Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auskarai mergaitei
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Dolores1230
Sveikos. smile.gif
Kaip manote ar vertetu durti ausytes mergytei 5 metu?
Tekantisaule
O ko del gi ne... smile.gif Man asmeniskai grazu. smile.gif
eLaura
O kaip del saugumo, jei zaidziant netycia neissiples auskariuku? O del grozio - cia skonio reikalas g.gif Man visi vaikuciai ir taip grazus 4u.gif bigsmile.gif
zilile.c
Savo mergytei auskariukus iverem kai suejo lygiai metukai. Veriam akutes sidabrines, neikarto nebuvo problemu, kad ispese kas. Aisku rengiantis padabojam, buvo kelis kart darzely pametus tuos galiukus, susegimus, bet nieko, namuose radom kitus smile.gif Man asmeniskai labai grazu.
Tekantisaule
QUOTE(eLaura @ 2010 12 26, 03:04)
O kaip del saugumo, jei zaidziant netycia neissiples auskariuku? O del grozio - cia skonio reikalas g.gif Man visi vaikuciai ir taip grazus 4u.gif  bigsmile.gif
*

Tai del skonio ir nesigincyjama. mirksiukas.gif
Jei auskariukai mazuciai, prie pat ausytes, tai nemanau, kad issiples. g.gif
Musu 3.5 metuku dukryte nesioja auksinius mazucius auskariukus, saugiu uzsegimu, niekur neduria ir nekliuna. smile.gif
Karolinos Mama
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 25, 15:33)
Sveikos.  smile.gif
Kaip manote ar vertetu durti ausytes mergytei 5 metu?
*

aš tiktai už, jegu pati mergytė nori 4u.gif
Bambeklė
Man negrazu. Bet nepriestarausiu, jei dukryte pasakys, kad nori.
Dolores1230
Na, ji man kiekviena dienele vis lenda, ziuri, krapstineja mano auskarus... Klausia, ar skaudejo, kai duriausi, ar neskauda kai keiti auskarus. Akutem tik mirkcioja, tik ziuri... As jau supratau, kad ji nori... lotuliukas.gif Bet va vyras sako, kad kol kas nereikia. Dar issiples kaip nors darzely su vaikuciais bezaisdama. schmoll.gif Nesutinka.
O man grazu, ir mergyte sako kad grazu... Manau, kad padarysiu as jai Kaledine dovana rytoj. mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Tekantisaule
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 29, 21:00)
Na, ji man kiekviena dienele vis lenda, ziuri, krapstineja mano auskarus... Klausia, ar skaudejo, kai duriausi, ar neskauda kai keiti auskarus. Akutem tik mirkcioja, tik ziuri... As jau supratau, kad ji nori... lotuliukas.gif  Bet va vyras sako, kad kol kas nereikia. Dar issiples kaip nors darzely su vaikuciais bezaisdama. schmoll.gif  Nesutinka.
O man grazu, ir mergyte sako kad grazu... Manau, kad padarysiu as jai Kaledine dovana rytoj.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

Mano dukra su auskariukais eina i darzeli ir jos grupeje didzioji dalis mergyciu su auskariukais. smile.gif Po kol kas nebuvo tokiu dalyku, kad kas ispestu, ar pacios issiplestu tuos auskariukus, aisku, tikiuosi, kad nenutiks taip niekad... rolleyes.gif
Mano dukriukas labai patenkinta savo auskariukais, irgi buna prieina prie manes ir ciupineja mano auskarus, bei sako, mamyte, kai uzaugsiu, ar nupirksi tokius kaip tavo auskariukus. biggrin.gif
Jei Jusu dukryte nori auskariuku, kodel gi ir neiverus ju, nieko cia blogo. mirksiukas.gif
Mergaite12
As savo dukrytei praduriau ausytes kai buvo metuku laiko. Jokiu problemu neturejom, o ir man be proto grazu:)))))Nesiojam auksiniu auskariukus ir jokiu bedu neturim........ 4u.gif
Nireglina
Man negražu schmoll.gif Gerai, kad neturiu mergytės, tad nereikės spręsti problemos- durti ausytes ar ne hihihi.gif
Dolores1230
Vesiu as savo mergiukste ausytes durt siandien. lotuliukas.gif Net kojytem trypt pradejo, kai pasakiau, jog nuvesiu.. ax.gif tongue.gif
eveeez
Mes savo lelytei ausytes pradurem 3 men, mano vyro gimtinej visom mergytem ka tik gimus praduria, tai as labai ir nesipriesinau ax.gif , sugijo labai greitai, galim sakyti per keleta dienu, nebuvo jokiu nesamoniu, kad uzsikabintu kur, kliudytu. Manau geriau durti visai mazam vaikui arba jau paaugusiam nuo 5-6 metuku
Tekantisaule
QUOTE(Nireglina @ 2010 12 30, 11:09)
Man negražu schmoll.gif  Gerai, kad neturiu mergytės, tad nereikės spręsti problemos- durti ausytes ar ne hihihi.gif
*

