pritariu DG dėl muilo "ingredientų". Aš asmeniškai dedu nerafinuotus.
O štai kokie klausimai sudomino mane - ar galima į muilą dėti gliceriną??? neradau jo sapkoeficiento.. o gal galima šiek tiek įpilti pėdsakui atsiradus???
ir dar labai įdomi nuomonė pažengusiųjų
 ar galima atsiradus pėdsakui pilti papildomai šiek tiek aliejų??? Ar geriau viską iš karto???
  ar galima atsiradus pėdsakui pilti papildomai šiek tiek aliejų??? Ar geriau viską iš karto??? Gaminau dar tik 2 kartus. Pirmasis kiek prisvilęs blynas, nes gaminau iš alyvuogių aliejaus ir 5% kakavo sviesto, tai muiliukai po kelių plovimų tampa tokie glitūs.. Mažai putoja (žinau, kad tai kaip ir ne bėda). O antroji partija tai labai vykusi
 
 Dabar norėčiau pamėginti iš kiaulių taukų ir trupučio kakavos svieso. Žinau, kad labai kažkokiomis savybėmis šis muiliukas nepasižymės, bet pradžiai pasimokinimui, manau, bus gerai. Ar ne taip??
 
                
                                    
                 
    












