-2,tikiuosi nenuvils.

Papildyta:

beje, paskutiniu metu būtent Omnitel didina klientų skaičių, o pas kitus mažėja.

Jei ir toliau taip isidirbines,manau,kad prades mazeti ju klientu skaicius,ne is vieno jau girdziu,kad bega lauk is omnitelio.
SIMPL
QUOTE(Mylimukas @ 2011 03 16, 10:44)
1.Vakar perėjau į Tele2. Manau,kad sąlygas superines gavau. Nokia5230 uz 1lt (jokio papildomo mokesčio kas mėnesį), 11 nemokamų valandų į visus tinklus ir 500 nemokamų sms į visus tinklus berods. Už 35lt dviem metams. Labai norėjau telefono, tai manau čia super sąlygos.
2.Omnitel'is man jau nuo seno išlikęs kaip pasikėlęs operatorius, absoliučiai nevertinantis savo klientų. Aplamai pastebėjau, kad geriausios sąlygos suteikiamos norint žmogų perviliot į kitą tinklą. O kai jau esi tam tinkle, tai niekam tu neįdomus ir gero plano nesitikėk.
*

1.nesakyciau, kad superines. Man omnitel pasiule manau dar geresnes,kad pas juos likciau(cia buvo rudeni):uz 39lt/men gavau uz gal 139ltHTC TOUTCH2, 600 ar 660 nemokamu min, 1000sms nemokamu ir nemokamai tarpusavi 3 ar 5 omnitel numeriai.
2. sutinku,bet yra metodu, kaip juos paspaust.

QUOTE(Vitulka @ 2011 04 17, 00:31)

esu labai pikta, jei būtų Vokietijoj sugedus naktį, nebūčiau prisikvietus pagalbos  doh.gif
*

jokiu problemu su pagalba: renki 112 ir kiekvienas mobilus telefonas net be korteles skambina.
nezinau, kaip ten su isankstinio mokejimo, bet abonentams su omnitel jokiu problemu, ne taip , kai is tele2 issiustos zinutes tave pasiekia arba nueina po 2 savaiciu doh.gif

QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 14:58)

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti  Omnitel:
*

as 15m lojalus buvau ir tai spygas rode, jau buvau irgi pasiryzes dumt is ju, bet vis delto suveike ju sveikas protas, nors eiliniai vadybininkai isprausti i remus ir niekur pasistumti salygose negali, o kas jam: ar iseis klientas ar ne-ne jis juk salygas rase ir ne jo firma, kad galetu daryti sprendimus. na vienu zodziu rinkodara ir lankstumas buvo pasigailetinas, dabar kaip -nezinau, nes nesilankau, gal situacija pasitaise
Mylimukas
QUOTE(SIMPL @ 2011 04 18, 16:31)
1.nesakyciau, kad superines. Man omnitel pasiule manau dar geresnes,kad pas juos likciau(cia buvo rudeni):uz 39lt/men gavau uz gal 139ltHTC TOUTCH2, 600 ar 660 nemokamu min, 1000sms nemokamu ir nemokamai tarpusavi 3 ar 5 omnitel numeriai.
*

Dėl to, kad jūsų sąlygos geresnės, tai aš labai būčiau linkus abejot. Aišku ko gero telefonas jūsų geresnis, bet aš nenorėjau aplamai už telefoną nieko mokėt. Tai va telefonas mano už 1lt. Minutės tos pačios. Sms pas jus daugiau, bet man tas neaktualu. Mano mokestis 35lt mėnesinis, o telefonus Tele2 šnekėt tarpusavį galiu pasiimt už 1lt....Taip, kad galiu mokėt ir aš 39 ir sakyt, kad kalbus su keturiais nr už dyką mirksiukas.gif Tik, kad kai turi 11 valandų pokalbiams su visasi tinklais, tai man jų užtenka.
Tik esmė yra tame, kad pasiūlytų tokį planą. Aš rinkausi iš to ką man pasiūlė geriausia.
O jūs esat laimingas, kad jūs gavot tokį planą būdamas senas klientas. nes paprastai tai visi tik naujus stengiasi prisiviliot, o išlaikyt nesistengia.

