Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai - 7 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
bonda
Puošiam, dabinam ir semiamės idėjų toliau!!!!!!!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

buvusi - 6 tema
vilmuze1
Radau tiklapi kur daug ideju
http://www.oneprettything.com/?p=12966&...as-card-roundup

Reikia pasirinkti prie categories kaledinius zaisliukus, atvirukus...
ausruzel
Na labukas bitutes darbininkes, prisiziurejau i jusu rankdarbius, ir pati rankas pamiklinau
user posted image cia moterytems virtuvei pasipuosti
user posted image o cia kaledines dovanos, vaikams ant sulciu buteliuku taip padariau, ryt dar ikelsiu keleta meistrysciu
Daddygirl
Aciu merginoms uz idejas ir grozius akiai 4u.gif wub.gif

Mano keli pirmi bandymai is popieriaus
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Aikutė
Žaisliukai eglutei:
user posted image
user posted image
zuzanele
Mano burbulai 4u.gif
user posted image
~♥TikTaiTaip♥~
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 24, 15:22)
Mano burbulai 4u.gif
*

bigsmile.gif kokie grožiai,o kaip jie padaryti ax.gif
zuzanele
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 12 24, 21:49)
bigsmile.gif kokie grožiai,o kaip jie padaryti  ax.gif
*

Ant polistirolo rutuliukų
Burbulai
greta7777
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 24, 21:54)
Burbulai
*

Super gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
miminukas2
Idėjos eglutei papuošti
user posted image

Besmegeniai
user posted image

Angeliukas (tikiuosi nesikartoju)
user posted image

Kaip galima pasipuošti šventinį stalą
user posted image

user posted image

user posted image
~♥TikTaiTaip♥~
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 24, 21:54)
Burbulai
*

bigsmile.gif thumbup.gif su mama prisižiūrėjom,ji medžiagėles kaups,o aš eisiu burbulų ieškoti lotuliukas.gif
bonda
QUOTE(Aikutė @ 2010 12 22, 19:03)
Žaisliukai eglutei:
*

thumbup.gif
Aikutė
QUOTE(*Barakuda* @ 2010 12 27, 14:33)
bigsmile.gif  thumbup.gif  su mama prisižiūrėjom,ji medžiagėles kaups,o aš eisiu burbulų ieškoti  lotuliukas.gif
*

O kas čia per rutuliukai ir kur jų galima gauti?
zuzanele
QUOTE(Aikutė @ 2010 12 27, 22:08)
O kas čia per rutuliukai ir kur jų galima gauti?
*

Polistirolo kamuoliukai. Galima rast internetinėse ar šiaip dekupažo reikmenų parduotuvėje.

Dvi
Nemenka porcija Kalėdinių burbulų
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dvi
...ir dar pora pabaigtukų
user posted image user posted image
jurginėlis
Dvi,
burbulai kaip ir kiti Jūsų darbai, idealūs ir skoningi thumbup.gif
Dvi
QUOTE(jurginėlis @ 2011 01 05, 19:01)
Dvi,
burbulai kaip ir kiti Jūsų darbai, idealūs ir skoningi thumbup.gif
*

Ačiū oro_buckis.gif
bazuka
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 24, 16:22)
Mano burbulai 4u.gif
user posted image
*

Gal galit pasakyt kokio dydžio burbulai naudoti ir kokio dydžio medžiagą reikia susikarpyt blush2.gif
zuzanele
QUOTE(bazuka @ 2011 10 28, 16:42)
Gal galit pasakyt kokio dydžio burbulai naudoti ir kokio dydžio medžiagą reikia susikarpyt  blush2.gif
*

Burbulų dydžio negaliu pasakyti. Vienos SM mamytės patarimu, pirkau burbulus 1 euro parduotuvėj ir nuėmiau papuošimus, kurių buvo labai minimaliai- tokie plaukeliai paklijuoti mirksiukas.gif O medžiagos gabaliukų dydžio taip pat nepamenu. Pirmieji buvo didesni, link vidurio - mažesni. Tiesiog, išsikirpau 4 kvadratėlius ir dėliojau pačią pradžią. Kai gražiai susijungė, tai ir kirpau kitus tokio pat dydžio.
georgiana
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 28, 16:50)
Burbulų dydžio negaliu pasakyti. Vienos SM mamytės patarimu, pirkau burbulus 1 euro parduotuvėj ir nuėmiau papuošimus, kurių buvo labai minimaliai- tokie plaukeliai paklijuoti mirksiukas.gif O medžiagos gabaliukų dydžio taip pat nepamenu. Pirmieji buvo didesni, link vidurio - mažesni. Tiesiog, išsikirpau 4 kvadratėlius ir dėliojau pačią pradžią. Kai gražiai susijungė, tai ir kirpau kitus tokio pat dydžio.
*

