Suneliui noriu nupirkti dabar labai populiaru kilimuka - puzla (issiardanti, ivairiaspalvi, su isimamomis formelemis). Ieskojau Senukuose, taciau negavau
Tikrai maciau senukuose "Banginyje". Vitrinoje salia iejimo buvo padetas, o kur pacioj parduotuvej yra, negaliu tiksliai pasakyti. Bet manau rasi. Dar sake, kad norfose buna, bet pati nemaciau.
Papildyta: Tiesa, mes gavome toki puzzly dovanu, bet man kas nepatiko, kad mano mazasis labai lengvai ji sugebejo perplesti. Ar jie visi tokie plystantys? Ar mes tiesiog nekokybiska turime? QUOTE(Emm @ 2006 02 10, 11:39) Tikrai maciau senukuose "Banginyje". Vitrinoje salia iejimo buvo padetas, o kur pacioj parduotuvej yra, negaliu tiksliai pasakyti. Bet manau rasi. Dar sake, kad norfose buna, bet pati nemaciau. Papildyta: Tiesa, mes gavome toki puzzly dovanu, bet man kas nepatiko, kad mano mazasis labai lengvai ji sugebejo perplesti. Ar jie visi tokie plystantys? Ar mes tiesiog nekokybiska turime? Aciu
mes tokią puzlę gavom irgi dovanų. bet turbūt tą brangesnį, nes neplyšta (nors niekas nebandė plėšyti) ir nesusikramto (šitą tai bandė)
o mes pirkome kaip tik ''Senukuose''.Tada buvo gal kokiu 5-6 rusiu:su zvereliais, su masinytem ir t.t
uz puzle is sesiu dideliu storu daliu mes mokejome 20 litu. pirkom du komplektus.jau beveik pusantru metu nadojam. ant grindu. nesalta .l patogi zaidimu aistele. musu puzle - juros tema.pirkom senukuose.
uz puzle is sesiu dideliu storu daliu mes mokejome 20 litu. pirkom du komplektus.jau beveik pusantru metu nadojam. ant grindu. nesalta .l patogi zaidimu aistele. musu puzle - juros tema.pirkom senukuose.
aš pirkau cipoline 9 dalys apie 30 lt, tik jei dar nepirkai tai paieskok kur didesnės dalys išsiardo nes aš nupirkau su žvėriukais ir jie išsiardo į gana smulkias detales tai maniškė nemažai detalių tokiu kaip akys nosys ir tt labai naudodavo vietoj
'kramtoškės" nespėdavau iš burnos krapštyt, šiaip tai labai fainas užsiėmimas ir ilgai naudojamas bus, tik pagalvok ar pačiai neneusibos rinkti smulkes detales ir surinkinėti tą kilimėlį po 20 kartų per diena, nes kai jau supranta kad galima išlupti tai jau surinktas mažai pabūna
Mes pirkom norfoj, su zvereliais ir su raidėm ir skaičiais, vienas komplektas kainavo 10 Lt. Čia gal skaitosi tas plonesnis, bet dukra tikrai jo nesuplėšė- naudojam jau koki mėnesį tai dar kaip naujas.
Ir mes turim iš senukų,tai tą plonajį,ilgai laikė,bet tik jau didesnis jį suplėšė ir kai kurias detales nukramtė.Labai geras daiktas
mes tai norfoje nusipirkom tai pažaidžai mano dukrytė kiekviena diena su juo,i šardyt labai mėgsta
Neseniai mateme Senukuose(Ukmerges gt.) kaina nuo 10 lt. ir, beje, buvo labai daug rusiu...