O su Omniteliu mano draugystė nutrūkus jau seniai. Kažkada turėjau peidžerį pas juos. Paskui juos naikino ir keitė į telefonus. Gavau telefoną, paskui išėjau iš jų. Po kokių 3 metų nesinaudojimo jų paslaugom gavau sąskaitą 45lt neaišku nei už ką nei kaip blink.gif Bandžiau aiškintis, rašiau ten pareiškimus visokius, siuntinėjo vienas nuo kito..... Bet finale turėjau susimokėt tuos pinigėlius, kai norėjau imti paskolą. Tai va tokie bajeriai tai atgraso aplamai nuo tokio tiekėjo. Aš jau nekalbu apie vadybinkų žemą lygį. Kiek teko susidurt tai patys prasčiausi vadybininkai iš visų.
Dalytė xxx
Ir dar omnitelis jau taip nusibodo su tais savo pasiūlymais. Po ilgo laiko naudojimosi omniteliu jau keturi metais, kai esu tele2. Omnitelio vadybininkai vis skambinėja, pasakau, kad nedomina jų paslaugos, praeina pora mėnesių, kitas vadybininkas skambina ir vėl . Toks jau įkyrumas, pasakau, kad nedomina jų paslaugos, o jie įkyriai plepa tol kol mano kantrybė baigias ir ,,numetu'' skambutį.
julysi79
Padėkite man pasirinkti abonentas ar papildoma kortelė,koks rišis geriau ir kodėl? Ačiū visiems už pagalbą.[SIZE=7] smile.gif
liūtuke
QUOTE(julysi79 @ 2011 05 02, 14:30)
Padėkite man pasirinkti abonentas ar papildoma kortelė,koks  rišis geriau ir kodėl? Ačiū visiems už pagalbą.[SIZE=7]  smile.gif
*

Labas 4u.gif
ryšys tas pats ar abonentas ar papildymo kortelė smile.gif mano manymu abonentas pranašesnis tuo, kad visada gali skambinti, siųsti sms, mms, naršyti internete, ta prasme, kad esi neribojama kiek reikia tiek naudojiesi, kortelė įgalioja griežtai kontroliuoti savo išlaidas, kiek papildei tiek naudojiesi. Deja yra nepatogumas: pinigėliai sąskaitoje kartais baigiasi pačiu netinkamiausiu momentu ( Pvz. nėra kur nusipirkti papildymo ) tada tu be ryšio. Dar 1 niuansas : naudojantis kortele skambučių kainos į kitus tinklus būna ženkliai didesnės.
Spresti tau 4u.gif Beja, kokį operatorių žadi rinktis?
editag
as irgi daug girdejau ir is savu apie omniteli, bet vyras paeme sau plana su telefonu kurio norejo, 11 val i men i visus tinklus, ir dar paemem i kaima interneta apie kuri irgi esame girdeje tik blogai, bet pas mus kaime tik omniteli ir ima , tai siuo klausimu negaliu dar kolkas nieko blogo pasakyti. bus matyt ..
PlayIt
QUOTE(julysi79 @ 2011 05 02, 15:30)
Padėkite man pasirinkti abonentas ar papildoma kortelė,koks  rišis geriau ir kodėl? Ačiū visiems už pagalbą.[SIZE=7]  smile.gif
*

protingai naudojantis akcijomis ir norint išsiversti su maža suma nieko geriau už Pildyk šiuo metu rinkoje nėra. Aišku, jei turi savo telefoną.

Bet jei nori gero telefono ir nenori iškart mokėti didelės sumos, tada imi abonentą. Bent jau šiuo metu Omnitelio pasiūlymai atrodo geriausi...

ryšys skiriasi nebent gūdžiuose miškuose
Mona187
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 23, 20:54)
Sveiki,

Kiek ir kur tiksliai yra Eurocom salonų Lietuvoje (nes ten sprendžiamos telemaximos didžiausios bėdos).