Labuka, gal galite darbo eiga nufotografuoti, kazkaip youtube man ten per greitai viska dare nespejau verstis ir ziureti blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Kristalė*
QUOTE(miminukas2 @ 2010 12 27, 00:58)
Idėjos eglutei papuošti
user posted image

sie kutukai atrodo, kad turetu buti nesudetinga pasigaminti su vaikais, reikes siemet papuosti ir man tokiais sventini stala thumbup.gif
zuzanele
QUOTE(georgiana @ 2011 10 28, 17:56)
Labuka, gal galite darbo eiga nufotografuoti, kazkaip youtube man ten per greitai viska dare nespejau verstis ir ziureti blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
*

Neturiu rutuliukų unsure.gif O šiaip youtube vaizdą galima susistabdyti ir vėl paleisti. Bent aš taip dariau mirksiukas.gif
georgiana
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 28, 20:34)
Neturiu rutuliukų unsure.gif O šiaip youtube vaizdą galima susistabdyti ir vėl paleisti. Bent aš taip dariau mirksiukas.gif
*

Aciukas, bandysime 4u.gif
GieNa
Rutuliukais ir aš susigundžiau, bandysiu daryt blush2.gif Reik tik priemonių nusipirkt biggrin.gif

Parodysiu praeitų metų savo kalėdinius darbelius blush2.gif

Milis, Vilis ir Chilis biggrin.gif
user posted image

Lolo
user posted image
georgiana
QUOTE(GieNa @ 2011 10 29, 12:38)
Rutuliukais ir aš susigundžiau, bandysiu daryt blush2.gif Reik tik priemonių nusipirkt biggrin.gif

Parodysiu praeitų metų savo kalėdinius darbelius blush2.gif

Milis, Vilis ir Chilis biggrin.gif
user posted image

Lolo
user posted image
*

Pacituosiu wub.gif kokia technika g.gif
zuzanele
QUOTE(georgiana @ 2011 10 29, 13:40)
Pacituosiu wub.gif kokia technika g.gif
*

Jei neklystu, siuvinėta kryželiu ant plastikinės kanvos rolleyes.gif
GieNa
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 29, 11:48)
Jei neklystu, siuvinėta kryželiu ant plastikinės kanvos rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Tikrai taip mirksiukas.gif
Ulijona
gal kas mokat tokius bumbulus padaryti?
http://www.gami.lt/bumbulai-is-siulu-geles...bumbulu#content
Niekaip neiseina schmoll.gif verysad.gif jau kokie du metai noriu ismokti ,neiseina biggrin.gif gaunasi vienpusis toks varpelis g.gif
Vetute
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 10 30, 20:12)
Niekaip neiseina  schmoll.gif  verysad.gif  jau kokie du metai noriu ismokti ,neiseina  biggrin.gif  gaunasi vienpusis toks varpelis  g.gif
*

Tokius mama mano ankciau ant kepuriu man darydavo smile.gif tik darydavo pagal si principa kur ant dvieju apskritimu vyniodavo.
http://www.siuvimas.lt/index.php?module=co...icle&id=292
Jei tau gaunasi vienpusis, vadinasi per mazai siulu suvynioji.
Lafe
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 10 30, 20:12)
Niekaip neiseina  schmoll.gif  verysad.gif  jau kokie du metai noriu ismokti ,neiseina  biggrin.gif  gaunasi vienpusis toks varpelis  g.gif
*

Pabandziau dabar, gavosi thumbup.gif
*Leja*
Keletas mano ideju ruosiantis Kaledoms - eglutes zaisliukai ir kt.
Sudejau viska i savo rasoma bloga, kuri vis atnaujinu kilus naujai idejai :
Zvilgtelkit, gal ka sau galesite pritaikyti, nauju ideju pasisemti

http://snieguoles.blogas.lt/

4u.gif
’·٠•●Sandrita●
sveikutes smile.gif kreipiuosi cia nes nzn kur ieskot ir kokioj temoj? Gal zinot kas gamina tokius pagal uzsakyma?

