Kaip manote ar vertetu durti ausytes mergytei 5 metu?
Sveikos.
Kaip manote ar vertetu durti ausytes mergytei 5 metu?
O ko del gi ne...
O kaip del saugumo, jei zaidziant netycia neissiples auskariuku? O del grozio - cia skonio reikalas
Savo mergytei auskariukus iverem kai suejo lygiai metukai. Veriam akutes sidabrines, neikarto nebuvo problemu, kad ispese kas. Aisku rengiantis padabojam, buvo kelis kart darzely pametus tuos galiukus, susegimus, bet nieko, namuose radom kitus
QUOTE(eLaura @ 2010 12 26, 03:04) O kaip del saugumo, jei zaidziant netycia neissiples auskariuku? O del grozio - cia skonio reikalas Tai del skonio ir nesigincyjama. Jei auskariukai mazuciai, prie pat ausytes, tai nemanau, kad issiples. Musu 3.5 metuku dukryte nesioja auksinius mazucius auskariukus, saugiu uzsegimu, niekur neduria ir nekliuna.
Man negrazu. Bet nepriestarausiu, jei dukryte pasakys, kad nori.
Na, ji man kiekviena dienele vis lenda, ziuri, krapstineja mano auskarus... Klausia, ar skaudejo, kai duriausi, ar neskauda kai keiti auskarus. Akutem tik mirkcioja, tik ziuri... As jau supratau, kad ji nori...
O man grazu, ir mergyte sako kad grazu... Manau, kad padarysiu as jai Kaledine dovana rytoj. QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 29, 21:00) Na, ji man kiekviena dienele vis lenda, ziuri, krapstineja mano auskarus... Klausia, ar skaudejo, kai duriausi, ar neskauda kai keiti auskarus. Akutem tik mirkcioja, tik ziuri... As jau supratau, kad ji nori... O man grazu, ir mergyte sako kad grazu... Manau, kad padarysiu as jai Kaledine dovana rytoj. Mano dukra su auskariukais eina i darzeli ir jos grupeje didzioji dalis mergyciu su auskariukais. Mano dukriukas labai patenkinta savo auskariukais, irgi buna prieina prie manes ir ciupineja mano auskarus, bei sako, mamyte, kai uzaugsiu, ar nupirksi tokius kaip tavo auskariukus. Jei Jusu dukryte nori auskariuku, kodel gi ir neiverus ju, nieko cia blogo.
As savo dukrytei praduriau ausytes kai buvo metuku laiko. Jokiu problemu neturejom, o ir man be proto grazu:)))))Nesiojam auksiniu auskariukus ir jokiu bedu neturim........
Man negražu
Vesiu as savo mergiukste ausytes durt siandien.
Mes savo lelytei ausytes pradurem 3 men, mano vyro gimtinej visom mergytem ka tik gimus praduria, tai as labai ir nesipriesinau
QUOTE(Nireglina @ 2010 12 30, 11:09) O kam tada cia diskutuojat, jei mergytes Jusu seimoje nera... Papildyta: QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 30, 11:35) Vesiu as savo mergiukste ausytes durt siandien. Linkiu, kad viskas praeitu greitai ir neskausmingai, o dukryte dziaugtusi rezultatu. Papildyta: QUOTE(eveeez @ 2010 12 30, 11:54) Mes savo lelytei ausytes pradurem 3 men, mano vyro gimtinej visom mergytem ka tik gimus praduria, tai as labai ir nesipriesinau Mes savo dukriukui ausytes pradurem 1m2men. Tai irgi jokiu problemu nebuvo. Uzgijo greitai, neskausmingai ir auskariukai niekur nekliuvo.
Aš už - jei to nori vaikas
QUOTE(eveeez @ 2010 12 30, 12:54) Mes savo lelytei ausytes pradurem 3 men, mano vyro gimtinej visom mergytem ka tik gimus praduria, tai as labai ir nesipriesinau Mes mazajai pradurem 7men dickei 1,5m ir abiem lb greit sugijo.
mes savo mazylei pradurem metuku su trupuciu- tik sulaukem kol nebereikes zieminiu kepuriu ir pradurem
mano berniukas pamates irgi uzsinorejo, bet kazkaip nesiryzau tos vienos ausytes isdurti, nors ir seses gydomieji atliko... sakau jei dar ugtelejes vis dar nores, galesim isdurti... bet zyze gal gerus puse metu, tik vis atsakymas ne budavo...
Na va, praduriau savo mergaitei ausytes.