mes turim ploną ir nedidelį, tai labai patiko baigia jau suplėšyti. Be to kartais pasiima į vonią maudytis kartu nes jie sušlapinus prilimpa prie vonios ar plytelių, labai žaismingai tokia vonia atrodo. O vakar buvau Senukuose, tiesa Šiauliuose tai buvo didelių ir rodos storų su kuo nemačiau. Kaina lygtai 5 vnt(taip supakuota) apie 15lt. Aš galvoju nupirkti kad kokį namelį pastatyti, nes atsibodo dukrytės statomi "namai" iš to ką randa, o tą bardaką tenka tvarkyti aišku man
Papildyta: mes turim ploną ir nedidelį, tai labai patiko baigia jau suplėšyti. Be to kartais pasiima į vonią maudytis kartu nes jie sušlapinus prilimpa prie vonios ar plytelių, labai žaismingai tokia vonia atrodo. O vakar buvau Senukuose, tiesa Šiauliuose tai buvo didelių ir rodos storų su kuo nemačiau. Kaina lygtai 5 vnt(taip supakuota) apie 15lt. Aš galvoju nupirkti kad kokį namelį pastatyti, nes atsibodo dukrytės statomi "namai" iš to ką randa, o tą bardaką tenka tvarkyti aišku man Mačiau ir Norfoje, bet ten jie mažesnio dydžio nei Senukuose, bent jau man "namui" netiks
Kiek teko matyti Norfose- tai tik tie plonieji variantai, nepasitikiu jų kokybe(buvo padovanoję dėlionę su raidelėm, bet vaikas labai lengvai jas suplėšė), o tuos kilimėlius pirkom irgi Banginio Senukuose, kokybė
mes gavo dovanų toką spalvotą ir storą labai geras daiktas mažius ant sėdi ir žaidžia
Tokiais kilimėliais prekiauja ir Žaislų planeta.
Mes pirkome Čipoline, storas kilimas, yra su gyvūnais ir su skaičiais
Yra ir Limpopo Vilniuje
o mes Senukuose prieš porą dienų pirkom - pilna jų ten, įvairiausių rųšių, dydžių, storių ir kainų
Tegu nesupyksta temos autorė, bet "žiauriai" skamba žodis "PUZLAS". Kas čia per žvėris? Lyg nebūtų normalaus lietuviško tokio žodžio atitikmens-"DĖLIONĖ". Ar čia iš didelio mandrumo ar nežinojimo?
P.S aš čia truputi ne į temą, bet jau nesusilaikiau.
Mes vieną pirkom Norfoje,toks su raidėm ir skaičiais, kainavo gal 6,99(neseniai mačiau Norfoje tokį už 9,99). Labai plačios panaudojimo galimybės,kol sūnus buvo mažas ,dėdavo raidytes ir skaičiukus,dabar jei deda jau pasako kokia spalva, kokia raidė,bet dažniausiai stato namus,kalades,kilima. Vyriausia dukra panaudoja žaisdama su barbėm,stato lovas, pertvaras ir pan. Mažylis sėkmingai ardo ir mėto po visą butą, o mamka kol viską surenka nemažai pritupimų ir pasilenkimų padaro...
Papildyta: papildyta Kitą pirkau tokį didesnį, storesnį, grojantį Titėj Ritėj. Jis daugiau atlieka kilimo funkcijas, nors taip pat dažnai išardomas ar padaromas stalas
O as ir Maximoje ju maciau, o kaina tokia pati kaip Senukuose
Mes labai graziu delioniu su dziungliu vaizdais pirkom Akropolio Maximoje - storos, minkstos ir labai kokybiskos (daznokai skalbiam, vyresnelis su zaislu dezem pirmyn atgal zuja, bet nei nubluko, nei nusitryne). Pirkom keleta pakuociu, tai sujungem i dideli kilima. Ir atrodo labai graziai, vaiku kambari pagyvina, ir vaikui silta bei minksta ant zemes zaist. Kartais ir su pacia delione pazaidzia, nes is tu tarpusavy sujungtu "plytu" dziungliu zvereliai issiima. Mes juos visus isimam, sumaisom ir tada jau vyresnelis turi juos i ju vietas sukaisiot - nors desimt minuciu ramybes garantuota
Maximose, senukuose, norfoj yra viskiu rusiu, storiu, spalvu, dydziu.
Mano dukruzei daug pakuociu padovanojo, galima visa kambari isklot
As galvoju nupirkt maziukei, kai prades slaiuzioti. Tada ismesiu sena kilima ir desim delione, jei sakot , kad gerai
mes pirkom Limpopo parduotuvėj,mokėjom po dvidešimt lt.bet mažoji jokio susidomėjimo nerodė
Mes pirkom "Senukuose" - 10 dalių 12,50 Lt, nupirkau 2 komplektus ir gavosi visai nemažas kilimėlis. Su skaičiukais, smulkių detalių nėra. Mano dukrytei jis labai patinka, iš ryto atsikėlus pirmas darbas būna pusę išardyti ir išmėtyti, paskui aš dėlioju iš naujo, o ji ropinėja aplink ir stengiasi iš manęs atimti detales
pirke esam senukuose, su zvereliais.laaabai patinka dukroms.