user posted image
user posted image
Milky-Way
Kalėdinės eglutės idėja smile.gif
user posted image
user posted image
Ridma
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 27, 21:45)
Polistirolo kamuoliukai. Galima rast internetinėse ar šiaip dekupažo reikmenų parduotuvėje.
*

Labukas visoms....gal galit ymest nuoroda kur rasti pirkti tu burbulu,nes kiek ziurejau niekur neradau kolkas unsure.gif

Na kogero radau,ar tokie jie yra??? rolleyes.gif

http://www.spalvunamai.lt/dekupazas/daikta...is-juros-putos/

Dvi burbulai jusu pasakiski man wub.gif toks vaizdas,kad jiems naudota silkines juosteles tos kaip buna....
Super drinks_cheers.gif
zuzanele

QUOTE(Ridma @ 2011 11 10, 22:13)
Labukas visoms....gal galit ymest nuoroda kur rasti pirkti tu burbulu,nes kiek ziurejau niekur neradau kolkas unsure.gif

Na kogero radau,ar tokie jie yra??? rolleyes.gif

Taip. Tie patys mirksiukas.gif
Ridma
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 10, 22:45)
Taip. Tie patys mirksiukas.gif
*

As kazkaip pagalvojau dabar sededama ir ziurinedama burbulus,,,o jeigu naudoti vietoj medziagos serveteles,bet tas tokias storas popierines,tvirtas zodziu,buna ju gi yvairiausiu rastu rolleyes.gif
georgiana
QUOTE(Ridma @ 2011 11 10, 22:49)
As kazkaip pagalvojau dabar sededama ir ziurinedama burbulus,,,o jeigu naudoti vietoj medziagos serveteles,bet tas tokias storas popierines,tvirtas zodziu,buna ju gi yvairiausiu rastu rolleyes.gif
*

kazin jeigu jas patemsi ir gali iplysti, as va vakar ziurinejau ir stai kas mane uzkabino:
http://www.youtube.com/watch?v=YgW_4JYxnNw
nuoroda si-Recycled Magazine Christmas Trees
jeigu neatidarytu 4u.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(Ridma @ 2011 11 10, 22:13)
Dvi  burbulai jusu pasakiski man wub.gif  toks vaizdas,kad jiems naudota silkines juosteles tos kaip buna....
Super  drinks_cheers.gif
*

Gal Dvi ir naudoja juosteles, bet tai būtų gana brangu, nes juostelių reikėtų gana plačių, nes kraštuose dar reikia pridėti apie 7-10 mm. Mes su dukra naudojam senus kaklaraiščius ir atlasines apkantavimo juosteles, nors jos irgi nepigios:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2739&st=144

Šiaip tinka visokios blizgios, slidžios medžiagos

QUOTE(Ridma @ 2011 11 10, 23:49)
*

Ne, tikrai netiks - pliš, bus sunku įtempti.
Ridma
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 11, 10:52)
Gal Dvi ir naudoja juosteles, bet tai būtų gana brangu, nes juostelių reikėtų gana plačių, nes kraštuose dar reikia pridėti apie 7-10 mm. Mes su dukra naudojam senus kaklaraiščius ir atlasines apkantavimo juosteles, nors jos irgi nepigios:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2739&st=144

Šiaip tinka visokios blizgios, slidžios medžiagos
Ne, tikrai netiks - pliš, bus sunku įtempti.
*

Aplamai pagaminti toky burbuliuka manau nera labai pigu,nes ir burbulai nera pigus,,,o juk norisi ne vieno grozio tokio wub.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(Ridma @ 2011 11 11, 12:14)
Aplamai pagaminti toky burbuliuka manau nera labai pigu,nes ir burbulai nera pigus,,,o juk norisi ne vieno grozio tokio wub.gif
*

Nepigiai, mes perkam tik juosteles apkantavimui ir pačius burbulus, tai savikaina išeina apie 5 - 7 Lt, o jei dar medžiagą reikėtų pirkti, tai išvis...