O kam tada cia diskutuojat, jei mergytes Jusu seimoje nera... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 30, 11:35)
Vesiu as savo mergiukste ausytes durt siandien.  lotuliukas.gif  Net kojytem trypt pradejo, kai pasakiau, jog nuvesiu.. ax.gif  tongue.gif
*

Linkiu, kad viskas praeitu greitai ir neskausmingai, o dukryte dziaugtusi rezultatu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eveeez @ 2010 12 30, 11:54)
Mes savo lelytei ausytes pradurem 3 men, mano vyro gimtinej visom mergytem ka tik gimus praduria, tai as labai ir nesipriesinau  ax.gif , sugijo labai greitai, galim sakyti per keleta dienu, nebuvo jokiu nesamoniu, kad uzsikabintu kur, kliudytu. Manau geriau durti visai mazam vaikui arba jau paaugusiam nuo 5-6 metuku
*

Mes savo dukriukui ausytes pradurem 1m2men. Tai irgi jokiu problemu nebuvo. Uzgijo greitai, neskausmingai ir auskariukai niekur nekliuvo. smile.gif
MAMA#1
Aš už - jei to nori vaikas smile.gif , bet jei nori tėvai - tai nea schmoll.gif
3 x mama
QUOTE(eveeez @ 2010 12 30, 12:54)
Mes savo lelytei ausytes pradurem 3 men, mano vyro gimtinej visom mergytem ka tik gimus praduria, tai as labai ir nesipriesinau  ax.gif , sugijo labai greitai, galim sakyti per keleta dienu, nebuvo jokiu nesamoniu, kad uzsikabintu kur, kliudytu. Manau geriau durti visai mazam vaikui arba jau paaugusiam nuo 5-6 metuku
*

Mes mazajai pradurem 7men dickei 1,5m ir abiem lb greit sugijo. drinks_cheers.gif
vikosiuks
mes savo mazylei pradurem metuku su trupuciu- tik sulaukem kol nebereikes zieminiu kepuriu ir pradurem wub.gif man labai grazu...
mano berniukas pamates irgi uzsinorejo, bet kazkaip nesiryzau tos vienos ausytes isdurti, nors ir seses gydomieji atliko... sakau jei dar ugtelejes vis dar nores, galesim isdurti... bet zyze gal gerus puse metu, tik vis atsakymas ne budavo... doh.gif
Dolores1230
Na va, praduriau savo mergaitei ausytes. friends.gif . Vyras jau minejau, kad priesinosi tam, bet kai atvedziau namo, sakau: Ziurek. Tai is karto girt pradejo: Vaje kaip grazu, Ooj ooj, mano princesyte... Grazuole. biggrin.gif biggrin.gif O Moncei tai gal pavasari planuojam durti ausytes, nes vyras tai nusileido man, lotuliukas.gif biggrin.gif sako, kad pravert reikia ir mazajai. ok.gif O siaip mergyte nesipriesino. Drasiai atsisedo ant kedes, moteris kol tvarke viska, tai dukryte ir sako: Prasau paskubeti, as reikalu turiu dar. lotuliukas.gif Vaje, kaip as susigedau... ax.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif Na, o siaip - viskas gerai mum. wink.gif
Tekantisaule
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 30, 19:56)
Na va, praduriau savo mergaitei ausytes.  friends.gif  . Vyras jau minejau, kad priesinosi tam, bet kai atvedziau namo, sakau: Ziurek. Tai is karto girt pradejo: Vaje kaip grazu, Ooj ooj, mano princesyte... Grazuole. biggrin.gif biggrin.gif  O Moncei  tai gal pavasari planuojam durti ausytes, nes vyras tai nusileido man,  lotuliukas.gif  biggrin.gif  sako, kad pravert reikia ir mazajai.  ok.gif  O siaip mergyte nesipriesino. Drasiai atsisedo ant kedes, moteris kol tvarke viska, tai dukryte ir sako: Prasau paskubeti, as reikalu turiu dar.  lotuliukas.gif  Vaje, kaip as susigedau...  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif  Na, o siaip - viskas gerai mum. wink.gif
*