Mes pirkom maximoj. 10 vnt - 10 Lt. Nusipirkkom dvi pakuotes. Su skaičiukais ir figūrėlėm (mašinos, dviračiai ir kt judanti technika). Spirgis dar mažas, bet tai pats geriausias jo žaislas. Labai jam patinka pati kilimėlio faktūra - grublėtas paviršius. Čiupinėja žiūrinėjas ragauja, ardo, naršos ir tt. Viskas išsiard. Bet skaičiukų detalės didelės (detalių skersmuo >5cm), o va figūrėlių detalėse yra ir mažesnių, tai jas susikiša į burną ir žiaugčioja.
Arba paslepiu figūrėles, kad neardytų ir nepaspringtų, arba padarau didelį kilimą,o detales su figūrėlėm dedu į vidų, tada neišardo, o žaidžia ant kilimėlio. Labai gerai valosi, neterlioja kilimo jei ką valgo.
Ir mes tokį kilimuką turim, su gyvūnais.
Mano pypliukės gimtadieniui dovanų gavo cielus 4 rinkinius
Mes pirkom norfoj, maximoj - 10lt už rinkinį. Man asmeniškai labiausiai patinka toks stambesnių detalių, kur jau rimtas namas pasistato, nors dukrytės ir tą smulkesnį, kur visa abėcėlė, smagiai ardo O kilimas tai rimtas išeina - tik gan greit dalimis pabyra
Ot gerai suzinojau kur yra pirkt
Turime su abecele ir skaiciukais ,noriu nupirkti su zvereliais ir masinelem
Mamos, o gal žinot kur 2008-siais šitų kilimelių-dėlionių būtų galima įsigyti.
Nes iš Senukų tai per 2007-uosius tokia prekė išgaravo - visi konsultantai tik galvom kraipo QUOTE(Piranij@ @ 2008 03 26, 22:36) Mamos, o gal žinot kur 2008-siais šitų kilimelių-dėlionių būtų galima įsigyti. Nes iš Senukų tai per 2007-uosius tokia prekė išgaravo - visi konsultantai tik galvom kraipo Sveika, vakar pirkau didele delione su skaiciais , 10 vnt apie 15 lt, Rimi Arenoj, Klaipedoj, bet turbut visose didesnense rimi dabar akcija joms Pries tai buvau pirkus Limpopo, Bet ten su meskiukais irgi didele, kainavo apie 23 lt, bet daug smuslkiu detaliu, kurias paskui sunku surinkt, nepatariu tokios pirkt, gali uzsrinkt mazius
mes irgi turim
Mes pirkom ir senukuose ir norfoj, turim ne viena. Mergaite dabar jau retokai padelioja, bet su mazium tai neimanoma
Nusipirkom ir mes Rimi. Aciu visoms atsiliepusioms mamytems
Tik vat kai ispakavom ta pirkini Man kazkaip net baisu leliu ant tokio kilimelio det, kad kokios sh... [COLOR=plum]neprisikvepuotu Per kiek laiko deliones issivedina? Gal zinot is patirites ar jusiskes buvo ,,bekvapes,,?
Mes pirkom MAXIMOI (10vnt. uz 10 lt.), tai irgi su kvapeliu, jau susibiesinus norejau vaziuot atgal ir grazinti, bet jau parduotuve uzsidare
smarvelė tai ojojoj... nežinau net, ar galima tokius leisti vaikui kramtyt. o labai jau norėtų
Gal kas žino kur galima įsigyti šiuo metu, nes apskambinau žaislų planetą, vaikų miestą, kotryną - neturi.
Senukų puslapyje buvo parodyta kad turi daug variantų, atvažiavome, o ten tik mažiukai su raidėmis, o mums reikia didelių ir su skaičiais, na kad nebūtų tų smulkių detalių. Žinau, kad anksčiau buvo nesmirdančių po 35 lt uz 10 vnt., tai gal kas nors kur nors tokius matė?
girdėjau, kad hyper rimi yra
Nebent Savanorių pr., nes Žirmūnuose tik maži kvadratukai liko.
jo, būtent savanoriuose draugė pirko šią savaitę
Mes irgi turim,pirkom Maxsimoj,pasmus delione kilimelis su gatvemis masinom vezioti.
Sveikos!
Gal žinote kur šiuo metu Vilniuje galima būtų nusipirkti kilimėlių dėlionių.
Sveikos!
Pagaliau radau kilimėlį dėlionę. Tikiuosi pravers kam nors. Jų yra parduotuvėje "Vaikutis", Laisvės pr. |