O jei daryti "artišokinius", tai nemažai kainuoja smeigtukai. O ir medžiagos daugiau reikia, taip kad jei ją pirkti, tai nekas. Gerai, kad mes per metus visokius skuduriukus ir atraižėles taupėm:)

Kaip tik šiuo metu ieškau įvairių idėjų šių metų papuošimams, gal būtų pigesnė alternatyva daryti "artišokinius" burbulus iš popieriaus (pvz., iš panaudoto dovanų popieriaus):
http://www.etsy.com/listing/84094365/pinecone-ornament

Ridma
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 11, 11:45)
Nepigiai, mes perkam tik juosteles apkantavimui ir pačius burbulus, tai savikaina išeina apie 5 - 7 Lt, o jei dar medžiagą reikėtų pirkti, tai išvis...

O jei daryti "artišokinius", tai nemažai kainuoja smeigtukai. O ir medžiagos daugiau reikia, taip kad jei ją pirkti, tai nekas. Gerai, kad mes per metus visokius skuduriukus ir atraižėles taupėm:)

Kaip tik šiuo metu ieškau įvairių idėjų šių metų papuošimams, gal būtų pigesnė alternatyva daryti "artišokinius" burbulus iš popieriaus (pvz., iš panaudoto dovanų popieriaus):
http://www.etsy.com/listing/84094365/pinecone-ornament
*

O as atsiminiau kad turiu eglutes zaisliuku padarytu is tos juros putos,,,nemazai turiu,,taigi jau vienas pirkinys atkrenta bigsmile.gif
O del tu visu medziagu,,tai pagalvojau kad reiktu gal paziureti padevetu rubu parduotuvese ax.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(Ridma @ 2011 11 11, 12:57)
O as atsiminiau kad turiu eglutes zaisliuku padarytu is tos juros putos,,,nemazai turiu,,taigi jau vienas pirkinys atkrenta bigsmile.gif
O del tu visu medziagu,,tai pagalvojau kad reiktu gal paziureti padevetu rubu parduotuvese ax.gif
*

Tai jau suplanuota biggrin.gif

Beje, pernai darbe puošiau eglutę (ne save, o dirbtinę) džiovintais mandarinų griežinėliais, sausainiais ir saldainiais - gražiai atrodė. Galvoju, gal šiemet ir namuose ką nors panašaus pasidaryti
Lynes
Apie dėvėtų rūbų parduotuves - Vilniuj "Pasaulio drabužiuose" dabar viskas po 4 lt., po kelių dienų bus 3, paskui 2 ir galiausiai - viskas po 1 lt, tai blizgiomis medžiagomis galima tikrai pigiai apsirūpint rolleyes.gif
Ridma
QUOTE(Lynes @ 2011 11 11, 13:22)
Apie dėvėtų rūbų parduotuves - Vilniuj "Pasaulio drabužiuose" dabar viskas po 4 lt., po kelių dienų bus 3, paskui 2 ir galiausiai - viskas po 1 lt, tai blizgiomis medžiagomis galima tikrai pigiai apsirūpint  rolleyes.gif
*

Nava prasiauciau Humanoj,prisirinkau po 1lt medziagikiu visokiu bigsmile.gif
Tik dabar dar vienas klausimas pas jus zinoves....kokio dydzio reikia karpytis tas skiautes? 4u.gif
vartotojaAna
pasisemiau siek tiek ideju, ka nors reikes kurpti bigsmile.gif
Ridma
Na rodausi pirma blyna savo,nieko yspudingo,bet..... ax.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
*Leja*
Labai grazu 4u.gif

as irgi kita savaitgali bandysiu eksperimentuoti, siandien burbulu isigijau smile.gif

Daugiau mano darbeliu - www.snieguole.lt

zuzanele
QUOTE(Ridma @ 2011 11 13, 21:44)
Na rodausi pirma blyna savo,nieko yspudingo,bet..... ax.gif  blush2.gif

Kaip pirmas blynas - tai labai gražus bigsmile.gif
Ridma
QUOTE(zuzanele @ 2011 11 13, 21:58)
Kaip pirmas blynas - tai labai gražus bigsmile.gif
*

4u.gif dekui
Vienas pastebejimas,kad labaaaai daug adateliu reikia....o pas mus jos nera pigios...kazin kaip urmo bazeje ju kainos,,,ten kogero ir tos juosteles silkines butu perpus pigiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.