Na va kaip puiku... thumbup.gif Saunuoles! thumbup.gif
Nireglina
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 30, 12:36)
O kam tada cia diskutuojat, jei mergytes Jusu seimoje nera...  tongue.gif

Nemačiau temos pavadinime prierašo, jog teisę pasisakyti turi tik mergaičių mamos tongue.gif
Beje ar čia privaloma sakyti tik komplimetus auskaruotoms mažylėms? Man negražu mažos mergytės su auskarais. Viešame forume kiekviena turime teisę išsakyti savo nuomonę.
eiksau
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 01, 21:32)
Nemačiau temos pavadinime prierašo, jog teisę pasisakyti turi tik mergaičių mamos tongue.gif
Beje ar čia privaloma sakyti tik komplimetus auskaruotoms mažylėms? Man negražu mažos mergytės su auskarais. Viešame forume kiekviena turime teisę išsakyti savo nuomonę.
*

drinks_cheers.gif
man ir negrazu kai is mergaiciu daromos kazkokios bezdziones schmoll.gif jau net juoktis nesinori kai dvimetem lakuoja nagus, nuo poros menesiu praduria ausis,o nuo sesiu su aukstakulniais strakalioja doh.gif cia nuo to,kad i ausis isegtas metalo gabalas mergaite grazesne tampa ? ar koks kitoks tikslas ? bigsmile.gif

viilmute
Mano abi merginos su auskariukais biggrin.gif vyresnioji buvo vos 2 men kai pradurem o mazikei kazkaip uztempem gum tai tik 5 men pradurem lotuliukas.gif bet uzgijo gerai va abi nesioja auksinius auskariukus ir jokiu bedu neturim mirksiukas.gif . Tik va kaledu senis atnese auskarus mamai wub.gif o mergina visom keturiom isikibusi ir sako kad jai doh.gif tai gavo tevekis graziai pasikalbeti su dukra ax.gif kad visgi auskarus senelis atnese mamai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tekantisaule
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 01, 20:32)
*

Na, Jums grazu, ar ne, temos autorei jau neberupi tai, nes ji jau pradure savo dukrytei ausytes. tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eiksau @ 2011 01 02, 23:00)
drinks_cheers.gif   
man ir negrazu kai is mergaiciu daromos kazkokios bezdziones  schmoll.gif  jau net juoktis nesinori kai dvimetem lakuoja nagus, nuo poros menesiu praduria ausis,o nuo sesiu su aukstakulniais strakalioja  doh.gif  cia nuo to,kad i ausis isegtas metalo gabalas mergaite grazesne tampa ? ar koks kitoks tikslas ?  bigsmile.gif
*

Na, vienos lakuoja, kitos ne...vienoms auna aukstakulnius, kitoms ne... Mano dukriukas nei lakuotais nagais, nei aukstakulniais nevaiksto, bet ausytes pradurem ir man tai grazu, o ir jai grazu. Cia diskusija be pabaigos...vien todel, kad kelios pasisakys "pries", nesiskaito, kad kitos nedurs ausyciu. Man asmeniskai, visiskai dzin kitu nuomone. tongue.gif biggrin.gif Siais laikais daugelis dalyku man negrazu, daugelis vaikisku "madu" tragiskos ir pan., bet jai kazkam taip gerai ir patinka, tai darykit kaip norit. biggrin.gif
mamamia*
Gal galetumete parasyti i AZ kur vilniuje praduret ausytes ? smile.gif
Nireglina
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 01 03, 16:51)
1. Na, Jums grazu, ar ne, temos autorei jau neberupi tai, nes ji jau pradure savo dukrytei ausytes.  tongue.gif  biggrin.gif
2.Siais laikais daugelis dalyku man negrazu, daugelis vaikisku "madu" tragiskos ir pan., bet jai kazkam taip gerai ir patinka, tai darykit kaip norit.  biggrin.gif

