Įkraunama...
Įkraunama...

isbere uzpakaliuka!

mano dukrytei labai stipriai isbere uzpakaliuka,visas raudonais spuogiukais,ir jai niesti,kasosi.naujo maisto neivedinejau,valgo ta pati kaip ir visada.siaip valgo daug pienisku produktu (sureliai,varskytes,jogurtukai kasdiena)bet taip maitinasi visada,geria daug sulciu,bet irgi nemanau,kad nuo ju,nes sakau,nieko naujo nedaviau.. .(mergaite nealergiska,gali valgyt bet ka)
sauskelnes irgi naudoju tas pacias,o ir sauskelnes dedu tik kai vaziuojam kur nors ar einam i kiema,namuose ir miegant jau nenaudojam.
tai nuo ko galejo taip paberti?ar reikia rodyt gydytojui?gal kokiu tepaliuku galima patepti?
siaip tas niezuliukas nera labai varginantis,bet taip karts nuo karto pasikaso.
aciu uz atsakyma.
Atsakyti
tai gal pasuto unsure.gif maniske kartais issunta ir net neusprantu nuo ko. sauskelnes keiciu ne reciau kaip kas 3 valandas. o jei didelis reikalas tai iskarto po jo unsure.gif vat ir suprask kame reikalas. tas issutimas tai tokie raudoni spuogiukai pas maniske buna g.gif
Atsakyti
Nemačius bėrimo ,sunku įvertinti.Įtariu,kad tai alerginis bėrimas.Didžiausia tikimybė - nuo baltymų.Tikriausia per daug mergaitė gavo pieno produktų iš jos organizmas nesugebėjo suvirškinti perteklinio baltymo.Gali būti ir nuo sulčių.Kartais vaikams pasireiškia paraalerginės reakcijos - kada išberia nuo per didelio kiekio kokių tai maistinių medžiagų.
Patarčiau savaitę sumažinti ,ar atsisakyti varškės surelių , vaškės, jogurto, sulčių ir stebėti.
Jei pagerės , pabandykite po truputįvėl įvedinėti tuos produktus.Jei vėl išbers -reikia atsisakyti.
Šiuo metu patepkite su Psilobalsam tepalu.Pasitarti su gydytoju reikėtų.
heart.gif
Atsakyti