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 30, 19:56) Na va, praduriau savo mergaitei ausytes. Na va kaip puiku... QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 30, 12:36) O kam tada cia diskutuojat, jei mergytes Jusu seimoje nera... Nemačiau temos pavadinime prierašo, jog teisę pasisakyti turi tik mergaičių mamos Beje ar čia privaloma sakyti tik komplimetus auskaruotoms mažylėms? Man negražu mažos mergytės su auskarais. Viešame forume kiekviena turime teisę išsakyti savo nuomonę. QUOTE(Nireglina @ 2011 01 01, 21:32) Nemačiau temos pavadinime prierašo, jog teisę pasisakyti turi tik mergaičių mamos Beje ar čia privaloma sakyti tik komplimetus auskaruotoms mažylėms? Man negražu mažos mergytės su auskarais. Viešame forume kiekviena turime teisę išsakyti savo nuomonę. man ir negrazu kai is mergaiciu daromos kazkokios bezdziones
Mano abi merginos su auskariukais
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 01, 20:32) Nemačiau temos pavadinime prierašo, jog teisę pasisakyti turi tik mergaičių mamos Beje ar čia privaloma sakyti tik komplimetus auskaruotoms mažylėms? Man negražu mažos mergytės su auskarais. Viešame forume kiekviena turime teisę išsakyti savo nuomonę. Na, Jums grazu, ar ne, temos autorei jau neberupi tai, nes ji jau pradure savo dukrytei ausytes. Papildyta: QUOTE(eiksau @ 2011 01 02, 23:00) man ir negrazu kai is mergaiciu daromos kazkokios bezdziones Na, vienos lakuoja, kitos ne...vienoms auna aukstakulnius, kitoms ne... Mano dukriukas nei lakuotais nagais, nei aukstakulniais nevaiksto, bet ausytes pradurem ir man tai grazu, o ir jai grazu. Cia diskusija be pabaigos...vien todel, kad kelios pasisakys "pries", nesiskaito, kad kitos nedurs ausyciu. Man asmeniskai, visiskai dzin kitu nuomone.
Gal galetumete parasyti i AZ kur vilniuje praduret ausytes ?
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 01 03, 16:51) 1. Na, Jums grazu, ar ne, temos autorei jau neberupi tai, nes ji jau pradure savo dukrytei ausytes. 2.Siais laikais daugelis dalyku man negrazu, daugelis vaikisku "madu" tragiskos ir pan., bet jai kazkam taip gerai ir patinka, tai darykit kaip norit. 1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti. 2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema. Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista QUOTE(Nireglina @ 2011 01 03, 23:08) 1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti. 2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema. Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista As visiskai ramiai ir net su sypsena reagavau i tuos visus pasisakymus, nematau, as cia jokio jautrumo.
as savo pupai auskariukus iveriau 2 men. berods, ir dziaugiuosi kad taip anksti, net labai greit uzgijo ir nekrapstinejo
man grazu ir tik kai mazyte uzsinorejo ir praduriau, nesakau, kad tenkinu viska ko ji nori, bet auskariukai man labai grazu ir priimtina...
Vaikai ir be ausakriuku grazus, kai bus didesne, kai pati suvoks kam jie reikalingi tada ir prasidurs.
man lb.grazu.as saviskei isduriau kai buvo 3metuku,nesw pati to norejo ir pasiprase kai buvom kirpykloje:)
Man labai gražu mažoms mergaitėms auskariukai
Mazylei pradurem kai buvo metukai. Problemu neturejom iki siol, seniojam auksines barankytes. Man tai labai grazu
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge
QUOTE(samsam @ 2011 01 14, 23:22) Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge Visiskai pritariu QUOTE(samsam @ 2011 01 14, 22:22) Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge Na, visi vaikai skirtigi... vieni daugiau noru ir igeidziu turi, kiti maziau,,,o va, kaip manoji dukryte, galim sakyti, ju visai neturi.
mano sunus norejo auskariuko kaip piratas
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu QUOTE(Nireglina @ 2011 01 04, 01:08) 1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti. 2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema. Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles. Bet kokia kritika yra gerai, bet kritikuodamos taip pat laikykites etiketo ir nevadinkit vaiku bezdzionem Tai jei tarkim dabar as turiu mergaite su auskariukais - tai ji jau bezdione? Va uz tai mamos ir pyksta, o ne uz nuomone QUOTE(miklee @ 2011 01 20, 16:09) Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles. Jūs skaityti mokat?
O man irgi grazu auskariukai,pati turiu 4,ir mazajai pradurem kaip buvo 2metuku,nes ir pati norejo,aisku,kad as mama labiau norejau nei ji,bet dabar per diena po kelis kartus pasikeiciam auskariukus
Kai bus mergyte, ir nores auskariuku - leisiu.
karta norejau isdurt bet pradejo verkt kad bijo,tad nebevedziau,bet auskariuku ji nori.tad greitu laiku bandysim vel
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.
as dukrytei parduriau ausytes 4 metuku ,man tai labai yra grazu
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 04, 14:46) man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 01 20, 02:36) mano sunus norejo auskariuko kaip piratas dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu Toks mažas ir jau madas diktuoja QUOTE(sunflow @ 2011 02 08, 14:48) O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas Gal tai ir į naudą, idomesnių vietų paieškosite. Bus originalu. Aš savo panelytei nedūriau ir nesiūlau. Pačiai jai baimė stipresnė nei noras, nors dantukus ištraukt pati prašo. Žiūrėsim kaip bus. Jei norės papuošim.
man labai grazu,bandysiu pries mokykla vesti perdurti
|