1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti.
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista g.gif
Tekantisaule
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 03, 23:08)
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista g.gif
*

As visiskai ramiai ir net su sypsena reagavau i tuos visus pasisakymus, nematau, as cia jokio jautrumo. biggrin.gif Kiekviena turim savo nuomone ir pozicija, Jus issaket viena, as kita ir tiek, nieko cia keista. g.gif tongue.gif
indrulka3
as savo pupai auskariukus iveriau 2 men. berods, ir dziaugiuosi kad taip anksti, net labai greit uzgijo ir nekrapstinejo thumbup.gif
Guotė
man grazu ir tik kai mazyte uzsinorejo ir praduriau, nesakau, kad tenkinu viska ko ji nori, bet auskariukai man labai grazu ir priimtina... wub.gif
Aistija
Vaikai ir be ausakriuku grazus, kai bus didesne, kai pati suvoks kam jie reikalingi tada ir prasidurs. ax.gif
Roberta-z
QUOTE(Aistija @ 2011 01 05, 10:58)
Vaikai ir be ausakriuku grazus, kai bus didesne, kai pati suvoks kam jie reikalingi tada ir prasidurs. ax.gif
*

drinks_cheers.gif su sia nuomone. Manau, kad viskam savo laikas. Kai jau suaugs ir jei pati to nores, tai ir prasivers ausytes. O kol kas norai lieka norais ax.gif
juratuciux
man lb.grazu.as saviskei isduriau kai buvo 3metuku,nesw pati to norejo ir pasiprase kai buvom kirpykloje:)
Alsė
Man labai gražu mažoms mergaitėms auskariukai wub.gif
volia*
Mazylei pradurem kai buvo metukai. Problemu neturejom iki siol, seniojam auksines barankytes. Man tai labai grazu smile.gif
samsam
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge bigsmile.gif Jau ir koju ir ranku nagai butu lakuoti, bet man baisiausia, kad paskui apsilaupiusiu laku tos mergaites ir vaiksto doh.gif . Ji ir dazytis nori ir plaukus kirptis. Tiesiog paaiskinu, pajuokauju, padiskutuojam, kad dar ne laikas truputi ir tiek... Nezinau tiesa sakant, kada tas laikas bus, bet manau ir tikiuosi, kada jis ateis abi suprasime bigsmile.gif
Bjaurioji antis
QUOTE(samsam @ 2011 01 14, 23:22)
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge bigsmile.gif  Jau ir koju ir ranku nagai butu lakuoti, bet man baisiausia, kad paskui apsilaupiusiu laku tos mergaites ir vaiksto doh.gif . Ji ir dazytis nori ir plaukus kirptis. Tiesiog paaiskinu, pajuokauju, padiskutuojam, kad dar ne laikas truputi ir tiek... Nezinau tiesa sakant, kada tas laikas bus,  bet manau ir tikiuosi, kada jis ateis abi suprasime bigsmile.gif
*

Visiskai pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tekantisaule
QUOTE(samsam @ 2011 01 14, 22:22)
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge bigsmile.gif  Jau ir koju ir ranku nagai butu lakuoti, bet man baisiausia, kad paskui apsilaupiusiu laku tos mergaites ir vaiksto doh.gif . Ji ir dazytis nori ir plaukus kirptis. Tiesiog paaiskinu, pajuokauju, padiskutuojam, kad dar ne laikas truputi ir tiek... Nezinau tiesa sakant, kada tas laikas bus,  bet manau ir tikiuosi, kada jis ateis abi suprasime bigsmile.gif
*