Ir ar galima kaip nors gauti telemaximos SIM kortelės dublikatą "nesitrenkiant" į Eurocom klientų aptarėnavimo ir prekybos saloną, o pavyzdžiui per paštą, prašant atsiųsti tą dublikatą, ar taip neina daryti, jei man labai to reikia?
*

QUOTE(Borzika @ 2010 03 24, 10:20)
http://www.eurocom.lt/Ieskokite-musu-682.html

http://www.telemaxima.lt/pagalba-d-u-k-2/pagalba-d-u-k:
"3. Ką daryti pametus ar sugadinus SIM kortelę?
Tokiu atveju reikia kreiptis į EUROCOM Klientų aptarnavimo ir prekybos saloną, kur bus išduotas kortelės dublikatas. SIM kortelės keitimo kaina 5 Lt su PVM."
*

QUOTE(Mona187 @ 2010 03 24, 19:56)
O tarkim taS Sim kortelės dublikatas, tai tas pats kas SIM kortelė? Automatiškai persikeltų į jį sąskaitoje esantis sukauptas pinigų likutis?
*

QUOTE(Mona187 @ 2010 04 23, 15:20)
Ir dar tuo pačiu vėl paklausiu apie SIM kortelės dublikatą - per kiek laiko jį pagamina? Reikia laukti?
*

QUOTE(aushrelek @ 2010 06 11, 15:35)
Dėl kortelės dublikato aš žinau - mano atveju niekaip negalėjau važiuoti pasikeisti kortelės į saloną, tai patiko, kad telemaxima lanksčiai pažiūrėjo ir padėjo smile.gif kreipkis ir tu, manau, visos problemos išsprendžiamos smile.gif O dėl Senukų - mačiau, kad tinklalapyje yra jų sąrašas, t.y. ne visuose, o pagrindiniuose galima nusipikrti papildymų. Bet dabar dar geriau - jau ir visuose spaudos kioskuose parduoda  thumbup.gif
*

Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną suū ta intencija, kad
Mona187
[quote=Mona187,2011 06 03, 10:21]
Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to telemaximos sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną su ta intencija, kad jis gales paskambinti, bet tas zmogus pamete telefona su sim kortele, ir dabar as noreciau issiimti sim korteles dublikata. Tai kokiu numeriu skambinti, ka sakyti; per kiek laiko padaro? Ar kortele turi buti aktyvi, t.y.papildyta, nes paskutinis terminas, iki kada as galiu pildyti yra birzelio 15 d., tai taip greitai turbut nepadarys? Ar tas buves korteleje pinigu likutis persikels automatiskai, ar man dar reiks pasakyti, koks tas likutis (tiksliai negalesiu pasakyti, bet mazdaug)
liūtuke
Sveikos 4u.gif
ką domina Tele2 paslaugos, tai yra gana neblogų akcijų ir planams ir telefonas, o tarp 1 vardu registruotų abonentų pokalbiai 1ct/mėn visiems. Super! smile.gif
nester
As galvoju pabegt i Tele2, bet kaip surast normalų vadybininką , kad viską normaliai išaiškintų ir pasiulytų geriausią variantą, vienoje vietoje mykė mykė ir nepadėjo apsispresti , o juk ateisiu su 5 numeriais bigsmile.gif
liūtuke
QUOTE(nester @ 2011 06 09, 11:21)
As galvoju pabegt i Tele2, bet kaip surast normalų vadybininką , kad viską normaliai išaiškintų ir pasiulytų geriausią variantą, vienoje vietoje mykė mykė ir nepadėjo apsispresti , o juk ateisiu su 5 numeriais bigsmile.gif
*

Pasižiūrėkit internete, jų svetainėje kas jums tiktų ir patiktų 4u.gif planai, telefonai...ir kai bent preliminariai žinosit ko norit, vadybininkui patarti bus žymiai lengviau smile.gif + jei nepatiko šis, rinkitės kt saloną, kt. vadybininką.Sėkmės! 4u.gif
Mona187

Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to telemaximos sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną su ta intencija, kad jis gales paskambinti, bet tas zmogus pamete telefona su sim kortele, ir dabar as noreciau issiimti sim korteles dublikata. Tai kokiu numeriu skambinti, ka sakyti; per kiek laiko padaro? Ar kortele turi buti aktyvi, t.y.papildyta, nes paskutinis terminas, iki kada as galiu pildyti yra birzelio 15 d., tai taip greitai turbut nepadarys? Ar tas buves korteleje pinigu likutis persikels automatiskai, ar man dar reiks pasakyti, koks tas likutis? (tiksliai negalesiu pasakyti, bet mazdaug)
PlayIt
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 20, 18:42)
Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to telemaximos sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną su ta intencija, kad jis gales paskambinti, bet tas zmogus pamete telefona su sim kortele, ir dabar as noreciau issiimti sim korteles dublikata. Tai kokiu numeriu skambinti, ka sakyti; per kiek laiko padaro? Ar kortele turi buti aktyvi, t.y.papildyta, nes paskutinis terminas, iki kada as galiu pildyti yra birzelio 15 d., tai taip greitai turbut nepadarys? Ar tas buves korteleje pinigu likutis persikels automatiskai, ar man dar reiks pasakyti, koks tas likutis? (tiksliai negalesiu pasakyti, bet mazdaug)
*