Na, visi vaikai skirtigi... vieni daugiau noru ir igeidziu turi, kiti maziau,,,o va, kaip manoji dukryte, galim sakyti, ju visai neturi. smile.gif Nereikia nei lakuotis nagu, nei dar ko,,,bet auskariukai ausyse jai labai patinka ir ji tuo dziaugiasi, o as zinoma, kartu su ja. smile.gif
pavasaris-vasara
mano sunus norejo auskariuko kaip piratas lotuliukas.gif tai praduriau ausyte, bet auskara, tai ne pirato nesioja lotuliukas.gif jam grazu, man grazu, vyra sunkiai ikalbejom, bet gavom palaiminima thumbup.gif tiesa, po sunaus apsilankymo darzely su auskariuku atsirado dar keli "piratai" lotuliukas.gif
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu wub.gif
Valentina27
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 04, 01:08)
*

Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles. nono.gif
Bet kokia kritika yra gerai, bet kritikuodamos taip pat laikykites etiketo ir nevadinkit vaiku bezdzionem stupid.gif Jeigu jus nepritarit tam -taip ir sakykit ,kad nepritariat, o nesišvaistykit cia savo" graziais" komentarais. Tema ir yra apie auskariuku durima vaikam, bet nediskutavimaim apie bezdziones,ir tada jum nepritarianciom nereikes vienai kitos ginti ir "aceit" cia niekas jusu nebepuls pomidorai2.gif
Tai jei tarkim dabar as turiu mergaite su auskariukais - tai ji jau bezdione? Va uz tai mamos ir pyksta, o ne uz nuomone doh.gif
Nireglina
QUOTE(miklee @ 2011 01 20, 16:09)
Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles.  nono.gif

Jūs skaityti mokat? blink.gif Kur mano pasisakyme parašyta apie beždžiones?
sayonara2
O man irgi grazu auskariukai,pati turiu 4,ir mazajai pradurem kaip buvo 2metuku,nes ir pati norejo,aisku,kad as mama labiau norejau nei ji,bet dabar per diena po kelis kartus pasikeiciam auskariukus ax.gif
Chadė
Kai bus mergyte, ir nores auskariuku - leisiu. wink.gif
deiritta
karta norejau isdurt bet pradejo verkt kad bijo,tad nebevedziau,bet auskariuku ji nori.tad greitu laiku bandysim vel smile.gif
isabelaa
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu lotuliukas.gif labai nori bet baimes akys dideles.
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis rolleyes.gif
alinux987
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.
irniuk
QUOTE(alinux987 @ 2011 02 04, 18:49)
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.
*

Pritariu smile.gif
isabelaa
QUOTE(irniuk @ 2011 02 05, 00:38)
Pritariu  smile.gif
*

na jau mazai mergytei apie kabaluojancius auskarus negali buti nei kalbos. drinks_cheers.gif
Gabija 7777
as dukrytei parduriau ausytes 4 metuku ,man tai labai yra grazu smile.gif ir ji pati labai norejo
sunflow
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 04, 14:46)
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu  lotuliukas.gif    labai nori bet baimes akys dideles.
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis  rolleyes.gif
*

O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas doh.gif Tai vat ir laukiame, arba išaugs ir apgamas pasitrauks, arba niekada nepradurs ausyčių verysad.gif
Buja
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 01 20, 02:36)
mano sunus norejo auskariuko kaip piratas lotuliukas.gif tai praduriau ausyte, bet auskara, tai ne pirato nesioja lotuliukas.gif jam grazu, man grazu, vyra sunkiai ikalbejom, bet gavom palaiminima thumbup.gif tiesa, po sunaus apsilankymo darzely su auskariuku atsirado dar keli "piratai" lotuliukas.gif
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu wub.gif
*

Toks mažas ir jau madas diktuoja smile.gif , tikiuosi mokyklose nebesikabinėja prie tokių dalykų.

QUOTE(sunflow @ 2011 02 08, 14:48)
O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas  doh.gif  Tai vat ir laukiame, arba išaugs ir apgamas pasitrauks, arba niekada nepradurs ausyčių  verysad.gif
*

Gal tai ir į naudą, idomesnių vietų paieškosite. Bus originalu.
Aš savo panelytei nedūriau ir nesiūlau. Pačiai jai baimė stipresnė nei noras, nors dantukus ištraukt pati prašo. Žiūrėsim kaip bus. Jei norės papuošim.
Erikauzas
man labai grazu,bandysiu pries mokykla vesti perdurti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.