pamiršk... nėra sutarties, nėra dublikato
Mona187
QUOTE(PlayIt @ 2011 06 20, 22:19)
*

Pasidariau prieš kiek laiko ir gavau dublikatą (tiesa, nuskaičiavo po 5 Lt ir nuo mokamų, ir nuo nemokamų pinigų likučio, bet negaila, nes ten dar daug yra to likučio.). O pasipildžius sąskaitą, atstatau tuos prarastus 5 Lt, taip kad vėl vienas telefonas bus "kaupiamasis" biggrin.gif
Lithium
QUOTE(PlayIt @ 2011 06 20, 22:19)
*

dabar ir išankstinio mokėjimo kortelių turėtojam padaro dublikatus, aš pati pildyko dariaus, kai telefonas nuskendo mirksiukas.gif
Dryžuota
Labas, matau nelabai aktyviai diskutuojat. o gaila sad.gif man kaip tik baigiasi planas, tai suku galvą kur čia eiti. Kažkaip omnis man lupikautojas, keičia sąlygas. tele2 ryšiu buvau labai nepatenkinta (kaime naudotis misija neįmanoma). lieka?? bitė ir mažiukai. vyras per krepšinį matė eurocom (ar tai eurokom)reklamą kur viskas už 3 centus. Iš pirmo žvilgsnio žiauriai tinka, gali ir rašyti, ir internetas, ir sms. Nes kažkaip aš netelpu tame minučių skaičiuje arba sms žinutėse - kiekvieną mėnesį vis kitaip man su srautais, tai sesuo kokia pagriebia parašyti, tai žiūrėk mamai praskambinu daugiau nei tas fiksuotas minučių skaičius. Tik ką girdėjot apie ryšį? Ar verta gundytis?
Papildyta:
ai, va, radau internete aprašymą.
http://www.eurocom.lt/lt/p/pagrindinis-men.../3-ct-ir-viskas
*Unna*
Gal kartais kas nors iš jūsų dirba Tele2 ir galėtų šiek tiek padėti ax.gif
liūtuke
Sveikos 4u.gif
aš gal ne visai į temą, bet nežinau kur klausti g.gif Radau praleistą skambutį, telefonas užfiksavo, kad skambinta iš nr +100002 gal kas gali paaiškinti, kas naudojasi tokiu neįprastu numeriu? smile.gif
Ametise
+100002 jums skambino Tele 2 operatore
Dryžuota
Na, kadangi niekas neatsakė - surizikavau. pasiėmiau nežinomą operatorių - Eurocom. žiūrėsim kas ir kaip. Kol kas viskas atrodo super - ryšys geras, aptarnavo maloniai. Kol pradedi dirbti su visais taip.
Freedom
eurocom naudojasi bitės ryšiu, na iš esmės jie kaip ir nustato savo tarifus, bet kur veikia bitė, veiks ir eurocomas, ir telemaxima ir teledema smile.gif tas pats velnias, tik tarifus galima pasiderinti,planus.
o dėl operatoriaus, turiu labas kortelę ir taip nesinori per eiti į buvimą abonentu..
Pati dirbu su bite, jau žinau planus jų ir visokias nesąmones, tai galėčiau patarti tiems,kurie mąsto apie numerio perkėlimą, sutarties pratęsimą ar šiaip naujo abonento sudarymą, pasilaužyti,kai siūlo paslaugas biggrin.gif nes pardavėjams duoda galimybė pritaikyti tam tikras akcijas, kad klientą pritraukti mirksiukas.gif ir čia turbūt visi tinklai, bet iš patirties 100 proc žinau,kad bitei taip yra biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.